Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-09, 09:40   #151
angluka
Rozeznanie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Dzień doberek witam sie w nowej części

Ide jeśc sniadanko i uciekam na dziełeczke do TŻcika
Wczoraj byłam na ślubie u kolezanki z licum i oczka mis ie szkliły jak skłądałam jej życzenia i jak mówili przysięge ehhhh
Ja już napewno suknie jade oglądać we wrześniu bo co sie spotykam z kolezankami które tez ślubują w 2010 i tez tak przełom sierpnia i paździrnika to albo juz mają suknie zamówione albo juz jeździły oglądać wiec ja tez zacznę bo teraz na nic czasu nie mam a co późńiej bedzie

Miłego dzionka
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 09:47   #152
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Can't wiem o czym mówisz Mój TŻ bywa podobny w obsłudze Czasem trzeba olać jego foch bo jak się nie rozdrapie tego to za pół dnia jest wszystko ok
Poza tym to u mnie wczoraj przez cały dzień trwały prace ogrodowe (TŻ robił skalniak z moim bratem i w sumie to bardzo ładnie im to wyszło). No a wieczór oblewaliśmy skończoną robotę hehe

Z rzeczy weselnych.. Mamy zakupioną wódeczkę 200 butelek wyborowej
To widzę, że kolejna PMka ma skład alkoholu
Mój TŻ jest podobny, zamyka się w sobie i trzeba z niego ciągnąć i niekiedy jak ja tak drążę i drążę to kończy się kłotnią Ale ja taka jestem, lubię jasne sytuacje i wolę sobie odrazu wprost wyjasnić o co chodzi i się nie gniewać, nie obrażać. Ja nie potrafię się obrazić i nie odzywać Bóg wie ile, mój TŻ potrafi niestety....Ale on jest niespotykanie cierpliwym człowiekiem
Stary 2009-08-09, 09:57   #153
gosica502
Wtajemniczenie

Oj z tymi TŻtami Ja się na szczęście już do tego przyzwyczaiłam

No Asiulek bo Ty masz już wódkę prawda? Jaką Ty kupowałaś bo nie pamiętam...
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 10:02   #154
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Can't wiem o czym mówisz Mój TŻ bywa podobny w obsłudze Czasem trzeba olać jego foch bo jak się nie rozdrapie tego to za pół dnia jest wszystko ok
Poza tym to u mnie wczoraj przez cały dzień trwały prace ogrodowe (TŻ robił skalniak z moim bratem i w sumie to bardzo ładnie im to wyszło). No a wieczór oblewaliśmy skończoną robotę hehe

tylko ciężko mi czasem .. ale daję radę w sumie też idealna nie jestem

o wódeczka.. no jak macie gdzie schować to fajnie przynajmniej koszty się rozłożą w czasie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 10:04   #155
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj z tymi TŻtami Ja się na szczęście już do tego przyzwyczaiłam

No Asiulek bo Ty masz już wódkę prawda? Jaką Ty kupowałaś bo nie pamiętam...
Tak tak, już od jakiegoś czasu Kupiliśmy sobieskiego. A oprócz tego mamy jeszcze 3 kartony soplicy (dostaliśmy od sis TŻta, bo zostało jej z własnego wesela).
Stary 2009-08-09, 10:52   #156
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
To są sukienki z mojego folderu..
Jestem ciekawa ich na live

Możecie wyrazić swoje all opinie będę wdzięczna
Jak na foty to mnie najbardziej druga ósma i dziewiąta się podobają. Reszta nie
Stary 2009-08-09, 11:00   #157
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

nie martw się już,kupiliście super prezenty i na pewno się spodobają
a bratem się nie przejmuj,skoro już taki jest to trudno,nic nie poradzisz a szkoda nerwów masz swojego TŻ i z nim pójdziesz do ołtarza

bukiety,które mi się podobają jeden z nich już wklejałam i to jest mój faworyt- numer 4 )
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane
certina jestem pewna, że prezenty się spodobają Nie przejmuj się niczym (bratem). jak to się mówi, ktoś musi być mądrzejszy, bądź Ty mądrzejsza i nie denerwuj się.
Ładny dzień się zapowiada, nie mamy z TŻtem planów żadnych, ale coś może wymyślimy, chociażby spacer.

Witajcie,
Mam chwile bo brat pojechal umyć samochód i do fryzjera więc ja szybciutko pomalowałam paznokcie i zaglądam tu do Was. Ciężki dzień przede mną, bo z pewnych powodów w mojej rodzinie nie ma czystej atmosfery i się okaże jak przeżyjemy dzisiejszy dzień przy stole. Dobrze że TŻ ze mną idzie, jak będzie gorąco to się ewakuujemy

Dzięki dziewczynkijestem mądzejsza i kłócić się nie będę ani wypominać bo na co mi sobie humor psuć. Teraz mam przynajmniej chwilę dla siebie a późnym wieczorem będzie już po wszystkim Prezenty myślę że się spodobają, dużo włożyliśmy wysiłku żeby wynaleźć coś fajnego i mamy nadzieję że okaże się że nie na marne się tyle olataliśmy .

Zazdroszczę Wam że macie już wódkę, my się zbieramy od kwietnia z jej kupnem i jakoś nam wyjść nie może, teraz też na pewno do końca września tego nie załatwimy, ale znowu koleżanka która miała wesele w tym roku mówiła że najlepiej- bo najtaniej jest w sezonie świątecznym, więc moze właśnie w grudniu kupimy ...

Z bukietów najbardziej podoba mi się ten co wkleiłam, ale 4 też jest ładny

Miłego dnia dzikie kotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet21o.jpg (35,2 KB, 3 załadowań)

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 11:03   #158
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Witajcie,
Mam chwile bo brat pojechal umyć samochód i do fryzjera więc ja szybciutko pomalowałam paznokcie i zaglądam tu do Was. Ciężki dzień przede mną, bo z pewnych powodów w mojej rodzinie nie ma czystej atmosfery i się okaże jak przeżyjemy dzisiejszy dzień przy stole. Dobrze że TŻ ze mną idzie, jak będzie gorąco to się ewakuujemy

Dzięki dziewczynkijestem mądzejsza i kłócić się nie będę ani wypominać bo na co mi sobie humor psuć. Teraz mam przynajmniej chwilę dla siebie a późnym wieczorem będzie już po wszystkim Prezenty myślę że się spodobają, dużo włożyliśmy wysiłku żeby wynaleźć coś fajnego i mamy nadzieję że okaże się że nie na marne się tyle olataliśmy .

Zazdroszczę Wam że macie już wódkę, my się zbieramy od kwietnia z jej kupnem i jakoś nam wyjść nie może, teraz też na pewno do końca września tego nie załatwimy, ale znowu koleżanka która miała wesele w tym roku mówiła że najlepiej- bo najtaniej jest w sezonie świątecznym, więc moze właśnie w grudniu kupimy ...

Z bukietów najbardziej podoba mi się ten co wkleiłam, ale 4 też jest ładny

Miłego dnia dzikie kotki
Tobie również miłego dnia i oby atmosfera była przyjemna i wesoła
Stary 2009-08-09, 11:32   #159
BlackAngel
Adwokat diabła

hellow!
wrócił współ z piekła rodem, oczywiście z ogonem

szana, ja mam parcie na czerwony bukiet wiem wiem porąbało mnie..
a bukieciki teraz fajnie wkleiłaś
can't skoro można opanować to zapraszam

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 11:35   #160
kaska87
Zakorzenienie

cześć

my juz z TZ byliśmy na zakupach, zjedliśmy śniadanko, posprzątaliśmy, a teraz się lenimy i obydwoje siedzimy na laptopie musi to super wyglądać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 11:37   #161
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki,

Cytat:
a pasuje bukiet do takiego stylu? i jak Ci się widzi taki bukiet?

no to jest moja faworytka na teraz pokaże ją na modelce
http://www.sinceritybridal.com/eu_en...35&disc=%28%28
jeśli mnie wydłuży to super
wg mnie bukiet pasuje ładnie wyglada,

no ta sukieneczka jest sliczna
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 11:38   #162
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

my juz z TZ byliśmy na zakupach, zjedliśmy śniadanko, posprzątaliśmy, a teraz się lenimy i obydwoje siedzimy na laptopie musi to super wyglądać
hahah zadki Wam się zmieściły na tego jednego laptopa

Stary 2009-08-09, 11:39   #163
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
hahah zadki Wam się zmieściły na tego jednego laptopa
nie na jednego tylko na 2 ja na jednym on na drugim i jeszcze oglądamy tv

Stary 2009-08-09, 11:45   #164
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
hmm a może różowe kwiatki i zamiast tych srebrnych białe? kurcze sama już nie wiem,wkleję jeszcze bukiety,które mi się podobają
pozapisywałam sobie Twoje bukiety-prócz 4 są śliczne tyle,że ja bym wolała róż niż czerwień ,sama nie wiem,a który z tych bukietów co wkleiłaś jest Twoim faworytem?
5 i 6 są takie inne i przykuwają uwagę natomiast te całe czerwone z białymi dodatkami są takie cudne
hhh dobra jesteś,moje intensywne a Twoja czerwień to co?

mam zamiar ją zmierzyć
czyli gładki kok chcesz tak?
no super,następna umowa załatwiona

no to super jeśli w koło sali też ładnie to tym bardziej extra
a co z fotografem?zastanawiasz się jeszcze?

nie martw się już,kupiliście super prezenty i na pewno się spodobają
a bratem się nie przejmuj,skoro już taki jest to trudno,nic nie poradzisz a szkoda nerwów masz swojego TŻ i z nim pójdziesz do ołtarza

bukiety,które mi się podobają jeden z nich już wklejałam i to jest mój faworyt- numer 4 )
Mnie podobają się te z frezjami, róże biało czerwone i chyba tyle.. bo nie wiem, czy dało by rad e z czerwonymi kwiatami.. Chciałam mieć storczyki białe z czerwonymi środkami, ale chyba tak na prawdę nie są one aż tak popularne. Bo w sklepie (obi) nawet widziałam, ale że popularniejsze są te z różowym środkiem to nie widuję często tych czerwonych a czwarty bukiecik tak tyle z czerwonościami zamiast różów

a tak w ogóle to za tydzień będę miała 2 z przodu mojego suwaczka jeszcze tylko 307 dni

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-09 o 11:50
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 11:56   #165
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to za tydzień będę miała 2 z przodu mojego suwaczka jeszcze tylko 307 dni
a ja za 5(?) będę miała 3

Stary 2009-08-09, 12:41   #166
BlackAngel
Adwokat diabła

Eh gościnka, dziewczynę może przeżyję ale cosik dziwna jest

Stary 2009-08-09, 12:58   #167
sjoanna
Zakorzenienie

Hej sexi dzikie kociaki
Ale macie power'a w klawiaturkach
Pare dni mnie nie bylo a tu juz nowy watek i to z takim tytulem

Mnie, na razie, leniwe Wloskie dni schodza na plazowaniu i ogladaniu sklepow. Ogladaniu bo jeszcze nic fajnego sobie nie kupilam. Wlosi maja strasznie ponure sklepy- pelno ciemnych, czarnych ubran.

Nie wiem czy wam pisalam ze planowalismy tydzien w Toskanii ale nici z tego
Babcia zlamala noge, jest w szpitalu, miala operacje i wstawiane metalowe prety, wiec nigdzie nie pojechalismy.
Bylismy tylko wRzymie. Ale czesto tam jezdzimy.
Watykan byl przepelniony ludzmi. Kolejka do wejscie ciagnela sie wkolo calego placu!
Jeszcze takiej nie widzialam!
Wiec zamiast stac pol dnia w kolejce poszlismy do Muzeum Watykanskiego zwiedzic Kaplice Sykstynska.

Nie tylko sie czlowiek ukulturalnia ale tez spedzi troche czasu w klimatyzacji

To tyle wakacyjnych tematow.
Przypominala sie sjoanna
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 13:01   #168
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Hej sexi dzikie kociaki
Ale macie power'a w klawiaturkach
Pare dni mnie nie bylo a tu juz nowy watek i to z takim tytulem
a co! my mamy taką moce, że hej mam nadzieję, że też Cię zarazimy i będziesz z nami częściej

biedna babcia ale już nią wszystko dobrze?

Stary 2009-08-09, 13:15   #169
sjoanna
Zakorzenienie

Z babcia lepiej po operacji bo przed miala noge na wyciagu i ja bolalo.

A teraz juz dobrze - dzieci, wnuki, rodzina blizsza i dalsza, kuzyni i kuzynki ... jak to we wloskiej wielkiej familii ... wszyscy ja odwiedzaja.
Lezy z innymi starszymi paniami wiec chyba nawet ma wiecej rozrywki niz w domu
Jutro przenosza ja do innego szpitala gdzie bedzie miala rechabilitacje.
Stary 2009-08-09, 14:09   #170
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
No to super. Mogę wiedzieć ile daliście za butelkę?
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
chyba mamy zblizony gust, ja w swoim zestawie na pulpicie mam suknie bardzo podobne do twoich
nr 2 ma bardzo ładna gore a w 4 sliczny jest welon,
To wrzuć na forum. Z miłą chęcią sobie pooglądam Twoje zbiory

Nad bukietem się jeszcze nie zastanawiałam. Dopiero pewnie jak będzie sukienka to będę kombinować
sjoanna, to dobrze że już lepiej z Twoją babcią. Oby szło ku lepszemu
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 14:20   #171
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Mi się kolorystycznie podoba najbardzien nr 8, ale jest ciut mały. Twój faworyt ma ładny kształ, odpowiednią wielkość i kompozycję - ten bez mi się bardzo podoba (a jeśli to nie jest bez, to to coś co mi przypomina bez). Tylko kolor ciut wyblakły, ale teraz sobie myślę, że róże mogły być dobrane do bzu

Cytat:
O to super. To jest was już 3, bo Tancerka też już ma zapas
A Ja mam na razie tylko odłożone pieniądze na wódkę też chcemy już kupić, ale jeszcze się wahamy jaką. My się na tym nie znamy, a TŻ tato mówi, że ta sama wódka różnie czasem smakuje. Np. jak pił Krakusa z Krakowa, to był dobry, a jak z Wrocławia, to już był gorszy. Czyli trzeba dobrze patrzeć na etykiety gdzie było rozlewane.

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Mój TŻ jest podobny, zamyka się w sobie i trzeba z niego ciągnąć i niekiedy jak ja tak drążę i drążę to kończy się kłotnią Ale ja taka jestem, lubię jasne sytuacje i wolę sobie odrazu wprost wyjasnić o co chodzi i się nie gniewać, nie obrażać. Ja nie potrafię się obrazić i nie odzywać Bóg wie ile, mój TŻ potrafi niestety....Ale on jest niespotykanie cierpliwym człowiekiem
Ja jak jestem zła, to tak samo jak Ty od razu oczyszczam atmosferę, żeby było jasno i bez gniewania się. Chyba, że jest mi przykro z jakiegoś powodu, to wtedy mam focha i cicho siedzę. I TŻ to denerwuje, że wtedy już nie powiem od razu o co chodzi.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

Miłego dnia dzikie kotki
No i bardzo dobre masz podjeście Na pewno będziecie mieć udany dzień, bo nawet jak na imprezie coś zagrzmi, to się zmyjecie i spędzicie sobie miło czas razem

Co do różnic z bratem, to Ja mam podobnie z rodzeństwem, że różnimy się na absolutnie każdej płaszczyźnie, ale nie będę o tym pisać, żeby się nie nakręcać

Cytat:
szana, ja mam parcie na czerwony bukiet wiem wiem porąbało mnie..
Ja przez krótką chwilę też się rozglądałam za czerwonymi, bo są takie wyraziste To było między szałem na białe kule, a różowe. Na razie tylko kształ bukietu mi się nie zmienił.

Cytat:
posprzątaliśmy, a teraz się lenimy i obydwoje siedzimy na laptopie musi to super wyglądać
No, na pewno

Cytat:
Mnie, na razie, leniwe Wloskie dni schodza na plazowaniu i ogladaniu sklepow. Ogladaniu bo jeszcze nic fajnego sobie nie kupilam. Wlosi maja strasznie ponure sklepy- pelno ciemnych, czarnych ubran.

Nie wiem czy wam pisalam ze planowalismy tydzien w Toskanii ale nici z tego
Babcia zlamala noge, jest w szpitalu, miala operacje i wstawiane metalowe prety, wiec nigdzie nie pojechalismy.
Bylismy tylko wRzymie. Ale czesto tam jezdzimy.
Watykan byl przepelniony ludzmi. Kolejka do wejscie ciagnela sie wkolo calego placu!
Jeszcze takiej nie widzialam!
Wiec zamiast stac pol dnia w kolejce poszlismy do Muzeum Watykanskiego zwiedzic Kaplice Sykstynska.

Nie tylko sie czlowiek ukulturalnia ale tez spedzi troche czasu w klimatyzacji

To tyle wakacyjnych tematow.
Przypominala sie sjoanna
A Ja myślałam, że Włosi lubią się ubierać na jasno. Proszę jak to stereotypy są czasem dalekie od prawdy.

Eee tam, że kolejki. Jak masz tyle czasu na zwiedzanie, to sobie nie żałuj.

Szkoda, że babci tak się stało. Ale jak się cała rodzina zlatuje, to chociaż wszystkich dobrze poznasz Wiem, że głupek jestem ale dzisiaj mam taki dobry humorek, że chciałam znaleźć jakąś dobrą stronę nieszczęścia

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-08-09 o 14:22
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 14:42   #172
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A Ja myślałam, że Włosi lubią się ubierać na jasno. Proszę jak to stereotypy są czasem dalekie od prawdy.

Eee tam, że kolejki. Jak masz tyle czasu na zwiedzanie, to sobie nie żałuj.

Szkoda, że babci tak się stało. Ale jak się cała rodzina zlatuje, to chociaż wszystkich dobrze poznasz Wiem, że głupek jestem ale dzisiaj mam taki dobry humorek, że chciałam znaleźć jakąś dobrą stronę nieszczęścia
Babcia TZ i jego rodzina juz mnie znaja pare lat
Nie jest tez z nia tak zle. Wiadomo ze starsze osoby maja kruche kosci - osteoporoza. Nie narzeka tak bardzo na szpital bo jak napisalam, teraz jej sie nie nudzi

A czarny jest dla wlochow kolorem na co dzien i na wieczor. Uwazaja ze to najbardziej elegancki kolor. Bylam pare lat temu na wloskim weselu i jako jedyna mialam czerwona sukienke! Wiekszosc kobiet byla w czerni!
Bylam lekko zszokowana, bo wtedy czarny w Polsce to byl kolor raczej na pogrzeb.
Ale jak wiecie i to sie zmienilo.
Sama na slub w Polsce w zeszlym roku wlozylam czarna sukienke, biala marynarke do kosciola i czerowone dodatki.
Nawet buty sobie czerwone kupilam, choc jak byly modne i wszyscy kupowali to mi sie nie podobaly

A i jeszcze jedno. W sklepach widze te same rzeczy co u nas np. luzne, przeswitujace, kwiatowe bluzki. Na razie nic z nowych trendow w modzie
Stary 2009-08-09, 15:39   #173
nicolaaa
Rozeznanie

O rany ale narzuciłyście tempo
zaległości z jednego dnia nadrabiałam chyba z godzinę

asiulek1705 właśnie czy ja też mogę się dowiedzieć ile płaciłaś za wódkę, ja zaś za wódką to może się w czerwcu rozejrzę bo jak dla mnie to za wcześnie ale przynajmniej będę mogła porównać ceny, i kupowałaś gdzieś w hipermarkecie czy hurtowni?

sjoanna święte słowa co do tych sklepów, ostatnio też szukałam sobie sukienki bo w przyszłą sobotę jadę na wesele do kuzyna TŻ, i kompletnie nic nie było same jakieś letnie sukienki bawełniane takie troszkę szmatławe a jak już się coś ladnego znajdzie to cena powala

wogóle mama mi powiedziała że krawcowa która szyła mi sukienkę na studniówkę wróciła i dalej szyje nie dośc że szyje szybko i bardzo ładnie to wszytsko jest na czas bo wcześniej rozważałam szycie sukienki u koleżanki krawcowej ale szczerze mówiąc nerwicy bym się nabawiła bo ona nigdy nie ma czasu na nic a ja lubię mieć wszytsko zaplanowane - jak mi ostatnio mówiła to przyszła do niej panna młoda po suknię, bolerko i bluzkę a ona zrobiła tylko suknię i przy niej szyła bolerko - biedna musiała zrezygnować z bluzki

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 15:50   #174
kaska87
Zakorzenienie

sjoanna napisz proszę jak poznałaś się z TZ-włochem zazdraszczam Ci tych pyszności włoskich-uwielbiam włoska kuchnię z tego co piszesz jak się wszyscy do babci zlecieli wnisokuję, że "rodzinność" włochów jest taka jak na filmach "jeden za wszystkich..." super!

my już po obiadku i zaraz idziemy na rower z TZ'em

Stary 2009-08-09, 16:04   #175
Jazzmanka
Zadomowienie

My jeszcze przed obiadkiem, ale za to po kawce i TŻ o tej kawce zasnął, a Ja nie mogę, bo mam soczewki więc siedzę jak Kasia "na lapku"
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 16:05   #176
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
My jeszcze przed obiadkiem, ale za to po kawce i TŻ o tej kawce zasnął, a Ja nie mogę, bo mam soczewki więc siedzę jak Kasia "na lapku"
ja też mam soczewki i w dzień w nich śpię jak coś a Ty czemu nie?

idę na rower

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-09 o 16:19
Stary 2009-08-09, 17:54   #177
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
sjoanna napisz proszę jak poznałaś się z TZ-włochem zazdraszczam Ci tych pyszności włoskich-uwielbiam włoska kuchnię z tego co piszesz jak się wszyscy do babci zlecieli wnisokuję, że "rodzinność" włochów jest taka jak na filmach "jeden za wszystkich..." super!
Poznalam sie internetowo, ale na poczatku tylko sie przyjaznilismy.
Ale potem, jak sprawdzil sie ze mna na zakupach
Tak, tak! To najwazniejszy test. Wytrzymac ze mna w sklepie gdzie NIC na mnie nie pasuje i NIC mi sie nie podoba .
No wiec jak przeszedl survival to sie nadawal na dalsza znajomosc

Zartuje troche oczywiscie ale dobze sie uzupelniamy.
Ja sie wiecznie spozniam- on jest 2 godziny przed.
Ja panikuje -on spokojny.
Ja lubie zwiedzac - on plaza
I dlatego jestesmy razem

I jeszcze jedno - nie jest jak przyslowiowy Wloch.
Nie jest kibicem, nie oglada sie za dziewczynami, nie jest glosny i wystylizowany
KOCHANY JEST
I troche zazdrosny o forum
Stary 2009-08-09, 18:26   #178
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Co to juz nowy watek ludzie jak wyz szybko piszexie nie nadazam za wami hehe
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 19:21   #179
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Poznalam sie internetowo, ale na poczatku tylko sie przyjaznilismy.
Ale potem, jak sprawdzil sie ze mna na zakupach
Tak, tak! To najwazniejszy test. Wytrzymac ze mna w sklepie gdzie NIC na mnie nie pasuje i NIC mi sie nie podoba .
No wiec jak przeszedl survival to sie nadawal na dalsza znajomosc

Zartuje troche oczywiscie ale dobze sie uzupelniamy.
Ja sie wiecznie spozniam- on jest 2 godziny przed.
Ja panikuje -on spokojny.
Ja lubie zwiedzac - on plaza
I dlatego jestesmy razem

I jeszcze jedno - nie jest jak przyslowiowy Wloch.
Nie jest kibicem, nie oglada sie za dziewczynami, nie jest glosny i wystylizowany
KOCHANY JEST
I troche zazdrosny o forum
super

byliśmy na tych rowerach i była akcja. Jedziemy wyjeżdżamy z lasku jedziemy już drogą nagle
ja: "o k#$^a! zgubiłam telefon"
TZ: gdzie?
ja: jedź tak jak jechaliśmy!
ja jadę za nim z prędkością światła
spotykamy się w lasku TZ podnosi rękę z moim fonem
ja: gdzie był? tam gdzie sikałam()
TZ: nie, miałem go w kieszeni jak szłaś siku to mi go dałaś

downy no downy

Stary 2009-08-09, 19:40   #180
BlackAngel
Adwokat diabła

oj Kasik Kasik,
wróciliśmy z zakupów spożywczych i co, dorobiłam się pary ślicznych butków i 2 par kolczyków

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości