|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
![]() idę spać bo jutro do pracy rano a już zasypiam powoli ![]() buziaki dziewczynki
|
|
#842 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się ta suknia...i kosztuje nowa 1550zł
tylko pasek bym zmieniła tzn kolor![]() gala gabby.jpg najbardziej podoba mi się ta san Patrick, ale cena będzie pewnie powalająca
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-12 o 22:40 |
|
|
|
#844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogólnie mięśnie są cięższe niż tłuszcz więc jak tyjesz a nie widzisz różnicy w ciuchach tzn że zamieniłaś tłuszcz na mięśnie. A jeśli masz wahania jednego kg to się nie przejmuj - tak się waha waga każdego w przeciągu doby i jest to całkiem normalne - nie oznacza że przytyłaś albo schudłaś |
|
|
|
|
#845 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie w domu jem rano śniadanie, w pracy jem drugie śniadanie i jakieś owoce, albo rozbijam drugie śniadanie na dwie części i wtedy dłużej czuję się syta choć jem tyle samo. Potem od 14 już nic nie jem, żeby na aerobiku, na który chodzę 16-17, nie czuć się ciężko i nie mieć kolki. Po aerobiku jestem masakrycznie głodna, więc czasem kupuję sobie Cornego Light, a jak uda mi się wytrzymać, to dopiero w domu jem kolację. Ja nie wiem czy Ja na tych ćwiczeniach tak dużo piję i ta woda kurde tyle waży czy jaki grzyb?
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Jazz a ważysz się zawsze o tej samej porze? ja zawsze wskakuję na wagę rano jak zrobię siusiu
bo tak jak pisała Natj w ciągu dnia masz w brzuszku troszkę jedzonka i może waga więcej pokazać
|
#847 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jazz a zbliża Ci się @? bo jak mi sie zbliża to ważę 1kg więcej, a jak nie to już nie wiem
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-12 o 22:53 |
|
|
|
|
#849 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo jak się ważysz o tej samej porze to i tak nie wiesz czy to co zjadłaś jest ciężkostrawne, lekko, czy płyny jeszcze krążą a nie siedzą w nerkach.Dlatego też te urządzenia "super" wyszczuplające są śmiechu warte - zwykle pokazują ubytek po tyg/miesiącu stosowania ok jedno kg. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
70% tętna maksymalnego przez co najmniej godzinę. Tętno max się oblicza 230 (albo 220 ) minus wiek.A praktyka, najlepiej siadaj na rowerek i pedałuj, biegi, ćw. areobowe ogólnie (to co chodzisz to też, ale musisz utrzymać tętno, nie może skakać, dlatego najlepiej rowerek) To że rozmiar zostaje to dobrze - wyrabiasz sobie mięśnie i później zaczniesz szybciej spalać kcal (bo mięśnie w spoczynku i tak je spalają) , zawsze w środku albo na początku jest taki "kryzys" że albo widzisz po rozmiarach że lecisz, ale waga nie, albo tak jak Ty masz. Jak nie chcesz mięśni to ich nie trenuj - tak jak robisz - bez ciężarków itp. a za to zacznij biegać, rolki, rower - coś co robisz monotonnie przez dłuższy czas. Wtedy spalasz tłuszcz nie dobudowując sobie mięśni Edytowane przez natj Czas edycji: 2009-08-12 o 23:00 |
||
|
|
|
#850 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Onaella jakoś tak Cię wcześńiej nie skojarzyłam, ale czytam czasami lubelskie PM i patrzę i widzę że i Ty jesteś z LBN A pisałam jakoś wczoraj czy ktoś jest z LBN
|
||
|
|
|
#851 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja przybyłam się pokazać po randce
I idę spać Dobranoc Wam
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
tej to dobrze
![]() dobranoc
|
#853 |
|
Adwokat diabła
|
Stanie chyba na obiedzie, bo tż stwierdził ze wesela niet
![]() Ale nie wiem czy tradycyjne wesele niet czy ogólnie.. ![]() rozmowa pomiędzy pracą a jedzeniem zupki,
|
|
#854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze, a mi się wydawało, że jak się na tym pocę, to jest super, a to jednak nie takie proste. Okay, Natj baaaaardzo Ci dziękuję, bardzo bardzo |
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mało osób będzie niby?
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc moje kochane
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Widzę, że nowa PM nas podczytuje ![]() Szahownica nie ma co się czaić - po prostu dołącz do nas
|
|
|
|
#857 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a Ty nie chcesz wesela?Cytat:
![]() Moja sis zrzuciła z 10 kg w pół roku jeżdżąc na rowerku stacjonarnym - co drugi dzień przez 1-2 h |
||
|
|
|
#858 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
Ja spróbuję zmodyfikować listę jutro i tak mniej więcej zobaczyć kto przyjdzie a kto może odmówić, bo zapraszać 70 osób, a przyjdzie mi 50 A troszkę nie uśmiecha mi się z łapanki brać te 20 osób, zobaczę jeszcze jak z umową.. Jejku, nie zasnę za dużo się dzieję.. natj, tradycyjne czyli (wiejskie wesele, disco polo itp.) tż nie lubi tego typu imprez, a ja? no cóż zazwyczaj cierpiałam na nich w duszy, bo ileż można było w ciągu h słuchać piosenek typu 'ekm.." ![]() tak wiem popaprańcy z nas..
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-08-12 o 23:17 |
|
|
|
|
#859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A skąd masz pewność, że te 20 osób się nie zjawi? |
|
|
|
|
#860 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
Liczę mojego bro, bo nie wiem czy przyjedzie z DE.. Kuzynostwo, bo 'oni' jacyś tacy nie obliczalni.. Mogłabym wymieniać i wymieniać.. Wolę być już teraz pesymistką niż później się załamać że większość dała 'ciała'. A może się przeliczę i kazdy przyjdzie?
|
|
|
#861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chciała mieć tak około 100 osób (poniżej tej ilości płacę więcej za salę). A na liście mam 130, więc jak ktoś odmówi, to po prostu nie będę w to miejsce zapraszać kogoś innego. A jak wszyscy przyjdą, to i tak się zmieszczą. |
|
|
|
|
#862 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że może każdemu coś wypaść.. dobra spadam spać, bo zapałki mi się w oczach uginają.. dobranoc
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
No to jestem
![]() Przyjechałam do TŻ i ucięłam komarka, dopiero co oczka otworzyłam ![]() Ja normalnie za Wami nie nadążam, produkcja jak w chińskiej fabryce A co do gości, u mnie na liście jest 60 osób ale pewnie przyjdzie 50, a wesele będzie a la remizowa impreza : wódka, żarło, disco polo, kawałek podłogi do tańczenia a sztachety w razie bójki do poprania w recepcji ![]() ![]() Już się cieszę na samą myśl o tym
|
#864 |
|
Zadomowienie
|
Do jutra kobitki
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc! Sweet dreams
|
|
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc
|
#867 | |||
|
Zakorzenienie
|
My za zespół 3.500 za 2 dni
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To ja też idę spać, zaczynam przyzwyczajać organizm do troche wcześniejszego spania, bo ostatnio mi się rozbrykał i chodziłam spać koło 2 a potem cały dzień nic sie nie chce. To miłych snów ze ślubami w roli głównej!
|
|
#868 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam, zdjęłas juz aparat? Mi orto powiedziała, że spokojnie się wyrobimy przed ślubem Może za dużo wd40? JA bym wjechała w jakiś kurz Może masz kółka jakos luxniej przykręcone?A one sa czymś nasmarowane czy po prostu same takie ruchawe???Cytat:
A tak to ja tylko byłam siwadkiem jak inni sie bili. No i z takich siłowych sportów z kulturka to wygrywałam na rękę z chłopakami z klasy, cieniasy![]() Cytat:
![]() ja tak robilam, zawsze po aqua byłam tak głodna, ze kupowałam jogurt i go pochłaniałam a później wsuwałam pizze z tż ![]() Cytat:
Ja jeżdżę na rowerku i ćwiczę na stepperze i robię tak 40 minut rowerka, 10 min steppera i 10 minut ćwiczeń z hantalmi 0,5 kg i działa I jeszcze czaję na kijki do nordic walkingu.cos taka rozczochrana, he? Cytat:
Cytat:
![]() Tz dopiero wrócił do domu I zaliczył dwie imprezki cwaniak jeden a ja tu sprzątam dom jak matka polkaNiby mamy mieć tam neta, więc moze będę nadawać jak tz będzie spał, ale jak cos to do niedzieli
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#870 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doooobry
![]() Cytat:
Że też o tych sztachetach nei pomyślałam Taka atrakcja dla gości Muchomorka przyłączam się.. Jedni mają sztuczne ognie a inni będą mieć sztachety ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie wiedziałam że mi monitor prześwituje Jakbym wiedziała to bym zachowałą pozory ![]() Do niedzieli Udanego wypoczynku
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

tylko pasek bym zmieniła tzn kolor
no chyba, że po aerobiku jesz pizzę, frytki itd
bo tak jak pisała Natj w ciągu dnia masz w brzuszku troszkę jedzonka i może waga więcej pokazać