|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Jane - nie wiem czy to przeczytasz bo wiem co znaczy świeżo upieczona mama ale....ja jak wróciłam do domciu to też miałam gorączkę bo w jedenj piersi zrobił się zastój..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po Waszych wypowiedziach coraz bardziej zaczynam rezygnować z tego pomysło. Choć na wanienke nie mamy żadnego stolika, więc raczej będzie ze stelażem. A Kubuś faktycznie duży ![]() Cytat:
I super, że tak wyszło! a chrześnica ile ma latek?zawsze to inaczej jak jest brat anizeli jakaś obca siostra Tz, z która nas nic nie łączy. Ja sie ciesze, że Tz siostra do nasn ie przyłazi, mam tyle spokoju. Juz widze jakby przychodziła z nudów non stop i tylko mi patrzyła po szafkach i ogladala i psikała się itp ![]() Cytat:
Ja bym bardzo chciała, żeby moj Tz był ze mną przy porodzie i raczej jestesmu nastawieni, że będzie. Tylko sie strasznie obawiam tego, że akurat jak zaczne rodzic, on bedzie w pracy. W ogole boje sie, że jak sie zacznie poród to bede sama w domu i co ja zorbie wtedy ![]() ![]() ![]() Jane nie pisałam nic o tesciach bo chciałam, żebyś jednak Ty o tym napisała, zreszta jakoś tak mi było głupio, bo nei wiem czy byc sobie zyczyła. Ale w każdym razie z chęcia moge przekzwazywać wszytskie wieści. Tylko jakis taki uraz psychiczny mam z dzieciństwa, nei wie mczemu, typu:nie mów tego, nei mów tamtego i teraz jestem bardz ostrożna ![]() Trzymam kciuki mocno za Ciebie, oby te poporodowe komplikacje szybko mineły, bo ja chce tu czytać relacje bardzo długie i pytac Cię o rózne rzeczy. Juz mnei ciekawi jak sie sprawuje koszyk do spania dla Jacusia???on stoi przy Waszym łózku? W ogóle co tesciowie mówili, przywiexli coś Malutkiemu???jakiś prezencik???? Blondi własnie te body i te inne ciuszki, to bawełniane, ale wydaje mi sie, że taki śpiworek polarowy jest super, fajnie wyglada, jest taki mocny róz ![]() potem wkleje fotki ![]() Mojemu Tz sie strasznie zakupy spodobały, bo nowe ![]() ![]() Ja czekam z niecierpliwościa na obie paczki, od koleżanki i od cioci, juz nie moge sie doczekac, a tu nic i ciągle nic nie przychodzi ![]() Ciocia wyslala dwa tyg temu więc w tym tyg powinna juz byc na bank. Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-17 o 16:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do męża przy porodzie...ja w sumie też się tego bardzo bałam ale mój poród wypadł akurat na okres kiedy mój mąż był bez pracy...ja urodziłam 27 lutego a on do nowej pracy poszedł dopiero 16 marca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale się rozpisałam... ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- a co do polarowego śpiworka to myślę, że obie macie rację....bo blondynka dobrze mówi, że dziecko sie może pocić ale musimy pamiętać, że Ty jesteś jednak mamusia listopadowa....(:confused ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Zakorzenienie
|
ja myślę, że polarkowy śpiworek jest ok zwłaszcza na zimę
ale wiadomo, żeby pod śpiworkiem nie było dziecko grubo ubrane nie powinno się dziecka przegrzewać Filip teraz w samej pieluszce śpi
#2045 |
Zakorzenienie
|
Ala ja to w ogóle grudniowa mamusia, więc jeszcze zimniej. No i dzieki temu jakoś więcej takich ciuszków potrzebuje zimowych
![]() Ja dokładnie pamietam jak u Ciebie zaczął się poród i czemu ![]() ![]() Ala a Wy mieszkacie z teściową?bo Wy chyba szukaliscie swego czasu mieszkania ![]() My przed chwilą z Tz powieslismy w końcu obrazki nasze z komunie i krzyżyki na ściane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Zakorzenienie
|
A kto opisywał swój poród i co o trzeciej w nocy wyprawiał zanim znalazł się na porodówce
![]() ![]() A teraz mieszkacie sami, wynajmujecie? My tez mieszkamy od dwóch tygodni sami i jest super, w zyciu nie chiałabym u Tz mieszkac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
przyjaciele Filipa
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2009-08-19 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() my sami to mieszkaliśmy długo bo od września 2006 roku...najpierw pół roku w Wawie a później już u siebie w mieście....wynajmowaliśmy ale właściciel nas zrobił w ...... bo że niby remont chce zrobić a potem, że będziemy mogli dalej mieszkać....a już potem powiedział NIE i ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
Domi ja miałam śpiwór z polaru org Disneya użyty może 2 razy bo mały się pocił więc ja wolałam kupić droższa rzecz kocyk akrylowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
przyjaciele the best, zwłaszcza czesio ![]() Ala dobrze, że Wam się udało z mieszkaniem. Nam w sumie po części tez, bo to od znajomego mojego taty. Z tym, że mieszkanie to było, że tak powiem pusciutkie i wszytsko jest nasze z wyjątkiem kibelka, umywalki i wanny w łazience, choc wanne mamy w planie te wywalic i kupic nowa, bo jakos taki niesmak jest jak sie tzreba w niej prysznicowac, bo o kapieli to nawet nei mamy mowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale pierwsze nasze mieszkanie to w Wawie to było umeblowane.Z tym, że tam było 27m2 bo to kawalerka była....i powiem szczerze, że trafiło nam sie tamto mieszkanie bo płaciliśmy 1100 zł ale w tym było już wszystko....czynsz,odstęp ne,nawet prąd i woda.... a mieszkanie choć było malutkie to wszystko co w nim było było nowe...meble, kanapa i fotele, szafa wnękowa...piękna łazienka z prysznicem....nawet w "wyposażeniu" mieliśmy odkurzacz i deskę do prasowania ![]() ![]() ![]() ![]() Także jakie by to mieszkanie nie było (nawet jak nie własne) to jednak mieszka sie samemu i robi się co chce!! choć fakt...trafia człowieka szlag jak pomyśli ile by zaoszczędził nie płacąc komuś odstępnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My wynajmujemy, w sumie podpisalismy taka umowe miedzy soba, ze narazie na dwa lata. płacimy 500 zł. A w ramach niepłacenia przez 3 mies mielismy sobie wyremontowac, wiec zaszalelismy i zrobilismy wszytsko po swojemu. Wszytskie graty, jakie tu były zostały wyniesione, a my mamy wsyztsko nowe, nawet kontakty i panele na podłodze. Myslismy, zeby to mieszkanie kupic kiedys chociaz na poczatek. A jest 34 czy 35 m2.Ja tez nie bede miala macierzyńskiego ![]() Ja teraz nie wyobrazam sobie mieszkania uTz, bo u mnei to wiadomo, że nie. Chyba bym sie w psychiatryku znalazła i miała nerwice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my media tez mamy osobno. A powiedz mi Ala, czy duzo rachunki Wam wychodzą?bo jestem ciekawa, mam nadzieje, że tak do 300 zł miesiecznie sie zmiescimy (woda, gaz, prąd). Interent tez mamy, ale to nie jest zadna kablówka, tylko radiowka ![]() To Wy jak na okolice Wawy równiez macie taniutko ![]() My tak własnie chcielismy od zawsze, ze jak mieszkanie to zaden rzeczy po kims. Bylsimy pryzgotowani na to, ze wyposazamy sobie sami. Jeszcze fajnie byloby jakby to bylo nasze własne, bo wtedy łazienke bysmy zrobili, ale narazie musi taka zostac. Chco na poczatek i tak jestesmy zadowoloeni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No my własnie jak sie przeprowadziliśmy do siebie do miasta to wzięliśmy kredyt mały i kupiliśmy meble, pralke, lodówkę etc. co do rachunków...u nas prąd to zależy....nie wiem jak u Ciebie w mieście ale u nas rachunek przychodzi co drugi miesiąc i póki co to max mieliśmy 120 zł niecałe a ostatnio 107 zł....woda to mamy ok 4m zimnej i jakieś 2m ciepłej ale to juz zależy po ile macie wodę. no a gaz to my niestety butlę mamy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Zakorzenienie
|
Ala butle to sa najlepsze i najtańsze, wiec to nei jest głupi pomysł, może troszke starodawny i taka butla miejsce zajmuje, ale opłacalnie to najlepsze rozwiazanie
![]() My mamy licznik, mieszkamy w bloku. Boje sie troche tych rachunkow, jeszcze żadnego nei płacilismy, ale ogólnei rachunki sa zawsze najgorsze ![]() ![]() Moj tato przywiózł nam dzis dwie szafki do kuchni...w końcu...Nawet nam będa pasowały kolorystycznie, ale beda je przywiercać jutro bo jakies dyble im trzeba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Zakorzenienie
|
Hej Lejdis
![]() Jane, nie przejmuj sie wizytą, w końcu powinni być przygotowania na to że Ty dopiero po porodzie, ale i tak powinni zadzwonic i się zapytać czy sobie życzycie ich wizyty. Trzymam dalej kciuki i dużo zdrówka życzę Tobie i oczywiście Jacusiowiu też ![]() Alkamor witaj ![]() Fajnie macie z tymi mieszkankami, też już bym chciała na swoim być Syli nie ma ![]()
#2059 |
Zakorzenienie
|
Czekam na eska od Syli, jak tylko napisze dam znać. Narazie cisza a jej nei ma więc może może
![]() Gusiak jak z Tz?odezwałaś się pierwsza? Gusiak my z mieszkaniem a Ty z domem, to dopiero bedzie super urzadzanie, własne, pełno przestrzeni ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
ja sprzedałam wózek a teraz zaczynam żalowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu żałujesz teraz? ![]() ona moze Ci dać negatywa... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-17 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
BAN stały
|
Witajcie
![]() ![]() Ale mnie dulgooooo nie bylo....... ![]() jakos musze to nadrobic.... mam mnustwo zdjeci i relacje z obozu....badz co badz spedzilam tam 4 tyg.... ![]() Nio to narazie tyle....ide nadrabiac jakos strony.....ufff ciekawe kiedy skoncze heheh... buziaczki ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- jak narazie do 50 strony doszla..... ![]() jutro dalsza czesc buzka... dobrnaocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
BAN stały
|
alkamor
![]() Jagoda ![]() ja netu nie miałam bo burza, dzisiaj w pracy sajgon ![]() a tak wszystko chyba oki... poza tym, że tęsknie.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu żałujesz?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
Motylicaja witaj
![]() ![]() ![]() gdzie ta Syla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Zakorzenienie
|
Blondi no zmieniasz szybko zdanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
Tylko, ze moze Ci ta laska dac negatywa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.