|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Chyba PMS się odzywa
Teraz będę robiła tragedię z każdej drobnostki![]() Póki co próbuję się pocieszać - skończyłam dziś o 16.00 wyjątkowo. Trzeba się i cieszyć z takich drobiazgów ![]() Nie sądziłam, że jest tak gorąc0 dziś. Jak rano szłam na autobus, było rześko i miło. W pracy mamy zawsze chłodno, więc nie narzekałam. Po czym jak wyszłam z niej, to dostałam obuchem lepkiego i gorącego powietrza, w twarz Aż się zakrztusiłam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-17 o 18:25 |
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blue, wybierz się do lekarza, bo przyczyny mogą być różne. Ta kulka to może być powiększony węzeł chłonny, albo coś się może dziać z 8-kami, powodów może być mnóstwo. Zajadam się sałatką owocową, któraś z dziewczyn pytała kiedyś jak robię Ta dzisiejsza to po prostu zimne, krojone owoce z lodówki: gruszka, śliwki, nektarynka, banan, kiwi, trochę świeżego ananasa i melona. Nawet bez żadnego sosu. Pyszna jest, szczególnie w taki upał.---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- mnie tak brzuch boli,że chyba wreszcie doczekam się @, na którą już nie liczę od kiedy czekam. Hormony ostatnio dają mi do wiwatu. |
|
|
|
|
#123 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dziś mnie łeb tak boli że az nie mogłam nic jeść przez cały dzien, i co chwile zapominałam co przed chwilą powiedziałam
normalnie upał na mózg mi sie rzcił
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Polly
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#125 |
|
grozi wypollizowaniem
|
cześć
wybieram sie jutro na pogrzeb babci wiec raczej nic tu dzić sensownego nie wyartykuuję ![]() i pachnieć tez jutro nie będe,zeby mi sie nie kojarzyło, ostatno wogóle nie pachne bo mam nerwówe cały czas, a zauważyłam ze zapach straszni mi sie kojarzy z sytuacja w której go używałam...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-08-17 o 19:20 |
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - przykro mi
![]() Przekazuję pozdrowienia od Sabbath - całuje, ściska, tęskni i urlopuje
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam u lekarza, wyszłam 15 minut przed końcem pracy. Zapalenie nerwu trójdzielnego. 2 różne zastrzyki razy 10 każdy, leki doustne przeciwzapalne, drugie jakieś tam - jeszcze nie doczytałam i ostatnie osłonowe. Cierpienie uszlachetnia czy jak?, ja już mam dość. Choć przy tym bólu, to ja mogę brać zastrzyki nawet i 5 razy dziennie bylebym już nic nie czuła. |
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
nie będziemy takie okrutne
![]() Cytat:
uwielbiam taką sałatkę ![]() A mnie sen zmorzył i teraz przez to spanie łeb mnie boli i jeszcze bardziej spać mi się chce ![]() Polly, współczuję trzymaj się Blue, bardzo dobrze że w końcu byłaś u lekarza. Teraz na pewno po tych zastrzykach będziesz miała problem z głowy
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Madziku, teraz pogoda jest idealna, jak przyjemnie się spacerowało....
![]() Blue, współczuję Ci , ale też trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia ![]() Polly dla Ciebie również |
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Wbrew temu co sobie postanowiłam, wybrałam się dziś do lasu. Ubrałam się w miarę pancernie, to znaczy na ile temperatura pozwoliła (podwójna warstwa na tułów, rękaw 3/4, grube jeansy, skarpety, adidasy). Zachciało mi się nalewki jeżynowej, to poszłam po jeżyny. Dziewczyny, masakra w tym lesie! Nie byłam tam chyba długo, zebrałam 3/4 dzbanuszka, takiego emaliowanego jak na jagody, a wróciłam z kilkudziesięcioma ugryzieniami komarów
No i generalnie mokra przyszłam od potu i zmęczona jak po wielkiej pardubickiej. Mam nadzieję, że choć nalewka dobra bedzie Takie poświęcenie... Nigdy więcej, cholerne bydlaki
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w lesie 100 lat nie byłam... A najbardziej nie znoszę tego lata natrętnych much, które wlatują do pokoju przez okno i nie daja spokoju, dobrze, że chociaż inwazja tych małych czarnych paskudztw się skończyła... |
|
|
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
silva rerum Edytowane przez escritora Czas edycji: 2009-08-17 o 20:30 |
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję Polly Ja mam dziś humor nienajgorszy. W pracy ciśnienie nieco opadło, jest do wytrzymania. Jutro urywam się wcześniej i jadę z rodzicami i M. na zakupy. Mam nadzieję upolować jakieś spodnie. U nas hitem jest sałatka owocowa z wódką Daję arbuza, kiwi, brzoskwinię/nektarynę świeżą lub z puszki, ananasa, trochę soku z owoców puszkowych i wódkę. Oczywiście z lodówki. Pięknie kopie, niezauważalnie ![]() Zmykam, burza się rozkręca. Uwielbiam nocne burze
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za podsunięcie pomysłu Owocnego polowania na spodnie życzę ![]() Gryxiu, widzę Cię
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx się chowa, bo pewnie coś spsocił....
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tu chyba za ciekawostke robię, bo nie lubię alkoholu zupełnie...
Ostatnio advocata próbowałam wypić - dwa łyczki i dość... |
|
|
|
#138 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
agnysko! a powiedz mi czemu Ty offa takiego "do ludzi" nie używasz??? byliśmy teraz 3 dni w górach, owadów tyle że nie mozna było przejśc, nad łąkami rojno aż miło, no i na tych łąkach tylko my w trójkę, bo inni ludzie co przystanęli, to musieli uciekac bo ich obłaziło, a my sowicie wyperfumowami offem, mielismy spokój- nic sie do nas nie zbliżało- a uzywamy tego z myślą o kleszczach głównie
|
|
|
#139 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() A ja mam na przyklad uczulenie na wino czerwoge, gin i inne ziolowe wynalazki... Wlasnie wrocilam z pilatesu. Jak proteza ostatnia sie czuje, tego nie zrobie, bo kregoslup, tego, bo nadgarstek niedawno operowany... Kurde, nienawidze takich omykaczy, jakim sie sama stalam!! Polly -trzymaj sie...
|
|
#140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz będę robiła tragedię z każdej drobnostki [QUOTE]Cytat:
![]() Ja też całuję,ściskam i tęsknię za Sabbath Brakuje mi jej i Gryxia na Wizażu. Od soboty do środy urlopuję i będę odłączona od netu ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Edyto - na ruch nie ma szans. Jestem leń patentowany w tej kwestii. I nieugięty.
Niemoc? Ja chcę gryźć, kopać, bić i tłuc. Taka wk.... jestem
|
|
|
#142 |
|
BAN stały
|
--- Witam wszystkich znad szklaneczki brandy z cola ). Dlaczego cos, co nazywa sie ''Obstler'' i wyprodukowane jest z jablek i gruszek ma taki podly smak? ![]() Bylem wczoraj w pobliskim Füssen z kumplem z pracy, Kimem. Posiedzielismy w barze z jego znajomymi i stwierdzam, ze moje zdolnosci jezykowe rozkwitaja znacznie pod wplywem % Ale te ceny... Maly Beck's 0,33 kosztuje 4 ojro Tak sobie od razu przekalkulowalem (ciekawe, czy to polska przypadlosc, oszczednosc czy po prostu skapstwo ), ze na stacji benzynowej widzialem ''miejscowe'' piwa w cenie ~ 0,79 za 0,5 l No... co jak co, ale Jan Kulczyk to ja nie jestem Wracalem sam w srodku nocy trasa, ktora szedlem tylko raz, w dodatku za dnia (przez park, elektrownie wodna i las, jakies 4 km). Dzieki Bogu nie wyszedlem nigdzie w austriackim Tyrolu ), dlatego kazdy szmer w krzakach powodowal, ze w mojej glowie ukazywal sie obraz Gryxa biegnacego z uniesionymi rekami i krzyczacego Hiiilfeee!!!, a u dolu dyndaja mi lisy wbite zebami w nogi ![]() Füssen to po prostu piekne miasto (miasteczko) Pozdrawiam i zycze milego wieczoru. I milego tygodnia
|
|
|
|
#143 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
obawiam sie ze perfumy mogłyby miec odwrotny skutek, ja też miałam opory przed uzyciem, ale pomyslałam ze jednak wolę pocierpieć niz by mi miała borelioza mózg zeżreć
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Wracalem sam w srodku nocy trasa, ktora szedlem tylko raz, w dodatku za dnia (przez park, elektrownie wodna i las, jakies 4 km). Dzieki Bogu nie wyszedlem nigdzie w austriackim Tyrolu
), dlatego kazdy szmer w krzakach powodowal, ze w mojej glowie ukazywal sie obraz Gryxa biegnacego z uniesionymi rekami i krzyczacego Hiiilfeee!!!, a u dolu dyndaja mi lisy wbite zebami w nogi ![]() [/QUOTE]
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gryksiu (teraz zabłysnę ) wie geht es Dir? W Niemczech tylko wściekłe lisy mają...
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-08-17 o 21:35 |
|
|
|
|
#146 | |
|
BAN stały
|
No ja ''na ten przyklad'' nie mam pojecia, w co
![]() Cytat:
![]() --- Polly... ![]() Matko, jakie to ''stanowisko komputerowe'' niewygodne
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Pin Up - link się nie otwiera
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Akuuuuuuurat ![]() Mnie poprawia humor TO Tylko mnie proszę nie posądzać o psychopatyczne skłonności
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-17 o 21:50 |
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eeee, niemiecki to barbarzyński język ![]() Madziku, a TU ? Mamy dziś 3 medale |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie
Dobrze ci wkleja te linki? Nie kasuje literek? Na początku ma być jedno "http".
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
No do św. Amola, jak teraz nie wejdzie to mam lewego youtube'a
http://www.youtube.com/watch?v=-ITZBBV8Syg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

Teraz będę robiła tragedię z każdej drobnostki

Ta dzisiejsza to po prostu zimne, krojone owoce z lodówki: gruszka, śliwki, nektarynka, banan, kiwi, trochę świeżego ananasa i melona. Nawet bez żadnego sosu. Pyszna jest, szczególnie w taki upał.

uwielbiam taką sałatkę
, ale też trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia 
No i generalnie mokra przyszłam od potu i zmęczona jak po wielkiej pardubickiej. Mam nadzieję, że choć nalewka dobra bedzie 

Jestem zmęczona, maksymalnie rozdrażniona i spięta.
). Dlaczego cos, co nazywa sie ''Obstler'' i wyprodukowane jest z jablek i gruszek ma taki podly smak? 
Tak sobie od razu przekalkulowalem (ciekawe, czy to polska przypadlosc, oszczednosc czy po prostu skapstwo