|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Kim Kardashian bez retuszu
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=17729
dzis przypadkiem znalazlam o to takie zdjecia ![]() ale bardziej mnie zadziwily komentarze o co chodzi??? czy naprawde ogladamy ciagle piekne wyretuszowane fotki i gdy musimy zobaczyc cos takiego to jestesmy zaskoczeni? wiem ze duzo osob wyglada o wiele lepiej od niej, czesc tak jak ona a czesc gorzej ale na litosc boska przeciesz to normalna kobieta i jesli chodzi o niedoskonalosci to moim zdaniem przecietna a wszyscy reaguja jak by zobaczyli potwora
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kim Kardashian bez retuszu
Kto to w ogole jest?
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeciętna ? Ona jest całkiem atrakcyjna.
A Tobie dam dobrą radę: nie czytaj komentarzy w internecie
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
nie znam
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to ja już przywykłam do tego fotoszopu. Jedno trzeba jej przyznać; wygląda ślicznie bez makijażu
zresztą, nie ma się co dziwić skoro ma ciemną oprawę oczu, i ciemne brwi .Moim zdaniem ten wątek powinien połączyć się z tym, który już jest : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280822 http://pl.wikipedia.org/wiki/Kim_Kardashian
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że tu chodzi o rozdźwięk między zdjęciami tej gwiazdki w pismach ( z czego ona jest znana??
) a tym co teraz ludzie zobaczyli. I stąd te komentarze. Może jestem naiwna, ale chcę wierzyć, że jeszcze nie jest z nami tak źle aby taki wygląd - w przypadku przeciętnej kobiety - określać komentarzami takimi jak tam. Po prostu naoglądaliśmy się zdjęć Kim z gładką skórą, jędrnymi kulistymi piersiami i pomimo świadomości istnienia Photoshopa, uwierzyliśmy że ona tak wygląda. A tu nagle zonk cellulit, nie tak jędrny biust...
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2009-08-15 o 11:15 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale piorytetem nie jest sama Kim tylko ogolnie retuszowane zdjecia i jak na nie reagujemy ta osoba to bardzo dobry przyklad moim zdaniem watek nie do polaczenia chyba ze przeoczylam jakis na temat retuszu |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
a nie, no to w porządku
myślałam, że ideą wątku jest Kim a nie retusz.
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Po prostu dookoła wpaja się ludziom ze gwiazdy są takie idealne, tak więc jak pojawią się zdjęcia takie jak te to ludzie dają upust swojej zawiści i przeginają w tą drugą stronę
tak to jest jak sie slepo wierzy magzynom, a potem przychodzi brutalna rzeczywistość
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Ludzie pisząc takie komentarze leczą swoje kompleksy, chciałabym zobaczyć jakie miss siedzą przed monitorem i klepią takie bzdury.
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
wiecie co po tych wypowiedziach uważam, że na tym świecie to same ideały chodzą oprócz gwiazd... no i mnie
skoro jakakolwiek gwiazda pojawi się bez retuszu to od razu wielka krytyka ( a przecież to normalni ludzie mają prawo wyglądać lepiej gorzej mieć lepszy bądź gorszy dzień ) to pewnie po drugiej stronie monitorów wszędzie same piękności.... szkoda tylko, że nie ma na to odzwierciedlenia na ulicach
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Poleciałam oglądać te zdjęcia i jedyne co mnie zaskoczyło ze rozdzwięk miedzy retuszowanymi a nie retuszowanymi jej zdjęciami jest.. TAK MAŁY!
Prześliczna kobieta, cera gładziutka jak aksamit, pełne usta, naturalne duże piersi, umięsnione szczupłe ciało. Uda? Jak ktoś zajmuje się sportem (Kim jest zawodową instruktorką fitness), to ma piękne, pełne umięśnione uda jak ona.Piersi wiszą? Ależ skąd, po prostu sa duże, naturalne a nie napompowane silikonem do rozpeku i ona tam akurat nie ma usztywnianego stanika - patrzcie młodzieży i uczcie się , tak wyglądają NATURALNE , pełne, duze kobiece piersi . Założy usztywniany stanik to będą "kuliste".A że ma trochę cellulitu- , ma estrogeny, jest kobietą, to ma cellulit. Zresztą są większe wady niż trochę pomarańczowej skórki na udach, np paskudny charakter w połączeniu z galopująca głupotą. To dopiero jest nieszczęscie.
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
moim zdaniem wygląda bardzo ładnie
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
Nie znasz ?
A ona przecież "jest najbardziej znana dzięki licznym skandalom oraz reality show" ![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Kim_Kardashian Normalna kobitka, o co halo ?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
tiaaa jeszcze mi napisz ze tym zarabia na życie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
czytałam gdzieś, że Kim jest (była?) stylistką.
wd mnie na zdjęciach bez retuszu wygląda w porządku, aczkolwiek średnio podoba mi się jej figura.
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie jest sliczna nawet bez retuszu.
Co do tej mody na brak retuszu - co z tego że cie nie zrobią w fotoszopie jak użyją 10 kg podkładu i odpowiedniego ostrego światła? : | i nadal będzie sztucznie? Makijaż sceniczny tudzież do zdjęć wygląda zupełnie inaczej niż ten normalny (kto miał styczność ten dwie) wygląda jak maska i na ulice w nim nie wyjdziesz.
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
I tak piękna kobieta, nie wiem o co szum:P
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
ladna jest z buzi( oczywiscie z makijazem , bo bez nie mialam okazji jej zobaczyc), natomiast jej figura mi sie nie podoba.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie chciałabym mieć takiej figury jak ona, ale jej to pasuje.. ja wyglądałabym strasznie.
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem to piękna kobieta, mimo niewielkich niedoskonałości - kto ich nie ma? Kim ma ładną twarz, gładką skórę, piękną talię, NATURALNY duży biust(nie gustuję w takiej figurze, ale tu doceniam
)... Społeczeństwo przyzwyczajone jest do wielkich, okrągłych piersi i idealnie gładkich, pełnych pup... A niestety duże piersi raczej do góry sterczeć nie będą a duża pupa narażona jest na cellulit. Trzeba patrzeć na całokształt a nie dawać upust swej zazdrości i radować się, że kobitka nie jest w rzeczywistości taka jak po obróbce.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
3/4 tych wszystkich wielce oburzonych panienek przerabia sobie zdjęcia( fakt, faktem nieudolnie) w Photoshopie albo innych tego typu programach i wrzuca na nk, fotki i inne takie. Pewnie dały by się pokroić, żeby ich ktoś tak profesjonalnie wyfotoszował.
Dodam jeszcze, że większość z nich zapewne marzy, żeby tak wyglądać. Takie nogi nie są rzadkością. Ideały nie istnieją.
Sooooo...Let's build a snowman...! Edytowane przez Hyysteria Czas edycji: 2009-08-15 o 15:23 |
|
|
|
|
#24 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba tak wyglądają nogi lekko okrągłej kobiety, nieprawdaż? Nie od dziś wiadomo, że kobiety nie są z plastiku.
|
|
|
|
#26 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
takie koleje losu oczywiscie sa wyjatki ktorym bardzo zazdroszcze |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
ale ona ma przecież makijaż.. A skąd wiesz, że nie było trochę retuszowane?
|
|
|
|
|
#29 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moja znajoma, która uczy WFu w gimnazjum i Liceum mówi, że teraz nastolatki przez to że szybko biorą piguły anty a przede wszystkim przez brak ruchu i odpowiedniej diety potrafią mieć celulit II i III stopnia, widoczny z kilku metrów. I nie są to podobno wyjątki. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
DOMator
|
Piękna i zgrabna kobieta. Chciałabym mieć taką figurę jak ona. Ma krągłości dokładnie tam gdzie powinna, do tego szczupłą talię i długie nogi. Ten cellulit w ogóle nie robi na mnie wrażenia, bo przy całości jest niezauważalny właściwie.
Już widzę te tabuny modelek o idealnej figurze i nogach bez grama cellulitu kształtowanych setkami godzin ćwiczeń na siłowni i aerobiku ![]() Szkoda tylko, że ukrywają się w domu, bo jakby ruszyły tyłki sprzed komputera i wyszły na ulicę byłoby na co popatrzeć |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

zresztą, nie ma się co dziwić skoro ma ciemną oprawę oczu, i ciemne brwi 
cellulit, nie tak jędrny biust...

tak to jest jak sie slepo wierzy magzynom, a potem przychodzi brutalna rzeczywistość 

Każdy myślący człowiek jest ateistą"