|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
zaczynam walke z brzuszkiem kto ze mna?
zakladam ten watek zebysmy sie nawzajem wspieraly
kto chce sie przylaczyc niech napisze co chce zmienic i jaki chce miec efekt , wymiary i jakie cwiczenia bedzie robilco chce zrobic: 1.wyrzezbic brzuszek jak stoje lekko odstaje jak siedze lepiej nie mowic 2. poprawic ramiona tzn. chcialabym miec miesnie norlamnie a nie telewizor pod pacha :P 3. najtrudniejsze miec ladnie jedrne uda szczegole od wewnetrzenej strony <nie wiem jak tego dokonam> czyli ogolnie masa miesciowa ![]() wymiary: 1. brzuszek - 76 cm chce miec 61 ![]() 2. ramiona 25cm - chce miec miesnie 3. uda 51 cm - chce miec wiecej miesni a nie tluszczyku cwiczenia ![]() 1. brzuszki roznego rodzaju pamietam ze kiedys mi pomogly ![]() 2. cwiczenie z ciezarkami 3. cwiczenia z shapem ![]() zobaczymy co wyjdzie daje sobie czas do swiat wielkanocnych
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: zaczynam walke z brzuszkiem kto ze mna?
Ja tez mam do "zrzucenia" brzuszek, i uda
wiec sie przylaczam do ciebie . Chciałabym mieć fajną figurke już w kwietniu mam nadzieje że jest to możliwe. Moja obecna waga to 54kg przy wzroście 164 a chciałabym ważyć 48 lub 49. Jak narazie stosuje diete 1000 kcal no i niestety bardzo trudno mi jest odmawiać sobie słodyczy...ale damy rade
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Oj chyba teraz się przerzucę na ten wątek...
Mam 167cm wzrostu, 54kg. Chcę ważyć 50kg
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Ja sie dołaczam,tez od dzisiaj zaczynam
Musze zrzucic brzuch i biodra...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
właśnie sobie ściągnelam a6w i mam nadzieje że wytrzymam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Siemka
ja rowniez zaczynam walke z brzuszkiem i udami :P i ogolnie chce sobie cialko wyrzezbic tylko ze ja od 1 marca czyli za dwa dni mam zamair jezdic na rowerku i polazic troszq na steperq a to tego a6w o ile wytrzymam i na wakacje chce miec ladna sylwetke a obecenie mam 170 i waze 58 kg;((
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
ja a6w juz probowalam i raczej nie moglam wytrwac do konca ale teraz musze dac rade
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj zrobilam 10 brzuszkow zwyklych i 10 z podniesietymi nogami i dzis wszystkie miesnie bola
na uda 40 przysiadow glebokich i po 20 na kazda noge przysiadow na 3 z shapa na ramionka ciezarki 100 powtorzen na 1 reke ale sa lekkie bo 1 kg dzis tez bede robila wiecej dam na brzuch bo chyba na nogi to nie dam rady
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Princess
posłuchaj : cięzarki na początek moga byc nawet 0,5. Bo nie chodzi o to by były cięzkie, ale o ilość i dokładnośc powtórzeń. Trzymam kciuki |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hejka chcem dokładnie to samo zmienić co TY taraz szukam ćwiczeń w internecie i układam plan treningu jak ułoże to wrzuce, może komuś pomoże....
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny to ja z wami ok?? Walcze o płaski brzuszek i sczupłe uda:P Będę jeździć na rowerku, ćwiczyć brzuszki, basen itd.
Mam nadzieję, że nam się uda
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
A jeśli wybierasz basen to ile razy w tygodniu i ile czasu na basenie?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
OcZywiście się przylączam! Marze o płaskim brzuszku! Robię codziennie 6 serii po 20 półbrzuszków i chodzę 2 razy w tyg. na basenik
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Znacie jakieś niezłe ćwiczonka na brzuszek, bo mam problem ze znalezieniem takich żeby mi się nie nudziły...
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się przyłączę - brzuch mi się spłaszczył i czas się wreszcie porządnie za to zabrać
Jeszcze z dwa tygodnie pociągnę mój trening, a później coś wymyślę. I mam jeszcze jeden poboczny cel - chcę wyrównać obwody ud - prawe jest większe. Nie wiem czy taka moja "uroda", czy ćwiczyłam z naciskiem na jedną nogę Postawiłam na rozciąganie - i teraz pytanie czy prawą nogę rozciągać bardziej?
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2006-03-01 o 20:46 |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
wewnętrzna
![]() ja mam przypuszczenie dlaczego tak się stało, ale aż wstyd mi pisać Tajemnicza myślisz, że bardziej rozciągać jedną nogę?
|
|
|
#19 |
|
żona
|
No ja tez musze zacząc... moze od dzisiaj albo od jutra
jeszcze zobacze jak tam z moimi chęciami na dziś
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Ja też się przyłączam
pracuje nad brzuszkiem, no i ogólnie to tak kilka kg zrzucić wystarczy.Narazie 2 razy w tyg mam aerobik po godzince + zostaje na basen poplywac tak ok 30 min. No i codziennie krece hula hop po 15 a jak dobrze pojdzie to 20 min na jedną stronę... świetna zabawa no chyba, ze wybitnie mi się nie chce :P
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na początku ćwicz obydwa bo jeśli będziesz jedno, to może się powiększć jeszcze bardziej, a co takiego robiłaś że wstyd się przyznać?
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Też się przyłączę, bo musze zrzucić pare kilo i wyrzeźbić ciałko, na brzuch mam abswing oraz chcę mieć takie mięśnie brzucha webb- 3-4 razy w tygodniu, pośladki też webb 3 razy w tygodniu, chcę mieć takie ciało 3 razy w tygodniu, rozciąganie 3 razy w tygodniu, aerobik by deanne berry 3-4 razy w tygodniu, taniec towarzyski 4 razy w tygodniu , hula hop , skakanka jak mam czas. Oczywiście jak mam dużo do szkoły to zdarza mi się że tego wszystkiego nie zrobie, ale staram się to nadrobić w weekend, no i terz też ciężko bo dziś na w-f naciągnęłam sobie ściegno ,gdy robiłam szpagat w układzie gimnastycznym
Kurde z włąsnej głupoty słabo się rozgrzałam,ale mądry polak po szkodzie.
|
|
|
#23 |
|
xxyy
|
dolanczam sie do was dziewczynki
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
no to i ja dolacze
moj cel to pozbyc sie tluszczyku z brzuszka i wyrobicladne miesnie oraz pozbyc sie tluszczyku z wewn. czesci ud. na wakacje powinno sie udac.. a zeby byly wieksze to na czas postu zrezynowalam calkowicie ze slodyczy!sama nie wiem jak wytrzymuje juz 3 dni ^^ kiedys to jeden bez slodyczy byl dniem straconym
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
i jak tam Kochane wam idzie? mi od wczoraj brakuje motywacji
cos len we mnie wstapil
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
To ja także się przyłączam
od 4 dni ćwiczę A6W, dzisiaj doszły jeszcze elementy pilatesu. Mój cel: płaski brzuch i szczuplejsze uda. Mam 167 cm wzrostu, ważę obecnie prawie 58 kg. Nie chcę dużo schudnąć, najwyżej 2-3 kg.
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Tez sie chetnie przylacze
. Wiosna zbliza sie wielkimi krokami, jeszcze troche i trzeba bedzie w bikini wskoczyc, a w lustrze widze WIELKI BRZUCH ktory nijak ma sie do reszty ciala.Wlasciwie juz pare tygodni temu wzielam sie za brzuszki, ale cos nie moge sie zmobilizowac, zeby je robic regularnie. Nie wiem, moze trzeba sobie znalezc odpowiednia pore w ciagu dnia, zeby cwiczenie weszlo w nawyk (tak jak mycie zebow na przyklad )
|
|
|
|
|
#28 |
|
żona
|
Ja tez sie przyłączam:P tylko ze ja juz w trakcie mojego odchudzania, no ale dla Twojej motywacji się przyłączam
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co robiłam - w liceum miałam zwyczaj rozciągać nogi podczas czytania w łóżku. Kiedy kończyłam rozciągać lewą brało mnie znużenie i szłam spać Ta noga, w porównaniu z prawą jest "mniejsza" i nie ma rozstępów. Dziwne prawda ?
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
W sumie to dziwne to nie jest
heh dlatego ja czytam przy biurku a propo rozstępów to masz na nie jakś skuteczny sposób? W czym Ty widzisz problem? Teraz czytaj i rozciągaj drugą nogę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

lepiej nie mowic

. Pozdrawiam

Postawiłam na rozciąganie - i teraz pytanie
jeszcze zobacze jak tam z moimi chęciami na dziś
Kurde z włąsnej głupoty słabo się rozgrzałam,ale mądry polak po szkodzie.
Ta noga, w porównaniu z prawą jest "mniejsza" i nie ma rozstępów. Dziwne prawda ?