Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-14, 14:51   #2971
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja kładę na całą twarz na pewno nie jest to bombka one są typowo pudrowe.. jak nie wiem.. takie pudrowe cukierki mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi z tym, że jest zachowana równowaga i żaden z innych niż biel kolorów nie przeważa (ja się bałam, że te różowe mogą robić lekkiego prosiaka, ale nie ;D)
w dziennym świetle drobinek nie widać, tylko rozświetlenie (typowe dla meteorytów ) i zmrożenie, a w słońcu i sztucznym świetle już bardziej ale nie wychodzą na pierwszy plan

może sobie kup po obronie? tak w nagrodę
Ehhh teraz to przepadłam Co prawda nie wiem po co mi kolejny puder, ale na widok meteorytów zawsze mięknie mi serce Pewnie się skuszę prędzej czy później, możliwe, że właśnie po obronie Dzięki Nina za kuszący opis
Stary 2009-08-14, 15:46   #2972
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja wzięłam ten dla blondynek, bo Wax dla blondynek mi bardziej służy niż ten do zniszczonych włosów Ale nie ukrywam, że mam ochotę kupić wszystkie te spraye Brakowało mi czegoś takiego we włosowej pielęgnacji(a ostatnimi czasy dużo na nią kasy wydaję).
Fajny jest nie? I bardzo, bardzo delikatny. Nawet przyznam szczerze, że spodziewałam się jakiegoś nieco mocniejszego działania.
Cytat:
Wszystkie typy są wrzucone do jednego worka Pisałam o tym w wątku redakcyjnym KWC, ale oddelegowano mnie że mam z tym iść gdzie indziej, ale już nie powiedziano gdzie A każdy kosmetyk ma przecież inny skład i działanie. Modka od KWC musiała nie zauważyć

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiłam masło i żel Sopot Spa Pomarańczowego żelu nie mieli
Z eksfoliatora 35% nici - dostaąłm zdiś maila ze sklepu Ziaji z prośbą o skan dyplomu kosmetyczki lub pozwolenia na działalnośc kosmetyczną Bede musiała więc polować na Allegro.
Ale numer Przedtem też były takie sytuacje, że wymagano wylegitymowania się papierkiem?

Dzisiaj miałam okropny dzień Nie udało mi się zaliczyć egzaminu na prawo jazdy kat B. (wszystko przez niesamowite nerwy). Teraz strasznie długie czekanie na kolejny (ponad miesiąc "bo jest dużo chętnych i musieliśmy zmienić rozporządzenia"), wywalone 120zł i zmarnowane mnóstwo nerwów Ech, szkoda gadać...
Mama zauważyła mój więcej niż wisielczy humor i podstępem zwabiła mnie do dużego Rossmana... Powiedziała, że mam sobie wziąć co chcę Wzięłam trzydziestkę moich przynoszących szczęście i komplementy perfum, które właśnie mi się kończą Gucci II Flakonik w Rossmanie kosztował mniej niż na Allegro (w R. 99zł). Poza tym wzięłam jeszcze dezodorant mineralny Garniera, bo wykończyłam Fa o zapachu jogurtu waniliowego. Oraz dwa smieszne żele pod prysznic Lilliputz - jeden "księżniczkowy" różowy z opalizującymi drobinkami i jeden truskawkowy. Oraz rumiankową oliwkę w żelu Johnson&Johnson Mama powiedziała, że to masakra jakaś, że musi wydac tyle pieniędzy żeby mi poprawić humor... Ale jest kochana. To było przemiłe w jej strony. Nawet nie zrzędziła mi, że mam przecież całe kilogramy perfum

I doleciała dzisiaj odlewka Eau Premiere Chanel oraz trzy masła Body Shop 50ml z masłem shea i 2 x po 200ml wymarzonego orzecha brazylijskiego Mam jeszcze masło kakaowe TBS na dwa użycia i wtedy już będę jechać orzeszkiem po całości
O, a z wymianki upolowałam jeszcze trzy mineralne korektory EDM w kolorze Intensive Fair - mój ulubieniec (yylko nie wiem co ja zrobię z trzema - chyba będę cały rok używać ) oraz olej śliwkowy. Z tym drugim to nie wiem co będę robić. Nie jestem fanką olejowania skóry więc wzięłam z myślą o włosach. Na stronie piszą, że też się nadaje do tego celu. Próbowała któraś w ten sposób?

Idę poszukać gdzieś w sieci maminego podkładu YSL żeby jej się odwdzięczyć

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2009-08-14 o 15:58
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 15:59   #2973
Hosenka*
Zakorzenienie

Angel: poprzednio nic takiego nie było, bo nie brałam tych silnych kwasów (25%, 35%) tylko np. maski algowe - z tym nie było problemów.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 16:26   #2974
isa666
Zakorzenienie

Angel nie martw się prawkiem Ja zdałam za 2 razem a za pierwszym oblałam plac i ryczałam jak bóbr A ex(wtedy mój TZ) i tata się ze mnie śmiali, że nie umiałam zrobić koperty i tyle było ich pocieszania
Fajną masz mamę, że Cię zabrała na takie wielkie zakupy.
Stary 2009-08-14, 18:43   #2975
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ale numer Przedtem też były takie sytuacje, że wymagano wylegitymowania się papierkiem?
To zazwyczaj normalne w sklepach-hurtowniach, że nie sprzedają klientom detalicznym, albo sprzedają po cenach katalogowych bez wykazania, ze prowadzi się działalność gospodarczą odpowiadająca profilowi hurtowni.

Dawno mnie nie było, nie mam za bardzo czasu. Moi rodzice wyjechali do siostry, mam cały dom na głowie, nie mam swojego komputera, a teraz siedzimy z TŻ na działce i mam jeszcze nie całe pół baterii w laptopie ale postanowiłam wpaść do was na chwilkę.

Stłukłam ostatnio wysuszacz do lakieru do paznokci, efekt jest taki że mój Cerise Noir na palcach u stóp jest dramatycznie nierówny, bo zapomniałam, że maluję tradycyjnie i za wcześnie włożyłam buty. Ale kolor boski, nie moge się doczekać, aż będę mogła używać go do dłoni. jeszcze jakieś 0,5 cm równego paznokcia mi brakuje.

A maseczka John Frieda jest świetna. Mam dzisiaj ogromna ilość włosów, miękkie i takie mięsiste. Cudo. Będę chyba używać jej w cyklu 15-minutowym co drugie mycie, a w inne dni odżywki normalnej, bo strasznie szybko jej ubywa niestety.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 18:58   #2976
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Dobry wieczór
Pamięta mnie ktoś jeszcze? Powróciłam po ponad miesięcznej nieobecności
Tęskniłam za waszym kuszeniem
Teraz muszę to wszystko przeczytać
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 19:04   #2977
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

A maseczka John Frieda jest świetna. Mam dzisiaj ogromna ilość włosów, miękkie i takie mięsiste. Cudo. Będę chyba używać jej w cyklu 15-minutowym co drugie mycie, a w inne dni odżywki normalnej, bo strasznie szybko jej ubywa niestety.
Gdzie można kupić tę maseczkę?

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-14, 19:16   #2978
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Gdzie można kupić tę maseczkę?
U nas w Douglasie. U Niemców wszędzie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 19:36   #2979
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Angel, nie przejmuj się tak bardzo tym niezdanym prawkiem. Następnym razem zdasz. Masz świetną Mamę, tyle pocieszanek Ci sprawiła.
Baardzo fajny avek.

U mnie dziś bardzo dużo pracy, mało czasu, no i trening do którego się bardzo przyłożyłam, z czego jestem dumna. Wzięłam chłodny prysznic, wybalsamowałam się i wreszcie spokojnie mogę powizażować.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 19:45   #2980
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
U nas w Douglasie. U Niemców wszędzie.
ja widziałam też ostatnio w Sephorze

Angel
, jaki ładny avatar a egzaminem się nie przejmuj, następnym razem zdasz śpiewająco
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-08-14 o 19:46
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 20:53   #2981
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Angel: poprzednio nic takiego nie było, bo nie brałam tych silnych kwasów (25%, 35%) tylko np. maski algowe - z tym nie było problemów.
Pewnie w przypadku tych kwasów są tacy ostrożni. Osoba nieobeznana mogłaby tym zrobić sobie poważne ała Jakiś czas temu było głośno o przypadku babki, która kupiła na allegro jakieś kwasy czy inne złuszczacze i popaliła sobie buzię

Cytat:
Angel nie martw się prawkiem Ja zdałam za 2 razem a za pierwszym oblałam plac i ryczałam jak bóbr A ex(wtedy mój TZ) i tata się ze mnie śmiali, że nie umiałam zrobić koperty i tyle było ich pocieszania
Fajną masz mamę, że Cię zabrała na takie wielkie zakupy.
Iso,
Oj, doskonale rozumiem jakie to może być załamujące. Wracając do domu też sobie smarknęłam w chusteczkę Zależało mi tym bardziej, bo chciałam udowodnić mojemu zmotoryzowanemu towarzystwu, że też mam zmysł motoryzacyjny A tu porażka.

Oj zła jestem. W tych nerwach zrobiłam taki błąd jakiego normalnie nigdy bym nie zrobiła Za mało upewniłam się na podporządkowanej i chciałam wyjechać a egzaminator po hamulcach Samochód śmignął a ja miałam po egzaminie. Jasna cholera

Zakupy musiały być solidne, żeby osłodziły mi tą gorzką pigułkę

Cytat:
Przedwczoraj miałam z wizażowymi koleżankami perfumiarami zlocik i pod koniec śmignęłyśmy sobie jeszcze do Sephory. Koleżanka którą widać na awatarze bardzo dobrze zna się na kosmetykach do włosów i od jakiegoś czasu jestem pod jej kuratelą Mieli tam tą maskę więc poprosiłam żeby mi ją przeanalizowała i zapytałam o pozwolenie na zakup Powiedziała, że nie warto, bo jest tam alkohol i chemiczne śmietnisko Tak więc ja już jednak nie kupię Chociaż Crystal Hold (lakier z filtrem) z tej serii bardzo sobie chwalę

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Dagmaro,

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Angel, nie przejmuj się tak bardzo tym niezdanym prawkiem. Następnym razem zdasz. Masz świetną Mamę, tyle pocieszanek Ci sprawiła.
Baardzo fajny avek.
Oj fakt - mama na medal to najlepsze pocieszenie
Ech, mam nadzieję że kiedyś się uda do cholery. U nas w ośrodku zdawalność wynosi 26% więc jest pole do popisu

Cytat:
ja widziałam też ostatnio w Sephorze

Angel
, jaki ładny avatar a egzaminem się nie przejmuj, następnym razem zdasz śpiewająco
Organzo, dziękuję
To nasze wspólne zdjęcie z Kattariną ze zlotu

Nałożyłam na godzinę olej kokosowy i podczas zmywania miałam w uszach radę Bossy i Isy jak prawidłowo to zmyć Chyba się udało, bo nie mam z tyłu strąków Włosy są mniamuśne

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2009-08-14 o 20:58
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 21:12   #2982
Hosenka*
Zakorzenienie

Angel, napewno o to chodzi, zresztą dziewczyny w wątku Ziajowym pisały o tym, więc sie liczyłam z taką opcją.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 21:30   #2983
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

witam, macham do Was z mojego pięknego rodzinnego miasta

lizzie skuś się na te meteoryty, żebyś później nie żałowała są bajeczne i do tego prześliczne, uwielbiam na nie patrzeć

Angel zazdroszczę wypasionych zakupów i gratuluję Gucci II też ostatnio do nich wróciłam, i mam kilkanaście ml w uroczej trzydziestce cena w Rossmannie bardzo przyjazna!

Organzzo sierpień mam kiepski, bo kupiłam już: meteoryty, trzy (!) żele pod prysznic Sephora, masło karmel&cynamon Farmony i odżywkę Wax nie jest dobrze

Niedługo planuję wrzucić zbiory kolorówkowe i pielęgnacyjne, trochę się pozmieniało.
Aha, no i zbieram na duże opakowanie Idealista, pokochałam i już nie mogę żyć bez niego Dziewczyny, filtr na nim wchłania się 30 sekund! i jak pięknie zwęża pory

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 21:39   #2984
your Angel
czyli Endżi

Nosku, tak sobie właśnie pomyślałam, że przeciez Gucci II to przecież i Twój zapach Dla mnie to perfumy na egzaminy ustne i upały kiedy każdy pozostały zapach z mojego zbiorku wydaje mi się zbyt ulepny. Gucio jest taki szlachetny i czysty a przy tym kobiecy

O którym Idealiście piszesz? Tym Pore Minimizing Skin Refinisher? Z przyjemnością zużyłam kilka próbek, ale mnie za bardzo wysuszał
Stary 2009-08-14, 21:46   #2985
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:

Boże, boże jeszcze tylko 3 dni(z dzisiejszym licząc) i koniec urlopu Jak mi się nie chce wracać do pracy. Choć nie ukrywam, że przez te wyjazdy służbowe nie za bardzo odczułam żebym wypoczęła
Wcale się nie dziwię, że nie wypoczęłaś jak należy. Co to za urlop, podczas którego ma się na głowie szkolenia i wyjazdy służbowe Bez sensu

Cytat:
Mag Miło Cię widzieć.

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Można, bo tam są tylko wyciągi z roślin i takich naturalnych rzeczy Ja właśnie się zastanawiam czy sobie nie kupić teraz. Za 40zł, to tanio
Tak podejrzewałam, ale wolałam się upewnić. W końcu 40zł to niewiele jak za to cudo, ale z drugiej strony jakbym miała kupić i nie móc pić, to jednak 40zł wywalone w błoto to dużo.
Ciekawe tylko czy poleciałaby mi po tym waga. Bo chodzę sobie na stepa mniej więcej 2x w tygodniu, rzadko kiedy praca pozwala mi na 3x, do tego zwykle coś tam sobie poćwiczę na platformie wibracyjnej i wymasuję pasami, i od jakichś 2 miesięcy chodzę na vacu i jeśli chodzi o efekty to waga jak stała tak stoi, ale za to centymetrów w pasie, pupie i udach powoli ubywa. Niby to dobrze, ale z drugiej strony z wagi też bym chciała zjechać, nooo

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Witam z rana, wraca wasza siostra marnotrawna Nie miałam ostatnio niestety czasu tu nawet zaglądać zbyt często, nie mówiąc o pisaniu ale udało mi się w końcu napisać pracę mgr, w poniedziałek jadę ją złożyć do dziekanatu i za dwa tygodnie obrona. Wreszcie będę mogła odpocząć psychicznie i się wyspać
Gratuluję Pamietam jeszcze jaka to radość i ulga, jak ostatnia strona zostanie napisana i wydrukowana W sumie największy szkopuł to napisać tą pracę, obrona to już formalność

Wczoraj pozjadało mi cytaty, później sobie to uświadomiłam.... Ta skleroza

Nie pamiętam już która z Was wspominała o sprayu Kiwi do stóp, ale chciałam się dopytać jak on wygląda. Bo mi się jakiś zielono-różowy kojarzy - to ten?

A tak poza tym, to:

Ago, Opolanko - fajnie słyszeć, że jesteś szczęśliwa Oby tak dalej!

isa - kiecka piękna, buty też, a Ty w takiej kreacji wygladasz super

Też mam wesele niebawem, dokładnie za tydzień i niby wszystko mam, ale kompletnie nie wiem, jak się umaluję. Ostatnio tylko nakładam minerały, róż, machnę rzęsy tuszem, a usta błyszczykiem i wsio Kieckę mam fioletową, kolczyki złoto-fioletowe, więc może pójdę w ten deseń, ale nawet jeszcze nie miałam kiedy potrenować, a poza tym nie wiem kiedy i gdzie będę się malować, bo ślub jest o 13, a my mamy do przejechania jakieś 500-600km Noo, tak na dobrą sprawę to jeszcze tylko pończoch mi brakuje, a i stanik jest w drodze, ale w razie czego i gorset się nada, tylko pytanie czy w nim wytrzymam całą imprezę
W ogóle to wypatrzyłam w Reserved piękne czółenka zamszowe, takie granatowe, lekko wpadające jakby w turkus. Śliczne, tylko nie dość, że kosztują 179zł, to jeszcze nie wiem gdzie miałabym je nosić prócz pracy. Do pracy trochę szkoda, a znów na co dzień takie wysokie obcasy jak w tych butach są dla mnie niepraktyczne. Chciałam je sobie odłożyć do niedzieli, bo ostatnia para w moim rozmiarze była, ale mi odmówiono i teraz nie wiem czy się na nie napalać czy nie. Brać czy nie Śliczne są, nooo. I taka szara torebeczka za 99zł też śliczna. Nic to, że teraz przydałaby mi się jakaś biała/kremowa albo brązowa.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 22:02   #2986
noseknosek

Cytat:
O którym Idealiście piszesz? Tym Pore Minimizing Skin Refinisher? Z przyjemnością zużyłam kilka próbek, ale mnie za bardzo wysuszał
tak zielona buteleczka, złoty korek ja kładę go na krem (Bioderma Hydrabio Legere), a na to jeszcze filtr i wszystko elegancko wchłania się do matu dosłownie w minutę i na szczęście żadnego wysuszania nie zauważyłam. Ale drogi jest

biegam
Stary 2009-08-14, 22:42   #2987
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
witam, macham do Was z mojego pięknego rodzinnego miasta

lizzie skuś się na te meteoryty, żebyś później nie żałowała są bajeczne i do tego prześliczne, uwielbiam na nie patrzeć
Oj, widzę że z moich planów oszczędzania będą nici Strasznie mnie kuszą te kulki ale resztka zdrowego rozsądku każe mi ich nie kupować, bo tych co mam to pewnie nigdy w życiu nie zużyję Ale znając moją SILNĄ WOLĘ to się pewnie w końcu skuszę

Cytat:
Nosku, tak sobie właśnie pomyślałam, że przeciez Gucci II to przecież i Twój zapach Dla mnie to perfumy na egzaminy ustne i upały kiedy każdy pozostały zapach z mojego zbiorku wydaje mi się zbyt ulepny. Gucio jest taki szlachetny i czysty a przy tym kobiecy
Też uwielbiam ten zapach, dla mnie jednak na lato za ciężki ale jesienią z chęcią do niego wrócę.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Gratuluję Pamietam jeszcze jaka to radość i ulga, jak ostatnia strona zostanie napisana i wydrukowana W sumie największy szkopuł to napisać tą pracę, obrona to już formalność
Dziękuję Mam nadzieję, że obrona to będzie tylko formalność, w każdym razie dla mnie to na pewno mniejszy stres niż samo pisanie. Promotor trafiła mi się wyjątkowo straszna jeśli chodzi o czepianie się o szczegóły
Stary 2009-08-15, 07:33   #2988
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Niedługo planuję wrzucić zbiory kolorówkowe i pielęgnacyjne, trochę się pozmieniało.
Aha, no i zbieram na duże opakowanie Idealista, pokochałam i już nie mogę żyć bez niego Dziewczyny, filtr na nim wchłania się 30 sekund! i jak pięknie zwęża pory
oo, wrzuć
ja nigdy nie testowałam Idealista ale jak się naczytałam, że on naszpikowany silikonem i po zmyciu cały efekt mija, to nie wiem, czy dałabym za niego aż tyle może skuszę się na jakąś miniaturę

Liz, ale się Ciebie tu podkusza
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 08:08   #2989
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór
Hej Dagmaruś Co tam u Ciebie, opowiadaj.

Cytat:
Oj zła jestem. W tych nerwach zrobiłam taki błąd jakiego normalnie nigdy bym nie zrobiła Za mało upewniłam się na podporządkowanej i chciałam wyjechać a egzaminator po hamulcach Samochód śmignął a ja miałam po egzaminie. Jasna cholera
Najgorsze na egzaminie są właśnie nerwy
Ja do pierwszego razu podeszłam na luzie, ale potem jednak było mi przykro, że oblałam ten głupi plac i koperty do tej pory nienawidzę i nie umiem jej zrobić Oblałam właściwie tylko dlatego, że jak ćwiczyłam na placu mialam jakoś inaczej ustawione pachołki a na placu w ośrodku egzaminacyjnym pogubiłam się na który słupek mam patrzeć w lusterko wsteczne jak cofam

Za to za drugim razem poszłam z bojowym nastrojem(na dodatek mialam wtedy pierwszy dzień okresu i hormony mi szalały, miałam zły humor i czulam, że jak nie zdam to rozszarpię egzaminatora na kawałeczki ), ruszanie pod górkę zrobiłam migiem a parkowanie skośne za pierwszym podejściem spaliłam, ale zawzięłam się przy drugim podejściu i wjechałam jak mistrz.
Ale to nie zmienia faktu, że i tak od zdania prawka jechałam może z 5-6 razy autem i to zawsze z tatą na pasażera a sama nigdy. A w tym momencie nie wiem czy w ogóle jeszcze pamiętam jak się prowadzi samochód.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Wcale się nie dziwię, że nie wypoczęłaś jak należy. Co to za urlop, podczas którego ma się na głowie szkolenia i wyjazdy służbowe Bez sensu

isa - kiecka piękna, buty też, a Ty w takiej kreacji wygladasz super
Mag dziękuję za komplement

A co do urlopu - żałuję że jednak nie zostało to rozwiązane w inny sposób np. na zasadzie, że skoro jesteśmy tam we 4 to każda przyszłaby na jeden tydzień do pracy na taki jakby "dyżur" a pozostałą część urlopu miałaby wolne. A tak poszłyśmy wszystkie na wolne w tym samym czasie i potem też wszystkie musiałyśmy przychodzić jak było coś do zrobienia.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-15, 09:27   #2990
sleepy
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:

Dzisiaj miałam okropny dzień Nie udało mi się zaliczyć egzaminu na prawo jazdy kat B. (wszystko przez niesamowite nerwy). Teraz strasznie długie czekanie na kolejny (ponad miesiąc "bo jest dużo chętnych i musieliśmy zmienić rozporządzenia"), wywalone 120zł i zmarnowane mnóstwo nerwów Ech, szkoda gadać...

Nie martw się, na pewno następnym razem będzie lepiej.

Cytat:
Dobry wieczór
Hej Dagmara! Co u Ciebie słychać?

Cytat:
Nosku, na pewno będzie to miłe dla naszych oczu Wrzucaj więc, czekamy. A czy używasz juz całej serii Hydrabio? Jak się spisuje po dłuższym czasie? Napaliłam sie na kilka rzeczy wiec każda opinia jest bardzo pomocna

Miłego weekendu wszystkim!
Stary 2009-08-15, 09:48   #2991
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Dziewczyny , na meow cosmetics jest do poniedzialku -20% na wszystko, moze ktoras chcialaby sie dolaczyc do zamowienia ?
http://www.meowcosmetics.com/

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 10:44   #2992
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
oo, wrzuć
ja nigdy nie testowałam Idealista ale jak się naczytałam, że on naszpikowany silikonem i po zmyciu cały efekt mija, to nie wiem, czy dałabym za niego aż tyle może skuszę się na jakąś miniaturę

Liz, ale się Ciebie tu podkusza
No właśnie, a ja teraz oszczędzać muszę więc mi jeszcze trudniej wytrzymać Ale przynajmniej zużywanie idzie pełną parą, siostra trochę pomaga, jeśli tak dalej pójdzie to uda mi się wyjść z zapasów szybciej niż myślałam
Stary 2009-08-15, 15:19   #2993
isa666
Zakorzenienie

Ojej a co tutaj tak cicho?

Ja się zaraz chyba zanudzę. Dlaczego jak jest święto to w TV nigdy nie ma nic ciekawego?
Stary 2009-08-15, 16:22   #2994
noseknosek

Cytat:
oo, wrzuć
poproś o próbkę w Sephorze to chyba najczęściej dodawana do zakupów próbka
mnie silikony (na twarzy ) nie przeszkadzają tym bardziej jeśli dają taki fajny efekt.
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Nosku, na pewno będzie to miłe dla naszych oczu Wrzucaj więc, czekamy. A czy używasz juz całej serii Hydrabio? Jak się spisuje po dłuższym czasie? Napaliłam sie na kilka rzeczy wiec każda opinia jest bardzo pomocna
Wrzucę jak tylko znajdę chwilę i dobre światło a ostatnio ciężko mi to połączyć
Muszę się pochwalić, że coraz bliżej mi do idealnego dla mnie zbioru wszystko co mam bardzo lubię, udało mi się zminimalizować maseczki no i mam szansę kiedyś to zużyć..
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Ale przynajmniej zużywanie idzie pełną parą, siostra trochę pomaga, jeśli tak dalej pójdzie to uda mi się wyjść z zapasów szybciej niż myślałam
no to niedługo zakupy!

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Zapomniałam odpowiedzieć sleepy o Biodermie! Póki co używam tylko kremu na dzień (wersja lekka) i serum.
Krem jest świetny, moją skórę nawilża tak w sam raz, delikatnie i właśnie tak "codziennie", szybko się wchłania i nadaje się pod filtry. Ale nie wiem jaki będzie dla typowo suchych cer..
Serum natomiast używam na noc i też jestem bardzo zadowolona, jest gęstsze, bardziej wyczuwalne na skórze, nawilża solidnie, wydaje mi się że dość długotrwale.
Ogólnie baardzo lubię tę serię, używałam też toniku i był naprawdę solidny (mam jeszcze jeden w zapasach), ale chyba znalazłam lepszy - LRP fizjologiczny Niedługo do użycia wejdzie pianka (wykańczam żel Bioderma Sebium) no i micel, ale to jeszcze potrwa

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

nie napisałam nic o maseczce moim zdaniem jest lepsza od Avene, w przeciwieństwie do tamtej szybko się wchłania i nie mam oporów przed pójściem z nią spać, nawilża, napina a stosowana w takiej 14dniowej kuracji zdecydowanie poprawia kondycję skóry. Nie chcę kusić, ale to naprawdę moja ulubiona seria nawilżająca

biegam
Stary 2009-08-15, 16:25   #2995
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

no to niedługo zakupy!
Nie kuś obiecałam sobie, że nie będę więcej robić zapasów w żadnej dziedzinie Zobaczymy, jak długo uda mi się wytrzymać. No ale najpierw i tak muszę zużyć to co mam, a to jeszcze trochę potrwa...
Stary 2009-08-15, 18:04   #2996
kochanie
Wtajemniczenie

Tak wpadam szybko, nie mam siły pisać...

Lizzie, super, że Ci się udało i przeżyłaś te wieczne poprawki, gratulacje Zazdroszczę, aż się zielona zrobiłam A ja muszę się znów wziąć do roboty, bo w poniedziałek chyba wraca mój promotor, to coś by mu wypadało podrzucić do przeczytania
Super, już prawie to skończyłaś, rozumiem, że w przyszły czwartek nie będziesz musiała iść do laboratorium
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 21:18   #2997
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Tak wpadam szybko, nie mam siły pisać...

Lizzie, super, że Ci się udało i przeżyłaś te wieczne poprawki, gratulacje Zazdroszczę, aż się zielona zrobiłam A ja muszę się znów wziąć do roboty, bo w poniedziałek chyba wraca mój promotor, to coś by mu wypadało podrzucić do przeczytania
Super, już prawie to skończyłaś, rozumiem, że w przyszły czwartek nie będziesz musiała iść do laboratorium
Kochanie, ja też mam nadzieję że nie będę musiała Mam zamiar w poniedziałek albo wtorek złożyć już pracę i wszystkie dokumenty do dziekanatu, miałam się bronić 31 sierpnia ale może uda się załatwić to wcześniej, bo chciałabym już mieć to z głowy.
Niemniej jednak teraz na spotkania będę mogła przyjeżdżać bez problemu
Stary 2009-08-15, 21:47   #2998
fuksjaa

Cytat:
Ojej a co tutaj tak cicho?

Ja się zaraz chyba zanudzę. Dlaczego jak jest święto to w TV nigdy nie ma nic ciekawego?
Chyba wszystkie wypoczywają.

A z programem TV to chyba już normalne. Dlatego też prawie w ogóle nie oglądam TV - jedynie Dr. House'a i Chirurgów, bo nie chce mi się na kompa ściągać.

Dziś powypoczywałam - byłam u dziadków, tak dawno już ich nie odwiedzałam, pogadałam z ciocią (świetna babka), posiedziałam trochę u siebie w ogrodzie, wieczorem obowiązkowo trening.
A jutro chyba pojadę po karnet na basen.

Zużywanie idzie mi świetnie - jutro po basenie zużyję szampon Marion, a dziś zużyłam koncentrat wyszczuplający Ziai. Tego drugiego akurat trochę żałuję, bo skład i działanie bardzo dobre, w poniedziałek polecę po kolejne opakowanie.
Stary 2009-08-15, 21:57   #2999
noseknosek

fuksjaa a co to za koncentrat Ziaja? bardzo się lepi?

zużyłam właśnie żel do mycia twarzy Bioderma Sebium

biegam
Stary 2009-08-15, 22:03   #3000
fuksjaa

Nosku, to ten koncentrat Ziai:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy-w-zelu.html

W zasadzie to nie lepi się w ogóle, bo wchłania się u mnie w 100%. Trochę chłodzi, ale nie tak jak kosmetyki Eveline. Napina i znacznie ujędrnia skórę. Podaję jeszcze skład.

Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Carnitine, Caffeine, Ananas Sativus (Pineapple) Extract, Coenzyme A, Fucus Vesiculosus Extract, Hedera Helix (Ivy) Leaf Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Panthenol, Carbomer, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Parfum (Fragnance), Linalool, Buthylphenyl Methylpropional, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Hydroxide.

Hosenka też go używa.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości