|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Dzień doberek
witam sie w nowej części![]() Ide jeśc sniadanko i uciekam na dziełeczke do TŻcika ![]() Wczoraj byłam na ślubie u kolezanki z licum i oczka mis ie szkliły jak skłądałam jej życzenia i jak mówili przysięge ehhhhJa już napewno suknie jade oglądać we wrześniu bo co sie spotykam z kolezankami które tez ślubują w 2010 i tez tak przełom sierpnia i paździrnika to albo juz mają suknie zamówione albo juz jeździły oglądać wiec ja tez zacznę bo teraz na nic czasu nie mam a co późńiej bedzie ![]() Miłego dzionka
|
|
|
|
#152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
![]() Mój TŻ jest podobny, zamyka się w sobie i trzeba z niego ciągnąć i niekiedy jak ja tak drążę i drążę to kończy się kłotnią Ale ja taka jestem, lubię jasne sytuacje i wolę sobie odrazu wprost wyjasnić o co chodzi i się nie gniewać, nie obrażać. Ja nie potrafię się obrazić i nie odzywać Bóg wie ile, mój TŻ potrafi niestety....Ale on jest niespotykanie cierpliwym człowiekiem
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj z tymi TŻtami
Ja się na szczęście już do tego przyzwyczaiłam ![]() No Asiulek bo Ty masz już wódkę prawda? Jaką Ty kupowałaś bo nie pamiętam... |
|
|
|
#154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie też idealna nie jestem![]() o wódeczka.. no jak macie gdzie schować to fajnie przynajmniej koszty się rozłożą w czasie
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupiliśmy sobieskiego. A oprócz tego mamy jeszcze 3 kartony soplicy (dostaliśmy od sis TŻta, bo zostało jej z własnego wesela).
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#157 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Witajcie Mam chwile bo brat pojechal umyć samochód i do fryzjera więc ja szybciutko pomalowałam paznokcie i zaglądam tu do Was. Ciężki dzień przede mną, bo z pewnych powodów w mojej rodzinie nie ma czystej atmosfery i się okaże jak przeżyjemy dzisiejszy dzień przy stole. Dobrze że TŻ ze mną idzie, jak będzie gorąco to się ewakuujemy ![]() Dzięki dziewczynki Prezenty myślę że się spodobają, dużo włożyliśmy wysiłku żeby wynaleźć coś fajnego i mamy nadzieję że okaże się że nie na marne się tyle olataliśmy .Zazdroszczę Wam że macie już wódkę, my się zbieramy od kwietnia z jej kupnem i jakoś nam wyjść nie może, teraz też na pewno do końca września tego nie załatwimy, ale znowu koleżanka która miała wesele w tym roku mówiła że najlepiej- bo najtaniej jest w sezonie świątecznym, więc moze właśnie w grudniu kupimy ...Z bukietów najbardziej podoba mi się ten co wkleiłam, ale 4 też jest ładny ![]() Miłego dnia dzikie kotki |
||
|
|
|
#158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#159 |
|
Adwokat diabła
|
hellow!
wrócił współ z piekła rodem, oczywiście z ogonem szana, ja mam parcie na czerwony bukiet wiem wiem porąbało mnie..a bukieciki teraz fajnie wkleiłaś ![]() can't skoro można opanować to zapraszam
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
my juz z TZ byliśmy na zakupach, zjedliśmy śniadanko, posprzątaliśmy, a teraz się lenimy i obydwoje siedzimy na laptopie
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki,
Cytat:
ładnie wyglada,no ta sukieneczka jest sliczna
|
|
#162 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
nie na jednego tylko na 2
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle to za tydzień będę miała 2 z przodu mojego suwaczka Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-09 o 11:50 |
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#166 |
|
Adwokat diabła
|
Eh gościnka, dziewczynę może przeżyję ale cosik dziwna jest
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Hej sexi dzikie kociaki
Ale macie power'a w klawiaturkach Pare dni mnie nie bylo a tu juz nowy watek i to z takim tytulem Mnie, na razie, leniwe Wloskie dni schodza na plazowaniu i ogladaniu sklepow. Ogladaniu bo jeszcze nic fajnego sobie nie kupilam. Wlosi maja strasznie ponure sklepy- pelno ciemnych, czarnych ubran. Nie wiem czy wam pisalam ze planowalismy tydzien w Toskanii ale nici z tego Babcia zlamala noge, jest w szpitalu, miala operacje i wstawiane metalowe prety, wiec nigdzie nie pojechalismy. Bylismy tylko wRzymie. Ale czesto tam jezdzimy. Watykan byl przepelniony ludzmi. Kolejka do wejscie ciagnela sie wkolo calego placu! Jeszcze takiej nie widzialam! Wiec zamiast stac pol dnia w kolejce poszlismy do Muzeum Watykanskiego zwiedzic Kaplice Sykstynska. Nie tylko sie czlowiek ukulturalnia ale tez spedzi troche czasu w klimatyzacji To tyle wakacyjnych tematow. Przypominala sie sjoanna
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedna babcia ale już nią wszystko dobrze?
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Z babcia lepiej po operacji bo przed miala noge na wyciagu i ja bolalo.
A teraz juz dobrze - dzieci, wnuki, rodzina blizsza i dalsza, kuzyni i kuzynki ... jak to we wloskiej wielkiej familii ... wszyscy ja odwiedzaja. Lezy z innymi starszymi paniami wiec chyba nawet ma wiecej rozrywki niz w domu Jutro przenosza ja do innego szpitala gdzie bedzie miala rechabilitacje. |
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() No to super. Mogę wiedzieć ile daliście za butelkę? Cytat:
![]() Nad bukietem się jeszcze nie zastanawiałam. Dopiero pewnie jak będzie sukienka to będę kombinować ![]() sjoanna, to dobrze że już lepiej z Twoją babcią. Oby szło ku lepszemu
|
|
|
|
|
#171 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O to super. To jest was już 3, bo Tancerka też już ma zapas ![]() A Ja mam na razie tylko odłożone pieniądze na wódkę też chcemy już kupić, ale jeszcze się wahamy jaką. My się na tym nie znamy, a TŻ tato mówi, że ta sama wódka różnie czasem smakuje. Np. jak pił Krakusa z Krakowa, to był dobry, a jak z Wrocławia, to już był gorszy. Czyli trzeba dobrze patrzeć na etykiety gdzie było rozlewane.Cytat:
Cytat:
Na pewno będziecie mieć udany dzień, bo nawet jak na imprezie coś zagrzmi, to się zmyjecie i spędzicie sobie miło czas razem ![]() Co do różnic z bratem, to Ja mam podobnie z rodzeństwem, że różnimy się na absolutnie każdej płaszczyźnie, ale nie będę o tym pisać, żeby się nie nakręcać ![]() Ja przez krótką chwilę też się rozglądałam za czerwonymi, bo są takie wyraziste To było między szałem na białe kule, a różowe. Na razie tylko kształ bukietu mi się nie zmienił.![]() Cytat:
Cytat:
Eee tam, że kolejki. Jak masz tyle czasu na zwiedzanie, to sobie nie żałuj. Szkoda, że babci tak się stało. Ale jak się cała rodzina zlatuje, to chociaż wszystkich dobrze poznasz Wiem, że głupek jestem ale dzisiaj mam taki dobry humorek, że chciałam znaleźć jakąś dobrą stronę nieszczęścia
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-09 o 14:22 |
|||||
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest tez z nia tak zle. Wiadomo ze starsze osoby maja kruche kosci - osteoporoza. Nie narzeka tak bardzo na szpital bo jak napisalam, teraz jej sie nie nudzi A czarny jest dla wlochow kolorem na co dzien i na wieczor. Uwazaja ze to najbardziej elegancki kolor. Bylam pare lat temu na wloskim weselu i jako jedyna mialam czerwona sukienke! Wiekszosc kobiet byla w czerni! Bylam lekko zszokowana, bo wtedy czarny w Polsce to byl kolor raczej na pogrzeb. Ale jak wiecie i to sie zmienilo. Sama na slub w Polsce w zeszlym roku wlozylam czarna sukienke, biala marynarke do kosciola i czerowone dodatki. Nawet buty sobie czerwone kupilam, choc jak byly modne i wszyscy kupowali to mi sie nie podobaly A i jeszcze jedno. W sklepach widze te same rzeczy co u nas np. luzne, przeswitujace, kwiatowe bluzki. Na razie nic z nowych trendow w modzie
|
|
|
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
O rany ale narzuciłyście tempo
![]() zaległości z jednego dnia nadrabiałam chyba z godzinę ![]() asiulek1705 właśnie czy ja też mogę się dowiedzieć ile płaciłaś za wódkę, ja zaś za wódką to może się w czerwcu rozejrzę bo jak dla mnie to za wcześnie ale przynajmniej będę mogła porównać ceny, i kupowałaś gdzieś w hipermarkecie czy hurtowni? sjoanna święte słowa co do tych sklepów, ostatnio też szukałam sobie sukienki bo w przyszłą sobotę jadę na wesele do kuzyna TŻ, i kompletnie nic nie było same jakieś letnie sukienki bawełniane takie troszkę szmatławe a jak już się coś ladnego znajdzie to cena powala ![]() wogóle mama mi powiedziała że krawcowa która szyła mi sukienkę na studniówkę wróciła i dalej szyje bo wcześniej rozważałam szycie sukienki u koleżanki krawcowej ale szczerze mówiąc nerwicy bym się nabawiła bo ona nigdy nie ma czasu na nic a ja lubię mieć wszytsko zaplanowane - jak mi ostatnio mówiła to przyszła do niej panna młoda po suknię, bolerko i bluzkę a ona zrobiła tylko suknię i przy niej szyła bolerko - biedna musiała zrezygnować z bluzki
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
sjoanna napisz proszę jak poznałaś się z TZ-włochem
zazdraszczam Ci tych pyszności włoskich-uwielbiam włoska kuchnię z tego co piszesz jak się wszyscy do babci zlecieli wnisokuję, że "rodzinność" włochów jest taka jak na filmach "jeden za wszystkich..." super!my już po obiadku i zaraz idziemy na rower z TZ'em
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
My jeszcze przed obiadkiem, ale za to po kawce i TŻ o tej kawce zasnął, a Ja nie mogę, bo mam soczewki
więc siedzę jak Kasia "na lapku"
|
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty czemu nie?idę na rower
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-09 o 16:19 |
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale potem, jak sprawdzil sie ze mna na zakupach Tak, tak! No wiec jak przeszedl survival to sie nadawal na dalsza znajomosc ![]() Zartuje troche oczywiscie ale dobze sie uzupelniamy. Ja sie wiecznie spozniam- on jest 2 godziny przed. Ja panikuje -on spokojny. Ja lubie zwiedzac - on plaza ![]() I dlatego jestesmy razem I jeszcze jedno - nie jest jak przyslowiowy Wloch. Nie jest kibicem, nie oglada sie za dziewczynami, nie jest glosny i wystylizowany KOCHANY JEST ![]() I troche zazdrosny o forum
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
Co to juz nowy watek ludzie jak wyz szybko piszexie nie nadazam za wami hehe
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byliśmy na tych rowerach i była akcja. Jedziemy wyjeżdżamy z lasku jedziemy już drogą nagle ja: "o k#$^a! zgubiłam telefon "TZ: gdzie? ja: jedź tak jak jechaliśmy! ja jadę za nim z prędkością światła spotykamy się w lasku TZ podnosi rękę z moim fonem ja: gdzie był? tam gdzie sikałam( TZ: nie, miałem go w kieszeni jak szłaś siku to mi go dałaś downy no downy
|
|
#180 |
|
Adwokat diabła
|
oj Kasik Kasik,
wróciliśmy z zakupów spożywczych i co, dorobiłam się pary ślicznych butków i 2 par kolczyków
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

witam sie w nowej części
ehhhh

Ale ja taka jestem, lubię jasne sytuacje i wolę sobie odrazu wprost wyjasnić o co chodzi i się nie gniewać, nie obrażać. Ja nie potrafię się obrazić i nie odzywać Bóg wie ile, mój TŻ potrafi niestety....Ale on jest niespotykanie cierpliwym człowiekiem 

kurcze sama już nie wiem,wkleję jeszcze bukiety,które mi się podobają
natomiast te całe czerwone z białymi dodatkami są takie cudne

ale dzisiaj mam taki dobry humorek, że chciałam znaleźć jakąś dobrą stronę nieszczęścia

z tego co piszesz jak się wszyscy do babci zlecieli wnisokuję, że "rodzinność" włochów jest taka jak na filmach "jeden za wszystkich..."