Październikowe PM :) - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-08, 22:20   #1171
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe PM

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
wiesz ja mam ogolnie problem ze sukienka swiadkowej-mojej siostry za krotka i na impreze bardziej a nie do kosciola, a garnitur hmmm rodzina juz go widziala przy okazji ostatniej uroczystosci rodzinnej i hmmm nie przeszedl niezauwazony ze to tak dyplomatycznie powiem; ale stwierdzam ze mam to w nosie jak beda niestosownei wygladac to ich problem
tort 14 kg na 80 osob - u nas bedzie 65 osob, ale sowa ma torty na 60, 80, 100 i chyba 120 jakos tak; wazy 14kg bo przy takich pietrowych to sa torty na kremie a nie na bitej smietanie i sa w zwiazku z tym ciezkie
o matko! jakoś mi to się mocno przesadzone wydaje to wychodzi 23 dag na osobę! to jest prawie ćwierć kilo na osobę!!!! mnie się wydaje że się liczy ok 100g na osobę max 150 bno przecież to nie jedyny deser na weselu a to czy masa czy śmietana to mało ma chyba znaczenia bo jak jest tort ciężki, masowy to jest go mniej ale i mniejszy kawałek się zja, śmietanowego jest więcej ale i większy kawałek da się zjeść bo nie taki sycący ja stawiam na śmietanowy powiem ci tak...ja na mojej osiemnastce miałam 50 osób i tort śmietanowy 3-4 kg i każdy dostał po kawale, nie kawałku, ja bym ten twój wzięła o przynajmniej połowę mniejszy, to 14 kg to mocn o naciągane jak dla mnie

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2009-08-08 o 22:24
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 22:36   #1172
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
o matko! jakoś mi to się mocno przesadzone wydaje to wychodzi 23 dag na osobę! to jest prawie ćwierć kilo na osobę!!!! mnie się wydaje że się liczy ok 100g na osobę max 150 bno przecież to nie jedyny deser na weselu a to czy masa czy śmietana to mało ma chyba znaczenia bo jak jest tort ciężki, masowy to jest go mniej ale i mniejszy kawałek się zja, śmietanowego jest więcej ale i większy kawałek da się zjeść bo nie taki sycący ja stawiam na śmietanowy powiem ci tak...ja na mojej osiemnastce miałam 50 osób i tort śmietanowy 3-4 kg i każdy dostał po kawale, nie kawałku, ja bym ten twój wzięła o przynajmniej połowę mniejszy, to 14 kg to mocn o naciągane jak dla mnie
sowa ma dla tortow na 80 osob przedzial wagowy 10-14kg jakos tak i to zalezy od typu tortu, bosa takie ktore wypadaja ciezsze, ja wiem ze bedzie slodki itd. ale nie bedziemy przez to kroic gosciom mniejszych kawalkow, tylko takie standardowe jak podaja ci w cukierni do kawy, jak bylismy w sowie to takie nam podali i tz dal rade z czekoladowym; jak cos zostanie to nastepnego dnia wybrani dostana w opakowaniach do domku
po drugie to sa torty ktorych nie mozesz zamowic na 70 osob, czy na wage bo oni maja standardowe formy na te pietrowe, nie bierzemy na 60 osob bo jak zabraknie to bedzie slabo, dlatego bierzemy na 80 osob
jedna z dziewczyn miala u siebie tort http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...56&postcount=8 nawet identyczny jak u nas i bardzo chwalila wiec zostaniemy przy swoim, zalezy nam na tym aby miec wlasnie taki tort, nie chcemy miec stelaza
a tak sobie mysle ze sowa jest na tyle znana cukiernia ze nie pozwoliliby sobie na zawyzanie wagi tortow weselnych w ogolnie dostepnym cenniku, zreszta gdyby tak bylo to juz bysmy o tym slyszeli a jak narazie ja trafilam tylko na zadowlonych klientow jezeli chodzi o sowe z bydgoszczy

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-08-08 o 22:53
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 22:59   #1173
bianeczkaa
Zakorzenienie

Oj standardowy kawałek tortu to ok 2 cm grubości i to niektórzy krzyczą że za dużo wiem bo chodziłam sporo po weselach a w cukierniach jak kupujesz to są ogromne kawały To ja bym ci poradziła kroić ciut mniejsze niż w cukierni, takie właśnie standardowe na ok 2 cm, inaczej na prawdę dużo ciasta ci się zmarnuje bo ludzie nie będą dojadać a tego już nikomu nie zapakujesz bo po takim jedzeniu wcisnąć taki kawał nie jest łatwo, a tak więcej ci zostanie do rozdawania dobrze że masowy bo lepiej przechować

Wspólnie zamawiamy buty

Czas edycji: 2009-08-08 o 23:01
Stary 2009-08-08, 23:35   #1174
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynyU mnie to tylko załatwiliśmy USC, ale całe wesele stoi wciąz pod znakiem zapytania, ślub napewno bedzie ale wesele juz nie tylko obiad dla najbliższych. Ja juz nie mam siły a najbardziej do lekarzy wciąż straszą i dobija a jak sie spytac na jakiej podstawie tak sądzą to mówią czekamy na wyniki. Dodatkowo szukam pracy i z tym w moim regionie jest cieżko, nawet o staz. Przez to wszytko plany nasze mieszkaniowe sie zmieniły. Poprostu ostanio w moim zyciu wszytko sie pląta i przez to na nic nie mam juz ochoty.
Postanowiałam ze dzis sobie pójde chociaż zobaczyc buty.

Trzymajcie sie kochane
BEAMI to Ty się trzymaj Dlaczego wesele stoi pod znakiem zapytania? A to już pewne na 100%? Odwoływaliście gości? Kochana mam nadzieję, że prędzej czy później wszystko dobrze się skończy
I daj koniecznie znać czy jakieś butki Ci się spodobały.
Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
SSR pani w cukierni powiedziala ze lepiej brac wszystkie pietra takie same w naszym przypadku bo i tak nikt nikogo nie bedzie pytal na jaki ma ochote jak kroi sie od gory, ale moze u ciebie z takim stelazem mozesz tak zrobic

a czy wy ustalacie ze swiadkami w jakich kreacjach wystapia? ja sie dowiedzialam ze nasz swiadek chce zalozyc stalowo niebieski garnitur i tz powiedzial ze on nie bedzie mowil bratu jak ma sie ubrac i do tego dodajmy moja swiadkowa w czrnej sukience - musze fotografowi powiedziec ze ma zdjecia czarnobiale robic chyba....
co myslicie czy ja juz przesadzam, qrcze martwie sie bo to ma byc wielkie swieto a widzialam juz ten garnitur i jest okropny i co najwazniejsze blyszczy sie niesamowicie
No w przypadku Waszego tortu to wszystkie jednakowe smaki są uzasadnione. a mnie w cukierni namawiają aby zrobić każde piętro w innym smaku, a ja włąśnie nie wiem. Bo przecież nie będą kelnerzy łazić i się pytać co kto lubi i nie wszyscy spróbują wszystkich smaków:/ No i już nie mam pojęcia co o tym myśleć.
Na razie wiem, zę będzie z masy i alkoholu a nie śmietanowy i tyle.
Judith swiadkami sięnie przejmuj niech idą jak chcą. Moja świadkowa idzie chyba w spodniach szerokich na kant i tunice, ale jeszcze na zakupach nie była. Zresztą mi tam wszystko jedno w czym bedą
Cytat:
O jaaaa! to ile u was gości??? Powiedzcie mi jak się liczy ten tort na ilość gości na 200 osób to ile go trzeba?
No przeważnie 100-150g na osobę, tka mówią w cukierni i to jest wytstarczające

Dziewczyny a kiedy bedą podawane Wasze torty?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 10:34   #1175
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

No przeważnie 100-150g na osobę, tka mówią w cukierni i to jest wytstarczające

Dziewczyny a kiedy bedą podawane Wasze torty?
U mnie o północy Chociaż zastanawiam się nad fajerwerkami, czy nie zrobić takiego prezentu dla gości, właśnie o północy a później tort

To ja potrzebuje 22 kg Przynajmniej to jest ok 1000 zł A za przystrojenie tortu płaci się oddzielnie??

Wspólnie zamawiamy buty

Czas edycji: 2009-08-09 o 10:37
Stary 2009-08-09, 10:57   #1176
BEAMI
Raczkowanie

Witajcie

SSR własnie nic nie jest na 100% i ta niepewnosc niedaje mi spokoju. W środe zostało wykonane badanie najnowoczesniejszą metodą która dopiero wykryto i czekamy na wyniki do czwartku. Prosimy narazie rodzine która o wszytkim wiem i zastrzegamy ze moze sie okazac ze wesela nie bedzie ale miło bedzie jak chociaz do koscioła wtedy przyjdą i bedą z nami. Teraz tylko sie modlimy i wierze ze stanie sie cud.

A butki kupiłam, mój pierwszy wypad po budy zakńczył sie sukcesem. Kupiłam w ryłko została ostania para 35,5 pasuja jak ulała i pani mi udzieliła rabatu. Mam bardzo proste, ale to bardzo i zanlazłam w promoci na niziutki obcasiku butki jak cos na zmiane i ide je kupic w poniedziałek. Moje butki maja 7 cm. Cos pokopałam w aparacie jak mój TZ mi naprawi to wstawie jak juz kupie na zmianę te.

Ja tor bede miała podawany 0 24.00.
Stary 2009-08-09, 12:32   #1177
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
U mnie o północy Chociaż zastanawiam się nad fajerwerkami, czy nie zrobić takiego prezentu dla gości, właśnie o północy a później tort

To ja potrzebuje 22 kg Przynajmniej to jest ok 1000 zł A za przystrojenie tortu płaci się oddzielnie??
Ale o północy są oczepiny i pewnie jakaś zabawa, to tort będzie przed północą czy o 0:30?
A i się pytałam w cukierni to mi powiedzieli, że masa marcepanowa i jakieś tam kwiatki, no ogólnie dekoracja to jest w cenie tortu, ale jak chcemy żywe kwiaty to musimy coś ekstra dopłacić.
Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Witajcie

SSR własnie nic nie jest na 100% i ta niepewnosc niedaje mi spokoju. W środe zostało wykonane badanie najnowoczesniejszą metodą która dopiero wykryto i czekamy na wyniki do czwartku. Prosimy narazie rodzine która o wszytkim wiem i zastrzegamy ze moze sie okazac ze wesela nie bedzie ale miło bedzie jak chociaz do koscioła wtedy przyjdą i bedą z nami. Teraz tylko sie modlimy i wierze ze stanie sie cud.

A butki kupiłam, mój pierwszy wypad po budy zakńczył sie sukcesem. Kupiłam w ryłko została ostania para 35,5 pasuja jak ulała i pani mi udzieliła rabatu. Mam bardzo proste, ale to bardzo i zanlazłam w promoci na niziutki obcasiku butki jak cos na zmiane i ide je kupic w poniedziałek. Moje butki maja 7 cm. Cos pokopałam w aparacie jak mój TZ mi naprawi to wstawie jak juz kupie na zmianę te.

Ja tor bede miała podawany 0 24.00.
Beami pokaż butki, pokaż
No to czekamy do czwartku na cud, a raczej na dobre wyniki. zobaczysz wszystko będzie dobrze Będę pamiętała o Tobie w modlitwie

A ja chciałam ogłosić, że spadliśmy z ambony Super uczucie, Wy też tak żeście się cieszyły, czy tylko ja taka napalona na to byłam?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 12:44   #1178
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Ale o północy są oczepiny i pewnie jakaś zabawa, to tort będzie przed północą czy o 0:30?
A i się pytałam w cukierni to mi powiedzieli, że masa marcepanowa i jakieś tam kwiatki, no ogólnie dekoracja to jest w cenie tortu, ale jak chcemy żywe kwiaty to musimy coś ekstra dopłacić.
a ja zrobię tort o 12 a nie oczepiny, bo po oczepinach dużo ludzi się zmywa a co ja z tortem później zrobię u mnie jako takich poprawin nie ma, oczepiny nie zając nie uciekną a i tak zawsze są opóźnione Najlepiej jakby byly fajerwerki o północy, później tort a później oczepiny jakby się udało przyoszczędzicna na tym torcie z tej szkoły to bym na te fajerwerki przeznaczyła Nie zależy mi żeby tort był jakoś niesamowicie przystrojony, chociaż jeśli będzie mozliwość to żywymi kwiatami, takimi jak będę miała w bukiecie i sikam na to że teściowej sięto nie podoba, stwierdziła że wszyscy się potrują bo kwiaty wytwarzają trujace jady Chcę tort śmietanowy, lekki, owocowy Może śmietankowo cytrynowy? Zoaczymy NA pewno nie czekoladowy ani marcepanowy
Zastanawiam się jak podzielić później jedzeni co zostanie....bo moja teściowa jest i będzie chciała zagarnaćdla siebie jak najwięcej ale chyba powiem obsłudze, że jeśli to możliwe to niech całą resztęod razu dziela na pół. Oni robią sobie poprawiny w remizi, my u siebie w domu więc i tu i tu jedzenie się przyda. Tylko że u nas będzie chyba trochęmniej gości, ja tak liczę że 80-100 osób u mnie a u niego 100-120. Szczerze to nie wiem jak oni rozwiążą ten problem bo najlepiej zrobiliby na 200 osób tylko z ich strony, nie wiem jak się ograniczą, już słyszę narzekania tamtej strony, ale ja ze swoich gości nie zrezygnuje

Wspólnie zamawiamy buty

Czas edycji: 2009-08-09 o 12:52
Stary 2009-08-09, 13:18   #1179
judith8
Rozeznanie

u nas tort bedzie pomiedzy 23.00 a polnoca, musimy wpierw menu ustalic i wszystko dobrze rozplanowac, co do kosztow to za zywe kwiaty trzeba dodatkowo zaplacic, niektore cukiernie podono pobieraja tez kaucje za wypozyczenie stelaza; nasz tort ma wjechac na sale na stole, w cukierni mowili mi o tym ze moga wlozyc fontanny sztucznych ogni i ze to przepiekny efekt ale hmmm ja czegos takiego nie chce, zobaczymy co powie tz

SSR my jeszcze nie spadlismy, bylismy w piatek spisywac protokol i teraz tz musi isc i dac na zapowiedzi bo ksiadz z parafii gdzie bierzemy slub (ani moja ani tz) dal nam do parafii tz bo stwierdzil ze skoro tutaj dluzej mieszkam niz w poznaniu gdzie jestem na stale zameldowana to nie bedziemy przesadzac, mi tam pasuje, tz bal sie ze jak ksiadz sie dowie ze razem mieszkamy to bedzie kazania a nie chcialo mu sie sluchac w kazdym razie powiedzialam gdzie mieszkam tymczasowo i dobrze wyszlo, tylko teraz tz musi zaniesc zapowiedzi do swojej (no i mojej parafii) i ksiadz pewnie tutjeszy proboszcz dostanie zawalu jak bedzie mial wywiesic ze oboje zamieszkali na tej samej ulicy i pod tym samym numerem

BEAMI trzymaj sie, ja dorobilam sie wlasnego onkologa ostatnio, cos sie dzieje, nie moga dojsc a ja mialam taki okres ze zwijalam sie z bolu, teraz juz lepiej; tz nic nie mowilam bo ja juz mialam jedna powazna operacje o ktorej wie, moja mama chorowala, dziadkowie takze i w sumie to jakos sie przyzwyczailam ze jestem w grupie wysokiego ryzyka ale nie chce tz stresowac, tym bardziej ze ja generalnie jestem slabego zdrowia, mam problemy z kregoslupem, z ukladem trawiennym, co chcesz, smiejemy sie ze jak rzucisz choroba to na 70% cos takiego mialam

cos wam sie wyklarowalo w sprawie bukietu, bo ja ograniczylam sie do kilku opcji, chce w jasnym kolorze z delikatnym akcentem fioletowym-kilka eustom w bukiecie tak aby nawiazywalo do fioletowego krawatu tz

i chcialam was zapytac jak bedziecie miec dekorowany kosciol.... chyba tego nie bylo w watku, a jak bylo to przeoczylam mi dekoruje florystka, ale chce dac jej gotowy pomysl bo ona to taka artystyczna dusza i boje sie ze ja inwencja poniesie nie w te strone, w ktora powinna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet.jpg (55,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg B228.jpg (34,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg B025.jpg (27,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 670705938_1.jpg (22,2 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-08-09 o 13:28
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 13:58   #1180
addda
Raczkowanie

Dziewczyny ktory naszyjnik wam sie bardziej podoba-tylko sam naszyjnik,bez kolczykow,kolczyki beda inne,
ten:

http://www.bizuteria.intelishop.pl/K...ieli-p623.html

czy ten:

http://www.bizuteria.intelishop.pl/K...-k09-p491.html

tylko ze bialy.

nie moge sie zdecydowac
addda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 15:18   #1181
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez addda Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktory naszyjnik wam sie bardziej podoba-tylko sam naszyjnik,bez kolczykow,kolczyki beda inne,
ten:

czy ten:

tylko ze bialy.

nie moge sie zdecydowac
dla mnie oba takie same ale chyba lepszy ten 2

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-09, 15:32   #1182
addda
Raczkowanie

bianeczkaa jak juz jestes to powielam moja prosbe: wklej prosze jak masz zdjecie tej twojej fryzurki z tylu Plissssssssss!!!!!!!!!!!! !!!
Stary 2009-08-09, 17:10   #1183
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
bianeczkaa jak juz jestes to powielam moja prosbe: wklej prosze jak masz zdjecie tej twojej fryzurki z tylu Plissssssssss!!!!!!!!!!!! !!!
już pisałam ze nie mam ale też pisałam jak to powinno być

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-09, 17:17   #1184
addda
Raczkowanie

sorki,musialam cos przegapic
Stary 2009-08-09, 18:02   #1185
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Hej dziewczyny!!!!!

Na poczatekBEAMI trzymam za ciebie kciuki bedzie dobrze zobaczysz!!!!!Napisz od razu jak bedziesz cos wiedziala

Dziewczyny jezeli chodzi o torta to ja podaje o 24.00 natomiast w cukierni mniej wiecej powiedza ile potrzeba tortu na xx osob. u mnie bedzie ok 45 i moj tort dbedzie wazyl kolo 5-6 kg.

Jezeli chodzi o swiadkow to niech ida jak chca wazne zebys TY dobrze wygladala

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
gabryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 19:47   #1186
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
ten:

czy ten:

tylko ze bialy.

nie moge sie zdecydowac
pierwszy

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 20:56   #1187
bianeczkaa
Zakorzenienie

Mam strasznego doła Nie wiem w ogóle co się dzieje. Mój Tż mnie olewa Ma prawie cały czas wyłączony telefon albo nie odbie, a jak już odbierze to jakby na siłe rozmawiał ze mną, ostatnio nawet zapytał czy "już" bo chciał skończyćrozmowę. Przypominam że jest w Danii NApisałam dzisiaj do koleżanki która tam była ale ona też milczy, jakby o czymś wiedziała ale nie chciała powiedzieć, moje stosunki z nią trochę się oziebiły ale jeszcze przed wyjazdem ze mnąrozmawiała Mam wrażenie że tylko mnie zależy na tym ślubie Nawet nie zapytał jak z pracą a wie ze miałam w sobotę próbny dzień Prosiłam żeby zadzwonił...nic A ja mam już po prostu dość

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Nie wiem, ale czuje że z tego ślubu nic nie będzie NApisałam do niego ostatnią wiadomość na nk żeby dał znać co się dzieje i że jeśli coś mu leży to niech mi to po prostu powie i że chyba na tyle sobie po 10 latach zasłużyłam

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-09, 21:46   #1188
kasiuha
Raczkowanie

GG do kasiuha

bianeczkaa jakoś strasznie to zabrzmiało. straszne są takie sytuacje. ja ostatnio miałam "ciche dni" z tż i to jakoś mi nie dawało spokoju. a co dopiero jak jesteście daleko od siebie...

miałam napisać co u mnie i... trochę dobrze, trochę źle.
Z właścicielami sali weselnej trochę się potargowałam i na każdej rzeczy utargowałam po parę złotych, więc zawsze będzie parę groszy taniej. Moja mama wyrzuciła dwie potrawy z menu na rzecz własnej ryby, którą kupimy a oni usmażą. Też się zgodzili, więc fajnie. Z miłych rzeczy, to dowiedziałam się, że w ramach całej imprezy oferują pokój dla młodej pary.

a niestety po tych miłych rzeczach, okazało się, że mój teść jest poważnie chory...
kasiuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 22:02   #1189
bianeczkaa
Zakorzenienie

kasiuha tak mi przykro z powodu tescia, ale mam nadzieje ze wyjdzie z tego

widze ze u wielu osob jakies przykre sytuacje

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-09, 22:31   #1190
BEAMI
Raczkowanie

SSR wstawie zdjęcia w najbliższym czasie. Ale fajnie ze juz idą wasze zapowiedzi, ja jeszcze u księdza nie byłam, ale pewnie tez bede sie cieszyc.

kasiuha przykro mi z powodu tesc jestem w podobnej sytułacji, wiec bardzo współczuje

bianeczkaa mam nadziej ze sobie wyjasnisz wszytko z TZ i bedzie tak jak dawniej, mocno bede trzymac kciuki. Moze to wynik rozłąki, moze ma jakies problemy. Wierze ze bedzie dobrze

gabryna dzieluje za wsparacie

addda mnie pierwszy bardziej sie podoba
Stary 2009-08-09, 22:42   #1191
iwciag
Wtajemniczenie

witam dziewczynki, ja z pytaniem małym, jakie piosenki na pierwszy taniec wybrałyście? Mnie czas goni mam jeszcze m-c na decyzje a w głowie pustka, tzn jest jedna piosenka(sentymentalnaa le sama nie wiem
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 22:43   #1192
pilaa
Raczkowanie

GG do pilaa

czesc dziewczyny troche mnie nie bylo z braku czasu. w sobote mialam cywilny i bylo oki stresowalam sie przysiega strasznie ale zadnej gafy nie bylo na szczescie,
widze ze idziecie jak burza, u mnie wszytsko stoi, bo jzu nie wiem co robic, ja juz moglabym porozdawac zaproszenia ale caly czas jestem w kropce z jednej strony mama a drugiej moj "juz" maz. mama chce zaprosic jescze 2 osoby na moj skromny poczestunek a moj maz nie bo ustalone bylo jzu wczzniej ile bedzie osob, i tka jade do domu mama naciska, jade do mojego a on mowi nie, i jak tu dogodzic im. troche mama sie wtraca i to jest denerwujace, grr juz chce zeby bylo po wszytskim:/
a i mam pytanie do was dajecie moze zdiecia jakies z dziecinstwa do kasety? bo ja tak mam i nie wiem ile ich ma byc?
iwciag kurcze piosenka :/ tez jescze nie wiem i piszcie jak ktoras ma moze cos od was sciagne:p

Edytowane przez pilaa
Czas edycji: 2009-08-09 o 22:45
pilaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 22:45   #1193
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Ja na pierwszy taniec mam Paula Od dziś ale zastanawiam sie nad zmiana bo juz mi sie znudziła ta piosenka! i też nie wiem za bardzo jaka mogłaby być inna

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
niunka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 22:47   #1194
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunka22 Pokaż wiadomość
Ja na pierwszy taniec mam Paula Od dziś ale zastanawiam sie nad zmiana bo juz mi sie znudziła ta piosenka! i też nie wiem za bardzo jaka mogłaby być inna
oj Paula na topie ostatnio, ale mnie się źle kojarzy
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 22:50   #1195
BEAMI
Raczkowanie

Ja tez własnie miałam w planach Paule "Od dziś" ale mnie tez zaczyna mi sie nudzic, choc tekst jest fajny i my chcemy jakies przytulańca bo nie wymyślamy jakiegos układu

pilaa no to nie zadroszcze takiej sytułacji bycia pod presją, a i Gratulacje młoda mezadko
Stary 2009-08-10, 09:10   #1196
bianeczkaa
Zakorzenienie

a co myslicie o tej piosence?
http://w747.wrzuta.pl/audio/5hgM0KY8..._crazy_magda_m

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-10, 09:28   #1197
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Cześć dziewczyny
To jest spis moich ciast:
Rolada czekoladowa, rolada śmietankowa, 60sztuk eklerkow, kokoski 50sztuk, adwokatki 50sztuk, sernik z brzoskwiniami, strucla makowa 2 sztuki, tiramisu, W-Zka, snickers, ananas, wiśniowiec, tort 3 piętrowy.
Jak myślicie wystarczy czy jeszcze cos dobrać????

bianeczka - co do piosenki to ja wole coś z polskim tekstem)))

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-10, 09:32   #1198
bianeczkaa
Zakorzenienie

lub ta
http://w58.wrzuta.pl/audio/0QGEh5grf...aluj_moj_swiat

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny
To jest spis moich ciast:
Rolada czekoladowa, rolada śmietankowa, 60sztuk eklerkow, kokoski 50sztuk, adwokatki 50sztuk, sernik z brzoskwiniami, strucla makowa 2 sztuki, tiramisu, W-Zka, snickers, ananas, wiśniowiec, tort 3 piętrowy.
Jak myślicie wystarczy czy jeszcze cos dobrać????

bianeczka - co do piosenki to ja wole coś z polskim tekstem)))
mamo ale pyszności! ja bym pomyślała o rurkach lub babeczkach

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-10, 09:36   #1199
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Też myślałam jeszcze o jakichś babeczkach albo rurkach ale nie wiem czy nie lepiej zamiast tego dobrac jeszcze jakieś ciasta! Choć myśle że ciasta to każdy najmniej bedzie jadł

Co do tej drugiej piosenki to sama nie wiem....już chyba wole tą Paule "od dziś" ładne słowa ma

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg

Edytowane przez niunka22
Czas edycji: 2009-08-10 o 09:37
Stary 2009-08-10, 09:39   #1200
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Też myślałam jeszcze o jakichś babeczkach albo rurkach ale nie wiem czy nie lepiej zamiast tego dobrac jeszcze jakieś ciasta! Choć myśle że ciasta to każdy najmniej bedzie jadł

Co do tej drugiej piosenki to sama nie wiem....już chyba wole tą Paule "od dziś" ładne słowa ma
ja mam wrażenie że zawsze majpierw znikają ciasteczka sama czasem chodzę na inny stół zeby podkraść jakaśrurkę uwielbiam takie ciasteczka

Wspólnie zamawiamy buty

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości