|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() ![]() ![]() w tej temperaturze to mialaś pracę i saunę w jednym. współczuję normalnie zakochałam się w Filipku
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Jest olbrzymia ropucha więc czemu nie koniczka polna
Cytat:
![]() Wiesz, photoshop, Twoje zdjęcie i fotomontaż ![]() |
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety photoshopem posługiwać się nie potrafię więc "live" musi to być
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
No patrz, jak ta praca służe mojemu zdrowiu
![]() Cytat:
A tak w ogóle to fajnie byłoby się spotkać Ja tu kombinuje coś z Milką ale teraz wyjechała na 2 tygodnie więc dopiero po jej powrocie ![]() O, Seks się zaczyna ![]() Strasznie dawno nie oglądałam
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz - zdrowe i jeszcze Ci za to płacą ![]() Cytat:
Fajnie byłoby sie zobaczyć
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj podejżewam, że ciężko będzie ale może jak się dobrze pokombinuje... ![]() oglądaj, oglądaj, nie przeszkadzam. do jutra |
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Do jutra
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam o 6.45... masakra... chociaż to i tak pół godziny później niż normalnie wstaję bo od brata mam bliżej do pracy ![]() Dziadek mnie rozwalił - przylazł do mojego pokoju o 6, obudził mnie i pyta się na którą idę do pracy - myślałam, że go normalnie Prawie godzina snu Po pracy jedziemy z TZ'em do mieszkania, żeby posprzatać, możecie sobie wyobrazić jak mi się strasznie chce po 8 godzinach w pracy szaleć ze szczotką i z mopem... a syf jest tam straszny - gładzie, zrywanie tynku itd, ze 2 dni nam zejdzie ![]() Tak więc nie wiem po co włosy umyłam, bo po dzisiaj znowu będą do mycia ale nie mogłam pokazać się dziś w pracy we włosach "po Filipie" ![]() Miłego dnia i "do zobaczenia" wieczorkiem
|
|
|
|
#160 |
|
BAN stały
Lokalizacja: Wysyłam zaproszenia do *******.com - genialne nagrody.Pisać pw ze swoim mailem
|
Witam
Dopiero teraz zauważyłam V część i pzyszłam szybciutko sie przywitać |
|
|
|
#161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
oj calutki weekend mnie nie było i widzę że dużo ,mnie ominęło. Przeczytałam wszystko co do dziś napisałyście więc jestem mniej więcej na bieżąco. Witam w ten jakże przez wszystkich uwielbiany poniedziałek
|
|
|
|
#163 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najgorsze są początki bo jeżeli nic nie masz załatwinego, pracy itp. to trzeba sie nachodzić i nazałatwiać, czasami aż już masz dość. ale trzeba wziąć się w garść i oby załapać sie do jakiejś robotki to póżniej już z górki także jak bedziesz miała okazję wyjechać to korzystaj ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
ale horrorki jak najbardziej lubie tez trillery, albo sensacja lub kryminał z wątkiem historycznym. ostatnio czytałam Tajemnicę 13 apostoła, nawet fajna książeczka
|
||
|
|
|
#164 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie
![]() To mój pierwszy post na wizażu po wczorajszej rejestracji. Od dawna mam hopla na punkcie włosów, strasznie je zniszczyłam przez codzienne prostowanie,mimo stosowania środków ochronnych. Przetestowałam ich wiele i zdecydowanie najbardziej polecam spray wella flat iron. Cena przystępna niecałe 40 zł. Po kilku latach codziennego prostowania od początku czerwca nawet nie dotytkam prostownicy Włosy zdecydowanie odżyły. Postanowiłam, że prostowanie teraz tylko na specjalne okazje ![]() W czerwcu ściełam włosy, obecnie sięgają do łopatek(tzn te najdłuższe pasma, bo mam pocieniowane) Hmm chcialabym mieć do lokci, ale przeraża mnie ile trzeba czekać, a z natury niecierpliwa jestem ![]() Przejrzałam ten wątek i podobnie jak wiele z was używam WAXA i jestem z niego bardzo zadowolona. O produktach Stapiz jeszcze nie słyszałam, ale koniecznie wypróbuję po przeczytaniu waszych pozytywnych opinii. Od 2 miesięcy stosuję maseczkę wella power na przemian z maseczką wella hydro(raz w tygodniu każda) P myciu wcieram we włosy jedwab biosilk, uwilelbiam go. Aby włosy się nie elektryzowały i nie łamały ponoć pomocne jest używanie naturalnej drewnanej szczotki, używam, ale czy jest różnica nie jestem w stanie stwierdzić ![]() Z naturalnych sposobów lubię płukać włosy korą dębu, lekko je przyciemnia i odżywia. Próbowałam maseczki z jajka, midou i oliwy, ale zapach jajka zdecydowanie mnie odrzuca. Sposób odżywiania też ma ogromny wpływ na stan naszych włosów. Moja koleznka kończąca w przyszlym rou medycynę wcina pestki dyni , słonecznika i różne warzywka. Mówi, że powinno się slodycze ograniczyć nie tylko ze względu na włosy, ale i cerę, ale ja nie potrafię niestety ![]() Z witaminek wspomagających piję revalid plus kwas foliowy(też korzytnie działa na wloski) oraz witaminy z grupy B. Kurcze trochę się rozpisałam, jak na pierwszy raz. Pozdrawiam Was serdecznie i do usłyszenia |
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Hej Anusiak1988
no faktycznie sie rozpisałas ale to dobrze przynajmniej mozna zadac pare pytan . a powiedz mi czy po użyciu WAXA nie masz problemów z rozczesywaniem?? chyba że używasz jeszcze czegoś po waxie??
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie wymiecione
jeszcze odwiedził nas brat mojego TŻ i dobił sprawę
|
|
|
|
#169 |
|
Przyczajenie
|
Ad krokodylek04:
Na początku miałam problemy z rozczesaniem włosów po waxie i fryzjerka doradziła mi, że po spłukaniu waxa chiwlę odczekać i popsikać włosy jakąś odżywką w sprayu poleciła garnier fructis i jedwab w płynie joanny. Osobiście wcieram we włosy po waxie profisilki, albo jedwab w plynie z joanny, ta odżywka z fructisa średnio mi slużyła. A Ty nakładasz coś na włosy po WAXIE? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może spróbuje z jedwabiem bo mam jeszcze pół opakowania Waxu i trzeba to wykorzystac dzieki za podpowiedz
|
|
|
|
|
#171 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Chce ktos fytyrytke z sosem czosnkowym ?
Kupiłam dzis waxa, mialam zmienic na cos innego, ale po waxie widze jak włoski szybciej rosną a ja chce juz długie miec Ja po waxie nie uzytwam nic juz, za ciezko by moim włoskom było. |
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a tak a propo Waxa - używałyście kiedyś jakiegoś szamponu tej marki? Myślałam, żeby kupić sobie ten z serii do suchych albo latte...
Może macie jakieś doświadczenia?
|
|
|
|
#173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tylko te cienki![]() jestem wkurzona czytam te głupoty żeby czesać się grzebieniami z kosci i skorupy żółwia, przeciez te zwierzęta pod ochroną są i nigdzie już takich grzebieni nie ma buu a musze kupic sobie grzebien i mysle nad drewnianym, wy czeszecie się drewnianymi? gdzie moge taki drewniany kupic bo na all tez nie ma;/ ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Przyczajenie
|
Drewniany grzebień dostaniesz w sephorze, można też zapytać w rossmanie
![]() Na allegro też są dostępne: http://allegro.pl/item716606717_chin...a.html#gallery http://allegro.pl/item716613442_grze...y.html#gallery
Edytowane przez anusiak1988 Czas edycji: 2009-08-17 o 20:37 |
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę, ja chcę!
Z sosem czosnkowym zawsze i wszędzie - tylko potem TŻ nie chce się ze mną całować ![]() Masochistka jakaś czy co? ![]() Wróciliśmy ze sprzatania - taki syf, że ło matko Posprzataliśmy z grubsza podłogę w pokojach, tzn zamiecione i wytarte na mokro bo żeby tam było czysto po po jednym pociągnięciu mopem trzeba byłoby wodę zmieniać ![]() Włosy mam całe białe od pyłu - myłam dzisiaj i znowu muszę umyć bo nie pokażę się tak jutro w pracy ![]() Aha, praca fizyczna wzmaga apetyt, tak że jak wróciliśmy znowu byłam głodna, więc wzięlismy chińszczyznę na wynos - ja jak zwykle kurczaka gonbao - "głąbało" jak to mówi mój TZ
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#179 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
![]() Jest tu jakas wlosomaniaczka ze stolicy? Joli zagląda? |
|
|
|
|
#180 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Czytałaś może coś Grzędowicza? Masakra A z lżejszej literatury to Pilipiuka, właśnie dorwałam "Kuzynki" i "Księżniczkę", lajtowe i bardzo przyjemne w odbiorze Cytat:
I od razu polecam forum fryzjerskie, tam właściwie jest miejsce na dyskusje o pielęgnacji itp., bo tutaj to mamy dział na plotki i lepsze poznawanie ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj tylko pierożki ruskie, ale TŻ tak wspaniale je podsmażył ![]() Hehehe, tych cienkich to ja też nie boję ![]() Gorzej z krzyżakami Cytat:
![]() Drewniany wystarczy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

więc "live" musi to być 

Prawie godzina snu

Posprzataliśmy z grubsza podłogę w pokojach, tzn zamiecione i wytarte na mokro bo żeby tam było czysto po po jednym pociągnięciu mopem trzeba byłoby wodę zmieniać