Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje... - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-16, 15:53   #1771
Serendipity
Zakorzenienie

Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...

Cytat:
Napisane przez Zuza229 Pokaż wiadomość
Hmm kolezanka kiedys brala( nie pamietam nazwy) i ograniczyla jedzenie. Efekt byl taki ze 3 kg w tydzien. Ogolnie one wspomagaja odchudzanie
Ale to za dużo. Prawidłowo chudniemy około 1kg/ tydzień.
Stary 2009-08-16, 15:56   #1772
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dziewczyny, nie wierzcie w zadne diety cud milion kilogramów w tydzień. Seren ma rację, 1kg w tydzień to ok rzecz. Większe spadki masy ciała strasznie odbijają się na kondycji skróy, włosów etc oraz na tym, co mamy w krwi (tak to ujmę) - można z głupoty wpaść w anemię.
Stary 2009-08-16, 16:08   #1773
Margherita
Raczkowanie

GG do Margherita

W zeszłe wakacje miałam niecałe 3 tygodnie do wyjazdu nad morze i schudłam z 8 kg jedzac 2 małe posiłki dziennie ale przy tym nie ruszałam sie zbyt dużo. Jak wróciłam rzyciłam się na jedzenie i wróciło. A teraz jakoś jeszcze więcej mi sie wydaje mam. A teraz chciałam coś innego wykombinować ale przejrzałam chyba cały internet w tym celu i nic nowego nie znalazłam, tylko, że na ciało każdego każda dieta może wpływac inaczej, więc chyba zmuszę się wreszcie do powtórzenia tego co w zeszłym roku... I nie zepsuje tego potem. A na studiach to nie bede miała po 1. czasu żeby się obżerać, a po 2. kasy Tylko ta motywacja jeszcze za słaba...
Margherita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 16:10   #1774
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margherita Pokaż wiadomość
Hahaha chętnie A ty taka chudzina? Szybka przemiana materii czy coś innego?
może nie aż taka chudzinka, ale chciałabym przytyć. i mam baardzo szybka przemianę materii..
bo uważam, że 45kg przy wzroście 165cm to zdecydowanie za mało..

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 16:10   #1775
Charmain
Zakorzenienie

Misiaczku
Mnie sie wydaje, ze wlasnie zle myslisz- bo moze i nie bedziesz sie obzerac ilosciowo, ale zeby zaspokoic glod bedziesz jadla np jakiegos batonika czy slodka bulke i nie wyjdzie to na dobre
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 16:12   #1776
Margherita
Raczkowanie

GG do Margherita

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
może nie aż taka chudzinka, ale chciałabym przytyć. i mam baardzo szybka przemianę materii..
bo uważam, że 45kg przy wzroście 165cm to zdecydowanie za mało..
Stary 2009-08-16, 16:13   #1777
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem wam, że moja klasa mat-fiz była najlepsza z polskiego na roku (ale pewnie dlatego, że było nas 18, z małą klasą się lepiej pracuje).
A wierszyki lubiłam układać zawsze (ale to jedyna rzecz z polskiego, która lubiłam)
no patrz to chyba mat-fizy coś w sobie mają xD bo moja klasa też była najlepsza z polskiego ale u mnie w szkole to human był wyjątkowo nieudany więc może dlatego też dużo lepiej wychodziliśmy na ich tle xD
tak mówicie o tych dietach... ja nigdy żadnej nie stosowałam a rok temu posądzali mnie o początki anoreksji wierzcie mi jak się zacznie studenckie życie to na pewno coś się zgubi zbędnego xD a tak na marginesie to wychodzę z założenia, że jeden kilo to można stracić przy dobrej kupie (przepraszam za wyrażenie)
a najlepsza dieta to dieta (ponoć) Francuzek jeść co się lubi ale w małych ilościach, małe posiłki ale np. 5 razy dziennie a nie 2 posiłki i to takie, że trudno potem wstać
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 16:16   #1778
Margherita
Raczkowanie

GG do Margherita

Cytat:
Napisane przez Charmain Pokaż wiadomość
Misiaczku
Mnie sie wydaje, ze wlasnie zle myslisz- bo moze i nie bedziesz sie obzerac ilosciowo, ale zeby zaspokoic glod bedziesz jadla np jakiegos batonika czy slodka bulke i nie wyjdzie to na dobre
No właśnie mam zamiar przerzucić się na zdrowsze np jabłko (tylko teraz mam problem z wgryzieniem sie w jalbłko przez aparat), a batoników to szczerze mówiąc jako przekąske jak sie jest głodnym to i tak nie toleruję... słodkie bułki teżodchodzą w zapomnienie
Stary 2009-08-16, 16:19   #1779
19monisia89
Zakorzenienie

ja bym nie potrafiła zapomnieć o słodyczach xD

ja jem np. małe posiłki ale za to bardzo często... no i.. jeszcze dobrze nie zjem i toaleta

04.01.2014r.

Stary 2009-08-16, 16:28   #1780
Margherita
Raczkowanie

GG do Margherita

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
ja bym nie potrafiła zapomnieć o słodyczach xD

ja jem np. małe posiłki ale za to bardzo często... no i.. jeszcze dobrze nie zjem i toaleta
Tak właśnie mają osoby z szybka przemianą: jedzą wszystko i nie czują tego ograniczenia, że nie powinny bo są szczupłe i nie tyją. Zawsze zazdrościłam takim dziewczynom... od podstawówki niemalże. Z taką przemianą trzeba się urodzić, moje geny niestety mi utrudniają

Im bliżej tych studiów tym bardziej się zastanawiam jak ja sobie poradze... Ja będę sama w Krakowie, wszyscy znajomi w Warszawie... Taka się bedę czuła samotna, smutna...
Stary 2009-08-16, 16:29   #1781
fiolek7317
Zakorzenienie

dziewczyny
próbowałam was nadrobić, ale w połowie wymiękła

ja byłam w klasi łaczonej biolcheim i mat-inf, mieliśmy tylko biologie, chemie, matme i fizyke oddzielnie, a tak reszte razem i bylismy przez 3 lata najlepsza klasa w szkole
jedynie było gorzej z frekwencja bo bylismyt zawsze pod koniec

edit. ja ostatnio mam problem z cerą, nie dośc, że pełno powyskakiwało mi syfków to jeszcze są jakieś takie dziwne, że utrzymują się starsznie długo
jakby miałam jakąś wysypkę ;/

Edytowane przez fiolek7317
Czas edycji: 2009-08-16 o 16:44
fiolek7317 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 17:50   #1782
Charmain
Zakorzenienie

Cytat:
Im bliżej tych studiów tym bardziej się zastanawiam jak ja sobie poradze... Ja będę sama w Krakowie, wszyscy znajomi w Warszawie... Taka się bedę czuła samotna, smutna...
Ej
Jak sie juz ze wszystkimi zapoznasz to nie odczujesz tego tak, teraz jest najgorzej bo sie boisz, ale potem ha- Krakow nalezy do Ciebie
Stary 2009-08-16, 17:58   #1783
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Konto usunięte

Cytat:
Ej
Jak sie juz ze wszystkimi zapoznasz to nie odczujesz tego tak, teraz jest najgorzej bo sie boisz, ale potem ha- Krakow nalezy do Ciebie
tru

A poza tym może pocieszy Cię myśl, że tak samo jak Ty czuje się pewnie z połowa studentów, w tym ludzie z Twojego kierunku

monisia - zazdroszczę Ci tej przemiany materii
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 18:24   #1784
19monisia89
Zakorzenienie

eeee tam, nie ma czego zazdrościć
właśnie pochłaniam makaron z jagodami xD

i.... uciekam już, jadę znowu do Piaseczna..

milego wieczorku

04.01.2014r.

Stary 2009-08-16, 18:28   #1785
Broke
Raczkowanie

Cytat:
Tak właśnie mają osoby z szybka przemianą: jedzą wszystko i nie czują tego ograniczenia, że nie powinny bo są szczupłe i nie tyją.
Tak jak ja Jem wszystko i wcale się nie ograniczam.. Powinnam nawet trochę przytyć bo mam niby niedowagę.. ale lubię swoją przemianę materii nie wiem czy mogłabym sobie odmówić np wielkiego pudełka z lodami czekoladowymi.
Broke jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-16, 18:39   #1786
Margherita
Raczkowanie

GG do Margherita

Cytat:
Ej
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;13760793]tru

A poza tym może pocieszy Cię myśl, że tak samo jak Ty czuje się pewnie z połowa studentów, w tym ludzie z Twojego kierunku [/QUOTE]

NO niby tak ale nikt nie jest taką ofiarą losu jak ja, zawsze miałam koleżanki, które sie orientowały, więc mi było łatwiej. A sama spanikuję i zacznę się użalać nad sobą jak to ja... Byłam już bliska stchórzenia i pozostania w wawie tam gdzie się dostałam, ale.... Walczę ze sobą!

Cytat:
Napisane przez Broke Pokaż wiadomość
Tak jak ja Jem wszystko i wcale się nie ograniczam.. Powinnam nawet trochę przytyć bo mam niby niedowagę.. ale lubię swoją przemianę materii nie wiem czy mogłabym sobie odmówić np wielkiego pudełka z lodami czekoladowymi.
Pozazdrościć Hej, Broke, zajrzyj pare stron wcześniej jeśli nie patrzyłaś to troche opóźnione powitanko na forum dla Ciebie między innymi zamieściłam, tak żebyś się poczuła jak w domu
Stary 2009-08-16, 18:51   #1787
Czarnula4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolek7317 Pokaż wiadomość
oj faktycznie mozna sie zalamac
ale bedzie dobrze

czarnula basen odpowiada?
Nie znam basenu w Gryfiniem
ale chętnie się wybiore

– Państwo wyglądają na szczęśliwą parę. Jak do tego doszliście?
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia.
Czarnula4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 19:19   #1788
sideritis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolek7317 Pokaż wiadomość
ja ostatnio mam problem z cerą, nie dośc, że pełno powyskakiwało mi syfków to jeszcze są jakieś takie dziwne, że utrzymują się starsznie długo
jakby miałam jakąś wysypkę ;/
ej, ja mam to samo. Jak mi wyskoczyło na brodzie jakieś 2 miesiące temu coś na kształt wysypki, tak do tej pory nie chce zejść :/ tzn. niby schodzi, ale blizny mi zostają masakra

Cytat:
Misiaczku nie bój się, będzie ok nie Ty jedna wybierasz się sama na studia, będzie tam pełno takich ludzi jak Ty zmień Swoje podejście i popatrz na to od tej strony, bo inaczej pochorujesz się ze strachu

sideritis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 20:30   #1789
Konto usunięte

Cytat:
NO niby tak ale nikt nie jest taką ofiarą losu jak ja, zawsze miałam koleżanki, które sie orientowały, więc mi było łatwiej. A sama spanikuję i zacznę się użalać nad sobą jak to ja... Byłam już bliska stchórzenia i pozostania w wawie tam gdzie się dostałam, ale.... Walczę ze sobą!
Wiesz, ja też jestem trochę ofiarą losu - wśród moich kolegów z podwórka znana jetem z baaardzo opóźnionego czasu reakcji, ciągłego zapominania i nierozumienia dowcipów I trochę boję się, że w nowym otoczeniu szybko zrobię z siebie idiotkę, po czym zamknę się w sobie i na tym moja integracja z nowymi się skończy
Mi się wydaję, że skoro byłaś na tyle odważna, by zdecydować się na wyjazd do obcego, dalekiego miasta mając "pod ręką" równie dobre studia a znajomym środowisku i bliżej, to spokojnie dasz sobie radę Tylko się nie bój

Dobra, wracam na Ulę Brzydulę (albo raczej na głos Marka)
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-16, 20:56   #1790
Charmain
Zakorzenienie

Dokladnie jak mowi Cuddy, najtrudniejsza decyzja juz za Toba i po pewnym czasie zobaczysz, ze bedziesz zadowolona
Samotnych duszyczek bedzie tam pelno i warto je odnalezc

Cuddy, nie przypominaj mi- bo jak bedzie koniec Uli to juz bede w K. a tam nie bede miala TV, a na bezprzewodowym to raczej moge zapomniec o sciaganiu
Stary 2009-08-16, 21:03   #1791
Antentenne
Rozeznanie

A ja wam napiszę, tak szybciutko, bo idę sobie łazienkę zająć ( ), że jeśli chodzi o jabłka, to one wcale podobno nie odchudzają - mają cukry przez które możesz jeszcze przytyć. Podobno, oczywiście, ja się nie znam, nie miałam nigdy problemów z wagą. Ważę 52 kg przy wzroście 166 cm i dla mnie to ok

Lecę. Goodnight

Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło.

Pisz do mnie Ante, będzie krócej
Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
Antentenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 21:07   #1792
sideritis
Zakorzenienie

A ja nie oglądam TV no, może nie całkowicie, ale bardzo, bardzo rzadko.

Ja mam jutro ostatnią jazdę może zdążę zawieźć papiery do MORD-u i ustalić termin egzaminu.

Dobranoc

sideritis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 21:12   #1793
Margherita
Raczkowanie

GG do Margherita

Diękuję wam kochane podniosłyście mnie na duchu Życzę miłych snów i żeby śniły się wam Misiaczki i inne przytulaski
Stary 2009-08-16, 21:29   #1794
madziam90
Rozeznanie

jak myślicie po turystyce i rekreacji trudno dostać prace- chodzi mi tu o jakąś biurową? słyszałam że lepsza administracja, choć cięższa, ale łatwiej z pracą. jej, złożyłam już papiery, wpłaciłam wpisowe i czesne na 1 miesiąc a teraz mi się odwidziało. co najgorsze- zapisałam się na studia z kimś i jeszcze namówiłam tą osobę. nie wiem już co mam robić- może i zostać, tylko co potem z pracą będzie. ratujcie.

latolato. lato czeka. <3.
madziam90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 21:34   #1795
Konto usunięte

Cytat:
Cuddy, nie przypominaj mi- bo jak bedzie koniec Uli to juz bede w K. a tam nie bede miala TV, a na bezprzewodowym to raczej moge zapomniec o sciaganiu
Też nie będę miała TV i nie będę już oglądaćv faktów, brzyduli, nba, religia.tv i hałsa

Jak to się mówi - szczęśliwi wagi nie liczą, więc w moim domu wagi brak Tak na czuja - mogłabym parę kilo zrzucić, ale no nie chce mi się

dobranoc
Stary 2009-08-16, 21:34   #1796
Charmain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antentenne Pokaż wiadomość
A ja wam napiszę, tak szybciutko, bo idę sobie łazienkę zająć ( ), że jeśli chodzi o jabłka, to one wcale podobno nie odchudzają - mają cukry przez które możesz jeszcze przytyć. Podobno, oczywiście, ja się nie znam, nie miałam nigdy problemów z wagą. Ważę 52 kg przy wzroście 166 cm i dla mnie to ok

Lecę. Goodnight
A tez prawda
Gut najt

Cytat:
Napisane przez sideritis Pokaż wiadomość
A ja nie oglądam TV no, może nie całkowicie, ale bardzo, bardzo rzadko.

Ja mam jutro ostatnią jazdę może zdążę zawieźć papiery do MORD-u i ustalić termin egzaminu.

Dobranoc
Ja tylko uzalezniona od TVN 24, ale to nic
Musze sie pogodzic, ze nie bedzie juz Porankow z Jarkiem
Rowniez dobranoc

Cytat:
Diękuję wam kochane podniosłyście mnie na duchu Życzę miłych snów i żeby śniły się wam Misiaczki i inne przytulaski
Przytulaski mowisz, zamow mi takiego metr 1,90 z blond czupryna

Cytat:
Napisane przez madziam90 Pokaż wiadomość
jak myślicie po turystyce i rekreacji trudno dostać prace- chodzi mi tu o jakąś biurową? słyszałam że lepsza administracja, choć cięższa, ale łatwiej z pracą. jej, złożyłam już papiery, wpłaciłam wpisowe i czesne na 1 miesiąc a teraz mi się odwidziało. co najgorsze- zapisałam się na studia z kimś i jeszcze namówiłam tą osobę. nie wiem już co mam robić- może i zostać, tylko co potem z pracą będzie. ratujcie.
W ogole po TiRze ciezko o prace wbrew pozorom a biurowa chyba jeszcze bardziej bo nie masz, np. jako takich podstaw prawa jakie sa na administracji. Ja bym wybrala adm. ale to ja

Cuddy
Na szczescie Fakty udostepniaja online
,Baj

Edytowane przez Charmain
Czas edycji: 2009-08-16 o 21:36
Stary 2009-08-16, 21:39   #1797
Konto usunięte

Cytat:
Przytulaski mowisz, zamow mi takiego metr 1,90 z blond czupryna
To ja poproszę szatyna, może być odrobinę niższy

no, teraz to już dobranoc
Stary 2009-08-16, 21:43   #1798
madziam90
Rozeznanie

Cytat:
W ogole po TiRze ciezko o prace wbrew pozorom a biurowa chyba jeszcze bardziej bo nie masz, np. jako takich podstaw prawa jakie sa na administracji. Ja bym wybrala adm. ale to ja
ojej, no też tak uważam. już nawet pal sześć tą kasę którą dałam na wpisowe i pierwszy miesiąc. wpisowe na pewno nie zwrócą nie wiem jak z tą opłatą za pierwszy miesiąc. najgorsze to że jeszcze kogoś namówiłam na te studia. szczerze mówiąc, gdyby mnie ktoś namówił na jakieś a potem chciał zrezygnować to bym się nie źle na niego wkurzyła. jej, dlaczego dopiero teraz sobie uświadomiłam że to zły kierunek. już sama nie wiem. chcę administracje. ale namieszałam.

latolato. lato czeka. <3.

Edytowane przez madziam90
Czas edycji: 2009-08-16 o 21:44
madziam90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 21:44   #1799
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sideritis Pokaż wiadomość
Musiałaś wyjeździć wszystkie godziny, żeby móc się zapisać na egzamin?
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;13763493]
Jak to się mówi - szczęśliwi wagi nie liczą, więc w moim domu wagi brak Tak na czuja - mogłabym parę kilo zrzucić, ale no nie chce mi się
[/QUOTE]Z czego?
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 21:48   #1800
Charmain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziam90 Pokaż wiadomość
ojej, no też tak uważam. już nawet pal sześć tą kasę którą dałam na wpisowe i pierwszy miesiąc. wpisowe na pewno nie zwrócą nie wiem jak z tą opłatą za pierwszy miesiąc. najgorsze to że jeszcze kogoś namówiłam na te studia. szczerze mówiąc, gdyby mnie ktoś namówił na jakieś a potem chciał zrezygnować to bym się nie źle na niego wkurzyła. jej, dlaczego dopiero teraz sobie uświadomiłam że to zły kierunek. już sama nie wiem. chcę administracje. ale namieszałam.
Wg mnie w takiej sprawie jak studia patrzy sie na siebie a nie na to gdzie idzie kolezanka, facet wiec jak chcesz adm. to zrezygnuj z TiR.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości