|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VII! ; )
Cytat:
moja mama pisze jednym palcem!!!! i zawsze wszystkie rachunki przelewy przez neta robi i nie da doprosić zebym np ja to za nią zrobiła bo tak będzie szybciej ale nie i tym 1 palcem poł godziny jedną rzecz robi a ja musze przy niej siedzieć bo zawsze jej coś wyskoczy a tu coś się samo włączyło .... STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdrówka szczęścia pomyślności ![]() ![]() ![]() ![]() naszej okchanej jubilatce *![]() :P:PD![]() ![]() :Cześć wszystkim nie przywitałam się jeszczę ;p;p, jejku ja juz w krakowie sobota chce się na zakupy a tu wsyztsko pozamykane .. dobrze ze kina poptwierane co polecacie ?? coco chanel , narzeczony mimo woli , stary kocham cię czy może moja wielka grecka wycieczka??? Napisane przez AJaLubieCzekolade oglądam Plotkarę i słyszę: `Bella jest w nim zakochana po uszy, choć jest wampirem. Może to dlatego, ze nim jest. Nie wiem. Chodzi o to ze jego rodzina nie pije krwi. Więc ona czuje się bezpiecznie ale problem w tym, ze Edward...im bardziej sie w niej zakochuje tym bardziej chce...` w któym odc była ta scena ??? a ja britney lubię jakoś mam do niej sentyment pamiętam te lata jak w kółko jej słuchałąm pokój był pełen jej plakatow, a kiedyś powieśiąm taki gigntyczny plakat na ścianie i poprosiłam my sis zeby zrobiła mi przy niej zdjecie myslałam ze jak stanę tak obok niej to będzie wyglądało na zdjęciu jakbym ją na prawdę sopdkała a jak potem zobaczyłam efekt to był taki ryk ze siostra nie umie zdjęcia zrobić bo nie wyszło tak jak chciałam ;p;p;p ;d;;d z 9 latmiałąm chyba
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
amelsss czyli gdzie on mieszka dokładnie?:P
Ageless oczywiscie,ze teskniłysmy,i to bardzo bardzo ![]() a ja wraz z moimi szczurami na kolanach nadal czekamy na odpowiedź na poprzednie pytanie
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja Wisienko grać na takowym sprzęcie nie potrafie ;D
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki
|
|
|
#1206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że tęskniły. A o wszystkim gadałysmy to trudno skrócić, zaraz się znów wkręcisz. ![]() Dziękuję kochana ! <3 ;* Cytat:
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też życze wszystkiego najjjj... 100 i wiecej
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
ja lecę do kościoła może wieczorkiem ejszce wpadnę papappa
![]() :![]() ![]() :P:P:P
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
że tak się spytam Szukająca które urodziny opijamy? ;>
Kuźwa ile sprzątania ;O takiego bałaganu to Wy chyba dziewczyny nigdy nie widziałyście ;O
|
|
#1210 | ||||
|
Konto usunięte
|
a ja sobie wróciłam z wycieczki do lasu i nad stawik
![]() ślicznie tam, tylko trochę za gorąco ![]() ![]() twój też super fanka True Blood? ![]() Cytat:
nie rób smaka ! ![]() Cytat:
tato trochę lepiej, ale i tak pisze dwoma palcami ... wysiadam byłam blisko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13748690] byłam blisko ![]() ![]() [/QUOTE] za zgodą rodziców można
|
|
#1212 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ja jak narazie nie chcialabym brac slubu ^^
jakby sobie pomyslala, ze jestem uziemiona, to odechciewa mi sie od razu ^^ Mnie nawet denerwuje jakbym miala miec chlopaka na dluzej ![]() chociaz czasem taki potrzebny tez jest ale tak to zawsze sielanka trwa bo z jakims sie kreci, a po jakims czasie sie konczy i bywa nudno musze szybko zmienic swoje myslenie
|
|
#1214 |
|
Konto usunięte
|
http://www.filmweb.pl/Robert+Downey+...,News,id=53686
1. taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ak, niech nakręcą "Wampira Lestata" !! 2. nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee, niech Lestata nie gra ten człowiek tylko Tom Cruise odegrał tą rolę dość dobrze, Townsend beznadziejnie (tylko ścieżka dźwiękowa ratowała ten cały film ), a ten to w ogóle jakiś taki ..a jak już nakręcą 'Wampira Lestata', to niech się jeszcze raz pożądnie wezmą za 'Królową Potępionych'
Edytowane przez 70dd468e07eb673ab65e89e138309c61dced7434_5f137f251019b Czas edycji: 2009-08-15 o 17:54 |
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego musi mi szybko zmienić, ale jak sie zakochuję to mi to wychodzi na złe i chyba odpowiadami takie zmienianie, zawsze mi lepiej jak na imprezie mozna wyrwac niz jest sie z jednym i koniec
![]() jakas ostatnuio jestem rozdarta miedzy tymi chlopami
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13748841]http://www.filmweb.pl/Robert+Downey+...,News,id=53686
1. taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ak, niech nakręcą "Wampira Lestata" !! 2. nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee, niech Lestata nie gra ten człowiek tylko Tom Cruise odegrał tą rolę dość dobrze, Townsend beznadziejnie (tylko ścieżka dźwiękowa ratowała ten cały film ), a ten to w ogóle jakiś taki ..a jak już nakręcą 'Wampira Lestata', to niech się jeszcze raz pożądnie wezmą za 'Królową Potępionych' [/QUOTE]Hmm 'Wampir Lestat" był przed czy po "Królowej Potępionych" ? Jak dla mnie Lestata może grać Stuart Townsend w Królowej fajnie wyglądał i grał ;D ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
A tak to na imprezach mogę się bawić z kim chce i wgl a jak się z kimś spotykam to max miesiąc bo mi się szybko nudzi bo się robi monotonicznie a tego nie lubie .. przesada trzeba zmienić tok myślenia bo do 40 bede sama ;D
|
|
|
#1218 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
'Królowa Potępionych' była miksem tego i 'Wampira Lestata', w wyniku czego popieprzyli wszystkie wątki itde... nie będę się wypowiadać na ten temat lepiej. jedyne co kocham w tym filmie to sceny z koncertu, bo jak już napisałam ścieżka dźwiękowa super ![]() Cruise lepiej oddaje pokrętność charakteru Lestata, moim zdaniem
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13748959]przed.
'Królowa Potępionych' była miksem tego i 'Wampira Lestata', w wyniku czego popieprzyli wszystkie wątki itde... nie będę się wypowiadać na ten temat lepiej. jedyne co kocham w tym filmie to sceny z koncertu, bo jak już napisałam ścieżka dźwiękowa super ![]() Cruise lepiej oddaje pokrętność charakteru Lestata, moim zdaniem [/QUOTE]To chyba musze przeczytać Kroniki ;D taaa ścieżka w Królowej jest super <33 To może teraz nakręcą po kolei najpierw Wampira później Królową ;D itd ;D czyt. za 20 lat może będą nakręcone wszystkie części ;D
|
|
#1220 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13748995]poczytaj, bardzo fajne
czekałabym [/QUOTE]jak wróce do polski to wezmę się za czytanie ;D ja nie wiem czy bym czekała ale pewnie jakby wychodziły do kina to bym na to chodziła ;D
|
|
#1222 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13749090]to gdzie ty się szwędasz teraz ?
[/QUOTE]też nad tym własnie myśle znaczy nie wiem czemu,ale kojarzy mi sie,że jest w Danii,ale pewnie sie myle
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-08-15 o 18:24 |
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13748690]a ja sobie wróciłam z wycieczki do lasu i nad stawik
![]() ślicznie tam, tylko trochę za gorąco ![]() ![]() twój też super fanka True Blood? [/QUOTE]Nie ale mó kolega oglada to i obejżałam pare odcinków i statnio poprzesyłał mi pare zdjeć i w nich było to to sobie dodalam jako avek
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
a Dank nie jest teraz w Danii
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie ze wie
Cytat:
Cytat:
wróciłaam ; D witaaam ; ***
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
mam do was szybkie pytanko.
jak powiedziec : czesć blabla ,mówi Dominika to: hi... says Dominika?albo Dominika's saying albo Dominika's talking? to głupie,ale nie wiem
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-08-15 o 19:23 |
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=l-4U2HDjcSc
lepszy zwiastun ; )). bo ktoś szukał dzisiaj ; D nie pamietam kto xdd.
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
oooo <333
Taylor o stokroć wyglada lepiej w krótkich włosach,a tych długich fatalnie :/ a jaką ma klate <33 ah :P ale ta scena z ta zamianą w wilka typowo mi nie podchodzi :/ w ksiażce było to'pokazane' bombowo a tutaj.. bleeee
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-08-15 o 19:32 |
|
|
|
#1230 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() może, nie wiem, jakoś niedoczytałam, żeby pisała to gdzieś ale wiadomo, to ja ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

Najlepszego Słoneczko!! ;** 

..