Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-09, 23:28   #2821
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Witajcie!
weekend miałam imprezowy!A dziś byliśmy z TŻtem w kiniei dostałam od niego trochę prezencików: spodnie, sweterek i bluzkę Top Secret no i ciemnoszary-prawie czarny cień Artdeco z drobinkami. Jest boski! Nawet był skłonny mi kupić cienie Chanel i róż Diora, ale dzielnie się opierałam i mówiłam, że są za drogie. Biedactwo myślało, że drogie cienie czy róż tzn tak ok.50 zł, jednak jak wyprowadziłam go z błędu, to uznał, że faktycznie drogie...
No i oglądaliśmy obrączki

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Powoli dochodze do siebie po wczorajszo-dzisiejszym grillu - w domu byłam o 2.30. Super było

Wczoraj przyszła mega paczucha z Avonu - a w niej dla mnie serum do stóp i kremy do rąk z Planet Spa Sake i Ryż. Krem już wypróbowałam i jest super Dłonie sa fajnie nawilżone, nie tłuste, nie klejące i nie suche

Jutro mam odebrać żel pomarańczowy i Sopot Spa i masło Sopot Spa - znowu będzie kusić przy okazji ciemna czerwień GW
Świetnie, że się dobrze bawilaś! obyś częściej miała takie wypady!
Hosenko, daj znać jak potestujesz serum do stóp. Ja też wzięłam krem do rąk z PS sake i ryż No i teraz zamawiałam wyjątkowo na 2 termin i zamówiłam jeszcze kurację mineralną z Anew. Ciekawe jak się toto spisze
A GW ciemna czerwień jest przefajna!

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam Meteoryty właśnie w tej promocji -30% w Sephorze Ale tak na prawdę dałabym za nie nawet 2 razy tyle, bo są tego warte.
ochh, ale kusicie tymi meteorytami! Też marzę o Beige chic.Chciałabym chociaż tą miniaturę, bo całych to pewnie bym nie zużyła.Albo kilka odsypanych kulek...
Jakby któraś chciała się podzielić to chętnie przygarnę!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 07:27   #2822
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
No nic, trzymajcie się kochane a ja idę się pakować i robić kanapki, bo rano i tak nic nie kupię do jedzenia.
Dozobaczenia za tydzień
Miłego wyjazdu, baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Isa, jakoś nie widzi mi się ta sukienka na wesele. W ogóle jakoś nie lubię czarnych sukienek na wesele. No ale z ciekawymi dodatkami może być okej.
Dzięki za opinię, jutro jadę w poszukiwaniu jakiejś ładniejszej kiecki - już postanowiłam i nie ma odwołania Obym tylko coś znalazła, pluję sobie w brodę, że nie kupiłam sukienki w Orsayu, bo gdzieś z miesiąc temu były takie ładne z satyny w różnych kolorach, ale ja wtedy jeszcze nie wiedziałam, że będę proszona na to wesele.
2 lata temu, gdy kupowałam tą czarną żywcem w sklepach nie było nic innego(poza typowymi kieckami z gorsetem i spódnicą, które mi się nie podobają i takimi w stylu "pani borsuk" z Allegro - na pewno wiecie o jakie ciuchy mi chodzi ). Zeszłam pół Krakowa szukając sukienki i w końcu wylądowałam w G.Krak. i kupiłam tą w H&M

BTW. Przymierzyłam wczoraj jeszcze tą czerwoną i o dziwo udało mi się dopiąć Niestety kiecka jest strasznie opięta na mnie, bo mam za dużo sadła. Musiałabym zrzucić jakieś 2 cm tłuszczu z okolic brzucha i żeber i pozbyć się boczków nad tyłkiem, ale wątpię, że mi się uda.
Stary 2009-08-10, 09:45   #2823
Koshatka
Zakorzenienie

Uff, nadrobiłam zaległości.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja byłam prawie 2 lata w związku na odległość - ja w PL, on w Anglii, wracał tam tydzień po naszym poznaniu, a ok 1,5 miesiąca po poznaniu (po spędzeniu razem 3 dni) leciałam do niego na tydzień Widzieliśmy się średnio co 2 miesiące - czasem częściej, czasem rzadziej. Ja byłam u niego w UK 3 razy na tydzień-2, on tez przyjeżdżał do PL, ale tu tez było kursowanie do siebie, bo mieszkaliśmy ok 300 km od siebie.
To Wy się chyba nawet nie zdążyliście poznać przez te 2 lata. Nie bałaś się tak jechać do innego kraju do obcego kolesia? Tyle się czyta o handlu ludźmi itp.

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy w którejś Sephorze sa jeszcze te limitowanki waniliowe???
Są.

Cytat:
Mi się marzą Meteoryty Beige Chic.
Mnie też. Muszę skończyć z kupowaniem taniochy na ilość i się szarpnąć na coś porządniejszego.

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Ja po treningu nie jem węgli tylko biorę samo białko (jak ćwiczę wieczorem, bo jak z rana jak teraz to zjadłam już śniadanie po bieganiu - owsiankę). Też tak można. No i masz tam "przykazania żywieniowe". W ogóle znajdziesz tam odpowiedź na każde pytanie
Używasz jakiś odżywek białkowych czy białko tylko z jedzenia?

Cytat:
Przy okazji muszę się pochwalić, bo udało mi się wreszcie zużyć krem odżywczy Himalaya [nie lubiłam go bardzo], żel oczyszczający Himalaya, maskę z miodlą [z tego akurat się nie cieszę, ale została mi jeszcze błotna H.]
To mój ulubiony krem ostatnio. Jak widać każdemu pasuje coś innego.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
No nic, trzymajcie się kochane a ja idę się pakować i robić kanapki, bo rano i tak nic nie kupię do jedzenia.
Dozobaczenia za tydzień
Baw się dobrze.

Cytat:
BTW. Przymierzyłam wczoraj jeszcze tą czerwoną i o dziwo udało mi się dopiąć Niestety kiecka jest strasznie opięta na mnie, bo mam za dużo sadła. Musiałabym zrzucić jakieś 2 cm tłuszczu z okolic brzucha i żeber i pozbyć się boczków nad tyłkiem, ale wątpię, że mi się uda.
Powieś ją w widocznym miejscu, będziesz miała niezłą motywację.
Stary 2009-08-10, 09:54   #2824
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Dzięki za opinię, jutro jadę w poszukiwaniu jakiejś ładniejszej kiecki - już postanowiłam i nie ma odwołania Obym tylko coś znalazła, pluję sobie w brodę, że nie kupiłam sukienki w Orsayu, bo gdzieś z miesiąc temu były takie ładne z satyny w różnych kolorach, ale ja wtedy jeszcze nie wiedziałam, że będę proszona na to wesele.
2 lata temu, gdy kupowałam tą czarną żywcem w sklepach nie było nic innego(poza typowymi kieckami z gorsetem i spódnicą, które mi się nie podobają i takimi w stylu "pani borsuk" z Allegro - na pewno wiecie o jakie ciuchy mi chodzi ). Zeszłam pół Krakowa szukając sukienki i w końcu wylądowałam w G.Krak. i kupiłam tą w H&M

Ostatnio w Orsayu widziałam sporo wieczorowych sukienek już z nowej kolekcji. Ja muszę oddać do zwężenia moję sukienkę, w której byłam na weselu przyjaciółki w czerwcu, bo nie mam zamiaru się więcej męczyć z wkładkami silikonowymi w staniku. Tylko na razie na żadne nowe wesele nie jestem zaproszona, więc mi się nie spieszy.

A dzisiaj przyszły moje lakiery SH z Allegro. Crushed Berries jest piękny , Cerise Noir też , Rose Carthane jest ciekawy, może w końcu to będzie moja pomarańczowa brzoskwinka do stóp, muszę przetestować na pazurkach, a Raisin The Bar ładniej wyglądał na fotkach z Allegro, ale też potestuję na paznokciach i wtedy pomyślę.

TŻ się trochę zdenerwował, bo myślał, że to ktoś inny niż listonosz dzwoni do drzwi (obudził nas), ale nawet nie pokazał złości, tylko nazwał mnie uzależnionym głupkiem.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 10:06   #2825
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ostatnio w Orsayu widziałam sporo wieczorowych sukienek już z nowej kolekcji.
Ja byłam w Orsayu na Zakopiance w zeszłym tygodniu i niestety nie było nic dla mnie. Jedną kieckę mierzyłam, ale materiał miała bardzo cienki(jak do chodzenia na codzień a nie na wesele) i dół był zbyt bombkowaty(miałam w niej tyłek jak 3-drzwiowa szafa) No, ale może coś nowego już rzucili i znajdę swoją wymarzoną sukienkę.

We środę jadę z dziewczynami z pracy znów w trasę na kontrolę naszych 2 szkoleń. Tym razem odwiedzę Łęczycę znów i Kutno

Zmykam teraz na słoneczko, siedziałam od rana i pisałam moją pracę lic. i tak fajnie grzało...idę pokorzystać z ciepła póki jeszcze mogę
Stary 2009-08-10, 10:10   #2826
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
To mój ulubiony krem ostatnio. Jak widać każdemu pasuje coś innego.
Moją skórę wysuszył niemal na wiór. Nie wrócę już do niego never. Muszę mu jeszcze obniżyć ocenę w KWC.
Cytat:
A dzisiaj przyszły moje lakiery SH z Allegro. Crushed Berries jest piękny , Cerise Noir też , Rose Carthane jest ciekawy, może w końcu to będzie moja pomarańczowa brzoskwinka do stóp, muszę przetestować na pazurkach, a Raisin The Bar ładniej wyglądał na fotkach z Allegro, ale też potestuję na paznokciach i wtedy pomyślę.
Wrzuć zdjęcia później. Uwielbiam oglądać fotki lakierów, potem zawsze się nakręcam na nie jeszcze bardziej.

Coś jeszcze chciałam napisać, ale zapomniałam co.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 10:12   #2827
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Wrzuć zdjęcia później. Uwielbiam oglądać fotki lakierów, potem zawsze się nakręcam na nie jeszcze bardziej.
Wrzucę jak będę w domu u siebie i to bez TŻa, bo tego mogłoby go już zaszokować, gdyby zobaczył, że robię zdjęcia swoim lakierom albo paznokciom.

A, przypomniało mi się, że zdjęcie Crushed Berries i Cerise Noir były już w wątku - na pewno zizou je wklejała i ktos jeszcze wrzucał Cerise Noir - chyba kochanie albo Estella (nie pamiętam niestety).

W ogóle to bym chciała się wybrac do SP jak te lakiery okażą się fajne i dokupić jeszcze jakiś, bo są teraz w promocji, a jednak na Allegro nie sa aż tak takie, żeby opłacało się zamawiac jedną sztukę (chodzi za mną jeszcze Addicted to Red).
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2009-08-10 o 10:14

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 10:12   #2828
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Świetnie, że się dobrze bawilaś! obyś częściej miała takie wypady!
Hosenko, daj znać jak potestujesz serum do stóp. Ja też wzięłam krem do rąk z PS sake i ryż No i teraz zamawiałam wyjątkowo na 2 termin i zamówiłam jeszcze kurację mineralną z Anew. Ciekawe jak się toto spisze
A GW ciemna czerwień jest przefajna!
Użyłam wczoraj serum. Jest rzadkie, jak to serum, wydaje się być ok, potestuje dłuzej i dam znac.

Cytat:
To Wy się chyba nawet nie zdążyliście poznać przez te 2 lata. Nie bałaś się tak jechać do innego kraju do obcego kolesia? Tyle się czyta o handlu ludźmi itp.
Poznaliśmy się wystarczająco.
Nie nie bałam się, zresztą zostałam postawiona przed faktem dokonanym: kupiłem Ci bilet na samolot Byłam wtedy na V roku, musiałam przełożyć jedne ćwiczenia.
Poznaliśmy się na weselu naszych znajomych, to był ich kolega. Po weselu spędziliśmy ze sobą ponad 1 dzień (i noc ) no i potem był weekend w Krakowie, w niedziele już wracał ... Codziennie gadaliśmy na gg, dzwonił, smsy. Najlepsze było, ze powiedziałam mu, zeby ubrał tą bluze która mial w Krakowie, bo inaczej nie poznam go na lotnisku w Bristolu Nie dość ż eleciałam wtedy pierwszy raz do Anglii, do w sumie nieznanego faceta, to on tam mieszkał z 3 kolegami
Jak już się widzieliśmy to na tydzień-dwa 24 godz/dobe, jak przyjeżdzał do PL to był u mnie, albo ja do niego jechałam na tydzień czy na dwa.
Fajnie było Coś się działo. Ale się rozpadło, bo on nie planował powrotu do PL, a dla mnie nie było mowy żebym wyjechała do niego. Ostatnio z nim rozmawiałam i podpisał kontrakt w firmie na 10 lat, więc szybko nei wróci o ile w ogóle.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 10:28   #2829
kochanie
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
A, przypomniało mi się, że zdjęcie Crushed Berries i Cerise Noir były już w wątku - na pewno zizou je wklejała i ktos jeszcze wrzucał Cerise Noir - chyba kochanie albo Estella (nie pamiętam niestety).

W ogóle to bym chciała się wybrac do SP jak te lakiery okażą się fajne i dokupić jeszcze jakiś, bo są teraz w promocji, a jednak na Allegro nie sa aż tak takie, żeby opłacało się zamawiac jedną sztukę (chodzi za mną jeszcze Addicted to Red).
Tak, ja wklejałam Cerise Noir Estelli i jeszcze trzy Cerise Noir jest przepiękny, nie używałam, ale w buteleczce i na swatchach jest cudowny Mam ostatnio ochotę kupić jakiś podobno do niego kolor z opi, żeby mieć pewność, że wytrzyma dłużej niż 2 dni na moich pazurach

A ja właśnie pomalowałam po raz pierwszy paznokcie lakierem oriflame, który dostałam w spadku od cioci jakies pół roku temu, zaraz wrzucę zdjęcie do odpowiedniego wątku W ogóle wpadłam po uszy w lakiery, od dwóch dni oglądam nailgal i wątki o opi i china glaze... Dzisiaj śniło mi się, że pojechałam do sklepu opi i testowałam lakier... który był jednocześnie brzoskwiniowy i ciemnofioletowy... w dodatku miał drobinki wyglądające na cyrkonie, piękny był, szkoda, że jak się obudziłam, nie miałam go już na paznokciach
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 10:39   #2830
Koshatka
Zakorzenienie

Hosenko, ja bym się pewnie bała ale jak to znajomy znajomych to jakby trochę mniej. No cóż tak to bywa jak ludzie mają różna plany/cele życiowe ale przynajmniej miałaś okazję odzwiedzić UK i coś nowego poznać.

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Dzisiaj śniło mi się, że pojechałam do sklepu opi i testowałam lakier... który był jednocześnie brzoskwiniowy i ciemnofioletowy...
To byłby niezły lakier jakby był połączeniem takich kolorów.
Stary 2009-08-10, 10:46   #2831
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
To byłby niezły lakier jakby był połączeniem takich kolorów.
To był pięęękny lakier, bo z jednej strony wyglądał na jasną brzoskwinkę (taką jak moja upragniona Chanel)... jeden ruch ręką i myk - ciemny fiolet z pięknymi drobinkami - cudo Muszę się wybrać po opi, na pewno taki mają

No i jednak nie wkleję paznokci, jeden lakier to nuda, nazbieram zdjęć i wtedy tam się wkleję

Zmykam pisać, miłego dnia
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 11:14   #2832
isa666
Zakorzenienie

No nie, znowu się zaczyna lakieromania?

Ja sobie teraz tak myślę, że szukam kiecki na wesele i marudzę a największy dylemat i tak przede mną: jak się uczesać, umalować i jaki kolor nałożyć na paznokcie? To będzie największy problem

EDIT: Co ja bym dała za takie włosy? http://lula.pl/lula/1,90104,6911542,..._fryzurze.html

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-08-10 o 12:35
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 13:24   #2833
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja cały czas trwam w lakieromanii.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-08-10, 13:35   #2834
fuksjaa

Cytat:
EDIT: Co ja bym dała za takie włosy? http://lula.pl/lula/1,90104,6911542,..._fryzurze.html
Bardzo mi się podoba kolor.
Stary 2009-08-10, 14:07   #2835
Hosenka*
Zakorzenienie

Niedawno wróciłam z roweru - prawie 2 godziny jeździłam

No i kupiłam ciemną czerwień GW

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-08-10 o 14:15
Stary 2009-08-10, 14:13   #2836
isa666
Zakorzenienie

fuksjaa no właśnie kolor tych włosów jest boski Szkoda, że mi nie jest dobrze w takich ciepłych barwach.

Hosenko
wow, masz kondychę niezłą Ja sobie zaraz idę poskakać, rano już 200 podskoków zaliczyłam i trochę poćwiczyłam brzuszki.

Co do lakierów - może kupię jakiś nowy na wesele, choć myślę, że prawdopodobnie na pazurkach zagości u mnie czerwień Pierre Rene, bo ten odcień jest po prostu boski
Stary 2009-08-10, 14:36   #2837
bossy
Zakorzenienie

fuksjo od wczoraj spadło Ci 0,4 kg ))

Koshatka wieczorem odżywkę białkową.

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-08-10 o 14:40
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 15:01   #2838
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Kim pięknie wygląda Na równi z jej urodą podziwiam niesamowity talent fryzjera. Po prostu niesamowicie pofarbował jej te włosy. Nigdy w życiu nie widziałam u nas w Polsce na ulicy dziewczyny z tak pięknie pofarbowanymi włosami!

Iso, ja też agituję za zmianą sukienki. Ta mała czarna nie jest fatalna, ale skrywa Twoją bardzo ładną figurę (pamiętam jeszcze fotkę z Tobą w nowej haendemowskiej koszulce i to jak zazdrośnie wgapiałam się w szczuplutką talię ). Rzeczywiście odłóż ją na okres ciąży... - wtedy będzie jak znalazł!

Siostry, siostry, bardzo zgrzeszyłam... Zadajcie mi pokutę i odpuście grzechy, bo się zamęczę wyrzutami sumienia
Kupiłam po prostu niesamowite i cudowne rzeczy, ale naruszyłam budżet na czarną godzinę ...

Szukałam jakiegoś serum na końcówki i spray'u regenrującego i nabłyszczającego i w SP wpadła mi w oko nowość Waxa L'Biotici. Wprowadzili dwufazowe odżywki bez spłukiwania w spray'u Uzupełniłam więc moją blondynkową serię. Chyba zaraz polecę na fryzjerskie albo biochemiczne żeby znawczynie odszyfrowały mi skład, bo na moje laickie oko wyaje się naprawdę świetny. I pięknie pachnie waxowo. Do tego jeszcze jest saszetka maski. Cena to niecałe 22zł.
Jedwabie mi już wykupili i muszę czekać na dostawę

Potem polazłam do Sephory z myślą, że tylko pooglądam. Ale wtedy nogi poniosły mnie do półeczki z pielęgnacją Blissa i zaczęłam się niekontrolowanie ślinić Dziewczyny, co za kosmetyki i co za obniżki! Wzięłam Intensywnie Miętowy Peeling do ciała przeceniony ze 135zł ( ) na 42zł ( ). Pachnie jak miętowa guma do żucia Orbit i ma naprawdę solidne drobinki
Podeszłam skruszona do kasy a tam wystawiona poprzeceniana kolorówka - na mą zgubę. Zauważyłam sylikonowo-rozświetlające cudeńko na niedoskonałości (rozszerzone pory, zmarszczki) Abracadaume Perfect Illusion przeceniony z 229zł ( ) na 69zł ( ). Wklepałam na nos, zdziwiłam się gdzie podziały się moje pory i stwierdziłam, że muszę to mieć I kupiłam.

A przedtem jeszcze totalnie seksowną i uroczo-lolitkową piżamkę z Hello Kitty króliczkiem w Oysho Bo szykuje mi się pewien wyjazd i patrząc na siebie w lustrze przymierzalni doszłam do wniosku, że piżamka jedzie ze mną...
Stary 2009-08-10, 15:08   #2839
isa666
Zakorzenienie

Angel Moja talia wcale taka szczupła nie jest. Ale nie ukrywam, że mam lekko klepsydrowatą figurę i wcięcie
Dwufazowe odżywki w spray'u L`Biotici? Muszę to mieć!

Poćwiczyłam sobie trochę, zrobiłam A6W. Ciekawe ile dni tym razem wytrzymam? Obstawiam, że góra 5

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 15:22   #2840
bossy
Zakorzenienie

Angel rozgrzeszam Cię w ogóle aż mi się ręcę zatrzęsły na te dwufazowe odżywki Waxa. Jednak ja sobie obiecałam, że pokończę moje najpierw. Zużyłam odżywkę w spreju fructisa, a teraz mam jeszcze resztę gliss kur, no i całe 300 ml nowego kallosa w sprayu
tak samo na maski staram się nie patrzeć, bo przecież mam 2 litry kallosa i waxa dla blondynek.

.supergirls just fly.
Stary 2009-08-10, 15:34   #2841
fuksjaa

Cytat:
fuksjo od wczoraj spadło Ci 0,4 kg ))
Dziś rano (na czczo) się zważyłam, wchodzę patrzę a tu mniej. Wchodzę jeszcze raz i znowu taka sama waga, zrobiłam jeszcze trzecie podejście do wagi i faktycznie. No nie wiem, chyba wreszcie zastój minął i poprawiła mi się przemiana materii.
Stary 2009-08-10, 15:38   #2842
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś rano (na czczo) się zważyłam, wchodzę patrzę a tu mniej. Wchodzę jeszcze raz i znowu taka sama waga, zrobiłam jeszcze trzecie podejście do wagi i faktycznie. No nie wiem, chyba wreszcie zastój minął i poprawiła mi się przemiana materii.
Przyznam szczerze, że zbytnio na wagę nie patrzę. a na figurę, bo przy wysokobiałkowej spalasz tłuszcz ale budujesz mięsnie, więc można stracić w 3mce załóżmy 17 bf a z wagi spadnie 3 kg tylko

.supergirls just fly.
Stary 2009-08-10, 15:41   #2843
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Angel Moja talia wcale taka szczupła nie jest. Ale nie ukrywam, że mam lekko klepsydrowatą figurę i wcięcie
Dwufazowe odżywki w spray'u L`Biotici? Muszę to mieć!

Poćwiczyłam sobie trochę, zrobiłam A6W. Ciekawe ile dni tym razem wytrzymam? Obstawiam, że góra 5
Talia twa jest świetna. Koniec i kropka
Zawsze widzimy w sobie jakieś niedociągnięcia i coś co wolałybyśmy poprawić, tymaczem inni się zachwycają Zawsze tak jest

Te dwufazowe odżywki były we wszystkich wariantach ! Mleczna, regenerująca, dla blondynek, dla włosów przetłuszczających się i z filtrem. Po prostu szaleństwo

Cytat:
Angel rozgrzeszam Cię w ogóle aż mi się ręcę zatrzęsły na te dwufazowe odżywki Waxa. Jednak ja sobie obiecałam, że pokończę moje najpierw. Zużyłam odżywkę w spreju fructisa, a teraz mam jeszcze resztę gliss kur, no i całe 300 ml nowego kallosa w sprayu
tak samo na maski staram się nie patrzeć, bo przecież mam 2 litry kallosa i waxa dla blondynek.
Dziękuję za rozgrzeszenie - od razu mi lepiej

Mi na szczęście psikańce się kończą. Spoil Me Tigi mam jeszcze może na 3-4 razy, ciężko ocenić. Pięknie pachnie cytrusami, lekko nabłyszcza i odświeża, ale poza tym nic nie robi tak więc powrotu nie będzie. Jedwab Gliss Kura jakoś też był bez owacji. Tyle tylko że zabezpieczałam nim przed uszkodzeniami moje suche końcówki Mleczko jedwabne z BU to w ogóle dziwoląg jakiś jest. Nie ma do tego spryskiwacza więc wylewam trochę na rękę i wgniatam w końce. Wydają mi się potem matowe i jakieś takie nieatrakcyjne
Stary 2009-08-10, 16:03   #2844
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Angel zamorduję Cię muszę mieć dwufazowca L'Biotica, bo maski kocham

Poza tym wczoraj i tak zepsułam odwyk przez TŻ Poszliśmy do Sephory (chciałam przetestować Hypnose Senses) i wyszłam z trzema kremami pod prysznic w tubie Są przecenione na 9 zł, więc żal nie brać. Wzięłam czekoladę, monoi i miętę Ale TŻ mi jęczał, że fajne i tanie nooo ..

iiiiii odebrałam meteoryty Przesympatyczny Pan przywiózł mi je do pracy wieczorem wreszcie potestuję.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 16:08   #2845
isa666
Zakorzenienie

Angel

Jejku ja coś czuję, że jutro dostanę oczopląsu na widok tych odżywek w sprayu L`biotici, bo mam zamiar być w SP Na pewno wezmę Wax dla blondynek i przynajmniej 1 psikacz
Stary 2009-08-10, 16:24   #2846
Hosenka*
Zakorzenienie

Jakie niezbadane sa losy ludzkie ... Gdyby mi ktoś kiedyś powiedział, że będę tłumaczyła koleżance chemię (od podstaw) to bym mu popukała do głowy Będę miała mega powtórkę, ciekawe ile pamiętam ze studiów

Instagram

Stary 2009-08-10, 16:51   #2847
fuksjaa

Dziewczyny, mam pytanie.

Do tej pory farbowałam włosy jedynie całościowo (tzn. jeden kolor na głowie, jedynie z naturalnymi refleksami). Gdybym chciała uzyskać podobny efekt do Kim z linku który zamieściła Isa to musiałabym wybrać co? Tonowanie, baleyage, pasemka czy co?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 18:02   #2848
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
iiiiii odebrałam meteoryty Przesympatyczny Pan przywiózł mi je do pracy wieczorem wreszcie potestuję.
A gdzie pracujesz Jak można zapytać
Jadę zaraz na siłownię. Nie chce mi się.

.supergirls just fly.
Stary 2009-08-10, 18:15   #2849
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym wczoraj i tak zepsułam odwyk przez TŻ Poszliśmy do Sephory (chciałam przetestować Hypnose Senses) i wyszłam z trzema kremami pod prysznic w tubie Są przecenione na 9 zł, więc żal nie brać. Wzięłam czekoladę, monoi i miętę Ale TŻ mi jęczał, że fajne i tanie nooo ..
oo, bardzo lubię krem Monoi, może jutro zaciągnę TŻta do jakiegoś centrum handlowego
szamponów przypadkiem nie przecenili?
Cytat:
napisz jak wrażenia
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 19:27   #2850
fuksjaa

Angel, faktycznie rewelacyjne te obniżki. Pewnie na Twoim miejscu sama bym się na coś skusiła. A że naruszyłaś trochę budżet.. Trudno się mówi.

Póki co mnie nie kusi kosmetycznie nic - zastanawiam się czy nie jestem chora czy coś. Za to łapię coraz większą motywację na ćwiczenia, trzymanie diety, regularne masaże i wcieranie w ciałko ujędrniaczy. Motywują mnie kilogramy, które gubię i wrześniowy wyjazd z TŻem w góry, a że wpadniemy podobno przy okazji do term to muszę się prezentować jakoś.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości