|
|
#1711 |
|
BAN stały
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
no własnie nie byłam
mielismy razem jechac z tż ale on jeszcze z pracy nie wróciła. mysle ze zaraz jakoś przyjedzie i jedziemy. Z tego co wiem od mojej cioci która była dzisaj pół dnia z nim. to mały "dobrze sobie radzi z nowym sposobem odżywania" aby tylko zaczą przybierać na wadze. bo narazie od porodu mu spadła. jutro będzie miał juz 10 dni ![]() ![]() taka jestem z niego dumna że ajj a kilka dni temu lekarze mu szans nie dawali wogole;/ a on radzi sobie świetnie. strasznie go dawno nie widziałam już ze 24 godziny mineły ![]() ![]() ![]() i jeszcze to glupie przeziebinie i nawet go dotkną nie moge. a tz mu dzisaj będzie puszczac bajki w moim wykonaniu Guciaza pomysł jeszce raz dziękuje |
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1713 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dałyście mi duzo siły narazie się nie moge doczekac kiedy go pierwszy raz do siebie przytule
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bravurko i tak było by dobrze kochana,podziwiam Cie kochana ze jestes taka dzielna Ty i Twoj Tz oboje jestescie naprawde dzielni A przytulisz synka juz zapewnie niedługo,zobaczysz,zapewn ie bedzie to niezapomniane uczucie dla Ciebie i synusia
|
|
#1715 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() nie moge się nadziwic że taki malutki a tyle juz moze mój najukochańszy na świecie |
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1717 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
katekateestosuj sie do zaleceń lekarza a bedzie dobrze. Przeciez dzidzia rośnie zdrowo a to najważniejsze a z twoją szyjką lekarze na pewno sobie poradzą |
|||
|
|
|
#1718 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i brzuszek tez bardzo bardzo ladniutki![]() ![]() Cytat:
na brzuchu i na piersiach ehh ale moj tz ciaglemi powtarza ze czy z rozstepami czy bez zawsze jestem piekna wiec nie pozostaje mi nic innegotylko mu uwierzyc.. a te rozstepy sa teraz taklie ciemne ale pozniej jak juz beda jasne to mam nadzieje ze beda mniej widoczne wazneze malenstwo mam pod sercem i jest calutkie i zdrowieutkie a jak bylamnads morzem tokazda kobieta z dzieckiem miala rozstepy i sie nie przejmowala chodzila w bikini wiec juz mi troche lepiej;p glowa do gory!![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wszytskiegonajlepszego!!: *![]() oj zeczywiscie wstydliwa..alejaka sliczna ![]() Cytat:
Lez lez i odpoczywaj!! sluchaj zalecen lekarza a wszystko bedzie dobrze!! 3 mamy kciuki!!A ja wlasnie leze i strasznie sie nudze..:/ moj tz znowu pojechal do wrona plac sprzedac owoce i pewnie wroci rano a ja siedze sma w domku nie lubie byc sama od wczoraj zauwazyl;am ze co jakis czas mam lekkie skurcze wiec gin zalecil brac magnez.. one sa teraz niby delikatne ale bola jak cholera:/ to co dopiero bedzie przy porodzie zaczynam sie coraz bardziej
|
|
#1719 |
|
Raczkowanie
|
WITAM WSZYSTKIE MAMUSIE COŚ DZIŚ JAKOŚ DZIWNIE SIĘ CZUJE BOJĘ SIĘ O WIKTORKA MOŻE WCZORAJ NIEPOWINNAM TYLE SIEDZIEĆ NA TYM SŁOŃCU NAD MORZEM,ALE NIC DZIŚ KOPIE JAK SZALONY.CZASEM AŻ ZABOLI LEKKO I COŚ PĘPEK MNIE BOLAŁ JAKBY KTOŚ MNIE ZA NIEGO CIĄGNĄŁ OD ŚRODKA. ![]()
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Dobryu wieczorek
![]() Sex bodyślicznie wygladałas ![]() Bravurko oh jak dobrze ze z małym dobrze i oby tak dalej
|
#1721 |
|
Wtajemniczenie
|
sexy body
prześlicznie wyglądałaś zaznajomi się z Twoim głosem
|
#1722 |
|
BAN stały
|
niedwano worciliśmy od Patryczka.
tylko godzinke byliśmy bo już nas zaczeli wyganiać oczywiście ja tylko przez szybe a mały nie spał jak przyszliśmy tak jak by czekał na nas ![]() to było słodkie cudnowny jest taki sliczny ![]() nie wiem po kim taki piekny |
|
|
|
#1723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
po kim....???? to wasza krew, wszystko co piekne pozbieral po rodzicach ![]() trzymam za was!!!
|
|
|
#1724 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dopiero w takich sytuacjach zdajemy sobie sprawe jak wielka odpowiedzialnosc na nas spoczywa, i jak ktos mowi "nie podnos" to ma racje, a nam wydaje sie, ze ciaza to nie choroba i jak sie dobrze czuje to "czemu nie?" wiem jak to jest, bo sama szaleje i dopiero jak przeczytalam twojego posta to zdalam sobie z tego sprawe ![]() trzymam za was nie dajcie sie!!!! i dziekuje za przestroge!!!
|
|
|
#1726 | |
|
Zadomowienie
|
sexy body-
gratuluję i wszytskiego dobrego na nowej drodze zycia! zaharia- jaka śliczna!!! Nie martw się wagą,po prostuMiriam będzie drobną kobitką i fajnie katekatee-głowa do góry, na razie stosuj sie do zalecen lekarza,dużo odpoczywaj, leż! A szyjka za 3 tyg będzie twarda, że hej! Cytat:
cieszę się, ze Patryczek ma się coraz lepiej!!! dobranoc mamusie i do jutra! |
|
|
|
|
#1727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Paczka trzymam kciuki za wizytę. A co do krwi to jedz dużo owoców i warzyw no i łykaj witaminki- żebys nie musiała leżec w szpitalu... |
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane mamusie. Mam nadzieje, ze wasz dzien zaczal sie lepiej niz moj.
Ja czuje sie jakby mnie ktos przez maszynke do miesa przemielil. Jestem zmeczona, czesto sie budzilam w nocy, rano corcia obudzila mnie bardzo bolesnie kopiac w zebra, teraz siedze w pracy i na nic nie mam ochoty, a jakies wstretne zabezpieczenia w firmie co chwile wylaczaja mi strone internetowa (niezaleznie od tego gdzie siedze) Bravurko, ciesze sie, ze z Patrykiem jest coraz lepiej. Mam nadzieje, ze rowniez mama miewa sie lepiej i sie ladnie kuruje ![]() Sexy Body, slicznie wygladalas. Raz jeszcze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Kate, szyjka nie martw sie na zapas. Oszczedzaj sie i sluchaj lekarzy i na pewno wszystko bedzie dobrze Zahario, corcie masz drobniutka, bo sama mamusia do wielkoludow chyba nie nalezy
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
Katekatee musze Ci powiedzieć, że ogromnie mnei przestraszyłas ja duzo rzeczy robie i czasem naprawde cieżkich i w nocy ciagle myslałam, czy tez nie mi sie szyjka nie skraca. Musze się zacząć oszzcedzac, Twoj post dal mi do mysleniaGucia jeszcze dwa dni, w końcu przydałby sie odpoczynek dla Ciebie. A kiedy sie przeprowadzacie?
|
|
|
|
#1731 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Ty też piekna mamusia. Cytat:
Cytat:
Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia ![]() i zebyś zawsze czuła sie tak szczesliwa jak teraz. Ja tez uwazam ze to najcudowniejszy stan i trwa on juz blsikao dwa lata Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1732 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam mamusie!
Cytat:
Nie ma się czym przejmować! Cytat:
![]() U mnie dzień zaczął się wspaniale!!!!! byliśmy z mężem na budowie naszego mieszkanie, żeby porozmawiać z kierownikiem i zaakceptował wszystkie nasze przeróbki! także teraz będę siedzieć nad projektami i ustawiać sprzęty, mebelki!!! och.. kamień z serca!!! Cytat:
Jeszcze zostały nam ok +/- 3,5 miesiąca- więc teraz możemy sobie odpoczywać, bo później nasze dzidzie już nie będą tak wtrozumiałe jak teraz, kiedy jeszcze siedzą cicho w brzuszkach!!!! No! to na tyle Dbać mi o siebie! |
|||
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje mieszkanka. To jest dom czy mieszkanie? ![]() U nas wczoraj przyszły meble z allegro, tzn regał i biurko i generalnei nie jesteśmy z Tz zadowoleni
|
|
|
|
|
#1734 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluje mieszkanka ![]() A co do prac, to na szczescie okna mam juz umyte, ale jutro czy chce czy nie, musze polatac na miotle elektrycznej Ale to juz bedzie ostatni raz. Obiecuje
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-08-11 o 09:53 |
|||
|
|
|
#1735 |
|
Zadomowienie
|
cześć
sexybody gratulacje!! i wszystkiego najlepszego na nowej drodze jak mężatka ![]() bravurko czytam że jest dobrze i oby było coraz lepiej i żebyś za niedługo już mogła być razem z Patryczkiem w domku i zapomniec o tych złych chwilach jeszcze nie nadrobiłam wszystkiego, a ostatnio jakaś zabiegana jestem i nie mam czasu na wiele rzeczy ale podczytuję. już zaraz połowa sierpnia obliczałam ostatnio i na początku grudnia będę w 38 tygodniu a to już taki czas że można urodzić.... A ja jeszcze w połowie remontu, dopiero sypialnie robimy a jeszcze łazienka i pokój małej ...byłam wczoraj na wizycie kontrolnej i wszystko ok, jakaś mała infekcja która podobno w ciąży i latem to jest nierozerwalny element więc mam kuracje 3-dniową. dostałam skierowanie na badania krew, mocz no i ... glukoza, ale to za trzy tygodnie dopiero robię. i teraz na każdej wizycie jest sprawdzane serduszko dziecka tym aparatem, dopplera chyba (nie znam się). tyle bym chciała rzeczy zrobić a tu zmęczenie po 15 minutach, wczoraj chciałam się przejśc do sklepu ale po 200metrach już byłam wykończona i musiałam usiąść, nie mam kondycji przez samochód chyba. moja babcia się zastanawia dlaczego teraz kobiety zamiast tuszować ciążę szerokimi tunikami chodzą w obcisłych rzeczach, przylegających że widać duży brzuch. hmm nie wiedziałam co odpowiedzieć... a propos ostatnio zostałam przepuszcona na poczcie WOW!!!!
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gucia czyli tam bedziecie mieszkac juz na stałe?to jest domek czy mieszkanko?Wyposazenie jest wasze? ![]() wiem, wiem....ciekawska jestem |
|
|
|
|
#1737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymamy za slowo - czarownico - skoro bedziesz latac ![]() Cytat:
moze dlatego nie tuszują że nie ma sie czego wstydzić? albo ze w bluzkach niektorych wyglada sie lepiej niz w tunikach - namiotach??zresztą tuniki sa modne przeciez ale takie zgrabniejsze. Przeciez brzuszek ciążowy to nie wada figury do tuszowania... Mi sie tylko nie podoba jak czasem widze dziewczyne w za krotkiej bluzce, z golym brzuchem na wierzchu
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tu zaraz cos trafi
Przez te raklamy i jakie Adobe Flash 6, ktorego nie chce nasz firmowy system, nie mozna normalnie pracowac i caly czas sie wszystko wylacza Jakbym sie przestala odzywac, to bedzie znaczylo, ze mnie juz cos trafilo i zabraklo mi cierpliwosci, albo ze komputer wyfrunal przez okno Carolans, z tymi brzuszkami, to przeciez chyba nie wstyd byc w ciazy. A w takich obszernych bluzach, to bysmy wygladaly jak slonice I zgadzam sie z Konspiracja. Mi tez ni podobaja sie babki, ktore maja goly brzuch na wierzchu. Bo w koncu ksztalt ksztaltem, ale nikt nie musi widziec czy to rozstepow, czy wystajacego pepka, albo ciemnej linii wzdluz brzucha. Domi, tam gdzie bedziemy mieszkac w Bremen (mieszkanie) to na jakies 2-3 lata, potem chcemy kupic wlasne mieszkanie lub dom. A sprzety mamy wszystkie wlasne. Tlyko kuchnia jest wbudowana w mieszkaniu (lodowka jest nasza
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-08-11 o 10:08 |
|
|
|
#1739 |
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewuszki
*Ja juz nie spie od 7 jakos i Fifis wariuje od samego rana.. kopie mnie i kopie.. lubie te kopniaczki ale nie raz sa tak mocne ze juz nie mam do tego malego brzdaca sily.. a to jeszcze okolo 11 tygodni..;p masakro ;p
|
#1740 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do wad mebli to napiszcie OD RAZU do sprzedającego, może lepiej oddać taki towar niż się denerwować! oni raczej wolą jakklient jest zadowolony niz dostać negatywny komentarz! Działaj od razu! Cytat:
już myślałam, że tylko moja córcia pokazuje juz rogi! Cytat:
![]() hehe uśmiałam się z tego co powiedziała babcia - starsi ludzie mają wszyscy jednakowe myślenie! A my pokazujemy brzuszki bo jesteśmy z nich dumne i cieszymy się, że b ędziemy mieć dzidzie- a babcie pewnie wyobrażają sobie poczęcie i są zgorszone! hihi
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

a te rozstepy sa teraz taklie ciemne ale pozniej jak juz beda jasne to mam nadzieje ze beda mniej widoczne

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

gratuluję i wszytskiego dobrego na nowej drodze zycia! 
ja duzo rzeczy robie i czasem naprawde cieżkich i w nocy ciagle myslałam, czy tez nie mi sie szyjka nie skraca. Musze się zacząć oszzcedzac, Twoj post dal mi do myslenia
także teraz będę siedzieć nad projektami i ustawiać sprzęty, mebelki!!! och.. kamień z serca!!!