![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fenomen Angel
Jechalam kiedys pociagiem z bardzo zadbana kobieta. Pachniala intensywnie i przepieknie. Nie wytrzymalam- spytalam. ANGEL.
I jesli na wiekszosci z was Angel pachnie tak jak pachnial na niej, czekolada, jakimis kadzidlami, sliwka (!!!) (bo tak ten zapach wtedy odebralam) to rozumiem w pelni zachwyt nad nim. To byl piekny, goracy zapach, slodki i intrygujacy. Powalacz. Ale na mnie Angel pachnie jakby ktos do tego wszystkiego dolal starej wody z wazonu, kwasny aromat gnijacyh lodyg...takie opinie znacie pewnie na pamiec....ale ten CHLOD. Piwniczne zimno i zapach rozkladajacej sie ziemi. Zimno Zimno i jeszcze raz zimno. Slodycz absolutna- ale bez ciepla. A moze moje skojarzenia z Angelem to dwulicowosc, wyrachowanie, chlod emocjonalny. Mowie Angel, mysle: okrutna matka, ktos wyglada jakby mial nature aniola a w srodku zamiast serca ma krysztalek lodu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
BAN stały
|
przyzlam i dzisiaj robka Angel nie pachnie tylko cuchnie za ciezki na alto, duzo bardziej m isie Mania podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Ohhh coś ten Angel ma w sobie, że wywołuje tyle "krzyku" wokół siebie. Jakiś miesiąc temu poczułam, że muszę zdobyć jego próbkę, udałam się do Sephory... przeleżała tydzień nie ruszana... bałam sie jej... a testować uwielbiam
![]() po 15 minutach wróciłam i czułam przyjemny zapach, wącham wącham... Tak, to ja pachne tak cudownie. Wróciłam do półki z próbkami, patrze a tutaj Angel... i pokochałam... kupiłam nawet flakon! Angel to taki bandzior ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() A mnie Angel się podoba- i na kimś i na mnie ![]()
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Nioch nioch nioch
![]() __________ Ja się długo Angelowi opierałam, aż w końcu musiałam się poddać, co zresztą już w tym wątku gdzieś pisałam. Teraz jednak poznałam Violette, Le Lys i Peony. I tak jak klasyk czasem wali mnie piąchą po łbie, tak ogródki zawsze są urocze i dużo bardziej ludziowe. ![]() Jestem oczarowana. ![]() Przede mną jeszcze La Rose, muszę dorwać i poznać, koniecznie. Nie bardzo tylko rozumiem, czemu nie mają swojego zbiorowego, ogródkowego wątku. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-10-31 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
To ja :)
|
Slyszalam, ze mozna kupic buteleczke Angela,, tzw. refill, do dolewania orginalnych perfum. Wiecie moze, czy nalewaja rowniez do zwyklych atomizerow? Czy tylko do firmowych? Bo taki orginalny refill ma powazne wady w cenie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
pierwsze moje "spotkanie" z Angel - "Ale smierdzi!" ale wyszlam z Sephory, zapach troszke zelzal, powachalam i padlam z uwielbienia
![]() jedyna wada - za wysoka cena ![]()
![]() |
#250 |
Konto usunięte
|
Mnie obrzydziła ten zapach kumpela [dawna] ,która oblewała się nim.. Duża dawka Angela to zabójstwo dla nosa .
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
To i ja się wypowiem o tym Aniele nie do zapomnienia
![]() Najsampierw był totalny zachłyst i euforia zbliżona do tej dziecięcej, czegoś takiego jeszcze nam nie podano do stołu ![]() Potem przyszedł maksymalny przesyt, nawet zakwalifikowanie do kategorii "zapachu - obciachu" i "króla bazarkowych stoisk". Anioł z trzaskiem upadł z piedestału na który wcześniej go z czcią dla (prawie) doskonałości wyniosłam. Smutne, ale nader częste ![]() A teraz... Hm, może nawet i bym zakupiła jakąś piękną jak marzenie 15-tkę w formie gwiazdki.... ![]() I mam pytanie, czy Angel Etoile Seduisante (bo tak nazywa się gwiazdka 15 ml na all) to to samo co Angel?
![]() |
![]() |
#252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.aufeminin.com/mag/beaute/d1037/c29010.html To jest to klasyczny angel (sama mam właśnie taką zgrabną 15). Natomiast na tej aukcji na All (chyba o tą chodzi, tak?) http://www.allegro.pl/item713842621_...ante_15ml.html na zdjęciach jest wersja sunessence a nie klasyk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Epopei nt Angela na pewno nie napisze, powtarzać się po Wizażankach też nie będę, bo wszystko chyba zostało już na jego temat wypowiedziane, powiem tylko tyle, że bez Angela nie widzę już mojej półki z perfumami
![]()
![]() |
#254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ta wersja Sunessence jest podobna do klasyka?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Mój pierwszy nadgarstkowy test Angela (bo papierkowe mnie odrzucały) spotkał się ze zdzwieniem i uznaniem zarazem. Gorąca roztopiona czekoladowo-cukrowa masa i pomiędzy tym jakas świeżość. Próbke posiadłam, odlewkę też, ale jakoś boję się jej użyć całodniowo. Boję sie pokochać i boję się zniechęcić. Dlatego czeka, bo póki co to albo za ciepło, albo za ciężki dzien mnie czeka, albo boli głowa, brzuch itp. No i TŻ-ta nie chce droczyć, bo jego odrzuca od wszytkich słodziaków, poza Niną, takie mam wrażenie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#256 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A "piętnastka" jest super - idealna do torebki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
Na razie jestem wśród tych nierozumiejących zachwytów nad Angelem.
Na razie czuję w nim nutę odstręczającą. Może kiedyś...........
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
Angel dziwny jest, kiedyś nie wyobrażałam sobie noszenia go, a teraz
![]() A tak przy okazji, czy któraś z was już testowała nową limitowankę Aniołka - Angel Liqueur de Parfum. Ciekawa jestem jak wpłynęło na niego leżakowanie w beczce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Angel jest aktualnie w mojej Wielkiej Trójce (obok Ange ou Demon i Avignon
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#263 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Stałam się w końcu posiadaczką ekskluzywnego kremu Angela w magicznym słoiczku
![]() Krem jest z nowej linii. Słoik po wyciągnięciu go z opakowania zaskakuje swoja wielkością jak i urzeka swoim czarem ![]() ![]() Sam krem ma jedwabista konsystencję idealnie współgrającą z perfumami. Na skórze trzyma się calutki dzień dzięki IDS - Intense Diffusion System. Chyba bardziej już zabujać się w Angelu nie można ![]() ![]()
![]() |
#264 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
zdjęcia
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-06-15 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzięki Corii za opis. Teraz to już przepadłam ![]() ![]() Co do flaszki 100ml to podoba mi się nawet bardziej niż gwiazdki 25ml. Edit. Aaaa źle przeczytałam - brokat jest zatopiony w słoju, nie w kremie, tak? To już wszystko gra ![]() Edytowane przez soulie Czas edycji: 2009-09-02 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, brokat zatopiony w słoiku ![]() ![]() Wiesz, przyznam Ci się w tajemnicy, że ja się nawet obraziłam na ten prezent, że to nie Hypnotic Posion Diora, które mi ostatnio łażą po głowie ZALEDWIE krem Angel ![]() ![]() Ja mam gwiazdkę 15 ml i niezbyt mi się ona podoba, mam też 25 ml ten trzeci falkon , ale najbardziej mnie urzekła właśnie ta wysmukła gwiazda i na tą setkę poluję ![]()
![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
Na mnie niestety śmierdzi miodem... Nienawidzę miodu więc możecie sobie wyobrazić jak leciałam do domu i szorowałam nadgarstek... Nie czułam żadnej słodyczy, wanilii, tylko zapach takich starych, ruskich perfum i MIÓD
![]() Ale to widać taka skóra, moja koleżanka się nim zlewa, też mi się nie podoba ale miodowej woni nie wyczuwam.
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja własnie miód uwielbiam i ta nuta w Angelu mnie zniewala ![]() ![]() Mam chyba to szczęście, że żadnych trupków i piwnic nie czuję ![]() Corii - gratuleję, śliczne pudełeczko ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-09-03 o 07:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
jak i moja gwiazdka 25 ml
![]() chcę 2 próbki wykończyć zanim je otworzę i zaczną wietrzeć ![]() Ogólnie doszłam do wniosku, że najbardziej ten Angelowy chłód pasowałby mi do anielskiej, posągowej piękności ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-09-04 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.