Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-14, 18:28   #61
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez krokodylek04 Pokaż wiadomość
tak więc moje kochane mam 23 lata jestem na ostatnim, (a raczej bedę jak się zacznie pażdziernik ) roku studiów, na projektowaniu terenów zielonych. od niecałych 2 miesięcy szczęśliwa mężatka, posiadaczka 3 kotów i jednego kochanego psiaczka obecnie przebywam za granicą ale w roku studenckim zamieszkuje w Lublinie a tam przeważnie imprezy, grilowanie na tarasie z kochanymi wspólokatorkami, studia no i pisanie powoli pracy magisterskiej
Dzieki za tak miłe przyjęcie mnie do grona włosomaniaczek już od jutra intensywnie zaczne się udzielać bo dzisiaj troche spraw na głowie, ale obiecuje od jutra pełną gotowosć do plotkowania
ty od jutra sie udzielasz a ja jutro wyjezdzam ale tylko do niedzieli do popoludnia ;P nad jeziorko troszeczke odpoczac. Kochane dziewczyny tu jestescie
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 19:52   #62
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Dziewczyny poradzcie mi cos nowego. Wax i cos na K, matrixa, ziaja i tigijuz przerabiałam. Moze wella? Potrzebuje powiewu świeżości w moich odzywkach
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 19:58   #63
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

[QUOTE=evangeline;13736928]hej Agnieszko, witamy w naszym gronie gratulacje przygotowań do ślubu czym się zajmujesz?

dzięki Jestem na ostatnim roku studiów(a właściwie będę od października) w lublinie i uczę w szkole angielskiego Ostatnio moim hobby jest jeszcze dłubanie przy biżuterii(mam swój wątek, możecie pooglądać, tam są na razie moje początkowe prace, ale będzie więcej)

Dzięki za miłe przyjęcie
Stary 2009-08-14, 21:59   #64
krokodylek04
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradzcie mi cos nowego. Wax i cos na K, matrixa, ziaja i tigijuz przerabiałam. Moze wella? Potrzebuje powiewu świeżości w moich odzywkach
Hej jeżeli chcesz coś nowego to polecam maske do włosów gloria firmy pollena malwa, kosztuje śmieszne pieniądze bo tylko 4.90 na allegro. moze nie wygląda fajnie, opakowanie też pospolite ale jest baaardzo dobra. naprawdę odżywia. Ja polecam naprawdę
krokodylek04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 22:08   #65
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Cytat:
Hej jeżeli chcesz coś nowego to polecam maske do włosów gloria firmy pollena malwa, kosztuje śmieszne pieniądze bo tylko 4.90 na allegro. moze nie wygląda fajnie, opakowanie też pospolite ale jest baaardzo dobra. naprawdę odżywia. Ja polecam naprawdę
Oo i przyjazna dla portfela, zamówie dzieki
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 22:20   #66
oleshka87
Raczkowanie

Nie ma pojęcia czemu nie wiedziałm o istenieniu takiego watku
No cóż...
Mam nadzieję, że mogę się przyłączyć ;>

Jestem posiadaczką kręconych włosów ;D
Kolor? We worek idę do fryzjera zmienić na jakiś ognisty tak z natury to szatynką jestem.

Używam szamponu i balsamu z garniera do kręconych i są w miarę ok.
Gdyby ktoś znał jakieś fajne kosmetyki to będę wdzięczna za wskazanie(wiem, że pewnie już się pojawiały jakies produksty ale tych stron jest mnóstwo do przeczytania ;p)

I na koniec dodam, że uwielbiam swoje loki i nie oddam ich nikomu a dużo osób chciało/chce

Pozdrawiam Was wszyskie

oleshka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 22:44   #67
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Oo i przyjazna dla portfela, zamówie dzieki
virtual - tyle czasu na wizazu i Ty jeszcze Glorii nie próbowałaś? Grzeszysz kobieto, grzeszysz...

Cytat:
Napisane przez oleshka87 Pokaż wiadomość
Nie ma pojęcia czemu nie wiedziałm o istenieniu takiego watku
No cóż...
Mam nadzieję, że mogę się przyłączyć ;>

Jestem posiadaczką kręconych włosów ;D
Kolor? We worek idę do fryzjera zmienić na jakiś ognisty tak z natury to szatynką jestem.

Używam szamponu i balsamu z garniera do kręconych i są w miarę ok.
Gdyby ktoś znał jakieś fajne kosmetyki to będę wdzięczna za wskazanie(wiem, że pewnie już się pojawiały jakies produksty ale tych stron jest mnóstwo do przeczytania ;p)

I na koniec dodam, że uwielbiam swoje loki i nie oddam ich nikomu a dużo osób chciało/chce

Pozdrawiam Was wszyskie
witaj! to jest wątek bardziej plotkowy, i wiecej takich tematów tu sie przewija. Produktów jest mnóstwo - te najbardziej zachwalane znajdziesz na wątku "walka o zdrowe i piękne włosy" na fryzjerskim albo w wątku o pielegnacji loków
moje włosy są proste więc nie potrafię pomóc
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 23:24   #68
Finlora
Zakorzenienie

Heh, czas zameldować się w kolejnej części
Same nowe osoby tutaj
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 23:29   #69
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Heh, czas zameldować się w kolejnej części
Same nowe osoby tutaj

Aguś! rozumiem że jesteś u brata który wyjechał?
Stary 2009-08-14, 23:34   #70
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Aguś! rozumiem że jesteś u brata który wyjechał?

Nom, przed chwilą wyjechali więc ja szybciutko myk myk i już komputer włączony
Stary 2009-08-15, 00:18   #71
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:

Nom, przed chwilą wyjechali więc ja szybciutko myk myk i już komputer włączony
no to nareszcie się nagadamy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-15, 06:37   #72
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Wicie co ze ja tez tej maski jeszcze nie probowalam a nasluchalam sie i naczytalam samych dobrych rzeczy o niej, ale z dostepnoscia jej to raczj kiepsko tylko
allegro a ja tak nie lubie zamawiac przez intenet, lubie sobie dotkanac to co kupuje :p
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 08:18   #73
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
no to nareszcie się nagadamy
Mam nadzieję
Chociaż może być ciężko - jutro jest impreza radia zet więc jak zwykle na takich koncertach instytucje finansowe mają tam swoich przedstawicieli - to i my też - tak więc w niedzielę pracuję A w tygodniu pracuję do 17.30...

Z dobrych wiadomości - remont mieszkania w toku, w kuchni jest już część kafelków Ale jak pomyślę ile nas już to wyniosło i ile jeszcze trzeba będzie wydać to robi mi się słabo - dlatego tak ważne jest utrzymanie przeze mnie pracy
No i w poniedziałek i we wtorek prawdopodobnie musimy tam iść i posprzątać, pozamiatać i takie tam, zanim będą coś dalej robić bo syf jest straszny...
Stary 2009-08-15, 09:29   #74
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Wicie co ze ja tez tej maski jeszcze nie probowalam a nasluchalam sie i naczytalam samych dobrych rzeczy o niej, ale z dostepnoscia jej to raczj kiepsko tylko
allegro a ja tak nie lubie zamawiac przez intenet, lubie sobie dotkanac to co kupuje :p
oj, to w takim razie glorię to tylko przez internet bo opakowanie nie jest zachęcające - ani w dotyku ani wizualnie

Cytat:
Mam nadzieję
Chociaż może być ciężko - jutro jest impreza radia zet więc jak zwykle na takich koncertach instytucje finansowe mają tam swoich przedstawicieli - to i my też - tak więc w niedzielę pracuję A w tygodniu pracuję do 17.30...

Z dobrych wiadomości - remont mieszkania w toku, w kuchni jest już część kafelków Ale jak pomyślę ile nas już to wyniosło i ile jeszcze trzeba będzie wydać to robi mi się słabo - dlatego tak ważne jest utrzymanie przeze mnie pracy
No i w poniedziałek i we wtorek prawdopodobnie musimy tam iść i posprzątać, pozamiatać i takie tam, zanim będą coś dalej robić bo syf jest straszny...
nie wiedziałam ze instytucje finansowe mają swoich przedstawicieli na takich imprezach, nigdy nikogo takiego nie widzialam
a co do remontu to doskonale wiem o czym mowisz, to jest tak droga inwestycja że moie mieszkanie stoi i czeka na lepsze czasy ktore chyba nigdy nie nadejdą...
Stary 2009-08-15, 09:57   #75
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiedziałam ze instytucje finansowe mają swoich przedstawicieli na takich imprezach, nigdy nikogo takiego nie widzialam
U mnie zawsze coś takiego było, namioty różnych banków itd. Strasznie czegoś takiego nie lubię ale pozyskiwanie klientów to niestety część tej pracy - a ja nie bardzo chyba się do tego nadaję...

Cytat:
a co do remontu to doskonale wiem o czym mowisz, to jest tak droga inwestycja że moie mieszkanie stoi i czeka na lepsze czasy ktore chyba nigdy nie nadejdą...
U nas ten remont zaczął się tylko dlatego, że TZ zaoszczędził trochę z pensji ale to i tak nie wystarczy i trzeba będzie brać jakiś kredyt Tzn być może starczy na remont ale remont to jedno a umeblowanie to drugie
Stary 2009-08-15, 10:04   #76
tigresska
Zakorzenienie

Mnie finansowo dobijają studia... Tak więc nie mam co odłożyć, myślałam o kredycie ale nie dam rady go spłacić bo w miesiącach kiedy mam ratę za studia do zapłacenia zostaję zupełnie bez pieniędzy... życie...
Stary 2009-08-15, 10:08   #77
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie finansowo dobijają studia... Tak więc nie mam co odłożyć, myślałam o kredycie ale nie dam rady go spłacić bo w miesiącach kiedy mam ratę za studia do zapłacenia zostaję zupełnie bez pieniędzy... życie...
No, studia to niestety droga sprawa i cieszę się, że mam to już za sobą Ja miałam szczęście, że udało mi się dostać stypendium socjalne i naukowe kiedy studiowałam dziennie, bo nie miałabym nawet na potrzebne kserówki. Na zaocznych musiałam harować w markecie, żeby mieć z czego zapłacić. Myślałam teraz o jakichś podyplomowych, ale nie wiem czy mi się chce - po pierwsze kasa a po drugie nie bardzo chce mi się uczyć...
Stary 2009-08-15, 10:14   #78
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
No, studia to niestety droga sprawa i cieszę się, że mam to już za sobą Ja miałam szczęście, że udało mi się dostać stypendium socjalne i naukowe kiedy studiowałam dziennie, bo nie miałabym nawet na potrzebne kserówki. Na zaocznych musiałam harować w markecie, żeby mieć z czego zapłacić. Myślałam teraz o jakichś podyplomowych, ale nie wiem czy mi się chce - po pierwsze kasa a po drugie nie bardzo chce mi się uczyć...
Ja też myślałam ze mam to już za sobą jak obroniłam dypolm to sobie myślałam - koniec nauki - nareszcie i nigdy wiecej! no i proszę... masochistką jestem chyba...
Stary 2009-08-15, 10:18   #79
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też myślałam ze mam to już za sobą jak obroniłam dypolm to sobie myślałam - koniec nauki - nareszcie i nigdy wiecej! no i proszę... masochistką jestem chyba...
Faktycznie, masochistka z Ciebie

A co do pracy to cały czas zastanawiam się czy ja się w ogóle do niej nadaję. Szefowa powiedziała wczoraj, że zmienił się dyrektor główny i będzie jeszcze ostrzej niż było, że od września każdy pracownik dostanie indywidulany plan sprzedaży, z którego będzie musiał się rozliczyć. No i wątpię czy będę potrafiła namawiać ludzi na pozyczki i takie tam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-15, 10:26   #80
Bulineczka90
Raczkowanie

Bulineczko, Kylie, Krokodylku - napiszcie coś więcej o sobie, bo w tym wątku - oprócz podsycania naszej włosowej manii) - z reguły plotkujemy o różnych wydarzeniach z naszego życia i nie tylko [/QUOTE]

Tak wiec jak wcześniej pisałam mam 19 lat, jestem tegoroczną maturzystką i dostałam sie na studia, na kierunek architektura krajobrazu jestem z Rzeszowa, na razie zbijam bąki i siedzę sobie w domku, no i oczywiście buszuję po wizażu :P

Studentka architektury krajobrazu

moja szaffa:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...czka+bulinki90
Bulineczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 10:27   #81
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie, masochistka z Ciebie

A co do pracy to cały czas zastanawiam się czy ja się w ogóle do niej nadaję. Szefowa powiedziała wczoraj, że zmienił się dyrektor główny i będzie jeszcze ostrzej niż było, że od września każdy pracownik dostanie indywidulany plan sprzedaży, z którego będzie musiał się rozliczyć. No i wątpię czy będę potrafiła namawiać ludzi na pozyczki i takie tam
masz jeszcze pól sierpnia żeby poćwiczyć Aguś - uwierz w siebie! i działaj a zobaczysz co z tego wyjdzie. Zbierasz doświadczenie, uczysz się ale na pewno z każdym dniem jest lepiej
Stary 2009-08-15, 10:29   #82
Bulineczka90
Raczkowanie

wbije się do waszych "finansowych" dyskusji, ja szukałam pracy na wakacje, najlepiej w ciucholadzie jakimś bo fajne rzeczy można dorwać, ma się pierwszeństwo, nie? no ale chcą tylko kogoś na stałe... no trochę lipa:/ co do tego kredytu studenckiego to chyba spłaca się go dopiero kilka lat p ukończeniu studiów, tak gdzieś szłyszałam...

moja szaffa:
Stary 2009-08-15, 10:30   #83
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
masz jeszcze pól sierpnia żeby poćwiczyć Aguś - uwierz w siebie! i działaj a zobaczysz co z tego wyjdzie. Zbierasz doświadczenie, uczysz się ale na pewno z każdym dniem jest lepiej
Mam nadzieję, też to sbie powtarzam, ale wiesz co mnie przeraża? To, że będę musiała dzwonić do klientow z ofertami To może wydać się śmieszne, ale twarzą w twarz jest mi o wiele lepiej rozmawiać, a przez telefon strasznie się zacinam
Stary 2009-08-15, 10:33   #84
Bulineczka90
Raczkowanie

heh, nie umiem cytować waszych wypowiedzi więc sobie poćwiczę nie bierzcie tego pod uwagę:P

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Mam nadzieję, też to sbie powtarzam, ale wiesz co mnie przeraża? To, że będę musiała dzwonić do klientow z ofertami To może wydać się śmieszne, ale twarzą w twarz jest mi o wiele lepiej rozmawiać, a przez telefon strasznie się zacinam
lol

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

o ja! wyszło hahe umiem!

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

tak...to już nie zaśmiecam wątku

moja szaffa:
Stary 2009-08-15, 10:36   #85
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bulineczka90 Pokaż wiadomość
wbije się do waszych "finansowych" dyskusji, ja szukałam pracy na wakacje, najlepiej w ciucholadzie jakimś bo fajne rzeczy można dorwać, ma się pierwszeństwo, nie? no ale chcą tylko kogoś na stałe... no trochę lipa:/
A nie mogłaś im powiedzieć, że to na stałe a potem rozwiązać umowę?

Cytat:
co do tego kredytu studenckiego to chyba spłaca się go dopiero kilka lat p ukończeniu studiów, tak gdzieś szłyszałam...
Tak, 2 lata po ukończeniu studiów, rata jest połowę niższa niż to co się dostawało, tak więc okres spłacania też jest 2 razy dłuższy. No ale co z tego, nie przewidzisz, czy będziesz miała pracę - kiedy miałam studiować zaocznie pytałam o kredyt ale rodzice nie mieli zdolności kredytowej. I teraz bardzo sie z tego cieszę, bo po skończeniu studiów nie moglam znaleźć stałej pracy i nie miałabym z czego spłacać.
Stary 2009-08-15, 10:41   #86
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wiec jak wcześniej pisałam mam 19 lat, jestem tegoroczną maturzystką i dostałam sie na studia, na kierunek architektura krajobrazu jestem z Rzeszowa, na razie zbijam bąki i siedzę sobie w domku, no i oczywiście buszuję po wizażu :P
ciekawy kierunek zbijanie bąków do pażdziernika a potem sie zacznie

Cytat:
wbije się do waszych "finansowych" dyskusji, ja szukałam pracy na wakacje, najlepiej w ciucholadzie jakimś bo fajne rzeczy można dorwać, ma się pierwszeństwo, nie? no ale chcą tylko kogoś na stałe... no trochę lipa:/ co do tego kredytu studenckiego to chyba spłaca się go dopiero kilka lat p ukończeniu studiów, tak gdzieś szłyszałam...
latem najczęsciej to m,ożna chyba dorwać pracę sezonową
a co do kredytu to to wiem ze zaczyna sie go spłacać po zakończeniu studiów - jest jakiś limit czasowy - moja koleżanka spłaca takowy ale dokładnie sie nie orientuję co i jak. wiem tylko że spłaca się o duuuużo wiecej niż sie wzieło...

Cytat:

oo to tak trochę dziwnie, przynajmniej dla mnie bo zawsze wydawało mi sie ze lepiej rozmawia sie przez telefon - łatwiej ale osobiście wolę rozmawiać w "cztery oczy"
nie pocieszę Cie jak napiszę, ze bardzo nie lubię jak dzwoni sie do mnie z takimi ofertami... i niestety nie jestem w tym osamotniona...
Stary 2009-08-15, 10:44   #87
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
nie pocieszę Cie jak napiszę, ze bardzo nie lubię jak dzwoni sie do mnie z takimi ofertami... i niestety nie jestem w tym osamotniona...
Wiem, ja też tego nie znoszę a będę musiała to robić W sumie dzwonimy chyba tylko do ludzi, którzy już kiedyś brali u nas pożyczkę, ale to i tak nie jest dla mnie fajne.
Stary 2009-08-15, 10:46   #88
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ja też tego nie znoszę a będę musiała to robić W sumie dzwonimy chyba tylko do ludzi, którzy już kiedyś brali u nas pożyczkę, ale to i tak nie jest dla mnie fajne.
tego tez nie lubię..
Stary 2009-08-15, 10:48   #89
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
tego tez nie lubię..
Niestety, taka praca Będę musiała spróbować się przełamać, bo jak nie będę potrafiła to mnie zwolnią, a w tym momencie bardzo potrzebuję pracy No i nie tylko teraz bo jak zamieszkamy z TŻ razem trzeba będzie z czegoś opłacać rachunki i spłacać kredyt

Muszę uciekać bo zaraz zawożę psa do rodziców. Dziś święto więc autobusy jeżdżą co półtorej godziny

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2009-08-15 o 10:58
Stary 2009-08-15, 10:59   #90
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety, taka praca Będę musiała spróbować się przełamać, bo jak nie będę potrafiła to mnie zwolnią, a w tym momencie bardzo potrzebuję pracy No i nie tylko teraz bo jak zamieszkamy z TŻ razem trzeba będzie z czegoś opłacać rachunki i spłacać kredyt
tak, wiem. nie masz łatwo ale dasz radę!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości