|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe i używane kosmetyki na wymianę
Cytat:
ile oddasz za kurację? I którego ewentualnie demeterka i ile chciałabyś?---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- :d Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2009-08-16 o 21:49 |
|
|
|
|
#1202 |
|
Rozeznanie
|
z Demeter to najchętniej bym chciała Wet Garden. Może Ty zaproponuj, ile byś dołożyła do tej kuracji za 30 ml AA. nie orientuję się po prostu, ile te Demeter są realnie warte, wybacz
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie wiciokrzew YR i tumulte lacroix, to ten męski kadzidlany prawda? jaki jest ubytek?
nie wiem jak to cenowo wygląda wiec jeśli jestes zainteresowana to moze zaproponuj Ty jesli sie dogadamy do wtorku to byłoby super bo we wtorek wyjezdzam
|
|
|
|
#1204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostały mi już tylko czarne samplery - one maja chyba 2,5ml...Cytat:
Także chyba podziękuję za wymianę |
||
|
|
|
#1205 |
|
Rozeznanie
|
To dość słabo. ; ) A dodatkowo Advance Techniques intense repair, kuracja odbudowująco-wzmacniająca do zniszczonych, słabych i łamliwych włosów Avon byś nie oddała? Wybacz mi brak wyczucia.
![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież w wymianach chodzi o to, żeby każdy był zadowolony ciężko jest wyceniać kosmetyki, mają przecież różne stany zużycia i różną wartość dla właścicielki. Jest oczywiście orientacyjna cena rynkowa do której można się odnieść, ale np. jeśli coś nie jest mi zupełnie potrzebne to mogę oddać za mniej wartościową rzecz ale której obecnie potrzebuję, itd, itd.![]() A może jednak uda się skusić Cię czymś za Noa? A co to za zapach, czy bardzo słodki? - Scented Strawberry Raspberry Spray |
|
|
|
|
#1207 |
|
Rozeznanie
|
Słuchaj, co do Noa, to czekam na jedną odpowiedź, jeśli tam nie wyjdzie, to pomyślę. Zawsze coś mnie ciągnęło do Pur Blanca, więc zobaczymy.
Jak tylko się dowiem, to dam Ci znać - ale czy wówczas też byś była zainteresowana Noa I AA? ; ) Bo rozumiem, że jeśli Noa trafi do kogoś innego to sama AA Ciebie nie interesuje?
|
|
|
#1208 |
|
Zadomowienie
|
mdc to edt czy edp?
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edt |
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1212 |
|
BAN stały
|
jestem zainteresowana tymi rzeczami :
Protecting waterproof mascara with panthenol czarny – IsaDora; i High perfection, liquid Eyeliner Waterproof formula – Pierre Rene, użyty kilka razy i Wink Avon - 50ml ps. moze bys cos znalazla u mnie za te rzeczy ? najwazniejsze te dwie peirwsze ![]() |
|
|
|
#1213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
L'ARTISAN Safran Troublant max 5ml LANCOME Miracle EDP miniaturka 3/5ml lub LANCOME Miracle 4ml w atomizerze KENZO L'eaupar miniaturka 4.5/5ml ODLEWKI ETRO Messe de Minuit 2ml BVLGARI Black 1.5ml KENZO Le Monde est Beau 1ml i może ESCADA Incredible Me 4.5ml w atomizerze CACHAREL Anais Anais miniaturka 7ml bez kartonika NOWA Cytat:
, ewentualnie ciążowe
|
||
|
|
|
#1214 |
|
Rozeznanie
|
moja droga, niestety nie mam już Noa Perle. ale AA jest i na Ciebie czeka.
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie Delon, Daily Moisturizer, Body Bitter PASSION FRUIT - jak pachnie? |
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Ditu... u Ciebie to mnie ten Poison kusi niemiłośniernie... perfuma moich snów i marzeń
![]() i ciekawa jestem Woman of Earth,miniatura ale to za Poisona oddam wszystko ![]() może coś jeszcze dobierzesz...
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, interesowałaby Cię odlewka? (Nic więcej Ci w oko nie wpadło u mnie )
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to jeszcze Tumulte
heheA może masz coś jeszcze z perfum orientalnego, piżmowego lub kadzidlanego... czym byś się wymieniła za te rzeczy ? a z wątku ciuchowego nic byś nie znalazła ? jak nie, to zadowoli mnie odlewka
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-08-21 o 15:00 |
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Poisona i Tumulte moge odlać po 5ml. Tumulte to PH W ciuchowym nic nie znalazłam niestety, ja noszę rozmiar 36 a teraz poszukuję tylko ciuszków ciążowych
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, to gratuluję
![]() To możemy tak zrobić... powiedz tylko co za odlewki
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
No ja już napisałam co mniej więcej (najbardziej interesują mnie wody)
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Co powiesz na jeden Dress (który wolisz) i Simple Elements Perfect Cotton + tusz
nie chcę żebyś była stratna, jak za mało to pisz
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-08-21 o 15:18 |
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- dorzucę jakąś zapachową niespodziankę |
|
|
|
|
#1224 |
|
Rozeznanie
|
To powiedzmy odlewka AA +SEPHORA Scented za kurację parafinową Avon + kurację do włosów zniszczonych Avon ?
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, to dwa dressy
Wyślę w poniedziałek z samego rana
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej dopiero teraz doczytałam - czy ja Ci sie nie "wtryniłam" w wymiankę z Flicka
(I to samo pytanie do Flicki... )edit: i czy dobrze zrozumiałam 2 Dressy i Simple Elements Perfect Cotton + tusz za 2 odlewki + mały gratis? Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2009-08-21 o 15:45 |
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Dress'y mam 2 komplety akurat
także dla Ciebie i dla Flicka i koniec ![]() No ja myślałam że LWD+LBD za 2 odlewki...
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
Śmiesznie się zrobiło, bo ja miałam 2 buteleczki AA i z każdej chciałam zrobić odlewkę, tak więc miałam 2 odlewki. :p i jedna poleci zaraz do kolciag, druga najprawdopodobniej do Ciebie. Tak więc by to było podwójne wtrynienie
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Uff - kamień z serca
. Jeszcze pytanko, czy wody są zafoliowane - bo to na prezenty... I jeszcze się potarguję o tusz lub wodę![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
nowiutkie, świeżutkie, zafoliowane
marny ze mnie negocjator, za to z Ciebie świetny ![]() dostaniesz jeszcze Cottona, też nowy, ale ich nie foliują Cytat:
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

Po prostu zależy za co
A Ty byś ile chciała, jeśli w ogóle?
ile oddasz za kurację? I którego ewentualnie demeterka i ile chciałabyś?

Zostały mi już tylko czarne samplery - one maja chyba 2,5ml...
Przecież w wymianach chodzi o to, żeby każdy był zadowolony

hehe
(I to samo pytanie do Flicki...