|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VII! ; )
Cytat:
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ja już lece papapapa
muszę sie w końcu pakować ale nie płaczcie za mną ![]() ![]() P:P:P:nie wyjeżdżam na długo a poza tym będę miała neta ;p;p;ppapap dobranoc **
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na zakupach i kupiłam...PUDER
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kieedys kieedys jak zobaczyłam u kol chomika tez chciałam mieć,ale jak sobie to przypominam to leje
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolorowych ![]() Ja też dzisiaj puder kupiłam .. no tzn muss i podkład okej ;D
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Kotki to najczęściej miałam znajdki.
Jak byłam mała, to podobno mieliśmy znalezionego psa, ale właściciele go szukali i oddaliśmy. A jak w zeszłym roku wracałam z miasta, to siedział taki pies i jak na niego spojrzałam, to wstał i poszedł za mną aż do domu i nie chciał odejść. Połozył się pod drzwiami i leżał. Ale rodzice nie pozwolili go zatrzymać, bo mamy 2 inne psy. Ale to jest chyba pies kogoś z osiedla, bo widziałam go jakiś tydzień temu. A i 2 lata temu rodzice wzięli psa znalezionego w lesie przywiązanego do drzewa. Ale ja się go bałam strasznie, z domu nie chciałam wychodzić, bo bałam się, że się urwie i mnie ugryzie. No i kiedyś urwał się i moją mam pogryzł, więc musiał iść do schroniska
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
a ja to koty lubię
moja babcia ma tekiego świetnego...tzn. to kot w połowie mojej siostry...a w domu mam królika;d |
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
juz jest w empiku Zmierzch na dvd ; >
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie zapomne co zrobiłam kilka lat temu,przykro mi do dzisiaj..
bo mieliśmy kota,,ze mieszkamy w bloku to po tych wyjazdach na wies (wakacje,wszystkie weekendy i swieta) zrobiła sie baardzo dzika. Obok było pole i po przekopaniu była MASA myszy. A ,że moja kotka baadzo te myszy lubiała to je przynosiła do domu :P (raz był ptaszek,mama jak zawsze zaczeła sie drzeć,ja biore szufelke,właze pod stól a to ptaszek i potem odleeciał :P) potem stałam w drzwiach i juz te myszy ratowalam przed drzwiami,brałąm je i wynosiłam gdzies w trawy strasznie mi jej żal było (swoja droga,myszki polne są śliczne) mama kazała mi ją wyrzucić..a za płotem,na naszym polu tata jak cos pali to był popiół z ogniska. Nie chciałam tej myszy zostawic gdzie bo kot by wrócił,poza tym ona juz umierałą.Wiadomo jej nie dobije no bo co.. i zrobiłam najgorszą rzecz jaka mogłam zrobic, zakopałam ją do połowy w tym popiele bo ona jeszcze oddychała to nie chciałam tak całej.. . To było meeega głupie,cały czas mi sie ta myszka przypominała ![]() Ranyy przez tą opowieść o myszy przypomniał mi sie ten gołab co go przy mnie rozjechało ;( albo ten kot..i pies ;( ranyy jak przypomiałam sobie te wszystkie historie z udziałem zwierząt edit:ja kotów też nie lubie. Nigdy więcej kota a mój kot wybył po 1,5 roku u mnie.
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-08-13 o 22:44 |
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja chciałam mieć jak byłam mała ale nawet na to sie nie zgodzili ;( ale miałam psa prawie 15 lat Nareeeszcie
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nikt oczywiscie mi nic nie powiedział. tak jak w wigilię, gdy siostra zabrała psa, który spał pod moim domem. a ja dowiedzialam sie kilka dni pozniej. a no bo po co mowic prawda; <
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
ooo super;d ja czytałam, że ma być 26 sierpnia, ale dobrze, że już jest...
może mi ktoś na imieniny kupi...mam na kompie, ale taki to co innego... ja w domu tylko królika mam;d |
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamiętam jak sąsiad psy topił ;( raz widziałam przez przypadek ... albo jak zająca czy królika zabijał i ze skóry obdzierał ;( masakra Ja kiedyś psu łape zwichnełam bo go kopnęłam masakra a później go samochód przejechał i mi powiedzieli że zwiał bo mała byłam a najlepsze jest to że mama dopiero jakiś miesiąc temu przez przypadek mi powiedziała że ten pies miał wypadek i aż mi sie płakać chciało ;(
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oficjalna premiera filmu 26 sierpnia 2009.TYLKO w empik.com film dostępny od 12 sierpnia 2009. tak pisało ; >
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę, bo burza u mnie;( Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2009-08-13 o 22:54 |
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz moje historie,w skrócie bo jakbym je chciała opisywac to by troche zajeło :P
stojac z kol na przystanku u mnie koło bloków i czekając na tramwaj zobaczyłam na drodze na przeciwko przystanku gołebia,nic mu nie było chyba i leżał no powiedzmy na srodku drogi (choc blizej bardziej chodnika,no wiecie :P) i jak nic nie jechało przechodziłam przez te takie barierki ale zaraz cos jechało to wracałam i zamykałam oczy,jestem zbyt wrażliwa na takie cos.Jechało ostatnie auto,potem nic nie jechało,kol pilnowała i czekałam az ono przejedzie zeby go wziasc ale nie zdazyłam i był gołab,śliczny i sie patrzył a zaraz była plama. To było 2 lata temu.Mam 17.Centralnie sie poryczałam na przystanku tramwajowym Chyba 2 lata temu to było albo rok,nie pamietam.Jadac z rodzicami na wies,10 minut od wyjazdu z bloku, bylismy niedaleko szpitala takiego jakby i przelatywły 2 koty przez droge,goniły sie,jedengo tata potracił (nie przejechał tylko zderzakiem walnął) a ja jak ten deb sie obróciłam i ten widok mi zostanie na zawsze-kotek lezał na plecach i majtał łapkami..myślałam,ze zabije go.Oczywiście ryczałam jak to ja Kot mi zwiał po 1,5 roku na tejże wsi Jednego psa wydali :/ 7 lat temu,mieslismy ja chyba pół roku,poprzedniego jak bylismy na sylwestra rozjechało auto,Sarusia wybiegła z warsztatu taty za jakims klientem no i.. będac znowu na tej wsi stałam z takimi sąsiadkami i chyba 2 dzieci,z 6 lat miały i było sobie 3 panów psów :P i cos robili (we trójke! :P) i jechał traktor,ten co był na samym dole nie zdążył i go traktor walnął z łepek i mu krew z nosa leciała edit:mam uraz i boje sie ,że nie bede mogla miec prawa jazdy bo bardzo boje sie,że mi cos wyskoczy.Jadąc z mamą autem potrafie krzyknać (nie zeby jakos mega glosno,bo potem matka drze sie,że nie wie co sie dzieje) uwazaj albo stój. Przez cała roge mam takie niemiłe,wewnetrzne uczucie niepokoju,okropne to jest.Matka mnie o to wyzywa,a to nie moja wina!
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-08-13 o 22:59 |
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Niestetyyy ;oo
Nadrobiłam Was, ale nie chciało mi się cytować, wybaczcie. ![]() Jutro o 4 już wyruszam do domu nie chcę.. Ale wracam z mnóstwem wspomnień i zdjęć. ;D
|
#1040 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oczy są dokładnie w miejscu biustu Oo żelas poziomkowy, cóż za firma Fiołku? [1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13722692] Aaaaaaaaaaaaaa!! bluzka z gorsetem, kiecka i szorty - boskie muszę poszukać u siebie na targu takich (szczególnie tej bluzki) ![]() [/QUOTE] Owocnych poszukiwań życzę ^^ Szaleństwo kobieto ![]() Cytat:
Ja miałam kiedyś rybki xd Chciałam kotka, no ale mum powiedziała coś w deseń tego, co twoi rodzice mówią to JUŻ to takie względne
|
||
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
burza? jeeeju ile u mnie burzy nie było ... jaaaaa kurde chyba bede wywoływać ;D
|
|
#1042 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Okej
a wiesz jak to się robi ? xD bo ja nie mam pojęcia. u mnie kiedyś koleżanki wywoływały ale to kilka lat temu i to ich wywoływanie polegało na patrzeniu sie w niebo i błaganie "niech bedzie burza niech bedzie burza" i o dziwo na wieczór była xD---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Okej ja spadam w kime paaaa Dobranoc Kolorowych Postaram się jutro wpaść i się pożegnać ;P
|
|
#1044 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobranooc;* |
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1046 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podaj link ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja zawsze mialam koty jedengo u babci powiesilam nie chce zawiazalam mu sznurek od szlafroka jako smycz, kotka uciekla i sie powiesila a tak to koty bardzo kocham^^ ale nie wszystkie musi mi przypasc do gustu i musi byc ladny nie ktore sa dla mnie odrazajace, a nie których poprostu nie trawię w grudniu musialam uspic kota, bo sie zaczal dusic i byl nie do odratowania dziewczyny od pazdziernika wyprowadzam sie zodmu ![]() ![]()
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Zadomowienie
|
My z rodzicielką mamy już regularną fazę na dwie-trzy rasy kotów, które mamy w planie w niedalekiej przyszłości zakupić(rzecz jasna jednego z nich)
Mam na myśli kot birmańskiego, brytyjskiego krótkowłosego lub snowshoe. |
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam żółwia, chomika i rybki szalenie rozrywkowe zwierzaki ;P pozdychały juz niestety. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

**

moja babcia ma tekiego świetnego...tzn. to kot w połowie mojej siostry...