![]() |
#691 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koziorożcowe pogaduszki po raz 8 :)
Puchatkowo obyśmy klikały do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej
![]() Na mnie też już czas bo pewnie mi Konradek zrobi ranną pobódkę ( dziś o 4.30 zaczął dzień ![]() dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaa telefon mi sie zepsuł :/
Rozglądam sie za jakimś nowym.... tylko wszystkie tel jakie mi się podobają kosztują 1000zł :/
#693 |
Zakorzenienie
|
ja jestem tylko mam dola ostatnio , znow czekamy na wyniki szukania pracy przez TZ (na za rok) i juz mam dosc ,chce zeby cos dostal , wykancza mnie to psychicznie
i jeszcze sie kluce z rodzicami ![]() i jeszcze tesciowa........ Sas tez mam taki problem z telefonami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() archi mam nadzieję, że wszystko Ci się jakoś poukłada tam. Wiadomo tak na odległość czasem jest się ciężko dogadać ![]() ![]() sas 1000zł strasznie duża kasa - chyba bym nie dała takiej za telefon ![]() Zmykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie? ![]() ![]() a za 2,5 miesiaca bede w Polsce hura hura ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 | ||||
AGA :)
|
dopiero będę dzownić :/ w poznaniu nie napisali dokładnego terminu dostarczenia dokumentów, ogólnie do końca września, no ale to chyba na dodatkowy nabór.
A dodzwonienie tam graniczy z cudem :/ dobrze, że o Wrocław nie muszę się martwić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a i niektóre zaczeły pracę i tj napisała puchatka nie mają czasu na brykanie po nocach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wolne dziś ![]() jak za starych, dobrych, leniwych czasów leżę jeszcze łóżku i się byczę. Tęskniłam za tym ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie kłóć się tyle ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No poprostu będziesz tu studiować ![]() Cytat:
![]() Ja się melduję oczywiście szykując się do pracy ![]() dzisiaj znowu do 21 ![]() byle do piątku... byle do piątku... Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2009-08-17 o 10:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
|
Madziu miłej pracy
![]() od jutra do Ciebie dołączam ![]() Zaraz mnie chyba coś trafi! od samego rana dzownię do tego Poznania, milion numerów telefonów, ale oczywiście nikt nie odbiera ![]()
![]() |
#699 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja bratowa ma od roku iphona ( kupiła za 1 zł ) i najchętniej by go o ściane ..... Ja z telefonu tylko dzwonię no i smsy piszę, ewentualnie czasem fotke cykne ![]() Aguś bycz się słodko Madziaczku do 21 oj biedactwo ![]() jesteśmy po szczepieniu, synek był twardy ![]() Piję kawkę i ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | ||
Zakorzenienie
|
No właśnie jak wczoraj pisałam dziś od rana mieliśmy trochę latania, ale udało się sprawy załatwić pomyślnie
![]() ![]() Bardzo fajnie, że to już tylko 2,5miesiąca zostało ![]() Cytat:
![]() Co do nieodbieranych telefonów to doskonale wiem jak od tego może człowieka szlag trafić ![]() Cytat:
![]() Leniuchuj Alicjo póki możesz ![]() ![]() Ja jestem teraz jakaś pełna energii, więc się zabieram za porządki póki mi zapał nie minie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#701 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Synus dzielny chlopak jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
witajcie!
Przepraszam, że się z wam nie pozegnałam... w piątek wróciliśmy do domu później niż myślałam i nie odpalałam już kompa. No a teraz piszę z nad morza. Dojechaliśmy bez problemu, dom w którym mieszkamy jest bardzo ładny, pokoje bardzo dobrze wyposażone. No a właściciele mają 3 jamniki ![]() ![]() ![]() ![]() Piszę z laptopa TŻ, okropnie się pisze bleeeeee... Jak zwykle nie jestem w temacie, będę tu tylko wpadać i wypadać. Ciekawe jak tam Kode, pewnie opaliła się już na czekoladkę ![]() Znikam póki co, pozdrawiam Was bardzo serdecznie, tęsknię i przesyłam buziale ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
madziu pracusiu
![]() Sus buziaczki i uściski od nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
suuuuus
![]() ![]() zazdroszcze ![]() Koziolki ![]() pomozcie ![]() jakis czas temu ktos wklejal (chyba kodusia)zdjecia z bloga modowego jakiejs dziewczyny pisalam Wam,ze ona jest z Wro, bo poznalam po miejscach, w ktorych sie fotografuje ![]() i potzrebuje odnalezc tego bloga! weszlam na nasz modowy,ale jakos tam tego nie moge znalezc ![]() Moze Wy macie gdzies zapisany jej blog? proszeeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 | ||||
|
Cytat:
Nie ! ![]() przez caluśki dzien wisiałam na telefonie ![]() jeśli do jutra nie dostanę informacji na skrzynkę w ich systemie rekrutacji to napiszę meila, bo naprawdę zaczynam się denerwowac :/ Cytat:
Osz ty wypluj to !! wolałabym się dostać wszędzie, żeby mieć wybór ![]() ![]() Zuch chłopak !! Cytat:
Sus, super, że Wam się podoba !! ![]() Oby pogoda dopisała ! a na razie się na to zanosi ![]() Odpoczywajcie i bawcie się dobrze !!! ![]() Cytat:
jeśli dobrze pamiętam to była to krótko ścięta blondynka? zaraz poszukam bo coś mi się kojarzy, ale nie jestem pewna ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- http://wposzukiwaniuutraconegostylu.blogspot.com/ myślałam, że to ta, ale chyba jednak nie :/ ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- madziu to chyba jednak ona? ? ![]() poznałam po butach ![]() http://wposzukiwaniuutraconegostylu....&max-results=7
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2009-08-17 o 17:45 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
agus to ona
![]() dziekuje ![]() A Ty nie masz co wybierac, tylko studiujesz we Wroclawiu i koniec! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Te życzenia wręcz pochłonęłam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Susanna, super ![]() Czekam na ważnego maila..ciekawe kiedy się doczekam.. W końcu się schłodziło i już mi lepiej. Co porabiacie Koźliczki? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobrze że istnieje bo nawet Sus może przesłać urlopowe słowo ![]() Ciesze się że wam się kwatera podoba i żeby tylko wam pogoda do końca dopisała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
|
Nie ma za co ![]() Cytat:
![]() oo, ale by było super ! ![]() Ależ to cicho. Zmykam, jutro pobudka o 5.20 ![]() dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- oo Alicjo witaj wieczorową porą ![]() mały już śpi?
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z pracy...
i zastanawiam się co jutro na siebie założyć, bo po pracy (mam na rano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jaki nastrój odrazu masz dobry ![]() Pocżątek ![]() ale będzie faaaajnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | ||
Zakorzenienie
|
Kozice mamy gorące pozdrowienia z gorącej Chorwacji od gorącej (to już mój dopisek
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aguś to nieludzka pora ![]() Cytat:
![]() Dobranoc Wam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
|
Madziu najpierw muszę się tam dostać
![]() Zazdroszczę zakupów, daaaawno nie byłam i narazie się nie zanosi, musze najpierw znosić to co mam ![]() Nie chce mi się spać :/ a jutro pewnie nie będę mogła wstać :/
![]() |
#713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc puszku To już masz załatwione ![]() ![]() Ja też zmykam ![]() Dooobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
|
Pierwsza?!
Nie wierzę ! ![]() Dzien dobry ![]()
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() sluchajcie co sie dzieje jak sie nie odbieze poleconego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() archi chodzi o polecony do Polski czy tam do Ciebie? U nas jest tak, że zawsze może Ci go odebrać na poczcie ktoś, kto jest zameldowany pod tym samym adresem co Ty, ale nie wiem czy to Ci coś da? Ogólnie u nas w Polsce jak nie odbierzesz poleconego (bo rozumiem, że awizo dostałaś tak?) to czeka na poczcie 2tyg taka przesyłka, a później jest zwracana do nadawcy. Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2009-08-18 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do Polski tak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
|
archi tj pisze puchatka, po iluś tam dniach będzie kolejne awizo
potem wróci do adresata, i jesli dobrze pamiętam to będzie uznawane za dostarczone. chyba. sprawdze pozniej w kpa, bo jednak dawno sie tego uczyłam i z głowy wylatuje. ja oczywiscie od rana mam nerwówke. zanim sie dostane na te studia to mnie chyba coś trafi ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- archi tj mówiłam uznaje sie za doręczone. Po nowelizacji, zgodnie z art. 44 § 1 KPA w razie niemożności doręczenia pisma w sposób określony w art. 42 lub 43 KPA w przypadku doręczania pisma przez pocztę, przechowuje ona pismo przez okres 14 dni w swojej placówce pocztowej, natomiast w przypadku doręczania pisma przez pracownika urzędu gminy (miasta) lub upoważnioną osobę lub organ, pismo składa się na okres 14 dni w urzędzie właściwej gminy (miasta). Przy czym zawiadomienie o pozostawieniu pisma wraz z informacją o możliwości jego odbioru w terminie siedmiu dni, licząc od dnia pozostawienia zawiadomienia w miejscu określonym w § 1, umieszcza się w oddawczej skrzynce pocztowej lub, gdy nie jest to możliwe, na drzwiach mieszkania adresata, jego biura lub innego pomieszczenia, w którym adresat wykonuje swoje czynności zawodowe, bądź w widocznym miejscu przy wejściu na posesję adresata. Ponadto, w przypadku niepodjęcia przesyłki w terminie 7 dni od dnia pozostawienia zawiadomienia, pozostawia się powtórne zawiadomienie o możliwości odbioru przesyłki w terminie nie dłuższym niż 14 dni od daty pierwszego zawiadomienia. Doręczenie uważa się za dokonane z upływem ostatniego dnia okresu, o którym mowa w § 1, a pismo pozostawia się w aktach sprawy. ale baba na poczcie wredna swoją drogą. u nas też taka jest, inne wydają bez problemu ale jak się trafi na ta zołzę to koniec. ja zawsze daje mamie dowód a czasami nawet upowaznienie piszę :/
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2009-08-18 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Jak mogą je uznać za doręczone jak nie doręczone bo archi go nie odebrała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zadomowienie
|
Witam!!!! Jestem z 8mego stycznia i melduję sie na stanowisku ![]() Buziaki dla wszystkich Koziorożców ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.