|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Kochane....
ja zmykam....wstawiłam już wodę na makaronik, cebulkę pokroiłam.... życzę Wam udanego weekendu... Darianko, miłego dalszego pakowania! ![]() Kropeczko, zyczę Ci upojnego, relaksującego i satysfakcjonującego weekendu z mężem...mam nadzieję, że PMS pookresowy już ci nie dokucza ![]() Konczitko....nadal będę trzymać mocno kciuki- tak na wszelki wypadek ![]() ![]() Kasiu, życzę ci owocnego weekendu , ciesz się obecnością męża i nie myslcie o tym, co będzie, ważne, co jest ![]() Daf, miłego wygrzewania "starych" kości, ślicznotko!!!! ![]() Wszystkim kochanym dziewczynkom zycze miłego weekendu!!!!! do poniedziałku ![]()
![]() |
#812 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() widze, ze u Was jak zwykle wesoło ![]() wpadłam zostawic Wam troszkę fluidków! ![]() ![]() ![]() Oby każda z Was sie takiego doczekała!!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() własnie sobie dzisiaj o Tobie myślałam ![]() i widze, ze kciuki potrzebne ... więc zaciskamy z Bartoszkiem ![]() i fluidki przesylamy / ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo że pierwszy się przyczepia... Mnie wychodzi zawsze i każdy. ![]() Jak robisz naleśniki? Cytat:
![]() Cytat:
Nawet prawidła w zakładach szewskich sprawdzają się tylko na zwykłej skórze. ![]() Jedyne co mi przychodzi do głowy to założyć wilgotne skarpety i zasuwać w butach po domu. Ale przy eko wiele nie wyczarujesz. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Wtajemniczenie
|
Aniuuu co za słodycz, jest cudny.
I łapię od Ciebie fluidki, wszystkie jakie się tylko da ![]() Całuje Cię mocno Nika ten Twój raj w którym mieszkasz jest cudny, naprawdę !! ![]() Bossssz a ja coraz bardziej jakaś taka zdołowano-nieswoja. Te jutrzejsze urodziny mi chyba na mózg padły. No nie wiem, ale jakbym miała jakiś egzamin jutro , tak się czuję. Edytowane przez _Kasia23_ Czas edycji: 2009-08-14 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#815 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mmmm uwielbiam sos czosnkowy ... jogurt naturalny + ( jak ktos lubi majonez) + czosnek duzooo czosnku, pieprz sól i gotowe ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Darianko cos o tej rodzinie i weselach to wiem ... i lepiej nie poruszac tego tematu bo mi cisnienie na sama mysl skacze ... u mnie byli prawie wszyscy - mamy niewielka rodzinke jakies 40 osób .. a do brata przyjedzie hmmmm 18 ??? smiech na sali - obraza za to ze istniejemy ... ![]() co do bucików to jedynie mokra skarpetka i w domciu rozchodzic innego sposobu na eko nie znam Cytat:
Nikus i ja zycze Wam spokojnego i rodzinnego weekendu odpocznijcie sobie ![]() ps. duzy masz garaz zeby nas pomiescic ?? ![]() ![]() Cytat:
witaj kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kasiu a Ty zamaist ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
witam w sobotni poranek
![]() ![]() ![]() ![]() aankaa78 (Anna, 30 lat)~~~~~~~~~ @ 20.06 ania p (Anna, 27 lat) ~~~~~~~~~~~~@ 29.07 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 20.07 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~~@ 02.07 Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~~~~~~@ 25.06 Malopolska Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~~~ @ 28.07 Warszawa Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 10.08 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 14.07Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 19.07 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @19.07 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~~~@ 10.08 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@29.07 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 19.07 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 12.08 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 09.08 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 29.07 Są dwie kreski II... obecnie: 13 ![]() Syla (Sylwia 29 lat) t.p. 08.08.2009 ??? lub ??? Adaikaka (Aneta 22 lata) t.p. 27.08.2009 ??? lub ??? Evuncia (Ewa 28 lat) t.p. 12.09.2009 Olivka lub Maksymilian DDosiek (Dorota, 24 lata) t.p. 12.09.2009 Nadia Tequillla (Gosia, 29 lat) t.p.25.09.2009 Basia lub Staś biedroneczkaolga(Olga, 25 lat)t.p. 25.09.2009 Dominik Stanisław Malin30 (Magda 32 lata) t.p. 07.10.2009 ??? lub Janek Symbio ( Agnieszka 33 lat) t.p. 17.10.2009 ??? lub ??? Karenina19 (Kamila, 25 lat) t.p.05.11.2009Andre Kachula27 (Kasia, 29 lat)~~ t.p. 08.11.2009 ??? Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila Pomarnczka ( Gosia 27lat)~~~t.p. 04.02.2010 ??? lub ??? Madziwnia (Magda, 24lata)t.p. 27.03.2010 ??? lub ???
#817 |
Zakorzenienie
|
Kasiu z okazji urodzin życze Ci wszystkiego naj naj, spełnienia marzeń i zebys zawsze dązyła do celu !! Wszystko, co było Twoim marzeniem.. co jest i będzie w przyszłości, niech nie mija z cichym westchnieniem lecz się spełni w całości. Wszystko, co piękne i upragnione niech będzie w Twoim życiu spełnione! ![]() 100 lat !!
#818 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia - wszystkiego dobrego , przede wszystkim zdrowia , 6 w totka i spełnienia wszystkich marzeń Cytat:
![]() Cytat:
Chyba w nich połazić w jakiś grubych skarpetach , nic innego mi nie przychodzi teraz do głowy . Byłam wczoraj na baletach z kolezankami i teraz kimać mi się chce , no ale jakoś trzeba dotrwać do wieczorka .. ale cóż warto było ![]()
![]() |
#819 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki
![]() Pewnie nie wszystkie mnie znacie, bo tu wiele nowych się pojawiło, ale kiedyś aktywnie uczestniczyłam w tym forum. Teraz już jestem szczęśliwą mamusią, i śle fluidka od synka: ![]() Mam problem jednak. Musze w trybie ekspresowym napisac prace licencjacką, bo zapatrzona w synka się zapomniałam. I Bardzo Was proszę o wypełnienie ankiety: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post13747874 A oto i mój Antoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Wtajemniczenie
|
Konczitko,
Aniu ![]() ![]() ![]() Małgosiu ja Ciebie bardzo dobrze pamiętam, a synek jest cudny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Rozeznanie
|
Kasiu wszystkiego naj naj naj. U mnie spokój. @ sobie poszła. Jeszcze przez 2 dni CLO i 20.08 na kontrolę do gina podglądać jajeczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim
![]() Małgosiu - Antos jest sliczny ![]() Kasiu - imprezka udana ?? Malami ![]() Aniu - balety powiadasz ... hyhy .... super mam andzieje ze przetrwałas cały dzien ![]() u mnie dzisiaj ostatni dzien wolnego i do pracy ... ja chyba chora jestem bo nawet sie ciesze ze wracam ![]() ![]()
#823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#825 |
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
![]() wróciłam z nad morza wypoczeta,pogoda nie dopisała,ale i tak bylo super i sie wypoczeło ![]() naładowana pozytywna energią i oby tak zostało ![]() pozdrawiam
#826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moze we wrzesniu uda nam sie wyjechac na kilka dni nad morze - zobaczymy jak bedziemy stac finansowo ![]() moge sie pochwalic - dostałam własny samochód .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmien mi date @ na 13.08 bylismy w okolicach Darłowa,ale super bylo,wypoczelam,krótko,al e zawsze cos ![]() o a ty prawko zdalas gratki ![]() ![]()
![]() |
#828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super własne autko ![]() Jeszcze jeden dzień pracy i urlopik.W środe witaj Polsko.Juz nie moge sie doczekać.Jutro w pracy będe pewnie zła jak osa.Zawsze tak mam przed urlopem. Zła bede, ze muszę jeszcze iść do pracy. Muszę się pochwalić,ze mój maż zrobił dla mnie ciasto.Kupił jakieś półprodukty, upiekł i posmarował czekoladą.Jest pyszne. Zrobił mi wielką niespodzianke tym ciastem. Wczoraj ogladalismy film Pacyfikator- familijny .Fajny. Ogladałm też Kochaj i tańcz.Dla mnie super.Zresztą ja kocham filmy o tańcu.Nawet Tancerzy ogladałam chociaż fabuła do kitu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Raczkowanie
|
![]()
potrzebuje dabrych rad dobre kobiety. Od pazdziernika tamtego roku zaczeliśmy z mężem starać sie o potomstwo. Odłożyłam wówczas tabletki ale przyznam, że nie przykładałam sie do tego tak jakos szczególnie. Kochalismy sie i tak bardzo czesto więc stwierdziłam ze nie będzie nam potrzeba żadnych kobinacji z dniami płodnymi. Niestety okazało się że to nie takie proste szczególnie, że mam PCOS. oi tak mineło 9 miesięcy, podczas których starałam się nie sfiksować, brałam duphaston i to tyle tylko dwa miesiące miałam takie, że cudowałam z mierzeniem temperatury , odstawiniem kawy, alkoholu, itditd. Jednak szybko zrezygnowałam bo zawsze i tak do samego dnia miesiączki miałam 37,3. Stwierdzilam, że jak tak bede sie nastawiac to bedzie jeszcze gorzej. Ale nawet jak był okres przez te 9 miesięcy, że nawet było mi nie na rękę (fajna praca) top też nie wyszło więc obawiam sie ze problemem nie jest w tym, że "za dużo o tym myślę). Zmieniełyśmy strategię z G i dała mi YAZ na dwa misiące, bo po odłożeniu wystąpi nadpłodność itd. Z jednej strony się cieszę ale z drugiej bardzo sie boje. Boje sie ze jak w pazdzierniku nie zajde po odstawieniu (wtedy kiedy jest najwieksza szansa) to zacznie sie ta cała szopka z lekarzami badaniami w odpowiednim dniu cyklu, stertą leków itd. Boje sie ze dopiero wtedy zaczne fiksować. Poza tym praca wcale nie okazala sie taka fajna i chcialabym jak najszybciej isc na zwolnienie i obawiam sie ze przez ten zawodowy stres to potem juz wogole bedzie pod gorke. Ale sie rozpisalam . Pytanie brzmi:
Czy macie pomysł jak mogłabym zwiększyć nasze szanse na zwycięski październik? Słyuszalam o róznych ziółkach, witaminach płodności, pestkach dyni dla faceta.....doradzcie cos. Chcialabym sie porządnie przygotowac do szansy. mam półtora miesiąca do odłożenia tabletek. Oczywiscie biore folik. RATUJCIE!!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
Cześć dzewczyny!!!
Wczoraj byliśmy na festynie ale chwilke appotem nad możem .. mega deser zjadłam potem na plazy sobie przy piwku siedzielismy ze znajomymi i taaaki sliczny zachód słońca był ![]() a dzis sie umówilismy na rybki.. od 8 rano do 15 bylismy.. złowiłam 3 małe karpie.. ale wszytskie rybki wypuszczalismy... było ślicznie stawik w lasku nalezocy do prywaciarza 10 zł opałta .. gośc ma ekologicxzna mini farme.. super sprawa naliczyłam tylko z samochodu 15 wolno biegających króliczków i króilików.. zero ogrodzenia wszytskie zwierzeta samopas i nie uciekają.. pieknie tam byłoi tylko 20 km od domu ![]() Małgosia... wow cudny ten Twój synuś! buziaczki konczitko super masz teraz autko hiih daj znac jak bedziesz w okoliocach Darłowa.. zebym z domu nie wychodziła ![]() Dra i jak ci sie podobaja moje strony? a gdzie dokładnie byłas?
![]() |
#831 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() aankaa78 (Anna, 30 lat)~~~~~~~~~ @ 20.06 ania p (Anna, 27 lat) ~~~~~~~~~~~~@ 29.07 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 20.07 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~~@ 02.07 Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~~~~~~@ 25.06 Malopolska Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~~~ @ 28.07 Warszawa Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 10.08 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 13.08Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 19.07 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @19.07 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~~~@ 10.08 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@29.07 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 19.07 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 12.08 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 09.08 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 29.07 Są dwie kreski II... obecnie: 13 ![]() Syla (Sylwia 29 lat) t.p. 08.08.2009 ??? lub ??? Adaikaka (Aneta 22 lata) t.p. 27.08.2009 ??? lub ??? Evuncia (Ewa 28 lat) t.p. 12.09.2009 Olivka lub Maksymilian DDosiek (Dorota, 24 lata) t.p. 12.09.2009 Nadia Tequillla (Gosia, 29 lat) t.p.25.09.2009 Basia lub Staś biedroneczkaolga(Olga, 25 lat)t.p. 25.09.2009 Dominik Stanisław Malin30 (Magda 32 lata) t.p. 07.10.2009 ??? lub Janek Symbio ( Agnieszka 33 lat) t.p. 17.10.2009 ??? lub ??? Karenina19 (Kamila, 25 lat) t.p.05.11.2009Andre Kachula27 (Kasia, 29 lat)~~ t.p. 08.11.2009 ??? Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila Pomarnczka ( Gosia 27lat)~~~t.p. 04.02.2010 ??? lub ??? Madziwnia (Magda, 24lata)t.p. 27.03.2010 ??? lub ??? ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
Dra juz zmieniona ..... ale Ci zazdroszcze tego moza .... extra!!! My moze na jakies kwatery sie załapiemy - musze pomyslec ![]() ehhh no racja racja ... ja to zawsze za wolno jezdze tztowi to nie pasi i jak mam maniej niz 60 na liczniku to ma zły humor .... ale ja to jeszcze sie troszke boje ze nikt obok mi nie zahamuje jak bedzie potrzeba ;p a wlasnym to bede brumkac spokojnie i sie naumiem ładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze ze do Pl zawitasz - pora na odpoczynek ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
elfiona pco .... cos o tym wiem ... albo fartem sie uda albo stymulacja ... obserwujesz sluz ? jak to wyglada ?? mysle ze mierzenie tempki to fajna sprawa... miałas monitoring ??? hormonki badałas ??? magnez i wit B6, wiesoiłek .... no nie wiem co jeszcze moge Ci poradzic ... z pco trudno zafasolkowac ale przy dobrym leczeniu jest szansa ! ![]() Cytat:
oj Ty to z tym morzem masz fajnie .... aaaa ja myslałam ze na kawe zaprosisz a ty z domu nie chcesz wychodzic ... osz Ty !!!! ![]() my całe popoludnie na ogrodzie ... i dzisiaj koniec urlopu jutro do pracy ![]()
![]() |
#832 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a byłyśmy tu : http://sheesha.pl/home.php.htm Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dziś byłam w pracy więc dzień jakoś mało ciekawy , nawaliła nam klima w sklepie i był taki ukrop że lało sie z wszystkich .. masakra normalnie ![]()
![]() |
#833 |
Wtajemniczenie
|
Jeja laski a ja mam takiego doła....
Malami dziękuję za życzonka Konczitko gratuluje Ci autka, masz swoje do nauki rysowania i korzystania ![]() Dra dobrze, że wypoczęłaś i masz dużo nowej energii ![]() Madziu ech ty to się releksujesz... full wypas heheh U mnie za to do ![]() Wiem, wiem, to koleżanka, ale co za cholerna sprawiedliwość jest na tym świecie. zero. Null. Nic kużwa nic.... poprostu chce mi się wyć Pzrepraszam, musiałam się wyżyć Edytowane przez _Kasia23_ Czas edycji: 2009-08-16 o 22:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś ostatni dzień w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, rozumiem Cie w 100% tez niepotrafie zrozumiec tej niesprawiedliwosci, ale wtedy zawsze sobie mysle ze ten bobasek nie jest niczemu winien i zycze mu jak najlepiej ... mysle ze kiedys zrozumiemy... ze zostanie nam to wynagrodzone ... tak po ciuchu sie jeszcze łudze - oby sie sprawdziło ![]() a jak po urodzinkach? imprezka była udana ?? ![]() Darianko tylko dzisiaj sie nie przepracuj .... ![]() Aniu - nio lokal fajny wiec i pewnie imprezka była udana - i o to chodzi ... ![]() zycze wszystkim spokojnego dnia i udanego tygodnia ![]()
![]() |
#836 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Buszuję sobie trochę po necie szukając sposobu na moje własne problemy, ale znalazłam artykuł odnośnie diety przy PCOS, wiem że kilka z wizażanek ma ten własnie problem, więc może Was zainteresuje. Co prawda pod artykułem jest niejako "reklama" produktów pewnej firmy (nie wiem na ile są one skuteczne), ale może sam artkuł odnośnie diety "wniesie" coś pozytywnego dla Was. Miłego dnia kochane ![]() Podaję link: http://www.naturalnaciaza.pl/dieta-a-pcos.html
"Nie wystarczy pokochać, Trzeba jeszcze umieć Wziąć tę miłość w ręce, I przenieść ją przez całe życie." ![]() Edytowane przez loni Czas edycji: 2009-08-17 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#837 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
NOPALIN bo reguluje cukier i oczyszcza jelita AC-ZYMES – bo dostarcza właściwej flory bakteryjnej MEGA B – bo ma idealne proporcje wszystkich witamin z grupy B STRONG BONES – ma wapń z magnezem w złotej proporcji 2 :1 OMEGA 3 – niezbędne kwasy tłuszczowe potrzeba każdemu LIVER AID – oczyszcza i wspomaga pracę wątroby CHELATED ZINC – najlepiej przyswajalna forma cynku mająca wpływ na płodność BEE POWER – źródło aminokwasów, które pobudza jajniki do pracy CHROMIUM MAX – reguluje poziom cukru we krwi VITALWOMAN – normalizuje pracę układu hormonalnego To jest niezłe , by trzeba było pół apteki wykyupic , co nie zmiania faktu że jak jest jakaś dieta to próbować zawsze warto . Ja dzis z J do lekarza na kontrole i jedziemy buszować po ciucholandach , bo dawno cos nie byliśmy a mój tez czasem lubi tam coś kupić . Pewnie jak zwykle mały dostanie najwięcej he he . Miłgo dzionka
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() Tym, które doczekały się już swoich aniołków wielgaśne gratulacje, dzieciaczki są cudne ![]() Zafasolkowanym również ![]() ![]() Nikuś pytałaś kiedyś co u mnie, ale jakoś nie dałam rady wtedy odpisać ![]() ![]() ![]() z rzeczy pozytywnych, to od września będę molestować dzieciaczki ![]() ![]() mniej pozytywnie obrona we wrześniu, bo po trochu ja i promotor daliśmy ![]() ![]() a i pokoik mi się w końcu remontuje, będzie bordowo-kremowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A zapomniałabym, ja niedobra ![]() ![]() Miłego dnia babeczki ![]() Ależ się rozpisałam, mam nadzieję, że wybaczycie;-p
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2009-08-17 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie moje drogie....
wyleżałam sięwczoraj na plaży, nie było gorąco ani zbyt słonecznie więc mogłam czerpać faktyczną przyjemność z relaksu na plaży...suuper Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
AA właśnie zapomniałam...Konczita gratulacje prawka
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.