Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-12, 12:25   #631
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Hello
Cytat:
Napisane przez muchomorka26 Pokaż wiadomość
A ja mam 26 lat, i może już mnie tak nie pilnują, raczej sama informuje, ale stosunek do ślubu mają identyczny...jakiś taki sceptyczny W ogóle się nie cieszą, nie pytają, przyjmują tylko do wiadomości.
No to widocznie taka natura naszych drogich rodziców
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PMki 2010 Podczytuje Was od jakiegos czasu i w koncu dojrzalam do tego aby sie ujawnic, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swego grona Ślub biore 22.05.2010
Witamy serdecznie
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Dziewuszki pomózcie:
Co mam tym babeczkom powiedzieć, że mam ślub dopiero w czerwcu czy coś ściemnić?
Najchetniej bym powiedziała prawde..Tylko czy wtedy beda chciałby być miłe że się tak wyraże
W jednym salonie powiedziałam, że mam w przyszłym roku. W drugim natomiast nie powiedziałam wprost, tylko że mam jeszcze sporo czasu i przyszłam się tylko rozejrzeć
Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
straszne głupio to z tymi 2 pierścionkami to przecież dziewczyna mogła mu dać ten pierścionek i znowu by się oświadczył przy rodzicach i już albo mogli tylko na jakiejś kolacji wspólnie powiedzieć rodzicom,że się zaręczyli i tez było by fajnie. Eh co ludzie nie wymyślą
rozumiem,każdy inaczej sobie to wyobraża nie martw się,zrobiliście jak uznaliście za słuszne i jak chcieliście
u nas było tak,że TŻ się oświadczył tylko mnie mmm było cudownie
a potem przytszedł do mojej mamy z kwiatami a do tacie dał trunek i nawet się zapytał o moją rękę ale tak "symbolicznie" jakby mama się spytała czy aby na pewno jest pewien-tak dla żartu i wszyscy się pośmialiśmy i dobrze to wspominamy TŻ się trochę stresował ale chciał tak zrobić to czemu nie

idę zaraz na zakupy spytam o konto oszczędnościowe w banku chyba;]
Też dla mnie dziwny zakup dwóch pierścionków Ale jak ktoś nie ma co z kasą robić to OK
Szana, u nas było podobnie. Oświadczyny tylko nasze, a powiadomienie rodziców bardziej uroczyste z kwiatami i flaszką
Co do konta oszczędnościowego to nadal będę polecać Eurobank. Oprocentowanie roczne 6,06%, naliczanie dzienne, brak podatku Belki Aktualnie zarabiam prawie 1,40 dziennie
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 12:44   #632
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Hej! U mnie przebija się słonko!
muchomorka, oczywiście czytałam twój post dot. fotografa, czekam na jeszcze! dziękuję!

certina, ale miałas sen! Mi też się czasem sni ślub i wesele, ale już nie pamiętam, też jakieś głupoty!

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Ej normalnie szok dziewczyny.. Ja jestem rok młodsza od Was a u mnie tego typu jazd nie było... I tak wiedzą że mgr zrobię zaocznie sobie A na wiadomość o ślubie się ucieszyli i mama w pierwszym tygodniu wszystkim sąsiadkom się chwaliła że wesele robi No i się po zaręczynach pytali "czemu dopiero za 2 lata?" Czyli całkowicie inne podejście moi mają...

Chociaż w sumie rodzice TŻta też mają osobliwe podejście do naszego ślubu i wesela.. Więc jednak potrafię zrozumieć...
U mnie to nawet nie było zaręczyn w domu, kiedy coś tam napomknęłam mamie powiedziała, że nieee, jeszcze jest czaaas...Chociaż ostatnio mówiła, że trzeba by jakies spotkanie zrobić. Głupio mi przed rodzicami TŻta, bo wiem, że oni oczekiwali od razu takiego spotkania.No ale trudno, przecież nikogo nie zmuszę. Może oni myśleli, że będzie tak po staremu, że TŻ przychodzi pytać o moją rękę, a nie tak sami...

Cytat:
Dzień Dobry wszystkim Pannom
Chociaż oprócz Samci (buźka dla Ciebie), to żadna z Was nie zauważyła że wróciłam

Ja zauważyłam, ale mnie wcześniej nie było, to nie wiedziałam, że i Ciebie

Cytat:
Witam wszystkie PMki 2010 Podczytuje Was od jakiegos czasu i w koncu dojrzalam do tego aby sie ujawnic, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swego grona Ślub biore 22.05.2010
Witaj!To już Twój rumak dawno ruszył z kopyta!

Cytat:
Niedlugo pojde ale boje sie isc za wczesnie, ze cos wybiore i potem mi sie znudzi
Ja tak samo. Zresztą u nas nie ma takich salonów ślubnych, musiałabym jechać gdzieś dalej...

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
no to ja jestem w Twoim wieku, za rok kończe studia, z tz jesteśmy razem 8 lat, on ma 26 lat i rodzice sie cieszą ze ślubu(czasami to mi wydaje, ze nawet nie mogą sie doczekać kiedy sie wyprowadzę haha) i w ogóle jakos tak się wczuli. Co do dzwonienia o 23 to do mnei nikt nie dzwoni, 23 to normalna godzina a jak mam wrócić później to mówię przed wyjściem, że będę późno i już. A dodam, ze moi rodzice swojego czasu byli bardzo nadopiekuńczy. JA też sie wyglupiam, ale nie wydaje mi się, zeby to moglo działać na podejście do slubu. Ja moim rodzicom pokazałam, że potrafię sobie poradzić(w każde wakacje po rozpoczęciu studiów pracowałam, chociaz nie musiałam, jeden rok w trkacie studiów ez pracowałam, więc widza, że jestem samodzielna), z resztą widzą, że tż też jest zaradny, od 3 roku studiów pracował to widzą, że ni ezginiemy we dwoje i myślę, że stąd ich podejście. A szczerze mówiąc miałam obawy co do ich reakcji na zaręczyny, bo własnie myślalam, że mnie traktują jak dziecko a tu suprise, bo szok, swieczkiw oczach i super radośc i obdzwanianie rodziny.
Mój TŻ też jest zaradny, pracuje już od 8 lat, zaraz po szkole poszedł(ma 27), skończył studia, buduje dom i tez byśmy się spokojnie utrzymali, no ja niestety na razie nie pracuję, pracowałam jakieś 15 miesięcy na 1 i 2 roku studiów, ale teraz nie mogę nic znaleźć, bo jeszcze praktyki mi przeszkadzają, od września będę miała jakieś 2 miesiące praktyk

Cytat:
Wszyscy chodza meirzyć suknie i wszyscy będa mieli fotki tylko nie ja
Ja też nie, a mam ochotę kupić coś z promocji, tylko problem w tym, że muszę sporo dojechać, a rodzice na razie o tym nie myślą. Chyba muszę uświadomić ich o promocjach!
Cytat:
z cyca?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja dalej myślę czy brac kamerzystę, bo mam kasete z komuni-nie ogądałam, mam kasete ze studniówki-nie oglądałam
Ja tam uwielbiam oglądać wesela, a swoje to chyba ze sto razy obejrzę! Komunię oglądałam chyba ze 2 razy i studniówkę też.
Cytat:
no ona dla mnie jest gruba ale ja chyba mam jakies zaburzenia to jest laska daleko mi do niej jakieś 8kg, ale może, może kiedyś
Eee, nie, dla mnie to też za chuda, nie ma proporcjonalnych bioder do góry(piersi i ramion) i strasznie dłuugi tułów--powiedziała ta, co ma wąskie biodra!

Cytat:
Napisane przez muchomorka26 Pokaż wiadomość
Do tej laski to mnie za dużo o jakieś 15kg, do tego brakuje mi 20 cm wzrostu coby zachować proporcje i przydało by wyciąć kości miednicy i coś wszczepić w cycki...No! Jestem bliska tego ideału:ha haha:

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja też i udka mam niestety spore, ale to u nas rodzinne
U nas rodzinne są brzuchy... No i jaką kieckę?Pewnie rybka odpada, bo trzeba mieć talię osy, a ja jestem raczej prosta Chyba najlepiej będzie mi pasowała A

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-08-12 o 12:46
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 12:46   #633
kaska87
Zakorzenienie

ja też ruszam niebawem w poszukiwaniu sukni- jak tylko pojawi się kolekcja 2010 i zamawiam cos chyba

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 12:50   #634
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
czyli TŻ Cię jakby utemperował ale tak pozytywnie,prawda?
ooo też masz kotka? ja też i Kasia i Lain i parę innych dziewczyn

a pamiętacie to
http://www.youtube.com/watch?v=FBGAO6JE0JA polska version

a tu oryginał
http://www.youtube.com/watch?v=Netuo...eature=related

idę na zakupy,do potem
Troche praca a troche TŻ, ale raczej pozytywnie odkrylam tez inne ciekawe sposoby spedzania wieczorów

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-08-12 o 12:51
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 12:56   #635
chilanes
Zakorzenienie

dziewczyny powiedzcie mi w czym mierzyłyscie suknie? W codziennej bieliźnie, czy już jakiejś kupionej na tą okazję? I jak z butami? Mam zabrać, czy mogę na boso np?
Idę jutro pierwszy raz i nie wiem co zabrać Pomijając fakt, ze wogóle moge niczego nie przymierzyć, bo mój rozmiar, to nie Wasze i moze nie być poprostu nigdzie nic do zmierzenia ;/

Kaśka kolekcje 2010 już są w sklepach

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-12 o 12:58
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 13:00   #636
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
w Annais bridal będzie we wrześniu
ja mierzyłam normalnie w biały staniku i majtkach bokserkach-bo jakos w stringach bym sie wstydziła

Stary 2009-08-12, 13:01   #637
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
w Annais bridal będzie we wrześniu
ja mierzyłam normalnie w biały staniku i majtkach bokserkach-bo jakos w stringach bym sie wstydziła
oj Kasik Kasik

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 13:04   #638
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
dziewczyny powiedzcie mi w czym mierzyłyscie suknie? W codziennej bieliźnie, czy już jakiejś kupionej na tą okazję? I jak z butami? Mam zabrać, czy mogę na boso np?
Idę jutro pierwszy raz i nie wiem co zabrać Pomijając fakt, ze wogóle moge niczego nie przymierzyć, bo mój rozmiar, to nie Wasze i moze nie być poprostu nigdzie nic do zmierzenia ;/
Też mierzyłam normalnie w białym staniku (bez ramiączek) i białych figach. Co do butów, to powinnaś wziąć na podobnych obcasach, do tych które będziesz miała na ślubie Ja mierzyłam akurat w butach z koturnem

Nie dostałam jeszcze moich zdjęć na maila
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 13:05   #639
obca7
Wtajemniczenie

Cześć Witam wszystkie nowe Panny Młode

Cytat:

Ja się boję iść do jakiegoś salonu dlatego, że pewnie nie będzie nic na mnie i z rykiem ucieknę. I boje się, że panie będą niemiłe ze względu własnie na to, że jestem "duża". I powiedzą, że nie mam szans na przymierzenie.
Ale muszę sie pochwalić, że ostatnio kupiłam sobie bluzki w rozmiarze 42 Ale tyłek nadal niestety mam wielki. taka niewymiarowa jestem.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 13:05   #640
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny a jak sie zamawia suknię w salonie to nie płaci się całości tylko zaliczkę a reszte później przy odbiorze?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-12 o 13:09
Stary 2009-08-12, 13:07   #641
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny a jak sie zamawia suknię w salonie to nie płąci sie całości tylko zaliczkę a reszte później przy odbiorze?
moja siostra tak płaciła
Stary 2009-08-12, 13:16   #642
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć Witam wszystkie nowe Panny Młode

Ja się boję iść do jakiegoś salonu dlatego, że pewnie nie będzie nic na mnie i z rykiem ucieknę. I boje się, że panie będą niemiłe ze względu własnie na to, że jestem "duża". I powiedzą, że nie mam szans na przymierzenie.
Ale muszę sie pochwalić, że ostatnio kupiłam sobie bluzki w rozmiarze 42 Ale tyłek nadal niestety mam wielki. taka niewymiarowa jestem.
Eee myśle, ze i tak jesteś mniejsza ode mnie, sam fakt, ze u góry rozmiar 42 ;/ ja wszędzie jestem 48/50, więc śmieszy i złosci mnie, jak tu dziewczyny w rozmiarach 36 mówią, ze muszą schudnąć, bo są grube. Też się boję, ze nic nie bedzie, dlatego napsiałam, ze jak się dua. Jutro idę popołudniu z koleżanką zobaczyć, czy coś się trafi do mierzenia, a jak baby będą niemiło, to zrobię im porządną "reklamę"

Cytat:
dziewczyny a jak sie zamawia suknię w salonie to nie płaci się całości tylko zaliczkę a reszte później przy odbiorze?
Znajome moje też tak płaciły

Czyli wziąć buty na obcasiku, a bielizna moze być normalna, no to ok, to idę jutro trzymajcie kciuki
Stary 2009-08-12, 13:20   #643
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli wziąć buty na obcasiku, a bielizna moze być normalna, no to ok, to idę jutro trzymajcie kciuki
ja mierzyłam na boso a jak cos to w salonie one maja buty do mierzenia więc możesz iśc nawet w tenisówkach jak ja

Stary 2009-08-12, 13:20   #644
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zamierzam ubrać dzisiaj biały biustonosz i bokserki bialutkie ew. będzie zestaw z legginsami jeśli bym się nie odważyła pokazać mojej pupci+buty na obcasiku

Cytat:
czekam na foty ja zrobiłam sobie foty mojego cielska i później Wam pokazę, tylko, że są w bokserkach to nie wolno się śmiać
O.K.
Jeszcze foty z Grecji przy okazji wrzucę bo tak to ciężko mi się zebrać

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 13:20   #645
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Eee myśle, ze i tak jesteś mniejsza ode mnie, sam fakt, ze u góry rozmiar 42 ;/ ja wszędzie jestem 48/50, więc śmieszy i złosci mnie, jak tu dziewczyny w rozmiarach 36 mówią, ze muszą schudnąć, bo są grube. Też się boję, ze nic nie bedzie, dlatego napsiałam, ze jak się dua. Jutro idę popołudniu z koleżanką zobaczyć, czy coś się trafi do mierzenia, a jak baby będą niemiło, to zrobię im porządną "reklamę"
Znajdziemy coś kochana Trzeba myśleć pozytywnie I bedziemy najpiękniejszymi pannami młodymi na świecie Złaszcza dla naszych tztów
Stary 2009-08-12, 13:21   #646
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam
Jejq jakie piękne suknie tam są, aż się nie mogę doczekać popołudnia by je przymierzyć:j upi:
Panie bardzo miłe i wogóle się nie zszokowały datą mego ślubu, więc super
Mam ogromną nadzieję na pstryknięcie paru fot

nie wracaj bez fotek

Cytat:
czekam na foty ja zrobiłam sobie foty mojego cielska i później Wam pokazę, tylko, że są w bokserkach to nie wolno się śmiać
tylko nie przy jedzeniuDobrze, że ostrzegłaś

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
No tak lada dzien pazdzirnik, hehe. A w sumie czemu baby w sklepie robia problemy,ze ktos wczesniej chce przymierzyc sukienke, powinny sie ceszyc, ze przychodzimy i kupujemy u nich........

Heh Wy wszystkie o pierscionkach zareczynowych,a ja takowego nie mam. Niby TZ mi kupil, tzn. sama sobie wybralam, bo jego mama kazala kupic, wiec nie bylo wyjscia, no ale juz go nie ma bo zgubiłam w aucie i "przypadkiem" odkurzacz wciągnąl. W sumie to nie traktowałam go jako zareczynowego, bo nawet TŻ mi sie nie oswiadczyl, a poza tym to wygladło tak jakbym go dostała od jego matki no i lol i osiem
ale nie zalezy Ci na pierscionku czy po prostu tz sie nie postarał?
Mój tzcik sie spisał i mam najsliczniejszy pierscionek na swiecie

Cytat:

ja pójde w majciorkach nie stringach tylko musze zakupic jakies powazne, bo przeciez nie wyskocze w moich króliczkach i nnych zwierzachA co do stanika to kupiłam taki fajny za 20 zl w H&M, zrobie fote i Wam pokażę. Taki zwykły pasek materiału z koronki i w nim mam zamiar sie wybrać. Do tego różowe majty i juz pani z salonu pomysli sobie, ze jestem dres dziecko

Cytat:
płacisz jakies 20-30%

zarezerwowałam pokój:j upi:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0567.jpg (67,3 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-08-12 o 13:22
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 13:27   #647
madziulka_
Zakorzenienie

Samcia powiało grozą
Fajne to Twoje cuś a'la biustonosz
Tylko czy moje cycorki by się zmieściły

Stary 2009-08-12, 13:30   #648
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Taki zwykły pasek materiału z koronki i w nim mam zamiar sie wybrać. Do tego różowe majty i juz pani z salonu pomysli sobie, ze jestem dres dziecko
a ja poszłam w jeansach i trampach i na pewno nie wyglądałam jak ziomów co to ślub bierze, ale panie podlizówę waliły latały- za tyle kasy to wiadomo

Samoa Ty durniochu! przecież Ci to cycki spłaszczy i w ogóle jak lady marmalade

Stary 2009-08-12, 13:32   #649
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samcia powiało grozą
Fajne to Twoje cuś a'la biustonosz
Tylko czy moje cycorki by się zmieściły
a chcesz pozyczyć?Jakoś bysmy je tam upchały
Fajne to jest, bo ładnie wyglada i się nie zsuwa i nie spłaszczaPokazalabym jak wyglada na mnie, ale nie będe całemu swiatu pokazywac moich cyckow, bo troche to prześwituje
A przyjdzie ktos do mnie do pokoju posprzątać?Bo ja znów mam bałaganNa szczęscie jutro jade to część rzeczy upchnę do walizki i polowa bałaganu zniknieIde po walizkę
Stary 2009-08-12, 13:35   #650
madziulka_
Zakorzenienie

O tak może on spłaszczać, niestety
Przed wakacjami kupiłam strój kąpielowy Pumy właśnie z taką górą i spłaszcza troszkę..Ale za to przeszedł test w aqua parku na duży plus, bo mocno trzymał i nic nie wyskoczyło

Stary 2009-08-12, 13:35   #651
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja poszłam w jeansach i trampach i na pewno nie wyglądałam jak ziomów co to ślub bierze, ale panie podlizówę waliły latały- za tyle kasy to wiadomo

Samoa Ty durniochu! przecież Ci to cycki spłaszczy i w ogóle jak lady marmalade
nie spłaszcza noooo, przyjdz posrzataj mi pokój to Ci pokażę
ja tez pewnie przyjde w adidaskach jak bidne dziecko Nie mam zamiaru sie stroic jak fircyk, żebym wyglądała na wielka panią.
Stary 2009-08-12, 13:37   #652
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
ja też się boję widze że mamy podobne wymiary Ja bluzki nosze duże L, albo Xl, rozmiar angielski 42-44, a jak są opięte to 44-46, spodnie też różnie mam spodnie 42 ale zazwyczaj wchodzę w 44. Gorzej z biustonoszem bo noszę 85 C i 85 naprawdę ciężko znaleźć, kończą się na 80 i zaraz jest 90. Chciałabym nosić u góry 40-42, biustonosz 80 C, a na dole 42 ( spódniczki z reserved cze vera moda noszę rozm 42 i super leżą ).

Przerażają mnie moje uda i boczki, chociaż zawsze brzuch miałam całkiem spoko, ale ostatnio ( tzn 6 lat odkąd biore tabsy ) z rozmiaru 38-40 zmieniłam na te co napisałam wyżej

Cytat:

ja mam dużo ciałka ale TŻ nie lubi chudzielców, więc ok, ale te 8kg mniej mogłabym mieć

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 13:37   #653
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez pewnie przyjde w adidaskach jak bidne dziecko Nie mam zamiaru sie stroic jak fircyk, żebym wyglądała na wielka panią.
no ja na dodatek pomalowała tylko rzęsy bo z pudrem na pyszczku moga się krzywo patrzeć wolałam nie ryzykować ide na obiad

Stary 2009-08-12, 13:38   #654
Dżasta87
Raczkowanie

Z jednej strony nie zależy mi tak bardzo,a z drugiej fajnie by bylo nosic cos na palcu,ja to taka romantyczka jestem, a TŻ mało kumaty a pozatym pewnie jakby wybral mi pierscionek to nigdy bym go nie wlozyla, bo ma troche spatrzony gust...ja mu mowie, ze ;ubie delikatna bizuterie, a on w przeciwna strone jedzie...jak do slupa taki losik....no ale obiecuje mi caly czas, ze pierscionek bedzie....ciekawe tylko czy zdazy przed weselem

Własnie sie dowiedziałam,ze moja sukienka jest na wyprzedaży -minus 600 zł od ceny poczatkowej, tylko to i tak nic nie daje bo cena poczatkowa 3310zł masakros. To nic,ze inne sukienki sa poobniżane o prawi 2000zł a moja NIE- co za chamstwo obraziłam sie
Dżasta87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 13:39   #655
asiulek1705
Wtajemniczenie

Samoa i gdzie w końcu jedziecie? Fajnie, że udało Ci się zaklepać noclegi
A mnie znowu naszło żeby w sobotę wybrać się w góry, może na Caryńską. Ciekawe co na to TŻ Chociaż bardziej obawiam się, co moje palce u stóp powiedzą...Po dwa paznokcie mam dosłownie sine. Jak sobie doprawię, to chyba mi nie zdażą do ślubu odrosnąć
Stary 2009-08-12, 13:50   #656
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja też się boję widze że mamy podobne wymiary Ja bluzki nosze duże L, albo Xl, rozmiar angielski 42-44, a jak są opięte to 44-46, spodnie też różnie mam spodnie 42 ale zazwyczaj wchodzę w 44. Gorzej z biustonoszem bo noszę 85 C i 85 naprawdę ciężko znaleźć, kończą się na 80 i zaraz jest 90. Chciałabym nosić u góry 40-42, biustonosz 80 C, a na dole 42 ( spódniczki z reserved cze vera moda noszę rozm 42 i super leżą ).

Przerażają mnie moje uda i boczki, chociaż zawsze brzuch miałam całkiem spoko, ale ostatnio ( tzn 6 lat odkąd biore tabsy ) z rozmiaru 38-40 zmieniłam na te co napisałam wyżej

ja mam dużo ciałka ale TŻ nie lubi chudzielców, więc ok, ale te 8kg mniej mogłabym mieć
jak mieścisz się w ciuchy w reserved to wcale nie jestes jakimś grubasem. Poza tym rozmiar 42 jest spoko. Dopiero 44-46 jest sporo, ale też bez tragedii. Moja mama ma 44-46 i nie uważam żeby masakrycznie wygladała, wiadomo, wypadałoby, żeby schudła, ale kupuje ciuchy i ładnie w nich wyglada. Dopiero ponad 50 to juz jest chyba taki rozmiar krytyczny.

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Z jednej strony nie zależy mi tak bardzo,a z drugiej fajnie by bylo nosic cos na palcu,ja to taka romantyczka jestem, a TŻ mało kumaty a pozatym pewnie jakby wybral mi pierscionek to nigdy bym go nie wlozyla, bo ma troche spatrzony gust...ja mu mowie, ze ;ubie delikatna bizuterie, a on w przeciwna strone jedzie...jak do slupa taki losik....no ale obiecuje mi caly czas, ze pierscionek bedzie....ciekawe tylko czy zdazy przed weselem

Własnie sie dowiedziałam,ze moja sukienka jest na wyprzedaży -minus 600 zł od ceny poczatkowej, tylko to i tak nic nie daje bo cena poczatkowa 3310zł masakros. To nic,ze inne sukienki sa poobniżane o prawi 2000zł a moja NIE- co za chamstwo obraziłam sie
oja jaki niedomyślny, ja to bym chyb anie wytrzymala i sama sobie kupiła, serio. Poszłabym do jubilera i powiedziała tz, ze to od niego a jak by się sfoszył, że to on powinien kupic to by dostał z***ke
No tak kosztuja suknie. 3300 minus 600 to daje spoko cene za nową suknię.

żadna mi nie pomoże sprzatać, tak własnie moge na was liczyć

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Samoa i gdzie w końcu jedziecie? Fajnie, że udało Ci się zaklepać noclegi
A mnie znowu naszło żeby w sobotę wybrać się w góry, może na Caryńską. Ciekawe co na to TŻ Chociaż bardziej obawiam się, co moje palce u stóp powiedzą...Po dwa paznokcie mam dosłownie sine. Jak sobie doprawię, to chyba mi nie zdażą do ślubu odrosnąć
Do Murzasichla, tam mi się tż oświadczył, więc do swiętowania rocznicy miejsce w sam razMam w planach Dolinę Chochołowską na rowerach, Dolinę Pięciu Stawów, pluskanie w Popradzie w aqua parku albo w Bukowinie a resztę rozkmini się na miejscuMa być piękna pogoda od jutra a w niedziele bezchmurne niebo to jedźcie - Ty moesz iśc na rekach
Stary 2009-08-12, 13:51   #657
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
jak mieścisz się w ciuchy w reserved to wcale nie jestes jakimś grubasem. Poza tym rozmiar 42 jest spoko. Dopiero 44-46 jest sporo, ale też bez tragedii. Moja mama ma 44-46 i nie uważam żeby masakrycznie wygladała, wiadomo, wypadałoby, żeby schudła, ale kupuje ciuchy i ładnie w nich wyglada. Dopiero ponad 50 to juz jest chyba taki rozmiar krytyczny.

dzięki fajnie byłoby gdyby wszyscy uważali tak jak Ty
Ja to i nawet czasami 40 bluzkę nałożę ale ja mam nie za szczupłe ręce, jakby 42 takie luźne nosić to też ok. A 44-46 jak fajnie leżą to też grubo się nie wygląda. JA nie mówię ze jakiś grubasem jestem, ale jestem "puszysta":mu r: ale walczę do ślubu chce wchodzić spokojnie w 42 ( z luzem ) albo w 40

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 13:54   #658
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie ja mam grube uda i wielki tyłek. Brzuszek tez nic lepiej ale mam bardzo widoczne wcięcie w tali hehehe A spódniczki to tez nosze 44(przy dobrych wiatrach) a tak przewaznie 46. I to jest własnie wkurzające bluzka rozmiar 42 a spódnica 2 rozmiary więcej. Ale kit z tym. Jedyne co cieszy, że coraz więcej ciuchów jestw wiekszych rozmarach bo jeszcze z 5 lat temu tak nie było. A stanik to ja mam 90 C, ale jakos uda mi sie dostać. Chociaż te bardzo ładne koronkowe, nad pozostają w strefie marzen.
A spódniczki reserved jakby robili rozmiar 44 albo 46 to pewnie bym weszła a ogólnie reserved mnie wkurza, bo własnie tych większych rozmarów nie mają Ale na szczęście są inne sklepy
Stary 2009-08-12, 13:55   #659
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa;13700354[COLOR=Silver
[/COLOR]
Do Murzasichla, tam mi się tż oświadczył, więc do swiętowania rocznicy miejsce w sam razMam w planach Dolinę Chochołowską na rowerach, Dolinę Pięciu Stawów, pluskanie w Popradzie w aqua parku albo w Bukowinie a resztę rozkmini się na miejscuMa być piękna pogoda od jutra a w niedziele bezchmurne niebo to jedźcie - Ty moesz iśc na rekach
Mmm plany świetne, życzę abyście w pełni je zrealizowali
e tam, będę ręce nadwyrężać Od czego będzie TŻ?Niech znosi swoją kocicę Wyjść wyjdę bez problemu, to schodzenie da mi się we znaki, muszę to przemyśleć. Aaa powiem Wam, że coś ten nasz wątek chyba wpłynął na mnie, bo wczoraj TŻ mi powiedział "Ale się z ciebie kocica zrobiła"
Stary 2009-08-12, 13:56   #660
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a kiedy macie rocznicę teraz na dniach?
ja bym Ci pomogła sprzatać, ale sie obżarłam obiadem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości