|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VII! ; )
Cytat:
Najdzie się tyle tych ludzi nawet nie ma jak sobie obejrzeć tego co się chce kupić :\ A żeby wejść do przymierzalni też trzeba dłuho czekać Edit: Dobra ja lecę bo mi się następny odcinek plotkary ściągnął ^^ Wracam za 40 minut ![]() Naraaazie
"Wyrzuć ten gniew i wyrzuć tę złość!" Wyszukiwarkoholiczkaa. Edytowane przez RoZoWeOkULaRy Czas edycji: 2009-08-17 o 13:20 |
|
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do 2 robiłaś i z kim ?! xdd Ja miałam dziś, ale kumpela nie ma kasy bo zgubiła stówę na baletach . -.^ Przesiedzę w domu bo nie chce mi się nawet iść głowy myć i szykować na dwór. ;D
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
bo nie ylo Fiolka i nie mial kto pisac
nie pytaj lepiej :d ale wersja jest taka, że 'oglądaliśmy' deszcz meteorytów i kilka zleciąło
|
|
#1414 | |||||||
|
Konto usunięte
|
![]() może i dam fizycznie, ale psychicznie się załamię na 100% ![]() ![]() Cytat:
a na krzesło się boję, bo jak spadnę, to kaplica ![]() Cytat:
![]() bywa... a w moim przypadku to już bardzo często ![]() Cytat:
![]() to się nazywa wykwalifikowany personel ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
u mnie też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
powiedzzz ![]() Edytowane przez 70dd468e07eb673ab65e89e138309c61dced7434_5f137f251019b Czas edycji: 2009-08-17 o 13:46 |
|||||||
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
mój drugi sen sie nie potwierdził,i dobrze
skończyłam czytać "pośredniczke" o jaaaa <33 jakie to było cuuudne ![]() ![]() wstyd sie przyznać,ale mam aż łzy w oczach.. ahhhhh <333to był ostatni tom rany jak ja przeżywam wszystkie książki... Kooocham Meg Cabot <3
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1416 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoją drogą też chciałabym zobaczyć taki 'deszcz' ;p
|
|
#1418 | ||
|
Zadomowienie
|
Kocham Gotowe xD <3 ;p
Cytat:
Cytat:
![]() Powiedz nam xD Dziewczyny! Znalazłam w końcu stancję w ZG!! xD Ale się cieszę Szkoda, że tak źle się czuję. Duszno, parno, masakra. Dzisiaj jadę obejrzeć stancję i od razu na zakupki do focusa polecę )---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- A ta 'Plotkara', którą wszystkie tutaj oglądały - oprócz mnie - o czym jest?:P
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
||
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tuaaj masz; ).
|
|
|
#1420 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13769635]
powiedzzz ![]() Cytat:
widziałm dwa jak zleciały i inni co rusz widzieli Cytat:
Plotkara to coś jak 'sex w wielkim miescie' tylko, że dla młodzieży ![]() oj co mam mówić ![]() wyszłam z koleżanką na lody potem psożłyśmy na piwo, ale ze na dworze było pewłno, to na stacji benzynowej kupiłyśmy po Reds'ie i posżłyśmy na spacer, potem poszłyśmy na osiedle wyszła druga koleżanka i tak do 22 siedziałysmy i kminiłyśmy co tu zrobić stwierdziłyśmy, że pojedziemy na wioskę obok naszego miasta, ale że tam już byli wszyscy w domu to zadzwoniłyśmy po kolegę, żeby wyszedł na fajke (kolega z wioski) jeszce posżłyśmy do Pizzeri po moje ukochane pieczywko <3 i się zapakowałysmy, zaraz miałyśmy wracać, ale.... ![]() kolega wyjechał do nas na drohę, zcyli w środku lasu się spotkaliśmy^^ zapalili, ale stierdziliśmy, że jakies piwo by się przydało, to przesiadłysmy się dokolegi samochodu pojechaliśmy do miasta kupilismy na trojke 2 piwa i wrocilismy znow do lasu potem kolezanki chlopak zadzwonil ze wyjdzie z kuzynka to sru zapakowalismy sie w 4 do samochodu i pojechalismy do drugiego lasu po kolege i jego kuzynke wrocilismy juz w 6 jednym samochodem do drugiego lasu ![]() chlopacy stwierdzili, ze o suchym pysku szkoda siedziec, wiec znow sie zapakowali z kolezanka i pojechali na stacje po piwa i tak do godziny 2 w nicy siedzilismy w koncu zapakowalam wszystkich i kazalam jecjhac, bo o 7 musialam wstac ![]() i tyle nic szczegolnego sie nie dzialo oprocz paru akcji polegajacyh na klamstwie i borucie na stacji benzynowej
|
|
|
#1421 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13767048]bo mi pielęgniarka w szpitalu powiedziała, że są samorozpuszczalne NIE SĄ ![]() [/QUOTE] użż co za nierozgarniecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez plotkary nie oglądałam
a to '1-800-Jeśli-Widziałeś-Zadzwoń' wiem,że czytłam,to było o takiej lasce.Wiem,że czytałam,ale nie pamietam o czym bylo... nałogowo zaczelam czytac ksiazki 2 lata temu, przeczytałam wiele książek,teraz nawet nie jestem pewna czy cos czytałam czytając opis..zapominam wszystko. Meg Cabot bardo duzo ksiażek przeczytałam,uwielbiam ją i tez nie pamietam..dlatego od nowa przeczytałam wlaśnie Posredniczke i Pamietnik księżniczki.
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
No, masakra. xd
Ale kolega też znalazł ostatnio, szczęściarz. Ja tak samo. Z filmami tak mam częściej jeszcze.
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, a właśnie - wy kupujecie wszystkie książki nowe??? [/QUOTE] No ja nie bo ja idę teraz do II gimnazjum i idę jeszcze starym programem a Ci co przychodza teraz do I klasy idą nowym i żadna z książek sie nie zgadza i później nic nie sprzedam ![]() Dlatego kupuję wszystkie używane
|
#1426 |
|
Konto usunięte
|
Ja w antykwariacie będe kupować książki do LO
![]() Swoje sprzedam koleżance
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
ja przez 3 lata gimnazjum kupowałam ksiazki od tej samej dziewczyny,kolezanki,a sprzedawałam temu samemu chłopakowi :P
a teraz musze kupic tylko..hmm Polski,historie,WOS i przedsiebiorczosc ale co do tych 2 ostatnich nie wiem jak bedzie bo dopiero teraz nam wchodza,wiec jeszcze nie kupuje,ale podejrzewam,ze do przed. będe musiała bo bedzie nas uczyc taka stara babka co na uczy niemieckiego,okropna jest i mówie na nią gestapo filmy to ja pamietam kocham moje komedie romantyczne <33
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wkurzyłam mnie tym potem z koleżankami specjalnie łaziłysmy na jej osiedle
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() bywa... a w moim przypadku to już bardzo często ![]() hmm, a właśnie - wy kupujecie wszystkie książki nowe??? [/QUOTE] a u mnie wrecz przeciwnie ..w tym roku dopiero 2 raz bylam u lekarza...a 1 to byla szczepionka ![]() a musze ![]() ![]() od przyszlego roku szkolnego mam zmiane podstawy programowej .... i beda nowe ksiazki do nauki wiec nie ma od kogo odkupic.... kurcze...tylko pare godzin mnie nie bylo a takie zaleglości mam ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
kurde... a u nas cala szkola ma mieć nowe książki....
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... A ja ?
Ja chyba w tym roku u lekarza nie byłam ![]() A niee... Byłam z moją koleżanką bo się bała sama
|
#1432 |
|
Konto usunięte
|
ehh
![]() wiecie jak boli wyciąganie wrośniętych szwów?? nie wiecie?? to macie naprawdę duże szczęście.. ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- a co do książek, to ja też zawsze kupuję używane, ale teraz idę do LO i nie znam nikogo, od kogo mogłabym wziąć... mam nadzieję, że jakiś kiermasz zrobią
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Co jest lepsze Neostrada czy Netia? xd
Bo umowa mi się kończy i nie wiem co mam brać ;p ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- [1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13773602]ehh ![]() wiecie jak boli wyciąganie wrośniętych szwów?? nie wiecie?? to macie naprawdę duże szczęście.. Ja wiem. Po wypadku też miałam. Znaczy miałam rozcięte, ale nadal były pod krwią, i po tym jak mi strup odpadł , zostały mi i cholernie bolało ich wyrwanie.
|
#1434 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dokładnie tak
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13773668]chyba netia, koleżanka ma i nigdy jej nie przerywa net
![]() [/QUOTE] Szukająca chyba nie chcesz być dzieckiem Neo ![]() Żartuję xd Nie wiem któro jest lepsze bo ja mam w multimediach ![]() Dobrze ja lecę na dwór ![]() Paaaa ![]()
|
#1436 |
|
Konto usunięte
|
Ja mialam TP, mam Netię i wolę Netię
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13773668]chyba netia, koleżanka ma i nigdy jej nie przerywa net
![]() dokładnie tak [/QUOTE]Właśnie dzwonią ! Netię wezmę i będzie na Was. Żartuje.O ! Już po telefonie. Cytat:
Tfu, jakie dobranoc . xddd Paaa ;**
Baby don't cry, I hope you got your head up 'Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,Even when the road is hard, never give up. <33 w którym każda myśl waży grubo ponad tonę.. ' Edytowane przez szukajacawspomnien Czas edycji: 2009-08-17 o 18:30 |
|
|
|
|
#1438 |
|
Zadomowienie
|
ja kocham jej `poszła na całość` tak jak już kiedyś mówiłam.
tylko na początku trochę przez nos śpiewa, ale barwa śliczna. ; ) Netia ; ) mam ostatnio same dobre dni ; O aż nie mogę w to uwierzyć. przyszłam się z Wami panienki przywitać, ale pewnie zaraz mnie zwalą. ; p. od rana nie mogę przestać słuchać kawałka Fokusai OSTR'ego - przetrwasz dla mnie istne mistrzostwo, ale to tak, do tych co HH słuchają. ; )
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Owieczka; **
własnie sie dzisiaj zastanawiałam czemu cię nie ma ostatnio; < a ja mam same złe dni. i w ogl. sie dowiedzialam, ze jutro do dentysty i bede miala jakies wielkie znieczulenie, przy którym potrzebna jest zgoda rodziców; //// umrę tam na tym fotelu; <<<
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko av <3333
ja tez bym chciała ładny av z GG i Twilight!!! jaaaak mi dzisiaj smutno ja chce na jakies balety wyrwac kogos bo mnie nosi ^^ mam coś dla fanek GG i Edziów ^^ mogłyście to widziec na forum GG ![]() Edki tchórzofretki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

bo nie lubię chodzić po sklepach jak jest dużo ludzi.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)