|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Gość
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
dziekuję za wszystkie pochwały. Wy też jesteście cudowne.
Przepraszam że nie odp na proźby ale jestem poprostu beztalencie <3 Ciekawe czy Ty teraz jak ja jesz pyzy z miesem ;>
Wiesz zaczełam nie przejmować się plotami, że byłeś tylko ze mną po to by mnie wykorzystać. Hm,bo to raczej ja Ciebie wykorzystałam ![]() Jestem na ziemi ukazana jako kobieta, a w piekle jako czarownica. Dla Ciebie rzuciłam palenie, ale Ty odszedłeś to chyba mogę zacząć palić? |
|
|
|
#4172 |
|
Raczkowanie
|
jestem jedną z tych melodramatycznych idiotek... czyż to nie słodkie?
wszędzie lepiej jest niż tu, bo nie ma wspomnień. Potrafię zrobić Ci z życia burdel, wiesz..? bezwarunkowe uzależnienie swojego samopoczucia od obecności tej drugiej osoby. .jeśli może zrosnąć się noga, to można przecież także poskładać duszę
|
|
#4173 |
|
Raczkowanie
|
bezchmurne niebo mam nad głową
![]() dziura w piersi, tam, gdzie niegdyś serce było. jestem młoda, czuję jak jej tam.. żądzę życia. że niby Ty i ja? tylko kwestia czasu.
|
#4174 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
to akurat z książki Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hehe moja siostra akurat to oglądała. i napisałam ![]() chłopcy to idioci. najsmutniejsze jest to, że im wiekszymi idiotami są, tym bardziej ich kochamy. ![]() znalazła prawdziwą miłość - miłość która potrwa jakieś 30 sekund. ![]()
|
|
|
#4175 |
|
Raczkowanie
|
uwierzwsiebie, Plotkaraaa, Little Ballerina, papergirl, InnyWymiarx3, BananowaBrazylijka - cudowne
You better not lose control Cause every girl in here wanna be her ;] [Bo każda dziewczyna tutaj chce być nią ] zatańcze z Tobą najdłuższy taniec w życiu mym ![]() moje szczescie Twoje imie ma ![]() najcenniejszy prezent los nam dał ![]() Tak przysięgam Ci że będziesz sensem moich dni
|
#4176 |
|
Raczkowanie
|
cudowne jestescie wszystkieee !
wczytaać sie mozna w te waszee twórczościii -gdy do mnie przyjdziesz schowam Ci buty. i Co już ode mnie nie odejdziesz ? -ktoś nazwał moje szczęście Twoim imieniem . -a gdybym była snem..chciałbyś dłużej śnić ? -boję się nieba w Twoich oczach... -Tylko nie mów mi że chcieć to móc bo nie można mieć wszystkiego, a ja Ciebie chyba chcę. -a gdybyś kiedyś przestał mnie kochać, to...nie mów mi tego. -dlaczego nie odbierasz ? co mozesz robić teraz ?
|
|
#4177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() `udaało nam się obrócić role, maasz teraz Moje buty koleś, Do popisu pełne pole,co jest? Niewygodnie w Moich butach? Myślaałeś,że mam raj tutaj?.` ![]() Zanim puścisz fame na całe miasto Zanim zgubi Cię ślepa zazdrość Zanim powiesz na mój temat [tanie kłamstwo] Przejdź się w moich butach i Poczuj to sam.! ` Prawda nie może być nie szczera ... Pamiętasz wtedy spadła gwiazda.. zgadnij jakie było moje marzenie.. to było głupie, bo czy do chol.ery jakaś głupia gwiazdeczka może mieć na Ciebie wpływ.?? ![]() Każdego dnia czekałam na Ciebie, a kiedy przestałam nagle zobaczyłam Cię w progu z bukietem czerwonych róż. |
|
|
|
|
#4178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudee ^^
|
|
|
#4179 |
|
BAN stały
|
1.Usta mocno czerwone, przyciągają Twój wzrok.
2.Pragę Cie jak milon dolarów. 3.Daj cukierka, daj lizaka, loda daj ... Ja ci zafunduje za to raj [IMG]file:///C:/Nowe%20Gadu-Gadu/emots/usmiech.gif[/IMG] 4.Zdejmij ubranie, nic nie powiem mamie. 5.Nie każda bajka kończy sie happy end'em. 6.Patrzysz na mnie, wiem że masz już plan. 7.Po co czekać? Cenny już ucieka czas. 8.Bo mam jeszcze czas na bycie grzeczną dziewczynką. 9.Brakuje słów by wyrazić jak brak mi ciebie. 10.Za oknem 30 stopni, ale mi jest zimno bez Ciebie. 11.Nie malowała sie juz. Nie stroiła przed wyjściem. Nie układa włosów. Obgryzła wszystkie paznokcie. Nie miała dla kogo ładnie wyglądac. On odszedł. Na zawsze. 12.Powtarzał jej cały czas, że jest najpiękniejsza, mimo że miała czerwony nos, rozmazany makijaz i zapłakane oczy. Dziewczyny prośba. Bo mam taka sytuacje, że jestem z chłopakiem 9 miesięcy. Tylko ciągle ktos sie wpiepsza nam w to [IMG]file:///C:/Nowe%20Gadu-Gadu/emots/kwasny.gif[/IMG] My sie kochamy i chcemy byc razem, ale zaczyna to być coraz trudniejsze bo ciagle ktos nam wszystko psuje. Teraz spotykanie sie utrudnia nam moja mama. I chce mu dac nasze zdjęcie takie duże. I z tułu chciałabym napisac ładny dłuższy tekst. Cos takiego że jest najwazniejszy, że bardzo go kocham. Że mimo wszystko zawsze bede o nim pamietac, ze zawsze będe na niego czekac. Cos w tym styłu. Prosze was bardzo [IMG]file:///C:/Nowe%20Gadu-Gadu/emots/cmok.gif[/IMG] Ja sama nie jestem w stanie teraz nic wymyslić. Może: Papergilr, Hotiie , RobCoChcesz , pestycyd , nydee , agatte , primadonna , kamisha , Little Ballerina , Plotkaraa , uwierzwsiebie , InnyWymiarx3 , BananowaBrazylijka , ouu , 12 stonka , Narcyza95 , m4dziar4 , nacpanYzyciem , TwojaKokaina , inspiration91 , 96LadyPoziomka96 , chocapic, Vivii12399, rOzunia, kee , lilyblack , Onax3, i inne bo wszystkie jestescie wspaniałe ![]() Edytowane przez Calineczka777 Czas edycji: 2009-08-16 o 14:12 |
|
|
|
#4180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ej kochanie! nie bój się . nie zrobię Tobie krzywdy, tego co poczułam z Tobą nie zapomnę nigy. ; P więc chodź jeśli już `samotne` dni Ci zbrzydły nie bój się miłości bo czym świat bez niej byłby. ;> I ślubujesz mi uśmiech przy kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę? - Wytrzymasz ze mną? - Nie wytrzymam bez ciebie... Chciałabym uciec do Ciebie Jak Kopciuszek I pozostawić jedynie maleńki pantofelek tęsknoty. Chciałabym, żebys zachował go Na pamiątkę. Mnie nie szukaj bo nie znajdziesz Ja nie istnieję Jak Kopciuszek.. Nie puszczę cię nigdzie sama stąd nie pójdziesz Zostaniesz tu ja będę czekał aż uśniesz Hunger for your kiss, longing for your touch.. But first I've to find my "YOU" /Głodna pocałunków, stęskniona za dotykiem. Najpierw musze znalezc mojego "Ciebie"/ jeśli zapragniesz znowu ucieć... zawołaj mnie a będę. ruszymy gdzieś choć sama nie wiem do kąd jeszcze... nie wiem jak opisać ten stan, gdy pierwszy raz ujrzałam Cię.. zapomnieć nie chcę nic z tamtych chwil - dobrze mi z tym! i choć zachłanna jestem wiem, bo to uczucie rzadkie jest.. bez pośpiechu zatrzymać czas z Tobą chciałam.. -dalej hipnotyzuj mnie. czytasz w moich myślach - znasz ich bieg, nie potrafię śnić bez Ciebie, wiesz.. czego pragnę.. o kim mówić chcę... `tylko znów hipnotyzuj mnie.. nie wiemm czy o to chodziłooo ![]() ![]() będzie dobrzeee, nie marwt się . 3majj
|
|
|
#4181 |
|
Rozeznanie
|
Witam. ;*
uwielbiam się z Tobą kochać,
bo za każdym razem robisz to, jakbyś pierwszy raz się kochał. _________ sharlen . uwierzwsiebie . 96LadyPoziomka96 . m4dziar4 . Wreeednia . paulqa94 . RealGirl89 . z innej bajki . snowball . uwielbiaj . 3martyna3 . keeendy . peculiarity . nydee . I live in Hollywood . dontlookdown . lovers2friends . TiScatteroUnaFoto . niewieotymnikt . agattee . Little Ballerina . RobCoChcesz . Miluuu . Toogether93 <3 żegnam do wtorku. ;*
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-08-16 o 14:29 |
|
|
|
#4182 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet gwiazdy płaczą z tym, kto płacze w nocy. Owszem, miała wspomnienia, ale wspomnień nie można dotknąć, poczuć ani przytulić. Nigdy nie były dokładnie takie jak tamta chwila, a z biegiem czasu nieubłaganie bladły. przystaję, wstaję. wycieram twarz i mówię: nie boli. a boli. burza i grzmot. w jej serce trafił. cios. - A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść?- spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę. - Co wtedy? - Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i poczekam na Ciebie. Kiedy się kogoś kocha, to ten ktoś nigdy nie znika, tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie. za oknem pada deszcz. i ona za Tobą też. lekarstwo na chandrę.. a masz może coś na miłość? no.. może coś się przyda.. 3maj się Cytat:
Sama nie wiem czy chcę byś był, czy.. zniknął wreszcie! więc już nie wiem, co jest prawdziwe, a co nie.. zawsze pogmatwane myśli w mojej głowie.. krążę po mieście bez celu, wciąż nie wiem, co staram się znaleźć.. A wiem, że teraz to już nie wiem nic, to wszystko mi się śni.?! Sama nie wiem co czuję, co chciałabym czuć, co mogę.. nie wiem już gdzie jestem, ani gdzie pasuję.. Jestem i leżę przy Tobie.. Czy szczęśliwsza ? Nie wiem, ja nie wiem! Czy to jest szczęście ? Przykro mi, ale nie wiem.. I nie wiem już sama, czy wolę być, czy wolę rozpaść się.. Nie ma mnie. Wyszłam. Wyszłam poszukać swoich myśli.. uduszona sznurem własnych myśli. a w mojej głowie wojna myśli niespokojnych.. Tyle jest we mnie nieposkładanych myśli i uczuć tak mocnych.. może, może też coś wybierzesz.. ____________________ papergirl muszę Ci coś wyznać.. _________________________ Za rano by budzić się, za smutno by tęsknić.
Zastrzel mnie miłością. Tylko najpierw naładuj nią serce. Przytul mnie, z Twych ramion zbuduj schron.. Przytul mnie, pomóż mi przetrwać noc! Przytul mnie, w butelce widać dno..
|
|
|
#4183 |
|
Przyczajenie
|
Hej ;* Dziewczyny jesteście boskie
cudowne macie te opisy, codziennie Was okradam. Wiem, że tego nie lubicie, ale mam ogromną prośbę potrzebuje jakiś ładnych tekstów, które mogę napisać mojemu chłopakowi na nk jako pinezka. Chciałabym żeby to było coś takiego poważnego, że go kocham że jestem pewna że to już ten jeden jedyny ;D Szukałam w necie i jakoś nie mogę czegoś takiego znaleść, domyślam się co myślicie że powinnam wyyśleć coś sama, ale problem jest w tym że nic mi nie przychodzi do głowy. Mam nadzieje że mogę na Was liczyć?? naprawdę bardzo mi zależy ;**
|
|
|
|
#4184 |
|
Gość
|
Calineczka777 - kochanie dla Ciebie sie tutaj teraz udzielam ;* i dziekuje bardzo ale to bardzo za wyróżnienie. i udzielaj się częściej. mam nadzieję że o to Ci chodziło myszko.
Myśli moje krążą wciąż wokół jednej osoby mojego małego Pana Jego uśmiech i śmiech jest cudownym źródłem, z którego bije niezmierna radość, a uroda nie jednemu zawraca w głowie. W jego towarzystwie czuję się jak wolny ptak latający beztrosko po niebie, jeśli nawet zdarza się nam milczeć to i tak jest dobrze, bo nie potrzebujemy za wielu słów by się zrozumieć. On sprawia że moje problemy stają się śmieszne, a każda chwila spędzona z nim przybliża mnie do szczęścia. Dziękuję Ci za to że jesteś... Znacząc dla ciebie coś więcej niż imię byłabym najzieleńszą trawą najpełniejszym kłosem przechylonym do słońca wiatrem twojego oddechu tęczą rozbitą na blady róż oczekiwania i rozpaloną czerwień obecności dotykiem twoich dłoni ciepłych jak wieczór byłabym falą spienioną muskającą wybrzeża twojego ciała Ty łowiłbyś w sieci moje pocałunki zbudzone z głębin snu Chce istniec dla Ciebie w radości i cierpieniu Odczuwac Twa bliskość w każdym spojrzeniu W ciszy i przemijaniu slow Chce slyszec Twoje szepty wiec ciszej mow Spędzać z Toba cale dnie I mieć Cie blisko nawet we snie Sprawiac bys czul się ze mna jak w niebie Uszczęśliwiać jedyna osobe-wlasnie Ciebie Będąc z Toba wzbijac się wysoko gdzie nie siega ludzkie oko Konac bez bolu w Twoich objęciach Znaleźć spokoj w kilku oka mrugnięciach Ucałować i pomoc jak najpiekniej snic I gdyby dręczył Cie koszmar blisko być Dotknąć na sercu zostawiony slad Pamiętać ze Ty to caly mój swiat!! <3 sory kochanie nie mam Cię w planie. |
|
|
|
#4185 |
|
Raczkowanie
|
Calineczka777 - co do prośby, to przepraszam, ale nic nie przychodzi mi do głowy ;*
96LadyPoziomka96 - przynajmniej mam do kogo wracać ;*! aah, kradnę wszystko! <3 ciiri aisuru imaginatioon Xadei InnyWymiarx3 - ależ mi się miło zrobiło, dziękuję kochane ;* od każdej coś zabieram! ![]() Za cholerę nie potrafię sobie wymyślić innego scenariusza niż przepiękny happy end w roli głównej z Tobą, lecz rzeczywistość podsuwa zupełnie inny… Choć uśmiechem rzucasz na kolana, nie ulegnę Dziwna przepaść w życiu, której przyczyny nie znam To nie Twoja wina, że ciągle mnie ranisz, nie Twoja, naprawdę, nie obwiniaj się… Ciężko jest żyć lekko Ty jesteś tylko mój i nikogo innego, to już wiemy, ale co w związku z tym? Jesteś moim narkotykiem. Jesteś moim alkoholem. Jesteś moim powietrzem. Jesteś po prostu… moim je.ba.nym życiem! Nikt przecież nie przypuszczał, że tak właśnie się to wszystko skończy.. Ty jesteś dla mnie, a ja dla Ciebie, tak? Wracam zawsze z przypływem morza łez - tęsknię! - to fajnie Za długo było dobrze, żeby było lepiej Jutra nie rozkminiam, wczoraj - czasu przecież nie cofnę ..ja Cię też? .
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-08-16 o 14:40 |
|
|
|
#4186 |
|
Zadomowienie
|
Niebio zdążyło już zrzucić czerń na kilka ludzkich główek na dole i jest teraz aksamitnie niebieskie bez żadnych skażeń i niedoskonałości.
. Ciepłe powietrze usypia zbyt głośny ból poprzednich poranków. Oddycham zostawiając obłoczki nadziei wijącej się potulnie niczym węże. Ty? m a r z e n i a . ,,Pocałunek to język, który nam pozostał z raju Całować Ciebie to zapomnieć, że kiedykolwiek ten raj opuściliśmy"
Każdego dnia dziękuję Bogu, za to że Cię mam... <3 Edytowane przez Axunia Czas edycji: 2009-08-16 o 14:42 |
|
|
|
#4187 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko że w wersji meskiej musiałabyś zmienić..Chcę bawić się z Tobą w chowanego i pożyczać Ci swoje ubrania i mówić Ci że podobają mi się Twoje buty i siedzieć na schodach kiedy się kąpiesz i masować Ci kark i całować Ci stopy i trzymać się z Tobą za ręce i wychodzić na kolację i pozwalać Ci jeść ze swojego talerza i spotykać się z Tobą w knajpce U Rudego i rozmawiać jak minął Ci dzień i przepisywać na maszynie Twoje listy i przenosić Twoje pudełka i śmiać się z Twoich obsesji i dawać Ci taśmy których nie będziesz słuchać i oglądać dobre filmy i oglądać złe filmy i narzekać na programy radiowe i robić Ci zdjęcia kiedy śpisz i przynosić Ci kawę do łóżka z bajglami i ciasteczkami i chodzić ...do Florenta... i pić kawę o północy(...)i opowiadać Ci o programach telewizyjnych które widziałem poprzedniej nocy i brać Cię do okulisty i śmiać się z Twoich dowcipów i pragnąć Cię rano ale nie budzić Cię jeszcze i całować Twoje plecy i gładzić Twoją skórę i mówić Ci jak bardzo kocham Twoje włosy Twoje oczy Twoje usta Twoją szyję Twoje piersi Twoją pupę i siedzieć na schodach(...) aż Ty wrócisz do domu i smucić się kiedy wracasz późno i dziwić się kiedy wracasz wcześnie i dawać Ci słoneczniki i chodzić na Twoje imprezy i tańczyć do upadłego i przepraszać kiedy robię źle i cieszyć się kiedy mi wybaczasz i oglądać Twoje zdjęcia i żalować że nie znałem Cię wcześniej i słuchać jak mówisz mi do ucha i czuć Twoją skórę na mojej i bać się kiedy się złościsz i jedno Twoje oko robi się czerwone a drugie niebieskie i włosy spływają na jedną stronę a twarz jest tak orientalna i mówić Ci jaka jesteś wspaniała i obejmować Cię kiedy jesteś smutna i przytulać Cię kiedy tego nie chcesz i skamleć kiedy mam na Ciebie ochotę i skamleć kiedy jej nie mam i lizać Twoje piersi i okrywać Cię w nocy i marznąć kiedy zabierasz cały koc i umierać z gorąca kiedy go nie zabierasz i czuć ciepło kiedy się uśmiechasz i rozpuszczać się z gorąca kiedy się śmiejesz i nie rozumieć dlaczego myślisz że Cię odrzucam jeśli Cię nie odrzucam i zastanawiać się kim naprawdę jesteś ale i tak Cię akceptować i opowiadać Ci o leśnym duszku który przepłynął przez ocean ponieważ Cię kochał i pisać dla Ciebie wiersze i zastanawiać się dlaczego mi nie wierzysz i kochać Cię tak mocno że nie można tego wyrazić słowami i kupić Ci kotka o którego będę zazdrosny ponieważ poświęcasz mu więcej uwagi niż mi i zatrzymywać Cię w łóżku kiedy musisz już iść i płakać jak dziecko kiedy już pójdziesz(...)i kupować Ci prezenty których nie lubisz i zabierać je z powrotem i prosić Cię o rękę chociaż i tak znowu powiesz nie bo chociaż myślisz że nie mówię tego na poważnie to zawsze mówię to na poważnie i chodzić po mieście myśląc jakie jest puste bez Ciebie i chcieć tego samego czego Ty chcesz i myśleć że przestaję być soba ale wiedzieć że przy Tobie nic mi nie grozi i opowiadać Ci o tym co we mnie najgorsze próbować Ci dać to co we mnie najlepsze ponieważ nie zasługujesz na nic gorszego i odpowiadać na Twoje pytania kiedy wolałbym tego nie robić i mówić Ci prawdę kiedy akurat tego nie chcę i próbować być szczerym bo wiem że Ty tak wolisz i myśleć że wszystko już skończone ale pozostawać jeszcze tylko przez dziesięć minut zanim wyrzucisz mnie ze swojego życia i zapominać kim jestem i próbować zbliżyć się do Ciebie bo poznawanie Ciebie jest wspaniałe i warte wysiłku i mówić do Ciebie fatalnie po niemiecku i jeszcze gorzej po hebrajsku i kochać się z Tobą o trzeciej nad ranem i jakoś przekazać Ci część nieprzepartej,niegasnącej ,przygniatającej,bezwarun kowej,przytłaczającej,wzb ogaconej, rozwijającej,nieprzemijaj ącej,nieskończonej miłości do Ciebie... troche długie. ale chyba nie o to Ci chodziło Cytat:
miło mi.. i to jeszcze od jednej z najlepszych ludzie mówili: 'możesz na mnie liczyć', ale... ilu z nich zostało tak naprawdę? [chyba z wizazu. ale nie jestem pewna]
|
|
|
#4188 |
|
Raczkowanie
|
ponacina ich dusze bardziej niż skalpel oraz pozostawi szwy, których długo albo w ogóle nie da się zdjąć.
.byłam na adrenalinie i nie czułam bólu amputowanej duszy .opętani zawiścią najbardziej pragniemy tego, aby ktoś coś utracił. i gdy tak się stanie, czujemy się lepiej. przyjmuję oto postawę pt. "wdupiemająca". Udaję obrzydliwie grzeczną dziewczynkę.
|
|
#4189 |
|
Przyczajenie
|
Już dzisiaj wiesz
Chciałabym usłyszeć Nie parę marnych słów Nie znowu martwą ciszę Choć dajesz mi odczuwać Jak mocno Ci zależy Bez tego co mi powiesz Nie będę w stanie wierzyć Ach, to nie było warte by nosić łzy nie otarte i by mieć serce wydarte to wcale nie było warte... Bo może się stanie raz jeden cud I przyjdziesz dotkniesz mnie I powiesz Zostań tu Muszę coś zrobić z rankami muszę coś zrobić z nocami bo tak mi jakoś ciemno... Zaczęła niknąć twoja twarz Za gęstniejącą mroku falą Bo to był żal I tylko żal I nic nie było oprócz żalu
|
#4190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradneee
|
|
|
#4191 |
|
Przyczajenie
|
Witam drogie Panie serdecznie . : )
- urzekła mnie Twoja wrażliwość, niespotykana w dzisiejszych czasach subtelność i delikatność uczuć oraz inny sposób patrzenia na ludzi, w których widzisz tylko dobro. - noce są krótkie. każde przebudzenie zaczyna się od szukania siebie nawzajem i odnajdywania. -dla Ciebie ciągle jestem najmądrzejsza, najładniejsza, najzdolniejsza, najmilsza. -będziemy musieli wziąć ślub. To jeszcze jedna formalność, na której nam nie zależy, kolejny zewnętrzny gest, dla nas bez znaczenia, ale jeżeli rodzice, znajomi, koledzy czy też inni otaczający nas ludzie przywiązują do tego wagę, niech będzie, ślub ułatwi nam życie. -Miłość to gigantyczny ofiarny stos. Póki istnieje musi płonąć, a płonąc żąda wciąż nowych ofiar. Kobiety rzucają na ten stos wszystko, nie szczędząc siebie: zmieniają skórę, wyznanie, zapierają się siebie, zabijają swoich braci, zostają szpiegami, zdradzają ojczyznę, byleby ogień płonął.. -Jestem już wyczerpana, jak rozdeptana piłka z której wyciekło powietrze. Może to i lepiej, nikt mnie nie będzie już kopał, co najwyżej potrąci. -Kiedy wyznałeś mi że kochasz tę dziewczynę, która jak głupie cielę wpatruje się w ciebie jak w mędrca, zaczęłam się śmiać. To nie był atak histerii, to była łaska Boska. W końcu uwolniłeś mnie od siebie!
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzkie cienie bez twarzy jak okręty we mgle W ciągłym lęku z dnia na dzień A ja patrzę na Ciebie, kiedy Ty słodko śpisz ________ Moi ulubiency <3 kee, kamisha, ouu, agatte, Ona x3, 12 Stonka, limitowana, papergirl, 96LadyPoziomka96, z innej bajki, Little Ballerina, nacpanYzyciem |
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam... nic mi nie przychodzi do głowy ![]() ***
- To tylko schody. - Tylko? Czyli nie wiem gdzie prowadzą ? -Wiem, prowadzą do śmierci, tam gdzie kończy się życie każdego z nas. To nasz koniec. -To schody do raju tam gdzie wszystko się zaczyna, a nie kończy. To dopiero początek jednego z naszych szczęść, które nigdy się nie skończy. Zbyt wąskie jest moje serce żeby upchnąć tam jeszcze jeden rodzaj bólu. W skroniach pulsują ostatnie szepty wydobywające się z za ciasnych głów prostych ludzi. I nagle zabrakło słów. Jakby urwana taśma filmowa, wydobywasz z siebie tylko ciche niezrozumiałe jęki. Obijające się echo w pustych drewnianych ścianach wiekowej miłości. Lepiej kupić sobie sztuczną paprotkę niż męczyć się z podlewaniem prawdziwej. -,- Na podłodze porozrzucane gazety, nad głowami obrazy za 10zł kupione na bazarze. Malowany kicz w drogich kamienicach. Kroczyła przez życie w okularach bez szkieł. Miała spaczony, pusty pogląd na swoje inne życie.
|
|
#4194 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
świetny ! ;D Cytat:
dziękuuję kochana moja <3 wracaj szybko, już tęsknię dla Ciebie ![]() Cytat:
ulala, ale zaszczyt ! _________________ Może kiedyś los da Ci szansę.. wynagrodzi to, co złe..
Nie wiem o co Ci chodzi, ale mnie już to nie obchodzi ! Sam wybrałeś. Twoja strata. Proszę odejdź z mego świata !
|
|
|
#4195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może ktoś jeszcze coś ma?? ![]() Jak w jednej z bajek,ktorych banał wciąż rozczarowuje...
|
|
#4196 |
|
Raczkowanie
|
Za jakieś osiemdziesiąt lat wiem, że wrócisz. Choćby na mój pogrzeb, ale wrócisz
dopiero wtedy zrozumiałam, że tak naprawdę bajki nie istnieją.. że nie ma złego smoka i księcia, który mnie przed nim obroni... Gdy będziemy sami pokażę Ci jak bawią się niegrzeczne dziewczynki. Potrzebuję faceta, który w związek włoży coś więcej niż tylko penisa.; nie mam pieprzyków na piersiach. często zachowuję się nieodpowiednio. nie umiem parzyć herbaty. nudzą mnie rozmowy o polityce i często przeklinam. zdecydowanie mam spaczony obraz mojej indywidualnośc
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
bo prywatne, moje życie to nie jest wystawa! jest cenniejszy niż skarb. jest naprawdę wiele wart. < 3 witaj w moim chorym swiecie. a może to tylko mój chory sen.moje urojenie? mówisz mi, że się boisz. lecz boisz się tak łagodnie.
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Perełki, wróciłam
Cudowne <3wene zostawiłam na wakacjach, więc przepraszam za jej brak ![]() _________ Otrzepać się i pójść dalej? Tak, tylko najpierw musiałabym się podnieść...
Mam dość płaczu , dość deszczu, dość tego, co mokre i przykre. Naprawdę ciężko będzie wbić sobie do głowy fakt, że to już koniec... Chciałabym cofnąć czas. Chociaż nie... obawiam się, że wtedy też postąpiłabym tak samo.... Miłość jest chwilą. I koniec. ... Zresztą to nie pierwszy taki upadek. Na pewno nie ostatni. Każdy następny czegoś uczy. Ten nauczył mnie ostrożności i dystansu.Nie ufać marzeniom. Nie ganiać nierealnych faktów. Nie myśleć dobrze, kiedy tak nie jest. Nie dać się oszukać. Bronić swoich uczuć. Walczyć o szczęście. O miłość. O życie. O wszystko... Mam dość samotności w tłumie.
|
#4199 |
|
Przyczajenie
|
Miłość przychodzi niezauważalnie, cichutko, na palcach, ale odchodzi trzaskając drzwiami.
Budzę się z twoim imieniem na ustach, zasypiam ciebie wołając... Rozmawiały nasze dłonie. Delikatnie szeptały nawzajem. Czułym dotykiem gładziły wspomnienia i drżały. A usta nasze milczały w dotyk wsłuchane. Chciałam tak bardzo mało od ciebie, lecz i to było dla ciebie za dużo, aby mi dać. Więc tylko powiedziałeś: "żegnaj" i z pocałunkiem na policzku zostawiłeś mnie tam płaczącą za tobą... Jesteś wołaniem moich oczu, tysiącem nie nazwanych dni... wciąż cię szukam... Jest taka część mnie, która należy tylko do ciebie, to moje serce.
|
#4200 |
|
Zadomowienie
|
najwspanialsze.<3.
________ postaw w swoim życiu przecinek, zanim Pan Bóg postawi kropkę. podła i bezwzględna. ona nie śpi z byle kim. coś innego. jak żaba której nie chce nawet bocian... Nawet w jego milczeniu były błędy językowe. zdania są jak tyłki, podzielone
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

to akurat z książki 
. mam nadzieję że wybaczysz 

Cudowne <3