|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VII! ; )
Cytat:
Heeej Jakie plany na dziś?;>
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj na zakupy;d kolejne podejście;p
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie cierpię wchodzić do jeziora, bo tasm ryby pływają, fuj!
Też dzisiaj byłam w sumie to na spożywczych, ale po drodze wstąpiłam do kilku sklepów i nic. Wczoraj też pojechałam specjalnie po taki sweterek i same białe zostały.
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
jak bylam mniejsza to uwielbialam
teraz to sie poprsotu brzydze jak pomsyle ze mam wejsc wczoraj w konuc sie przelamalam, pomyslalam, ze srodek wakacji a ja jeszcze nie weszlam do jeziora o własnie
Edytowane przez fiolek7317 Czas edycji: 2009-08-11 o 12:50 |
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj też na zakupy się wybieram...
Muszę sobie jakieś spodnie kupić ;D
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to w ogóle muszę wszystko kupić, ciuchów nie mam.
![]() A poza tym co u Was?
|
#787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz siedzę w ręczniku na głowie, a powinnam już się szykować... Cytat:
jak ja szukałam sweterków to były białe, czerwone i fioletowe;p |
||
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam już może tylko ze 2 pary?
Wszystkie albo za małe albo podarte
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dlatego idę sobie kupić kilka par ![]() Ale jeszcze nie wiem jakich
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
inne kolory też widziałam, ale mi chodziło o konkretny model, bo u koleżanki mi się spodobał, ale u mnie wykupili już.
A ja ma za dużo chociaż jak przyjdzie co do czego, to nigdy nie wiem, co założyć i stwierdzam, że przydało by się jeszcze coś kupić
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
to leć, ja za to muszę kupić coś na górę;p jakieś sweterki, bluzeczki i kurtkę
no i białą bluzkę i czarna spódniczkę i jeszcze adidasy i tenisówki...no koniec.---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- a te kolory były z takich prostych sweterków...a ja chciałam jakiś brązowy, biały czy beżowy.. |
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pamietacie mnie?
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Klaaadaaa.! no pewnie ; **
co u Ciebie? ; > tez bym hcciała na zakupy. ale umowiłam się z siostrą, ze za tydzien idziemy ; )
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
co u mnie?
nie jestem z Piotrkiem... ale to dluga historia. Jak chcecie, omge napisac co i jak, ale jak nie chcecie to wam ni bd przynudzac...
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z checia posluchamy ; ))
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli ccesz, to cię wysłuchamy chętnie
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
ranyyyy jakie to jest słiitaśneee
![]() ![]() ![]() - Zwłaszcza - powiedziałam z naciskiem, patrząc mu w oczy - od mówienia. Od tego właśnie muszę odpocząć. Od mówienia. - Świetnie - mruknął. Ujął moją twarz w obie dłonie. - Nie musimy rozmawiać. (moja reakcja O JAAAA )Wtedy mnie pocałował. W usta. (ponownie O JAAA ^^) rozpłyywam sie xD xD
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
No taak napisz
![]() Ja też chętnie posłucham
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Otoz pewnego dnia pisze z nim, a on mowi mi ze jest nad woda, wiec ja sie pytam z kim, a on ze z kumplami i jego byla... Wkurzylam ise i powiedzialam, ze pogadamy w lajfie... Bo dzien wczensiej dowiedzialam sie, ze on z nia pisze esy i wgl...
Gdy sie z nim spotkalam, zapytalam sie, czy chce do niej wrocic. Milczal przez jakies 2 min, a pozniej zazal mowic: ze tak, ale dla niego to nie ma sensu, bo iwe ze im sie nie uda itp... Ja nic sie juz nie odzywalam, bo bylam w lekkim sozku... A on zaczal mowic, ze jto wszystko za szybko sie potoczylo (bo gdy go poznalam, on z nia rozstal sie 2 tyg temu), ze w sumie sie nie znamy, zebysmy sie kolegowali, a pozniej by sie zobaczylo.. ZZapytalam ise go'zrywasz ze mna?' a on nic nie odpowiedzial, wiec wstalam i powiedzialam, ze jak cos to ma moj nr... Poszlam pozegnac sie z moja przyjaciolka i jego kolega (oni kreca tez ze soba) zobaczyli co sie dzieje, ale nic im nie powidzialam... wiec ide do domu, a tu nagle Piotrek za mna biegnie... wolal mnie, ale przyspieszylam. W koncu dogonil mnie... Powiedzial, zebym nie zrobila niczego glupiego, a ja 'spoko, nie zamierzam sie zabic' ( Pozniej wpadlam na moja przyjaciolke i jego kumpla. powiedzieli zebym usiadla z nimi i wszystko poiwedziala, co sie stalo. oni powiedzieli mi, ze gdy poszlam sie z nimi pozegnac i poszlam do domu, to Piotrek przyszedl do nich, oczy mial pelne lez i plakal... No i pozniej za mna pobiegl... Jej, wiecie jak ja sie czulam przez nastepne dni? Chodzaca smierc ze mne byla... Na szczescie pozbieralam sie, a za pare dni spotkalam sie pierwszy raz z Piotrkiem... Tzn byli jego dwaj kumple i moje dwie kumpele, bo tak wszyscy ze soba kreca Sa w sumie trzy pary tak jakby Nie bylo zbyt fajnie, bo wszyscy czuli napiecie, jakie jest miedzy mna a Piotkirem... Ale nastepnym razem bylo jzu lepiej ![]() Dowiedzialam sie, ze w miedzyczasie probowal wrocic do swojej eks, ale nieudalo sie im... Byly natali (tej moojej przyjaciolki, ktora kreci z jego kumplem) urodziny. Ja sie troche opilam... SIedzielismy w lesie. On sie nagle zapytal, czy sie z nim przejde... Poszlam. On mnie nagle przytulil tak mocno... Powiedzial, ze za mna tesknil, ze zaluje... Ja sie pytam, co z Anka.... A on, ze to juz koniec, a ja mu powiedzialam, ze jak ona bd chciala do niego wrocic, to on do niej poleci... a on ze nie, ze to naprwade koniec... tylko sie tulilismy... on chcial, zebym go pocalowala, ale powiedzialam 'nie'... Ale w koncu pocalowal mnie... To byl taki pocalunek natarczywy, taki spragniony... Eh... Pozniej usiedlismy i zaczelismy rozmawiac... Powiedzial, ze jutro przemysli sprawe na trzezwo (bo on tez byl troche wciety, ale lekko), bo ja mu powiedzialam, zeby nie robil mi nadziei.. Powiedzial (patrzac mi prosto w oczy) ze mnie juz nigdy nie skrzywdzi... Wczoraj sie z nim spotkalam, siedzielsmy sobie na lawce, i tylko si przytulalismy... A gdy natalia zapytala sie go, co ze mna, to powiedzial jej, ze duzo o tym myslal i ze chce do mnie wrocic, ale nie tak syzbko, bo chce, abysmy sie narazie tak spotykali, zeby nie za szybko, tak jak wtedy... Nie wiem co robic... Wrocic do niego? W sumie zakochalam sie w nim, tesknie za nim, ale jak znowu cos zrobi? Jak mnie zrani...?
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jesli go kochasz i on ciebie to sprobujcie jeszcze raz ; > tylko gorzej z ta jego byłą. bo jesli ona zechce wrócić a on nadal do niej cos czujee... to zeby do niej nie wrócił.
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
klada o matko, az mi lezka poleciala
ja bym chyba wróciła, bo to co napisałaś, to wywnioskowałam, ze jednak nie jesteś dla niego obojętna czy on jest taki słodki jak napisała? matko, zaden chłopka po rozstaniu nie był taki 'fajny'! ale decyzja nalezy do Ciebie, kieruj się sercem, ja bym rozsądek zostawiła na później... ja własnie myślę, ze powinnam kupić sobie jakies botki na studia bo tak głupio troche chodzic w adidasach, a na baleriny to juz będzie za zimno ale balerinki tez by mi ise przyadły, jakies kozaki jeszcze powinnam sobie kuypic ejszcze ze dwa sweterki zapinane, moze jakies 2 grzybki (uwielbiam je <3), ze 3 bluzki nadługi rękaw bawełniane, kilka koszulek na grubych ramiączkach bawełnianych, w różnych kolorach, ogólnie ja potrzebuje tylko botki, ale jak nie kupie więcej to poprostu przepadnę aaa i koniecznie musze zamowic Lolitę Lempicka, Pume I'm going i z Amway'a Anticipate Intense
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze ja lecę na zakupy
![]()
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Klada, chłopak widze rozdarty.. ale jest szczery z Toba.
Ja bym chyba dała drugą szanse. ostatnio usłyszałam najlepszy tekst na podryw. haha. opijaliśmy prawko przyjaciółki, jeden taki był kierowcą więc biedny na trzeźwo całą noc. poszłam z przyj. siusiu, rozmowa się nawiązała stoimy sobie gadamy i nagle podchodzi pan kierowiec ( )taki macho, spojrzenie, że oh i ah. -rozporek masz rozpięty. kurde bela sobie myśle, patrze w dół. no o co mu chodzi ładnie zapięty. - żaaartowałem lol.. no cóż ludzie się chyba z wiekiem cofają, ale nie powiem, że podziałało to na mnie ;p haha może dtatego, że troche za duzo wypiła. Drugiego takiego jednego to się bałam, facet 30 lat a ten mnie całą noc zagadywał smerał, brr.. uciekłam z panem kierowcem do samochodu xD ja za tydzień na wielkie zakupy się wybieram.. ahh
po prostu Daria The greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return. Edytowane przez these-words Czas edycji: 2009-08-11 o 14:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

Jakie plany na dziś?;>

w sumie to na spożywczych, ale po drodze wstąpiłam do kilku sklepów i nic. Wczoraj też pojechałam specjalnie po taki sweterek i same białe zostały.

)