Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-11, 10:56   #2521
romanesca
Przyczajenie

Question Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2

Witam wszystkie dziewczyny i kobietki. Jestem tu nowa ale mam nadzieje że mi coś doradzicie. Staramy się z mężem o dziecko od dwóch lat, mam problemy z tarczycą ale ostatnie 4 miesiące mam dobre wyniki, ale i tak nadal nic... jesteśmy już zapisani do kliniki do Katowic no i czekamy ... ale ... coś nie wiem co jest nie tak ... dzisiaj mam 39 dzień cyklu i nadal nie ma miesiączki ale zrobiłam już przedwczoraj i wczoraj test i nic nie pokazał, ale piersi mnie tak bolą że nie potrafię myśleć, ale nie bolą mnie całe tylko po bokach od strony pach, a do tego mam straszne zawroty głowy że boję się prowadzić samochód. Co o tym myślicie? Czy 39 dzień cyklu to może być jeszcze za wcześnie na wynik na teście?
romanesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 11:05   #2522
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2

Stara Panna dobrze,że tak to napisałaś,bo właśnie nie mogłam zrozumieć o co chodzi z tym jej okresem. Bo później napisała,że okres ma mieć 21 to już zgłupiałam.Co tam kochane?Jak się czujecie?

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez romanesca Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczyny i kobietki. Jestem tu nowa ale mam nadzieje że mi coś doradzicie. Staramy się z mężem o dziecko od dwóch lat, mam problemy z tarczycą ale ostatnie 4 miesiące mam dobre wyniki, ale i tak nadal nic... jesteśmy już zapisani do kliniki do Katowic no i czekamy ... ale ... coś nie wiem co jest nie tak ... dzisiaj mam 39 dzień cyklu i nadal nie ma miesiączki ale zrobiłam już przedwczoraj i wczoraj test i nic nie pokazał, ale piersi mnie tak bolą że nie potrafię myśleć, ale nie bolą mnie całe tylko po bokach od strony pach, a do tego mam straszne zawroty głowy że boję się prowadzić samochód. Co o tym myślicie? Czy 39 dzień cyklu to może być jeszcze za wcześnie na wynik na teście?
A powiedz Nam jakie długie masz cykle i kiedy miałaś ostatnią @?Ale 39 dzień cyklu to odpowiedni czas na zrobienie testu,powinien być wiarygodny,a raczej napewno będzie

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 11:06   #2523
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Wydaje mi się, że jeśli jest po terminie @ to test powinien juz wskazać ciążę, no ale nigdy nic nie wiadomo, najlepiej iść do lekarza. Niestety kobieca natura jest taka, że jak bardzo chcemy to i objawy ciązowe mamy bez ciąży. Mimo wszystko życzę powodzenia i trzymam kciuki
Stary 2009-08-11, 11:07   #2524
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Anusia - Pewnie o 21 sierpnia jej chodziło... No nic... Uciekła i się nie dowiemy...

Ja jestem w mega dołku..., dlatego się nie odzywam... Jest mi tak niezmiernie przykro, ze nie mogę uczestniczyć w Waszych dyskusjach o problemach ciążowych, że z każdym postem dołek się pogłębia...
Stary 2009-08-11, 11:15   #2525
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
To zależy jakiej długości masz cykle.Ale się nie załamuj jak Ci nie wyjdzie.Moja koleżanka też leczy się na tarczycę i dzisiaj ma termin porodu .Także tarczyca jak widać w niczym nie przeszkadza

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!

Sensuel, współczuję sytuacji z facetem. Może taki pomysł z ignorowaniem go kompletnie zadziała jednak?

Jak czytam takie historie, to ja swojego TZta powinnam chyba w ramki oprawić złote, wiecie. To on jest głosem rozsądku w naszym związku, on myśli logicznie w sytuacjach podbramkowych- ja jestem nerwus i panikarz. I zawsze, ale to zawsze mogę na niego liczyć. Żadnych nałogów, dziwnych zagrywek, a do tego ma przefajnych rodziców.
No widzisz sama
Mój jak nie fisiuje to też jest OK,ale jak mu odwala to po bandzie leci.I ja z resztą mam tak samo.Jak już jest tak źle że gorzej być nie może to wtedy pozostaje decyzja....albo w prawo,albo w lewo.I ja właśnie muszę się dowiedzieć co ewentualnie można załatwić w tej Danii.
Stary 2009-08-11, 11:25   #2526
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Anusia - Pewnie o 21 sierpnia jej chodziło... No nic... Uciekła i się nie dowiemy...

Ja jestem w mega dołku..., dlatego się nie odzywam... Jest mi tak niezmiernie przykro, ze nie mogę uczestniczyć w Waszych dyskusjach o problemach ciążowych, że z każdym postem dołek się pogłębia...
Kochana nie załamuj się,musisz się dalej starać,ja wiem,że to nie łatwe bo mi też łatwo nie było jak się starałam,ale nie można się poddawać!!Nabiers z sił i do roboty.Acha o sierpień jej chodziło rozumiem. To kiedy miała ten okres od 1-5 nie rozumiem...ehhh ,nie ważne

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

A jak tam Asieńka dzisiaj??Mam nadzieję,że w końcu lepiej.A mnie dzisiaj plecki bolą i czasami brzuch a tak to jak zwykle oki.
Sensuel sama musisz podjąć decyzje jak rozwiązać tą sytuacje.Na pewno podejmiesz słuszną decyzje

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-11, 11:31   #2527
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:

Ech uśmiechnij się, będzie dobrze, musi być. Ja znam kilka dziewczyn co długo się starały i wkońcu się udało. Głowa do góry i do przodu
Stary 2009-08-11, 11:36   #2528
romanesca
Przyczajenie

no właśnie z tą długością cyklu to są problemy - bo co raz to inaczej, raz mam mam niekończącą sie miesiączkę, w następnym cyklu mam po 28 dniach, potem po 30 itp. kiedyś zanim planowałam dziecko miałam regularne cykle co 30 dni, ostatnia miesiączka 04.07 i bardzo obfita i przez 8 dni (zawsze mam po 5dni) no i od początku miesiączki byłam z mężem na wczasach nad morzem, było wyjątkowo, nawet tak o tym nie myślałam, zresztą ostatnio sobie odpuściliśmy dni płodne leczenie itp tylko zapisaliśmy się do kliniki, bo eksperymenty miejskich ginekologów doprowadziły mnie już do 10 kg nadwagi które dopiero co mi się udało zrzucić (oczywiście odchudzanie zgłową!!!) A co do tarczycy - czy któraś z Was ma też z nią problemy? ja mam raczej cykle bezowulacyjne, lub jajeczka nie pękają ... no ale nigdy nie czułam się tak jak teraz te zawroty głowy przed komputerem w pracy i bolące piersi to porażka

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

a na pocieszenie powiem Wam dziewczyny że czytanie tutaj Waszych wypowiedzi i tak nie jest dołujące w porównaniu z tym co ja mam w rodzince - od marca co miesiąc nowy członek rodziny, jedna sąsiadka 5 lat po ślubie właśnie pod moim domem wozi wózek, a druga sąsiadka po 8 latach małżeństwa czyta książkę przed domem wygrzewając sobie brzuszek z terminem na grudzień, wszędzie dookoła ciężarne, przejdę się przez miasto to na km rynku 7 przyszłych mam. A najgorsze co może być to pocieszająca cię "kochana" rodzinka. Tutaj przynajmniej nie widzi się czyjegoś ironicznie-współczującego wzroku. A nie wiem jak Was ale mnie najbardziej wkurza jak ktoś mi mówi: nie przejmuj się na pewno się doczekacie - a na kolanach trzyma swoje roczne dziecko, albo babcia trzymająca nowo narodzonego wnusia
Stary 2009-08-11, 11:39   #2529
marlenka0505
Zakorzenienie

Wydaje mi się, że rodzinka nie jest złośliwa. Ja mając w otoczeniu kogoś kto się stara i ma problemy, a sama bym zaszła i miała bobaska, to troszkę by mi było głupio z dzieckiem przy tej osobie paradować. Krótko przed tym jak zaszłam w ciążę moja ciocia urodziła martwą córeczkę w 8 miesiącu ciąży, i jak urodziła się moja córeczka (też dziewczynka) to nie wiedziałam jak mam się w stosunku do niej obchodzić (do cioci oczywiście). Bałam się, że sprawię jej ból czy przykrość widokiem małego dziecka
Stary 2009-08-11, 12:15   #2530
kasina87
BAN stały

Witam wszystkie Mamusie. Byłam wczoraj u lekarza i potwierdzone: jupi: Wszytsko Ok Tylko na USG jeszcze nie było wiele widać bo to wczesna ciąża jeszcze. Powiedzcie mi kiedy wy widziałyście pierwszy raz dzidzie na USG????. Mi kazał przyjść za 2 tyg już coś musi być widać. Kurcze zapoamniałam sie jego zapytać o zaparcia. Możecie mi pomóc? Jak sobie z nimi radzić? I z tymi bólami brzucha?
kasina87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 12:19   #2531
romanesca
Przyczajenie

jest sezon na arbuzy mi to zawsze pomaga, tylko pamiętaj żeby rozgryźć kilka pestek. Mniam
Stary 2009-08-11, 12:19   #2532
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasina87 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie. Byłam wczoraj u lekarza i potwierdzone: jupi: Wszytsko Ok Tylko na USG jeszcze nie było wiele widać bo to wczesna ciąża jeszcze. Powiedzcie mi kiedy wy widziałyście pierwszy raz dzidzie na USG????. Mi kazał przyjść za 2 tyg już coś musi być widać. Kurcze zapoamniałam sie jego zapytać o zaparcia. Możecie mi pomóc? Jak sobie z nimi radzić? I z tymi bólami brzucha?
a u Ciebie ktory to juz tydzien albo dopiero ktory
joanna2912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 12:21   #2533
kasina87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez joanna2912 Pokaż wiadomość
a u Ciebie ktory to juz tydzien albo dopiero ktory

Oj zdecydowanie "dopiero"Podobno 4-5. Ale troszke sie martwie
Stary 2009-08-11, 12:30   #2534
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Oj zdecydowanie "dopiero"Podobno 4-5. Ale troszke sie martwie
Pewnie na usg zobaczylas tylko ladne koleczko z bialymi przyleglymi po obu stronach bialymi plamkami ja w tym samym tygodniu bylam z moim synkiem Alexem na usg i wlasnie mam przed soba zdjecie tak mnie dzis od rana zlapala faza na przegladanie pamietnikow i zdjec z usg i plakanie sobie troszeczke moj sie ze mnie smieje i powiedzial,ze nie wytrzyma ze mna takze Ty sie nie martw bo dzidzi jest naprawde malusie i nie za wiele bedzie tam widac kolo 10 tygodnia jest juz wyrazniej widac
Stary 2009-08-11, 12:38   #2535
kasina87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez joanna2912 Pokaż wiadomość
Pewnie na usg zobaczylas tylko ladne koleczko z bialymi przyleglymi po obu stronach bialymi plamkami ja w tym samym tygodniu bylam z moim synkiem Alexem na usg i wlasnie mam przed soba zdjecie tak mnie dzis od rana zlapala faza na przegladanie pamietnikow i zdjec z usg i plakanie sobie troszeczke moj sie ze mnie smieje i powiedzial,ze nie wytrzyma ze mna takze Ty sie nie martw bo dzidzi jest naprawde malusie i nie za wiele bedzie tam widac kolo 10 tygodnia jest juz wyrazniej widac

Joanna2912 Bardzo bardzo dziękuje:roza : Uspokoiłas mnie . Dokłądnie takie kółeczko widziałam. Ufff ulżyło mi bardzo. Nic mi nie pozostaje tylko cierpliwie czekać a jesli chodzi o wspominki i płacz to mnie też tak bierze. 2 dni temu ogładałam koncert Jubileuszowy Budki Suflera i płakalam jak bóbr, potem radość, złość, znów płacz. Mój ma dość tych moich humorków. O Boże a to dopero poczatek

Edytowane przez kasina87
Czas edycji: 2009-08-11 o 12:40
Stary 2009-08-11, 12:40   #2536
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Jak ja bym chciała choć takie "kółeczko" zobaczyć... !!!
Stary 2009-08-11, 12:45   #2537
joanna2912
BAN stały

Cytat:

Joanna2912 Bardzo bardzo dziękuje:roza : Uspokoiłas mnie . Dokłądnie takie kółeczko widziałam. Ufff ulżyło mi bardzo. Nic mi nie pozostaje tylko cierpliwie czekać a jesli chodzi o wspominki i płacz to mnie też tak bierze. 2 dni temu ogładałam koncert Jubileuszowy Budki Suflera i płakalam jak bóbr, potem radość, złość, znów płacz. Mój ma dość tych moich humorków. O Boże a to dopero poczatek
Dokladnie kochaniutka nie masz co sie martwic wszystko jest ok,teraz tylko dobrze sie odzywiaj i jedz witaminki bo musisz dbac juz nie tylko o siebie dzidzi bedzie teraz rosla jak na drozdzach tak wiec uszy do gory

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Kochaniutka nie doluj sie zobaczysz moze juz calkiem niedlugo tylko sama musisz w to uwierzyc przeciez z Toba jest wszystko ok bo po 1 juz masz synka a po 2 bylas niedawno u gina moze po prostu Twoj Tz w nieodpowiednim czasie jest w domciu przez swoja prace i na pewno tu jest tylko problem moze musisz go porwac gdzies na miesieczny urlopik z dala od jego pracy i przytulac sie namietnie co noc
Stary 2009-08-11, 13:01   #2538
kasina87
BAN stały

Cytat:
Stara Panna my sie nie znamy ale co to za dołek??? Nie wolno tak. Rozluźnij sie i do roboty!!!! łap chłopa i nie myśl o tym!!! Co ma byc to będzie A wiem ze i tak będzie fasolowo Tylko nie myśl o tym. Wogóle wywal z głowy chęc posiadania dziecka. A zobaczyz nawet sie nie obejżysz a okres zniknie!! Tylko nie mysl o tym. Naprawde. Moja siostra tez miała taka obsesje bardzo długo sie starała, cudowała z testami owulacyjnymi, temperaturą, sluzem. Jasne fajnie to obserwować i wiedzieć ale nie pozwól zeby to było Twoją obsesją bo sie wtedy blokujesz. Ona przestała, wyluzowała i cooo. ....... Chłopak Tobie też sie uda
Stary 2009-08-11, 13:13   #2539
mrowak
Zakorzenienie

A ja napiszę tylko, że życzę Starej Pannie własnego "kółeczka"

Aha! I co może już być widać w 9 tygodniu na USG?
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 13:16   #2540
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Ja byłam potwierdzić ciąże w 6 tygodniu i zrobiła mi wtedy usg dopochwowe i było widać już fasolkę. A na te dolegliwości to Ci nie pomogę,bo ja takich nie mam

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

I GRATULUJE bardzoteraz dbaj o siebie!!

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-11, 13:17   #2541
marlenka0505
Zakorzenienie

w 9 to może już będzie serduszko biło. Joasia jak tam nastroje ciążowe, ja mam wrażenie że dostanę @ już dziś, ale to zdecydowanie za wcześnie... a z testem czekam do niedzieli, jakieś takie zwątpienie mnie wzięło, przekonanie że to jeszcze nie teraz..

Edytowane przez marlenka0505
Czas edycji: 2009-08-11 o 13:18
marlenka0505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 14:01   #2542
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hejka dziewczynki kochane
Asienko Sloneczko kochane mialas racje nareszcie zaczyna sie okres w ktorym bedzie z gorki
DOSTALISMY mieszkanko Ahh normalnie jestem przeszczesliwa
Po 5 miesiacach szukania i wiecznych odmow nareszcie sie udalo

Zaraz nadrobie wczorajsza lektorke Musialam najpierw podzielic sie z Wami moja wspaniala wiadomoscia
Normalnie jeszcze nie moge w to uwierzyc
Buziaki

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 14:21   #2543
joanna2912
BAN stały

KICIA to superasno gratuluje mieszkanka to teraz tak jak Ci mowilam,ze najpierw mieszkanko a pozniej .... nie powiem juz wiecej aby nie zapeszyc ale wysylam :mag ia: fluidki a Ty teraz dzialaj na nowym mieszkanku juz teraz masz mniej nerwow i stresow kochaniutka naprawde ciesze sie bardzo,ze udalo sie wam z mieszkankiem teraz to juz bedzie z gorki zobaczysz sama

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
w 9 to może już będzie serduszko biło. Joasia jak tam nastroje ciążowe, ja mam wrażenie że dostanę @ już dziś, ale to zdecydowanie za wcześnie... a z testem czekam do niedzieli, jakieś takie zwątpienie mnie wzięło, przekonanie że to jeszcze nie teraz..
a moje nastroje raczej na placzaco nie wiem czemu tak ale jakos tak sie porobilo ;-) wszystko co nie po mojej mysli od razu musze odreagowac
Stary 2009-08-11, 14:35   #2544
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Nioo to znowu ja Juz nadrobilam lekturke i moge do kazdej z osobna skrobnac slowko
Asienko jak sie dzis czujesz,mam nadzieje ze juz lepiej,ze znalazlas jakies skuteczne antidotum na Twoje nudnosci
Strasznie sie ciesze ze juz niedlugo czeka Cie przeprowadzka,i ze mamusia Ci pomoze Bedzie Ci napewno duzo latwiej i przyjemniej Nie bedziesz sama
Asiu z mila checia spotkalabym sie z Toba Nie koniecznie w celu dostania lania,ale na kawke i pogaduchy baaardzo chetnie
Tak tak kochana juz od wrzesnia bedziemy na swoim wiec teraz juz bedzie branie sie ostro i na powaznie do roboty Nie dziekuje za fluidki zeby nie przedobrzyc
Ale ogolnie dziekuje Ci kochana za to ze jestes i ze tak bardzo potrzymujesz mnie na duchu !!!!
Panienko Sloneczko my to zawsze mamy cos nie tak Zawsze jakis dolek Ale wiesz bedzie dobrze,zobaczysz wkoncu osiagniemy pelnie szczescia
Musimy poprostu byc silne
Cosmaaa bardzo mi przykro ze dostalas @ ale nie martw sie zaczal sie nowy cykl i nowe mozliwosci Trzymam mocno kciuki zeby sie udalo
Sensuel Skarbie nawet nie wiem co powiedziec pamietam jak ja to przezywalam,i pisalas mi ze tez tak mialas ale udalo sie z tego wybrnac...no i sie powtorzylo
Ehh jedyne co moge powiedziec to tylko tyle ze musisz mu pokazac ze nie jest panem i wladca i ze bez niego tez sobie poradzisz !!!
Za pewnie sie czuje dlatego ze jestescie na jego utrzymaniu...ale mimo wszystko zrob cos kochana zeby wiedzial ze dasz sobie rade !!!
Bede sie modlic Slonce zeby sie udalo !!!!
Romanesca a moze zrob badanie BetaHCG,moze masz za malo hormonu wykazujacego ciaze w moczu???A Beta szybko wykaze ciaze
Trzymam i witam serdecznie
Kasina ogromniaste GRATULACJE !!!!! To teraz dbaj bardzo o siebie i malenstwo Chowajcie sie zdrowo

Wszystkim Wam kobietki dziekuje za ogromne wsparcie duchowe

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 14:52   #2545
czarnula26
Przyczajenie

Hej dziewczynki nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ale bylam tu pare razy i pisalam do was ! Otoz moje objawy sie sprawdzily i jestem w ciazy ale przeszlam dluga droge po tych wszystskich tabletkach jakie bralam aby zajsc w ciaze ale udalo sie !! Najpierw poszlam do lekarza niestety ona powiedziala ze raczej nie ejstem w ciazy i wyslala mnie na krew i wyobrazcie sobie ze wynik wyszedl negatywny i zmartwilam sie to lekarz powiedzial to prosze od nowa zaczac brac tabletki na wywolanie@ i nastepnie cala reszte poprostu mialam ten cykl caly powtorzyc!! Ale wiecie co cos mnie tak brzuch bolal i stwierdzilam ze skoro nie ejstem w ciazy to napewno na @ wiec nie bede brala na wywolanie tylko poczekam potem zaczely mnie bolec piersi i jeszcze bardziej brzuch takie skurcze okropne a @ dalej nie widac i stwierdzilam ze musze isc z tym do lekarza i poszlam zrobil mi test lekarz i okazalo sie ze ejstem w ciazy czyz to niesamowite i na moje szczescie dziekuje Bogu ze ja nie wzielma tych tabletek na wywolanie!! Takze teraz jestem dopiero w 3 tyg ciazy na usg jeszcze nic nie widac i mam wiztye umowiona za tydzien!!!! A wszystkim starajacym sie zycze powodzenia
czarnula26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 15:04   #2546
romanesca
Przyczajenie

Kicia8425 dzięki za dobre słowo, też już własnie o tym myslałam, miałam to już pare razy robione po kuracji clostybegyt, i jak do końca tygodnia nie bedzie @ to pójde do ogólnego po skierowanie. Pech chce że przychodnia do której chodziłam do ginekologa jest właśnie w trakcie prywatyzacji i żaden ginekolog nie przyjmuje musiałabym iść do szpitala.
Jutro spodziewam się testów ciążowych z allegro, mają przyjśc na adres pracy i pewnie zaraz potem polece do WC trzymcie kciuki.
Stary 2009-08-11, 15:05   #2547
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
U mnie w 6 tygodniu już serduszko biło

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-11, 15:06   #2548
romanesca
Przyczajenie

czarnula26 GRATULUJE CI !!! mam nadzieje że jak nie ten miesiąc to w następny się od ciebie zarażę
Stary 2009-08-11, 15:18   #2549
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479
Wink Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2

Jak tam Asiu się dzisiaj czujesz??Przeszło Ci już troszeczkę?Ja się dzisiaj czuje wyjątkowo dobrze,zrobiłam mężowi porządny obiad w końcu i nawet kanapki na jutro do pracy.Na dworze jest chłodno to może dlatego,bo jak są upały to się okropnie czuje.
Kicia gratuluje mieszkanka!!A Wy je braliście na kredyt czy jak?Bo nie jestem w temacie. A my też musimy się rozejrzeć za czymś swoim,bo na razie wynajmujemy.
Czarna ja Cię nie pamiętam,ale serdecznie gratuluję,że się udało

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-11, 16:44   #2550
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Jak tam Asiu się dzisiaj czujesz??Przeszło Ci już troszeczkę?Ja się dzisiaj czuje wyjątkowo dobrze,zrobiłam mężowi porządny obiad w końcu i nawet kanapki na jutro do pracy.Na dworze jest chłodno to może dlatego,bo jak są upały to się okropnie czuje.
Kicia gratuluje mieszkanka!!A Wy je braliście na kredyt czy jak?Bo nie jestem w temacie. A my też musimy się rozejrzeć za czymś swoim,bo na razie wynajmujemy.
Czarna ja Cię nie pamiętam,ale serdecznie gratuluję,że się udało
Ja dzis nieciekawie niestety,znowu zaczely bolec mnie plecy,brzuch a o wymiotach nie wspomne juz,dzis czuje sie niestety nieciekawie a juz sie cieszylam,ze przeszlo :-( a do tego mam temperature 37 i nie wiem czy cos mnie nie rozbiera ,normalnie zalamka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości