|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Cytat:
Teraz przy tabsach 1 dzień z życia, ale to zależy od miesiąca. Jest czasami tak, że nie jestem wstanie wstać z łóżka, bo krwotoki i brak sił, ale na drugi dzień już jest wszystko dobrze. A w inny miesiąc brak bólu, brak krwawień. Dobre i to! Ważne jest to, że nie przytyłam po tabsach, nie czuje się jak napompowana itp. Służą mi! ![]()
![]() |
![]() |
#2402 |
Wtajemniczenie
|
Która woda mineralna schodzi bardziej, gazowana czy niegazowana??
Coca-cola czy pepsi?? Soków wybrałam 3 smaki: pomarańczę, banan i czarną porzeczkę Ehh mam dylematy...obliczam ile wszystkiego kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do wody mineralnej to wydaje mi sie ze niegazowana bardziej schodzi... obserwacje hotelowe i moje wlasne upodobania ![]() Co do coli i pepsi to mysle ze nie dogodzisz ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wlasnie ide do pracy na nocke... mamy dzis audytora w hotelu... tzn to jest taki tajemniczy klient... ale znamy jego nazwisko bo nocowal wczesniej w innym hotelu i na dzis mial u nas rezerwacje... normalnie mam takiego stresa.... mam nadzieje ze w nocy to bedzie spal a nie wymyslal problemy bo umre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas woda niegazowana byla w dzbankach z cytrynką, polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
anuulaa, my mielismy coca-cole, 7-up, mounati dew, mirinde. Ale ile dokladnie to nie powiem. Tak samo z woda nie powiem. Moge tylko powiedziec, ze przy ok 90 gosciach poszlo 5 kartonow soku pomaranczowego (czyli w sumie 60l) gdyz tylko taki mielismy (dostalismy za free) .
![]()
![]() |
#2407 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa ładnie wyglądają jak Ci da biała rózyczkę to chyba za dużo tego bedziesz miala na glowie. Cytat:
Zdecydowanie najlepsza. Cytat:
![]() Są śliczne ![]() Cytat:
Cytat:
Cocal-cola wiecej ludzi pije. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2409 |
Zadomowienie
|
Atomufko, Jaga na forum i na klasie nie zamieści zdjęć ze ślubu, już kiedyś o tym wspominała
![]() ![]()
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-08-10 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
atomufko, ania ma racje
![]()
![]() |
#2411 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I tak sporo nam z tego zostało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2413 |
Zakorzenienie
|
widze ze ktos mnie na nk podglada
![]() ciesze sie bardzo ze podobaja Ci sie nasze zdjecia ![]() ja rowniez moge je ogladac godzinami hehe ![]() obiecuje ze wrzuce fotki w srode jak juz spokojnie zalecimy do domu ![]()
![]() |
![]() |
#2414 |
Wtajemniczenie
|
Ciągle się waham przed odstawieniem tych tabletek...nie wiem już co mam zrobić....strasznie ciężka decyzja, bo jakos one mi ułatwiły zycie...mniej bolesne okresy, ładniejsza cera, sex bez stresu...hehe...ale ile można się faszerować tymi hormonami...
Kupiłam kremik nawilżający...wybór padł na OLAY Hydro-żel nawilżający do cery tłustej i mieszanej...użyłam dziś na wieczór i jest bardzo fajny...taki bezzapachowy, przezroczysty żel, ale buzia jest po nim od razu gładziutka i mięciutka - zobaczymy jak będzie się sprawował ![]() I jeszcze w ramach ciekawostek kosmetycznych...kupiłam sobie w Sopocie peeling enzymatyczny Ziaji do stóp...dzisiaj zastosowałam i efekt super - stópki mięciuteńkie i gładkie ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2009-08-10 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2415 |
Wtajemniczenie
|
Witam kochane
![]() My byliśmy w piątek w poradni rodzinnej - ale było faaajnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
martucha wieczor mional!!! czekam
![]() pieknie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2417 | ||||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, ja w pracy. Ale mi się nie chce, jeszcze dzisiaj i jutro, a puźniej juz urlop
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja już odliczam do soboty, już nie moge się doczekać. na razie nie czuję żadnego stresu, im bliżej tym się bardziej cieszę, zresztą TZ też. Zostało nam jeszcze kilka rzeczy do załatwienia ale robimy je wg listy, którą nadzoruje (o dziwo) tz i pilnuje czy wszystko załatwiliśmy. Ile dawaliście księdzu za ślub? My daliśmy 300 zł i trzeba jeszcze 100 organiście dopłacić.
![]() |
![]() |
#2418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Baja-na Ciebie tez czekamy!!! Anula- my nie mielismy poprawin i liczylismy 3l na osobe! soki mialam baaardzo rozne-jablko, pomarancza, czerwony grapefruit, porzeczka, iced tea z nestea-specjalnie dla mojego brata, pepsi, sprite, mirinda, tonic! proporcjena 1 osobe: 1,5l sokow i 1,5 gazowanych (najwiecej pepsi), ale powiem Ci ze naprawde wiecej idzie jednak gazowanych. Wody mielismy tyle o ile ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2419 |
Raczkowanie
|
nas w sumie kościół wyszedł 1000 zl...za ślub ksiądz policzył sobie 500 zł, organista 200, koscielny 150(nie wiem za co, ale...) i zapowiedzi 150..strasznie duzo ale coz nie bylo wyjscia...
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() u nas ślub kosztowal: 850zł (500 ksiąz, 250 organista, 100 kosciolny) do tego 100zl zapowiedzi (50 u TZ i 50 u mnie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2422 |
Raczkowanie
|
ja bym zaplacila wiecej gdybym jeszcze musiala deokrowac kosciol ale z tym mi sie udalo bo w tym samym dniu byla komunia i kosciol mialam ubrany
![]() ![]()
![]() |
#2423 |
Zadomowienie
|
wróciłam z przymiarki załamana....z suknią wszystko w porządku, ale.... z mamą nie. powiedziała mi, ze wygladam jak szafa trzydrzwiowa, że mam wielki brzuch i tłuste ręce (nóg nie komentowała, bo nie widać spod spódnicy). powiedziała też, że to moja wina, że mogłam się przebadać wcześniej, to by mi wcześniej odkryli chorobę, wyleczylabym się i bym schudła do wesela, a tak-będę jedną wielką białą beczką....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zdjęć nie mam żadnych, bo moja mama jest najmądrzejsza i jak jej chciałam pokazać, jak się aparat obsluguje, to ona nie sluchała i WSZYSTKIE zdjęcia wyszły zamazane ![]()
![]() |
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a swoją drogą, kazdy jest mądry po szkodzie, przeciez wiadomi, ze jakbys podejrzewała, że coś jest z tobą nie tak, to bys sie dawno zbadała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
strobi tylko spokojnie na pewno nei jest tak jak mowisz... trzeba sie kochac takim jakim sie jest najwazniejsze zebys sie tz podobala skoro z toba jest to kocha cie taką jaką jestes czy chudziną czy troszke przy kości
![]() ja tez mam fioła na punkcie mojego naczyniaka ( na poł policzka sina czerwona plama i nie da sie go zamaskowac choc myslalam ze sie da ![]() jak masz zdjecia nawet byle jakie to wstaw,
![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
jaga kiedy dodasz jakieś foty na nk bo jestem ciekawa jak wyglądałaś
![]() ![]()
![]() |
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pomysl, ze tz wybral wlasnie Ciebie sposrod 100000 chudszych i grubszych, ladniejszych i brzydszych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas schodziły najbardziej soki, ze wszystkich smaków najbardziej grejpfrutowy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam pojęcia ile nam napoi poszło.
Mielismy je już w cenie . wiem , że była coca- cola, sprite, fanta (i coca cola szła najlepiej) z soków to były 3 smaki (najlepiejszedł pomaranczowy) a woda gazowana (w butelkach - tak sobie szla). a gazowana w dzbanku z cytrynką szla rewelacyjnie. Ale to chyba dlatego, ze było cieplo, wszyscy tanczyli wiec i gorąco bylo, a woda z cytynką najlepiej gasi pragnienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2430 | |||||||||
Zadomowienie
|
Jaguś mogę liczyć na parę fotek na PW ?? ładnie proszę
![]() Ktosiu jesteś kolejna osobą u której woda mineralna była w dzbankach, zaczyna mi się ten pomysł bardzo podobać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kaśka Jaga na forum i na klasie nie umieści zdjęć ![]() Cytat:
![]() Baja super, że wszystko się udało ![]() ![]()
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-08-11 o 11:23 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.