Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-13, 12:54   #2611
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

No rzeczywiście cyrk macie z tymi swoimi gośćmi... zobaczymy jak to u nas będzie. U mojej siostry na ślubie nie przyszło 5 osób, niestety z naszej rodziny. Była głupia sytuacja bo w środę przed ślubem zmarł nasz wujek, nie najbliższa rodzina, ale kontakt utrzymywaliśmy dość bliski, wujek zmarł po długiej chorobie. No i jedni nie przyszli bo jechali na pogrzeb, no i dość daleko od nas to było więc było wytłumaczenie normalne, chociaż nawet nie zadzwonili że ich nie będzie a dla nas to nie było takie oczywiste, bo mogli przyjść, posiedzieć do 12 i wracać. A drudzy z dzieckiem nie przyszli ani na ślub ani na pogrzeb. Nawet nie zadzwonili ani do nas ani do cioci. A wystarczyło dać znać w czwartek że nie przyjadą i siostra zaoszczędziła by 1200 zł... rodzinka.
Stary 2009-08-13, 12:56   #2612
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

moniaq ja własnie tez wiążę tasiemkami do lawek bomi ksiadz zabronil bo swiezo odnawiane są ławki

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 13:05   #2613
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
z krwi, badają hormony FT3 i FT4 a potem do endokrynologa i z usg już wszystko widać....
no wlasnie mam badanie krwi na wtorek wyznaczone. myslisz,z e lepiej od razu isc na usg czy poczekac na wyniki?? to znaczy, czy jak w badaniach krwi wyjdzie wszystko ok, to juz nie trzeba robic usg??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 13:12   #2614
kliwia
Zakorzenienie

jak wyniki beda kiepskie to dostaniesz skierownaie na usg
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 13:16   #2615
gold-fish
Zakorzenienie

mka ślicznie wyglądałaś suknia piękna, a to zdjecie ostatnie że też my takiego nie mamy

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
podoba mi się śliczne są te tiulowe ramiączka a biust ho! ho!
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
No pewnie że by ładnie wyglądał, ale niestety jest och 22 sztuki i mam tylko niecałą godzine na przystrojenie Koscioła. A poza tym... proboszcz zakazał przyczepiania czegokolwiek do ławek. Stąd pomysł na wysokie świeczniki i tiul będzie szedł od świecznkika do świecznika. Tylko że jeden świecznik z samymi margaretkami i świecą - 20zł.... ych.
a nie mozesz kupić 10 takich świeczników, po 5 na każda stronę i połączyć je tiulem. Nie muszą być na całej długosci ławek, wystarczy ustawić od połowy ewentualnie niech kawałek tiulu opada na posadzkę i lezy lekko zmarszczony wzdłuż ławek tych tylnich 10 swieczników to 200 zł + tiul- myślę ze zmieścisz się w 300-400 zł a te świeczniki możesz wystawić później na All

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 13:24   #2616
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A ja jestem załamana dekoracja kościoła

1000 zł /4 za dekoracje wartą góra 600 zł
Dekoracja dopiero przed nami, musimy od ksiedza wyciągnać namiary na pary ślubujące w ten sam dzień co my

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
dziękuję
U nas największe konflikty z teściową są na tle zwierząt. Bo ja jestem wegetarianką, mamy z TŻ w domu 3 koty a zamiast kwiatów zbieramy karmę dla azylu, z którego mamy jednego z nich. Ona natomiast pochodzi z wiejskiej rodziny i zwierzęta traktuje jedynie jako produkt spożywczy, co zresztą za każdym razem podkreśla dodając jakieś bzdety o wyższości człowieka nad innymi stworzeniami Wczoraj dodatkowo mnie wkurzyła bo powiedziała, że ona nie da nam karmy tylko książkę. Tak na prawdę, gdyby to powiedział jakikolwiek inny gość to byłoby mi to obojętne ale uważam, że rodzice powinni wspierać swoje dzieci i dawać przykład innym gościom. Powiedziałam jej, że ja jak daję komuś prezent to po to żeby sprawić radość obdarowanej osobie i przykre jest to, że ona daje prezent po to żeby sprawić przyjemność sobie. Odfuknęła, że może MI kupić 0,5kg worek karmy jak MI tak bardzo zależy. Powiedziałam, że owszem zależy mi. Choćbym miała paść trupem to zmuszę ją, żeby chociaż raz w życiu pomogła zwierzętom. Jak nie przyniesie karmy to nakupuję worków z jedzeniem dla zwierzaków za całą kasę jaką od niej dostaniemy i zawiozę do azylu ze specjalną dedykacją od niej... a co

ja za swoją w Łodzi płacę ok 2200, inne sukienki, które oglądałam w tym salonie kosztowały w granicach 2000-2300
Podoba mi się to, że jesteś taka stanowcza i ze stoickim spokojem (tak odbieram Twoje podejście czytając posty) wszystko teściowej tłumaczysz...moment ami chyba musi się w niej gotować

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
strobli no wlasnie nie wiem co ja bede robic jak juz bede po slubie
Zobaczymy Jest Tyyyyle watkow, a zawsze mozna zalozyc kolejny
W zasadzie to juz 15 dni
Stres lekko mi sie udziela, dzis ide zamowic torta i do biedronki - po podgrzewacze i zobaczyc ta wodke.
No i dzis tż dzowni do ksiedza umowic sie na katecheze
Założymy wątek "Żonki 2009" i będziemy opowiadać o kolejnych etapach naszego życia

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Mi to juz tak przykro , ze całe przygotowania ślubno-weselne za mną Jak tak Was podczytuję, to żal, że już nie ma tych emocji, napięcia, wyczekiwania i odliczania. Teraz zostały tylko zdjęcia i film (mamy mieć swój jutro )
Agatko powiem Ci, że na dzień dzisiejszy to ja marze,żeby przygotowania się już skończyły...najbardziej męczące jest jeżdżenie z Kielc na Śląsk i tak średnio 3 razy w miesiącu. Teraz narzekam, ale wiem, że jak już będzie po wszystkim to zacznie mi brakować całego tego zamieszania i życia na wysokich obrotach.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kobietki zrobiłam 7 rożków 4 godziny zabawy tata sie uśmiał ze tyle zabawy i przygotowań i wogóle

zdjec nie mam bo mi tz aparata zakosił
dzis znow idziemy za garniturem juz neimam do neigo siły w tylu sklepach bylismy ze szok
ten za mało brazowy ten za bardzo brazowy ten za prosty ten za krzywy ten ma przeszycie a ten go nie ma dzis mamy ogladac z new mena taki szyty na miare ponoc facet w jednym salonie ma dla jakiegos klienta i nawet sie erozmiar zgadza jak juz nei bedzie wyjscia to sie zamówi szyty na miare

jesczez znalazlam w bieruniu salon slubny dla panów z garniturami firmy wilvorst tylko nei wiem co to za garniaki słyszła ktoras o takiej firmie ??
Oglądaliśmy garnitury z tej firmy, ale żaden nie przyciągnął uwagi mojego ślubnego...ślubny gajerek miał spełniać określone krteria...gorzej niż baba

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Hej!
Mój TŻ też widział sukienkę na obrazku, za to wczoraj kupiłam sukienkę na przebranie / poprawiny... jeszcze nie wiem czy będę się przebierać, ale w razie czego. No i moje pytanie jak to u was z przebieraniem po północy? przebieracie się? no i jakie macie stroje na poprawiny jeśli są.... ja swoją sukienkę wkleję jak będę miała aparat bo na razie wszystkie mi pozabierali
Ja się nie pzebieram, nie wiem czy pozwolę się Tż-etowi rozebrać z sukni taka jestem nią zachwycona. Sukienkę na poprawiny wkleję wieczorkiem, muszę cyknąć fotkę

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
A tak poza tym to mieliśmy przeboje ze świadkiem TZta, który na miesiąc przed ślubem (jego super kolega, z którym mieszkają od 28 lat drzwi w drzwi i który od lutego wie o ślubie i dacie i o tym, że będzie świadkiem) odmówił przyjścia na ślub!!!!!!! Wyobrażacie sobie? Cham i tyle. Brak mi słów. Na szczęscie inny kolga, wcale nie taki bliski, ale bardzo w porzaku gość od razu powiedział że będzie świadkiem i że będzie z tego powodu przeszczęsliwy, mimo tego, że nie byl od początku proszony na wesele, i na miesiąc przed go prosimy. I jego brata. I strasznie sie ucieszyli oboje i od razu powiedzieli że będą. Na szczeście tak wyszło, ale mojemu TZ bardzo przykro było i podobno 3 innych kolegów "od dziecinnstwa" nie przyjdą. Ludzie są beznadziejni!

I w końcu kupiliśmy garnitur dla TZ ... ufffffffff!!!

Dzisiaj jedziemy próbowac masy do tortów a w czwartek ... za tydzień.... mam przymiarke sukni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! O jejciuuuuuuuuuuuu! .
Niektórzy nie mają za grosz taktu, wiem to po swojej rodzince

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
z oczkiem ok. jęzczmien rozszedł sie w środe przed slubem

a co do halki to podszylam troszke material, koło sie uniosło i było rewelacyjnie.

Stribi jak ci wykryli , ze masz cos nie tak z tarczycą?? USG czy badanie krwi??

Kurcze wczoraj byłam u gina , spojrzał na mnie i kazał isc do lekarza zbadac tarczycę. poszłam dzis do rodzinnego, wziąc skierownie na badanie krwi (morfologa, ob, cukier itp) a ona do mnie: to i tarczyce zbadamy
2 lekarzy sie tym zaciekawiło
Madzia dobrze, że obaj coś zauważyli może te badania to tylko pod kątem kontroli czy jest ok. Skontrolują i nawet jak trzeba będzie leczyć to lepiej wcześniej niż później - będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
No rzeczywiście cyrk macie z tymi swoimi gośćmi... zobaczymy jak to u nas będzie. U mojej siostry na ślubie nie przyszło 5 osób, niestety z naszej rodziny. Była głupia sytuacja bo w środę przed ślubem zmarł nasz wujek, nie najbliższa rodzina, ale kontakt utrzymywaliśmy dość bliski, wujek zmarł po długiej chorobie. No i jedni nie przyszli bo jechali na pogrzeb, no i dość daleko od nas to było więc było wytłumaczenie normalne, chociaż nawet nie zadzwonili że ich nie będzie a dla nas to nie było takie oczywiste, bo mogli przyjść, posiedzieć do 12 i wracać. A drudzy z dzieckiem nie przyszli ani na ślub ani na pogrzeb. Nawet nie zadzwonili ani do nas ani do cioci. A wystarczyło dać znać w czwartek że nie przyjadą i siostra zaoszczędziła by 1200 zł... rodzinka.
Jak to mówią z rodzinką się najlepiej na zdjęciu wychodzi - u mnie jest parę takich rodzin, że ani widu ani słychu o potwierdzeniu, ale on innych wiem, że przychodzą. POwinnnam być świnią i jak przyjdą 5-ego to ich zapytać " A co Wy tu robicie? potwierdzaliście, że będziecie?? aż się we mnie gotuje...
Stary 2009-08-13, 13:31   #2617
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
a nie mozesz kupić 10 takich świeczników, po 5 na każda stronę i połączyć je tiulem. Nie muszą być na całej długosci ławek, wystarczy ustawić od połowy ewentualnie niech kawałek tiulu opada na posadzkę i lezy lekko zmarszczony wzdłuż ławek tych tylnich 10 swieczników to 200 zł + tiul- myślę ze zmieścisz się w 300-400 zł a te świeczniki możesz wystawić później na All
niestety ... te świeczniki na all kosztują 55zł za sztuke... + kwiatki które są "u nasady" świec (niby wianek) ... już też o tym myślałam

dam sobie spokój z kombinacjami - nie chce się stresowac w dzien ślubu że co to będzie z Kościołem, tym bardziej, że można wejść do Kościoła z dekoracją dopiero o 16.00, a ja mam o 17.00 ślub. mam to w nosie

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 13:41   #2618
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A ja nie wiem co robić, przed nami jest ślub o 16. Więc założenie nowej nie wchodzi w gre. Chcemy ograniczyć tą dekoracje do minimum. A dołożyć swoje. Co myślicie o wysokich słonecznikach i dosyć wysokich wazonach? Może coś jeszcze dołożyć, ale co?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 13:55   #2619
stokrotka24
Zakorzenienie

hej
wklejam wam zdjęcia z próbnej fryzury. Nie są za wyraźne bo mój aparat coś odmawia posłuszeństwa. Zdjęcia nie oddają uroku fryzurze, ja jestem zadowolona. Robiłam też zdjęcia pazurków ale mało coś je widać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06808.jpg (138,5 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06810.jpg (147,5 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06820.jpg (131,7 KB, 77 załadowań)

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 13:57   #2620
MAGiALENA
Zakorzenienie

CZEŚĆ wszystkim obecnym i przyszłym żonom 2009!!!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 13:57   #2621
san_g
Zadomowienie

Anika222 słuchaj nie wiesz czy w Gliwicach lub okolicy można położyć gości weselnych chodzi mi o w miare tanie noclegi bo mamy ok 30 osób do położenia a tam gdzie mieliśmy mieć załatwione miejsce dzisiaj mi powiedzieli,że jednak nie będą mogli wynająć pokoi i znowu problem....

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 13:58   #2622
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej
wklejam wam zdjęcia z próbnej fryzury. Nie są za wyraźne bo mój aparat coś odmawia posłuszeństwa. Zdjęcia nie oddają uroku fryzurze, ja jestem zadowolona. Robiłam też zdjęcia pazurków ale mało coś je widać
Ale super fryzurka a masz może zdjęcie jak bardziej widać to z przodu podczesanie??

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 13:59   #2623
kliwia
Zakorzenienie

stokrotka super
magialena nooo opwoaidaj i pokazuj!!
Stary 2009-08-13, 14:03   #2624
MAGiALENA
Zakorzenienie

jestem teraz u rodziców (bo my nie mamy jeszcze internetu) więc wkleję narazie jedno może dwa zdjęcia, a resztę postaram się w weekend, bo też tu będę.

Stary 2009-08-13, 14:09   #2625
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Ale super fryzurka a masz może zdjęcie jak bardziej widać to z przodu podczesanie??
proszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06827.jpg (174,2 KB, 65 załadowań)

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 14:14   #2626
MAGiALENA
Zakorzenienie

jak mnie ten komputer wkurza - chodzi jakby chciał, a nie mógł (a właściwie jakby mógł, a nie chciał).

oto my:
- ślub - 06.06.09
- sesja - 09.06.09.*

* zrobię osobny wątek jak wezmę z domu płytę ze zdjęciami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ślub 1.jpg (33,3 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ślub 2.jpg (28,6 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sesja 1.jpg (113,1 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sesja 2.jpg (88,8 KB, 95 załadowań)

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2009-08-13 o 15:00
Stary 2009-08-13, 14:22   #2627
kliwia
Zakorzenienie

magialena slicznie
Stary 2009-08-13, 14:39   #2628
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
proszę
Dzięki strasznie mi sie podoba

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 14:47   #2629
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
Anika222 słuchaj nie wiesz czy w Gliwicach lub okolicy można położyć gości weselnych chodzi mi o w miare tanie noclegi bo mamy ok 30 osób do położenia a tam gdzie mieliśmy mieć załatwione miejsce dzisiaj mi powiedzieli,że jednak nie będą mogli wynająć pokoi i znowu problem....

polecam akademiki jesli to wrzesien sszwagier jest tam wykładowcą mogę go popytac jak sie to zalatwia, wiem ze na swoje wesele planował tam gosci połozyc ale na szczescie pomiescili wszystkich po rodzinie, nam tez proponował ale sytuacja sie powtorzyła i nasi goscie beda spac po rodzinie

poza akademikami to znajomy ma cos takeigo co sie nazywa sleepcity i ma kilka mieszkam w gliwicach i je wymajmuje ale to jest chyba cos ok 200 paru złoty za dzien za mieszkanie... czy cos takiego

potem juz chyba hotele zostają qubus, silvia, royal,
wiecej grzechów nie pamietam

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 17:08   #2630
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
jaga ale zrobilas ze swojego slubu tajmnice
Jakbysmy nie wiedzialy jak wygladacie oboje.
no wlasnie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
żabcia wysłałam Ci zaproszenia na nk żeby nie było
hmmm?

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
My za organiste placimy 200 skrzypce 150 spiewaczka 150 a ubior kosciola------UWAGA 100zł
my tez placilismy tylko 100zl

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!! mam nadzieję, że jeszcze mnie kojarzycie! od ślubu właściwie nie miałam czasu wejsc na wizaz!! tyle mam do czytania ze zajmie mi to chyba z miesiąc! póki co moze i ja tak w skrócie opowiem jak było...

Ogólnie było super!! moja wiązanka...(jak dla mnie) CUDO ...kalie i róże, świadkowej tez przepiękna) Nasz kamerzysta...Boze...po prostu wspaniały człowiek...wszystko nam powiedział co i jak, odstresował!! w kościele.....ZERO STRESU!! tak wcześniej obawiałam się przejśc przez ten kościół...myśl o przysiędzie mnie paraliżowała...a jak sie okazało....przez kościół poszłam z uśmiechem (i przeszczęśliwa, bo chórek, który zamówiliśmy tak super śpiewał i grał ze....) Mój mąż tylko lekko sie zestresował..ale jakoś to opanował Przysięga....cudowna....p omimo ze widziałam lekkie przerażenie w oczach mężą...ja całkowicie spokojna...z uśmiechem...
Muszę jeszcze wspomniec o księdzu i jego kazaniu....pierwszy raz byłałm na ślubie gdzie ksiądz mówił kazanie typowo do pary młodej...cały czas się na nas patrzył...miał takie kazanie, ze musieliśmy w pewnych momemtach i przytaknąc i zaprzeczyc.... nie zrobił z naszego slubu monotonnej, stresującej mszy!!
Mieliśmy piękną pogodę...słoneczko..zero deszczu! (a nadawali deszcz przez cały dzień).... po drodze koledzy jeszcze z liceum zrobili nam bramę z szampanem...rozbiciem kieliszków.....(zupełnie się nie spodziewaliśmy).
Wesele mieliśmy do 6 rano! na drugi dzien poprawiny również z zespołem do 23...jedzeniem obdarowaliśmy wszytskich gości z poprawin a i tak zostało tyle, że nie mogliśmy zapakowac tego w samochód!!
Owszem...zeby nie było, że mieliśmy wszystko tak oh i ach...było kilka rzeczy, które bym lekko zmieniła...ale to tylko szczegóły więc nimi nię będę się przejmowac

załączam kilka amatorskich zdjęc ze ślubu i pleneru nad morzem..

Załącznik 2437537 moja wiązanka

Załącznik 2437538 Załącznik 2437539
Załącznik 2437540 Załącznik 2437541
Załącznik 2437542 Załącznik 2437543
Załącznik 2437544
slicznie wygladalas

Cytat:
Napisane przez princessa0121 Pokaż wiadomość
ile cukierków kupić na 130 osób ????
ja niewiem jak to się liczy , pomóżcie , jeśli wiecie

ja myśłe tak z 10 kg, tomało dużo sama niewiem
prosze o pomoc
ale na podziekowania na stol czy na bramy?
my na 160 osob potrzebowalismy 10kg na pudeleczka

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Mi to juz tak przykro , ze całe przygotowania ślubno-weselne za mną Jak tak Was podczytuję, to żal, że już nie ma tych emocji, napięcia, wyczekiwania i odliczania. Teraz zostały tylko zdjęcia i film (mamy mieć swój jutro )
ehhh mi tez

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

a teraz pora na obiecane zdjecia

pare fotek ze slubu i wesela

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-08-13 o 17:02
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 17:16   #2631
zaaaabcia
Zakorzenienie

Slub i Wesele
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_25_9904.jpg (108,3 KB, 124 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_25_9977.jpg (157,0 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_25_9999_31.jpg (71,7 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_25_9999_91.jpg (118,1 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_25_9999_116.jpg (125,3 KB, 124 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_25_9924.jpg (144,6 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_25_9999_131.jpg (94,8 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_25_9999_482.jpg (147,0 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_25_9999_713.jpg (141,8 KB, 82 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-13, 17:20   #2632
zaaaabcia
Zakorzenienie

ciag dalszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_25_9999_728.jpg (33,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_25_9999_317.jpg (103,1 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_25_9999_543.jpg (131,9 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_25_9999_630.jpg (124,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_26_9814.jpg (145,8 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_26_9684.jpg (139,1 KB, 71 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-13, 17:25   #2633
zaaaabcia
Zakorzenienie

czas na plener
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_45.jpg (142,7 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_55.jpg (74,5 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_95.jpg (146,2 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_115.jpg (78,2 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_130.jpg (155,9 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_142.jpg (154,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_159.jpg (149,7 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_168.jpg (146,4 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_174.jpg (149,2 KB, 42 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-13, 17:29   #2634
zaaaabcia
Zakorzenienie

ciag dalszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_189.jpg (88,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_201.jpg (91,4 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_203.jpg (110,0 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_211.jpg (119,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_221.jpg (150,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_226.jpg (145,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_248.jpg (149,8 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_251.jpg (148,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_268.jpg (96,4 KB, 28 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-13, 17:34   #2635
zaaaabcia
Zakorzenienie

i koncowka
mam nadzieje ze sie Wam podobaja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_178.jpg (145,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_172.jpg (148,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_83.jpg (102,1 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_69.jpg (115,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_170.jpg (121,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_301.jpg (146,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2009_07_30_9999_285.jpg (146,6 KB, 50 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-13, 17:56   #2636
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
polecam akademiki jesli to wrzesien sszwagier jest tam wykładowcą mogę go popytac jak sie to zalatwia, wiem ze na swoje wesele planował tam gosci połozyc ale na szczescie pomiescili wszystkich po rodzinie, nam tez proponował ale sytuacja sie powtorzyła i nasi goscie beda spac po rodzinie

poza akademikami to znajomy ma cos takeigo co sie nazywa sleepcity i ma kilka mieszkam w gliwicach i je wymajmuje ale to jest chyba cos ok 200 paru złoty za dzien za mieszkanie... czy cos takiego

potem juz chyba hotele zostają qubus, silvia, royal,
wiecej grzechów nie pamietam
słuchaj a mogłabyś się szwagra zapytać jak to z tymi akademikami jest we wrześniu a właściwie na koniec września-bo ja dzwonilam do 2-ch i nie kwaterują właśnie w jednym z nich mieliśmy mieć miejsce i pytałam tam o to juz kilka miesięcy temu i wszystko było ok, dzisiaj dzwonie żeby wszystko dopiąć a kobieta mi mówi że oni już we wrześniu nie kwaterują gości weselnych no masakra jakaś a royal i inne hotele odpadają bo tak za odobę ponad 100 zł;/ a na to nas nie stać niestety....

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 17:56   #2637
kzabeczka
Zadomowienie

zaaaabcia Fotki macie rewelacyjne Naprawdę cudowne ujęcia i Wy cudownie wyglądacie
Stary 2009-08-13, 17:59   #2638
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
jak wyniki beda kiepskie to dostaniesz skierownaie na usg
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Madzia dobrze, że obaj coś zauważyli może te badania to tylko pod kątem kontroli czy jest ok. Skontrolują i nawet jak trzeba będzie leczyć to lepiej wcześniej niż później - będzie dobrze
dokładnie, lepiej wczesniej, niż za późno
Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
CZEŚĆ wszystkim obecnym i przyszłym żonom 2009!!!
czeeeeśc bardzo ładnie wyglądałas

Zabcia suuuuuper zdjęcia, super sesja, baaardzo mi sie podoba

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 18:11   #2639
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
hej

stokrotka bombowa fryzura !! Lekka, naturalna !! Tez taka chce

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 18:15   #2640
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kzabeczka Pokaż wiadomość
zaaaabcia Fotki macie rewelacyjne Naprawdę cudowne ujęcia i Wy cudownie wyglądacie
dziekuje kochana

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Zabcia suuuuuper zdjęcia, super sesja, baaardzo mi sie podoba
dziekuje

teraz sie glowie ktore zdjecie wybrac na podziekowanie

Olivia 2.07.2014
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości