|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
myslelismy zeby zrobic takie karteczki wielkosci pocztowki otwierane na pierwszej stronie nasze zdjecie a w sroku podziekowanie wydrukowac kurcze myslalam zeby kazdemu cd wyslac ale sama juz nie wiem .. moze tylko nagram plener tzn te 160 zdjec co mamy na stronie + wyszukam zdjecia danej osoby i dodam .. zobacze jeszcze Cytat:
przyznam szczerze ze myslalam nad tym ostatnim z weolonem ( to zdjecie jest jako portret tez ) kurcze my film bedziemy mieli dopiero za 2 miesiace .. .a chcialam wczesniej zrobic te podziekowania stronka fotografa - http://www.wesele.tarnow.art.pl/ nasza stronka wazna rok - www.hubertburzawa.com/pk Cytat:
mas racje bialo-czarne maja w sobie swoj urok sepia tez tak 2,5tys a w tym zdjecia od wyjscia z domu do 1 w nocy pozniej plener w innymi dniu przez 3 godziny ... wywolanych 160zdjec 15x21 do tego skorzany album z 160 kartami , nasz portret A4 stronka z naszymi zdjeciami wazna przez rok i 560 zdjec na plycie DVD ![]() wiem ze duzo .. ale wiem tez ze ta kasa byla warta tych zdjeci ![]() Cytat:
no ja juz mam jedno z tych zdjec na tapecie .. a zaraz jade wywolac pare zdjec i strzelic sobie na sciane no i jeszcze album musze zrobic tesciowej i babci ![]() dziekuje kochana Cytat:
i masz racje zdjecia od razu kojaza sie z wakacjami ![]() dziekuje Cytat:
Wszystkim jutrzejszym PM zycze usmiechu na twarzy i oby ten dzien byl najpiekniejszy ba ! napewno bedzie !!!
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-08-14 o 17:23 |
||||||
|
|
|
|
#2672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do rytmu to bym się nie przejmowała, nasza była bardzo nie rytmiczna, a daliśmy radę
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabcia sliczne te wasze zdjecia Wczoraj dzwonili moi rodzice i mowili ze dostali zdjecia i ze sa sliczne.A ja teraz musze czekac az wysla
|
|
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my we wtorek idziemy na montaz naszej płytki weselnej. mam pytanie jaki macie początek waszej plytki weselnej?? chciałabym zrezygnowac ze zdjęc typu: mala, mały TZ, potem razem... no wiecie o co chodzi i nie wiem czym to zastąpic jakies rady, pomysły??
|
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam dostepu do neta w poniedzialek wszystko nadrobie i wysle to co chceie
Wszystkim jutrzejszym PM zyczeszczesia i miilosci
|
|
|
#2677 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane
![]() Odebrałam dzisiaj suknię i wisi już u mnie w pokoju, zajęła cały mój pokój razem z welonem. Dokupiłam też kosmetyki i mam już gotowy cały zestaw ![]() Jutro jedziemy do kamerzysty na salę i jeszcze mamy panieński i kawalerski, więc duużo latania, bo jeszcze muszę jedzonko przygotować na wieczór. Oj coś czuję, że będzie odjazdowa imprezka ![]() Mama właśnie zafarbowała mi włosy
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
jak?? zmieniałas kolor, czy odrosty??
życze udanej zabawy jutro
|
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
motley te norki - to sztuczne.
a to co miala jupik to kawalek tiulu lub sztywneijszego woalu, przed zimnem Cie nie uvhroni raczej a jak juz to krawcowa Ci to zrobi niekoniecznie salon z odpowiednia marza ![]() a my kupilismy wodke ![]() 40 sztuk - w biedronie zoladkowa gorzka de luxe za 16.98 ![]() do tego kupilam martini, i szampany, no i od tescia z barku whiskey Lista sie skraca hihihi. a mi tak ta jutrzejsza wolna sobota nie lezy ze nie iwem ![]() motley trzeba skopiowac bez usmiechu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=H6Dg1Ymji-Q |
|
|
|
|
#2681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za szybka na pierwszy taniec? no co ty, my mamy SWAY Michaela Buble i to jest jeszcze szybsze
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobietki ja już dzisiaj prawie mam luzik- jeszcze tylko dokończyć albumy dla rodziców. Zaraz zrobię sobie maseczkę na twarz żeby się zrelaksować. Dzisiaj już dostaliśmy 2 prezenty- komplet obiadowy na 6 osób i sztućce. Oba są zapakowane jeszcze. No i 2 kartki przyszły z życzeniami od osób których nie będzie.
Najlepsze jaj wyszły z ciastami, na 36 osób upieczonych było 9 ciast, 2 torty, 2 rodzaje ciastek. Facet z restauracji jak to zobaczył to się złapał za głowę i kazał nam trochę zabrać do domu. Jutro ma być gorąco i niektóre z nich by się rozpuściły bo on nie ma nawet tyle miejsca w lodówkach. spadam robić maseczkę
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje no wsumie ja tez sie spotykalam z fotografami gdzie mowili ze 4-5 tys takze chyba nie przeplacilismy az tak bardzo domyslam sie ze nie mozesz sie doczekac az je zobaczysz co ?
|
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostalam tylko 5 a na reszte czekam |
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
Świetne na pierwszy taniec
|
|
#2686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Qrcze właśnie nie wiem... jakoś tak futerko na koniec sierpnia nie bardzo mi pasuje. Najlepsze byłoby jakieś bolerko ale też raczej nie pasuje. Z tym tiulem to mam problem bo w sukni jest taki błyszczący i nie wiem czy taki znajdę. A w ogóle to mam tylko tydzień na to, bo musimy wcześniej przemieścić się już ze strojami do Szczecina i nawet nie mam czasu szukać takiego. Hehe właśnie sobie skojarzyłam, że mam kurtkę ecru, najwyżej ją założę jak zmarznę Przy okazji pokażę Wam swoje butki. Suknia jest dosyć obszerna więc raczej nie będzie ich widać Są bardzo wygodne, mają 5 cm obcas i delikatnie ozdobione klamerki. Mam nadzieję, że będę je mogła jeszcze kiedyś wykorzystać bo są super wygodne. No i rozpinany przód jest błogosławieństwem dla moich szerokich stóp![]() Dzisiaj przyszły też obrączki.... fotki wyszły dosyć kiepsko ale są na prawdę piękne, jesteśmy bardzo zadowoleni
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2009-08-14 o 21:31 |
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki nie mam juz siły!!!
prawie kupilismy garnitur mowi prawie bo juz prawie kupował w salonie mody slubnej w rybniku (do rybnika dziadem pojechałam!!!) ale oczywiscie...... idziemy jeszcze do plazy poogladac mmowie cholera we wszystkich tych centrach jest to samo ale nei dociera złazilismy pol rybnik a wsiada do auta i mowi wiesz ja w poniedziałek przyjade po ten z tego sklepu a ten co wybrał pierwotnie to troche szkoda mu kasy bo on w pierre cardin 2 koła kosztował sam garnitur no to w koncu zdecydował ze po ten do tego salonu wroci a tez fajny jest taki ciemno brązowy połyskujący i mieniący sie jakby na bordowo..... no i oczywiscie teściówka z nami musiała pojechac i swoje trzy gorsze wtrącać ze czarny mamy kupicbo to praktyczny no to mowie ze taaaaa niech kupi i bedzie pasował jak pięść do nosa, jak chce czarny to moze pojsc ale nie ze mna to sie uciszyła i juz nic nie mowiła całe zycie z wariatami!!! odebralismy obrączki!!!! no i obiecane rożki kurde 7 sztz robiłam a pol wieczoru przesiedziałam padam na pysk
|
|
|
#2688 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,melduje sie gotowa
zdam relacje po kurde mam problem z tym duzym balonem jak go napapowac i wsadzic te male baloniki chodZi mi o ten balon co wybucha,wiecie jak sie to robi?
|
|
#2689 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo jak napompujesz balonika to jak włożysz napompowanego do środka? tego wielgusa trzeba pompować w środku dużego balona ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
śliczne obrączki różki też fajnie Ci wyszły ja dziś powiązałam wstążki na wódeczce, trzy dni się z tym męczyłam bo to az 140 butelek trze było przewiązać ![]() śmiałam się że już trzymałam każdą flaszkę sobieskiego w ręku więc po 140 butelkach jestem poprostu samym widokiem opita
|
||
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie strasznie nudzą takie landrynkowe wolne piosenki, lepiej nam sie tańczy trochę szybsze. Strobiluska -- Swey fajoska, ale ja się w tej zakochalam słucham jej non stop i ten tekst![]() Będę Twoim snem,będę Twoim marzeniem, będę Twoją fantazją, Będę Twoją nadzieją, Będę Twoją miłością, będę wszystkim, czego potrzebujesz. Kocham Cię mocniej z każdym oddechem. Prawdziwie, nieprzytomnie, głęboko. Będę mocny, będę wierny, gdyż jesteś dla mnie nowym początkiem, Powodem do życia, głębokim znaczeniem. Ahh savage garden truly, madly, deeply. ![]() Jutrzejszym PM-kom zycze słońca, chłodnego, lekkiego wiaterku, uśmiechu, zero stresu i aby wszystko poszło jak najlepiej |
|
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobietkom jutro ślubującym życzę szczęścia na nowej drodze życia i pięknej pogody
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TZ od kilku miesięcy śpi na łózku, w którym jest wódka, tez czasem się śmieje, ze spi na wódce i dlatego jest "przydżumiony"![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Kaśka - oglądam ostatnio jakoś gazete a tam zdjęcia Cameron, a ja niewiele myśląc: "O Kaśka"
|
|
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze mam pytanko jaki taniec wybraliście do tej piosenki? moim zdaniem piosenka jest super i jak najbardziej na 1 taniec
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj naj naj dla ślubujących jutro
Oby to był najpiękniejszy dzień w Waszym życiu ![]() |
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Improwizacyjny.
![]() Próbowałam go nauczyć walca, ale lepiej nie, bo to taki ekscentryczny walc na prostych, nieugiętych kolanach ![]() Więc pobujamy się, zrobimy parę obrotów i już.
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Scio a już wszystko dopięte na ostatni guzik? bo to już 3 tygodnie zostały ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-14 o 23:44 |
|
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
nam sie tak udalo ze fotograf zrobil nam wczesniej ..
tez bym pewnie musiala czekac tak jak Ty .. i dzieki Bogu bo bym chyba umarla z ciekawosci jak wygladaja ![]() kaska87 - nie odp mi o co chodzilo z tym zaproszeniem na nk ?
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
a przepraszam nie zauważyłam wysłałm Ci zaproszenie na nk, ale chyba nie doszło chyba, że nie do Ciebie wysłałam
ślicznie wyglądałaś!
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-14 o 23:57 |
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu a skąd, a to trzeba jechać do zespołu (dziś byliśmy) a to szampan, a to to, a to tamto. Mam już dość
![]() No i Ci goście, niektórzy tacy niepoważni, np. sąsiedzi M. nie potwierdzili jeszcze, a jak ich osttnio pytał, to powiedzieli, no tak trzeba by się w końcu określić. No masakra |
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie maja gdzieś, że na sali trzeba zapłacić za nich nawet jak nie przyjdą
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

i 
od przygotowan do pleneru 

- dla gości będzie w sam raz, bo dokładnie widac Wasze twarze.
) bardzo letnie
i wakacyjne

Wszystkim jutrzejszym PM zyczeszczesia i miilosci

Są bardzo wygodne, mają 5 cm obcas i delikatnie ozdobione klamerki. Mam nadzieję, że będę je mogła jeszcze kiedyś wykorzystać bo są super wygodne. No i rozpinany przód jest błogosławieństwem dla moich szerokich stóp