Scent Bar X - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-17, 18:21   #121
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar X

Chyba PMS się odzywa Teraz będę robiła tragedię z każdej drobnostki

Póki co próbuję się pocieszać - skończyłam dziś o 16.00 wyjątkowo. Trzeba się i cieszyć z takich drobiazgów

Nie sądziłam, że jest tak gorąc0 dziś. Jak rano szłam na autobus, było rześko i miło. W pracy mamy zawsze chłodno, więc nie narzekałam. Po czym jak wyszłam z niej, to dostałam obuchem lepkiego i gorącego powietrza, w twarz Aż się zakrztusiłam

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-08-17 o 18:25
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 18:39   #122
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Halo!! Dokad wszyscy poszli?? Mam luzniejszy dzionek w pracy -sama do konca dnia zostalam, a tu tak pusto...
Chyba ta Rurka wszystkich wystraszyla...
Rurka faktycznie poraża. Ta wiekowa wersja. Nie da się zatrzymać upływu czasu, wychodzi groteska

Blue, wybierz się do lekarza, bo przyczyny mogą być różne. Ta kulka to może być powiększony węzeł chłonny, albo coś się może dziać z 8-kami, powodów może być mnóstwo.

Zajadam się sałatką owocową, któraś z dziewczyn pytała kiedyś jak robię Ta dzisiejsza to po prostu zimne, krojone owoce z lodówki: gruszka, śliwki, nektarynka, banan, kiwi, trochę świeżego ananasa i melona. Nawet bez żadnego sosu. Pyszna jest, szczególnie w taki upał.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Chyba PMS się odzywa Teraz będę robiła tragedię z każdej drobnostki
mnie tak brzuch boli,że chyba wreszcie doczekam się @, na którą już nie liczę od kiedy czekam. Hormony ostatnio dają mi do wiwatu.
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 19:09   #123
Polly_
grozi wypollizowaniem

dziś mnie łeb tak boli że az nie mogłam nic jeść przez cały dzien, i co chwile zapominałam co przed chwilą powiedziałam normalnie upał na mózg mi sie rzcił
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 19:11   #124
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cześć Polly

Frank Zappa

Stary 2009-08-17, 19:18   #125
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Cześć Polly
cześć
wybieram sie jutro na pogrzeb babci
wiec raczej nic tu dzić sensownego nie wyartykuuję

i pachnieć tez jutro nie będe,zeby mi sie nie kojarzyło, ostatno wogóle nie pachne bo mam nerwówe cały czas, a zauważyłam ze zapach straszni mi sie kojarzy z sytuacja w której go używałam...

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-08-17 o 19:20
Stary 2009-08-17, 19:21   #126
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Polly - przykro mi

Przekazuję pozdrowienia od Sabbath - całuje, ściska, tęskni i urlopuje

Frank Zappa

Stary 2009-08-17, 19:28   #127
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Blue, wybierz się do lekarza, bo przyczyny mogą być różne. Ta kulka to może być powiększony węzeł chłonny, albo coś się może dziać z 8-kami, powodów może być mnóstwo.

Zajadam się sałatką owocową, któraś z dziewczyn pytała kiedyś jak robię Ta dzisiejsza to po prostu zimne, krojone owoce z lodówki: gruszka, śliwki, nektarynka, banan, kiwi, trochę świeżego ananasa i melona. Nawet bez żadnego sosu. Pyszna jest, szczególnie w taki upał.[COLOR="Silver"]
Ja o sałatki pytałam, oj jakbym sobie taką zjadła. Już chcę taką soczystą, dużo soku i witamin i do tego zimną

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Blue, Ty weź się zbadaj porządnie bo już przez dłuższy czas masz jakieś dolegliwości
Byłam u lekarza, wyszłam 15 minut przed końcem pracy. Zapalenie nerwu trójdzielnego. 2 różne zastrzyki razy 10 każdy, leki doustne przeciwzapalne, drugie jakieś tam - jeszcze nie doczytałam i ostatnie osłonowe. Cierpienie uszlachetnia czy jak?, ja już mam dość. Choć przy tym bólu, to ja mogę brać zastrzyki nawet i 5 razy dziennie bylebym już nic nie czuła.
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 19:35   #128
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Niech mnie ktoś dobije....
nie będziemy takie okrutne

Cytat:
Zajadam się sałatką owocową, któraś z dziewczyn pytała kiedyś jak robię Ta dzisiejsza to po prostu zimne, krojone owoce z lodówki: gruszka, śliwki, nektarynka, banan, kiwi, trochę świeżego ananasa i melona. Nawet bez żadnego sosu. Pyszna jest, szczególnie w taki upał.
o rany ale pyszności uwielbiam taką sałatkę

A mnie sen zmorzył i teraz przez to spanie łeb mnie boli i jeszcze bardziej spać mi się chce

Polly, współczuję trzymaj się

Blue, bardzo dobrze że w końcu byłaś u lekarza. Teraz na pewno po tych zastrzykach będziesz miała problem z głowy
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 19:42   #129
Pin up girl
Zakorzenienie

Madziku, teraz pogoda jest idealna, jak przyjemnie się spacerowało....

Blue, współczuję Ci , ale też trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia

Polly dla Ciebie również , mi także zapachy kojarzą się z różnymi sytuacjami i zdarzeniami, dlatego np. kiedy szłam na gastroskopię, to nawet korka od perfum nie powąchałam, a po zabiegu testowałam Hypnose i teraz dla mnie Hypnose = gastroskopia...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 19:56   #130
agnyska81
Zakorzenienie

Wbrew temu co sobie postanowiłam, wybrałam się dziś do lasu. Ubrałam się w miarę pancernie, to znaczy na ile temperatura pozwoliła (podwójna warstwa na tułów, rękaw 3/4, grube jeansy, skarpety, adidasy). Zachciało mi się nalewki jeżynowej, to poszłam po jeżyny. Dziewczyny, masakra w tym lesie! Nie byłam tam chyba długo, zebrałam 3/4 dzbanuszka, takiego emaliowanego jak na jagody, a wróciłam z kilkudziesięcioma ugryzieniami komarów No i generalnie mokra przyszłam od potu i zmęczona jak po wielkiej pardubickiej. Mam nadzieję, że choć nalewka dobra bedzie Takie poświęcenie... Nigdy więcej, cholerne bydlaki To już gigant-pająki to przy tych stadach komarów nie robiły na mnie najmniejszego wrażenia.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 20:06   #131
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Wbrew temu co sobie postanowiłam, wybrałam się dziś do lasu. Ubrałam się w miarę pancernie, to znaczy na ile temperatura pozwoliła (podwójna warstwa na tułów, rękaw 3/4, grube jeansy, skarpety, adidasy). Zachciało mi się nalewki jeżynowej, to poszłam po jeżyny. Dziewczyny, masakra w tym lesie! Nie byłam tam chyba długo, zebrałam 3/4 dzbanuszka, takiego emaliowanego jak na jagody, a wróciłam z kilkudziesięcioma ugryzieniami komarów No i generalnie mokra przyszłam od potu i zmęczona jak po wielkiej pardubickiej. Mam nadzieję, że choć nalewka dobra bedzie Takie poświęcenie... Nigdy więcej, cholerne bydlaki To już gigant-pająki to przy tych stadach komarów nie robiły na mnie najmniejszego wrażenia.
Teraz dokładnie się obejrzyj, czy na pewno żadna paskuda Cię nie zaatakowała...
Ja w lesie 100 lat nie byłam...
A najbardziej nie znoszę tego lata natrętnych much, które wlatują do pokoju przez okno i nie daja spokoju, dobrze, że chociaż inwazja tych małych czarnych paskudztw się skończyła...
Stary 2009-08-17, 20:29   #132
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
A najbardziej nie znoszę tego lata natrętnych much, które wlatują do pokoju przez okno i nie daja spokoju, dobrze, że chociaż inwazja tych małych czarnych paskudztw się skończyła...
W zeszłym roku robale łaziły mi jeszcze po suficie (mieszkam w miejscu raju robaczanym), ale zamontowalam w oknach moskitiery i teraz choć przesiaduję przy oknach otwartych na oścież, mam od robali święty spokój

Edytowane przez escritora
Czas edycji: 2009-08-17 o 20:30
escritora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 20:31   #133
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz dokładnie się obejrzyj, czy na pewno żadna paskuda Cię nie zaatakowała...
Ja w lesie 100 lat nie byłam...
Już obejrzana Jak ja uwielbiam do lasu chodzić

Współczuję Polly a także Wam, drogie chore

Ja mam dziś humor nienajgorszy. W pracy ciśnienie nieco opadło, jest do wytrzymania. Jutro urywam się wcześniej i jadę z rodzicami i M. na zakupy. Mam nadzieję upolować jakieś spodnie.

U nas hitem jest sałatka owocowa z wódką W zeszłym roku zrobiłam ją na moje i M. urodziny, jest idealna na upał, a goście szybko nabrali humoru Daję arbuza, kiwi, brzoskwinię/nektarynę świeżą lub z puszki, ananasa, trochę soku z owoców puszkowych i wódkę. Oczywiście z lodówki. Pięknie kopie, niezauważalnie

Zmykam, burza się rozkręca. Uwielbiam nocne burze

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 20:32   #134
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
U nas hitem jest sałatka owocowa z wódką W zeszłym roku zrobiłam ją na moje i M. urodziny, jest idealna na upał, a goście szybko nabrali humoru Daję arbuza, kiwi, brzoskwinię/nektarynę świeżą lub z puszki, ananasa, trochę soku z owoców puszkowych i wódkę. Oczywiście z lodówki. Pięknie kopie, niezauważalnie
Trzeba będzie przyrządzić...

Frank Zappa

Stary 2009-08-17, 20:49   #135
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam owoce, mam wódkę,a jutro będę mieć sałatkę z wódką
Dzięki za podsunięcie pomysłu

Owocnego polowania na spodnie życzę

Gryxiu, widzę Cię
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 20:51   #136
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Gryx się chowa, bo pewnie coś spsocił....

Frank Zappa

Stary 2009-08-17, 20:59   #137
Pin up girl
Zakorzenienie

To ja tu chyba za ciekawostke robię, bo nie lubię alkoholu zupełnie...
Ostatnio advocata próbowałam wypić - dwa łyczki i dość...
Stary 2009-08-17, 21:14   #138
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

agnysko! a powiedz mi czemu Ty offa takiego "do ludzi" nie używasz???
byliśmy teraz 3 dni w górach, owadów tyle że nie mozna było przejśc, nad łąkami rojno aż miło, no i na tych łąkach tylko my w trójkę, bo inni ludzie co przystanęli, to musieli uciekac bo ich obłaziło, a my sowicie wyperfumowami offem, mielismy spokój- nic sie do nas nie zbliżało- a uzywamy tego z myślą o kleszczach głównie
Stary 2009-08-17, 21:17   #139
Murszafka
To ja :)

Cytat:
To ja tu chyba za ciekawostke robię, bo nie lubię alkoholu zupełnie...
Ostatnio advocata próbowałam wypić - dwa łyczki i dość...
Jak rany, to po co zyc??!!
A ja mam na przyklad uczulenie na wino czerwoge, gin i inne ziolowe wynalazki...

Wlasnie wrocilam z pilatesu. Jak proteza ostatnia sie czuje, tego nie zrobie, bo kregoslup, tego, bo nadgarstek niedawno operowany... Kurde, nienawidze takich omykaczy, jakim sie sama stalam!!

Polly -trzymaj sie...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 21:23   #140
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Niech mnie ktoś dobije....

Humor mam podły, jak pomyślę o weekendzie to mnie krew zalewa Jestem zmęczona, maksymalnie rozdrażniona i spięta.

Grrrr.....

[QUOTE=madziczka;13773812]Chyba PMS się odzywa Teraz będę robiła tragedię z każdej drobnostki[QUOTE]

Cytat:
Przekazuję pozdrowienia od Sabbath - całuje, ściska, tęskni i urlopuje
Madzik, ja tak myślę,że przyczyną twoich dolegliwości i ogólna niemoc może być, między innymi, brak ruchu. Po sobie moge stwierdzić,że ćwiczenia, spacery, rowerek całkowicie zniwelowały mi bóle piersi przy PMS i wogóle miałam dużo pozytywnej energii. A z tą było tragicznie.Odstawiłabym tez słodycze,które są pyszne,ale przymulają Oczywiście,Twoje zaburzenia hormonalne są główną przyczyną,ale można sobie pomóc, więc kochana, rusz dupkę i dawaj czadu

Ja też całuję,ściskam i tęsknię za Sabbath Brakuje mi jej i Gryxia na Wizażu.
Od soboty do środy urlopuję i będę odłączona od netu Będę nad jeziorem na jakimś zadupiu. Mąz nie chce brać laptopa,ale może to i dobrze...

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
agnysko! a powiedz mi czemu Ty offa takiego "do ludzi" nie używasz???
byliśmy teraz 3 dni w górach, owadów tyle że nie mozna było przejśc, nad łąkami rojno aż miło, no i na tych łąkach tylko my w trójkę, bo inni ludzie co przystanęli, to musieli uciekac bo ich obłaziło, a my sowicie wyperfumowami offem, mielismy spokój- nic sie do nas nie zbliżało- a uzywamy tego z myślą o kleszczach głównie
A 10 psików perfumami nie działa?Mam w domu dwa opakowania Offa i nie mam odwagi sie psiknąć
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 21:23   #141
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Edyto - na ruch nie ma szans. Jestem leń patentowany w tej kwestii. I nieugięty.

Niemoc? Ja chcę gryźć, kopać, bić i tłuc. Taka wk.... jestem

Frank Zappa

Stary 2009-08-17, 21:23   #142
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryxiu, widzę Cię
Cytat:
Gryx się chowa, bo pewnie coś spsocił....

---

Witam wszystkich znad szklaneczki brandy z cola (a scislej - cieplej brandy z ciepla, wygazowana cola - fuj! ). Dlaczego cos, co nazywa sie ''Obstler'' i wyprodukowane jest z jablek i gruszek ma taki podly smak?

Bylem wczoraj w pobliskim Füssen z kumplem z pracy, Kimem. Posiedzielismy w barze z jego znajomymi i stwierdzam, ze moje zdolnosci jezykowe rozkwitaja znacznie pod wplywem % Ale te ceny... Maly Beck's 0,33 kosztuje 4 ojro Tak sobie od razu przekalkulowalem (ciekawe, czy to polska przypadlosc, oszczednosc czy po prostu skapstwo ), ze na stacji benzynowej widzialem ''miejscowe'' piwa w cenie ~ 0,79 za 0,5 l No... co jak co, ale Jan Kulczyk to ja nie jestem Wracalem sam w srodku nocy trasa, ktora szedlem tylko raz, w dodatku za dnia (przez park, elektrownie wodna i las, jakies 4 km). Dzieki Bogu nie wyszedlem nigdzie w austriackim Tyrolu Kim postraszyl mnie jeszcze, ze w okolicy pelno jest lisow (nie wiem tylko, czy wscieklych ), dlatego kazdy szmer w krzakach powodowal, ze w mojej glowie ukazywal sie obraz Gryxa biegnacego z uniesionymi rekami i krzyczacego Hiiilfeee!!!, a u dolu dyndaja mi lisy wbite zebami w nogi

Füssen to po prostu piekne miasto (miasteczko) Polozenie, klimat, architektura No i tlumy turystow, podobnie jak tutaj, w Schwangau

Pozdrawiam i zycze milego wieczoru. I milego tygodnia
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 21:26   #143
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

A 10 psików perfumami nie działa?Mam w domu dwa opakowania Offa i nie mam odwagi sie psiknąć

obawiam sie ze perfumy mogłyby miec odwrotny skutek, ja też miałam opory przed uzyciem, ale pomyslałam ze jednak wolę pocierpieć niz by mi miała borelioza mózg zeżreć
Stary 2009-08-17, 21:30   #144
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Wracalem sam w srodku nocy trasa, ktora szedlem tylko raz, w dodatku za dnia (przez park, elektrownie wodna i las, jakies 4 km). Dzieki Bogu nie wyszedlem nigdzie w austriackim Tyrolu Kim postraszyl mnie jeszcze, ze w okolicy pelno jest lisow (nie wiem tylko, czy wscieklych ), dlatego kazdy szmer w krzakach powodowal, ze w mojej glowie ukazywal sie obraz Gryxa biegnacego z uniesionymi rekami i krzyczacego Hiiilfeee!!!, a u dolu dyndaja mi lisy wbite zebami w nogi
[/QUOTE]

G ryksiu, oplułam właśnie monitor. Dobrze, że nie wbite w .... Wiadomo Co

Frank Zappa

Stary 2009-08-17, 21:34   #145
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Edyto - na ruch nie ma szans. Jestem leń patentowany w tej kwestii. I nieugięty.

Niemoc? Ja chcę gryźć, kopać, bić i tłuc. Taka wk.... jestem
Może TO poprawi Ci troche humor...

Gryksiu (teraz zabłysnę ) wie geht es Dir? W Niemczech tylko wściekłe lisy mają...

Edytowane przez Pin up girl
Czas edycji: 2009-08-17 o 21:35
Stary 2009-08-17, 21:46   #146
gryx82
BAN stały

Cytat:
Dobrze, że nie wbite w .... Wiadomo Co
No ja ''na ten przyklad'' nie mam pojecia, w co

Cytat:
Gryksiu (teraz zabłysnę ) wie geht es Dir? W Niemczech tylko wściekłe lisy mają...
Danke, mein Schatz, mir geht's besser, als ich gehofft habe Und ich hoffe, dass bei Dir auch alles in Ordnung?

---

Polly...

Matko, jakie to ''stanowisko komputerowe'' niewygodne
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 21:48   #147
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Pin Up - link się nie otwiera

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
No ja ''na ten przyklad'' nie mam pojęcia, co

Akuuuuuuurat

Mnie poprawia humor TO Tylko mnie proszę nie posądzać o psychopatyczne skłonności

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-08-17 o 21:50
Stary 2009-08-17, 21:55   #148
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Danke, mein Schatz, mir geht's besser, als ich gehofft habe Und ich hoffe, dass bei Dir auch alles in Ordnung?
In Ordnung, naturlich. Ordnung muss sein!
Eeee, niemiecki to barbarzyński język

Madziku, a TU ?

Mamy dziś 3 medale
Stary 2009-08-17, 21:56   #149
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Też nie Dobrze ci wkleja te linki? Nie kasuje literek? Na początku ma być jedno "http".

Frank Zappa

Stary 2009-08-17, 21:59   #150
Pin up girl
Zakorzenienie

No do św. Amola, jak teraz nie wejdzie to mam lewego youtube'a

http://www.youtube.com/watch?v=-ITZBBV8Syg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości