Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-13, 13:20   #2641
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2

I znów z fasolki... Zaczęły się bardzo delikatne plamienia koloru cappucino... . @ ma być w niedzielę czyli wszystko jest tak jak być powinno

Wiecie może skąd wziąć siły na dalsze starania ???
Stary 2009-08-13, 13:26   #2642
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Cosmaaa ja sie teraz niedawno dowiedzialam o tym ze za 2 lata nie trzeba bedzie miec pozwolenia ani nic tylko trzeba umiec niemiecki...Bo chcialam zeby mi oplacili kurs niemieckiego ten dla obcokrajowcow bo on kosztuje za 1000e no ale niestety nie udalo sie,jak bede miala pozwolenie i pojde do chyba Bagisu to moze mi sie uda
Ale dowiedzialam sie ze jak skoncze 25lat to moge sie starac o mieszkanie,bo jestem tu zameldowana u przyszlych tesciow od lutego,ale nie mam pojecia na jakich warunkach,skoro ja nie pracuje yhh Jakies dziwne jest to prawo tutaj dla mnie
Niestety nie znam jeszcze na tyle jezyka zeby samej sie dowiedziec co i jak,musze poczekac az szwagierka bedzie miala troche wolnego i zadzwoni sie zapytac...
Taaa o ubezpieczenie prywatne tez sie dowiadywalam i facet mi obliczyl na 175e miesiecznie,masakra...i ubezpieczylam sie w PL w EURO26 i juz sie nie martwie
Noo z tym pozwoleniem Twojej kolezanki to mi tez tak mowili jak sie bylam pytac,ze jak znajde pracodawce ktory potrzebuje pracownika mowiacego po polsku i nie bedzie nikogo innego ja moje miejsce to dostane,no albo jak zaloze wlasna firme,i nad tym sie zastanawiam,tylko nie mam pojecia jaka zeby nie trzebabylo zbytnio jezyka znac!!!

Hihi nio to chcecie coreczke nazwac tak jak my U nas ma byc albo Julka albo Wiktorek
No, niemieckie prawo jest bardzo zagmatfane. nie wiem jak tutejsi sobie z tym wszystkim radza, ale twierdza uparcie ze im dobrze
Co do zakladania wlasnej firmy ... hm z tego co wiem, to musisz byc jedynie zameldowana w Niemczech, podczas zakladania napewno wyjdzie ze potrzebujesz po prostu pozwolenie na zalozenie tej firmy, co jest jednoznaczne z pozwoleniem na dzialanie i pracowanie tutaj Co do jezyka- to nie musisz znac Moze byc z Toba zaufana osoba i Ci tlumaczyc co gdzie podpisac Mam znajomego Polaka, ktory ma firme tu, w Niemczech (jest wlasciwie tez jednym z klientow naszej firmy) i bez znajomosci jezyka (wiesz- kali jesc kali pic ) zarabia tu setki tysiecy euro ... Nie wiem jak to robi, choc zarzadzam jego firma

Ciesze sie Asiu, ze lepiej sie w koncu poczulas
Anusia, co to brzuszka to moja przyjaciolka juz w 3 miesiacu miala taki wypukly, na samym dole bylo widac ze sie powiekszyl, ale wszystko jest tak indywidualne, ze tak jak Asia moze byc widac dopiero pod koniec 2 czy poczatek 3 nawet trymestru

U mnie dzisiaj spokojniej ... Plamienie sie konczy powoli. Brzuch nie boli.
Ale jedno co mnie zastanawia ... Od momentu jak zaczelam krwawic jak reka odjal poznikaly mi wszystkie zaskorniki na twarzy ... A mialam okropny problem z tym od jakiegos czasu... We wtorek to jakby ktos gumka poscieral normalnie ...

Aaaaaa Sensuelko kochana, ciesze sie ze moze cos mu w koncu do glowy poszlo i miejmy nadzieje ze zrozumial !!! Oby sie naprawil!!

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
I znów z fasolki... Zaczęły się bardzo delikatne plamienia koloru cappucino... . @ ma być w niedzielę czyli wszystko jest tak jak być powinno

Tez mialam takie plamienia w poniedzialek ... Jednak u mnie trwaly chwile doslownie, nigdy wczesniej przed @ takich nie mialam, a to co teraz uznalam za @ okazalo sie zwyklym plamieniem- krwia, ale jest to o wiele slabsze niz @.

A brakuje sil fizycznych czy psychicznych...?
Kochana wierzymy w Ciebie

Wczoraj ogladalismy z TZetem program dokumentalny o plemnikach! Pilnujcie zeby przyszli ojcowie nie trzymali komputera na kolanach- blisko jajuszek, zeby nie nosili spodni uciskajacych jadra podczas siedzenia i niech jedza duuuuuzo owocow, bo fruktoza ''odzywia'' plemniki i dzieki niej maja wiecej sil zeby dostac sie do komorki jajowej To tak w skrocie
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 13:33   #2643
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Anusia to bardzo indywidualna sprawa, bo np. w drugiej ciązy jak któraś jest to szybciej widać brzuszek.
Ja jestem w pierwszej, kończe 17ty tydzień i dopiero od niedawna jest widoczny kwestia może 3ech tygodni. I tak nie jest duży ale widoczny:F
Jeszcze 1,5 tyg. temu miałam 2 kg na minusie z wagi początkowej. Dopiero wczoraj okazało się, ze nadrobiłam 2 kg które w ciąży schudłam plus 1 na plusie
u mnie w 2 bylo widac jeszcze pozniej niz w 1

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

co do mojego samopoczucie to jednak zapeszylam juz mi niedobrze i wszystko sie podnosi
joanna2912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 13:37   #2644
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
A brakuje sil fizycznych czy psychicznych...?
Kochana wierzymy w Ciebie
Psychicznych... Trzy lata... Testy pokazywały owu... Jajeczko miało ponad 20 mm...

CZEMU ???
Stary 2009-08-13, 13:41   #2645
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Psychicznych... Trzy lata... Testy pokazywały owu... Jajeczko miało ponad 20 mm...

CZEMU ???

Moze za duzo myslisz o tym ... Czasem lepiej zapomniec na chwile, dac sie poniesc emocjom i isc na calosc bez myslenia ... Kontrolujesz caly czas swoj cykl, liczysz, masz nadzieje ... Wiem, ze jest ciezko, ale warto by bylo na jakis czas po prostu uprawiac sex nie myslac czy bedzie owocny czy nie ... po prostu bzykac sie bzykac i jeszcze raz bzykac, a potem bedzie niespodzianka wierze w to i trzymam zarazem kciukasy
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 13:44   #2646
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Moze za duzo myslisz o tym ... Czasem lepiej zapomniec na chwile, dac sie poniesc emocjom i isc na calosc bez myslenia ... Kontrolujesz caly czas swoj cykl, liczysz, masz nadzieje ...
Tak jak piszesz to robiłam przez cały ten czas... Dopiero w tym cyklu postanowiłam zastosować testy owu... Liczę, owszem, ale to nie znaczy, ze obsesyjnie ciągnę TŻ-a do wyrka, bo dni płodne... A, że mam nadzieję... Cóż... Która z nas nie ma...

Jak czasem mnie najdzie ochota to traci znaczenie gdzie i kiedy..., ale czasem nawet jak wiem, ze dni płodne, jak nie mam ochoty, odwracam się tyłkiem i zasypiam... Seks ma sprawiać frajdę, a nie być obowiązkiem...

Edytowane przez Stara Panna
Czas edycji: 2009-08-13 o 13:46
Stara Panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 13:45   #2647
zebra666
Zakorzenienie

Tak ale przeważnie jak się ma to już w środku raz porozciagane później wiele kobiet twierdzi, że w kolejnej ciązy szybciej widać u nich było Np jak u mojej kuzynki.
A miałam na myśli brzuszek rano Bo popołudniu mam dużo większy ale to od jedzenia i podneisienia flaków wtedy:P tak więc liczę ten poranny naczczo tylko

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 13:45   #2648
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:

Stara panna.....czy ty masz już 50 lat?Bo piszesz jakbyś już menopauze miała.Odpuść kochana może.Podejdź do tego w ten sposób: wiesz ile cykl wynosi,to wylicz mniej więcej kiedy są dni płodne.Nie sprawdzaj śluzów,szyjek i temperatur.I do sexu podejdź przyjemnościowo,a nie praktycznie ,a zobaczysz że niespodzianka będzie.I potem nie czekaj na @ jak na zmiłowanie boskie i broń Boże nie rób żadnych testów.Nie myśl o dziecku.A ciężko nie myślec,to pomyśl sobie tak: że jak być może za bardzo chcesz i masz zablokowaną głowę,więc jak jej nie odblokujesz czyt.wyluzujesz to sobie możesz poczekać jeszcze długo trochę.A jak odpuścisz to nawet nie zorientujesz się jak w brzuszku lokator będzie.
Czego oczywiście bardzo ci życzę.A w ramach terapii zalecam odpuszczenie sobie naszych wątków na wizażu.Poczytaj o kosmetykach itp,ale nie czytaj nas przez jakiś czas.Może pomoże

A to fluidek dla Ciebie ode mnie i mojej dzidzi w brzuszku
Stary 2009-08-13, 13:48   #2649
koglus
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2

hejka
ja dzis nie moglam spać obudzilam sie o 5 nad ranem i poszlam ogladac tv. Okresu nie mam (dzieki bogu , bo mam strasznie bolesne miesiączki bez poduszki elektrycznej ani rusz ) , zrobilam test i znowu dwie kreski tylko jedna jasniutka ... ale to nie daje mi pewnosci ze jestem w ciazy wiec czekam. Dziewczyny kochane a kiedy bylyscie zrobic sobie test krwi na ciążę? pozdrawiam was sedecznie
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 13:55   #2650
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
A ja już od jakiś 4 tygodni zauważyłam, że mnie bardziej "wydęło" mimo, że waga stoi w miejscu. Nie wiem czy mięśnie się rozluźniają, czy co? A u mnie to dopiero 9tc jest. I spodnie coś przyciasnawe... a to pierwsza ciąża, więc chyba reguły faktycznie nie ma.
Mięśnie ci się nie rozluźniają tylko wraz z powiększaniem się macicy są twoje narządy wewnętrzne jak np.jelita wypychane,dlatego widać już brzuszek pomimo 9tc .Też się nad tym zastanawiałam.To samo jest u mnie.Jestem w 13tc,brzuszek widać ale ani nie przytyłam jakoś drastycznie bo 3,3kg,ani jakoś już nie mam problemu z chodzeniem do kibelka .Także dziecko powinno mieć teraz ok 6cm a ja mam już widoczny,okrągły brzuszek

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
hejka
ja dzis nie moglam spać obudzilam sie o 5 nad ranem i poszlam ogladac tv. Okresu nie mam (dzieki bogu , bo mam strasznie bolesne miesiączki bez poduszki elektrycznej ani rusz ) , zrobilam test i znowu dwie kreski tylko jedna jasniutka ... ale to nie daje mi pewnosci ze jestem w ciazy wiec czekam. Dziewczyny kochane a kiedy bylyscie zrobic sobie test krwi na ciążę? pozdrawiam was sedecznie

A ty jesteś już po terminie @ czy nie? Pytam,bo nie pamiętam czy pisałaś
Wiesz,skoro są II kreski to poczekaj jeszcze trochę.W szpitalu powinni zrobić taki test.W Danii to z moczu mi pielęgniarka robiła swój test
Stary 2009-08-13, 13:56   #2651
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Stara panna.....czy ty masz już 50 lat?
Nie, no 50 to jeszcze nie mam... 32 dopiero... Robię właśnie dokładnie tak jak piszesz tzn. tak do seksu i ciąży podchodzę... A odpuścić Was sobie muszę z przyczyn remontowych... Idę od poniedziałku na urlop, w domku II etap remontu... Nie będę miała kiedy do Was zaglądać, ani neta nawet...

Fluidki zbieram i chowam na później...

P.S. Uciekam do domku... Dziś wyprawiamy urodziny Pierworodnego Tort musze zakupić Buziaki dla wszystkich...

Edytowane przez Stara Panna
Czas edycji: 2009-08-13 o 13:58
Stara Panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 14:01   #2652
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, no 50 to jeszcze nie mam... 32 dopiero... Robię właśnie dokładnie tak jak piszesz tzn. tak do seksu i ciąży podchodzę... A odpuścić Was sobie muszę z przyczyn remontowych... Idę od poniedziałku na urlop, w domku II etap remontu... Nie będę miała kiedy do Was zaglądać, ani neta nawet...

Fluidki zbieram i chowam na później...

P.S. Uciekam do domku... Dziś wyprawiamy urodziny Pierworodnego Tort musze zakupić Buziaki dla wszystkich...

To ty masz już jedno dziecko ??
Oszzzzzzzzz ty jedna babo,to ustąp miejsca tym co jeszcze nie mają żadnego
Kicia też mnie w konia zrobiła i się okazało,że ma już syneczka.A ja myślałam,że wy takie biedne bo żadnej dzidzi nie macie

No to tak czy siak życzę powodzenia i udanych staranek i remontu
Stary 2009-08-13, 14:11   #2653
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hejka dziewczynki
a ja jestem i podczytuje,ale sie nie odzywam,bo wlasnie gotuje obiadka dla moich glodomorow
Hmm ja juz wiem ze w tym cyklu znowu nici....ale nie ma nawet zalamki,jakos wierze ze juz niedlugo sie uda
Udalo mi sie tego nie kontrolowac na szczescie Wszystko na luzie,i co prawda nie mam jeszcze @ ale juz mi jajnik spuchl wiec wiem ze i w tym cyklu przyjdzie...
Stara Panna powiem Ci tak mam nadzieje ze troszke na pocieszenie
Moja przyszla szwagierka tez miala wielki remont w domu hihihi i zaciazyla
Wiec ze sie tak wyraze "uzywaj pedzelka ile sie da" a zobaczysz w najmniej spodziewanej chwili pojwi sie upragniona i wyczekana dzidzia
A to dla nas kochana i wszystkich starajacych sie

Buziaki kochane

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Heheheheh Sensuel kochana ja nie mam jeszcze dzidzi,chlopczyka ktorego widzialas to synus mojej przyszlej szwagierki a chrzesniak mojego Tz
Ja tez scem takiego !!!!

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 14:12   #2654
koglus
Rozeznanie

A ty jesteś już po terminie @ czy nie? Pytam,bo nie pamiętam czy pisałaś
Wiesz,skoro są II kreski to poczekaj jeszcze trochę.W szpitalu powinni zrobić taki test.W Danii to z moczu mi pielęgniarka robiła swój test [/QUOTE

czesc
okres powinnam miec wczoraj albo dzis ,ale zawsze przed okresem mnie juz cos pobolewa brzuch , dwa dni temu mnie juz zaczelo pobolewac jak na okres , i wczoraj a dzis jakby reką odjęło. Jak jutro nie dostane to bede cala uchachana
Stary 2009-08-13, 14:19   #2655
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

A tak przy okazji musze sie Wam pochwalic ze chrzesniak mojego Tz tzn Julianek startuje w wyborach dziecka miesiaca
I mozna go zobaczyc tutaj i oczywiscie zaglosowac na Niego
http://www.rtl-regional.de/player.ph...2&r=16&seite=1

Stary 2009-08-13, 14:43   #2656
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

No właśnie kochane zauważyłam,że coś brzuszek mi się powiększył,a jestem w 7 tygodniu dopiero. Nawet mój mąż mówi,że coś brzusiu Ci uwypukliło,a szczególnie szczupła nie jestem ale i tak widać. Wolę nie myśleć jak będę wyglądała w 9 miesiącu. Ale to jednak normalne,bo u każdego inaczej.
Asiu a może powolutku Ci chociaż przechodzi jak Cię od rana nie męczy,jeszcze troszkę i będziesz miała spokójna pewno.
Stara Panna a jak Ty się będziesz cały czas dołowała jak do tej pory to nigdy Ci się nie uda. Inaczej do tego podejdź,a nie jak do czegoś co musi byc i już.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Koglus a skoro test masz pozytywny,to większych wątpliwości nie powinnaś już mieć:mag ia:

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 18:21   #2657
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
A tak przy okazji musze sie Wam pochwalic ze chrzesniak mojego Tz tzn Julianek startuje w wyborach dziecka miesiaca
I mozna go zobaczyc tutaj i oczywiscie zaglosowac na Niego
http://www.rtl-regional.de/player.ph...2&r=16&seite=1

Aaaa...widzisz,to wszystko wyjaśnia ,że chłopczyk ze zdjęcia to nie wasze.Wow...ale oni szprechają po Niemiecku !!A gdzie się głosuje??Tam gdzie są gwiazdki??Ja tam zaznaczyłam w gwiazdkach na maxa...bo Julianek na serio kapitalny.A jak się rozkosznie śmieje

Edytowane przez Sensuel
Czas edycji: 2009-08-13 o 20:16
Sensuel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 18:49   #2658
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Dziewczyny, was nadrobic w tej lekturze to jest mistrzostwo swiata, niestety ja sie pogubilam z tym co sie u kazdej dzieje oprocz historii Sensuel z TZ. nic sie nie martw kochana, chyba kazda z nas musi przejsc przez tego typu historie z facetami, ja tez to mialam, z tym ze zamiast pic to moj siedzial na kompie non stop, nigdzie nie wychodzilismy i ja sama nawet tez niemoglam nigdzie isc, zero znajomych, rozrywek NIC. niestety u mnie to sie skonczylo tym, ze sie spakowalam i wynioslam w ciagu jednego dnia.

Kicia gratuluje mieszkanka, teraz to juz na pewno staranka beda owocne

StaraPanna sto lat dla pierworodnego, udanej imprezki
Joanna2912 fasolka daje ci popalic, nie ma co. a ja to mam tak malo objawow ciazowych, ze dzis jak szlam na usg to przeszlo mi przez mysl "co jesli ja nie jestem jednak w ciazy?" , ale jestem i to w 17 tc.
przedstawiam wam moje 12cm szczescia

co do brzuszka, to mi zaczal rosnac jakies 3 tyg temu, na poczatku myslalam ze mam wzdecia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img045.jpg (47,8 KB, 29 załadowań)
Stary 2009-08-13, 20:14   #2659
Sensuel
Wtajemniczenie

MadzikUK....cudowne zdjęcie .A nosek jak superowo widać .Jak jeszcze wszystko jest OK to spokojną ciążę będziesz miała na pewno.
Stary 2009-08-13, 21:15   #2660
koglus
Rozeznanie

MadzikUK super fotka , jego pierwsza ,
ale to musi byc dla Ciebie fajne przeżycie
pozdrowionka
Stary 2009-08-13, 21:23   #2661
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Koglus prawie sie poplakalam jak zobaczylam to malenstwo na monitorze, tak sobie fajnie buzke otwieralo i pokazalo nam wszystkie paluszki od jednej reki a potem sie odwrocil na brzuszek

ja niestety musialam baaardzo dlugo czekac na usg w porownaniu z dziewczynami w polsce, bo to juz jest moj 17 tydzien i dzis mialam dopiero pierwszy skan, wiec niektre z was wyobrazaja sobie z jakim utesknieniem odliczalam dni.
moze nie powinnam tak opisywac tego, bo wiem ze sa tu dziewczyny ktore staraj sie o dzidzie od bardzo dawna, ale chcialam sie podzielic z wami moim malutkim szczesciem i trzymam kciuki za wszystkie starajace sie mamuski.
Stary 2009-08-13, 21:26   #2662
niunia_20
Rozeznanie

witajcie, dawno mnie nie było bo byłam w domku. Musiałam przebrnąć przez te 19 stron które naprodukowałyście
Oczywiście gorąco gratuluję wszystkim zafasolkowanym
Mam nadzieje ze reszcie tez sie uda i mi tez i dołączymy do grona szczęśliwych przyszłych mam...
Zaczęłam w tym miesiącu od nowa starania o dzidzię i zobaczymy co z tego wyjdzie. Muszę wrzucić troche na luz obliczaniem dni plodnych i obserwacją śluzu...

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200802080926.png

http://www.przewodnikmp.pl/img-06062009028.png

sercem jestem przy Tobie Michałek 296g, 22cm (19tc)
Zosia 250g, 23cm (19tc)
niunia_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 21:56   #2663
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Cosmaaa no tak tak wiem ze zeby zalatwic to nie trzeba znac jezyka,no ale jak bede rozmawiac z klientami?? Przeciez z nimi tez musze sie jakos dogadac...niestety a ja narazie rozumiem praktycznie wszystko ale niestety nie zawsze potrafie odpowiedziec
Aaaa cos tam wykombinujemy
A widzisz Sensuel kochana dlatego sie staram o dzidziusia bo jeszcze nie mam niestety swojego,choc Julianek jest ze mna tak czesto i w ciagu dnia i w nocy ze chociaz nim moge sie nacieszyc
A glosuje sie Slonko tak :
Musisz nacisnac na "hier" w tym zdaniu "Stimmen Sie hier für Julian und die anderen August-Babys ab." (ono jest pod filmikiem) i pozniej pojawi sie tabelka do wypelnienia I kolejno trzeba wpisac...w pierwszym musisz wybrac imie dziecka czyli Julian,a pozniej swoje nazwisko,imie,ulice,kod,m iasto,telefon i e-mail a na koncu wpisujesz kod jaki wyskoczy i wciskasz abstimmen
Madzik dziekuje dziekuje Mam nadzieje ze w przyszlym cyklu pojdzie z gorki

Buziaki laseczki

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Zapomnialam dodac Madzik sliczna dzidzia !!!! Wiesz juz co bedzie???

Stary 2009-08-13, 22:14   #2664
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Cytat:

Zapomnialam dodac Madzik sliczna dzidzia !!!! Wiesz juz co bedzie???
dziekuje , jeszcze nie, ale 7 wrzesnia ide i o ile maly/a sie nie wypnie do nas tylkiem, to sie dowiem
lece do pracy mamuski, do jutra
Stary 2009-08-13, 22:43   #2665
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hihihi Madzik no mam nadzieje ze sie nie wypnie malenstwo i ze i Wy i przy okazji my (wszystkie ciocie) dowiemy sie jakiej plci skarb nosisz pod serduszkiem
Asienko i jak tam minal dzisiejszy dzionek,jak jedzonko na miescie,udalo sie uchronic od zwrocenia???
Zeberka Ty jeszcze nie spisz?? Co sie stalo???

Stary 2009-08-14, 08:44   #2666
zebra666
Zakorzenienie

Kicia a jednak zaraz po zaglądnięciu tutaj poszłam spać hihi jak mnie zmogło to na amen:P Teraz idę zapłacić za ręczniczki z kapturkiem, które na allegro zamówiłam wczoraj jeee

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 09:23   #2667
Sensuel
Wtajemniczenie

Hello dziewczynki

co tu taka cisza od rana ?
Mój juniorek już w przedszkolu,a seniorek śpi po nocce.Ja dzisiaj na duński idę się kształcić.

Miłego dnia życzę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-14, 10:35   #2668
sylwia_il5
Przyczajenie

Cześć

jestem tu pierwszy raz bo przeglądam sobie różne fora na tematy związane z ciążą i postanowiłam wreszcie kogoś zapytać bo sama już nie wiem...
Dziś mija mój 37 dzień cyklu, 5 miesiąc odstawienia tabletek anty. Mierzę temperaturę od początku tj. od 5 miesięcy. Moje cykle wahają się od 30 do nawet 39. Nie było by nic nadzwyczajnego w tym cyklu gdyby nie to że pierwszy raz się nie zabezpieczaliśmy bo chcemy "wpaść"
były bóle jajników piersi może troszkę bolą ale nie specjalnie, temperatura natomiast stoi w miejscu. Waha się miedzy 36,6 a 36,75. Zwykle w tej ostatniej fazie mam od 36,6 do 37,2 w początkowej od 36,2. Zrobiłam już chyba 5 testów i nic...
Możliwa ciąża czy raczej nie...
sylwia_il5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 10:50   #2669
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cześć dziewczynki . Okropnie tu cicho dzisiaj i wczoraj też mało pisałyście widzę. Co to się stało? Mnie coś podbrzusze pobolewa,wiem,że to normalne ale jakoś mnie to martwi.Jakieś zawroty głowy mnie zaatakowały dzisiaj,coś to nie jest dobry dzień. Miłego Dnia ,piszcie coś.
Asiu jak tam u Ciebie?? Ulżyło Ci już troszkę??

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwia_il5 Pokaż wiadomość
Cześć

jestem tu pierwszy raz bo przeglądam sobie różne fora na tematy związane z ciążą i postanowiłam wreszcie kogoś zapytać bo sama już nie wiem...
Dziś mija mój 37 dzień cyklu, 5 miesiąc odstawienia tabletek anty. Mierzę temperaturę od początku tj. od 5 miesięcy. Moje cykle wahają się od 30 do nawet 39. Nie było by nic nadzwyczajnego w tym cyklu gdyby nie to że pierwszy raz się nie zabezpieczaliśmy bo chcemy "wpaść"
były bóle jajników piersi może troszkę bolą ale nie specjalnie, temperatura natomiast stoi w miejscu. Waha się miedzy 36,6 a 36,75. Zwykle w tej ostatniej fazie mam od 36,6 do 37,2 w początkowej od 36,2. Zrobiłam już chyba 5 testów i nic...
Możliwa ciąża czy raczej nie...
Witamy na forum nową osobę. Ciąża jest możliwa zawsze gdy się nie zabezpieczasz. Najlepiej jest poczekać do terminu @ i zrobic test,będzie wtedy najbardziej wiarygodny . Musisz poczekac,bo tak przed @ to trudno Ci coś doradzić.

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 10:55   #2670
kasina87
BAN stały

Witam mamusieW ten piękny słoneczny poranek. Ja niestety w paracy ale tylko do 15 i 2 tyg wyczekanego urlopu. Ja to Chyba sie zaraziłam od joanny 2912 od wczoraj wymiotuje. Cóż za wspaniałe uczucie. Mam nadzieje ze szybko przejdzie. 3 września mam kolejną wozyte u lekarza i mam nadzieje ze fasoline bedzie lepiej widać. Kobitki powiedczie mi w jakim wieku urodziłyście swoje pierwsze dziecko albo teraz ile macie lat jeśli to wasza pierwsza ciąża tak jak moja. Bo ja mam 22 jak urodze bedzie 23 i troszke sie boje....Pozdrawiam was gorąco i serdecznie.
kasina87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości