|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Stokrotko super fryzurka
![]() wciągnęłam męża w wizyty u lekarzy ![]() ja bylam juz u dentysty, wczoraj u gina, dzis u lekarza rodzinnego, we wtorek mam pobranie krwi. zostanie mi tylko usg piersi i moze usg tarczycy (ale oby nie). a mąz jutro ma pobranie krwi i dentystę ![]() stwierdzialm, ze trzeba w koncu o siebie zadbac i raz w roku byc na "przeglądzie" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
Twoje zdjecia zabcia sa rewelacyjne, po prostu miażdzące!!!!!!
foograf odwalił kawał dobrej roboty, to nie sa pierwsze lepsze zdjecia !! Duzo placiliscie? Gratuluje wyboru fotografa... i meza oczywiscie ![]() ![]()
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz racje trzeba przyznac ze fotograf dal z siebie wszystko ![]() jestesmy zachwyceni jego praca ![]() i ciesze sie ze udalo nam sie go zalatwic po tych wszystkich przebojach z naszym pierwszym fotografem ![]() wsumie zaplacilismy 2,5 tys wiem , wiem duzo ... no ale taka pamiatke ma sie do konca zycia ![]() Jesli o meza chodzi to ... niezle mialam oko nie ![]() tutaj jest reszta zdjec jesli chcesz sobie zobaczyc www.hubertburzawa.com/pk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm powiem tak - odpowiednia cena za odpowiednia jakość zdjec ![]() Dzieki za linka !!
![]() |
![]() |
#2645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze powiedzianek ![]() a jesli o link chodzi to nie ma za co ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
zaaaabciu przepiękna z Ciebie Panna Młoda! Mam się na kim wzorować, bardzo podoba mi Twoja suknia! Powiedz mi, czy ona jest jednoczęściowa? Fiszbiny Ci nie przeszkadzały? Nie przeszkadzał Ci brak ramiączek? Jak z trenem?
![]() |
#2647 |
Wtajemniczenie
|
zabcia wyglaales super a zdjecia rewelacja
![]() jejku to juz pojutrze ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2648 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A mi się bardzo marzyły moje własne naturalne paznokcie na ślubie i byłam na bardzo dobrej drodze żeby takie posiadać. Jednak zabiły je zajęcia na basenie w ramach kursu, który dostaliśmy w prezencie ślubnym... no może przedślubnym ![]() ![]() zabcia piękne fotki ![]() ![]() madzialenka to super, że z okiem było ok ![]() Muszę spróbować podszyć tę halkę... a nie zdeformuje mi się wtedy suknia jak ten abażur z jednej strony podniosę?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az sie zarumienilam tylko komplementow na jeden raz ![]() sukienka jest jednoczesciowa z tylu wiazany gorset ... jesli chcesz moge podeslac Ci dokladnie zdjecia tylu ![]() najbardziej balam sie ze suknia bedzie niewygodna ale naszczescie sie rozczarowalam bo czulam sie w niej znakomicie !! super mi sie w niej tanczylo ... jesli o tren chodzi to mialam odpiety w Kosciele a pozniej na pierwszym tancu i sprawil mi troszke problemu po podwijal mi sie pod stopy ... no ale jakos dalam rade a pozniej jak mama go podpiela to bez problemu przetanczylam cala noc ![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje slicznie ![]() Cytat:
![]() ciesze sie ze zdjecia Ci sie podobaja ![]() a ja wlasnie mam dylemat bo wybieram jedno zdjecia na podziekowanie dla gosci i nie wiem ktore wybrac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
Zaaabcia ale za*****ste zdjecia, bo dech mi zaparlo w piersiach
![]() ![]() ![]() ![]() a z tego co pamietam to chyba masz mieć jeszzcze sesje w Nowym Jorku, czy źle pamietam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje slicznie ![]() nawet nie wiecie jak sie ciesze ze podobaja sie Wam moje zdjecia ![]() tak , dobrze pamietasz jeszcze czeka nas sesja w NY tylko ze musze czekac na moja suknie az przyleci do mnie do stanow bo w pralni dluzej zeszlo i nie byla gotowa do odebrania na czas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2652 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2653 |
Zadomowienie
|
Podziękowania dla rodziców czy dla Gości?? My dla gości chcemy zgrać zdjęcia z ceremonii i z wesela (te od fotografa) na płyty i podrukować fajne okładki i rozdać tym co byli. Chcieliśmy film nagrać wszystkim, ale oczywiście jak rodzice TZ go dostali to każdemu pozgrywali ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj zrobilam winietki
![]() ![]() jedno mniej do robienia ![]() Dzis jade z tesciami na sale ![]() chyba zaczynam sie stresowac ![]() ![]() zabcia jeszcze raz powiem, ze super wygladaliscie, i super sejsja plenerowa wam sie udala. Pokaz stronke fotografa. ![]() Z tych co nam pokazalas, jabym gosciom wywolala jedno z tych: z smaochodu: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1250176498 spod kosciola w bankach: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1250176498 albo spod welonu: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1250177369 a co do płyty dla gosci weslenych. ![]() My zgramy tylko filmik - najlepsze momenty, ktory bedzie trwał tyle ile piosenka ktora do niego wybierzemy : ![]() I do tego zdjęcia, ale tez nie wszystkie tylko wybrane najpiekniejsze ![]() ![]() I to na 2 plytach ![]() A do tego wywolam tez jedno zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2655 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci że faceci ogólnie mają słabą pamięć co do ciuchów itp. Kupiłam np. 2 dni temu 3 bluzki z Tż dla mnie i sam pomagał mi je wybierać a gdy je zakładam po 2 dniach od kupna to on do mnie CO to masz za bluzkę?! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Cytat:
Ślicznie w niej wyglądasz.Pazurki za blisko masz aparat i efekt się rozmywa. Cytat:
Jaka Ty drobna jesteś ![]() Bosko wyszły te bombelki na ślubie! Zdjęcia prze cudne!! Uwielbiam B&W ! Zakochałam się w Twoich zdjęciach takie piękne na łonie natury! 2, 5 tys za same zdjęcia?! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Zaabcia ja też nie wiedziałabym jakie zdjecie wybrac, wszystkie są boooskie
![]() to w samochodzie byłoby super, też mi się rzuciło w oczy ![]() Ale za to te są bombowe, tapete bym sobie ustawiła taka na pulpicie a nasz Waszym miejscu wywowała takie gignatyczne zdjecie na sciane ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1250177633 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1250177633 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1250177369 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Martuś, baaaardzo się cieszę, że Wasz dzień był taki udany ![]() ![]() I wiesz co? Nie wiem jak to się stało, ale nie mam Waszej audycji z RMFu! I o taniec też poproszę ![]() mka1987, piękna sesja nad morzem ![]() ![]() Basiu, fantastyczna relacja ![]() ![]() Jeeezzzuuu, ile Cię tu już nie było? ![]() Żabciu, cuuuudddoooowna sesja!!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() diamonndbabe, sas, stokrotka24, Riana ![]() ![]() żabciu śliczne zdjecia ![]() ![]() ![]() bylismy wczoraj na Kac Vegas i przypomniał mi się wieczór panieński ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
zabcia śliczne zdjęcia, wyglądaliście cudnie
och to już jutro ![]() ![]() Może jeszcze później uda mi się zaglądnąć do was ![]()
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
bylam na sali
![]() troche pozmienialam i jest super ![]() ![]() ![]() Ale skumajcie Tż bratanicę - jechalam z tesciami i z nia z tej sali w samochodzi, rozmawiamy (jestesmz tesciami jeszcze na pan pani), i nagle bratanica (pierwsza klasa podstawowki) wypala: - ciociu a dlaczego ty do mojej babci i dziadka nie mowisz mamo i tato !!?? ![]() A ja akurat mialam rece przelozone do przodu i trzymalam tesciowa za rece i az mnie zatkalo, i nie wiedzialam co mam tej malej powiedziec ![]() i mowie: - no wiesz, ja jeszcze nie moge tak mowic ![]() Tz rodzice sie usmiechneli, i tesciowa mnie scinslea mocniej za rece i mowi: - pamietaj, ze jestesmy za tobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2661 |
Zadomowienie
|
Poradźcie mi dziewczyny czy do mojej sukni pasuje coś na ramiona? Cokolwiek?
![]() ![]() Zdjęcia sukni są tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2566
![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
na pewno by cos pasowalo, ale musialabys to przymierzyc
moze taka etolka jak miala ewelina00?? http://allegro.pl/item703049183_etol...el_i_ecru.html znalzlaam cos takiego: bolerko z koronki do podobnej sukni; http://allegro.pl/item714297346_rond...ekna_wawa.html Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-14 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2663 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po prostu prze piękne! Wyglądaliście rewelacyjnie i plener zachwycający! Cytat:
Wszystkim jutrzejszym PMkom mało stresu, usmiechu i słońca i niech ta dzisiejsza miłość niesie was przez całe życie na swoich skrzydłach! Buziaki dla Was i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!
![]() |
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutrzejszym PMkom dużo uśmiechu, zerowego stresu i pięknej pogody ![]() Trzymajcie się, kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
Wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
Haj żoneczki i jeszcze panienki
![]() Kurczę czas tak nagli, a jeszcze mamy tyle spraw do załatwienia ![]() Chodzimy na ten kurs tańca, ale przez te niecodzienne wygibasy to teraz kaleka jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Miara i pierwsza przymiarka sukni były, gotowa ma być w połowie września. Tż zaś jeszcze garniaka nie ma... i mój tata i teściu też nie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.trzebiez.pl/forum-police/fora/norka1.jpg ![]() myślałam może o takim czymś co miała jupik (na pewno widziałaś), tylko chyba musiałabym lecieć do salonu żeby mi to szybko zrobili.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=H6Dg1Ymji-Q
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- motley --> zagadzam się, tż bym nie założyła futra ze zwierzątek, ale to chyba nie jest prawdziwe, jakaś podejrzanie niska cena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piosenka fajna, ale dla mnie ciut za szybka jak na pierwszy taniec. Jakoś nawet mi nie pasuje 2 na 1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.