Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-10, 09:19   #2341
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
tak jak kilka dni temu obiecalam wklejam zdjecia fryzury ślubnej probnej - jak Wam sie podoba i czy w ogole ??
bardzo ladna fryzurka

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 09:23   #2342
monia.ch
Raczkowanie

Na wstępie gratuluje wszystkim nowy żonkom Miałyscie fantastyczną pogodę!!!!... żebym i ja taką miała....

Cytat:
tak jak kilka dni temu obiecalam wklejam zdjecia fryzury ślubnej probnej - jak Wam sie podoba i czy w ogole ??
Jak dla mnie to rewelacyjna!!!! jestem ciekawa jak masz z przodu zaczesane włosy, bo tak zupełnie wszystkie do tyłu nie idą (z tego co widać)

Scio masz racje, szkoda czasu na przejmowanie się sąsiadkami, juz przetrawiłam to przez weekend. Będzie O.K
A co do bizuterii, mnie się podoba komplet 2.

monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 09:32   #2343
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Nikt mi nie pomoże?
Scio według mnie ten drugi komplet fajniejszy.
Cytat:
Fryzurka ładna, ciekawe jak wyglada z przodu.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 09:36   #2344
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
bardzo ladna fryzurka

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
Na wstępie gratuluje wszystkim nowy żonkom Miałyscie fantastyczną pogodę!!!!... żebym i ja taką miała....

Jak dla mnie to rewelacyjna!!!! jestem ciekawa jak masz z przodu zaczesane włosy, bo tak zupełnie wszystkie do tyłu nie idą (z tego co widać)
Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
dziekuje Kochane

fryzurka z przodu wyglada tak ze z jadnego boku jest zaczesane do tylu (tak jak to wyglada na jednym ze zdjec)a z drugiego boku mam grzywke po ukosie delikatna ze wzgldu na wysokie czolki a poza tym tak jak na zdjeciach dziekuje za opinie
Stary 2009-08-10, 09:41   #2345
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
dziewczyny jakis czas temu pisałam Wam, że zamowilam sobie u kosmetyczki rewelacyjną baze - krem pod makijarz..
wreszcie ją odebrałam
nazywa sie to: Koloidalene złoto i jest to kaszmirowy fluid (bezbarwny), który stosuje się na zakończenie zabiegów..
dziś się nim posmarowalam i czuje się bosssko... skórę mam jak gładziutką i napiętą... achh
Gdzie to zamawiałaś i ile kosztuje?!

~~*~~

Madziu bardzo dziękuje

Cytat:

Śliczna fryzurka. Co to jest to coś białe na włosach te kropeczki?!
Dajesz edytuj (po prawej stronie każdej wiadomości na dole)tą wiadomość do której chcesz dopisać i finito

~~*~~

Scio moim zdaniem tz drugi ładniejszy. ma mniejsze koraliki na szyi a te większe tak trochę kiczowato dla mnie wyglądają, jak biżuteria z targu

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 09:49   #2346
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Nikt mi nie pomoże?
scio, nie pamietam, jaka masz suknie, ale te 2 komplety minimalnie sie roznia, wiec sama nie wiem, ale chyba bym optowala za nr 1, choc jak mowie roznica mini mini a Ty sama, jak uwazasz???
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 09:55   #2347
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Śliczna fryzurka. Co to jest to coś białe na włosach te kropeczki?!
Dajesz edytuj (po prawej stronie każdej wiadomości na dole)tą wiadomość do której chcesz dopisać i finito[/I]
te białe kropeczki to są takie mini a'la cyrkonie naklejki takie do robienia tatuazu i moja fryzjerka je wkleila bo chcialam delikatna ozdobe zreszta nie wiem co zrobic bo moja mama wymyslila ze jak przyjedziemy do lokalu to zdejme welon ( w ogole to tak sie zdejmuje welon a nie dopiero na oczepinach??) i moja fryzjerka - ktora tez bedzie na weselu wepnie mi zywa roze biala i nie wiem czy te cyrkonie dawac na te wloski czy nie bo dodam ze mam bogate kolczyki jak myslicie dziewczynki??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 09:57   #2348
kasiaher
Wtajemniczenie

witam ponownie
znowu mnie nie było tydzień , ale wszytsko ok.
domi ja byłam wtedy w 17 tygodniu a teraz zaczynam 18 tydzień , czyli jestem za tobą . dzięki dziewczyny za życzenia dla mnie i dla maluszka. Za dwa tygodnie idę do lekarza , może się akurat pokażę, hhmmm ... zobaczymy. Brzuszek mam nawet duzy jak dla mnie. jedni mówią że spory jak na ten miesiąc a drudzy że mały , ale teraz to z tygodnia na tydzien będzie coraz większy , ja zaczełam czuć ruchy koło 14 tygodnia , jakos tak , juz dokładnie nie pamietam.
wszystkim nowym zonkom zyczę duzo miłości i zdrowia, mam nadzieje że wasze śluby i wesela były takie jak sobie wymarzyłyście, a nawet lepsze, spóźnione ale szczere zyczenia
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 09:59   #2349
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasiu to dobrze, że z maluszkiem wszystko ok. to juz prawie na półmetku ciązy jeste.. ale to zleciało
a co w koncu z waszym plenerem??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 10:05   #2350
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Scio osobiscie wybralabym ten drugi komplet (za 36 zl) ale to zalezy co komu sie podoba

przepraszam za post pod postem ale nie umiem tego naprawic
Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość

Scio masz racje, szkoda czasu na przejmowanie się sąsiadkami, juz przetrawiłam to przez weekend. Będzie O.K
A co do bizuterii, mnie się podoba komplet 2.
Cytat:
Scio według mnie ten drugi komplet fajniejszy.

Dzięki, mnie też bardziej podoba się ten drugi komplet

Monia - fajnie, ze przestałaś się przejmować. No niestety wszędzie są takie osoby, których jedyną frajdą jest plotkowanie

Diamondbabe --> fajna fryzurka.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 10:06   #2351
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Witam!
Mogę dołączyć? Ślub mam 21.11.2009
Cześć

Diamond na opryszczkę polecam polecieć do lekarza i poprosić o Heviran (tabletki)- pomaga w niszczeniu wirusa i szybciej się goi. Do tego kup czosnek, przekrawaj ząbki i ,,przypalaj" nimi (tym sokiem ze środka) opryszczkę. Efekt- najpierw lekko piecze ale bardzos zybko zanika! możesz też nakłądać rozpuszczoną aspirynę w małej ilosci wody (taką białą papkę zrób) na opryszczkę.

W weekend odebralismy film i zdjecia film obejrzelismy chyba 7 razy. Wczoraj mój mąż pojechał w delegacje a ja coś tam chciałam jeszcze raz zobaczyć- jakąś scenę z filmu i skończyłam po 2 godzinach... nie znudził mi się jeszcze. Powiem nieskromnie, że moja suknia, fryzura i wiązanka wyszły rewelacyjnie nie moge sie napatrzeć.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 10:08   #2352
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

pogryzły mnie meszki... cały policzek mam spuchniety

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć

Diamond na opryszczkę polecam polecieć do lekarza i poprosić o Heviran (tabletki)- pomaga w niszczeniu wirusa i szybciej się goi. Do tego kup czosnek, przekrawaj ząbki i ,,przypalaj" nimi (tym sokiem ze środka) opryszczkę. Efekt- najpierw lekko piecze ale bardzos zybko zanika! możesz też nakłądać rozpuszczoną aspirynę w małej ilosci wody (taką białą papkę zrób) na opryszczkę.

W weekend odebralismy film i zdjecia film obejrzelismy chyba 7 razy. Wczoraj mój mąż pojechał w delegacje a ja coś tam chciałam jeszcze raz zobaczyć- jakąś scenę z filmu i skończyłam po 2 godzinach... nie znudził mi się jeszcze. Powiem nieskromnie, że moja suknia, fryzura i wiązanka wyszły rewelacyjnie nie moge sie napatrzeć.
zazdroszcze, ja tez już chce film i zdjęcia

Stary 2009-08-10, 10:15   #2353
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Cześć

dziękuję heviran juz mam ale wyskakuja bable dalej sprobuje ten czosnek albo papkke, mam nadzieje ze do soboty mi to zniknie
Stary 2009-08-10, 10:15   #2354
Lustereczko
Rozeznanie

A nam wlasnie kamerzysta napisal ze znowu sie nie wyrobi, mial byc film na 27 lipca, potem przesunol na 10 sierpnia i teraz niby twierdzi ze napewno bedzie w tym tygodniu, zobaczymy, juz mam dosyc tego czekania Bo jednak zdjecia to nie to co film, i w ogole sobie nie wyobrazam nie miec filmu z wesela.
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 10:17   #2355
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
A nam wlasnie kamerzysta napisal ze znowu sie nie wyrobi, mial byc film na 27 lipca, potem przesunol na 10 sierpnia i teraz niby twierdzi ze napewno bedzie w tym tygodniu, zobaczymy, juz mam dosyc tego czekania Bo jednak zdjecia to nie to co film, i w ogole sobie nie wyobrazam nie miec filmu z wesela.
a co on tak przekłada??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 10:20   #2356
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
daj mu jeszcze troche czasu może, na pewno nie dlugo sie wyrobi

dziewczynki!! wszystkie 15 sierpniowe sobotnie PMki na podkarpaciu ma byc 24 stopnie i lekki wiaterek u Was pewnie pdoobnie - wymarzona pogoda
Stary 2009-08-10, 10:20   #2357
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję heviran juz mam ale wyskakuja bable dalej sprobuje ten czosnek albo papkke, mam nadzieje ze do soboty mi to zniknie
czosnek jest rewelacyjny, najlepiej trzymaj go cały czas na wardze aż stwierdzisz że sok juz wysechł, dobrze jest tak jakby wyciskać na usta ten sok z przekrojonego ząbka, jak wyschnie to bierz kolnego ząbka i tak kilka razy dziennie opryszczka zanika po około 3 dniach wiec powinnas się jej pozbyć. Ewenrtualnie nakładaj jeszcze na noc jakąś maść, która zmiękczy te strupki (bo po czosnku one szybko się goją i zasychają).

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 10:26   #2358
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
czosnek jest rewelacyjny, najlepiej trzymaj go cały czas na wardze aż stwierdzisz że sok juz wysechł, dobrze jest tak jakby wyciskać na usta ten sok z przekrojonego ząbka, jak wyschnie to bierz kolnego ząbka i tak kilka razy dziennie opryszczka zanika po około 3 dniach wiec powinnas się jej pozbyć. Ewenrtualnie nakładaj jeszcze na noc jakąś maść, która zmiękczy te strupki (bo po czosnku one szybko się goją i zasychają).
Stary 2009-08-10, 11:11   #2359
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Aniu trzymam kciuki za pogodę, aby byla taka sama jak u nas
Dzięki Madziu łudzę się początek września więc może pogoda się jeszcze utrzyma, ale w sumie nie ma się na to żadnego wpływu, jednego dnia może być pięknie, a na drugi dzieć chlapa ciapa i zimno :/

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kochana my tydzień po Tobie bierzemy ślub i cały czas mam nadzieje, że będzie pięknie. Nie wspomnę o tym, że zrezygnowaliśmy z samochodu, którym bardzo chcieliśmy jechać, bo bałam się, że będą upały a w nim nie ma klimy. Ale pomału dojrzewam do myśli, że upału raczej nie będzie więc i klima nie będzie konieczna...
Guciu ja też nie wymagam upałów i bezchmurnego nieba, chciałabym żeby było słonko i bez deszczu i chmury też niech będą byleby nie padało.
Pogoda płata teraz takie figle, że szok. Pożyjemy zobaczymy...pewnie na nasz "pierwszy termin" ślubu pogoda będzie taka jaką chciałabym mieć

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dzięki Suknię wybrałam i zamówiłam 30 maja, więc czasu było sporo. No i pierwsza przymiarka we wrześniu. Jeszcze czeka mnie zakup butów, co będzie wielkim problemem, bo mam rozmiar 34
Inutil suknia śliczna ja z butami też mam problem, mam szeroką stopę i w swoją rozmiarówkę nie wchodzę, zaś większe są duże

Cytat:
Kobietki mam problem. Wiele z Was zamawiało biżu od dodomi, oblukałam, ceny też przystępne, tylko mam problem, podobają mi się dwa komplety:
http://www.dodomi.pl/files/0103.jpg
i
http://www.dodomi.pl/files/098.jpg
ten pierwszy kosztuje 42 zł, a drugi 36 zł
I nie wiem który wybrać?
Do tego chciałabym podobną bransoletkę.
Scio jak dla mnie komplet numer 1

Cytat:
Witam Was dziewczyny po weekendzie. Czekam z niecierpliwoscia na relacje świeżo upieczonych mężatek.
Ja już wczoraj wieczorem czatowałam na necie mając cichą nadzieję, że jakś relacja już jest

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A my spędzilismy super weekend w Sopocie...pogoda była cudowna...wrócilismy opaleni i w dobrych nastrojach
Agatko czyli wszystko u Was się zaczyna układać potrzebowaliście kilka dni na dotarcie, teraz będzie już tylko lepiej

Cytat:
Witajcie )))

Kochane rozchorowalam sie po tym panienskim - mam opryszczke na cala warge a slub w sobote - macie jakies dobre rady??

ale na wieczorkun bylo super czulam sie jak krolowa no i smieszne - na szczescie niesmacznych rzeczy nie bylo
fajne prezenty itd :P

a tak poza tym to ta opryszczka mnie dobija mam nadzieje ze zejdzie to choerstwo...

ps. załączam mój bukiecik - prosze o opinie (zdj. robione komorka ale cos tam widac :P )

Diamonbabe mnie pomogła maść zovirax chyba tak się to pisze, dwa dni i po kłopocie było

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
witam ponownie
znowu mnie nie było tydzień , ale wszytsko ok.
domi ja byłam wtedy w 17 tygodniu a teraz zaczynam 18 tydzień , czyli jestem za tobą . dzięki dziewczyny za życzenia dla mnie i dla maluszka. Za dwa tygodnie idę do lekarza , może się akurat pokażę, hhmmm ... zobaczymy. Brzuszek mam nawet duzy jak dla mnie. jedni mówią że spory jak na ten miesiąc a drudzy że mały , ale teraz to z tygodnia na tydzien będzie coraz większy , ja zaczełam czuć ruchy koło 14 tygodnia , jakos tak , juz dokładnie nie pamietam.
wszystkim nowym zonkom zyczę duzo miłości i zdrowia, mam nadzieje że wasze śluby i wesela były takie jak sobie wymarzyłyście, a nawet lepsze, spóźnione ale szczere zyczenia
Cześć Kasiu super, że z bobaskiem wszystko ok i oby tak już było do końca ciąży Ja akurat mam dwie koleżanki ze szkoły średniej w ciąży jedna w 20 tygodniu 2-ga w 13 i też się dziewczyny boją okropnie raz, że to pierwsza ciąża a dwa, że jedna z nich dawno temu poroniła i początkowo ta ciąża też była zagrożona. Jak narazie wszystko jest dobrze
3 mam kciuki, żeby u Ciebie też było wszystko ok, a maleństwo żeby urodziło się zdrowiutkie

Cytat:
Cześć

Gold, mam nadzieję, że ja po obejrzeniu swojego filmu też będę zadowolona ze swojego wyglądu to musi być świetne uczucie wiedzieć, że wybory dokonane w związku z dniem ślubu i wesela były trafne dlatego ja się cieszę, że zmieniłam suknię, teraz odliczam dni do 15.08, babeczka z salonu się odezwie i jade po nią. Na telegfon salonu w ktorym zamówiłam pierwszą suknie nawet nie czekałam...

Żabciu piękne zdjęcia plenerowe macie

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2009-08-10 o 11:15
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 11:17   #2360
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Dzięki Madziu łudzę się początek września więc może pogoda się jeszcze utrzyma, ale w sumie nie ma się na to żadnego wpływu, jednego dnia może być pięknie, a na drugi dzieć chlapa ciapa i zimno :/

Guciu ja też nie wymagam upałów i bezchmurnego nieba, chciałabym żeby było słonko i bez deszczu i chmury też niech będą byleby nie padało.
Pogoda płata teraz takie figle, że szok. Pożyjemy zobaczymy...pewnie na nasz "pierwszy termin" ślubu pogoda będzie taka jaką chciałabym mieć
Aniu, pamiętam jak 1,5 roku temu rezerwoowalismy termi, strasznie chcielismy 25 lipca miec slub. co sie okazalo... tego dnia tak lało jakby było urwanie chmury, burze itp... a 1 sierpnia (kiedy mielismy slub) pogoda idelna. cieplo (ale nie upał) zero chmur na niebie, sliczne slonko, lekki wiaterek. No pogoda idealna. taka sama była na poprawiny chyba ktoś nad nami mocno czuwa

Stary 2009-08-10, 12:35   #2361
AgatkaL
Wtajemniczenie

diamondbabe....fryzurka super, bardzo mi się podoba, taka dopracowana...a welon jak będziesz miała wpięty?

a tak wogóle, to postanowiłam, ze juz nie będę brała tabletek anty...skończyłam wczoraj opakowanie i już nie będę chyba dalej brać...ciągle się jednak waham, bo boję się skutków ubocznych odstawienia...a najbardziej pogorszenia cery , ale cóż nie można się truć non-stop, a biorę już 1,5 roku.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-08-10 o 12:38
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 12:41   #2362
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
diamondbabe....fryzurka super, bardzo mi się podoba, taka dopracowana...a welon jak będziesz miała wpięty?

a tak wogóle, to postanowiłam, ze juz nie będę brała tabletek anty...skończyłam wczoraj opakowanie i już nie będę chyba dalej brać...ciągle się jednak waham, bo boję się skutków ubocznych odstawienia...a najbardziej pogorszenia cery , ale cóż nie można się truć non-stop, a biorę już 1,5 roku.
czy to znaczy, ze myslicie nad powiekszeniem rodzinki?
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 12:43   #2363
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ha agatko moj wczoraj jak łazikowalismy po centrum meblowym za naszymi mebelkami zeby tz zrobil takie jak mi sie podobaja to przechodzilismy obok sypialni dzieciecej i tz zapytal to kociu kiedy odstawiasz tabletki?

sama chce odstawic ale tez sie boje moze nie popsucia cery ale tego ze znow bede miala boelsne i dłuuuugie okresy

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 12:47   #2364
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ha agatko moj wczoraj jak łazikowalismy po centrum meblowym za naszymi mebelkami zeby tz zrobil takie jak mi sie podobaja to przechodzilismy obok sypialni dzieciecej i tz zapytal to kociu kiedy odstawiasz tabletki?

sama chce odstawic ale tez sie boje moze nie popsucia cery ale tego ze znow bede miala boelsne i dłuuuugie okresy
Narazie o dzidziusiu nie myślimy, nie czuję instynktu macierzyńskiego póki co...

Już kiedyś robiłam sobie roczna przerwę w braniu tabletek i jakiejś tragedii nie było, okres dostałam mormalnie jak przy tabletkach, cera aż rak straszna nie była, ale mimo wszystko też martwię się, że znów za każdym razem będę miała traumę, ze jestem w ciązy...

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-08-10, 12:52   #2365
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
A my spędzilismy super weekend w Sopocie...pogoda była cudowna...wrócilismy opaleni i w dobrych nastrojach
Cieszę się, że na chwilę się wyrwaliście! Mam nadzieję, że wszystko teraz już zacznie się układać

Cytat:
Witajcie )))

Kochane rozchorowalam sie po tym panienskim - mam opryszczke na cala warge a slub w sobote - macie jakies dobre rady??

ale na wieczorkun bylo super czulam sie jak krolowa no i smieszne - na szczescie niesmacznych rzeczy nie bylo
fajne prezenty itd :P

a tak poza tym to ta opryszczka mnie dobija mam nadzieje ze zejdzie to choerstwo...

ps. załączam mój bukiecik - prosze o opinie (zdj. robione komorka ale cos tam widac :P )
ŚLICZNY!!!

Cytat:
Śliczna, tylko ciekawa jestem jak wygląda z przodu. Ale dopracowana jest perfekcyjnie!

Cytat:

Ja też biorę od ponad roku, ale na razie nie mam zamiaru odstawiać. Moja gin powiedziała, że jak tabletki są dobrze dobrane, to nie trzeba ich odstawiać, bo tylko pomagają. Odstawię na jakiś czas przed planowaną ciążą. Ja jestem spokojna, bo przed tym jak mi przepisała tabsy, to zrobiła mnóstwo badań

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 12:53   #2366
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:

welonik bedzie tak na wyskosci 2/3 fryzury nie na samej gorze tylko troszke ponizej tego upiecia ale nie pod spodem - nie wiem czy mnie zrozumiesz - tak bardziej u gory niz na dole fryzury ale nie na samym czobku

a co do tabletek ja tez stwierdzilam pewnego razu ze odstawie tylko ze ja bralam 4,5 roku i powiem szczerze ze nie biore juz 1,5 roku i jestem zadowolona - jesli chodzi o cere
Stary 2009-08-10, 13:04   #2367
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

no ja biore 6 lat z polroczna przerwa w tzw miedzyczasie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 13:08   #2368
moniqac
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczynki!!!

Rybulka, sas, Gucia0987 - dziękuję za akceptację obrączek

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
dziękuję za opinię co do makijazu, zdecydowanie W SOSNOWCU NIE MA POŻĄDNYCH MAKIJAŻYSTEK! chociaż ten popielaty makijaz nie byl taki do końca zły, jak "domalowałam" dolne rzęsy-nie wiem...sama się nie pomaluję, bo nie mam kosmetyków takich trwałych, a nie będe ich kupowac, bo na codzień maluję się bardzo delikatnie-podkład, puder, baza na oczy, cień i mascara. no i błyszczyk... nie potrzebuje innych rzeczy, bo nie lubię, więc zdam się na profesjonalistę (którego znaleźc nei moge )
Ja byłam u makijażystki w Sosnowcu i jestem bardzo zadowolona - jak chcesz podam Ci na pw numer do niej, spróbuj jak chcesz. Ale mało nie bierze.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dzien dobry kochane ja po przymiarce
poszłam spac o 12 wstałam o 3 nad ranem tak sie denerwowałam jezu co to bedzie przy slubie jak ja sie tak przymiarką denerwowałam

a potem byłysmy na maratonie z mamuśką kupiła dwie kreacje czyli rodziców mam ubranych

wklejam zdjecia
woooooow!!! miodzio!!!!!!!!!!

Cytat:
nieziemsko!!!! a przód pokazęsz? ale i tak jest super!

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 13:34   #2369
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dziewczyny, może mi pomożecie w wyborze Poszukuję dobrego kremu nawilżającego do cery mieszanej...do tej pory używałam Biodermy Hydrabio Legere, ale teraz postanowiłam znaleźć coś tańszego...Co polecacie???

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-08-10, 13:50   #2370
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, może mi pomożecie w wyborze Poszukuję dobrego kremu nawilżającego do cery mieszanej...do tej pory używałam Biodermy Hydrabio Legere, ale teraz postanowiłam znaleźć coś tańszego...Co polecacie???
Ja ostatnio używam z sorayi i jestem bardzo zadowolona. Teraz wyszły nowe produkty i mi bardzo pasują.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości