Wirtualne przyjaciółki cz.III - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-17, 21:16   #421
czarnulkax
Zakorzenienie

Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
może, ale to metoda tez jakaś -zz matmy by chyba tez na skojarzeniach umiał? Bo ja np. kojarzylam zadania, pamiętałam które były podobne itp.
To było odnośnie historii

Cytat:
no i mu pokazałaś ale tak samo na technicznych studiach jak i na fp wymaganie 5 języków obcych jest przegięciem
No lekko Mało który z tych profesorków zna więcej niż angielski, bo jeden język musi znać, by dostać tytuł doktora.

Cytat:
no sporo... Kiedys nam profesor jeden powiedział, że gdybyśmy mieli przerobić wszystkie wymagane lektury z jednego semestru, powinniśmy czytac 500 stron dziennie
ja to i tak czytam małą część tego co powinnam -czytam co najważniejsze moim zdaniem, przypominam lektury z liceum z danej epoki i te ktore sa na cwiczenia... A jak starcza czasu to biore sie za resztę (zwykle nie starcza ), ale jakos sobie radzę.
500? A gdzie czas na naukę na resztę przedmiotów?

Cytat:
ja też nie -ja nawet nie umiem ściągać. Poza tym wolę napisać 2 razy koło niż być złapana na ściaganiu i być potem przesladowana przez 2 lata za to przez wykładowcę
choć nauczycielka mi mówiła, ze wiele wiedzy zdobytej na studiach idzie na marne, bo w szkole sie juz tego nie stosuje ale i tak lepiej to wkuc niz sciagac
Tak jak w przypadku wielu kierunków. Co będziesz wykorzystywać zależy od przyszłej pracy, a wiadomo, że każdy pójdzie w inną stronę, bo możliwość po danym kierunku nie jest jedna.

Cytat:
mnie teraz lubią -ale jako farbowana blondi nie bylam zbyt lubiana i zauwazana zmieniłam kolor włosów na swoj naturalny w sumie i proszę
ale znam sporo przypadków, ze studentn nie jest lubiany ot tak
Byłaś farbowaną blondi?

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że mam jakieś tam stałe grono znajomych, na których mogę liczyć. Wprawdzie nie tutaj, a w domu, ale zawsze coś...

Chociaż tu mi przyjaciółki brakuje W ogóle jakiejkolwiek mi brakuje

I mam coś takiego w moim charakterze, że zawsze znajomi moich facetów mnie nie lubili... Odkąd mój TŻ zamieszkał ze mną, to już nie ma kontaktu z ludźmi, z którymi chodził do liceum i mieszkał przez 5 lat studiów...
Zawsze lepiej mieć małe grono przyjaciół, a prawdziwych, niż całą rzesze "prawdziwych"

Ale dziwnie... ciekawe dlaczego...

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 21:19   #422
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
Zawsze lepiej mieć małe grono przyjaciół, a prawdziwych, niż całą rzesze "prawdziwych"

Ale dziwnie... ciekawe dlaczego...
Bo im nie przypadłam do gustu Zresztą oni byli dziwni i w ogóle nie mieliśmy wspólnych tematów. TŻ sam się dziwi, jak on mógł tak długo z nimi wytrzymać i że szkoda, że się wcześniej od nich nie wyprowadził, bo miał ich dość...

Generalnie tak głupio trochę, bo przez pójście na studia z ekipą znajomych jakoś tak się nowych nie poznaje i potem takie sytuacje wychodzą. Ale co nas nie zabije, to nas wzmocni TŻ pracuje, ma z kim pogadać, w domu ma mnie... A jak pójdzie na kolejne studia, to pozna nowe osoby i będzie dobrze
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 21:32   #423
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Bo im nie przypadłam do gustu Zresztą oni byli dziwni i w ogóle nie mieliśmy wspólnych tematów. TŻ sam się dziwi, jak on mógł tak długo z nimi wytrzymać i że szkoda, że się wcześniej od nich nie wyprowadził, bo miał ich dość...

Generalnie tak głupio trochę, bo przez pójście na studia z ekipą znajomych jakoś tak się nowych nie poznaje i potem takie sytuacje wychodzą. Ale co nas nie zabije, to nas wzmocni TŻ pracuje, ma z kim pogadać, w domu ma mnie... A jak pójdzie na kolejne studia, to pozna nowe osoby i będzie dobrze
Iść na studia z grupą znajomych jest fajnie, bo tak raźniej. Oczywiście jeśli to zgrana i fajna grupa.

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-17, 21:36   #424
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Iść na studia z grupą znajomych jest fajnie, bo tak raźniej. Oczywiście jeśli to zgrana i fajna grupa.
Ja tam wolałam nowych ludzi poznawać, a nie kisić się w starym sosie
Stary 2009-08-17, 21:37   #425
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
500? A gdzie czas na naukę na resztę przedmiotów?
no właśnie a wiesz czemu tak jest? Bo kiedyś było tak, ze jeden semstr= jedna epoka literacka, a teraz? Ja mam w ciągu jednego semestru średniowiecze, renesans, barok i oświecenie, a w drugim romantyzm i pozytywizm przecież jak ja to powiedziałam mojej korepetytorce, która odwiedzam od czasu do czasu to taką minę zrobiła i sie pytała czy ja żartuję i to, co normalnie trawało cały tok studiów ja zrobie w 3 semestry głupota, prawda? i nam tną te listy, a i tak jest dużo, studentom przez nawał mieszają się pisarze z epokami, dzieła z ich twórcami... ja po takim maratonie dalej niewiele więcej umiem ponad to co wyciągnełam z licem ostatnio wiedza właśnie ze szkoły średniej uratowała mnie na egzaminie i mała podpowiedz pilnujacej nas wykładowczyni gdy profesor na chwile opuścił salę... Dostalismy takie pytanie, że kilka osób płakało, a cała sala miała taką minę a pytania były dwa i na oba trzeba było coś napisać.
Cytat:
Tak jak w przypadku wielu kierunków. Co będziesz wykorzystywać zależy od przyszłej pracy, a wiadomo, że każdy pójdzie w inną stronę, bo możliwość po danym kierunku nie jest jedna.
no wiadomo, ale wiesz, nauczycielstwo raczej przygotowuje do jednego zawodu tylko po prostu teraz już się nie uczy w szkole tego, co uczą na studiach. Kiedyś tego uczono, teraz już to niepotrzebna wiedza

Cytat:
Byłaś farbowaną blondi?
byłam ale nie byłam taką plastikową barbi -po prostu miałam platynowe włosy

Aparatka od 11.10.2014 (góra).
Dół od 11.04.2015.
kat123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 21:38   #426
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak dużo? Myślałam, że mniej troszkę Samochodem ze 3 godzinki pewnie.
Nie, on ma Ciebie piękną! Zresztą o mnie nie miałabyś się co martwić, nie odbijam facetów koleżankom
Zalezy tez jaka droga, teraz to nie wiem nawet czy do Wroclawia pojdziemy bo TŻ nie pracuje ja tez nie ale moze we wrzesniu jak pojde na staz to sobie pojedziemy albo za rok ale tyle to ja nie wytrzymam nie chce go naciagac bo jakbym pomarudzila to pewnie bysmy pojechali ale wiem ze z kasa krucho narazie u niego

W katowicach to jeszcze nie bylam tez bym z checia pojechala bo w koncu jak mi sie zachce to sama wsiade i pojade do Ciebie

Taka zolza przyjaciolka to skarb

Cytat:
Nikt Choć to nie łatwo czasem ukryć
Chyba nigdy nie da się zrobić tak, by wszyscy cie lubili.
Hahaha niby dlaczego? Przecież mówiłam, że jestem zołza Nieraz okropna
Ciekawa jak ta Twoja okropnosc wyglada?
Musisz sie maskowac

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 21:38   #427
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam wolałam nowych ludzi poznawać, a nie kisić się w starym sosie
No jeśli to byli tacy, że określasz ich "kisić się w starym sosie" to się nie dziwię, że wolisz nowych poznawać. Ale jeśli to byli wartościowi ludzie? Po co wtedy zmieniać otoczenie znajomych?

♥♥♥
Narzeczonka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-17, 21:42   #428
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
No jeśli to byli tacy, że określasz ich "kisić się w starym sosie" to się nie dziwię, że wolisz nowych poznawać. Ale jeśli to byli wartościowi ludzie? Po co wtedy zmieniać otoczenie znajomych?
Ja w liceum nie miałam wartościowych ludzi... Akurat klasę miałam wybitnie nieudaną :P
Stary 2009-08-17, 21:45   #429
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie a wiesz czemu tak jest? Bo kiedyś było tak, ze jeden semstr= jedna epoka literacka, a teraz? Ja mam w ciągu jednego semestru średniowiecze, renesans, barok i oświecenie, a w drugim romantyzm i pozytywizm przecież jak ja to powiedziałam mojej korepetytorce, która odwiedzam od czasu do czasu to taką minę zrobiła i sie pytała czy ja żartuję i to, co normalnie trawało cały tok studiów ja zrobie w 3 semestry głupota, prawda? i nam tną te listy, a i tak jest dużo, studentom przez nawał mieszają się pisarze z epokami, dzieła z ich twórcami... ja po takim maratonie dalej niewiele więcej umiem ponad to co wyciągnełam z licem ostatnio wiedza właśnie ze szkoły średniej uratowała mnie na egzaminie i mała podpowiedz pilnujacej nas wykładowczyni gdy profesor na chwile opuścił salę... Dostalismy takie pytanie, że kilka osób płakało, a cała sala miała taką minę a pytania były dwa i na oba trzeba było coś napisać.
Nie wiem, po co tak robią
Nam też tną program. W tym semestrze miałam przedmiot, na który jak przyszliśmy facet mówi, że do tej pory studenci przychodzili na niego po 3 semestrach innego (my byliśmy po 1. i w trakcie 2.sem tego przedmiotu) i znali podstawy programu, w którym mieliśmy pracować, a my nie mieliśmy o nim bladego pojęcia.

Cytat:
no wiadomo, ale wiesz, nauczycielstwo raczej przygotowuje do jednego zawodu tylko po prostu teraz już się nie uczy w szkole tego, co uczą na studiach. Kiedyś tego uczono, teraz już to niepotrzebna wiedza
Tylko możesz trafić do różnych szkół, gdzie będziesz inną wiedzę wykorzystywać (podstawówka, gimnazjum, szkoła średnia).

Cytat:
Trudno mi sobie Ciebie wyobrazić w takich blond

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-17, 21:47   #430
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mialam platyne kiedys ale dziewczyny powiedzialy ze w ciemnych mi ladniej wiec zostaje przy ciemnych

Stary 2009-08-17, 21:49   #431
201701300931
Konto usunięte

A ja miałam zawsze albo swój naturalny brąz albo czarne... Blond by mi nigdy nie złapał, a rozjaśniać włosów nie chciałam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-17, 21:50   #432
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość
Zalezy tez jaka droga, teraz to nie wiem nawet czy do Wroclawia pojdziemy bo TŻ nie pracuje ja tez nie ale moze we wrzesniu jak pojde na staz to sobie pojedziemy albo za rok ale tyle to ja nie wytrzymam nie chce go naciagac bo jakbym pomarudzila to pewnie bysmy pojechali ale wiem ze z kasa krucho narazie u niego

W katowicach to jeszcze nie bylam tez bym z checia pojechala bo w koncu jak mi sie zachce to sama wsiade i pojade do Ciebie
Do Wrocka to chyba jeszcze dalej macie? Ja mam w takim razie chyba do Wrocławia mniej więcej tyle co do Ciebie bym miała, bo też jakoś ponad 200 km.

Moim zdaniem tu nie ma co oglądać, ale oczywiście zapraszam! Kiedy tylko chcesz Kurcze do Krakowa miałabyś jeszcze dalej

Cytat:
Taka zolza przyjaciolka to skarb
Tak myślisz? Dla przyjaciół to aż taka zołzowata nie jestem Staram się

Cytat:
Ciekawa jak ta Twoja okropnosc wyglada?
Musisz sie maskowac
Nie chcesz wiedzieć, wierz mi

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Tez mialam platyne kiedys ale dziewczyny powiedzialy ze w ciemnych mi ladniej wiec zostaje przy ciemnych
Ja też tak uważam

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-17, 21:58   #433
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Do Wrocka to chyba jeszcze dalej macie? Ja mam w takim razie chyba do Wrocławia mniej więcej tyle co do Ciebie bym miała, bo też jakoś ponad 200 km.

Moim zdaniem tu nie ma co oglądać, ale oczywiście zapraszam! Kiedy tylko chcesz Kurcze do Krakowa miałabyś jeszcze dalej
Zamiast jechac do Wrocka zapraszam do mnie
Oj do krakowa tez bym z checia pojechala....
Zaproszenie mam to moge jechac

Cytat:
Tak myślisz? Dla przyjaciół to aż taka zołzowata nie jestem Staram się
No pewnie starasz sie byc mniej....

Cytat:
Nie chcesz wiedzieć, wierz mi
Chce

Cytat:
Ja też tak uważam
I dlatego zostaje przy ciemnych a teraz mi kolor schodzi to jak wytrzymam to bede miala naturalny

Kochana dziekuje za mile slowa na nk

Edytowane przez wwweeerka
Czas edycji: 2009-08-17 o 21:59
Stary 2009-08-17, 22:05   #434
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, po co tak robią
Nam też tną program. W tym semestrze miałam przedmiot, na który jak przyszliśmy facet mówi, że do tej pory studenci przychodzili na niego po 3 semestrach innego (my byliśmy po 1. i w trakcie 2.sem tego przedmiotu) i znali podstawy programu, w którym mieliśmy pracować, a my nie mieliśmy o nim bladego pojęcia.

Tylko możesz trafić do różnych szkół, gdzie będziesz inną wiedzę wykorzystywać (podstawówka, gimnazjum, szkoła średnia).

Trudno mi sobie Ciebie wyobrazić w takich blond
my też mamy taki, który powinien byc realizowany dopiero po innym przedmiocie, a jest w trakcie... i często na jednym i drugim odkrywcze rzeczy wychodzą, albo wiadomości po prostu się powtarzają, bo z żeby zrealizować z jednego trzeba najpierw przytoczyć wiad z drugiego, co jest stratą czasu, bo potem na drugim mamy to samo zrobiliby tak jak trzeba i było by dobrze, ale nie -trzeba studentom komplikoważ życie albo mówią żebys przeczytali ten dzial z poetyki, bo inaczej nei zrozumiemy o czym mowa na teorii lit. i się okazuje że to 50 stron, a drugie 100 z samej teorii i siedzimy i placzemy nad tym

no tak, ale uwierz mi -nigdzie nie realizuje się 9 rożnych zupełnie typów narratowa

mówisz masz

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
ja też uważam, ze mi ładniej w ciemnych
Cytat:
A ja miałam zawsze albo swój naturalny brąz albo czarne... Blond by mi nigdy nie złapał, a rozjaśniać włosów nie chciałam...
metoda na blond to tylko rozjaśnianie, zwykła farba na ciemnych nigdy by nie chwyciła i masz rację -szkoda włosów.

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-08-17, 22:10   #435
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
mówisz masz
A ja?

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
ja też uważam, ze mi ładniej w ciemnych
I ladniej i nie ma tak szybko odrostow a jak sa to ich az tak nie widac

Cytat:
metoda na blond to tylko rozjaśnianie, zwykła farba na ciemnych nigdy by nie chwyciła i masz rację -szkoda włosów.
Moich tez by nie chwycila kolezanka chciala sobie zrobic na studiowke blond to jej wyszedl pomaranczowy i 3 razy w ciagu dnia farbowala
Ale szkoda wlosow na rozjasnianie wreszcie to zrozumialam lepiej pozno niz wcale

Znow grzmi Ide spac kochane
Bo "wizazowy spioch" wstaje jutro o 7

Edytowane przez wwweeerka
Czas edycji: 2009-08-17 o 22:13
Stary 2009-08-17, 22:16   #436
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
A ja?

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

I ladniej i nie ma tak szybko odrostow a jak sa to ich az tak nie widac

Moich tez by nie chwycila kolezanka chciala sobie zrobic na studiowke blond to jej wyszedl pomaranczowy i 3 razy w ciagu dnia farbowala
Ale szkoda wlosow na rozjasnianie wreszcie to zrozumialam lepiej pozno niz wcale
już

no pewnie, i mi w ogóle w ciemnych ładniej, kolor oczu sie podkrelił i cera ładniejsza...

ja za pierwszym razem zrobiłam sama rozjaśniaczem i miałam marchew pochodziłam z tym miesiąc () i poszłam na pasemka, jak mnie zobaczyły dziewczyny z klasy na drugi dzień to było: to był mój najpiękniejszy kolor na głowie... niestey nie do odtworzenia rudy z blond pasemkami...

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
miłych snów

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-08-17, 23:28   #437
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Zamiast jechac do Wrocka zapraszam do mnie
Oj do krakowa tez bym z checia pojechala....
Zaproszenie mam to moge jechac
Nie kuś
To kiedy mam na Ciebie czekać?

Cytat:
No pewnie starasz sie byc mniej....
Hahaha mniej więcej

Cytat:
Chce
Ale ja Ciebie lubię, więc nie muszę Ci tego okazywać

Cytat:
I dlatego zostaje przy ciemnych a teraz mi kolor schodzi to jak wytrzymam to bede miala naturalny
A jaki jest Twój naturalny?
Ja mam takie ładne jasne pasemka teraz od słońca

Cytat:
Kochana dziekuje za mile slowa na nk
Tylko wyraziłam swoje zdanie

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Cytat:
my też mamy taki, który powinien byc realizowany dopiero po innym przedmiocie, a jest w trakcie... i często na jednym i drugim odkrywcze rzeczy wychodzą, albo wiadomości po prostu się powtarzają, bo z żeby zrealizować z jednego trzeba najpierw przytoczyć wiad z drugiego, co jest stratą czasu, bo potem na drugim mamy to samo zrobiliby tak jak trzeba i było by dobrze, ale nie -trzeba studentom komplikoważ życie albo mówią żebys przeczytali ten dzial z poetyki, bo inaczej nei zrozumiemy o czym mowa na teorii lit. i się okazuje że to 50 stron, a drugie 100 z samej teorii i siedzimy i placzemy nad tym

no tak, ale uwierz mi -nigdzie nie realizuje się 9 rożnych zupełnie typów narratowa

mówisz masz
No tak to jest strata czasu. Niestety ktoś się nie zastanowił zanim ułożył taki a nie inny program studiów. Dziwi mnie tylko, że już jakiś czas on jest i nikt nie zauważył, że się nie sprawdza.

Ooo dostałam zdjątko A wiesz co, w tych blond też Ci było ładnie. Co prawda całkiem inaczej niż teraz, ale ładnie

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:

Pomarańczowy? To musiało jej się to chyba nie podobać

U mnie ten deszcz chyba gdzieś przeszedł bokiem, bo straszyło, ale nie padało w końcu.

A czemu to nasz "wizażowy śpioszek" musi wstać jutro o 7? Toż to nie podobne do Ciebie
Dobranoc

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Wszystkie poszłyście mi spać, to ja też idę
Kolorowych

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-18, 09:21   #438
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie kuś
To kiedy mam na Ciebie czekać?
Zapraszam zapraszam
Czekac to caly czas a spodziewac hm.... w przyszlosci

Cytat:
Hahaha mniej więcej

Cytat:
Ale ja Ciebie lubię, więc nie muszę Ci tego okazywać
O jak milo

Cytat:
A jaki jest Twój naturalny?
Ja mam takie ładne jasne pasemka teraz od słońca
Ciemny blad taki jak duzo osob ma
jeszcze zostalo z nad morza? czy teraz przebywasz duzo na sloncu?

Cytat:
Tylko wyraziłam swoje zdanie

Cytat:
Pomarańczowy? To musiało jej się to chyba nie podobać
Z chustka na poczatku chodzila

Cytat:
U mnie ten deszcz chyba gdzieś przeszedł bokiem, bo straszyło, ale nie padało w końcu.
Cytat:
A czemu to nasz "wizażowy śpioszek" musi wstać jutro o 7? Toż to nie podobne do Ciebie
Dobranoc
Pewnie ze nie podobne jutro odespie
Żebyscie mieli w sklepach swierza papryke to ja musialam ja zapakowac w worki teraz przerwa i potem koncowka

A tak w ogole to Dzien dobry
Jeszcze wszytskie spia? spiochy

Stary 2009-08-18, 09:42   #439
czarnulkax
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Cytat:
Zapraszam zapraszam
Czekac to caly czas a spodziewac hm.... w przyszlosci

Cytat:
Ciemny blad taki jak duzo osob ma
jeszcze zostalo z nad morza? czy teraz przebywasz duzo na sloncu?
Myślę, że jeszcze znad morza, bo tam mi bardzo wyjaśniały włosy. Ale teraz też często jestem na słońcu

Cytat:
Z chustka na poczatku chodzila
Nie dziwię się

Cytat:
Pewnie ze nie podobne jutro odespie
Żebyscie mieli w sklepach swierza papryke to ja musialam ja zapakowac w worki teraz przerwa i potem koncowka
Jutro? To Cię tu nie zobaczymy wcześniej jak w południe
Od rana pracowicie

Cytat:
A tak w ogole to Dzien dobry
Jeszcze wszytskie spia? spiochy
Ja nie śpię
I kto to mówi - śpioch nr 1!

♥♥♥
Narzeczonka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-18, 10:06   #440
Vallentina
Raczkowanie

W związku z tym, że dzisiaj wyjeźdżam, chciałabym się z Wami pożegnać. Napisze jak wrócę Idę sie dalej pakować, sprzatac itp...

Wracam w niedzielę w nocy Miłego dnia i w ogóle
Vallentina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 10:53   #441
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vallentina Pokaż wiadomość
W związku z tym, że dzisiaj wyjeźdżam, chciałabym się z Wami pożegnać. Napisze jak wrócę Idę sie dalej pakować, sprzatac itp...

Udanej podróży!

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-18, 11:13   #442
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:

Baw się dobrze

Udało mi się pójść do fryzjera grzywka trochę przykrótka ale i tak pewnie szybko odrośnie.

Dzisiaj mojejmu bratu ptasznik wyliniał i zdał prawo jazdy on to ma szczęście też bym tak chciała
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 11:22   #443
czarnulkax
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13784821]Udało mi się pójść do fryzjera grzywka trochę przykrótka ale i tak pewnie szybko odrośnie.

Dzisiaj mojejmu bratu ptasznik wyliniał i zdał prawo jazdy on to ma szczęście też bym tak chciała[/QUOTE]

Zadowolona z fryzurki? Poza tą przykrótką grzywką? Co poza tym robiłaś z włoskami?
Gratulacje dla brata! A za którym razem zdał?

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-18, 11:38   #444
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że jeszcze znad morza, bo tam mi bardzo wyjaśniały włosy. Ale teraz też często jestem na słońcu
Bez stresujacej wizyty u fyzjera masz pasemka

Cytat:
Nie dziwię się

Cytat:
Jutro? To Cię tu nie zobaczymy wcześniej jak w południe
Od rana pracowicie
W poludnie ja myslalam zeby spac do popoludnia jak odespac to odespac
Teraz <chyba> skonczylismy

Cytat:
Ja nie śpię
I kto to mówi - śpioch nr 1!

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:

Udanej podrozy

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13784821]
Udało mi się pójść do fryzjera grzywka trochę przykrótka ale i tak pewnie szybko odrośnie.

Dzisiaj mojejmu bratu ptasznik wyliniał i zdał prawo jazdy on to ma szczęście też bym tak chciała[/QUOTE]

To gratuluje bratu a reszta wloskow jak? cieniowanie czy skrocilas?

Stary 2009-08-18, 11:46   #445
Konto usunięte

Cytat:
Zadowolona z fryzurki? Poza tą przykrótką grzywką? Co poza tym robiłaś z włoskami?
Gratulacje dla brata! A za którym razem zdał?
Reszty włosów nie ruszałam obawiałam się, że fryzjerka za bardzo by mi je podcięła a ja chce zapuścić do minimum kości ogonowej. Choć marzą mi się do połowy ud takie jak miałam, ale w gimnazjum byłam głupia i ścięłam Ale korciło mnie żeby jednak trochę wycieniować dobrze, że więcej kasy ze sobą nie wzięłam

Brachol zdał za pierwszym razem, dlatego twierdzę, że ma szczęście
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 11:49   #446
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Bez stresujacej wizyty u fyzjera masz pasemka
I to znacznie lepsze, jak po takiej wizycie, bo naturalne

Cytat:
W poludnie ja myslalam zeby spac do popoludnia jak odespac to odespac
Teraz <chyba> skonczylismy
Popołudnia? Co będziesz potem w nocy robiła?
Chyba?

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13785496]Reszty włosów nie ruszałam obawiałam się, że fryzjerka za bardzo by mi je podcięła a ja chce zapuścić do minimum kości ogonowej. Choć marzą mi się do połowy ud takie jak miałam, ale w gimnazjum byłam głupia i ścięłam Ale korciło mnie żeby jednak trochę wycieniować dobrze, że więcej kasy ze sobą nie wzięłam

Brachol zdał za pierwszym razem, dlatego twierdzę, że ma szczęście[/QUOTE]

Takie długie miałaś?
To tym bardziej jest czego gratulować!

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-18, 12:06   #447
wwweeerka
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13785496]Reszty włosów nie ruszałam obawiałam się, że fryzjerka za bardzo by mi je podcięła a ja chce zapuścić do minimum kości ogonowej. Choć marzą mi się do połowy ud takie jak miałam, ale w gimnazjum byłam głupia i ścięłam Ale korciło mnie żeby jednak trochę wycieniować dobrze, że więcej kasy ze sobą nie wzięłam

Brachol zdał za pierwszym razem, dlatego twierdzę, że ma szczęście[/QUOTE]

To widze zelubisz takie dluuugie wlosy

No to tym bardziej gratuluje

Stary 2009-08-18, 12:11   #448
Konto usunięte

Cytat:
Takie długie miałaś?
To tym bardziej jest czego gratulować!
Wtedy myślałam, że fajnie tak ściąć na takie do ramion, bo i głowa nie będzie już boleć i cebulki odpoczną, ale teraz to bardzo szkoda, ludze oglądali się za mną i za włosami a teraz oglądają się za psem No ale próbuję zapuścić, już dość długo nie ścinam, bo chyba od jesieni i mam do zapięcia stanika. Poczekam aż urosną i będę się zastanawiać czy wycieniować i zrobić na literkę V bo bardzo mi się podoba tylko że mi się trochę włosy falują i nie będzie takiego fajnego efektu jak na prostych.

Brat to się wogóle przed niczym nie stresuje i tak mu wszystko wychodzi, bez problemu zdał maturę, znalazł pracę, został studentem i teraz to prawko mu się udało, zostaje mi tylko pozazdrościć i dalej zostać w cieniu brata.

wwweeerka ja potrafię lubić w jeden dzień bardzo długie a na następny dzień krótkie, taka już jestem niezdecydowana, koleżanka obcięła się i taką fajną fryzurkę ma, że miałam ochotę ściąć włosy, ale ja choć na tyle mam szczęścia, że jak mnie kusi to kasy nie mam :p

Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Czas edycji: 2009-08-18 o 12:15
Stary 2009-08-18, 12:14   #449
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
I to znacznie lepsze, jak po takiej wizycie, bo naturalne
i nie sa zniszczone wlosy od farby

Cytat:
Popołudnia? Co będziesz potem w nocy robiła?
Chyba?
Powiem TŻ zeby przyjechal moze ognisko sobie z robimy we dwoje
Bo chyba pojda jeszcze popracowac i jeszcze bedzie pakowanie

Stary 2009-08-18, 12:16   #450
kat123
Zakorzenienie

hey wróciłam z porannych zakupów

Dół od 11.04.2015.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości