powiekszenie piersi!wazne pytania! - Strona 194 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-14, 13:03   #5791
Sandrunia Niepoń
Zadomowienie

GG do Sandrunia Niepoń Send a message via Skype™ to Sandrunia Niepoń
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!

Cytat:
Napisane przez kret Pokaż wiadomość
Nie żeby coś, ale to mój wujek i słyszałam trochę od niego o operacjach plastycznych i tych wszystkich zabiegach i to nie jest takie proste jak się wydaję Życzę udanego usuwania blizny i pięknych piersi
Robil jeszcze moim kolezankom piersi(tez beznadziejnie i sa niezadowolone)SZUKAM INNEGO LEKARZA,poza tym jest niemily i robi laske,ze wogole umawia na wizyty.Kiedys byl inny

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które nie wierzą w moją "autostradę"... widzialny dowod na jej istnienie, niestety
To fakt bardzo duza masz ta przerwe kurczeU jakiego doctra robilas,bo widze ze jestes z Wrocka jak Ja

Przyszedł na świat 2009.01.06

Sandrunia Niepoń jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 13:10   #5792
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Sandrunia Niepoń Pokaż wiadomość
To fakt bardzo duza masz ta przerwe kurczeU jakiego doctra robilas,bo widze ze jestes z Wrocka jak Ja
Nie jestem z Wroclawia, a piersi robiłam w Szczecinie. Zuzanka jest z Wrocławia.

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 13:32   #5793
zuzanka2006
Raczkowanie

GG do zuzanka2006

Oj nie wiem czy znajdę jeszcze foty sprzed operacji - wiesz że miałam kompa w naprawie a na pandrivie chyba nie mam.
Miałam wieeelki odstęp - o niebo większy od twojego sprzed op.

Ja jestem przedstawicielką wrocławskiej autostrady Sandruniu - chcesz o tym pogadać??
zuzanka2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 17:17   #5794
pusienka
Przyczajenie

Czesc dziewczyny!!!
Mozecie mi powiedziec po ilu dniach sciagaja szwy i jaka mam sobie kupic masc na blizny?
Dziekuje za pomoc,pozdrawiam....
pusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 17:36   #5795
molinezja75
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pusienka Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!!!
Mozecie mi powiedziec po ilu dniach sciagaja szwy i jaka mam sobie kupic masc na blizny?
zazwyczaj po 8-10 dniach.
Na blizny polecają np Veraderm, sa jeszcze plasterki Silon. Z tego co wiem jest takich maści masa, mnie polecono Veraderm i będę ją stosować choć nie jest tania.
Stary 2009-08-14, 17:40   #5796
Sandrunia Niepoń
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pusienka Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!!!
Ja stosowalam contratubex-najlepsza

Cytat:
Nie jestem z Wroclawia, a piersi robiłam w Szczecinie. Zuzanka jest z Wrocławia.
Kumpela robila w Szczecinie i ma sliczne.Nie pamietam jak sie doctor nazywal
Szukam dobrego doctora,bo mnostwo jet partaczy

Stary 2009-08-14, 18:55   #5797
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ja stosowalam contratubex-najlepsza

Kumpela robila w Szczecinie i ma sliczne.Nie pamietam jak sie doctor nazywal
Szukam dobrego doctora,bo mnostwo jet partaczy
Najlepszy jest dermatix !!!

Ja też robiłam w Szczecinie i jak dla mnie piersi rownież są śliczne... rowniutkie, okrąglutkie, pełne wdzięku... jedyne, co mi w nich "dolega" to zbyt szeroka autostrada pomiędzy nimi. Dlatego wlaśnie ten sam doktor, ktory wykonywal pierwszą operację wykona poprawkę... żeby piersi były takie jak tera ale odrobinę blizej siebie

Powodzenia w szukaniu dobrego doktorka... wg mnie chirurg plastyk nie dostal dyplomu tylko dlatego, że chcial takowy mieć każdy jest dobry, a ewentualne "niedociągnięcia" są najczęściej wytworem naszych wyobrażeń o efekcie operacji plastycznej... poza tym - nawet komputer czasem się zawiesza. A z podejściem, ze większość to partacze, moze lepiej odpuścić sobie jakiekolwiek zabiegi chirurgii plastycznej

Stary 2009-08-14, 20:52   #5798
Sandrunia Niepoń
Zadomowienie

[QUOTE=horo;13738568]Najlepszy jest dermatix !!!

Ja też robiłam w Szczecinie i jak dla mnie piersi rownież są śliczne... rowniutkie, okrąglutkie, pełne wdzięku... jedyne, co mi w nich "dolega" to zbyt szeroka autostrada pomiędzy nimi. Dlatego wlaśnie ten sam doktor, ktory wykonywal pierwszą operację wykona poprawkę... żeby piersi były takie jak tera ale odrobinę blizej siebie

Powodzenia w szukaniu dobrego doktorka... wg mnie chirurg plastyk nie dostal dyplomu tylko dlatego, że chcial takowy mieć każdy jest dobry, a ewentualne "niedociągnięcia" są najczęściej wytworem naszych wyobrażeń o efekcie operacji plastycznej... poza tym - nawet komputer czasem się zawiesza. A z podejściem, ze większość to partacze, moze lepiej odpuścić sobie jakiekolwiek zabiegi chirurgii plastycznej

Kochana Ja juz mam cycusie(u tego partacza robilam)
Chce sobie zrobic nowe,ale nie u Niego
Twoje sa ok,tylko ta przerw
Kiedy robisz poprawke?

Stary 2009-08-14, 20:54   #5799
SIUGOS
Raczkowanie

[QUOTE=horo;13721422]Ja u niego robiłam i u niego poprawiam... jestem pewna, ze zrobi to dobrze. Chociaż, jeśli mam być szczera, to wszystkie zrobione piersi bardzo mi sie podobają i na dzień dzisiejszy, sugerując się zdjęciami, trudno jest polecić konkretnego najlepszego doktorka... dużo jednak zależy od "wyjściówki", no i oczywiście od naszych oczekiwań
Siugos,
Ty już pewnie powoli pakujesz się do kliniki?

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Ja już nie mogę sie doczekać idę w niedzielę do klinoki
SIUGOS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 20:55   #5800
Sandrunia Niepoń
Zadomowienie

[QUOTE=SIUGOS;13740440]
Cytat:
Ja u niego robiłam i u niego poprawiam... jestem pewna, ze zrobi to dobrze. Chociaż, jeśli mam być szczera, to wszystkie zrobione piersi bardzo mi sie podobają i na dzień dzisiejszy, sugerując się zdjęciami, trudno jest polecić konkretnego najlepszego doktorka... dużo jednak zależy od "wyjściówki", no i oczywiście od naszych oczekiwań
Siugos,
Ty już pewnie powoli pakujesz się do kliniki?

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Ja już nie mogę sie doczekać idę w niedzielę do klinoki
jak nazywa sie ten doctor?
Podaj mi prosze jego stronke

Stary 2009-08-14, 21:13   #5801
SIUGOS
Raczkowanie

Hej,
ja robie u tego samego Dr co Horo.Dr Krajewski w Gryficach.
Ufam u w 100% widziałam wiele jego prac i wykonuje rekonstrukce piersi
Stary 2009-08-14, 21:25   #5802
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Kochana Ja juz mam cycusie(u tego partacza robilam)
Chce sobie zrobic nowe,ale nie u Niego
Twoje sa ok,tylko ta przerw
Kiedy robisz poprawke?
wiem, ze masz, ale nie mozesz z gory zakładać, ze chirurdzy plastyczni to partacze. przed pierwszą operacją nawet nie zapytalam o ryzyko takiego wlasnie efektu... "autostrada". Zależało mi na piersiach sporych, ale nie olbrzymich, które pasują do budowy mojej kaltki piersiowej. Wg lekarza właśnie tak jest... zresztą nie tylko wg niego. Mnie ostateczny wyglad piersi jednak nie satysfakcjonuje i doktorek na moje życzenie robi mi poprawke za połowę ceny (choć wcale nie musiał się na to zgodzić), bo z medycznego punktu widzenia wszystko jest ok. A szerszy implant może (mam nadzieję, ze tak nie będzie) wejść mi pod pachę i spowodować tym samym dyskomfort, chociaż zmniejszy to odstęp między piersiami.
Poprawka za ok 1-2 miesiące.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez siugos Pokaż wiadomość
ja już nie mogę sie doczekać idę w niedzielę do klinoki
Trzymam kciuki. Ja czekam na wyznaczenie terminu operacji... wrzesień-paxdziernik

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez SIUGOS Pokaż wiadomość
Hej,
ja robie u tego samego Dr co Horo.Dr Krajewski w Gryficach.
Ufam u w 100% widziałam wiele jego prac i wykonuje rekonstrukce piersi
Siugos,
ja robilam w Szczecinie w Artplastice. i znowu tam wracam... zaufanie i pewność co do super efektu

Stary 2009-08-14, 22:14   #5803
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=horo;13729478]Mya Diva,
w staniczku to autostrady nie ma tylko zwyczajna ulica, ale bez... zaraz się te cycuchy "rozbiegają" w przeciwne strony
W dotyku rzeczywiście są coraz fajniejsze... bardziej miękkie mimo, iż mam bardzoi spoiste zelki. Jak sobie pomyślę, zę znowu pół roku będe musiala czekać aż zmiękną to tylko brak autostrady jet argumentem za kolejną operacją

A Warszawka? Dlaczego nie? Byloby super spotakać się gdzieś jakąś ekipą... A w moim małym miasteczku to "rasowe cycolinki" zapadlyby wszystkim na dlugo w pamięć

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Też mnie przeraża to ponowne czekanie. Wszystkie wiemy , że te tygodnie, potem miesiące po zabiegu są ciągłym, mozolnym oczekiwaniem, zerkaniem w lustro i myśleniem co będzie jeśli to czy tamto się nie zmieni?
U mnie teraz jest już 9 msc. Piersi nadal zmieniają się na lepsze (a od kąd powiedziałam , że są najpiękniejsze na świecie to w ogóle mnie zaskakują) i są coraz miększe . I słowo daje,że gdyby ten feler mojej lewej piersi nie był widoczny w staniku, to teraz(po 9msc) już bym nie chciała nic poprawiać Nawet z tą wielkością bym się pogodziła i innymi ich wadami które tylko bez stanika widać.

Horo, przed zabiegiem miałaś naprawdę malutką przerwę. Jak to się stało, że doktorkowi taka atostrada wyszła? Jak to poprawi i zrobi taką jak była to będzie super!!!Bo cycusie zrobił naprawde równiusie.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-08-14 o 22:24
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 07:24   #5804
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Horo, przed zabiegiem miałaś naprawdę malutką przerwę. Jak to się stało, że doktorkowi taka atostrada wyszła? Jak to poprawi i zrobi taką jak była to będzie super!!!Bo cycusie zrobił naprawde równiusie.
Mya Diva,
jak bylam na konsultacji z kumpelą (u innego dr), to własnie o to zapytalam. Dlaczego tak wyszło skoro wcześniej naprawdę nie mialam aż takiego odstępu między piersiami, a w staniku dotykały się. Niestety nie mailam ze sobą zdjęć sprzed op, ale powiedział, ze najprawdopodobniej to wina niedokładnie wymierzonej szerokości implantu (wcale nie mialam nic mierzonego, tylko dobrane na oko, żeby nie weszly pod pachy). A on to, ze niektore kobiety wlasnie takie mają piersi... szerokie, wychodzace trochę poza klatkę i że ja tak najprawdopodobniej mam. A skoro te piersi nigdy nie były duze, to nie mogłam tego zauważyć ani odczuć żadnego dyskomfortu z posiadania wlasnie takich piersi. Dlatego decyzja o poprawce zapadla tak kategorycznie... nie, zeby ulepszyć dobre, ale żeby poprawić na dobrze

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

A do tego wszystkiego zauważylam jeszcze, ze prawa pierś (ta, która mnietak dlugo bolala) jest trochę dalej od środka mostka niz lewa ... czy to mozliwe, zeby implant był w niej przesunięty w bok A moze byla "trochę koślawa" juz przed op a większe piersi to uwidoczniły Już na stole op doktorek powiedzial mi, ze mam krzywą klatkę piersiową (coś chyba wskazywał na prawą stronę) ... moze to własnie dlatego
Kolejna operacja sie zbliża i dochodzi masa nowych pytań i wątpliwości oczywiście... czy oby na pewno będzie dobrze ?

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-08-15 o 07:12
Stary 2009-08-15, 09:36   #5805
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Kolejna operacja sie zbliża i dochodzi masa nowych pytań i wątpliwości oczywiście... czy oby na pewno będzie dobrze ?
No własnie...Horo ja Cie podziwiam ze idzesz do dr który Ci zrobił fuszerke podczas pierwszej op...z tego co powyzej napisałas wynika ze to ewidentnie bład dr...wiec sie nie dziwe ze teraz sie zastanawiasz "czy oby napewno bedzie dobrze?"...order za odwage
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 10:13   #5806
SIUGOS
Raczkowanie

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Trzymam kciuki. Ja czekam na wyznaczenie terminu operacji... wrzesień-paxdziernik

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Siugos,
ja robilam w Szczecinie w Artplastice. i znowu tam wracam... zaufanie i pewność co do super efektu [/QUOTE]

Horo, wiem że nasz Dr robi też w Artplastice, ale ja zdecydowałam sie robić u niego w klinice w Gryficach

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Jutro jadę do kliniki już nie mogę się doczekać , mam zero stresa
tyko radocha .
Wypis mam w czwartek, jak wrócę wstawie zdjęcia starych cycorków i nowych
Stary 2009-08-15, 10:22   #5807
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
No własnie...Horo ja Cie podziwiam ze idzesz do dr który Ci zrobił fuszerke podczas pierwszej op...z tego co powyzej napisałas wynika ze to ewidentnie bład dr...wiec sie nie dziwe ze teraz sie zastanawiasz "czy oby napewno bedzie dobrze?"...order za odwage
Słońce,
ale piersi są rowne, ładne, okrągłe, brodawki na tej samej wysokości... tylko autostrada Jak dostanę szersze implanty, to będzie super... mam nadzieję
Wg doktorka to absolutnie nie jest błędem lekarskim (dlatego muszę coś zaplacić) i nie podciągna tego pod reklamację. Zabieg wyłącznie na moja prośbę... za zgodą doktorka i upustem ze strony kliniki

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
tyko radocha .
Siugos,
zatem powodzenia
Niecierpliwie czekamy na fotki

Stary 2009-08-15, 10:24   #5808
SIUGOS
Raczkowanie

Horo ,jak dzwoniłaś pierwszy raz na umówienie konsultacji to dzwoniłaś do Dr na kom. czy do kliniki?
Stary 2009-08-15, 10:29   #5809
Masza711
Zadomowienie

Cytat:

tyko radocha .
No to my razem z Toba stresa nie łapiemy Dzielna z Ciebie dziewczynka Czekamy na zdjęcia

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

[QUOTE=horo;13744236]Słońce,
ale piersi są rowne, ładne, okrągłe, brodawki na tej samej wysokości... tylko autostrada Jak dostanę szersze implanty, to będzie super... mam nadzieję
Wg doktorka to absolutnie nie jest błędem lekarskim (dlatego muszę coś zaplacić) i nie podciągna tego pod reklamację. Zabieg wyłącznie na moja prośbę... za zgodą doktorka i upustem ze strony kliniki

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Słonko ja to kumam ale ...czepłam sie tego ze dr od razu nie wstawił takich zelek jakie byc powinny czyli o odpowiedniej szerokości...sie czepiam bo lubie Dla mnie to tak jakby krawcowa mi uszyła za wąską sukienke bo nie miała ochoty mnie mierzyc tylko uszyła ją "na oko" A jak wiemy "na oko" to jeden gosciu w szpitalu umarł Horo ja uwazam ze on Ci jeszcze powinien dopłacic Np za to ze musisz miec kolejna narkoze Daj mi na niego namiary to ja mu to wytłumacze ...
Stary 2009-08-15, 10:30   #5810
SIUGOS
Raczkowanie

Dzięki Masza ,a zwłaszcza za to ,że dzięki tobie będe miłą pod oba mięśnie .
Stary 2009-08-15, 10:33   #5811
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki Masza ,a zwłaszcza za to ,że dzięki tobie będe miłą pod oba mięśnie .
Ale zeby nie było, ja w tych żelkach paluszków nie maczałam
A jakie Ty bedziesz miała zelki juz wiesz?
Stary 2009-08-15, 10:38   #5812
SIUGOS
Raczkowanie

Też się trochę dziwie że Horo ma autostrade, bo widziałam jego pace i były wspaniałe. Dr jest bardzo znany zwłaszcza z rekonstrukcji i wiem ,że bardzo udziela sie w tych sprawach.
Wczoraj wieczorem oglądałam program na 'E' o modelkach i prawie wszystkie miłay mega autostrady !! To chyba w tych Stanach mają partaczy

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Masza ,ja wybrałam okrągłe mentora 375 hp ,ale Dr bardziej proponuje mi 325.Jutro podejnę decyzję ostateczną ,ale chyba jednak 375
Stary 2009-08-15, 10:39   #5813
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo ,jak dzwoniłaś pierwszy raz na umówienie konsultacji to dzwoniłaś do Dr na kom. czy do kliniki?

Umawiałam się tylko z Paniami z recepcji. A konsultację mialam pół godziny przed operacją... może trochę "na wariata" to wszystko się potoczylo.

Stary 2009-08-15, 10:41   #5814
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Masza ,ja wybrałam okrągłe mentora 375 hp ,ale Dr bardziej proponuje mi 325.Jutro podejnę decyzję ostateczną ,ale chyba jednak 375
Ja max mogłam miec 350 bo tyle sie miesciło u mnie pod oba mięśnie. Pewnie dr zobaczy na ile mozna je uniesc No bo chyba Ci ich nie przetnie tego sobie kochana nie daj zrobic
Stary 2009-08-15, 10:43   #5815
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Słonko ja to kumam ale ...czepłam sie tego ze dr od razu nie wstawił takich zelek jakie byc powinny czyli o odpowiedniej szerokości...sie czepiam bo lubie Dla mnie to tak jakby krawcowa mi uszyła za wąską sukienke bo nie miała ochoty mnie mierzyc tylko uszyła ją "na oko" A jak wiemy "na oko" to jeden gosciu w szpitalu umarł Horo ja uwazam ze on Ci jeszcze powinien dopłacic Np za to ze musisz miec kolejna narkoze Daj mi na niego namiary to ja mu to wytłumacze ...
Doktorek uważa , ze włożyl implanty takie, jakie powinny być. A to, ze chcę zmniejszyć autostradę (moja zachciewajka), to zrobi to na moje życzenie. I naprawdę nie mialam nic kompletnie mierzonego.

Siugos,
a czy Tobie robil jakiekolwiek pomiary?

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:

Pod oba mięśnie wchodzi trochę mniej, więc chyba lepiej będzie 325 cc... podejrzewam, ze taka będzie decyzja doktorka

Stary 2009-08-15, 10:52   #5816
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Pod oba mięśnie wchodzi trochę mniej, więc chyba lepiej będzie 325 cc... podejrzewam, ze taka będzie decyzja doktorka
Tak To prawda ze miesnie stanowią dosc istotne ograniczenie Nie mozna przy tej metodzie wkładac duzych żelek
Stary 2009-08-15, 10:52   #5817
SIUGOS
Raczkowanie

Cytat:
Umawiałam się tylko z Paniami z recepcji. A konsultację mialam pół godziny przed operacją... może trochę "na wariata" to wszystko się potoczylo.
Szalona kobietka z ciebie Horo.
Ja dzwoniłam do Dr ,zaprosił mnie na konsultacje (darmow) do Gryfic do swojej kliniki i tam po dobraniu rozmiaru jego prawa ręka Pani Ela wszystko mi wytłumaczyła.Może Horo lepiej jedz do niego do Gryfic
Stary 2009-08-15, 10:56   #5818
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
.Może Horo lepiej jedz do niego do Gryfic
Ale to chyba nie stanowi-Gryfice czy Szczecin
Stary 2009-08-15, 10:58   #5819
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Szalona kobietka z ciebie Horo.
Ja dzwoniłam do Dr ,zaprosił mnie na konsultacje (darmow) do Gryfic do swojej kliniki i tam po dobraniu rozmiaru jego prawa ręka Pani Ela wszystko mi wytłumaczyła.Może Horo lepiej jedz do niego do Gryfic
Klamka zapadla... będzie co ma być
Jedyne co zrobię, to jeśli nie będzie implantów, ktore mam mieć w dzień operqcji, to rezygnuję i czekam na kolejny termin... nie dam sobie włożyć niczego, co nie będzie odpowiednio dobrane.

Stary 2009-08-15, 11:06   #5820
SIUGOS
Raczkowanie

To może uda mi się ubłagać o 350, bo po tym co piszecie chce pod oba mieśnie .
Horo Dr ma miarę w oczach , tylko na mnie popatrzył i powiedział wymiary łącznie z tym że lewa piers jest 5 mm niżej,
Pani Ela z miarą potwierdziła .Ale będą równe bo lewej sie trochę obwisło

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Ale to chyba nie stanowi-Gryfice czy Szczecin

Nie powinno, ale w Gryficach Dr jest u siebie na swoim boisku.

Jestem pewna ,że razem z Horo będziemy miały najpiękniejsze piersiątka w zachodniopomorskim

Horo jak będziemy juz miały nowe baloniki to musimy sie umówic na kawkę i troche narobic zamieszania na mieście
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości