Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-15, 07:32   #2581
smv
Zakorzenienie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI

girl99...nawet wewn nie mialas a juz piskosz. zaraz cie tak zleje ze popamietasz!
uszy do gory, bedzie dobrze! co maja powiedziec osoby ktore mecza sie juz 6, czy 7 raz a tY nawet 1 nie mialas...
wiecej optymizmu..

co nie dziewczyny?
Stary 2009-08-15, 09:10   #2582
Blk
BAN stały

jasne! ona jeszcze nie wie jak to jest nie zdać... i niech się lepiej nie dowiaduje
Blk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 09:41   #2583
lara1982
Przyczajenie

ZZZDAAAAAŁAAAAMMM!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Jestem taka szcześliwa!!!Ale z reka na sercu zapracowalam na ten wynik pozytywny.
A teraz relacja.
Wczoraj od poczatku dnia mialam dobry humor i czulam ze bedzie ok ( moze to zasluga persenu ktory kupilam dzien wczesniej na te okazje)Egzamin mialam na 15 , wywolali moje imie , nazwiska nie bylo slychac i nie bylam pewna czy chodzi o mnie czy nie ale patrze ze nikt inny sie nie rusza wiec ide.Najpierw losowanie , światla awaryjne + plyn hamulcowy , Zadanie latwe wiec zaraz potem łuk.Egzaminator od samego poczatku staral sie mnie zdenerwowac.Jak juz mialam ruszac to on pyta "czy jest Pani pewna ze zrobiła juz wszystko?", zgłupialam , ale sprawdzam raz jeszcze i mowie ze tak wiec jade.Łuk zrobilam , egzaminator wsiada do auta i mowi " no zatrzymala sie Pani prawie na rowni z linia"( mysle po co mi to mowi , jestem w kopercie wiec niech sie nie odzywa) , jedziemy na gorke i lipa , auto gasnie ( mimo ze nigdy nie mialam problemow z ruszaniem pod gorke zawsze bylo idealnie!!!)2 proba , reczny mialam tak mocno zaciagniety ze nie umialam go zwolnic i opuszczalam go 2 rekami , ale uff udalo sie .No to jedziemy na miasto.Pierwszy zakret w lewo , widze ze jada auta dosc szybko wiec sie nie spiesze przepuszczam , zeby nie wymusic , a egzaminator znow swoje uwagi "dlaczego pani nie jechala , trzeba wykorzystywac takie sytuacje , nigdy nie bedzie tak ze bedzie Pani sama drodze..."Mysle sobie nie dam sie zdenerwowac i jade opanowana dalej.Jedziemy na osiedle gdzie wszystkie rownorzedne , mimo ze nic nie jeshalo wychylam sie mocno zeby widzial ze wiem ze jestem na rownorzednych , parkowanie i jedziemy dalej.Dojezdzamy do skrzyzowania a on nie mowi gdzie mam jechac wiec jade droga glowna w lewo a on "kto pani kazal skrecic w lewo , jak nic nie mowie to jedziemy prosto!!!Bedziemy zawracac pokaze Pani gdzie!!!"Kazal mi wjechac w bramektora byla z gorki , wiec wyjezdzac musialm na wstecznym pod gorke z recznego!!!Uff udalo sie jedziemy dalej.Kaze mi jechac prosto , w ostatniej chwili zmienia zdanie ze w prawo bo tam zapalila sie zielona strzalka, oczywiscie zatrzymuje sie wiec jedziemy dalej.Przed nami zakaz w lewo wiec on kaze mi zawracac , szukam innego miejsca i nie daje sie nerwom, mysle MUSZE TO ZDAC.jDalej przed nami skrzyzowanie kierunkowe a on znow kaze mi zawracac, jade prosto szukam innego miejsca...Pozniej jeszcze kilka manewrow , 2 razy rozpedzanie sie do 50 km i zatrzymanie w wyznaczonym miejscu, zawracamy i jedziemy w str osrodka , mysle uff nareszczie , do osrodka bylo w prawo a my w LEWO!!!Jeszcze na osiedle i mnie meczyl , w koncu wrocilismy na teren osrodka kaze mi zaparkowac , nie bylo miejsca , jezdze w kolko w koncu cos sie znalazlo.Wylaczylam silnik , luz , swiatla , i czekam na wyrok.A on dopiero zaczal wypelniac ten arkusz egzaminacyjny.I jeszce dyskusje ze mna prowadzi .Po ok 8 min rozmowy w aucie widze ze wpisuje POZYTYWNY ( ja odpielam pasy , odsunelam fotel) i w tym momencie jakis gosciu zaczal machac ze mam podjechac do przodu.Egzaminator kaze uruchomic auto i podjechac , mysle no nie jeszcze nie przybil pieczatki , wiec od nowa ustawiam fotel , zapinam pasy , swialta podjezdzam....Postawil w koncu pieczatke"SZEROKIEJ DROGI"
Wysiadlam i zaczelam plakac ze szcescia!!!!!!!!!!!!!!!!
MECZYŁ MNIE PRAWIE GODZINE A NA KARCIE ZAPISAL 29 MINUT!!!!!!!!!!Dziweczyny ktore byly ze mna myslaly ze juz wrocilam sama do domu

Edytowane przez lara1982
Czas edycji: 2009-08-15 o 09:47
lara1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 10:01   #2584
kasiekasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lara1982 Pokaż wiadomość

Jestem taka szcześliwa!!!Ale z reka na sercu zapracowalam na ten wynik pozytywny.
A teraz relacja.
Wczoraj od poczatku dnia mialam dobry humor i czulam ze bedzie ok ( moze to zasluga persenu ktory kupilam dzien wczesniej na te okazje)Egzamin mialam na 15 , wywolali moje imie , nazwiska nie bylo slychac i nie bylam pewna czy chodzi o mnie czy nie ale patrze ze nikt inny sie nie rusza wiec ide.Najpierw losowanie , światla awaryjne + plyn hamulcowy , Zadanie latwe wiec zaraz potem łuk.Egzaminator od samego poczatku staral sie mnie zdenerwowac.Jak juz mialam ruszac to on pyta "czy jest Pani pewna ze zrobiła juz wszystko?", zgłupialam , ale sprawdzam raz jeszcze i mowie ze tak wiec jade.Łuk zrobilam , egzaminator wsiada do auta i mowi " no zatrzymala sie Pani prawie na rowni z linia"( mysle po co mi to mowi , jestem w kopercie wiec niech sie nie odzywa) , jedziemy na gorke i lipa , auto gasnie ( mimo ze nigdy nie mialam problemow z ruszaniem pod gorke zawsze bylo idealnie!!!)2 proba , reczny mialam tak mocno zaciagniety ze nie umialam go zwolnic i opuszczalam go 2 rekami , ale uff udalo sie .No to jedziemy na miasto.Pierwszy zakret w lewo , widze ze jada auta dosc szybko wiec sie nie spiesze przepuszczam , zeby nie wymusic , a egzaminator znow swoje uwagi "dlaczego pani nie jechala , trzeba wykorzystywac takie sytuacje , nigdy nie bedzie tak ze bedzie Pani sama drodze..."Mysle sobie nie dam sie zdenerwowac i jade opanowana dalej.Jedziemy na osiedle gdzie wszystkie rownorzedne , mimo ze nic nie jeshalo wychylam sie mocno zeby widzial ze wiem ze jestem na rownorzednych , parkowanie i jedziemy dalej.Dojezdzamy do skrzyzowania a on nie mowi gdzie mam jechac wiec jade droga glowna w lewo a on "kto pani kazal skrecic w lewo , jak nic nie mowie to jedziemy prosto!!!Bedziemy zawracac pokaze Pani gdzie!!!"Kazal mi wjechac w bramektora byla z gorki , wiec wyjezdzac musialm na wstecznym pod gorke z recznego!!!Uff udalo sie jedziemy dalej.Kaze mi jechac prosto , w ostatniej chwili zmienia zdanie ze w prawo bo tam zapalila sie zielona strzalka, oczywiscie zatrzymuje sie wiec jedziemy dalej.Przed nami zakaz w lewo wiec on kaze mi zawracac , szukam innego miejsca i nie daje sie nerwom, mysle MUSZE TO ZDAC.jDalej przed nami skrzyzowanie kierunkowe a on znow kaze mi zawracac, jade prosto szukam innego miejsca...Pozniej jeszcze kilka manewrow , 2 razy rozpedzanie sie do 50 km i zatrzymanie w wyznaczonym miejscu, zawracamy i jedziemy w str osrodka , mysle uff nareszczie , do osrodka bylo w prawo a my w LEWO!!!Jeszcze na osiedle i mnie meczyl , w koncu wrocilismy na teren osrodka kaze mi zaparkowac , nie bylo miejsca , jezdze w kolko w koncu cos sie znalazlo.Wylaczylam silnik , luz , swiatla , i czekam na wyrok.A on dopiero zaczal wypelniac ten arkusz egzaminacyjny.I jeszce dyskusje ze mna prowadzi .Po ok 8 min rozmowy w aucie widze ze wpisuje POZYTYWNY ( ja odpielam pasy , odsunelam fotel) i w tym momencie jakis gosciu zaczal machac ze mam podjechac do przodu.Egzaminator kaze uruchomic auto i podjechac , mysle no nie jeszcze nie przybil pieczatki , wiec od nowa ustawiam fotel , zapinam pasy , swialta podjezdzam....Postawil w koncu pieczatke"SZEROKIEJ DROGI"
Wysiadlam i zaczelam plakac ze szcescia!!!!!!!!!!!!!!!!
MECZYŁ MNIE PRAWIE GODZINE A NA KARCIE ZAPISAL 29 MINUT!!!!!!!!!!Dziweczyny ktore byly ze mna myslaly ze juz wrocilam sama do domu

Dobrze, że nie udało mu się wyprowadzić Cię z równowagi! GRATULACJE!!!
kasiekasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 10:12   #2585
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

gratki !!

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 10:15   #2586
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad
Konto usunięte

Cytat:

GRATULUJĘ
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 10:38   #2587
asiek150
Raczkowanie

gratuluję wszystkim ktorzy zdali, trzymam kciuki za zdających!

a ja mam egzamin 16 września o 8:00 !
asiek150 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 10:45   #2588
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:

gratulacje
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 10:55   #2589
L I L Y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
Dawno dawno. Tak jak innych dziewczyn. Ciekawe jak im tam się jezdzić, pewnie dobrze.
no dziewczyny teraz pewnie tylko jeżdżą samochodami i na wizaż już nie mają czasu zaglądać.

lara1982 serdeczne gratulacje!!!

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 11:06   #2590
Agnes140489
Zadomowienie

lara1982 gratulacje
co za egzaminator, aby zdenerwować Cie chciał ale mu się nie udało ja to bym się zaraz zestresowała i coś głupiego zrobiła i koniec egzaminu...

It is the first step that is troublesome
Agnes140489 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 12:40   #2591
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnes140489 Pokaż wiadomość
co za egzaminator, aby zdenerwować Cie chciał ale mu się nie udało ja to bym się zaraz zestresowała i coś głupiego zrobiła i koniec egzaminu...
Tak samo pewnie i ja, ostatnio mam słabe nerwy. Jak na egz. egzaminator zapytał się czy jestem gotowa do jazdy, to troche zgłupiałam.
Stary 2009-08-15, 13:26   #2592
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
ZZZDAAAAAŁAAAAMMM!!
Gratuluję
Mocne nerwy masz

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 13:27   #2593
Kenyaa
Raczkowanie

Cytat:
GRATULUJE Dostałaś egzaminatora gbura a i tak wynik pozytywny no no pocieszyłaś mnie:P) Myślałam ze jak już się taki trafi to KUNEC:P)
Kenyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 13:32   #2594
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Chyba chodzi o datę 31 sierpnia, a nie że 31 raz xD

ahhhhhaaaaa

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

[QUOTE=lara1982;13743240]ZZZDAAAAAŁAAAAMMM!!!!!!!! !!!!!!!!!!

GRATULUJE

dobrze ze mialas stalowe nerwy ja na twoim miejscu nie wiedziala bym co robic i bym juz spanikowała na szczescie ty sie nie poddalas i zdalas
jeszcze raz gratuluje

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

2 wrzesień 2009 - ZDAŁAM prawo jazdy

Ciche szczęście w zakątku, obok galopującej wieczności...
syyluusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 15:18   #2595
agape9999
Raczkowanie

Witam wszystkie forumowiczki Nie zdałam 5 raz Całe szczęście, że nie na łuku. Zgasł mi silnik na skrzyżowaniu i w ten sposób wymusiłam pierwszeństwo. Taki pech, ale cóż. Pozdrawiam i gratuluję tym, co zdały !
agape9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 15:46   #2596
smv
Zakorzenienie

lara gratulaaaacje! hehe napis tak duzy jak moj chyba ;P faktycznie egz byl wredota;P

agape kochana...kiedy kolejny egz? najwazniejsze ze nie przejmujesz sie tak bardzo tym niezdaniem.
dzis z rodzicami wlasnie rozmawialam ze jakie to musi byc demotywujace dla niekotrych wlasnie tak nie zdac za 5, 6 razem...i jakos taka cisza w samochodzie zapadła...bo se tak pomyslalam o was jak niekore kobietki sie mecza. bezsens.

no no ja samochodem nie jezdze, wciaz nie mam plastika. chyba na rade pedagoiczna bede zmuszona jechac busem;/ a juz sie tak cieszylam, ze pojade sama, a tak to mam na 10.00 a busa mam 7.40..na miejscu jestem 8.15...i co robic ponad poltora godz;/
Stary 2009-08-15, 15:59   #2597
sylabud
Raczkowanie

Mam straszny problem. W czwartek mam drugi egzamin, pierwszy oblałam na łuku walnełam w słupek i nawet nie wiem jak to się stało bo byłam tak zamroczona przez stres. Boję się że za drugim razem będzię tak samo. Najgorsze jest to, że jak ćwicze łuk na placu z instruktorem to wychodzi mi super.
sylabud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 16:13   #2598
agape9999
Raczkowanie

nie wiem kiedy kolejny egzamin. Miałam się zapisać wczoraj już, ale ze względu na dzisiejsze święto, WORD był nieczynny. Z samiutkiego rana jadę pojutrze się zapisać. Obym czekała miesiąc, bo 25 września mija mi ważność teorii. Nie zniechęcam się, bo jestem dumna, że wyjechałam na miasto. 4 razy nie zdałam na łuku. Póki są fundusze, to walczę

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez sylabud Pokaż wiadomość
Mam straszny problem. W czwartek mam drugi egzamin, pierwszy oblałam na łuku walnełam w słupek i nawet nie wiem jak to się stało bo byłam tak zamroczona przez stres. Boję się że za drugim razem będzię tak samo. Najgorsze jest to, że jak ćwicze łuk na placu z instruktorem to wychodzi mi super.
Może nie potrzebnie się wtrącam, ale jeśli robisz łuk na słupki, to musisz wykazać się niezłym refleksem. Sama robiłam na słupki i nie polecam ... nauczyłam się na lusterka i za 5 razem wyszło mi praktycznie idealnie. Jeśli łuk Ci wychodzi na jazdach, to moim zdaniem główną przyczyną jest stres. Wyobraź sobie, że nie ma egzaminatora. Wmów sobie: " Zrobię ten łuk i zdam! ". Kontroluj sytuację i jedź powoli, a na bank Ci się uda. Życzę powodzenia next time
Stary 2009-08-15, 16:13   #2599
sylabud
Raczkowanie

Proszę o pomoc droge forumowiczki!!! Mam straszny problem w czwartek mam drugi egzamin na prawko. Pierwszy oblałam na łuku uderzyłam w pachołek nie mam pojęcia jak to się stało bo byłam tak zestresowana.Jak ćwicze na łuku z instruktorem to super mi wychodzić a na egzaminie taka niespodzianka Boję się że teraz będzię tak samo. Co ja mam zrobić ?
sylabud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 16:15   #2600
smv
Zakorzenienie

nie stresowac sie coz innego ci polecic. ja robilam i na słupki i na lusterka i na szybke na egz. krecilam przy 1 słupku jeden pełny obrot potem na lusterkach prostowałam i potem na szybke tylnia jedziesz...

ja sobie powiedzialam wlasnie: To tylko jazda, jak na kursie
Stary 2009-08-15, 16:21   #2601
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agape9999 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie forumowiczki Nie zdałam 5 raz Całe szczęście, że nie na łuku. Zgasł mi silnik na skrzyżowaniu i w ten sposób wymusiłam pierwszeństwo. Taki pech, ale cóż. Pozdrawiam i gratuluję tym, co zdały !
O jej szkoda
Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
no no ja samochodem nie jezdze, wciaz nie mam plastika. chyba na rade pedagoiczna bede zmuszona jechac busem;/ a juz sie tak cieszylam, ze pojade sama, a tak to mam na 10.00 a busa mam 7.40..na miejscu jestem 8.15...i co robic ponad poltora godz;/
Ale pewnie już w tym tygodniu będzie.

Ha ha ha smv i od wrzesinia do szkoły uczyć dzieci/młodzież
Stary 2009-08-15, 16:22   #2602
krashka
Raczkowanie

A ja teraz teroię męczę i męczę ;P już mi się powoli odechciewa ;P
A mam pytanie- Kto zdawał (lub będzie zdawał) we Wrocławiu?
krashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 17:00   #2603
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Następnym razem już musi się udać

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 17:37   #2604
agape9999
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Następnym razem już musi się udać
Oj żebyś, moja droga, wiedziała, że musi się udać. I tak nie jest źle Wystarczy się podszkolić (!) i będzie ok
Stary 2009-08-15, 19:46   #2605
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad
Konto usunięte

Cytat:

Przykro mi, że Ci się nie powiodło .
Kolejnym razem na pewno będziesz świętować zdanie egzaminu
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 19:48   #2606
deesire
Raczkowanie

krashka, ja zdawałam we Wrocławskim Wordzie, a czemu pytasz?
deesire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 20:03   #2607
agape9999
Raczkowanie

[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;13749977]Przykro mi, że Ci się nie powiodło .
Kolejnym razem na pewno będziesz świętować zdanie egzaminu [/QUOTE]

ludzie zdają po 7 czy 8 razy i jakoś dają radę, to sobie myślę: skoro oni się nie poddają, to ja też nie. Za 6 razem zdam na 6 i na pewno będę świętować, bo to straszny wysiłek, szczególnie psychiczny ( stres itp. ). Pozdrawiam
Stary 2009-08-15, 20:07   #2608
kreska90
Raczkowanie

Brawo Lara Gratulacje
kreska90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 20:16   #2609
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Lara, gratuluję serdecznie i podziwiam Twoje super mocne nerwy!

a ja czegoś nie łapię. o co chodzi z tym zatrzymaniem się po rozpędzeniu do 50km/h? haczyki pewnie jakieś się z tym wiążą, tak? można coś zrobić źle?

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 20:18   #2610
deesire
Raczkowanie

Dziewczyny chciałam sie przywitać i w końcu może ujawnić ;d bo wypadałoby ;d podczytuję sobie Wasz wątek od łoooo czasu, ale zawsze tylko na podglądaniu sie kończyło W każdym razie podziwiam to jak się wzajemnie dopingujecie i wspieracie, bo to jest naprawde fantastyczne i godne podziwu.

Lara gratulacje ;d Teraz gdy dostaniesz plasticzek , dopiero rozpocznie się prawdziwa szkoła jazdy Gratulacje w każdym razie

iza_wiosenna no haczyk taki, że egzaminator Ci mówi , że masz się zatrzymać w "okreslonym miejscu" i musisz się akuratnie tam , a nie 15 metrów dalej albo przed, aczkolwiek uważam , że to bezsensowne, bo taki manewr wykonujesz praktycznie co chwilę - hamując np. na czerwonym, może troszke pokracznie napisałam, ale chyba da się zrozumieć ;d

Edytowane przez deesire
Czas edycji: 2009-08-15 o 20:21
deesire jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości