|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
że co?
Cytat:
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Doceniliśmy bardziej pewne rzeczy
|
|
#243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i najlepiej wyjaśniać sobie różne sprawy ale na spokojnie,fakt,że to w praktyce inaczej czasem wygląda,ale z biegiem czasu można "wyrobić" sobie taki jakby system,po kłótni chwila spokoju i dopiero wtedy na spokojnie rozmawiać i na pewno się do czegoś dojdzie idę zaraz na zakupy z mamą
|
|
|
|
|
#244 |
|
Adwokat diabła
|
tak moj wspollokator powiedzial do znajomej, ze jestem terrorystką, a było to tak:
K- ' a nie mowilem ze ona jest terrorystką..' J- ' ja? a czemuż to..' K- ' bo mowisz, że jeżeli nie pozmywam to dostanę patelnią..' J- czuję się jak Ahmed w tym momencie
|
|
#245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zaraz Wam pokażę zawartość mojego ślubnego folderu
|
|
#246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
opchałam się jak prosię![]() teraz spadam na miasto bo muszę mamie kupić książkę dzisiaj mnie obudziła telefonem czy juz kupiłam bo ona jak wróci chce czytać
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-10 o 11:17 |
|
|
|
#248 |
|
Adwokat diabła
|
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze raz dzięki
A jutro kto wie, może pogadamy spokojniej, a jak nie to wcześniej czy później zatęskni a ja jestem cholernie cierpliwa, poczekam aż księżniczka zejdzie z grochu co go uwiera w tyłeczek ![]() Właśnie zajadam ciepłe ciasteczka, kruche, z marmoladką Mama to wie czym córci poprawić humorek ![]() A co do emocjonalnego szantażu, główka spokojna, jestem całkowicie niewrażliwa, tylko śmiać mi się chcę, że z braku racjonalnych argumentów posuwa się do szantażu
|
#251 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jeszcze jestem po sprzeczce z TŻ więc już w ogólne, napisałam mu wczoraj że nie jestem jego koleżanką żeby się tak do mnie odzywał i przepraszał już kilka razy...Cytat:
Rozwalił mnie jego tekst, tak jakby mu w ogóle nie zależało, ale nie martw się, czasami różne rzeczy mówi się w złości, chociaż to go nie usprawiedliwiaCytat:
to rzeczywiście brzmi jak jakiś szantaż ![]() Cytat:
Asia ma rację, nerwy i emocje są złym doradcą, a czasami ciężko zapomnieć co się usłyszało bądź powiedziało w emocjach. Pamiętaj jednak że związek bez kłótni zdarza się niezwykle rzadko, najważniejsze wtedy to osiągnąć kompromis, przyznać się do swojej winy, wiem że to nie łatwe, ale może do Twojego TŻ Muchomorko dotrze to w końcu, może potrzebne mu 2-3 dni na przemyślenia, ja sobie musze właśnie takie zaserwować.... |
||||||
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeeść ![]() Aż normalnie musiałam zlisić co ta Claris znowu odstawiła Ale z niej głupokNormlanie pogodę mialam jak na południu Europy A tz przyjechał na weekend i też się wybawiliśmy, zawsze coś A co do wycieczek rowerowych to wybraliśmy się na plażę na półwysep na rowerach i ja wjechalam prosto w krzaczory za którymi byl rów, przewróciłam się, rower mnie przygniótł u musiałam czekać aż mnie tz uwolni![]() Jeszcze 313 dni
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski cy weekend mnie nie było ale za to jakie mam wiadomości!!!!!!!!!!!!!:j upi:
KUPIŁAM SUKNIĘ NA POPRAWINY!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! ![]() w sobotę byłam w warszawie z mama i siostrą i tak pałętałyśmy się po sklepach w poszukiwaniu jakiś ciuszków itp- taki babski wypad- nic kompletnie nic mi się nie podobało więc już po kilku godzinach bezcelowego maszerowania po sklepach weszłyśmy do jednego butiku w galerii z sukniami wieczorowymi i tam siostra wyszperała mi suknię którą postanowiłam przymierzyć jak już i tak nic ciekawego w całej galerii nie ma- no i wkładam i WOW Boże jaka ona śliczna jest!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie jak szyta na mnie!!! nie chciałam jej już ściągać- coś podobnego czułam zakładając moją suknię ślubną emmę otóż suknia jest koloru fuksja 100% jedwab jest długa do ziemi i lejąca się po ciele, u góry jest tak super zrobiona że nawet nie umiem tego wytłumaczyć- w każdym razie powiększa to optycznie moje małe piersi i ma jeszcze taką dekorację z naszytych kamieni.. ma nawet minimalny tren który tak leciutko sunie po ziemi jak się idzie ale chyba będę musiała coś z nim zrobić bo przecież jak sama sobie nie podrę go obcasem podczas tańca to zrobią to goście droga była jak cholera ale i ja i siostra i mama byłyśmy pod wielkim wrażeniem tej cudnej wieczorowej sukni i moja szalona mamusia mi ją kupiła- jak wyszłam ze sklepu to normalnie miałam ściśnięte gardło jak sobie pomyślałam że wystąpię w niej na własnym ślubie nie no muszę wam jakieś fotki choć telefonem strzelić... ale to w ogóle uroku nie będzie miało jak takiej kiepskiej jakości fota będzie... dziewczyny ale nawet nie spodziewałam się że suknia może wywołać we mnie i innych takie uczucia![]()
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-08-10 o 11:37 |
|
|
|
#254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eee Twe obrażenia pewnie powierzchowne do wesela się zagoją
|
|
#255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdroszczę Wam kolejnego wypadu, mój TŻ pracuje nawet w sobotę, więc wyjątkowo 15-go będzie miał wolne ( NASZA 6TA ROCZNICA )
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ładnie, ładnie ale pamiętaj, do wesela się zagoi ![]() Ale Ty to jesteś wariatka i crazyolka Tancerka zdjęcie, koniecznie i niezaprzeczalnie...nawet pozbawione pełnego uroku
Edytowane przez muchomorka26 Czas edycji: 2009-08-10 o 11:44 |
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Samoa!!!!!!!!!!!!!!
|
#258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super ![]() A ja mam nową torebkę z Włoch ![]() Tancerka zdjęcie raz dwa bo już mi ochoty narobiłaś |
|
|
|
|
#259 |
|
Adwokat diabła
|
Samoa, dzieciaku nasz poharatany
![]() Tancerka, następna była w Wawie i nie dała znać.. Asiek, musiało musiało boleć,
|
|
#260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dawaj fotę
![]() Cytat:
Ale dobrze, że tam nie bylo ludzi, bo wyglądalo to żałośnie Ale przynajmniej jest się z czego śmiać![]() Cytat:
My mamy umowna rocznicę w sierpniu i swiętujemy zawsze wyjazdem a teraz tż nie może wziąć normalnego dwutygodniowego (ani nawet tygodniowego)urlopu i nigdzie dalej sie nie możemy wypuścić. A tu taka niespodzianka, bo myslelismy, ze tylko piątek ma wolny a tu od czwartku już To uczcimy rocznicę jakims fajnym wyjazdem A we wrześnieu moze się uda do Egiptu pojechać(oby ja caly czas na to liczę). Teraz zapuszczam google maps i patrzę jaki kraj jest w miare blisko i co tam jest fajnego![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
Rower teściowejMam fotki, powrzucam zaraz. Ale mało mam, bo tylko dwa razy wzięlismy aparat. Cytat:
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jedwab jest cudowny jej!!ja byłam tam tylko na kilka godzin z mamą i siostrą- myślę że mama nie zrozumiałaby że zamiast z nimi chodzić to idę na kawę z wizażanką ale warto było!!!zaraz spróbuję wam strzelić fotkę ale mam do dyspozycji tylko telefon komórkowy który robi zdjęcia wątpliwej jakości i nie wiem czy coś zobaczycie kurczę... bo ta suknia jest taka prosta że właśnie ta tkanina i wykonczenie robi całą robotę a tego na kiepskim zdjęciu nie da się oddać i wyjdzie na to że kupiłam wieśniacki worek na kartofle koloru różowego zamiast piękną jedwabną suknię w kolorze fuksja zobaczę co da się zrobić... idę siostrę poproszę o fotkę i jak się nie postuka w głowę to wam pokaze a jak nie to już tz obiecał że przywiezie mi aparat i wtedy będą lepsze zdjęcia
|
|
#262 |
|
Wtajemniczenie
|
Już wstawiam zdjęcia mojej nowej ślicznej torebeczki- prezent od Taty |
|
|
|
#263 |
|
Adwokat diabła
|
Tancerka masz wybaczone
![]() A ja zamiast siedzieć i pracować siedzę i gadam sobie na twitterze, damn me
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
dobra zrobiłam już jakieś fotki telefonem, zaraz spróbuje je przewalić na kompa i zobaczymy czy coś wyszło bo na telefonie to już widzę że w ogóle koloru nie widać a moja suknia jest w takim mniej więcej kolorze i nawet to dookoła szyi ma podobne
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ona jest z zamszu? Ja mam taką różową z zamszu i mi sie miejscami przybrudził zamsz.
|
|
#266 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
o witajcie dziewczyny
Samoa Ty wariacie... szkoda,że tego na żywo nie widziałam jak leżysz w tych krzaczorach moze Ty powinnaś mieć taki rower z dwoma dodatkowymi kółkami po boku jak dzieci mają chociaż ja sie nie śmieje bo też sierota rowerowa jestem i zawsze coś odstawię ![]() Tancerko super ja też byłam w sobotę w Wawie... tak bardzo spontanicznie, mama mówi w piatek że moze byśmy pojechały i kupiłam sobie sukienke na wesele (ale nie swoje ) i buty i torebke ![]() spontaniczne zakupy jak widać sa najlepsze a ta Twoja sukienka ma bardzo ładny kolorek i jak jest zwiewna to na sierpień będzie idealna, bo moze być jeszcze upał Certina Twoja torebka też ładna, taka letnia i ten kolorek... zresztą ja mam fioła na punkcie torebek
|
#268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też mi się strasznie podobały-takie zwiewne ![]() No i obejrzeliśmy obrączki-jest wiele ciekawych wzorów. Cytat:
Cytat:
No a teraz pokazę Wam, co mi się podoba:
|
|
#269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
ale nie wiem czy dałabym takie babci, starszej cioci albo wujkowi. A dwóch rodzajów raczej się nie opłaca kupować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tancerka, super że już masz sukienkę. Czekamy na fotki! Cześć Samoa Mocno się opaliłaś nad morzem?
|
|||
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, ze tz mi zdjęcia nie zrobił, ale musiał mnie ratować buty śliczne, ale czy sa w jakimkolwiek sklepie czy istnieja tylko wirtualnie? Bukiet pierwszy śliczny, ostatni tez całkkiem calkiem a fryzurka spoko - tylko mi się nie podoba podpięcie welonu na karku, bo wygląda głupio![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- cześć Taaaaak, tzn. jak na mnie to mocno, bo ja się smaruje kremami z filtrem i ogólnie nie lubię bezczynnie leżeć Fotki wrzuciłam i widać tam moja świecącą się mordkę bez makijazu ale za to opaloną-to ostanie zdjęcie w nocy![]() Luskap suknia spoko tylko jakaś taka obszerna się wydaje, nie wiem czy ta modelka tak stoi czy co, ale jakas taka za luźna się wydaje, jakis dziwny kształt, nie wiem po co ona się tak wygina jak paralityk. Ale koronki sliczne ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Aniołek a jak tam praca bejbe?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Doceniliśmy bardziej pewne rzeczy

wiem, że czasem wydaje się, że to nic nie da, ale ja teraz gadam z TZ o wszystkim i jest git
i co tam Ci jeszcze leży na sercu
Ach, przypomniały mi się złe chwile
a jeszcze jestem po sprzeczce z TŻ więc już w ogólne, napisałam mu wczoraj że nie jestem jego koleżanką żeby się tak do mnie odzywał i przepraszał już kilka razy...
Rozwalił mnie jego tekst, tak jakby mu w ogóle nie zależało, ale nie martw się, czasami różne rzeczy mówi się w złości, chociaż to go nie usprawiedliwia

A tz przyjechał na weekend i też się wybawiliśmy, zawsze coś
nie no muszę wam jakieś fotki choć telefonem strzelić... ale to w ogóle uroku nie będzie miało jak takiej kiepskiej jakości fota będzie... dziewczyny ale nawet nie spodziewałam się że suknia może wywołać we mnie i innych takie uczucia
)

następna była w Wawie i nie dała znać..