|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5731 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
Kochane moje
Robilam moje zelki 9lat temu u doc Knakiewicza Po drugim dziecku sie zmniejszyly i poszly lekko w dol ![]() Poza tym chce sobie zrobic duze D Bylam u Niego i pytalam o powiekszenie ust(ma blizne po psie n wargach,ugryzl mnie jak milam 9lat)i ten kretyn stwierzdil ze nie mozn na bliznie,a Ja ok to zlikwidujmy blizne A On ze zaryzykujmy na 3mies i moze ''zlapie''w tym miejscu Co za idiota?????????? Nie takie cuda robia i usuwaja,a On ze nie da rady??????? Nie chce u Niego robic piersi!!!!!!!!!!! Czy znacie dobrego lekarza we Wroc,ktory poradzi sobie z moja blizna i zrobi mi ladne cycusie? jesli moge prosic o fotki na maila po operacji
|
#5732 |
|
Przyczajenie
|
Sunrise0101, chętnie zobacze fotki twoich piersi, bo ja też mam zamiar robić u dr Kasprzyka w Krakowie, czytałam opinie o nim i miał same pozytywne. Jeśli możesz to wklej fotki tu na forum.
|
|
|
|
#5733 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jak na Wasze wprawne oczko to jakiego rozmiaru mogę się spodziewać po operacji z tymi moimi wkładkami..? Myślicie, że wyjdzie "C"?
|
|
|
|
#5734 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5735 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie dziewczynki
A ja tak trochę z innej beczki bo trochę się niepokoję. Mnie wciąż bolą piersi ! Jestem ponad dwa tygodnie po zabiegu, już mi strupki poodpadały, już nie noszę pasa (pozwolenie doktorka) a piersi dalej bolą. Ale nie jest to jednostajny ból tylko zmienny. Czasem mnie po prostu bolą ale to jest do zniesienia. Często mnie "mrowią" czuje jakby tysiące igiełek ktoś mi wbijał pod skórę. Najgorzej jednak że bardzo często w ciągu dnia się tak jakoś dziwnie same napinają, mam wrażenie że wtedy boli mnie cała skóra, mięsień i brodawki. To napinanie trochę przypomina uczucie zbierającego się pokarmu podczas laktacji, ale tylko podobne bo to jest bolesne i nieprzyjemne. Nie wiem czy to tak powinno być i czy to minie ale bardzo mnie to drażni. Dodam że i brodawki mam wyjątkowo drażliwe, momentami nie mogę ich nawet dotknąć żeby odruchowo nie syknąć. Ciągle śpię na wznak bo położenie na bok powoduje że też odczuwam ból, dlatego pewnie sie nie wysypiam. No i wciąż są twarde jak kamienie ![]() Powiedzcie mi kochane czy ja już głupieję czy coś się dzieje ?!
|
#5736 |
|
Zadomowienie
|
MOLI
|
|
|
|
#5737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po 2tyg. nawet sobie chleba nie mogłam pokroić, nic nie robiłam w domu. Spokojnie , dojdziesz do siebie |
|
|
|
|
#5738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siugos, Ty już pewnie powoli pakujesz się do kliniki? ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Masza, właśnie wklepałam do przeliczenia trasę ode mnie do Gdańska masakra ponad 500 km
|
|
#5739 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5740 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawialam się, czy po op nie zapakować się w pociąg i pojechać się pochwalić
|
#5741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#5745 |
|
Zadomowienie
|
HORO czy mi sie cos uroiło czy Ty miałas miec przedwczoraj konsultacje?
|
|
|
|
#5746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam mieć, ale nie udało mi się pojechać Implanty są w zasadzie dobrane, więc...
|
|
#5747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sumie, fakt, skoro implanty dobrane, Horo wymierzona to szkoda czasu na pierdoły A ciekawe co u Ofiarylosu czy jak tam było tej nieszczesliwej dziewczynie Czy ktos cos wie co u niej słychac?
|
|
|
|
|
#5748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz, ze też myślalam o Ofiarzelosu, o Smileofangel i Oliath... jakoś zamilkły ![]() Zuzanka też zniknęła... moze szuka doktorka, który jej da szersze pod 2 mięśnie
|
|
#5749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zuzanka powaznie myslała o wymianie Przeciez ona miała śliczne piersi Jak ona miała autostrade to ja jestem czerkieska księzna |
|
|
|
|
#5750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż, jeśli nie do końca jest zadowolona z wyglądu piersi, to dlaczego nie? Zresztą... już po op wybieram sie do Wrocka Zuzanka Ty żyjesz
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-08-13 o 18:35 |
|
|
|
|
#5751 |
|
Raczkowanie
|
Witam królowę Horo i czerkiewską księżniczkę Maszę !!!
Ja tu zlot staroci mam... babcia z 2 mężem... nic o op nie wiedzą, a że babcia lubuje się w czytaniu za plecami (a wzrok jeszcze całkie calkiem).. nie udzielam się. Czytam od deski do deski - to na pewno. Tak - myślę o korekcie. Nie miałam jeszcze konsultacji - miałam zadzwonić w tę środę ale mialam posrany dzień, z finałem u fryzjera, który zrobił ze mnie chłopca Plus jest taki, że od tej fryzjerskiej porażki zaczęłam się malować hihi Chuda jestem, nie noszę sukienek (choć tuniki owszem - zawsze do legginsów) a piersi wcale tak bardzo się w oczy nie rzucają. Horo, wiesz że mam autostradę - widziałaś więcej niż wrzucałam na wizażu. Odnośnie stanu moich piersi. Wizualnie nic się nie zmieniło. Niestety fałdy na prawej piersi są i może nawet jeszcze bardziej wyczuwalne. Od środka pierś mnie nadal czasem kłuje. Stawiam, że to jakieś powikłanie. Się okaże. Moje rozyślania na temat operacji (jak wiesz Horo): ok 400cc pod oba mięśnie jeśli się da (jak SPRAWDZĘ że faktycznie się nie da) - to może pod 1 mięsień z podszyciem kieszeni. Chciałabym u mojego dr-a ale jeszcze nie wiem co on na to. PS z nieswojego kompa piszę (dopiero wieczorem na dłużej wpadnę) Edytowane przez zuzanka2006 Czas edycji: 2009-08-13 o 18:46 |
|
|
|
#5752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja autostrada bije Twoją "na pasma" Tak , tak, u Ciebie 400 stykłoby i będzie rewelacyjnie Zresztą doczytalam gdzieś, ze przy delikatnej, cieniutkiej i wiotkiej skórze nie są polecane te najwyższe projekcje... o średnicy nie było mowy. I tak na logikę biorąc... większa średnica przytrzyma implant na większej powierzchni (w Twoim perzypadku zeber
|
|
#5753 |
|
Zadomowienie
|
ZUZANKA no to ja juz nie dyskutuje
|
|
|
|
#5754 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie do tego się psychicznie przygotowuję... ale ze mnie beznadziejnie nieśmiała dziewczynka jest w środku...
Tak jak piszesz - nie chcę wyższej projekcji (taka jak mam jest wystarczająca). Zresztą kocham swoje sopy i nie chcę się specjalnie wysilać by je zobaczyć hihi Ogólnie nie mówię, że moje piersi są brzydkie, rozmiar jest na prawdę duży (to dla dziewczyn, które myślą o 325cc - przy zerowej wyjściówce jak moja potrafią dać biust w rozmiarze E),kocham okrągłe żelki. Niestety ten plac targowy między piersiami mnie bardzo wkurza. gdybym piwo piła - 2 l kufel mogłabym tam postawić. |
|
|
|
#5755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Zuzanka, a w staniku juz je zbliżysz do siebie? Albo rękoma, tak zeby dotknąć jedną piersią drugiej?
|
|
#5756 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam ze tak ni z gruszki ni z pietruszki- ale od razu rzucilo mi sie to w oczy. watek juz dawno przekroczyl maxymalna wielkosc. proponuje zalozyc nowy
|
|
|
|
#5757 |
|
Raczkowanie
|
Jest to cholernie ciężkie do wykonania ale dłońmi jest to możliwe, choć wygląda to nieciekawie. W staniku absolutnie nie są blisko.
Są ruchawe, miękkie ale daleeeeko od siebie. |
|
|
|
#5758 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co dziewczynki...jak tak czasami Was czytam to się zastanawiam czy może ja jestem za mało wymagająco, ślepo zakochana w Kasi i Basi
Moze ja tez mam jakies fałdki, autostrady i inne pooperacyjne defekty I wtedy albo biegne do lustra albo męcze moje Słonce pytaniami: czy sa za duze/za małe? czy sa zbyt daleko od siebie? czy ja mam jakies zgrubienia, fałdki, pagórki, doliny? czy ja jestem nienormalna ...?Chyba jutro wyskocze na ulice z Kasią i Basią na widoku i przeprowadze sondaz uliczny |
|
|
|
#5759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musiałm się ruszyć na tym drugim zdjęciu
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-08-13 o 19:28 |
|
|
|
|
#5760 |
|
Zadomowienie
|
HORO
To na tym "poruszonym" zdjęciu ma byc autostrada ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

. Bo nie wierzyłam.
masakra ponad 500 km