Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-12, 20:05   #751
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a why skreślasz ludzi?
wpisz mnie z Tadzikiem
nie skreślam tylko odejmuję tych co mogą odmówić, a wiem że kilka osób na to stać..

ok, wpiszę tylko gdzie ja Was przenocuję

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 20:05   #752
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

ufff już po sprzątaniu ale nic mi się nie chce.. zabawne że jak mamy z tżtem sprzątać nasze mieszkanko to już sie nie możemy doczekać aż chwycimy w ręce szczotki a jak trzeba posprzątać teraz coś w swoich domach to taaaaak nam się nie chce.. no ale już umyłam okna mamusi i jest szczęśliwa

właśnie czytałam sobie wątek panien młodych 2009 i kurczę tak czekałyśmy na ich śluby a tu już prawie wszystkie są mężatkami!!! i niedługo nasza kolej o tej porze za rok to już tylko kilka z nas będzie panienkami a reszta już będzie oglądać fotki i filmy ze swoich wesel to jakaś magia a przynajmniej ja się czuję jak w bajce
no i widzę że kolejne dziewczyny mierzą sukieneczki ślubne-super!!! już niedługo będziemy je kupować o jaaaaaa
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 20:07   #753
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
ok, wpiszę tylko gdzie ja Was przenocuję
spoko weźmiemy namiot
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
właśnie czytałam sobie wątek panien młodych 2009 i kurczę tak czekałyśmy na ich śluby a tu już prawie wszystkie są mężatkami!!! i niedługo nasza kolej o tej porze za rok to już tylko kilka z nas będzie panienkami a reszta już będzie oglądać fotki i filmy ze swoich wesel to jakaś magia a przynajmniej ja się czuję jak w bajce
no i widzę że kolejne dziewczyny mierzą sukieneczki ślubne-super!!! już niedługo będziemy je kupować o jaaaaaa
ja byłam z nimi jeszcze w zeszłe wakacje i były na takim stopniu wtajemniczenia jak my teraz, a to juz rok już nie mogę się doczekać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 20:12   #754
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa ale SP jest tańszy sporo od Pronoviasa przynajmniej do tej pory był a kiedy idziesz?
a Madmuazelle nie wiem za co baniora dostała
Galante na 100% była z jedwabiu, nie bardzo mi się to podoba, więc liczę, że ta co Ty wkleiłas z SP bedzie z jakiegos sztywniejszego materiału a jak tańsza to juz w ogole kosmosen Miałam zamiar iśc jakos po 19 września, bo wtedy wrócę z nad morza po raz kolejny Ale jak mi kolezanki z wiosek powracaja wcześniej to może na poczatku września pójdę. Albo jak sie bedzie mamie nudzić, bo teraz nie pracuje to moze sie kiedys załadujemy do fury i pojedziemy we dwie pomierzyć

Cytat:
Sumując listę jak na teraz wychodzi mi ok. 74 os ze znajomymi, odliczyłam niepewne osoby i wyszło 52 jak tak dalej pójdzie to zejdę poniżej 40..
a Ty robisz wesele czy obiadek?
Stary 2009-08-12, 20:13   #755
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Galante na 100% była z jedwabiu, nie bardzo mi się to podoba, więc liczę, że ta co Ty wkleiłas z SP bedzie z jakiegos sztywniejszego materiału a jak tańsza to juz w ogole kosmosen Miałam zamiar iśc jakos po 19 września, bo wtedy wrócę z nad morza po raz kolejny Ale jak mi kolezanki z wiosek powracaja wcześniej to może na poczatku września pójdę. Albo jak sie bedzie mamie nudzić, bo teraz nie pracuje to moze sie kiedys załadujemy do fury i pojedziemy we dwie pomierzyć
no ja mam nadzieję, że nie przekroczy 4.000

Stary 2009-08-12, 20:16   #756
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

o f**k ja mam nadzieję że moja suknia nie przeroczy 2.ooozł a i tak wydaje mi się to sporym wydatkiem a jeszcze trzeba kupić buty, biżu, zrobić makijaż, fryzurę, manicure NIe chcę nawet myśleć ile to będzie kosztowało

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 20:18   #757
BlackAngel
Adwokat diabła

Samoa, przy tak dużej rotacji osób to ja zgłupiałam. Jak wyjdzie kolo 50, to chyba wyjdzie obiad..
damn it..

Kasik, miejsca na namiot mamy sporo

Stary 2009-08-12, 20:18   #758
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też. Chciałabym dac 5 tys. za suknie z welonem a taki max. który jeszcze sie mieści w moje sytuacji w granicach rozsądku to 6 tys. więcej to juz przesada.
Stary 2009-08-12, 20:19   #759
kaska87
Zakorzenienie

no jak będzie za 4.000 to na all za 2.000

Stary 2009-08-12, 20:20   #760
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa, przy tak dużej rotacji osób to ja zgłupiałam. Jak wyjdzie kolo 50, to chyba wyjdzie obiad..
damn it..

Kasik, miejsca na namiot mamy sporo
no to zrobicie obiad i imprezkę w klubie albo domówke dla znajomych
Stary 2009-08-12, 20:24   #761
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
o f**k ja mam nadzieję że moja suknia nie przeroczy 2.ooozł a i tak wydaje mi się to sporym wydatkiem a jeszcze trzeba kupić buty, biżu, zrobić makijaż, fryzurę, manicure NIe chcę nawet myśleć ile to będzie kosztowało
mysle dokładnie tak samo

BlackAngel moze nie bedzie tak zle i wyjdzie takie weseleo jakim marzysz
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 20:25   #762
chilanes
Zakorzenienie

to ja mam ciuchuteńką nadzieję że kupię za max 1500 głupia, naiwna
Stary 2009-08-12, 20:30   #763
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
a moze sie uda stare kolekcje napewno sa duzo tansze
Stary 2009-08-12, 20:36   #764
reniesia
Przyczajenie

wreszcie się odnalazłam miło mi powitać przyszłe Panny Młode
i powiedzcie jak dopisać się do kalendarzyka??plisssss
Stary 2009-08-12, 20:37   #765
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no jak będzie za 4.000 to na all za 2.000
ale przecież ni ekupisz sukni dwa miesiące przed slubem i to jeszcze jakby Ci sie musiało fartnąć, że akurat TWój rozmiar i model bedzie na all to się nie cieszZ 2009 mozesz patrzeć skoro juz sprzdają.

Cytat:
a sa takie suknie?A nie wolisz uszyć?Wtedy spokojnie sie zmieścisz w tej sumie.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
a moze sie uda stare kolekcje napewno sa duzo tansze
własnie nie są.Moja znajmoa kupiła z kolekcji 2008 i zapłaciła normalną cenę. Pytałam też w salonie i babka powiedziała, ze stare kolekcje nie sa tańsze. Gdyby były to przeciez ludzie kupowaliby głównie te ze starej,bo kogo obchodzi z kolekcji z którego roku jest suknia. To nie auto, że rocznik się liczy
Stary 2009-08-12, 20:38   #766
reniesia
Przyczajenie

Cytat:
ja mam zamiar uszyć skromną suknię więc 1500 raczej nie wyjdzie i oby
Stary 2009-08-12, 20:38   #767
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniesia Pokaż wiadomość
kalendarzyk trzeba prowadzic regularnie od pierwszego dnia cyklu
Kaska dopisujeAle nie wolno Ci uciec po dopisaniu do kalendarza
Stary 2009-08-12, 20:40   #768
reniesia
Przyczajenie

uciekać nie mam zamiaru nie dawno tu wkroczyłam )
Stary 2009-08-12, 20:41   #769
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
fajna ta stronka co wkleiłaś, udowadnia że puszyste kobitki tez cudownie wyglądają w sukniach ślubnych, tyle tylko że te panie ze zdjęć wszystkie mają sporo w biuście a ja wcale tak dużo nie mam W ogóle to spodobało mi się kilka krojów, ale znowu żadna w całości, ja mam troszkę mniejszą talię niż kobitki z tych zdjęć więc w gorsecie też powinnam nieźle wyglądać, i wcale nie musze mieć ramiączek, co obala tezę mojej koleżanki która pytając mnie jaką chce suknie slubną powiedziała że :" ale chyba nie chcesz gorsetu takiego bez ramiączek? wiesz tym masz szersze ramiona więc pewnie będziesz chciała to jakoś zakryć" Nie wiedziałam co jej powiedzieć bo mi się marzy gorset, ale jeszcze nie wiem czy z ramiączkami, trochę się boję że sam mógłby spaść bo nie miałby się na czym trzymać no i te angielskie dekolty bardzo mi się podobają, albo takie zakładane na siebie
Zapewniam Cię, że by się trzymał. Mnie facetka w salonie tak ścisnęła, że ledwo oddychać mogłam, ale trzymał się mocno
Cytat:
No póki co mój "namber łan" kosztuje 1100 zł (ogólnie koło 1800, ale jest na nią promocja). Tylko boję się, że mi wykupią to moje cudo
A zdjęcia będę miała dopiero w przyszłym tygodniu Kumpela akurat w tym tygodniu ma wolne i się nie spotkamy, pecet jej wysiadł, a dostęp do lapka będzie miała dopiero w przyszłym tygodniu
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 20:44   #770
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Widzę, że nie jestem sama. Też nie rozmawiam z rodzicami na tematy ślubne Chyba mają na te tematy uczulenie Lubią moje Kochanie, ale mama przechodzi chyba "syndrom opuszczonego gniazda"
Rok do ślubu a oni o nic się nie pytają, nic nie chcą wiedzieć itd. Trochę to smutne, ale co zrobić
A może po prostu nie chcą się wtrącać Zacznij temat i popytaj o zdanie w jakiś tam kwestiach, to może zaskoczą

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
A u Nas rodzice i rodzina cieszą się z Naszego ślubu i rozpowszechniają tą wiadomość przy każdej nadarzającej się okazji
Moja mama też zaraz następnego dnia obdzwoniła wszystkich
Teraz nasi rodzice chcą się znowu spotkać, bo trzeba obgadać wybór alkoholu. My z TŻ sami to możemy tylko wina kupić, bo TŻ się zna i często razem pijemy (TŻ nawet sam wina robi), ale na wódkach, to ani Ja ani on To już będzie 4 raz jak się spotykają. Nasze mamuśki się polubiły, więc jest git TŻ rodzice pytają się nas co już załatwiliśmy itp., ale w ogóle nie krytykują naszych wyborów. Mój tato sam z siebie się rzadko pyta o coś związanego ze ślubem, ale za to mama ostatnio zaczęła szaleć i już mi krawcową załatwia i w ogóle próbuje wywrzeć na mnie presję żeby błogosławieństwo było w domu.

Cytat:
tak właśnie o to chodziło, a Ci znajomi nie wiem, od TŻ ta się dowiedziałam że musiał kupić drugi pierścionek, no bo jeden jej dał przy pierwszych oświadczynach i chyba nie chciał jej zabierać i kupił drugi na oświadczyny przy rodzicach głupie co nie
Bez sensu. Przecież na tych "tradycyjnych" oświadczynach to się rodziców PM prosi o jej rękę, to po co drugi pierścionek

My mieliśmy intymne oświadczyny, a jak rodziców poinformowaliśmy, to TŻ rodzice nie uwierzyli myśleli, że ich wkręcamy, bo jak to powiedzieli: TŻ nic im wcześniej nie mówił, że planuje się oświadczyć Moja mama jak tylko się spytałam czy jest w domu razem z tatą i żeby go zawołała, to od razu wiedziała o co chodzi

Cytat:
a ja dalej myślę czy brac kamerzystę, bo mam kasete z komuni-nie ogądałam, mam kasete ze studniówki-nie oglądałam
To je przegraj na płyty póki jeszcze można (tzn. kasety jeszcze istnieją). Na starość będziesz miała frajdę.

Cytat:
a mi się ta Twoja niepodoba, za chuda. Tzn. ładna, jakbym taka figure miala to spoko, ale ogolnie podobaja mi sie bardziej zaokraglone kobiety.
Mi też, ale najlepsze jest to, że mojemu TŻ też

Kobieta zadbana zawsze wygląda ładnie. Czy szczupła czy przy kości.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ja się boję iść do jakiegoś salonu dlatego, że pewnie nie będzie nic na mnie i z rykiem ucieknę. I boje się, że panie będą niemiłe ze względu własnie na to, że jestem "duża". I powiedzą, że nie mam szans na przymierzenie.
Ale muszę sie pochwalić, że ostatnio kupiłam sobie bluzki w rozmiarze 42 Ale tyłek nadal niestety mam wielki. taka niewymiarowa jestem.
Ja jestem z góry na dół 42. Pytałam się w 3 salonach czy mają jakieś suknie w tym rozmiarze, to w jednym były 3, a w dwóch pozostałych to w zasadzie nie wiem jaki mieli największy rozmiar, bo usłyszałam, że to nie jest problem, bo większość sukni jest sznurowana, więc się spokojnie zmieszczę w każdą, najwyżej będzie mała luka w gorsecie.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Właśnie ja mam grube uda i wielki tyłek. Brzuszek tez nic lepiej ale mam bardzo widoczne wcięcie w tali hehehe A spódniczki to tez nosze 44(przy dobrych wiatrach) a tak przewaznie 46. I to jest własnie wkurzające bluzka rozmiar 42 a spódnica 2 rozmiary więcej. Ale kit z tym. Jedyne co cieszy, że coraz więcej ciuchów jestw wiekszych rozmarach bo jeszcze z 5 lat temu tak nie było. A stanik to ja mam 90 C, ale jakos uda mi sie dostać. Chociaż te bardzo ładne koronkowe, nad pozostają w strefie marzen.
A spódniczki reserved jakby robili rozmiar 44 albo 46 to pewnie bym weszła a ogólnie reserved mnie wkurza, bo własnie tych większych rozmarów nie mają Ale na szczęście są inne sklepy
Idź do H&M. Tam można upolować większe rozmiary i te rzeczy wcale nie wyglądają jak worki i można wyglądać sexi będą większą. Ja tam ostatnio głównie po bieliznę chodzę, bo zawsze coś znajdę fajnego i w odpowiednim rozmiarze. Ja mam różne rozmiary staników - to zależy od kroju i materiału. Najmniejszy mam 80C, a największy 85D i obydwa super leżą

Cytat:
Napisane przez norana Pokaż wiadomość
możecie sobie popatrzeć na tę stronkę- fajne sukienki w rozmiarach nieco większych niz 36 http://www.shopforlover.com/shopdisp...edding+Dresses
O, dzięki Popatrzyłam sobie na te panie i się jeszcze bardziej utwierdziłam, że słusznie nie podobają mi się suknie z szelką dookoła szyi. Dotychczas nie podobało mi się to dlatego, że kojarzyło mi się z bluzkami letnimi i bikini, a teraz wiem, że strasznie powiększa i tak duży biust. Ale za to dekolty w literkę V mogę brać pod uwagę. Bez szelek bym się nie odważyła, ale na tych dziewczynach nawet fajnie to wygląda. Na mnie na stojąco może też by dało radę, ale podczas pląsów bym się obawiała.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg xl.jpg (27,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xl-r.jpg (29,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xl-v.jpg (26,8 KB, 9 załadowań)
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 20:44   #771
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

No dobra to skoro tak to co to znaczy: woda arctic jest dla osób szukających wrażeń?? mądrala ??
Stary 2009-08-12, 20:44   #772
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
jak Ci krzykną w salonie 3.000zł za suknie to u krawcowej połowę tego, więc ja też intensywnie myślę żeby przynieść zdjęcie i niech mi uszyje, a wiem że dziewczyny szyją identycznie, tylko się zastanawiam jak później sprzedać taką sukienkę, a ja niestety nie myślę o trzymaniu sukni ślubnej w domu na wieki

Cytat:
Cześć nowa PM tak jak Samoa mam nadzieję że zostaniesz u nas na dłużej.

A w ogóle ja tu jestem jakieś 1,5m-ca i czuję się jak w domu, o wszystkim ( no może prawie wszystkim ) mogę Wam napisać i git a ileż się udzielam prawie 200 moich postów zaraz będzie no i raczej nie odpuszczę do wesela, no może z małymi przerwami na wyjazdy i naukę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-12, 20:47   #773
reniesia
Przyczajenie

Cytat:
kalendarzyk trzeba prowadzic regularnie od pierwszego dnia cyklu
Kaska dopisujeAle nie wolno Ci uciec po dopisaniu do kalendarza
mam pytanko czy muszę spełniać jakieś wymogi żeby mnie dopisano do kalendarzyka??
Stary 2009-08-12, 20:49   #774
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Zapewniam Cię, że by się trzymał. Mnie facetka w salonie tak ścisnęła, że ledwo oddychać mogłam, ale trzymał się mocno

No póki co mój "namber łan" kosztuje 1100 zł (ogólnie koło 1800, ale jest na nią promocja). Tylko boję się, że mi wykupią to moje cudo
A zdjęcia będę miała dopiero w przyszłym tygodniu Kumpela akurat w tym tygodniu ma wolne i się nie spotkamy, pecet jej wysiadł, a dostęp do lapka będzie miała dopiero w przyszłym tygodniu
Aniołku a co to za suknia>? Z salonu? ja muszę ją zobaczyć, jak będziesz miała fotki to wyślij prosze mi na pw.

Za 1110zł też bym z chęcią kupiła

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-12, 20:50   #775
reniesia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A może po prostu nie chcą się wtrącać Zacznij temat i popytaj o zdanie w jakiś tam kwestiach, to może zaskoczą

Moja mama też zaraz następnego dnia obdzwoniła wszystkich
Teraz nasi rodzice chcą się znowu spotkać, bo trzeba obgadać wybór alkoholu. My z TŻ sami to możemy tylko wina kupić, bo TŻ się zna i często razem pijemy (TŻ nawet sam wina robi), ale na wódkach, to ani Ja ani on To już będzie 4 raz jak się spotykają. Nasze mamuśki się polubiły, więc jest git TŻ rodzice pytają się nas co już załatwiliśmy itp., ale w ogóle nie krytykują naszych wyborów. Mój tato sam z siebie się rzadko pyta o coś związanego ze ślubem, ale za to mama ostatnio zaczęła szaleć i już mi krawcową załatwia i w ogóle próbuje wywrzeć na mnie presję żeby błogosławieństwo było w domu.

Bez sensu. Przecież na tych "tradycyjnych" oświadczynach to się rodziców PM prosi o jej rękę, to po co drugi pierścionek

My mieliśmy intymne oświadczyny, a jak rodziców poinformowaliśmy, to TŻ rodzice nie uwierzyli myśleli, że ich wkręcamy, bo jak to powiedzieli: TŻ nic im wcześniej nie mówił, że planuje się oświadczyć Moja mama jak tylko się spytałam czy jest w domu razem z tatą i żeby go zawołała, to od razu wiedziała o co chodzi

To je przegraj na płyty póki jeszcze można (tzn. kasety jeszcze istnieją). Na starość będziesz miała frajdę.

Mi też, ale najlepsze jest to, że mojemu TŻ też

Kobieta zadbana zawsze wygląda ładnie. Czy szczupła czy przy kości.

Ja jestem z góry na dół 42. Pytałam się w 3 salonach czy mają jakieś suknie w tym rozmiarze, to w jednym były 3, a w dwóch pozostałych to w zasadzie nie wiem jaki mieli największy rozmiar, bo usłyszałam, że to nie jest problem, bo większość sukni jest sznurowana, więc się spokojnie zmieszczę w każdą, najwyżej będzie mała luka w gorsecie.

Idź do H&M. Tam można upolować większe rozmiary i te rzeczy wcale nie wyglądają jak worki i można wyglądać sexi będą większą. Ja tam ostatnio głównie po bieliznę chodzę, bo zawsze coś znajdę fajnego i w odpowiednim rozmiarze. Ja mam różne rozmiary staników - to zależy od kroju i materiału. Najmniejszy mam 80C, a największy 85D i obydwa super leżą

O, dzięki Popatrzyłam sobie na te panie i się jeszcze bardziej utwierdziłam, że słusznie nie podobają mi się suknie z szelką dookoła szyi. Dotychczas nie podobało mi się to dlatego, że kojarzyło mi się z bluzkami letnimi i bikini, a teraz wiem, że strasznie powiększa i tak duży biust. Ale za to dekolty w literkę V mogę brać pod uwagę. Bez szelek bym się nie odważyła, ale na tych dziewczynach nawet fajnie to wygląda. Na mnie na stojąco może też by dało radę, ale podczas pląsów bym się obawiała.
a ja bym sie cieszyła jakby rodzice się nie wtrącali bo u Nas to nawet datę teściowa wymysliła podobno z dobrej wróżby hmm.....
Stary 2009-08-12, 20:50   #776
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
mam pytanko czy muszę spełniać jakieś wymogi żeby mnie dopisano do kalendarzyka??

jak Kasik Cię tylko zobaczy to zostaniesz zapisana

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-12, 20:54   #777
metkaa
Zakorzenienie

reniesia witaj w naszym gronie,

Cytat:
własnie nie są.Moja znajmoa kupiła z kolekcji 2008 i zapłaciła normalną cenę. Pytałam też w salonie i babka powiedziała, ze stare kolekcje nie sa tańsze. Gdyby były to przeciez ludzie kupowaliby głównie te ze starej,bo kogo obchodzi z kolekcji z którego roku jest suknia. To nie auto, że rocznik się liczy
no moze i tak jest, sama sie jeszcze nie interesowałam sukniami wiec myslałam ze moze te starsze sa tansze ale skoro nie to nie ja własnie tez mysle ze moze poszukam krawcowej
Stary 2009-08-12, 20:55   #778
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Już próbowałam nie raz. Czasami wydaje mi się, że są o to na mnie obrażeni bo nawet odliczanie dni na gg ich denerwowało i usunęłam
Cytat:
Aniołku a co to za suknia>? Z salonu? ja muszę ją zobaczyć, jak będziesz miała fotki to wyślij prosze mi na pw.
Za 1110zł też bym z chęcią kupiła
Tak z salonu, ale takiego niefirmowego. To sukienka z ekspozycji, już raz była wypożyczana i dlatego taniej wychodzi. No i jest jeszcze fajna opcja, że po ślubie można ją oddać w komis do tego salonu Jak ktoś ją kupi, to można dostać jakiś zwrot kosztów
Jak będę miała fotki, to wyślę. Niestety dopiero w przyszłym tygodniu. Próbowałam znaleźć podobną, ale na razie z marnym skutkiem
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 20:57   #779
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
No dobra to skoro tak to co to znaczy: woda arctic jest dla osób szukających wrażeń?? mądrala ??
otóz produkty sa pozycjonowane np. zywiec Zdrój jest pozycjonowana jako woda dla całej rodziny a Arctic jako woda dla ludzi młodych, aktywnych, dbających o siebie a ztego co pamietam z ich kampanii reklamowej jest adresowana głównie do kobiet i ma byc kojarzona z kobiecośćia i wywrotnoscia kobiety. Więc jeśli Ty jako respondent wskażesz odpowiedź, ze Zywiec jest dla sexi lasek a Artic dla rodzin to
np. kampania reklamowa była chybiona(o ile ja widziałas). Z każda marką związane są różne wartości, style zycia itp. Albo przypomnij sobie reklamy Kinder Bueno - pierwsze pozycjonowanie Kindera przedstawiało go jako produkt dla dzieci a te reklamy z umazanymi czekoladą blondynami to juz było jakies repozycjonowanie czy rebranding(nie wiem dokladnie jak to sie fachowo nazywa) na produkt dla dorosłych i wtedy jalbo Kinder to zabawa, przedszkole, dzieciaki, mleczko i zdrowie albo seks, tajemniczość, uwodzenie bla bla. To tak w skrócie.

Cytat:
jak Ci krzykną w salonie 3.000zł za suknie to u krawcowej połowę tego, więc ja też intensywnie myślę żeby przynieść zdjęcie i niech mi uszyje, a wiem że dziewczyny szyją identycznie, tylko się zastanawiam jak później sprzedać taką sukienkę, a ja niestety nie myślę o trzymaniu sukni ślubnej w domu na wieki

Cześć nowa PM tak jak Samoa mam nadzieję że zostaniesz u nas na dłużej.

A w ogóle ja tu jestem jakieś 1,5m-ca i czuję się jak w domu, o wszystkim ( no może prawie wszystkim ) mogę Wam napisać i git a ileż się udzielam prawie 200 moich postów zaraz będzie no i raczej nie odpuszczę do wesela, no może z małymi przerwami na wyjazdy i naukę
a ja chyba chciałam trzymac suknie na wieki, ale wystarczy mi welon, bo jak suknie kupie droga to jak sprzedam ja za 2 koła to sobie gdzies za ta kase piojade z tż na pare dni
Widac że Ty sie zaaklimatyzowałas na tym watku
Stary 2009-08-12, 20:58   #780
BlackAngel
Adwokat diabła

No dziewczyny zobaczymy zobaczymy jestem jednak dobrej myśli
Jak nie to co obiadek i później impreza to też źle nie będzie..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości