|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2972 | |||
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj miałam okropny dzień ![]() ![]() Mama zauważyła mój więcej niż wisielczy humor i podstępem zwabiła mnie do dużego Rossmana... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I doleciała dzisiaj odlewka Eau Premiere Chanel oraz trzy masła Body Shop ![]() ![]() ![]() O, a z wymianki upolowałam jeszcze trzy mineralne korektory EDM w kolorze Intensive Fair - mój ulubieniec ![]() ![]() Idę poszukać gdzieś w sieci maminego podkładu YSL żeby jej się odwdzięczyć ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-08-14 o 15:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Angel: poprzednio nic takiego nie było, bo nie brałam tych silnych kwasów (25%, 35%) tylko np. maski algowe - z tym nie było problemów.
#2974 |
Zakorzenienie
|
Angel nie martw się prawkiem
![]() ![]() ![]() Fajną masz mamę, że Cię zabrała na takie wielkie zakupy.
#2975 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Dawno mnie nie było, nie mam za bardzo czasu. ![]() ![]() Stłukłam ostatnio wysuszacz do lakieru do paznokci, efekt jest taki że mój Cerise Noir na palcach u stóp jest dramatycznie nierówny, bo zapomniałam, że maluję tradycyjnie i za wcześnie włożyłam buty. ![]() ![]() ![]() A maseczka John Frieda jest świetna. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() Pamięta mnie ktoś jeszcze? Powróciłam po ponad miesięcznej nieobecności ![]() Tęskniłam za waszym kuszeniem ![]() Teraz muszę to wszystko przeczytać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Gdzie można kupić tę maseczkę?
![]() |
#2978 |
Przyjaciółka KWC
|
![]() |
#2979 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Angel, nie przejmuj się tak bardzo tym niezdanym prawkiem.
![]() ![]() ![]() Baardzo fajny avek. ![]() U mnie dziś bardzo dużo pracy, mało czasu, no i trening do którego się bardzo przyłożyłam, z czego jestem dumna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam też ostatnio w Sephorze
Angel, jaki ładny avatar ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-08-14 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | ||||||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oj, doskonale rozumiem jakie to może być załamujące. Wracając do domu też sobie smarknęłam w chusteczkę ![]() ![]() Oj zła jestem. W tych nerwach zrobiłam taki błąd jakiego normalnie nigdy bym nie zrobiła ![]() ![]() ![]() Zakupy musiały być solidne, żeby osłodziły mi tą gorzką pigułkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ech, mam nadzieję że kiedyś się uda do cholery. U nas w ośrodku zdawalność wynosi 26% więc jest pole do popisu ![]() Cytat:
![]() To nasze wspólne zdjęcie z Kattariną ze zlotu ![]() Nałożyłam na godzinę olej kokosowy i podczas zmywania miałam w uszach radę Bossy i Isy jak prawidłowo to zmyć ![]() ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-08-14 o 20:58 |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Angel, napewno o to chodzi, zresztą dziewczyny w wątku Ziajowym pisały o tym, więc sie liczyłam z taką opcją.
#2983 |
lipiec na maksa!!! :)
|
witam, macham do Was z mojego pięknego rodzinnego miasta
![]() lizzie skuś się na te meteoryty, żebyś później nie żałowała ![]() ![]() Angel ![]() ![]() ![]() ![]() Organzzo sierpień mam kiepski, bo kupiłam już: meteoryty, trzy (!) żele pod prysznic Sephora, masło karmel&cynamon Farmony i odżywkę Wax ![]() ![]() Niedługo planuję wrzucić zbiory kolorówkowe i pielęgnacyjne, trochę się pozmieniało. Aha, no i zbieram na duże opakowanie Idealista, pokochałam i już nie mogę żyć bez niego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2984 |
czyli Endżi
|
Nosku, tak sobie właśnie pomyślałam, że przeciez Gucci II to przecież i Twój zapach
![]() ![]() O którym Idealiście piszesz? Tym Pore Minimizing Skin Refinisher? Z przyjemnością zużyłam kilka próbek, ale mnie za bardzo wysuszał ![]()
#2985 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ciekawe tylko czy poleciałaby mi po tym waga. Bo chodzę sobie na stepa mniej więcej 2x w tygodniu, rzadko kiedy praca pozwala mi na 3x, do tego zwykle coś tam sobie poćwiczę na platformie wibracyjnej i wymasuję pasami, i od jakichś 2 miesięcy chodzę na vacu i jeśli chodzi o efekty to waga jak stała tak stoi, ale za to centymetrów w pasie, pupie i udach powoli ubywa. Niby to dobrze, ale z drugiej strony z wagi też bym chciała zjechać, nooo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ************* Wczoraj pozjadało mi cytaty, później sobie to uświadomiłam.... Ta skleroza ![]() Nie pamiętam już ![]() A tak poza tym, to: Ago, Opolanko - fajnie słyszeć, że jesteś szczęśliwa ![]() isa - kiecka piękna, buty też, a Ty w takiej kreacji wygladasz super ![]() Też mam wesele niebawem, dokładnie za tydzień i niby wszystko mam, ale kompletnie nie wiem, jak się umaluję. Ostatnio tylko nakładam minerały, róż, machnę rzęsy tuszem, a usta błyszczykiem i wsio ![]() ![]() ![]() W ogóle to wypatrzyłam w Reserved piękne czółenka zamszowe, takie granatowe, lekko wpadające jakby w turkus. Śliczne, tylko nie dość, że kosztują 179zł, to jeszcze nie wiem gdzie miałabym je nosić prócz pracy. Do pracy trochę szkoda, a znów na co dzień takie wysokie obcasy jak w tych butach są dla mnie niepraktyczne. Chciałam je sobie odłożyć do niedzieli, bo ostatnia para w moim rozmiarze była, ale mi odmówiono i teraz nie wiem czy się na nie napalać czy nie. Brać czy nie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nigdy nie testowałam Idealista ![]() ![]() ![]() Liz, ale się Ciebie tu podkusza ![]()
![]() |
#2989 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja do pierwszego razu podeszłam na luzie, ale potem jednak było mi przykro, że oblałam ten głupi plac i koperty do tej pory nienawidzę i nie umiem jej zrobić ![]() ![]() Za to za drugim razem poszłam z bojowym nastrojem(na dodatek mialam wtedy pierwszy dzień okresu i hormony mi szalały, miałam zły humor i czulam, że jak nie zdam to rozszarpię egzaminatora na kawałeczki ![]() Ale to nie zmienia faktu, że i tak od zdania prawka jechałam może z 5-6 razy autem i to zawsze z tatą na pasażera a sama nigdy. A w tym momencie nie wiem czy w ogóle jeszcze pamiętam jak się prowadzi samochód. Cytat:
![]() A co do urlopu - żałuję że jednak nie zostało to rozwiązane w inny sposób np. na zasadzie, że skoro jesteśmy tam we 4 to każda przyszłaby na jeden tydzień do pracy na taki jakby "dyżur" a pozostałą część urlopu miałaby wolne. A tak poszłyśmy wszystkie na wolne w tym samym czasie i potem też wszystkie musiałyśmy przychodzić jak było coś do zrobienia.
![]() |
#2990 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Nie martw się, na pewno następnym razem będzie lepiej. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Miłego weekendu wszystkim!
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny , na meow cosmetics jest do poniedzialku -20% na wszystko, moze ktoras chcialaby sie dolaczyc do zamowienia ?
![]() http://www.meowcosmetics.com/
#2992 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Ojej a co tutaj tak cicho?
![]() Ja się zaraz chyba zanudzę. Dlaczego jak jest święto to w TV nigdy nie ma nic ciekawego? ![]()
#2994 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() mnie silikony (na twarzy ![]() Cytat:
![]() Muszę się pochwalić, że coraz bliżej mi do idealnego dla mnie zbioru ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Zapomniałam odpowiedzieć sleepy o Biodermie! ![]() Krem jest świetny, moją skórę nawilża tak w sam raz, delikatnie i właśnie tak "codziennie", szybko się wchłania i nadaje się pod filtry. Ale nie wiem jaki będzie dla typowo suchych cer.. Serum natomiast używam na noc i też jestem bardzo zadowolona, jest gęstsze, bardziej wyczuwalne na skórze, nawilża solidnie, wydaje mi się że dość długotrwale. Ogólnie baardzo lubię tę serię, używałam też toniku i był naprawdę solidny (mam jeszcze jeden w zapasach), ale chyba znalazłam lepszy - LRP fizjologiczny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- nie napisałam nic o maseczce ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zadomowienie
|
Nie kuś
![]() ![]()
#2996 |
Wtajemniczenie
|
Tak wpadam szybko, nie mam siły pisać...
Lizzie, super, że Ci się udało i przeżyłaś te wieczne poprawki, gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Super, już prawie to skończyłaś, rozumiem, że w przyszły czwartek nie będziesz musiała iść do laboratorium ![]()
#2997 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niemniej jednak teraz na spotkania będę mogła przyjeżdżać bez problemu ![]()
![]() |
#2998 | |
|
Cytat:
![]() A z programem TV to chyba już normalne. Dlatego też prawie w ogóle nie oglądam TV - jedynie Dr. House'a i Chirurgów, bo nie chce mi się na kompa ściągać. ![]() Dziś powypoczywałam - byłam u dziadków, tak dawno już ich nie odwiedzałam, pogadałam z ciocią (świetna babka ![]() ![]() A jutro chyba pojadę po karnet na basen. ![]() Zużywanie idzie mi świetnie - jutro po basenie zużyję szampon Marion, a dziś zużyłam koncentrat wyszczuplający Ziai. Tego drugiego akurat trochę żałuję, bo skład i działanie bardzo dobre, w poniedziałek polecę po kolejne opakowanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
|
fuksjaa a co to za koncentrat Ziaja? bardzo się lepi?
zużyłam właśnie żel do mycia twarzy Bioderma Sebium ![]()
![]() |
#3000 |
|
Nosku, to ten koncentrat Ziai:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy-w-zelu.html W zasadzie to nie lepi się w ogóle, bo wchłania się u mnie w 100%. Trochę chłodzi, ale nie tak jak kosmetyki Eveline. Napina i znacznie ujędrnia skórę. Podaję jeszcze skład. ![]() Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Carnitine, Caffeine, Ananas Sativus (Pineapple) Extract, Coenzyme A, Fucus Vesiculosus Extract, Hedera Helix (Ivy) Leaf Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Panthenol, Carbomer, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Parfum (Fragnance), Linalool, Buthylphenyl Methylpropional, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Hydroxide. Hosenka też go używa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.