|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
BAN stały
|
Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II
ohhh pozazdrościć tylko.
|
|
|
|
#1652 |
|
Konto usunięte
|
czy ja wiem
|
|
|
|
#1653 |
|
BAN stały
|
Jest, jest. Po podpisie widzę, że jesteś tam kobietą pracującą
Ja byłam rok temu w Niemczech na 2 miesiące opiekować się dwojgiem dzieci-Sarą i Tomaszem, którzy mieli 15 miesięcy gdy przyjechałam. Ciekawe przeżycie, ale chyba wolałabym być na Twoim miejscu i zwiedzać Londyn
|
|
|
|
#1654 |
|
Konto usunięte
|
no ja Niemcow nie lubie nie umiem tegi jeyzka sluchac i nie lubie wogole niemieckiego zawsze wolalam angielski
![]() ide spac dobranoc ![]() \ \JUZ JUTRO SOBOTA!!!!!! ![]()
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczynki
Marceliiiina jak w filmach ![]() Kachaaa ten koleś ma rację, teraz nie ma co gdybać co będzie, jeżeli Wam się uda ( trzymam kciuki) to wtedy się martwić będziecie Ja ledwo żyję, spałam chyba tylko 3 godziny a teraz w pracy oczy mi się zamykają ...nie wiem jak przeżyje ten dzień a po 20 jak wrócę to jeszcze muszę się zabrać za sprzątanie domu bo jednak babska impreza się odbędzie jutro a moja mama już dziś na tydzień wyjeżdza więc nie ma mi kto pomóc no ale najwazniejsze, że imprezka będzie
|
|
#1656 |
|
Konto usunięte
|
ja wstalam, dobrze ze juz dzis piatek
|
|
|
|
#1657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj ! zapraszamy do watku ![]() Cytat:
chociaz wiem, że się to zdarza jedna moja siostra cioteczna rozstala sie z facetem po 5 latach (zareczyny byly juz i sala wybrana i termin slubu) a druga po niecalych 6 latach iteraz ma nowego faceta coz, zdarza sie....Cytat:
" ( ) i z nudow zaczelam wlazic na czat regionalnt mojego miasta i tam poznalam tż ogolnie to tak w skrocie, bo to dluga historia . poznalismy sie w listopadzie a od 11 stycznia jestesmy razem ![]() i jutro sobota ![]() ja sobie wstaam wlasnie rodzice pojechali na targ pogadalam tż przez tel i wlazlam tu do WAs
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
u mnie dziś troszkę lepiej humorek nawet dopisuje.. ehh..a wogóle to witaj Marceliiina ![]() jakie plany na dzis kochane? |
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
moje plany na dziś :
-przetrwanie w pracy do 19 -zakupy -sprzątanie -zrobienie bloku czekoladowego -maseczki na twarz, malowanie paznokci i SEN!!! A wy co będziecie porabiać??
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
nillka - az do 19? :O
a ja to nie wiem... ktoś zalecił mi przeczytanie jednej ksiazki i zaczelam wczoraj czytac tą ksiazke: "Potęga podświadomości" Joseph Murphy i nawet powiem wam, że ciekawa... to jest nawet bestseller. |
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
niom ja pracuję co drugi dzień ale po 12 godzin
lubię taki układ bo co drugi dzień mam wolny i co druga sobotę a w soboty tylko 4 godziny ![]() dlatego chciałabym pracowac w hotelu ![]() Fame a ty jakie plany??
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
ja narazie pzregladam oferty mieszkaniowe bo szukam pokoju 1osobowego w krakowie.
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Gaduły. Muszę ponarzekać.
Pochorowałam się. Zdaje się, że to grypa jelitowa bo miałam 38 stopni temperatury a rzygałam dalej niż widziałam i to tak, że przez noc zrzuciłam 2 kg. ![]() Oczywiście wszystko nadrobię zapewne ale sobie możecie wyobrazić jak się czuję. Wczoraj nie poszłam do pracy, dzisiaj jestem ale raczej wyjdę wcześniej bo słaba jestem i głowa mnie boli... ![]() Co tam u Was? Tak w skrócie? |
|
|
|
#1665 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki
Juz sie dobudzilam,mam druga kawusie to moge pisac Marcelinka to faktycznie szczescie mialas z tym poznaniem jego Nillka to fajna praca taka,tez bym tak wolala Fame i jak idzie ksiazka? Kacha przetrwaj do jutra Madzia ja tez sobie nie wyobeazam sie rozstac po takim czasie,teraz jakby moj TZ mialby mnie zostawic (czego wiem,ze nie zrobi,bo jest cudowny Gdzie Besio i Tadziuesz ?? ![]() I zgadzam sie,ze jak sie szuka faceta to sie nie znajdzie,wszystko sie trafia przez przypadek - jak moj ;p
Studentka Biomedical Science ![]() Edytowane przez kacha2004 Czas edycji: 2009-08-14 o 11:10 |
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Alex bidulko
![]() Kachaa ma randkę chyba z J . jakos na dniach ![]() erratic ma bana ![]() fame miala dolka ale chyba jej przechodzi ![]() Tadzieusz miala 2 rocznie slubu ![]() a mnie nie przyjeli na staz ![]() pojawila sie Marcelina ale tez ma bana ![]() Pyzuh ma problemy z brzuniem- byla u "lekarza" ktory okazal sie beznadziejny , Pyzuh powiedziala, że jak nie przejdzie to pojdzie do innego lekarzatyle pamietam ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
"o , kochanie, robisz spagetti dzis ? to zrobi wiecej to sobie zjem "
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze nie kontynuowalam.. narazie przegladam oferty ;| |
|
|
|
|
#1668 |
|
Raczkowanie
|
Czemu az tyle banow
Biedna Alex Biedna Madzia Pyzuch Fame pamietaj o nas jakby co Tez bym zjadla spaghetti...
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki : ]
a wlasnie.. co to jakis ban zbiorowy czy co? :O |
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem co w tym fajnego, że tak się cieszysz. ja byłabym dumna, że coś trenuje, że ma jakieś hobby i z chęcią bym chodziła na mecze. Madzia, dziękuję za recenzje. Nie daje buziaka, żeby nie zarazić. ![]() A czemu na staż Cię nie przyjęli? Tadzieusz, gratuluję rocznicy. ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Dzięki.
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Rozeznanie
|
hej, a ja ponawiam moją prośbę w związku z tym opowiadaniem!
)kacha2004, witaj w klubie! mój też zrezygnował z piłki dla mnie zresztą z wielu rzeczy ;D no ale ja też. ale dziś pogoda ładnaaaa... <jupi> i znalazłam współlokatorkę! wydaje się być fajna
|
|
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
To byla jego decyzja,nie moja. On mial do 15 lekcje do 18 trening w tygodzniu,wiec nie bylo szansy sie spotkac,bo mial tak codziennie, sobota trening rano a niedziela mecz.
Nie zawsze da sie wszystko pogodzic Alex. Ja dla niego zrobilam dokladnie to samo,nie mialam treningow tak czest jak on,ale dla mnie on byl wazniejszy niz to,tak samo dla niego ja bylam wazniejsza. Berta ja chetnie przeczytam,ale w czwartek,ok? Bo teraz mam poprawki
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- kacha2004, pewnie, że ok daj mi na priva maila, to ci wyślę a przeczytasz kiedy będziesz mogła
|
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli sam stwierdzi, że nie to okej. Też kiedyś trenowałam więc wiem ile to dla człowieka znaczy. Chociaż trenowałam to złe słowo, mój św. p. instruktor by mnie pogonił za to słowo. ![]() A co masz ciekawego do czytania? |
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Berta ja chętnie poczytam, jestem w pracy i mam bardzo duzo czasu więc prześlij mi jak możesz
![]() Alex zdrowiej
|
|
#1678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I też bym zjadła spaghetti... Zresztą ja zjadłabym cokolwiek Madziu nie przejmuj się na pewno znajdziesz coś innego ![]() Alex Mój TŻ nie zrezygnował ze swojej pasji, co nawet widać na moim profilu na nk... Tylko teraz po operacji nie może skakać, co szczerze trochę mnie cieszy, bo się o Niego martwię
"Tak, Kocham Cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro." <3 [*]... Edytowane przez Pyzuh Czas edycji: 2009-08-14 o 13:03 |
|
|
|
|
#1680 |
|
Raczkowanie
|
A ja musze schudnac,wiec nie moge sobie pozwolic na spaghetti
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

a po 20 jak wrócę to jeszcze muszę się zabrać za sprzątanie domu bo jednak babska impreza się odbędzie jutro a moja mama już dziś na tydzień wyjeżdza więc nie ma mi kto pomóc 

chociaz wiem, że się to zdarza
coz, zdarza sie....
" (

, Pyzuh powiedziala, że jak nie przejdzie to pojdzie do innego lekarza