|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj u Lili :)
Kochana a to jest odzywka ktora zostawia sie na dlugo czy trzeba ja zmyc??
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
To jest taki peelimg z delikatnymi ziarenkami ktory wmasowuje sie w paznokcie i skorki.Potemzmywa i naklada ten kremik co chcialas
|
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesiu nic dla siebie nie wyszperalam
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Owszem diesel mnie interesuje
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
lilko, odpisalam u siebie na Twojego edita
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam na mysli diorcia, luci I dziada klinka jesli chcesz sie nim zaopiekowac, no chyba ze jakas inna kombinacja wpadnie do Twej glowci to z przyjemnoscia pomysle
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
za dziadzia klinika, raczej podziekuje, bo mam dosc delikatna skore ze sklonnosciami fo alergii, wiec lepiej, zeby mi laska po tylku nie dawal (jak to brzmi :x )
![]() ja najchetniej zaopiekuje sie diorciem i mulatkiem guerlain, czy bambuskiem, zreszta tego Luci tez bym z checia obadala diorek ma 2 g? to jakas miniaturka? moj posiada 5g, albo myle produkty
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 Edytowane przez Chloestic Czas edycji: 2009-08-17 o 00:51 |
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Diorek to miniaturka zgadza sie |
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za:
Lancome Focus Palette 4 Ombres 307 Petite Fleur D'occident- mam 2 paletki więc jedną moge oddać, zużycie minimalne http://www0.au.shopping.com/xPO-Lanc...-occident-4x1g
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#493 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
Nie odpisywałam ponieważ wróciłam dopiero z wakacji a dwa to musiałam dokładnie zobaczyć, co masz na wymiankę i nie znalazłam niczego w zakmian za cienie - ponieważ wolałabym wymienić je na inne, bardzo podobną, grafitową paletkę Masz cudne Diorki, ale dla mnie za jasne. Ale może innym razem na coś się wymienimy Pozdrawiam!
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do nastepnego spotkania |
|
|
|
|
#496 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Lilko,
zrezygnuje z blyszczolka lancomowego gdyz po przemysleniu wydaje mi sie ze nie bede go uzywac przez sposob aplikacji... ale wypatzrylam jeszcze dwie rzeczy ...powiesz mi cos o nich ..jakie daja efekty ...i co ewentualnie bys za nie chciala... Diorshow powder 003, 2g ubytek niewielki Lancome Powder Elephant Teint bronzer- nowy, w kartoniku http://zalotka.pl/makijaz/klejnoty-ksieznej/ http://www.bizrate.com/cosmetics/oid837060925.html pozdrawiam |
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Thelilo
![]() To znów ja ) Zupełnie przypadkowo zauważyłam(przeczytałam chyba u Cholestic) w innym wątku,że masz bambuska Lancome, ale czy jeszcze masz i zechciałabyś wymienić się na coś ode mnie? Zapraszam, może jednak kiedyś uda nam się wymianka..Uściski
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-08-25 o 21:38 |
|
|
|
#498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Diorshow to jasny rozyk z drobinkami. Mi niezmiennie podobaja sie meteorki i blyszczolek. Czy L'oreal do wloskow to szampon, odzywka czy maseczka?? Pozdrawiam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Jejkuś.. ja od ręki mogę oddać szachownicę Clinique za Lancome bambuska, czy dobrze rozumiem wymiankę ?? )Choć przyznam, że na siłę się nie pozbywam Uzyłam ją kilka razy, jest delikatne wgłębienie, poza tym kosmetyk świeży i zadbany, wg mnie trwały, a 2x uzyłam dwóch kostek jako cieni, fajna sprawa..A podasz mi jeszcze kod i zużycie Lancome? ![]() ach..jestem Ola- miło mi
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-08-26 o 21:07 Powód: dopisek |
|
|
|
#501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
|
|
|
#502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupilam go poczatkiem roku, osobiscie w perfumerii.. zuzycie malutkie gdyz praktycznie go nie uzywalam... kod nie dziala gdyz lancome wprowadzal zmiany kodowania- informowaly o tym wizazanki w watku 'Kocham Lancome'.Cytat:
|
||
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Ok, wszystko rozumiem..Proszę napisz, co byś jeszcze chciała ode mnie, gdyż ten bambusek ciągle chcodzi mi po głowie ) Kurczę, tylko poza wątkiem, to beędzie ciężko, gdyż wymieniłam już wszytko to, czego nie uzywałam..sama rozumiesz...Widzisz coś jeszcze w wątkach ? Zapraszam!
|
|
|
|
#504 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witaj
![]() masz sporo interesujących rzeczy-bronzery, zapachy, do prostowania włosów... |
|
|
|
#506 |
|
Zadomowienie
|
bylabym chetna na NU YSL i Estee Lauder Ideal Matte- 1N1 Freesco
|
|
|
|
#507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ... za co jestes gotowa oddac paletke?? [1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;13931508]hej za kredkę interesuje mnie jakiś brązer ale nie wiem czy znajdziemy cos adekwatnie do niej(może masz jakąs propozycję albo D&G the one 15 ml [/QUOTE]Magzulkoo... milutko ponownie Cie widziec D&G jest zapachem, ktory sama nie wiem czy chce oddac, jedynie za cos suuuper mam 2 nie uzywane tusze L'oreal albo kredeczke L'oreal z niewielkim ubytkiem.. a brazerki te co podane w watku ![]() WhiteBeth... musze pomyslec gdyz przy nu staje sie zrzedzaca babcia
|
||
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;13933612]A jakie tusze i jaka kredka
?Chodzi mi o nazwy .[/QUOTE]Tusze przywiozlam w zeszlym w zeszlym roku z bezclowki z Ameryki PN. Lezakuja w zimnym miejscu nawet nie odkrecane, ten drugi wciaz w zafoliowany. L'oreal Voluminous black noir FD362 L'oreal double extend,blackest black, WA190, dostepny tylko na amerykanskim rynku http://www.click4beauty.net/l-oreal-...ml?___store=us Kredka L'oreal Le Kohl Pencil Smooth Defining Eyeliner- czarna. Mam rowniez miniaturke Clinique lash doubling mascara, A77, 4g, nie uzywany. Czekam na szybka odpowiedz, super jesli dasz mi konkretna odp do godziny 16
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-08-27 o 14:12 |
|
|
|
#510 |
|
Konto usunięte
|
hmm z tym tuszem co nie ma go w polsce boje sie zaryzykowac
a tego loreal'a nie polubilam niestety kiedys(tak mi się wydaje).kredka z kholem odpada ..dlatego wymieniam MAC' ową bo chce zwykłą nie z kholem(kompletnie mi khol nie podchodzi ). Chyba,że masz jakieś 10-15ml jakichs perfumek słodkich lub słodko-orzeźwiających albo kredeczkę ale bez kholu to sie odzywaj. Jak mam podjąć decyzję do 16 to niestety muszę zrezygnowac. CHyba ze dalabys mi czas do jutra poszlabym do perfumerii i zobaczyla ten tusz i wtedy moglabym się zamienic jak by mi podpasowal za tusz+ z maxfactora bronzer co ma zuzycie 20% bo pamiętam,że nie jest drogi. buziaczki i pozdrowienia
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

bo ja mam tak ze bardziej mnie kusi kolorowka niz perfumki, a mialam okazje wymienic za cos ciekawego wiec....poszły.
Kupilam go poczatkiem roku, osobiscie w perfumerii.. zuzycie malutkie gdyz praktycznie go nie uzywalam... kod nie dziala gdyz lancome wprowadzal zmiany kodowania- informowaly o tym wizazanki w watku 'Kocham Lancome'.
).