|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
A jakże Cytat:
![]() Podoba mi sie ta ruda aktorka z "Gotowych na wszystko"Porcelanowa cera i te rude włosy...mrrr czy Nicole Kidman
|
||
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję fryzjerki
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawko - zdjęcia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#94 |
|
Szef ds. Wymianek
|
oo, widze, ze juz kolejna odslona Baru, gratuluje stalym bywalczyniom
![]() nakrecilam dzis 50 km rowerem, zaliczylam 1,5 godziny spaceru (popijac przy tym piwo z kumplem), jestem zadowolona ![]() tak sie pochwalic przyszlam, nie?
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego ja nie jestem ruda? Cytat:
dobranoc |
||
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Siarko - to miałaś miły dzień.
Ja przez te 3 dni ograniczyłam aktywność fizyczną do minimum. Leżałam, oglądałam TV, siedziałam na Wizażu, poczytałam gazety, pobawiłam się z kotami. Plus jedzenie dobrych rzeczy i picie pysznych trunków, długie kąpiele, maseczki i takie tam ![]() Tak właśnie ładuję baterie - przez "nicnierobienie" ![]() Ewusiu - to się "farbnij" na rudo i już. Madzik Monster udowodnił, że nie ma nic niemożliwego w tej kwestii ![]() Dobranoc
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-16 o 23:50 |
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj cały dzień sama w domu. Już tak mi to obrzydło, że aż do Was zajrzałam
![]() Spałam trzy razy, więc teraz szybko łóżko sie nie ukłoni. Pewnie znowu będe grać w Mahjonga do 3ciej w nocy. A że wielbicielki % tu są aktywne, zapytam tak, czy piłyście taki drink o nazwie Alien Orgasm? Ale zarąbisty! Ciągle o nim myślę od kiedy go spóbowałam. ![]() blue curacao, malibu, likier kawowy i irish cream. Pierwsze 3 razem się wstrząsa. A irish cream sie leje na wierzch. Po wymieszaniu na mleczno szaro zielony kolor. Niestety nie wiem jakie proporcje, ale się dowiem...
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm... coś dla mnie I dla Sabbath
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Ano. chciałam znaleźć zdjęcie, ale gdy wpisałam alien orgasm drink i szukanie zdjęć to wyskakuje mnóstwo dziwnym makabrycznych (niszowych
Ale to jest pyszne. Naprawdę. Nie można się odessać od tego. To chyba najprzyjemniejszy możliwy sposób narąbania się. Kurczę, naciekła mi ślinka, i co teraz? Zaraz będzie buszowanie po baryku. Niestety jedyny składnik jaki mam to blue curacao ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- a likier kawowy to można zrobić samemu Przepis: likier kawowy Można też zrobić z kawy rozpuszczalnej 1 szkl bardzo mocnej kawy(3 łyżeczki) zalać w termosie syropem (1 szkl wody, 1 szkl cukru, cukier waniliowy) na 6 godzin. Przelać do litrowej butelki, zalać 1 szkl spirytusu (ja rozcieńczam do 70 %) pozostawić w ciemnym miejscu na 10 dni potrząsając 2-3 razy dziennie zauważyłam że jest w każdym drinku który mi bardzo smakuje. I w zasadzie prawie każdy mocny alkohol można z nim łączyć i do tego śmietanka. I wychodzi kremowe cudo. Takie wariacje na temat White Russian. Źle ze mną
|
#100 |
|
BAN stały
|
Niech to cholera!!!
Posta mi wcielo!!! ![]() Teraz to jednak tylko ibuprom, cos do picia i lulu |
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
witam Fragonardowo...bo wysypało je na allegro... perfumeria stokrotka, sprzwedający r marian..gdyby ktoś uwielbiał fragonardy
..oglądam je i myślę.........bo nawet nut zapachowych nie mogę się dokopać w googlach do nich.......
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. Witam towarzycho w nowym tygodniu! |
|
|
|
|
#103 |
|
To ja :)
|
Witam poniedzialkowo
Juz zdazylam dzis odwinac numer Bylam na zabraniu krwi, pani pielegniarka mnie wyprowadzila z gabinetu (nie to, ze mdleje, bo krew mnie nie przeraza, ale taki maja zwyczaj w LIMie po prostu), posadzila na foteliku, kazala 5 minut przyciskac zyle. No i tak zrobilam. Potem wstalam i... Siknela mi fontanna po zebach Normalnie szok... Jak rzeznik wygladalam, upacalam sobie caly (a jakze, bialy) stroj... Pielegniarki sie przerazily, wciagnely mie do gabinetu, wypraly bluzke, oblepily plastrami i dopiero wypuscily ![]() Dzien bez zamieszania, to dzien stracony...
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Z jelitem grubym nie ma zartów, rób badania !
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Witam znad morza. Coś ostatnio wiele debiutuję
, pora na Scent Bar nadeszła.Mam nastrój do d...więc liczę, że przyłaczając sie do Was zapomnę o jego przyczynie. Wstawiam wodę, zapraszam na ciacho czekoladowo-wiśniowe. |
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
wszystkim w nowym Barzewróciłam właśnie z badań okresowych - wyniki mam wzorcowe siedzę sobie teraz zadowolona i popijam yerbę dla mnie Christian Bale jest absolutnie piękny i nie mogę się w nim dopatrzeć żadnej niszowości pisałam już o tym ale umieszczenie jego w NC nie przeszkadza mi w ogóle wręcz przeciwnie ![]() Madzik, a może Hugh Jackman nada się do NC? dla mnie on bardziej niszowy niż Ch.B. a szczególnie jako Wolverine generalnie wolę mniej zbudowanych, ale u niego to nawet nawet
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Posypałam się zupełnie. Od piątkowego wieczoru ciągły ból żuchwy, zęby mam wyleczone, dziąsła obejrzałam nie są zaczerwienione, a ból nie ustępuje. Wyczuwałam kilka dni temu coś jakby zgrubienie poniżej żuchwy, boli: lewa strona żuchwa, prawa strona szczęka górna. Jak unikam tabletek i ból staram się znosić dzielnie i nie psuć sobie żołądka i wątroby, tak łykać muszę żeby funkcjonować, chociaż po Pyralginum ból wcale nie znika tylko ciut mniejszy jest. Jakże piękny miał być ten mój dłuuugi weekend i co mam z tego weekendu Sobota i niedziela ból nie do zniesienia.
|
|
|
|
|
#109 | |
|
|
Cytat:
Ja na szczescie tez niskocisieniowiec jestem, jak dotad nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych tego leku... Nie ubocznych z reszta tez Liczylam na to, ze senna nie bede, bo ma duzo kofeiny, ale guzik...A dokladnie to samo bralas???
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#112 |
|
|
Halo!! Dokad wszyscy poszli?? Mam luzniejszy dzionek w pracy -sama do konca dnia zostalam, a tu tak pusto...
Chyba ta Rurka wszystkich wystraszyla...
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Nie wystraszyła
![]() Rany, z utęsknieniem czekam na koniec pracy i byle do domu... uffff.
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam twarzowy kolaz, znajdz 5 roznic
(czy cala trojka korzysta z uslug jednego doktora?) na pierwszym zdjeciu mama Sylwestra
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-08-17 o 16:07 |
|
|
|
#115 | |
|
|
Cytat:
Ludzie sie nie potrafia starzec z godnoscia... I samokrytycyzmem. Rany, potwory po prostu... Pewnie jeszcze pozaluje tych slow
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh trzeba miec zryty berecik....
|
|
#117 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze wychodzi inny niż zakładałam poza tym nie mam śnieżnobiałej cery ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam w poniedziałek chociaż jak dla mnie to dzień jak każdy inny bo wakacjuję się jeszcze przez 2 tygodnie (tylko 2 tygodnie - a to miały być taaakie długie wakacje ) Za to później będę intensywnie szukać pracy
|
|||||
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie krew go nie rusza ale nie lubi jak mu ktoś wtyka igłę w ramię Myślałam że tam zejdę na zawał razem z nim ![]() Blue, Ty weź się zbadaj porządnie bo już przez dłuższy czas masz jakieś dolegliwości Uff, dobrze że poniedziałek już minął. Duchota niesamowita i głowa mnie boli
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2009-08-17 o 17:06 |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Niech mnie ktoś dobije....
Humor mam podły, jak pomyślę o weekendzie to mnie krew zalewa Jestem zmęczona, maksymalnie rozdrażniona i spięta.Grrrr..... Przytulam wszystkich cierpiących
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale łączę się z Tobą w cierpieniu. Też mam kiepski humor, w dodatku boli mnie gardło i chyba mam temperaturę. Ale nie mogę sobie pozwolić teraz na chorobę
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

jak można mieć aż tyle zdolności 

czy Nicole Kidman 

Posta mi wcielo!!! 
Ludzie sie nie potrafia starzec z godnoscia... I samokrytycyzmem. Rany, potwory po prostu... Pewnie jeszcze pozaluje tych slow