|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak znaleźć siłe na walke z rakiem
Cytat:
A może akurat na wizażu znajdzie się ktoś kto ma znajomości,mógłby zorganizować jakiś festyn,koncert. Nigdy nie wiadomo jacy ludzie nas podczytują. |
|
|
|
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
Skopowiałam podpis. Też uważam, że to dobry pomysł, chociaż w taki sposób możemy pomóc.
|
#663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
/ ale to madzia musi o tym zdecydowac czy chce, czy nie /
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba by doczytać na ten temat |
|
|
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jestem pewna czy nie trzeba jakis dokumentow wyslac do ALL.. Trzeba poczytac na caffe All
|
#667 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny to przede wszystkim trzeba nagłośnić.
Bo samo podpięcie wątku czy akcja allegro moze niewiele dać
-------- Homo homini amicus esse debet........ Edytowane przez niro Czas edycji: 2009-08-11 o 14:45 |
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia!
super, że jest blog dałam też w podpisie linki do wątku i bloga. Trzymaj się cieplutko
|
#669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oby wszysto teraz się dobrze potoczyło
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
myślę ze jakby się udało zorganizować akcję allegro to nie byłoby problemów z rozpropagowaniem jej wśród Wizażanek, których przecież jet cała moc
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
Może tak, ale mnie sie wydaje, ze ludzie są wygodni ( tak w szerszym znaczeniu ) i wolą wpłacić pieniądze bezposrednio na konto, niż poswięcać czas i energię na aukcję.
Jednak jeśli wiecie jak to zrobić - to działajcie, ja was popre. Generalnie dalej wydaje mi sie że Wizaż moze tu dużo zrobić - a w sumie tak niewiele. Wizaż jest bardzo popularnym portalem - swoją drogą ciekawe ilu ma userów? Wydaje mi się, że angażujac sie w akcje pomocu Adzie zyskałby szacunek nas wizażanek, a przy tym jeśli już musi zarabiać na reklamach, to "niechcący" zareklamowałby siebie. Wyskakują nam czasem różne reklamy - ostatnio krewetek z McDonalda - niech tak wyskakuje choć przez jeden dzień informacja o blogu Ady. Wizaż cieszy sie jakimś tam zaufaniem wśród nas - ludzie mogą sie zainteresować - mogłoby to być cos w rodzaju patronatu nad akcją. Co o tym myślicie? i Co myślą o tym administratorzy Wizaż??
|
#672 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia.a jesteś wspaniałą, odważną, silną i piękną, nie tylko wyglądem, kobietą
Wspieramy Cie każdą myślą, ponieważ cokolwiek byś nie napisała my wiemy, że niewyobrażalnie Ci ciężko, nie tylko z bólem, ale z własnymi obawami, ze strachem o wszystko co się wokól dzieje. Każda nawet najsmutniejsza Twoja wypowiedź zawiera w sobie siłę i determinacje, jesteś jedną z tych kobiet, któe nawet jak płączą to podświadomie walczą każdą cząstką siebie o wyjście na prostą, o wyjście zza zakrętu, o powrót do pionu, o swoje zdrowie Wierzę, że Ci się uda, że znajdą się osoby kompetentna w tym zakresie, w tych sprawach, znajdzie się klinika, która Ci pomoże, może nawet zagraniczna która przeprowadzi operację, wierzę też, że fundacja uruchomi swoje liczne "rozgałęzienia" by Ci pomóc. Chcę też żebyś wiedziała, że Ty bardzo pomagasz nam. Tym co teraz przeżywasz i czym się z nami dzielisz - pomagasz nie jednej z nas w naszym życiu, pomagasz nam rozumieć wiele rzeczy, pomagasz nam dostrzegać wiele spraw i uczuć, pomagasz się zatrzymać i przewartościować. Życzę Ci wygranej, samej wygranej i tylko wygranej, bo ona przyczyni się do spełnienia wszystkich Twoich pragnień
|
|
|
|
#673 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
Madziu, po przeczytaniu tematu i twego bloga szczerze podziwiam cię za ten hart ducha, wewnętrzną siłę,aby stawić czoła tej skomplikowanej ,ciężkiej sytuacji. Mam nadzieję,że lekarze wreszcie zadziałają i kompetentnie sprawę do końca tj. wykonać zabieg,umożliwiający powrót do zdrowia. Czego Ci serdecznie życzę.
Jeśli mam być szczera w pewnym stopniu jest mi to bliska sytuacja.. 14 miesięcy temu w Warszawie przesżłam operację resekcji i rekonsturkcji części szczęki zajętej jak wykazało badanie hist.pat. chrzęstniakomięsakiem odmianą myxoidalną g.II, de facto 8 miesięcy od pojawienia się guza, dzięki trójmiejskiej służbie zdrowia nawiasem mówiąć. Pomim oopinii chirurgów,że może coś na marginesie operacyjnym się wznowić jest ok. Będąc w ursynowskim COI na jednej z kontroli w lipcu natknęłam się na gabinet, oddział fundacji wspierającej osób z tym rodzajem nowotworu . poszukawszy w sieci, natknęlam się na ich witrynę internetową www.sarcoma.pl , (na pierwszej stronie znajdują się adresy mail'owe i telefony co by się skontaktować z przedstawicielami.) Może nie jest to zbyt wiele,ale mam nadzieję,że w pewnym stopniu mogliby Ci pomóc, pokierować sytuacją (z tego co jest napisane mają jakiś kontakt, z kierownikiem kliniki nowotworów kości w COI,który zapewne ma jakieś pomocne wpływy) Życzę powodzenia
|
|
|
|
#675 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Dziewczyny wzruszyłyście mnie Waszą chęcią pomocy. Czasami człowiek nie zdaje sobie sprawy, ile wokól nas jest życzliwych osób. Chciałam wam bardzo podziękować, macie naprawde świetne pomysły!!! |
|
|
|
|
#676 |
|
Buc
|
Madzia.a mam takie pytanie, czy Ty już kontaktowałaś się z jakąś fundacja? Czy przyjmnie Cię pod swoje skrzydła ?
Sliwena, mogę skopiować opis od Ciebie ?
|
#677 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do Alle - nie musi wystapic fundacja,,Spokojnie moze zajac sie tym osoba prywatna / najlepiej Ty adziu lub twoj maz/
Nie chce tu wklejac linkow / wystarczy ze na stronie glownej wpisze sie haslo '' charytatywnie'' i pojawiaja sie ..Jak moje junioru pojda spac to posczytam czy jest mozliwosc wystawienia takich aukcji bez oplat... Madziu a jak z fundacja, masz cos na oku???
|
#678 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziewczyny, narazie mam tylko włoską diagnoze, aby dostać się do fundacji, potrzebuje miec diagnoze polską- będe ją miała w czwartek.
Wtedy będe wysyłac listy do fundacji. |
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, trzymaj się dzielnie
dziewczyny ja też skopiuje wasze podpisy mam nadzieję, że nie długo będziemy mogły rozpowszechnić link do jakiejś strony typu allegro
|
#680 |
|
Wtajemniczenie
|
proszę bardzo Suszarko
Madzia.a wierzymy wszyscy nie na darmo, po prostu czuć nawet przez łącza inetowe, że będzie dobrze na tyle, na ile się da wycisnąć z tego położenia. To od Ciebie najwięcej zależy, a Ty masz pełno pokładów cierpliwości, siły i wytrwałości w sobie, nie mówiąc już o rezerwach, których akumulatory masz naładowane. Wszyscy którzy o Tobie przeczytali, czy uslyszeli myślą o Tobie i tego możesz być pewna masz wielu przyjaciół ![]() za czwartek mocne kciuki
Edytowane przez Silwena Czas edycji: 2009-08-11 o 18:51 |
|
|
|
#681 | |
|
Buc
|
Cytat:
Madzia, pomyślałam, że można zrobić 'wywiad' zawczasu . Napisać do fundacji całą historię, załączyć linki i wstępnie dowiedzieć się czy są szanse. Jeżeli chcesz mogę się tego podjąć.
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
tez dam link Madziu (do podpisu)
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Im nas więcej, tym lepiej
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki oby ta diagnoza w końcu była ![]() ![]() dość już się naczekałaś
|
|
#685 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu - Adus - to co znalazlam na All odnosnie aukcji charytatywnych
http://www.allegro.pl/help_item.php?item=912
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam watek od poczatku.. dlugo zastanawialam sie czy napisac.. teraz sie przelamalam.. PODZIWIAM CIE za to ze jestes taka silna,ze sie nie poddalas... Jestem z Toba w Twojej walce o zdrowie .. ;* Jak wszystkie tu Kochane Wizazanki...
|
|
|
|
#687 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiejsze popołudnie przeznaczyłam na przeczytanie tego wątku.Od początku do samego końca pochłonęłam go.
Magda,nie mogę napisać nic więcej niż już zostało napisane-musisz być,i jesteś niesamowicie dzielną osobą. Boisz się,to naturalne,ale masz wokół tyle akumulatorków siły(nas wszystkich),że nie może stać się nic złego. Wyobrażasz sobie ile kciuków za Ciebie było i jest ściskanych? Ile modlitw za Twoje zdrowie poleciało w górę? Ja oczywiście również chciałabym zaoferować swoją pomoc. Jeżeli tylko trzeba będzie coś się dowiedzieć w Warszawie,załatwić,pojech ać-możesz na mnie liczyć. Będę również myślała jak nagłośnić Twój przypadek,żeby dotarł do jak największej ilości ludzi. Damy radę
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytywałam Twój wątek o poszukiwaniu pracy a a póżniej trafiłam tutaj
A w podpisz też wstawiam linka do Blogu i wątku |
|
|
|
#689 |
|
Rozeznanie
|
czytam wątek od jakiegoś czasu i wspieram Cię duchowo.
w podpisie pozwoliłam sobie umieścić link do Twojego bloga ściskam Cię ciepło!
"The sun sets in the west Representing a new dawn Continue do your best and life goes on and on." G. licencjuszka resocjalizacji. przyszła pani mgr, psychoterapeutka i dancehall queen ![]() bo miłość jest silniejsza niż śmierć. http://www.nowakadriana.blog.int eria.pl/ |
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym sie jakos dołączyć do aukcji jaką próbujecie stworzyć... Robie aniołki z masy solnej moze znajdzie sie miejsce w niej na moja aniołkowa cegiełke dla Madzi
![]() Chciałabym jeszcze napisać że jestem dumna z tego że walczysz o swoje życie mój kolega tez walczył do ostatniej chwili mimo ze był bez najmniejszych szans... ale Ty napewno dasz sobie radę bo jesteś naprawde silną kobietą trzymam kciuki bardzo mocno i pozdrawiam serdecznie ;* |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.