|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Na poprzednich zdjęciach pierwsza suknia to Sarah Bride 576, druga to san patrick enebro z kolekcji 2010.
Te buciki, które wkleiłam wypatrzyłam na Allegro za 99zł! No ale patrzyłam i już ich nie ma, są tylko te: http://www.allegro.pl/item705030332_...e_37_4155.html No i dodam jeszcze inne suknie, które mi się podobają: Pierwsza- Gala Edda 2,3 White One 205 4,5 White One 450 A jakieś 3 lata temu strasznie podobała mi się demetrios na ostatnich dwóch zdjęciach, ale teraz już niezbyt. Juz jest taka niemodna
|
#272 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
po pierwsze to czy Wam też wizaz nie działał? Jakieś błędy mi wyskakiwały i żeby podwójnie nie pisać skopiowałam sobie moją wypowiedz i wklejam
![]() Cytat:
Cytat:
fajny kolorek, poczekaj może na lepsze zdjęcia z foto TŻta ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Luskap coś mi się nie otwierają te bukiety, ale w miniaturce wyglądają opięknie ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- a i drugie zdjęcie- sukienka, też mam u siebie w katalogu, podoba mi się góra
|
||
|
|
|
#273 |
|
Adwokat diabła
|
Luska, obrączki są fajowe. Must have it
|
|
#274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ładne te buciki, dla mnie trochę za duży obcas, bo bym się chyba zabiła |
|
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello gaduły
I po weekendzie Było bardzo miło W sobote robilismy grila i rodzice wrócili do domku A w niedziele bylismy u maleństwa Ale słodziutki bobasek. Pogadałam sobie z kuzynką i naprawde bardzo miło b ło Nikt nie chciał wierzyć, że album sama zrobiłam hehehe. Bo nikt (oprócz tych z domu) z rodziny nie wie, że mam takie hobby Piękne zdjęcia wklejacie. Ja chyba jakaś dziwna jestem, bo mam bardzo mało w swoich zbiorach. Jakoś nic mi się nie podoba. Ostatnio jakoś nie mam parcia na ślub. Ale pewnie niedługo wróci![]() Później Was kochane nadrobię, bo dzisiaj szalony dzień i wpadłam tylko na chwile.
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się dołanczam- ślub 07.08.2010
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() super torebka od taty ![]() Tancia dawaj foty sukni, albo
|
#278 |
|
Adwokat diabła
|
to tak samo jak i ja
![]() Tancia, dawaj bo Kasik Ci kuku zrobi na główce
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te kamyczki mi sie nie podobaja, ale da sie przeżyć Dodalam sobie do obserwowanych, zeby miec tego sprzedawce na oku A suknie to 2 i 3 mi sie podoba. Pierwsza ani trochę.
|
|
#280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witamy kolejną PMkę ślubującoą 07.08 ![]() Dzięki Kasia |
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Stanęło na tym, że z jednego przedszkola rezygnuję bo mi nie po drodze, ale za to będę miała co najmniej etat w szkole + szkołę językową
![]() Witam serdecznie! Zwłaszcza że będziemy ślubować tego samego dnia ![]() Cytat:
Co do ostatniej, bo podoba mi się góra, ale modelka nienaturalnie chuda
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny (a szczególnie Kasiu87- bo ty wymiatasz w tych sprawach) czy na stronach internetowych salonów z sukniami ślubnymi są już pokazane kolekcje 2010??? dajmy na to taką madonnę na przykład?
|
#283 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdroszcze jak fix ![]() Cytat:
I tak jak u Kasi- teraz jest de lux normalnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluję Tancia ![]() JA CHCĘ JĄ ZOBACZYĆ!!!! Niedługo to będziesz miałą cały komplet ubraniowy już Ale Ci fajnie... A butki pasują do tej sukni te co kupiłaś na poprawiny kiedyś?Cytat:
Gratuluję obu prac
|
||||
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem
![]() wróciłam po koeljnym weselu i musze powiedzieć, że na to było jedno z najfajniejszych na jakim byłam trochę nie wyspana jeszcze jestem, bo w niedziele w domu byłam dopiero na 6 rano a o 10 rodzice zabrali mnie na zakupy (tzn oni jechali a ja nie mogłam przegapić takiej okazji ) no i dzięki temu stalam sie szczęśliwą posiadaczką 4 par butów -ale ja kocham buty ![]() ![]() , do tego torebka i spódniczka ![]() i zastanawiam się czy jednej pary nie zostawić sobie na swój ślub na poprawiny bo są idealne ale z drugiej strony nie wytrzymam aby w nich nie chodzić, więc pewnie do ślubu będą nowe ![]() ide w końcu coś zjeść, bo u mnie w domu remont od dziś a ja już mam dość
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym chciała juz zarabiac pieniążki ![]() w Madonnie jest zapowiedź kolekcji 2010 i te suknie już są w salonach.
|
|
#286 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Już mi ponad stówka odsetek urosła na oszczędnościowym
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę powiedzieć, że normalnie powinno się coponiektórym Pannom 2010 zabrać komputerki, zaślepić wejście internetowe i wysłać na wczasy, bo ileż można pisać 1 dnia
Ojjj babole wy, babole Ninadąrzam za Wam! Nie macie jakichś zajęć, pracy?Tancerka pokazuj zakup!!!
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to idę pooglądać sobie stronkę madonny tylko mam wątpliwości czy rozpoznam nowe modele wsród setki starszych bo ja to tak średnio pamiętam jakie mieli wcześniej suknie.. no ale idę
![]() noooo!! ja też zazdroszczę kurczę chciałabym już i ja pracować i być zupełnie niezależna finansowo... na szczęście niedługo tż zaczyna pracę więc jest szansa że po ślubie nie umrzemy z głodu
|
#290 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dopiero skończyłam wieszać ostatnie pranie, no ale w końcu jest super pogoda, więc wszystko poschnie w jeden dzień i się poskłada i znowu na 2 tyg będę miała spokój Gotuję fasolkę na obiad ![]() ![]() Cytat:
. I trochę wkurza mnie to że TŻ już od roku prawie pracuje i zarabia dobrze, tzn może nie tyle wkurza, bo się cieszę, ale ja też bym chciała, bo ja nie mam tak że skoro on ma kasę to on płaci za wszystko jak gdzieś idziemy zjeść, za wakacje itp, tylko ja też daję, kiedyś było odwrotnie, ja dawałam więcej, ale jakoś teraz mi z tym źle, bo jeszcze nie uważam, jak TŻ że jego pieniędze są moimi też bo przecież zaraz będę jego żoną i że jak nie będę na coś tam miała to on mi da narazie dopóki nie muszę to nie będę brała pieniędzy od TŻta, no chyba że będzie jakaś kryzysowa sytuacja Mam dosyć nauki, chce do pracy |
||
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym pracować tylko z tego względu, że to co bym zarobiła to byłby zarobek na czysto, bo mieszkam z rodzicami i moglibysmy odkładac 100% tego co zarobię plus jeszcze to co tż. W padzierniku sie rozejrzę za pracą ale chciałabym najpóźniej od nowego roku juz pracować, zobaczymy jak mi to wyjdzie W ogóle jak podliczyłam ile będziemy potrzebowali kasy w tym roku to sie lekko zdziwiłam, ale nic, jak sie cos chce to trzeba na to pracować bo inaczej sie nie da. Poki co liczę, ze się załapię na trzeci próg stypendium, wg moich obliczeń zalapię sie na 270 zł, ale że oni po rusku licza średnia to modlę się, żeby wyszło 390 zł. A i jeszcze liczę na to, że podniosą wysokośc stypendium
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko wyjechałam na wakacje a tu już nowa część!!! Głupiejecie Laski
|
#293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-08-10 o 16:03 |
|
|
|
|
#294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Sama nie wiem, może pomyślimy o tym na początku przyszłego roku, może i ja już będę dostawała coś jako aplikantka jak się dostanę, a jak nie to na pewno w listopadzie pójdę do pracy i będziemy wtedy mogli razem wpłacać pieniążki na konto ślubne. Na razie to nie mam co wpłacać, bo całe kieszonkowe idzie mi na rzeczy typu" fitness, karta do telefonu, fryzjer, kosmetyki, no i co jakiś czas właśnie prezenty, tyle że na to wszystko tych moich kieszonkowych nie starcza stąd muszę brać pieniążki z oszczędności
|
|
|
|
|
#295 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to miałaś przygodę super,że wakacje się udały odpoczęłaś trochę od lądu Samciu Ty byłaś we Włoszech tak? Słonko jakim biurem podróży? kiedy najlepiej rezerwować i gdzie najlepiej pojechać żeby było w miarę tanio? myślimy z TŻ żeby wybrać się do Włoch na podróż po ślubną ale liczymy się z kasą jednak![]() Cytat:
a co zrobisz z tym trenikiem? Cytat:
![]() ten ostatni bukiet najbardziej mi się podoba sukienka ładna welon podoba mi się ten co jest razem z suknią ![]() witamy
|
|||
|
|
|
#296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochany jest, tak się poświęcił aby coś doskładać ![]()
|
|
#297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tylko w madonnie, ja czekam z niecierpliwością na Annais Cytat:
Cytat:
ja robię obiad i czekam na TZ poza tym nie wiem co się dzieje, ale jem same tuczące rzeczy: frytki, tosty itd i chudnę magia plastrów
|
|
#298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale to fajnie, że tak na Ciebie wpływają
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
piszecie o tych lokatach i sama bym złożyła kaskę na takową ale ja się na tym nie znam,możecie mi coś doradzić? gdzie najlepiej ? ile trzeba itd?
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
chociaż one bo tabsy to mi spasły doopę
ja chcę już ślub jeszcze 4 dni i 3 z przodu
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

Ale pewnie niedługo wróci

Dodalam sobie do obserwowanych, zeby miec tego sprzedawce na oku

ja też miałam z TZ kryzys-dziewczyny chyba pamiętają nie wiem w której to było części wątku- ale się zawzięłam i jest super, a może i lepiej bo sobie wszystko wyjaśniliśmy

. Sama nie wiem, może pomyślimy o tym na początku przyszłego roku, może i ja już będę dostawała coś jako aplikantka jak się dostanę, a jak nie to na pewno w listopadzie pójdę do pracy i będziemy wtedy mogli razem wpłacać pieniążki na konto ślubne. Na razie to nie mam co wpłacać, bo całe kieszonkowe idzie mi na rzeczy typu" fitness, karta do telefonu, fryzjer, kosmetyki, no i co jakiś czas właśnie prezenty, tyle że na to wszystko tych moich kieszonkowych nie starcza stąd muszę brać pieniążki z oszczędności
Boże jaka ona śliczna jest!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie jak szyta na mnie!!! nie chciałam jej już ściągać- coś podobnego czułam zakładając moją suknię ślubną emmę