![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() ![]() ![]() w tej temperaturze to mialaś pracę i saunę w jednym. współczuję ![]() normalnie zakochałam się w Filipku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Jest olbrzymia ropucha więc czemu nie koniczka polna
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz, photoshop, Twoje zdjęcie i fotomontaż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety photoshopem posługiwać się nie potrafię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
No patrz, jak ta praca służe mojemu zdrowiu
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to fajnie byłoby się spotkać ![]() Ja tu kombinuje coś z Milką ale teraz wyjechała na 2 tygodnie więc dopiero po jej powrocie ![]() O, Seks się zaczyna ![]() Strasznie dawno nie oglądałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
no widzisz - zdrowe i jeszcze Ci za to płacą ![]() ![]() Cytat:
Fajnie byłoby sie zobaczyć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj podejżewam, że ciężko będzie ale może jak się dobrze pokombinuje... ![]() oglądaj, oglądaj, nie przeszkadzam. do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam o 6.45... masakra... chociaż to i tak pół godziny później niż normalnie wstaję bo od brata mam bliżej do pracy ![]() Dziadek mnie rozwalił - przylazł do mojego pokoju o 6, obudził mnie i pyta się na którą idę do pracy - myślałam, że go normalnie ![]() ![]() Po pracy jedziemy z TZ'em do mieszkania, żeby posprzatać, możecie sobie wyobrazić jak mi się strasznie chce po 8 godzinach w pracy szaleć ze szczotką i z mopem... a syf jest tam straszny - gładzie, zrywanie tynku itd, ze 2 dni nam zejdzie ![]() Tak więc nie wiem po co włosy umyłam, bo po dzisiaj znowu będą do mycia ale nie mogłam pokazać się dziś w pracy we włosach "po Filipie" ![]() Miłego dnia i "do zobaczenia" wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
BAN stały
Lokalizacja: Wysyłam zaproszenia do *******.com - genialne nagrody.Pisać pw ze swoim mailem
|
Witam
Dopiero teraz zauważyłam V część i pzyszłam szybciutko sie przywitać |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
oj calutki weekend mnie nie było i widzę że dużo ,mnie ominęło. Przeczytałam wszystko co do dziś napisałyście więc jestem mniej więcej na bieżąco. Witam w ten jakże przez wszystkich uwielbiany poniedziałek
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich serdecznie
![]() To mój pierwszy post na wizażu po wczorajszej rejestracji. Od dawna mam hopla na punkcie włosów, strasznie je zniszczyłam przez codzienne prostowanie,mimo stosowania środków ochronnych. Przetestowałam ich wiele i zdecydowanie najbardziej polecam spray wella flat iron. Cena przystępna niecałe 40 zł. Po kilku latach codziennego prostowania od początku czerwca nawet nie dotytkam prostownicy ![]() ![]() W czerwcu ściełam włosy, obecnie sięgają do łopatek(tzn te najdłuższe pasma, bo mam pocieniowane) Hmm chcialabym mieć do lokci, ale przeraża mnie ile trzeba czekać, a z natury niecierpliwa jestem ![]() Przejrzałam ten wątek i podobnie jak wiele z was używam WAXA i jestem z niego bardzo zadowolona. O produktach Stapiz jeszcze nie słyszałam, ale koniecznie wypróbuję po przeczytaniu waszych pozytywnych opinii. Od 2 miesięcy stosuję maseczkę wella power na przemian z maseczką wella hydro(raz w tygodniu każda) P myciu wcieram we włosy jedwab biosilk, uwilelbiam go. Aby włosy się nie elektryzowały i nie łamały ponoć pomocne jest używanie naturalnej drewnanej szczotki, używam, ale czy jest różnica nie jestem w stanie stwierdzić ![]() Z naturalnych sposobów lubię płukać włosy korą dębu, lekko je przyciemnia i odżywia. Próbowałam maseczki z jajka, midou i oliwy, ale zapach jajka zdecydowanie mnie odrzuca. Sposób odżywiania też ma ogromny wpływ na stan naszych włosów. Moja koleznka kończąca w przyszlym rou medycynę wcina pestki dyni , słonecznika i różne warzywka. Mówi, że powinno się slodycze ograniczyć nie tylko ze względu na włosy, ale i cerę, ale ja nie potrafię niestety ![]() ![]() Z witaminek wspomagających piję revalid plus kwas foliowy(też korzytnie działa na wloski) oraz witaminy z grupy B. Kurcze trochę się rozpisałam, jak na pierwszy raz. Pozdrawiam Was serdecznie i do usłyszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Hej Anusiak1988
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
wszystkie wymiecione
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Przyczajenie
|
Ad krokodylek04:
Na początku miałam problemy z rozczesaniem włosów po waxie i fryzjerka doradziła mi, że po spłukaniu waxa chiwlę odczekać i popsikać włosy jakąś odżywką w sprayu poleciła garnier fructis i jedwab w płynie joanny. Osobiście wcieram we włosy po waxie profisilki, albo jedwab w plynie z joanny, ta odżywka z fructisa średnio mi slużyła. A Ty nakładasz coś na włosy po WAXIE? |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Chce ktos fytyrytke z sosem czosnkowym ?
![]() Kupiłam dzis waxa, mialam zmienic na cos innego, ale po waxie widze jak włoski szybciej rosną a ja chce juz długie miec ![]() Ja po waxie nie uzytwam nic juz, za ciezko by moim włoskom było. |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a tak a propo Waxa - używałyście kiedyś jakiegoś szamponu tej marki? Myślałam, żeby kupić sobie ten z serii do suchych albo latte...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jestem wkurzona czytam te głupoty żeby czesać się grzebieniami z kosci i skorupy żółwia, przeciez te zwierzęta pod ochroną są i nigdzie już takich grzebieni nie ma buu a musze kupic sobie grzebien i mysle nad drewnianym, wy czeszecie się drewnianymi? gdzie moge taki drewniany kupic bo na all tez nie ma;/ ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Przyczajenie
|
Drewniany grzebień dostaniesz w sephorze, można też zapytać w rossmanie
![]() Na allegro też są dostępne: http://allegro.pl/item716606717_chin...a.html#gallery http://allegro.pl/item716613442_grze...y.html#gallery ![]() Edytowane przez anusiak1988 Czas edycji: 2009-08-17 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę, ja chcę!
![]() ![]() Masochistka jakaś czy co? ![]() ![]() Wróciliśmy ze sprzatania - taki syf, że ło matko ![]() ![]() Włosy mam całe białe od pyłu - myłam dzisiaj i znowu muszę umyć bo nie pokażę się tak jutro w pracy ![]() Aha, praca fizyczna wzmaga apetyt, tak że jak wróciliśmy znowu byłam głodna, więc wzięlismy chińszczyznę na wynos - ja jak zwykle kurczaka gonbao - "głąbało" jak to mówi mój TZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
![]() Jest tu jakas wlosomaniaczka ze stolicy? Joli zagląda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | ||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Czytałaś może coś Grzędowicza? Masakra ![]() A z lżejszej literatury to Pilipiuka, właśnie dorwałam "Kuzynki" i "Księżniczkę", lajtowe i bardzo przyjemne w odbiorze ![]() Cytat:
![]() I od razu polecam forum fryzjerskie, tam właściwie jest miejsce na dyskusje o pielęgnacji itp., bo tutaj to mamy dział na plotki i lepsze poznawanie ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj tylko pierożki ruskie, ale TŻ tak wspaniale je podsmażył ![]() Hehehe, tych cienkich to ja też nie boję ![]() Gorzej z krzyżakami ![]() Cytat:
![]() Drewniany wystarczy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.