|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
...i w tej paranoi poprostu zyć, mimo wszystko.
leeci..leeeci..hop! mam! -promyk szczęścia Może lepiej będzie jeśli już nigdy nie uśmiechniemy się w tym samym momencie..? Przepraszam pana, czy poczęstuje mnie pan sobą? Każda osoba zasługuje na przyjaciela, nawet ta najgorsza... Wszystko, na co mam ochotę, jest niemoralne, nielegalne albo tuczące. Ironia jest ostatnią fazą rozczarowania. Przeznaczenie zawsze mozna zmienic.. Siła marzeń polega na pragnieniu cudów, które się zdarzają Nawet bez słów jestem w stanie zwalić cię z nóg ![]() Zakochany zlodziej, okradał niebo z gwiazd...
|
#3782 |
|
Rozeznanie
|
RealGirl89- dziękuję pomogłaś ;*
cirri- gwiazdeczko wracaj szybko, co ja bez Ciebie zrobie ![]() ponawiam: kochane brak weny ;( wszystko mi się je.bie.. możemi pomożecie? kręciłam z chłopakiem i się zaczeliśmy kłócić, najbardziej o to że obydwoje cholernie zazdrośni, mówiłam mu że się czuję jak jedna z wielu, że nie mam powodów żeby się w nim zakochać. ale teraz chciałabym żeby było dobrze. takie ładne opisiki, żadne wprost. Proosze, liczę na was z całego serducha <3 Ja wiem że lepiej byłoby nie czuć nic albo cofnąć czas 'Jestem pijana. Od wina tylko trochę. Najbardziej od wspomnień.' Bo nieważne co w twym życiu się dzieje, wiem ze człowiek jest lepszym gdy się śmieje Weź mnie za rękę i zaprowadź na krawędź, i stój tam ze mną.. aż się zmęczę i spadnę. NIE PYTAJ CZEMU, ZROZUM ZA DŁUGO MNIE ZNASZ. "...i nic nie było twoje oprócz tych kilku centymetrów sześciennych zamkniętych pod czaszką.." W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać. "Wszystko drży i przeszkadza mi śmiech lepiej odejdź już stąd, zostaw mnie" Już nie przechodzą mnie dreszcze, już nie brakuje mi powietrza. I podziękuj jej, że jest, jednym telefonem w nocy. Tak jak dziękowałeś dla mnie, setki razy ****a w oczy. -Zagramy w 'ence pence'? -Dlaczego? -No bo jeśli zgadniesz, w której ręce schowam orzeszek, będziesz mógł odejść. Jeśli trafisz na rękę pustą.. zostaniesz ze mną na zawsze. -Ale Ty nie masz żadnego orzeszka.. -Wiem.
|
#3783 |
|
Zadomowienie
|
KaMa2704
Może: To jest moje niebo! Ja nie chcę mieć innego! loveISshit UpsentMinded CukrowaPanna-koleś po prostu woli słuchać tego co mówią inni. A niech żałuje ciiri RealGirl89 keeendy ____________________ Czy w lustrze nocy poznasz mnie?
Noc była dniem a nocą dzień...
|
#3784 |
|
Raczkowanie
|
Kwiat radości jest delikatny, nie kiełkuje
i nie rozwija się na każdej ziemi..
|
#3785 |
|
Raczkowanie
|
cos ze go nienawidze?;(;( dluzsze, krotsze, cokolwiek..
|
|
|
|
#3786 |
|
Raczkowanie
|
Trying to make my way back through the night
jakie jest tłumacznie pl tego zdania ?
|
#3787 |
|
Rozeznanie
|
Wiedziałam że będziesz.. Zawsze jesteś..
Tak samo nie wiem, dlaczego jego słowa tak zabolały.. Ale jednak zabolały.. I w żaden sposób nie mogę tego zmienić.. Naucz się dostrzegać ironię w moich słowach.. Pokazałam ci jak wielka może być miłość.. Teraz ty pokaż mi jak pięknie można przebaczać.. I widok kawałka ściany, na którym się podpisałeś.. Teraz jest zamazany na czarno.. |
|
|
|
#3788 |
|
BAN stały
|
xinnaodciebiex - jaaa wśród takich talentów ? ; o ;o dziękuje bardzo .
![]() ~*~ miłość . ta to zawsze wszystko na odwrót. teraz skupiam się wyłącznie na smaku twoich ust. Taka zgrabna ona przesiąknięta euforią. wtedy nie znała ceny za związek z tym panem. wybuchnął śmiechem, co maskowało jego chwilowe zmieszanie. |
|
|
|
#3789 |
|
Przyczajenie
|
To nie tak, że ja Ciebie nienawidzę. Jest gorzej- ja Tobą gardzę.
Może i jesteś soczysty... ale uwierz mi... ZUPEŁNIE nie dojrzały
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
: ************************* ****
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-08-10 o 19:47 |
|
|
|
#3791 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myślisz że jesteś fajny.? pfff. tak masz rację, nie odbierajmy ludziom marzeń. patrzysz z zazdrością w oczach, bo wiesz, że już nigdy nie będę Twoja.? najlepszą szminką poprawiam makijaż. a niech Ci żal dupę ściska. gdy przechodzisz lubię patrzeć się przez Ciebie jak byś był powietrzem. nie wiem czy pomogłam, ale może coś.. ________ pachnę jak poziomka i 3 ziarenka cukru . opowiedz o sobie. zawsze chciałam wiedzieć, jak to jest być draniem.. zapomniałabym też, że mam ochotę się upić. albo chociaż zasnąć i spać i spać i spać.
|
|
#3792 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za wyróżnienia. Tęskniłam. <3 Nigdy nie umiałam jej sobie wyobrazić. Miłości, która jest tak niepodważalna, że mogę być zapłakana i rozbita, a mimo to pewna, że ktoś będzie mnie trzymał i chciał, bym następnego dnia obudziła się przy nim. niewiele wiem już sama, o sobie samej. wierzę, że miłość zawsze trwa, nawet jeśli zło miałoby najlepszy czas. Pamiętam, któregoś ranka wstałam o świcie. Poczułam, że życie stoi przede mną otworem. Pamiętam jak pomyślałam: Oto początek szczęścia. W tej chwili się zaczyna, i od tej chwili zawsze będę je odczuwać. Nigdy mi nie przyszło do głowy, że to nie był początek. To było szczęście. Ta chwila. Właśnie wtedy. i ucichł Twój szept, Twój wzrok też zgasł, wokół tylko cisza.. znów jest zmierzch. me serce bije i nie zatrzymasz go.
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
Czarne głębokie oczy -
Nie poznały nigdy łez. Morelowe, słodkie ciało. Coraz częściej myślę popatrz, biegniemy za szczęściem, choć nie możemy go dopaść Wciąż ucieka nam bo nie znamy prawdy o nim Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni... To, że czasem milczę nie znaczy, że nie wiem co powiedzieć .
|
|
#3794 |
|
Raczkowanie
|
K A M A:
Stwórca, zaczyna produkcję, Między ludzi tchnie miłosną indukcję, Dziewięć miesięcy, za chwilę premiera, I tu też kresu sięga kariera reżysera, Bo teraz Reżyser patrzy na nas z góry, Podziwia swe dzieło jako cud natury, Film przeleci, klatka po klatce, A człowiek przejdzie po życia kładce. .... Zabawmy się w życie. Znasz reguły Każdy zna Biegniesz przed siebie Nie wiesz gdzie Biegnij! Po drodze się potykasz i upadasz Przecież nie masz czasu by spojrzeć pod nogi Jesteś zbyt zajęty patrzeniem przed siebie Myślisz tylko o tym gdzie biegniesz Ale tak naprawdę nie wiesz gdzie. Wreszcie dobiegasz do końca I nie masz już na nic siły Koniec zabawy. P U C K I: Został jedynie niedopałek w kapeluszu popielniczki i trochę dymu w ustach, Zapomniałam że byłeś! Jeśli tu pozostaniesz, to zginiesz! Dokładnie przeliteruj moje imię- nigdy już nie będzie Twoje!! Zabrałeś mi nawet Imię. To przecież ja: Nikt. S I A T K A R K A 18: Prawdopodobnie nie chcę przestać oczekiwać, że rozbitą szklankę można posklejać na nowo i bez żalu połamanych nas... Czasami wychodzę w nocy, mając przy sobie dwójkę tych innych oddechów... Ale tak naprawdę brakuję mi tylko tego Twojego... Czasami płaczę samotnie, ale wiem, że nie tylko ja... Że przyjdzie nowy dzień, a parujące łzy się połączą... tak jak my . W końcu byliśmy przyjaciółmi, prawda...? _________a teraz coś dla wszystkich__________ Zdjęcie zakodowane w mojej głowie. Będę cię głaskał po policzku, aż odpadną dłonie! W atramentowych głębinach nocy... Liże zmęczone spojrzenie. Rodzi mnie czarno-biały melodramatyzm. aah... Ryzyko w jej oczach. Łzami oszkliłam swój dzień. Słowa jak bębny w głowie pustką brzmią. Błagam, chłodem otul mnie... Nie uraź się o szkło mych łez. Te małe włoski na moim swetrze unoszą się pieszczotliwie... Zgubiłam ostrość. Ale i tak widzę, że jesteś...! ______end._______ Mam nadzieję, że trafiłam z prośbami I również chciałabym o coś poprosić.... Dacie radę wymyślić coś o tym, że źle mi z tym że mój przyjaciel/kumpel traktuje mnie drugorzędnie? Boli to strasznie i cho*lernie mi z tym źle, tym bardziej że za miłość swego życia on uważa moją przyjaciółkę która ma go gdzieś... Pomożecie? Bardzo proszę, to strasznie ważne dla mnie ![]()
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-08-10 o 21:00 |
|
|
|
#3795 |
|
Raczkowanie
|
niczego się nie wyrzekać, do niczego się nie przywiązywać
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
zostało tylko echo twoich słów.
nie, nie będę miła do cholery. jesteś moją prywatną złotą rybką. i choć nie ma białego konia i korony - to mój Książę. wiesz co? mam satysfakcję. że teraz to ja jestem tą, z którą zdradza się te naiwne idiotki myślące, że ich facet utrzymuje celibat.
|
#3797 |
|
Zadomowienie
|
12 Stonka
<3Nie poczujesz nic, czego nie chce czuć twoje serce. prawda boli kłamstwa jeszcze mocniej jak mogę dać więcej skoro kocham cię mniej niż przedtem? I nie wiem czy to ja czy ty Ale widzę jak niebiosa się zmieniają We wszystkich odcieniach niebieskiego. powoli umieram w dniu wczorajszym, żyjąc wspomnieniami. Naślę na ciebie windykatora byś oddał mi moje biedne serce.
|
#3798 |
|
Raczkowanie
|
siedzę " w barze dla samobójców, pod szkarłatną gilotyną..."
wylałam już tyle łez, ze mogłabym nimi wyrzeźbić dziurę w twoim kamiennym sercu.
Jampagompodampa Edytowane przez jampagompodampa Czas edycji: 2009-08-10 o 20:52 |
|
|
|
#3799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o jak ja kocham to miejsce.! coś mnie tu trzyma i sprawia, że żyć się chce. moja tolerancja kończy się tam, gdzie zaczyna się moje terytorium. są na świecie miejsca, w których zakochujemy się z pasją i energią rezerwowanymi zwykle dla wielkiej miłości. widzimy to od pierwszej chwili i wiemy, że nasze uczucie będzie zdrowe i trwałe. jeśli dopisze nam szczęście, przebywanie tam teraz wzbogaci nasze dalsze życie. przepraszam Skarbie, ale tylko coś takiego.. :/
|
|
#3800 |
|
Zadomowienie
|
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają.
Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. Czy Ty wiesz co powiedziałabym mu jako pierwsze?. Powiedziałabym mu, że najbardziej żałuje tych wszystkich grzechów, których nie zdążylam z nim popełnić... - Wszystko OK? - Nie. Kurewsko daleko od OK. - Co dalej? - Co dalej? Powiem ci, co dalej. Zamówię kilku czarnuchów, żeby popracowali nad nim z obcęgami i palnikiem. |
|
|
|
#3801 |
|
Raczkowanie
|
cześć Kochane
![]() znalazły byście coś o tym, że chłopak czasami stawia mnie nizej niż kolegów. że to boli. gdy jesteśmy sami to jest delikatny, czuł, cudowny, a jak pojawią się na horyzoncie koledzy to staje się zimny i zdarza się że po mnie 'jeździ' zamiast być ze mna ( bardzo was proszę o pomocnie będe wymieniać, bo wszystkie jesteście świetne i do każdej z was prośba. _________________________ ___________ `widać po oczach że kochasz czasem tracić kontrolę `ty jesteś lekiem na całe zło, ty wyleczysz moją duszę i ciało `bo ty nosisz w sobie to czego tak potrzebuję ja `smak Twoich ust jest dla mnie legalnym narkotykiem `gdy zatęsknisz.. naucz się doceniać!
|
|
#3802 |
|
Rozeznanie
|
,,Musisz wierzyć, że to może się zdarzyć, bo przecież gdzieś tam jest ktoś kto też w to wierzy...''
A jak nie lubisz tego syfu to chodź ze mną... ...a jak lubisz to nie przychodź ![]() ,,Bo życie tak czy siak trzeba przeżyć, musisz tylko w coś wierzyć, kiedy tyle pokus wokół czeka na twój tyłek musisz dbać o równowagę'' ,, A jak kiedyś zrobię krok do wolności, może się okazać, że mam już co trzeba. Nie ufam ludziom, którzy mając już wszystko,nadal chcą zabrać mój skrawek nieba'' ''Ej bracie, ej siostro nie bądź dłużej smutna'' Młodzi, Piękni, Zdolni t aaa to moja wersja Stój, Patrz i Słuchaj Błagam odpowiedzcie na prośbe, desperacja w ch.uj ;(
|
#3803 |
|
Zadomowienie
|
Sprawiasz że jest łatwiej gdy życie staje się ciężkie.
I nasze oczy utkwione w tej smutnej miłości. Miłość może smakować jak wino sprzed wieków. Nasza mi podchodzi na zwykły bimber. aż płoniesz ambicją. Pukałam do drzwi twego serca i cholera,gdyby nie to, że z gerdy, to bym się włamała. czuję się jakby ktoś ugodził mnie w serce . nie chce mieć 'kogokolwiek' do przytulania. nie uzyskasz współczucia.nie ode mnie. Wpatruję się w deszcz z ciężkim sercem To koniec świata w mojej głowie Wtedy twój głos mnie wyciąga Jak dźwięk budzika Mój świat ma dwa razy tyle gwiazd, co na niebie. To po prostu kolejny dzień,który okazał się najlepszym dniem mojego życia. Ledwo umiem cie utrzymac w rydzach mojej głowy. Nie ma powodu dla którego twoje imie powinno pojawić się na moim telefonie. powiedz gdzie teraz zamierzasz być bo nie mogę wziąć cię spowrotem nie,moje serce mi nie pozwala!
|
#3804 |
|
BAN stały
|
Ten świat jest jakiś nienormalny dziś.
taka ważna czuję się gdy mogę objąć Cię, wiesz? ~*~ siedzisz późno w nocy, myśląc nad tym kim się stałeś.. lecz jeśli świat zatrzymałby się dzisiejszej nocy, zauważyłabyś ? zauważyłabyś ? |
|
|
|
#3805 |
|
Raczkowanie
|
otwórz oczy otwórz serce znajdziesz wtedy w życiu szczęście dziś zniknęły z naszych twarzy beztroskie uśmiechy z lekkim sercem dziś odejdziesz z powodów błahych kocham muzyke to jedyny związek bez zdrady (; przed prawdą chroni Cię maska. |
|
|
|
#3806 | |
|
Zadomowienie
|
Nienawidzę Cię. Cholera, powiedz to sercu ! Kochałam - nienawidzę.. Życie kołem się toczy, prawda Kotku ? Nienawidzę Cie. Ale o tym akurat wiesz. I wiesz co.. Może nie powinnam, ale życzę Ci jak najgorzej. Jak najgorzej, za to wszystko, co mi zrobiłeś i jak ja się czuję przez Ciebie. Taka typowa szm.ata - bo po co ja Tobie, co nie ? Bo na początku byłam potrzebna, a teraz jak ja potrzebuję Ciebie, to GÓWNO mam. Nienawidzę cię! Nienawidzę tak samo jak orzeszków ziemnych. Jednak nie mogę powstrzymać się od jedzenia orzeszków. Kocham, nienawidzę czy lubię? Już się w tych uczuciach gubię ! nigdy nie rań, bo nienawidzić umiem równie dobrze jak kochać. ! Kochałeś ? chyba oszukałeś. nienawidzę Cię ! nienawidzę Twoich ust i Twoich słów, nie kocham Cię już.! ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Oni piją wódkę, one płaczą w poduszkę. ( tylko to mi przychodzi na myśl.. )
|
|
|
#3807 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
to tak jak ja do ciebie wiesz, wiesz, że cudownie i pomogłaś dziekuje = DCytat:
dziękuj, też zabrałam ; ) a jak ja Tęskniłam <3 Cytat:
_________________________ ________ szłoby i chujmójdzikiwąż =p przeszłość wyrzucić za okno. zamknąć szczelnie drzwi. nie wpuszczać chochlików. szeptać. między słowami rozumieć. być. oddychać. chować się wzajemnie. za. na chmurach latać. i nawet widok boskiego Mac'a z CSI niewiele tu pomoże! niech sobie idzie, czego nie omieszkał zrobić. jakaż dramaturgia...! -nie będę Julią na pieprznym balkonie, bo Romea gdzieś wcięło. -Romeo. gdzie Cię wcięło? -żartowałam. nie chcę wiedzieć. w każdym moim przytuleniu jest gotowość odejścia. jak w ciele lekkoatlety przyszły skok . somewhere far along this road, she lost her soul to a man so heartless.. /gdzieś daleko wzdłuż ulicy, straciła swą duszę dla mężczyzny, który był łamaczem serc./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-08-12 o 00:49 |
||||
|
|
|
#3808 |
|
Raczkowanie
|
Miasto zagubionych myśli
Jest dla niej niczym kawa - gorzka, lecz pragnie jej każdego ranka. jednak będę za Tobą tęsknić. bardziej, niż myślisz. Otulona wilgocią własnej pościeli, chciwie sączę Twą pachnącą skórę. Koślawe słowa wylewają się z kubka. Nienawidzę zimnych peronów nie do parzonej kawy i ciebie skarbie Kazałeś mi trudną drogą iść,za stróża mieć tylko ciemność. Nawet dziwna miłość jest lepsza od braku miłości. Nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca . w rozproszonym niebie kołysze się cicho harmonia oddechów Jeżeli chcesz nauczę Cię na pamięć dwóch niezwykłych słów być wreszcie szepnął je. Chodź i powiedz mi słowa słodkie jak Delicje, o których wiemy tylko my. Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego. Każdy dźwięk ma dziś tęsknoty smak. Wyjmujesz mi z włosów wstążkę, a ja czuję jakbyś mnie rozbierał. Jeśli sprawisz , że będę dla Ciebie rysowała serduszka w zeszycie- będę Twoja. Daj cukierka, daj lizaka, loda daj Ja Ci tutaj zafunduję za to raj Daj mi bardzo dużo czasu, bo ten czas Niewątpliwie uszczęśliwi nas. A gdy już wrócisz, to usiądę Ci na kolanach, oprę moje dłonie na Twoich ramionach i będę całować Twoją twarz. Kawałek po kawałku. Obiecaj mi, że mnie nie rozbierzesz, zanim skończę. pomóż mi odnaleźć nasze najpiękniejsze dni zaczaruj moje serce zostaw mnie bez tchu raz jeszcze pomóż mi kochać wyryj w moim sercu siebie zrób to przecież wiesz - to nie boli mnie . Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca - miejsca gdzie mieszka miłość. Więc dalej idź mój zagubiony książę, szukaj szczęścia, ja wiem, że odnajdziesz je i odzyskasz swe zagubione sny bo nie jesteś sam i nie jesteś zły. Czasami mam ochotę wyrzucić telefon przez okno. Lub rzucić nim o ścianę. Lepiej myśleć, że nie dzwonisz z powodu zepsutego telefonu niż, że o mnie zapominasz. Edytowane przez 96LadyPoziomka96 Czas edycji: 2009-08-10 o 22:28 |
|
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
1. -Rozpalam Cię.
![]() -Najprawdopodobniej.. ![]()
|
|
#3810 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam żalu, wkładam słuchawki i biegnę.
Miłość do życia, miłość do prawdy, miłość do wiary... Wiesz, jest taka droga, idę drogą tą, noga za nogą. Chodź ze mną by sens nadać życia krokom. Tak wiele jest rzeczy, po które wciąż wyciągam ręce. Więc chwilo trwaj, jestem na twoje rozkazy! Życie? Nie narzekam, a u Ciebie co słychać? W życiu i tak przegramy z realnością jego horroru. Mefistofeles siedział wczoraj na oknie... I tak siedzieliśmy - noc, diabeł i ja... Demony i ja, tytoń i kofeina.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

<3

ale kusiu dostaniesz