Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-08, 23:26   #1591
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

a moj tz jest spod znaku panny i jest typowa panna wiec on to by i z linijka firanki wieszal bo u niego wszystko musi byc dokladnie pomierzone, rozpisane itp
ale powiem wam ze prania to on nie umie ladnie rozwiesic zawsze jakies wielkie zagiecia zostaja na koszulkach

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 23:37   #1592
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
a moj tz jest spod znaku panny i jest typowa panna wiec on to by i z linijka firanki wieszal bo u niego wszystko musi byc dokladnie pomierzone, rozpisane itp
ale powiem wam ze prania to on nie umie ladnie rozwiesic zawsze jakies wielkie zagiecia zostaja na koszulkach
Ja tez panna a moj TZ niestety nie i chociaz jest bardzo dokładny to w wieszaniu firanek itp ponosi totalną porażkę
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 00:33   #1593
elalank
Zadomowienie

właśnie wróciłam z pogaduszek u koleżanki i jeszcze zajrzałam co się tu działo jak mnie nie było

widzę, że temat firanek - fuuuuuj, chyba wolałabym pracować w kamieniołomach, niż wieszać firanki, dlatego ich nie posiadamy tylko zasłony na 1 oknie. strasznie nie lubie wieszać, to jest jakiś koszmar dla mnie!

A i przypomniało mi się, o moich wynikach z glukozy 50g:
i mam tak:
na czczo glukometrem - 88
na czczo pobranie krwi - 77 mg/dl (norma 74-106)
po 1 h - 145 i tu nie podali normy

coś juz czytałam w necie, żeby się dowiedzieć jak odczytać te wyniki i generalnie sa rózne opinie na forach, więc jestem troszkę poddenerwowana czy nie mam cukrzycy
Możecie cos doradzić? Jakie były Wasze wyniki? Do gina ide dopiero w piątek, więc do tego czasu będę się martwić...

dobranoc Mamusie

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 02:21   #1594
kachula27
Zakorzenienie

Elu teraz na ta chwilke nie pomoge z wynikami ale jutro spojrze w swoje badanie i czy u mnie jest podana norma juz po wypiciu glukozy

Kropciu u mnie tez musi byc pranie rowniutko powieszone i jak widze jak tz wiesz to mnie normalnie krew zalewa i wole sama to zrobic

Malinko ale teraz w sumie to maja czas zeby sie nauczyc wieszac firanki-no my przeciez nie mozemy hihi
Moj tz to mi ostatnio mył okna i sie cieszył bo niektore kobiety co szły z mezami pod oknami to im gadały ze on myje okna a oni to co itp,tz sie smial ze jutro skrzynka bedzie pełna listow heheh a jak wyszlam na balkon to smial sie ze mam sie schowac bo mu antyreklame robie

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 08:22   #1595
flowerspower
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Dzięki za wszystkie rady i słowa wsparcia
Już jest dobrze a nawet lepiej niż było

Gratuluję tym mamusiom, które poznały płeć i podejrzały swoje maleństwa na USG, ja chodzę na NFZ więc następne USG będę miała w trzydziestym którymś tygodniu tylko nie pamiętam dokładnie.

Bravurka cieszę się, żę w końcu jakieś pozytywne wieści od Patryczka tylko teraz ty się wykuruj kochana
flowerspower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 09:39   #1596
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez flowerspower Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dzięki za wszystkie rady i słowa wsparcia
Już jest dobrze a nawet lepiej niż było
Lubie takie pozytywne wiadomości

elalankz tymi wynikami nie pomoge bo ja miałam chyba w innych jednostkach- bo mam zupełnie inne normy na czczo...
Ale znalazłam w necie coś takiego:

poziom glukozy na czczo -nie powinien przekraczać 105

poziom glukozy po 60 minutach- mniejszy od 180 oznacza wynik dobry

poziom glukozy po 120 minutach-mniejszy od 140 oznacza wynik dobry
czyli wynika z tego ze masz dobry cukier
A ja dzis samotna bo moi chłopcy pojechali w góry na wycieczke rowerową i w sumie mam dzien dla siebie ale tak na prawdę wolałabym byc z nimi bo smutno tak samej

Edytowane przez malina81
Czas edycji: 2009-08-09 o 09:42
Stary 2009-08-09, 09:58   #1597
elalank
Zadomowienie

Witam Mamusie

Malina -dziękuje Ci za informację. Z tymi wynikami to zawsze mam problem jak dobrze je odczytać. Bo w ciąży po prostu dopada mnie wszystko, więc zaczęłam sobie dopisywać różne choroby
łe no - to mogli chłopaki zorganizować jakiś piknik, żebyś mogła z nimi pojechać- następnym razem! A tak przecież nie jesteś sama, bo masz nas wizazowe mamusie!

A mój TZ dziś dzielnie walczy, żebyśmy sie załapali na 4D w plazie. Oby mu sie udało!!!biedny koczuje tam od 8 30, a zapisy zaczynają się od 10 ..... trzymajcie kciuki, żeby mu sie udało, bo może w końcu będe mogła być malnięta na jakiś kolorek na liście

Stary 2009-08-09, 10:09   #1598
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Witam Mamusie

Malina -dziękuje Ci za informację. Z tymi wynikami to zawsze mam problem jak dobrze je odczytać. Bo w ciąży po prostu dopada mnie wszystko, więc zaczęłam sobie dopisywać różne choroby
łe no - to mogli chłopaki zorganizować jakiś piknik, żebyś mogła z nimi pojechać- następnym razem! A tak przecież nie jesteś sama, bo masz nas wizazowe mamusie!

A mój TZ dziś dzielnie walczy, żebyśmy sie załapali na 4D w plazie. Oby mu sie udało!!!biedny koczuje tam od 8 30, a zapisy zaczynają się od 10 ..... trzymajcie kciuki, żeby mu sie udało, bo może w końcu będe mogła być malnięta na jakiś kolorek na liście
A co to za USG w plazie??W kazdym razie trzymam kciuki
A chłopcy chcieli mnie zabrac ze soba ale ze wzgledu na to ze wczoraj sie sredno czułami stresowałam sie tym "ciągnieciem w kroczu"- wolałam odpuścic tą wycieczkę.

Jesli chodzi o wizażowe towarzystwo to niestety w niedziele z tym też jest cięzko- no ale bede liczyła ze jest jeszcze ktoś taki jak ja kto nudzi sie w ten piekny niedzielny dzien.

Edytowane przez malina81
Czas edycji: 2009-08-09 o 10:12
Stary 2009-08-09, 10:21   #1599
elalank
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
A co to za USG w plazie??W kazdym razie trzymam kciuki
A chłopcy chcieli mnie zabrac ze soba ale ze wzgledu na to ze wczoraj sie sredno czułami stresowałam sie tym "ciągnieciem w kroczu"- wolałam odpuścic tą wycieczkę.

Jesli chodzi o wizażowe towarzystwo to niestety w niedziele z tym też jest cięzko- no ale bede liczyła ze jest jeszcze ktoś taki jak ja kto nudzi sie w ten piekny niedzielny dzien.
no to fakt, że w niedziele to troszkę leniwie na forum! Ale to sobie odpoczniesz dziś- dobrze zrobiłaś że nie pojechałaś z chłopakami, skoro Cię ciągnie, lepiej nie nadwyrężać się

A USG w plazie -Plaza to centrum handlowe w P-niu, gdzie w ten weekend jest akcja dla mamuś i USG 4D robia za darmo, - dodatkowo sa tam punkty gdzie można iść po porady jak karmić,przewijać, jest psycholog itp Tu jest stronka gdzie są szczegóły o akacji:
http://www.poznanplaza.pl/go.live.ph...nan-plaza.html
Decyduje kolejność zgłoszeń, wczoraj przyszliśmy za późno, więc dziś TZ od rana tam koczuje. Ale własnie dostałam informację, że nas zapisał - usało się idziemy po16.

Stary 2009-08-09, 10:26   #1600
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Dzien doberek kochane

najpierw odpisze na to, co pamietam i potem postaram sie poczytac conieco...chociaz jutro mam okropny egzamin wiec raczej powinnam czytac co innego niz wizaz...

bravurko ciesze sie, ze u Patryczka lepiej a ty kuruj sie kochana i nie przemeczaj...

sexy body gratulacje z Okazji Wielkiego Dnia Mam nadzieje, ze wszysko bylo tak jak sobie wymarzylas

U nas impreza piatkowa udana, zakonczona gdzies kolo 4 rano... Ale sie moj synek dziwil, ze tak pozno a ja jeszcze nie spie...

Ja wczoraj po brzebudzeniu odkrylam na moich nozkach pojawiajace sie "piekne" zylaki... Takze poszlismy i kupilismy takie specjalne rajstopy...jeszcze nie takie bardzo specjalistyczne tylko takie uciskowe - samonosne i musze przyznac, ze wygladaja bardzo ladnie - tak samo jak ponczochy, zakonczone ladna koronka, nawet sexy jak to stwierdzil moj tz... Cena oczywiscie zabojcza - 26 Euro za pare... No, ale mam nadzieje, ze cos tam pomoga...jak nie to kupie sobie te mniej estetyczne przeciw zylakom...

Milej niedzieli dziewczynki

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2009-08-09 o 10:28
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 10:27   #1601
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
no to fakt, że w niedziele to troszkę leniwie na forum! Ale to sobie odpoczniesz dziś- dobrze zrobiłaś że nie pojechałaś z chłopakami, skoro Cię ciągnie, lepiej nie nadwyrężać się

A USG w plazie -Plaza to centrum handlowe w P-niu, gdzie w ten weekend jest akcja dla mamuś i USG 4D robia za darmo, - dodatkowo sa tam punkty gdzie można iść po porady jak karmić,przewijać, jest psycholog itp Tu jest stronka gdzie są szczegóły o akacji:
http://www.poznanplaza.pl/go.live.ph...nan-plaza.html
Decyduje kolejność zgłoszeń, wczoraj przyszliśmy za późno, więc dziś TZ od rana tam koczuje. Ale własnie dostałam informację, że nas zapisał - usało się idziemy po16.
Ale fajnie to bede czekała na info. Stawiam na róż
u nas w Krakowie tez jest Plaza wiec muszę kuknac czy tu nie bedzie takiej akcji- chyba ze Kropka cos juz wie??

no tak w krakowie ta akcja była w maju...

Edytowane przez malina81
Czas edycji: 2009-08-09 o 10:31
Stary 2009-08-09, 11:49   #1602
bravurka
BAN stały

Witam mamuśki niedzielnie

My już dzisaj zaczynamy 8 dzień
ale szybko zleciało
walczymy narazie z żółtaczką i niedokrwistością
prawdopodobnie jutro mały przejdzie juz na odzywianie przez sonde bo do tej pory był karmiony tylko dożylnie
mały się tak dzielnie trzyma.

już sie nie moge doczekać kiedy bedzie z nami w domciu

a ja mam teraz jeszce gorączke i wogole się coraz gorzej czuje
a od jutra tż do pracy musi i nie wiem kto z małym posiedzi
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 12:00   #1603
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bravurka Pokaż wiadomość
Witam mamuśki niedzielnie

My już dzisaj zaczynamy 8 dzień
ale szybko zleciało
walczymy narazie z żółtaczką i niedokrwistością
prawdopodobnie jutro mały przejdzie juz na odzywianie przez sonde bo do tej pory był karmiony tylko dożylnie
mały się tak dzielnie trzyma.

już sie nie moge doczekać kiedy bedzie z nami w domciu

a ja mam teraz jeszce gorączke i wogole się coraz gorzej czuje
a od jutra tż do pracy musi i nie wiem kto z małym posiedzi
Bravurko ciesze sie ze mały jest taki dzielny Ty musisz sie porzadnie wykurowac zanim bedziesz z nim blisko- a do tego czasu moze faktycznie skorzystaj z pomysłu nagrywania jakis bajeczek a ktos z rodziny niech mu puszcza twój głos- twoja mama albo rodzenstwo jesli masz...
Stary 2009-08-09, 12:09   #1604
kropka241
Zakorzenienie

Malinko nic nie slyszalam o usg w plazie ale zarazsie zabieram do czytania.. moze u nas tez bedzie

Ela nie dziwie sie ze sa kolejki jak takie badanie 200zl normalnie trzymam kciuki ze dzis w koncu poznacie plec

ja sie szykuje z tz do wyjazdu na slask.. dzis imrezka u wizazanki z watku dzieciaczkowego a jutro jeszcze 2 wizazanki przyjada z maluchami

Stary 2009-08-09, 12:14   #1605
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Malinko nic nie slyszalam o usg w plazie ale zarazsie zabieram do czytania.. moze u nas tez bedzie

Ela nie dziwie sie ze sa kolejki jak takie badanie 200zl normalnie trzymam kciuki ze dzis w koncu poznacie plec

ja sie szykuje z tz do wyjazdu na slask.. dzis imrezka u wizazanki z watku dzieciaczkowego a jutro jeszcze 2 wizazanki przyjada z maluchami
Kropcia ja juz sie doczytałam ze w naszej Plazie ta akcja była 22-23 maj wiec zbita...
Stary 2009-08-09, 12:24   #1606
kropka241
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Kropcia ja juz sie doczytałam ze w naszej Plazie ta akcja była 22-23 maj wiec zbita...

no to super ja jakos kolo plazy nie jestem zbyt czesto bo mi tam zupelnie nie po drodze te rejony..
moze w galerii krk albo w galerii kazimierz jakby robili to bym jakos widziala ogloszenia czy cos..

Malinka do kogo ty chodzisz do gina?? ja chodze na florianska

Stary 2009-08-09, 13:49   #1607
fruzia01
Raczkowanie

sexy body, gratulacje z okazji rozpoczęcia nowego etapu w życiu
bravurko, nawet nie wiesz jak się cieszę czytając dobre wieści od was

ja wczoraj byłam w plazie, ale cóż, z usg nici; ludzie w kolejce stali od 7 rano żeby zapisać się na jakieś listy, list okazało się że są 2, ludzie oczywiście kłócili się między sobą która lista ważniejsza... ogólnie atmosfera jak za komuny przed mięsnym; mąż stwierdził że jak mi bardzo zależy to woli wydać 3 stówki ale w kulturalnych warunkach a nie na wiecu w komitetach kolejkowych itd ... cóż, przyznaję mu rację (żadne z nas nie ma wojowniczego charakteru), choć trochę smutno mi że jeszcze 3 misiące będę czekać aż zobaczę mojego małego w prawdziwym 3d także Ela, gratulacje że tobie się udało dostać w kolejkę !
fruzia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 14:23   #1608
gucia6
Zakorzenienie

Bravurko, ogromnie sie ciesze slyszac coraz lepsze wiesci o Patryku.
A jak ty sie czujesz? Postaraj sie odpoczac maksymalnie, zebys mogla jak najszybciej byc przy synku.

A ja wlasnie siedze sobie w miescie pod drzewkiem niedaleko kawarenki w ktorej bylam wczoraj i podkradam im internet .

Z myciem okien tez obylo sie bez wypadkow. Nawet nie musialam uzywac krzesla. Okazalo sie, ze jestem na tyle wysoka, ze siegam bez .

A firankom poki co mowie NIE. Glownie ze wzgledu na kurz. Wole zaluzje.

Fruzia, jestes pewna, ze to 3 MIESIACE? W tym czasie to przeciez czesc z nas bedzie juz rozpakowana.

Wrzucam jeszcze moja wczorajsza robotke Na zime bedzie jak znalazl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciuszki.jpg (100,9 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-08-09 o 14:26
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 14:26   #1609
bravurka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
A jak ty sie czujesz? Postaraj sie odpoczac maksymalnie, zebys mogla jak najszybciej byc przy synku.

A ja wlasnie siedze sobie w miescie pod drzewkiem niedaleko kawarenki w ktorej bylam wczoraj i podkradam im internet .

Z myciem okien tez obylo sie bez wypadkow. Nawet nie musialam uzywac krzesla. Okazalo sie, ze jestem na tyle wysoka, ze siegam bez .

Ja ogolnie nie czuje się tak bardzo źle. zwykłe przeziebienie. a odpoczywac i tak nie moge bo duzo roboty w domu a pozatym wole cos robic niż lezex i mysleć
Stary 2009-08-09, 14:29   #1610
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ogolnie nie czuje się tak bardzo źle. zwykłe przeziebienie. a odpoczywac i tak nie moge bo duzo roboty w domu a pozatym wole cos robic niż lezex i mysleć
Kochana, przeziebienie, nie przeziebienie. To trzeba odlezec. Nie chcialabys chyba dostac powiklan i jeszcze dluzej nie moc ogladac synka.
A robota nie zajac nie ucieknie. Zdrowie natomiast jest bezwartosciowe, nowego sobie nie kupisz.
Stary 2009-08-09, 14:32   #1611
bravurka
BAN stały

Cytat:
Kochana, przeziebienie, nie przeziebienie. To trzeba odlezec. Nie chcialabys chyba dostac powiklan i jeszcze dluzej nie moc ogladac synka.
A robota nie zajac nie ucieknie. Zdrowie natomiast jest bezwartosciowe, nowego sobie nie kupisz.
wole się wygrzewac na słoneczku niż leżeć. i jeszce dzisaj ma rodzinka przyjechać wieczoram. W sumie troche zła jestem na to bo synka mam w szpitalu a oni co przyjedzają imprezowac
nie wiem dla mnie to dziwne

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:

ślicznie zdolniacha jestes
Stary 2009-08-09, 14:40   #1612
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
wole się wygrzewac na słoneczku niż leżeć. i jeszce dzisaj ma rodzinka przyjechać wieczoram. W sumie troche zła jestem na to bo synka mam w szpitalu a oni co przyjedzają imprezowac
nie wiem dla mnie to dziwne

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

ślicznie zdolniacha jestes
Moze nie imprezowac, ale zadbac o ciebie.
A jak nie masz ochoty ich widziec, to powiedz im, ze sie fatalnie czujesz i chcesz odpoczac. Od prawdy to przeciez nie odbiega, a oni powinni to zrozumiec.

I dziekuje Tak mnie jakos natchnelo wczoraj. Chce jeszcze zrobic czapeczke i sweterek. A moze nawet sukieneczke albo spodenki. Zobaczymy ile z tych planow mi wyjdzie.
Stary 2009-08-09, 14:51   #1613
bravurka
BAN stały

Cytat:
Moze nie imprezowac, ale zadbac o ciebie.
A jak nie masz ochoty ich widziec, to powiedz im, ze sie fatalnie czujesz i chcesz odpoczac. Od prawdy to przeciez nie odbiega, a oni powinni to zrozumiec.

I dziekuje Tak mnie jakos natchnelo wczoraj. Chce jeszcze zrobic czapeczke i sweterek. A moze nawet sukieneczke albo spodenki. Zobaczymy ile z tych planow mi wyjdzie.
poprostu jakoś dziwnie sie czuje.
nawet jak się usmiechne czy coś to juz sie obwiniam o to że mały w szpitalu a ja tu cudakuje;/
dzisaj chciała tż zabić za to że powiedział że ładnie dzisaj wyglądam bo mi sie ubzdurało że nie mogę dbac o siebie jak malutki walczy o zycie

A talent masz więc mysle ze napewno wyjdą jeszce sliczne rzeczy

Edytowane przez bravurka
Czas edycji: 2009-08-09 o 14:52
Stary 2009-08-09, 14:57   #1614
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
poprostu jakoś dziwnie sie czuje.
nawet jak się usmiechne czy coś to juz sie obwiniam o to że mały w szpitalu a ja tu cudakuje;/
dzisaj chciała tż zabić za to że powiedział że ładnie dzisaj wyglądam bo mi sie ubzdurało że nie mogę dbac o siebie jak malutki walczy o zycie

A talent masz więc mysle ze napewno wyjdą jeszce sliczne rzeczy
Mysle, ze powinnas dbac o siebie, nie tylko dla siebie samej, ale wlasnie dla Patryczka. Zrob to dla niego, bo on przeciez walczy rowniez dla ciebie.
Stary 2009-08-09, 14:59   #1615
bravurka
BAN stały

Cytat:
Mysle, ze powinnas dbac o siebie, nie tylko dla siebie samej, ale wlasnie dla Patryczka. Zrob to dla niego, bo on przeciez walczy rowniez dla ciebie.
narazie to tylko zadbam o to żeby się wyleczyć a reszte zosatwie na pozniej jak juz mały bedzie w domu
Stary 2009-08-09, 15:02   #1616
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
narazie to tylko zadbam o to żeby się wyleczyć a reszte zosatwie na pozniej jak juz mały bedzie w domu
Dobre i to na poczatek. I tak trzymaj.

Nic to. Ja musze juz uciekac, bo mi bateria siada. Do uslyszenia jutro.

A ty Bravurko badz dzielna, wytrwala i sie ladnie kuruj
Stary 2009-08-09, 15:02   #1617
bravurka
BAN stały

Cytat:
Dobre i to na poczatek. I tak trzymaj.

Nic to. Ja musze juz uciekac, bo mi bateria siada. Do uslyszenia jutro.

A ty Bravurko badz dzielna, wytrwala i sie ladnie kuruj
dziekuje
pozdrawiam
miłego dnia
Stary 2009-08-09, 16:42   #1618
malina81
Zadomowienie

Cytat:

no to super ja jakos kolo plazy nie jestem zbyt czesto bo mi tam zupelnie nie po drodze te rejony..
moze w galerii krk albo w galerii kazimierz jakby robili to bym jakos widziala ogloszenia czy cos..

Malinka do kogo ty chodzisz do gina?? ja chodze na florianska
Ja chodze prywatnie do ordynatora Szpitala Ujastek -dr Juszczyka dlatego ze tam zamierzam rodzić. A o twoim lekarzu czytałam bo kiedyś pytałam o lakarza z Kopernika dla mojej siostry

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:

Fruzia, jestes pewna, ze to 3 MIESIACE? W tym czasie to przeciez czesc z nas bedzie juz rozpakowana.

no niezła robótka
No ja faktycznie za 3 miesiące planuje ogladać maluszka ale w domku

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

ciekawa jestem czy elalankpoznała w końcu płeć ja myse ze to musi byc dziewczynka

Sexy bodypewnie odpoczywa po ślubowaniu...
A ty Agusia jak sie bawiłas??
Stary 2009-08-09, 18:25   #1619
zaharia
Rozeznanie

kochane mamuski melduje sie po prawie 5 tygodniowej nieobecnosci (2 tyg. w pl a potem 3 tyg rodzinka u mnie i to cala gromada az 7 osob, prosze wybaczcie ale nie odpalalam kompa przez cale te trzy tygodnie, wczoraj pozegnalam z placzem rodzinke i dzisiaj mam mega dola, pusto i smutno, jakos nie umie sie pozbierac)

stesknilam sie za wami straszliwie i juz biore sie do nadrabianiania, wiem, wiem troszke tego mam ale dam rade.
mam nadzieje, ze z wami gdzies moj smutek uleci i wszystko wroci do normy(codziennosci)

ok uciekam do lekturki mamusiek...
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 18:39   #1620
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Czesc Wam
Od rana byłam nad MORZEM BAŁTYCKIM .
Siedzielismy od 10 do 15.Było super ubawiłam się że hej
Nikolka też sie wybawiła w tej wodzie No i Natalka była pierwszy raz nad morzem to super sie tam czuła.
Niekąpałam sie tylko weszłam tak do pasa w sukience do wody bo Nikolka wchodziła na głęboką wode z Natalką.BYLIŚMY W POBIEROWIE CZUŁAM SIE DOBRZE ZA TO JAK JUŻ WRACALIŚMY TO MASAKRA TROCHE KORKÓW BYŁO ALE TAKTO TO BYŁO OKI.Idę robić kanapki,bo coś zgłodniałam.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości