|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ważne pytanie - okres
Dobry wieczór
Wraz z moim TŻ zdecydowalismy sie na tabletki antykoncepcyjne. Brałam je okolo 2 miesiące. Niestety po tym czasie okazały się niezbyt wskazane dla mojej osoby. Co za tym idzie dwa tygodnie temu odstawilam tabletki. Oczywiscie po odstawieniu pojawił się okres. Trwał normalnie 7 dni. Następnie wczoraj podczas pobycie w kręgielni, bardzo sie zdziwiłam, ponieważ okres pojawił sie raz jeszcze. Nie wiem czym jest to spowodowane i bardzo sie tym martwię. Proszę was o poradę odnośnie tej sprawy. Zgóry bardzo wam dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ważne pytanie - okres
wydaje mi sie ze czasem po stosowaniu tabletek okres moze sie rozregulowac.ale nie jestem pewna w 100%
Pozdro M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Hormony, hormony.... No jasne że od tabletek. To normalka że po tabletkach okres się całkowicie rozregulowuje. Zwłaszcze że są źle dobrane i krótko przyjmowane. Nie dygaj wszystko jest ok tylko idz do ginka żeby przepisał Ci odpowiednie albo czekaj az się unormuje i stosuj co innego
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hmmm ... ty sie przejmujesz że masz okres, ja sie przejmoje ze go nie mam ... tez odstawiłam hormony
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Mnie się okres nie rozregulował, kiedy przerwałam branie tabletek. Ale zdarzały mi się krwawienia międzyokresowe. Po miesiącu wszystko się unormowało i okres miałam regularnie jak dawniej z tolerancją 1-3 dni.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
witam!ja biore tabletki antykoncepcyjne od prawie 4 lat i co jakis czas robie sobie przerwy!w mieisacach kiedy nie biore tabletek moj okres nie jest regularny i czesto pojawiaja sie 2 w ciagu miesiaca!moim zdaniem to nic nadzwyczajnego ze u ciebie w jednym miesiacu pojawily sie 2 krwawienia!hormony zawarte w tabletach w duzym stopniu wplywaja na nasz organizm a ich odstawienie powoduje zachwianie w gospopdarce hormonalenj naszego organizmu!mysle ze jak tylko twoj organizm oczysci sie z hormonow branych doustnie(tabletek)wszytko wroci do normy!takw iec nie przejmuj sie!!!bynajmniej mi sie tak wydaje!jezeli sie myle niech ktos mnie poprawi!pozdraiwem cieplutko!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hormony wariują. Ja znowu przy pierwszym opakowaniu tabletek okres miałam przez 3,5 tygodnia :/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.