|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My Style Diary VII
różowiutka o dziwo, stwierdzam, że pomysł wyjątkowo miły dla oka. jedyne co mogę zasugerować, to jakiś pasek, który opierałby się na biodrach. I tak wydajesz się wysoka w tym zestawie, dodatkowo pas w talii sprawia wrażenie braku proporcjonalności w sylwetce
![]() canile dziewczyno, świetnie ciekawa torebkabulba1 pierwszy zestaw- grubszy pasek w talii byłby ciekawszym rozwiązaniem, w drugim zestawie świetnej faktury szorty i koszulka bloondyna unikaj srebrnych balerinek o tym kroju... nieciekawie prezentują się z bielą. aczkolwiek zestaw jak najbardziej na plus, ciekawy ![]() angie93 świetny sweter(kolor), świetna spódnica, i spróbuj z tym grubszym paskiem. bo mała rzecz a może zdziałać cuda. świetna zabawa kolorami ![]() Serendipity czegoś mi brakuje, ale nie mogę dojść ...czego. |
|
|
|
#422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blooondyna, canile, różowiutka - Wasze też super Lekkie, letnie [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
Fancy Rebel - tak siedzę i się zastanawiam, co miałaś na myśli pisząc "o dziwo" Czyżby poprzednie były wyjątkowo nieudane?
Edytowane przez różowiutka Czas edycji: 2009-08-15 o 12:08 |
|||
|
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
Nie, nie. Nie miałam tego na myśli. Chodziło mi o fakt, że połączenie sukienki z leginsami nadal może wyglądać ciekawie
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W drugim szorty cudne![]() Super koszula Skąd?Fajnie wygląda ta spódniczka, sama chciałam jąwziąć, ale stwierdziłam, że mam za dużo czarnych, ale fajniutko
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
Bulba skąd ta śliczna spódnica ?
|
|
#426 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Bardzo ładnie wyglądasz Cytat:
.Mnie chyba drugi bardziej się podoba? W tym pierwszym chyba jakoś niekoniecznie ta spódnica, ale no.... pokazuj się częściej! btw: A może jednak odsłoniłabyś kawałek twarzy? . Widzę że ukrywasz ją i to tak naprawdę porządnie .Ładnie! Tak świeżo .
|
||
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..
|
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
widzialam ze wiele z was ma biale tenisowi czy to z H&M czy to z atmosphere
z czym je łaczycie? do czego mozna nosic takie tenisowki? macie moze jakies zdjecia z zestawami plus biale tenisowki? bo chcialabym takie kupic, ale zbytnio nie wiem doczego je nosic. czy nadaja sie tylko do sportowych ciuchow? czy mozna tez je ubrac do jakis zwiewnych koszul?
|
#430 |
|
Raczkowanie
|
mój
|
|
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
kllipinska, boska sukienka!
|
|
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
|
|
|
|
#433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=845Cytat:
![]() Bulba bardzo ładne zestawy, proste ale ładnie skomponowane. Szorty to DIY? Bloo, Angie u was tez bardzo ładnie
Edytowane przez agacior89 Czas edycji: 2009-08-15 o 16:57 |
||
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#435 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buty są z CCC ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Spodnica z H&Mu Sa nadal w sklepie tylko teraz w wersji z paskiem z nitami A do mojej byl pasek lakierowany Ps. na zdjeciu w spodnicy mam te baleriny z Bershki, nie wiem czy na podstawie tego zdjecia cos mozna zauwazyc, ale pamietam ze prosilas o zdjecie na nodze... probowalam jakies zrobic, ale wychodzi lipa, nie oddajaca w ogole rzeczywistosci ... Cytat:
Ogolnie z twarza to nie ma jakiegos ogromnego problemu - tzn z pokazywaniem jej hehe, ale ja po prostu nienawidze tych zdjec po odbiciu w lustrze . No w moim odczuciu nie nadaja sie zupelnie Jakas taka zawsze mine strzele, ze...
Edytowane przez Bulba1 Czas edycji: 2009-08-15 o 18:15 |
||||
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
podobno w tym sezonie modny ma być styl folk...
Co o tym sądzicie? która wersja lepsza? czy żadna?
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Bulba1;13749067]
Spodnica z H&Mu Sa nadal w sklepie tylko teraz w wersji z paskiem z nitami A do mojej byl pasek lakierowany Ps. na zdjeciu w spodnicy mam te baleriny z Bershki, nie wiem czy na podstawie tego zdjecia cos mozna zauwazyc, ale pamietam ze prosilas o zdjecie na nodze... probowalam jakies zrobic, ale wychodzi lipa, nie oddajaca w ogole rzeczywistosci ... Na tym zdjęciu nawet lepiej bo widzę jak prezentują się w zestawie Pamiętasz może cenę spódnicy i czy były czarne ? i...ten pasek ze zdjęcia ma z tyłu normalną sprzączkę ? PS. kocham Twój styl.
|
|
#438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() _________________________ _________________________ ____ Moje dwa ostatnie. Z limonkową sukienką (tak wyglądam nieciekawie, bo zmarnowana jestem, straszny był ten tydzień w robocie ;/) i dzisiejszy z kwiatową spodnicą ( jest dość krótka, tylko sie pochylam)
"Wierzę, że tam w górze jest coś, co czuwa nad nami. Niestety, jest to rząd". Moja strefa, mój blog http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/ Edytowane przez zuza678 Czas edycji: 2009-08-15 o 23:15 |
|
|
|
|
#439 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję! Ale nie ma się co dziwić - uczę się od najlepszych! Twój pierwszy zestaw wymiata. Mam ten sam top i chyba coś podobnego zakombinuję ![]() Świetny ! Sympatycznie ![]() Cytat:
No to strzelam sobie samobója i wrzucam dwa dzisiejsze ![]() 1. DZIENNY - tak sobie śmigałam za dnia ![]() 2. WIECZOROWY - z koncertu
Edytowane przez Mags1983 Czas edycji: 2009-08-15 o 23:20 |
|||
|
|
|
#440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję ![]() (a co to byl za koncert? bylas na M.?)
"Wierzę, że tam w górze jest coś, co czuwa nad nami. Niestety, jest to rząd". Moja strefa, mój blog http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/ Edytowane przez zuza678 Czas edycji: 2009-08-15 o 23:50 |
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marynarka z lumpka - jakaś nieznana firma. Byłam na Hurcie - wrocławski zespół więc pewnie nie kojarzysz Grają czasami z Happysad Mam nadzieję, że kolejny koncert na jakim będe będzie już większego kalibru
|
|
#443 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ślicznie ![]() Fajny, chociaż rzeczywiście na wyjątkowo pochmurne dni Ostatnio bardzo urzeka mnie połączenie mocnego różu z granatem/kobaltem.Cytat:
Bluzeczka i chusta są super, ale widziałabym je raczej w zestawieniu z dżinsami czy białymi spodniami.Cytat:
![]() Cytat:
Ty jesteś godnym przeciwnikiem Wracając do tematu- bardzo mi się podoba wieczorowy. Bluzka ma na prawdę intrygujący krój.
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Limonka, Zuza- wielkie dzięki za rady!
A tak BTW- hej, Pszczółko! Kojarzę Cie ze Stylio
|
#445 |
|
Rozeznanie
|
Zuzo, pierszy widzałam już na stylio
![]() natomaist ten ze spódnica w kwiaty ślicznie się prezentujesz Mags oba stroje bardzo ładne...choć ten pierwszy bardziej mi przypadł do gustu natomiast drugi wolę z żakeitem
|
#446 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez kiedys bylam na ich koncercie ![]() Cytat:
naszyjnki z h&m a kurtka z zary (ja kupowalam na allegro)Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#447 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zuza, zestawy świetne , zwłaszcza ten z limonkową sukienką ! a to moje ostatnie :
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
agacior89 znasz efekt "za dużo"? jeśli chusta, to nie falbany na koszulce, jeśli na koszulce to nie na spódnicy itd. mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi.
zuza678 jesteś świetna. umiejętne połączenie kolorów i najnowszych trendów. nie myślałaś o założeniu bloga szafiarskiego? ![]() Mags1983 1. mam ta samą koszulkę, tylko w wariancie beżowym. ciekawie ![]() 2. ciekawe zestawienie szarości z czernią, milo się patrzy.tylko nie wiedzieć czemu widziałabym tutaj inne buty. angie93 coraz bardziej podoba mi się, to co robisz z ubraniami. w drugim zestawie dałabym coś, co proporcje by fajnie zburzyło
|
|
|
|
#450 | |||
|
Zadomowienie
|
lekki, zwiewny, dziewczęcy, super!
![]() ładnie Cytat:
Cytat:
Mags- podglądam Twój blog od jakiegoś czasu ( i ten już zamknięty i ten po przeprowadzce) przeszłaś ogromną modową metamorfozę, gratulacjeCytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

Czyżby poprzednie były wyjątkowo nieudane?
.

. Widzę że ukrywasz ją i to tak naprawdę porządnie 

)