![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Różne różności
NIEAKTUALNE!!!
Szukam nowego domu dla poniższych kosmetyków. Preferuję większe wymiany. Nie wymieniam się jeśli wartość przesyłki przewyższa wartość kosmetyku. ![]() Jeśli coś Cię u mnie zainteresuje, to napisz co konkretnie- będę wdzięczna. SZUKAM: -Le Roy Soleil -czarna Coco -"brązowa kostka" Gucci (nowa na prezent) -pampersy rozm. 4+ -kapsułki E. Arden (nowe) -co mi wpadnie w oko PERFUMY: VAN CLEEF & ARPLES- Birmane- 100 ml edt nowe bez pudełka (UWAGA- buteleczka ma w 2 miejscach nieco odpryśnięte szkło- w razie wymiany służę zdjęciami) Trussardi JEANS- niecała połowa z 50 ml edt, brak srebrnej nasadki, przez co koreczek nie trzyma się tak dobrze jak powinien, koreczek porysowany FENDI- edt ok.27/30 ml- z wizażowej wymiany, jest kartonik NINA RICCI- żółte Les Belles- 30 ml edt w kartoniku (nieco uszkodzony) YVES ROCHER Pur desir de rose -zużyte ok. 1/4 z 60 ml AVON naturals- koszyk borówek- została ok. 1/3 CHANSON d'emotions- pure innocence- ok. 70 ml ze 100, tester bez koreczka AVON- Perceive- ok. 25/50 ml- perfumy zmieniły trochę kolor, ale zapach jest OK- oddam chętnie za coś z pielęgnacji PENHALIGON'S- Love Potion no 9- nowe 50 ml edt bez pudełeczka THE DIFFERENT COMPANY- Rose Poivree- wyjściowo 10 ml- testowane RALPH LAUREN- SAFARI -tester bez koreczka 125 ml VIVIENNE WESTWOOD Libertine ok. 25/30 ml- z wizażowej wymiany z kartonikiem LALIQUE Flora Bella- edp, ok. 60/100 ml (perfumy zmieniły nieco kolor, ale zapach jest jak najbardziej OK) Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-07-24 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne różności
LES PARFUMS DE ROSINE La rose de Rosine -ok.30/50 ml + kartonik
NORMA KAMALI- Beach edt zostało ok. 2/3 COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Le Roi Santal ok. 300/315 ml COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Barbier des Isles 315 ml CHRISTAINE CELLE - CALYPSO THE edt edt nowe w folii 100 ml JOURDAN- TRES JOURDAN edt 50 ml DIOR- MISS DIOR CHERIE ok. 70/100 ml edp (tylko na coś super- będę bardzo wybredna) DONNA KARAN-BLACK CASHMERE nowe w folii edp 50 ml (tylko na coś super, koniecznie też nowe w folii) CHARLES JOURDAN- THE PARFUM edp nowe w folii 50 ml raczej tez na cos nowego KOOKAI- OUI NON 50 ml edt (tylko na coś super- będę bardzo wybredna) Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2009-08-09 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
MINIATURKI
- PALOMA PICASSO- ok.połowa -TURBULENCES -ESTEE LAUDER SPELLBOUND -PENHALIGON'S Lily of the Valley -CACHAREL edt Pour LHomme -CARVEN Ma griffe -LAURA BIAGIOTTI -CLINIQUE HAPPY -YR Nature pour Homme DIPTYQUE- Philosykos- dekant ok. 8 ml w atomizerku DIPTYQUE- L'ombre Dans- dekant ok. 8 ml w atomizerku FREDERICK MALLE- Musc Ravageur dekant ok. 9 ml w atomizerku COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Vanille Mokha 15 ml COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Sultan Safran 15 ml, albo 20 ml (brak na foto) Mogę zrobić dekanty (ilość do uzgodnienia): COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Princesse Muscat COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Coeur de Vahine D&G Feminine NARCISO RODRIGUEZ for her- edt L'ARTISAN- Mure et Musc Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2009-08-09 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
MAKIJAŻ:
LANCOME- Bamboo, bambusek, nowy w pudełeczku 40 gr ESTEE LAUDER- Platinum Illuminator nowy w pudełeczku 13 gr SHISEIDO (PODRÓBKA)- cienie w kartoniku 4 gr brąz i złoto SHISEIDO- cienie 1,5 gr brąz i miedziany YVES ROCHER sypki cień ciemne winogrono nowy w kartoniku PIELĘGNACJA: FEKKAI- odżywka full volume- zostało tyle ile widac na foto AVENE- nowa kostka Cold Cream 100 gr CALVIN KLEIN Obsession Night balsam nowy 200ml Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2009-08-09 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
INNE
Czerwone kolczyki SIMPLE- śliczny żakiet z paseczkiem w delikatne prążki rozm. z metki 34 NOWY z metką SIMPLE- spódniczka rozm. z metki 34 NOWA z metką Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2009-08-09 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jakbyś znalazła coś u mnie za Malle,to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() Witaj...ach, ja bym wiele oddała za: LANCOME- Bamboo, bambusek, nowy w pudełeczku 40 gr AVENE- nowa kostka Cold Cream 100 gr Zapraszam ,zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
A mnie interesuje NORMA KAMALI- Beach edt zostało ok. 2/3
znajdziesz coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Moze cos za fekkai?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za miss dior cherie???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Podoba mi się LANVIN JEANNE- około 25/30ml, ale tego pewnie nie oddasz ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Przepraszam, ale jeśli chodzi o MDC będę naprawdę wybredna i póki co nic u Ciebie za niego nie znalazłam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
niestety nie
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
NINA RICCI- żółte Les Belles- 30 ml edt w kartoniku (nieco uszkodzony)
DIOR- MISS DIOR CHERIE ok. 70/100 ml
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Poza wątkiem mam tylko Jil Sander PURE 75ml, Ogródek śródziemnomorski i Eden ale z tych dwóch ostatnich trudno mi będzie zrezygnować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
euphoria ck edp 50ml bez psika gucci envy me 50ml bez psika I czy wymiana moich dwóch zapachów, na te Twoje dwa wchodziłaby w grę? Przy MDC zapomnialam dodać, że kokardka jest lekko zadrapana. ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Dziękuję, ale nic dla siebie nie wypatrzyłam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ps. The Body Shop Oceanus nie interesuje Cię ? ![]() Mamy jeszcze Pampersy, ale 5ki ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-08-09 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale z tego co zostało niczego dla siebie nie wybiorę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
jak wrócę do domu muszę zerknąć ile dokładnie tej Baby Doll jest. Na pewno bym coś jeszcze znalazła. A robisz również odlewki z flakonów ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To daj znać, co i jak. Mogę zrobić jakąś odlewkę, chyba, że perfumy są nowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
RALPH LAUREN- SAFARI -tester bez koreczka 125 ml
- PALOMA PICASSO- ok.połowa cos u mnie ???
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Tylko Dior J'adore edp ok 12/30ml wpadły mi w oko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
LANCOME- Bamboo, bambusek, nowy w pudełeczku 40 gr
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Dziękuję, ale nic mi nie wpadło w oko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witaj ![]() Po południu sprawdzę ile sztuk, nam zostały te prawdziwe Pampersy , to chyba firma Procter and Gmble jakoś tak ![]() Mam też sporo nowych ubrań z metkami dla dziecka, w foliach lub bez ale nowe. jakbyś może chciała?? Tylko jaka płeć i wiek ?? ![]() ![]() Daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Anastazjo, może coś znajdziesz u mnie za czarny żakiet?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356762 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
A jaka jest pojemność twojej Plaży?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.