|
|
#4291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Cytat:
kradne ;* <3 Cytat:
zabieram cuda ![]() r0zunia kochanie zaglądaj czesciej do nas ;** KaMa2704 kochanie nie zapracuj nam sie i nie zapij na śmierc * <3JednaNaMilion cieszę się ze wróciłaś kochanie ![]() nieliczylamwcalesie **lilyblack wreszcie jakies opisy skarbie dałaś ![]() ![]() Przepraszam ze nie odpowiem na prośby ;/ ale za to bardzo dziekuje że o mnie pamietacie ![]() --- cóż ja z tobą, czułości, w końcu począć mam?
„Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.” „Wierzę, że tam w górze jest coś, co czuwa nad nami. Niestety, jest to rząd.” Chciałabym znaleźć sposób żeby wszystko jutro stało się prostsze. Na co komu dziś wczorajsza miłość .. `wszystkiego czego potrzebuje to Ty. „podobno jutra nie wolno nam dotykać, bo nie wiadomo czy jest nasze...” „Najlepiej bawią się ci co piją najwięcej gorzka żołądkowa w mojej,twojej ręce!” „Przeznaczenie jest dla frajerów. To tylko nędzna wymówka, żeby pozwolić, aby sprawy same się toczyły, zamiast wziąć je we własne ręce. ” „...patrz beztrosko na świat, oczami lunatyka...” Widzisz tę dziewczynę która siedzi sama na plaży przy zachodzie slońca? Jak myslisz o czym mysli? Czy o tym,że człowiek którego kochała uciekł do innej?Czy może o tym ze każdy facet do dupek? Czy może rozważa czy nie jest zakochana w innej dziewczynie?Czy może dlatego że chłopak nie mogł z nia wyjechać? Czy może dlatego,że właśnie uświadomiła sobie ze kocha kogoś innego? czy moze dlatego,że jest zakochana w kimś tak długo i wierzy ze może sie tu zjawi? Możemy się wielu rzeczy domyślać, ale pewnie jest jedno że dziś tak jak i wczoraj i przedwczoraj i tkilka dni wcześniej,będzie tu siedziec sama aż słońce zajdzie... Obiecuje ,że dla Ciebie naucze się piec sernik. ![]() |
||
|
|
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
jak miło być tak ciepło przyjętym z powrotem
![]() ;* kamisha. nydee. chocapic. keeendy. papergirl. lovelovelove <3. __________________ schizofrenik z pietyzmem rozdwajał na piętrze swoje życie na jeszcze. na jeszcze. na więcej. I tylko Twój uśmiech pcha mnie do przodu. Wyostrzam wzrok kiedy przyjść ma sen, jak dziki zwierz jestem czujna... I can't stop loving You... <3 Jak lunatycy, wciąż na cienki lód. Jak ćmy, którym ognia nigdy dość. kobiet się nie rozumie, kobiety się kocha. nie dam buzi, to jest moja buzia. prywatna. ![]() chcę, byś był... <3
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
meniusia4 - dzięki. ;*
- nie ma mnie... - jak to? - tak to, nie ma mnie, bo mnie nie kochasz. - przestań, wszystko mnie boli, nie mogę się śmiać... - to naprawdę takie śmieszne, że mówię, że bez Twojej miłości nie istnieję...? Nie będę wiecznie chodził po świecie. Mój czas parkowania w słońcu na naszej małej planecie znajduje się między wiecznością przed moimi narodzinami a wiecznością po mojej śmierci. Mam własny parkometr. Nie mogę przestawić wskazówek. Nie mogę do niego wrzucić następnej monety i przedłużyć czasu postoju. Mój czas jest nieodwołalnie ograniczony. Chce żebyś pokochał moją podniesioną brew kiedy się denerwuję. Mój pieprzyk który ukryty jest w takim miejscu, że nikt prócz nas nie będzie o nim wiedział. Moje skręcające się włosy gdy robi się wilgotno; Ciche szepty gdy chce powiedzieć Ci co myślę, ale czuję, że to nie najlepszy moment. Chcę żebyś pokochał moje wielkie małe serce z toną miłości i nutką zabawnej nienawiści.
|
#4294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że jesteś tak samo szczęśliwy, jak udajesz. Mogłeś nigdy jej nie poznać. Być takim, jakim byłeś dotychczas. Nie zrozumieć, czym naprawdę jest szczęście. poczujesz jej brak, gdy bedzie obok, ale nie będzie Twoja. ksiąze na białym rumaku? dziewczyno! jedyne na co mozesz liczyc to na frajera w maluchu. nie mysle o raju, miłości nie ma dzis. myslą,ze są elitą, on jest zwykłym dupkiem ona pospolita dziwką i powiedz jej by zawsze dbała o wszystko co kochałam.. smutne są jej oczy, zmęczone są jej dłonie, wspominasz wciąż myslami jak było między nami! nie powiem już,że byliscie tak zakochani.. a jak ich spotkam, to tak im pierdo*lne ze bedą 3 dni bez muzyki tańczyć! Bez balkonu, bez Romea, ale Julia! Ktoś mnie zranił. Nie znienawidziłam Go. Znienawidziłam cały świat, wszystkich poza Nim. Idiotyczne. -gdzie te ideały? - ku.rwa w dupie i choćby pumeksem- zdrapię to uczucie! - ...i wtedy książe przestał się do niej odzywać. - ojej! i co było później? - nic, księżniczka wróciła do swojej wierzy i czekała na następnego. - i nie tęskniła? - oczywiście, że nie. przynajmniej tak sobie wmawiała. A kiedy ona Cię kochać przestanie Zobaczysz noc w środku dnia Czarne niebo zamiast dnia "miłość to nie ta dziwka z peronu obok,przyjaciel to nie ten co tylko pali z Tobą..." Królewicz nigdy nie przybedzie, a Śpiąca Królewna już dawno umarła. i nie mów jej,ze zapomniec ma.. rozumiem ją.. rozumiem jej swiat znaleźć Miłość, Ruszyć Z Miejsca, Zacząć Kochać.. nie zasłużyła na taki chłód ktoś musi skarb porzucić, aby ktoś inny mógł go zachować Łza spływała po policzku, a on się odwracał. Dzisiaj jesteśmy szczęśliwi, jutro szczęścia już nie mamy.. Tego kwiatu jest pół światu,a 3/4 h.uja warte Boże nie proszę Cię o siłę, bo bym go zaje.bała! Nie rań osoby, której nie możesz zabić Patrzysz do tyłu i nie widzisz nic niestety Patrzysz do przodu i leca ci łzy najkonkretniej to nic nie czuję. Człowieku o wielu twarzach bez twarzy potrafiący kochać odblaskiem nieswojej miłości... kochaj. buduj, niszcz ja go tylko lubię ja go tylko lubię ja go tylko lubię do cholery! ...Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś...jak potrafimy być nimi jutro? samotność jest inspirująca, pozdrowienia dla niej. Ona płacze na Twoim ramieniu, a Ty uderzasz ją w twarz na chwilę obecną nie mam niczego co kocham. W tym roku udało mi się zdobyć wszystko czego chciałam i wszystko o czym marzyłam... Ale gdzieś po drodze straciłam nawet więcej. *znienawidził mnie, bo było mu wstyd tego jak mnie skrzywdził.. I pogódź się z tym, bo to Cię zabije. ona przestanie istnieć tylko dla ciebie. możliwe, że w pewien jesienny wieczór zatęsknisz za mną. przez twoją głowę przeminą wspólne chwile niczym film w kinie, ale wiesz.. film można odtworzyć raz jeszcze, mnie już 'raz jeszcze' nie będzie.. wiesz kiedy docenisz, że straciłeś? kiedy budząc się rano z problemem nie będziesz mógł wykręcić mojego numeru, bo będziesz wiedział, że JUŻ nie odbiorę Od początku właśnie Ty, wmawiałeś miłość Mi, Chcesz zabrać z każdą z chwil, Nie pozwolę na to Ci, Gdy Ty, zabierasz mi mój świat, Ja ratuje mimo ran, staram ciągle się, Zatrzymać w sercu Cię, ' gdybym była chłopcem Myślę, że mogłabym zrozumieć jak to jest kochac dziewczynę Ile razy człowiek umiera, nim umrze? Popatrz jestem tu inna niż ten tłum Diamentowa dusza pośród tanich suk Myślałam, że Cię znam... myślałam, że byłeś prawdziwy.. Może wszystko to w co wierze, nie istnieje... Modlisz się do Boga, ciemną nocą i patrzysz kątem oka w niebo. Modlisz się o miłość, której tak pragniesz. Zapominasz już, że wcześniej mówiłaś "nie zakocham się", teraz to nieistotne. pomogłam ?;****
|
|
#4295 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() :roll eyes:Każdy w życiu chociaż raz poczuł kary smak. Wykreujmy własny świat w którym nie będzie wad... Nie obiecuj mi nieba. Po prostu mnie tam zabierz. To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć.
|
|
|
#4296 |
|
Raczkowanie
|
Yy.. jestem tu nowa i jakos jeszcze nie moge sie tu polapac;D
Ale dodam cos od siebie, tak na poczatek :P 1. Bez Ciebie trace siebie, wiesz? 2. Ty jesteś moim celem, Ty jesteś moją drogą 3. Awaria, kocham Cie jak wariat;D <33 4. Przepraszam, że czasem moja wyobraźnia wybiega daleko w kraine błazna 5. I tylko, tylko Tobie oczka świecą sie jak gwiazdy ;** 6. I nie zasnęła, gdy nie napisał `dobranoc` 7. Ejj, przez Ciebie znów rysuje serduszka <33 8. Zaraziłeś mnie miłością, bo gdy spojrzysz sie rozpływam ;* 9. Na serce gotowy zamach 10. Nielegalne jest kochać tak, jak ja kocham Ciebie <3 11. Z Tobą za ręke przed siebie będe szła 12. Kochasz? No to pokaż, no to okaż 13.Gdy bylismy blisko siebie Popatrzylam raz na Ciebie. Zobaczylam Twoją twarz I ze sliczne oczy masz Pokochalam usta Twe Chcialam aby były me. Gdy spojrzalam jeszcze raz Chcialam patrzeć caly czas. Choc te chwile krótko trwaly, Spodobales mi sie cały. Wszystko w Tobie fajne jest Kazdy usmiech, kazdy gest. Za ten wiersz nie gniewaj sie Ja po prostu kocham Cie!<33 14. Ona:Kochasz mnie? On: Tak. Ona: Dlaczego? On: Bo inaczej nie umiem. Ona: No ale czemu? On: Bo tak. Ona: Jak? tak? On: No tak. Ona: Wyjasnij mi to. On: Jestes jak powietrze. Ona: Powietrze jest niewidoczne!... On: Ale zawsze przy Tobie. Ona: Nieodczuwalne! On: Zawsze Cię otula. Ona:Nadal nie rozumiem... On:A umiesz zyć bez powietrza? Narazie to tyle, jak juz jakies byly to przepraszam, ale opisy to wiekszość z piosenek, a wiersze to na kompie znalazlam i jakoś tak mi sie spodobały ![]() *
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyzwanie jest jak smok z podarunkiem w pysku. jak go oswoisz, podarunek będzie Twój.. [wizaż] |
|
|
|
|
#4298 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Porywam i nie zwrócę ![]() Cytat:
Dziękuję ;*Rozumiem, że się podoba? ^^ Być tak okradaną to przywilej <3 Cytat:
Miłością za miłość kochana <3 Toogether93: 1. Wielkie słowa z małej główki. Jeśli każdej mówisz te same teksty to marny z Ciebie egzemplarz. 2. Zamiotę Cię pod dywan, jak paproch z podłogi. Nie wyjrzysz już na światło. 3. Pij swoją colę, nie tęsknij za Fantą. 4. Chcesz zbierać wszystko? To idź do kasyna. Ja nie jestem Twoim żetonem. Przepraszam maleńka, ale nie jestem teraz w nastroju do pisania opisów pełnych jadu. Starałam się, ale wyszło jak zwykle mówiąc tekstem z reklamy. I trzymaj się. Frajerami sobie głowy zawracać nie wolno, bo tylko zrobią w niej burdel i każą Tobie sprzątać. __________ 1. Pomszczę tą miłość z nienawiścią u boku. 2. Nie odczuwam już głodu, pragnienia. Nie słyszę krzyków za oknem ani deszczu stukającego o szybę. Nawet oddychać czasem już zapominam, gdy nie ma Cię obok. 3. -Proszę Pana.! Niech Pan zaczeka.! -Czego się Pani tak drze?! -Bo tamta Pani za drzewem płacze i spogląda na Pana ukradkiem... 4. Coraz częściej mam ochotę zostać zamachowcem-samobójcą. 5. Brud. Wszędzie brud. Miłość potrafi nieźle bałaganić. 6. Gdy będę chciała się przytulić kupię sobie misia. On nie będzie wciskał mi kitu o miłości. 7. A gdy chciałam się otruć zabrakło lekarstw w apteczce. 8. Nawet ból głowy zwalam na Ciebie. Przyzwyczaiłam się, że przysparzasz mi ból. 9. Sukienka w strzępach, karoca bez kół i plastikowy książę. |
|||
|
|
|
#4299 |
|
Raczkowanie
|
.uwielbiam dwuosobowe imprezy, przyjdziesz?
.pamiętam, jak mówiłeś nie. jeszcze nie teraz. .nadmiar bólu spowodował, że nie umiem już nawet zagłuszyć go łzami .Usłyszałam ciche westchnienie i spojrzałam w górę. Ciebie nie było. .Kiedy ponownie otworzyłam oczy słońce było w połowie swojej wędrówki po niebie. .A on wtedy zamknął oczy i wydusił przez nos - doprowadzasz mnie do szaleństwa
|
#4300 |
|
Przyczajenie
|
Jestem sobie taka całkiem nowa ;]
Kiedyś sobie tu przywędrowałam, teraz postanawiam się udzielić. Może komuś się coś spodoba Na początek.. Chyba byłam komuś niepotrzebna… To nasze jedyne wspólne zdjęcie. Pamiętasz mnie jeszcze? Stoję w trzecim rzędzie… Spróbujmy jeszcze raz. Bez tego całego ‘Kocham’. Więc mówisz, ze wciąż mamy szansę? Masz absolutną rację. Bądź seksowna, miła i spraw by poczuł się mądry. Rzucę cię jakbyś był kostką do gry… Żegnaj, chłopczyku Looking for an answer…/Szukając odpowiedzi… Oh, kochanie. Tak słodko mi tu z tobą. Na mojej amunicji wyryję Twoje imię. Myślę, że powinieneś to wiedzieć. Pragnę cie. A nie jestem typem dziewczyny, która łatwo daje za wygraną. I błysk w twoich oczach gdy mijasz mnie z nim…
|
#4301 |
|
Raczkowanie
|
1.Ty jesteś mym natchnieniem.
2. Śmierć nas nie rozłączy 3. Przy Tobie kolor szary zmienia sie w czerwien 4. Podpisane inicjałes, jestes moim ideałem! <3 5. On- Everest moich marzec ;** 6. Ona, musiała nie zauroczyć ale zawsze odwracała wzrok, kiedy patrzył jej w oczy. 7. Dyskoteka, światła są zgaszone tańczą dwie osoby - Świetnie tańczysz - Ty też. Świetnie obejmujesz - Ty też. Świetnie całujesz - Ty też. Mam na imię Darek a ty? - O kurcze ja też ![]() 8. Z kimś takim jak Ty na koniec świata moge iść ;** 9. Namaluj mi słońce, a najlepiej swój portret ![]() 10. Jestes ósmym świata cudem. 11. Ty rzucasz kośćmi, wypada siódemka Edytowane przez ZahipnotyzowalesMnie Czas edycji: 2009-08-17 o 20:59 |
|
|
|
#4302 |
|
Przyczajenie
|
● Chłód, oddalenie... może to już czas, kiedy będziemy spotykać się tylko przypadkiem...
● Zupełnie inaczej jest, jeżeli masz kogoś, kto cię kocha. To ci daje setkę powodów, aby żyć. Ja ich nie mam. ● Tylko w miłości kompletne zero może być dla kogoś wszystkim. Tęsknie za tymi chwilami, których nie ma. Marzę o tamtych wieczorach, których nie było. Myślę o tym pocałunku, którego nie poczułam. O wszystkim myslę, tylko nie o tobie, chwile z tobą spędzone były niczym... Kobieta powinna powstrzymać swoje kokieteryjno-prowokacyjne zachowanie aby umożliwić mężczyźnie wykształcenie pozagenitalnych form osobowej komunikacji!
|
#4303 |
|
Raczkowanie
|
życie jest tylko powieścią IDIOTY ;]
Wiesz co mówić , gdy wymaga tego nawet chwila... ![]() A ich słowa milczące na wieki kolorowy powtarza arlekin... ![]() Jako mąż i nie mąż jestem sprawcą wielu ciąż ;] Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić... ;>
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście przecudowne, bardzo mi pomogłyście, dziękuję również tym, których nie wymieniłam, a odpowiedziały na prośbę ;* Wielkie serce <3 Naprawdę dziękuję
Papergirl, Tyś najcudowniejsza i kropka ____________ - Patrz,jakie to dziwne. Teraz stoimy obok siebie, rozmawiamy, śmiejemy się.. A za jakiś czas może mnie zabraknąć, a Ty będziesz odwiedzać mnie na cmentarzu.. -A kto powiedział, że będę Cię odwiedzać? ... Ja będę leżeć obok... [dialog z moją najukochańszą przyjaciółką, rozpłakałam się po nim.] Powiem to, co mówiłam zawsze w najtrudniejszych chwilach. Zawsze będę Cię kochać. ... Krok po kroku, powoli i spokojnie dochodzę do wyznaczonego sobie celu i im bliżej jego jestem, tym bardziej uświadamiam sobie, że jednak nie tego chcę... Ona zawsze była sama. Sama, ale nie samotna... Z każdym nowym dniem życie przeraża mnie coraz bardziej. ... Spojrzałeś w jej oczy, a tęsknota, którą w nich zobaczyłeś, odrzuciła Cię parę metrów dalej... .. powiedz, że nic dla ciebie nie znaczyły nasze wspólne chwile, słowa, pocałunki i marzenia. Powiedz, że nie wiążesz ze mną swoich planów i że nie potrzebujesz już mojej obecności. Po prostu powiedz, że już mnie nie kochasz... To nie boli. To zabija.
|
#4305 |
|
Raczkowanie
|
# Poniżasz mnie swoją obojętnością.
# Uważam, że to jest ostatni akt melodramatycznej sztuki, którą nazywaliśmy naszą miłością. # Dlaczego cały świat mam obdarzać miłością? Co w ludziach takiego jest, aby ich kochać? Nie uważasz, że to głupie?
|
#4306 | |
|
Raczkowanie
|
Marzeniatko. NieMyslPoczuj - gdzie wy się podziewacie.? brakuje mi was!
Cytat:
![]() Papergirl - oczywiście, że sie podoba ![]() Narcyza95 - ![]() i trzask drzwi - zamknięte uczucie na wieki.
dla nas nie jest raczej w planach spacer po tęczy. pozwól mi usnąć. Calineczka77 znalazłam jeszcze takie coś ![]() Czy pamiętasz jak to było, gdy byliśmy sam na sam? bicie serca mi mówiło, że dla siebie ciebie mam. Ty tuliłeś mnie w ramionach, całowałeś usta me. Wtedy właśnie zrozumiałem, jak ja bardzo kocham cię. Nie chcę tak żyć. Nie chcę bez ciebie. Nie chcę sama poznawać tej wielkiej przestrzeni. Chcę ciebie. Chcę dać ci miłość. Chcę byśmy byli szczęśliwi. Chciałabym pokazać ci wolność. Będziemy jak ptaki. Będziemy latać w przestrzeni marzeń i miłości. Będziemy wielkim nie odgadniętym zjawiskiem. Będziemy żarem palącym tych, którzy będą próbować nas zniszczyć. Nigdy nikt nie dowie się co nas tak trzyma ze sobą. Nikt nie zgadnie, że to prawdziwa miłość.
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2009-08-17 o 22:04 |
|
|
|
|
#4307 |
|
Przyczajenie
|
No dobra znowu ja :P
---------------------------------------------------------- Niby tylko się przyjaźnimy, a czuję o Ciebie zazdrość - nie potrafię wyobrazić sobie Ciebie w ramionach innej osoby... Pamiętasz jak dobrze nam się rozmaiwało wtedy na werandzie? No napisz!! Chociaż kilka pustych słów! --------------------------------------------------------- Już dizisja nic z siebie nie wycisne :P Pozdrawaim
|
|
|
|
#4308 |
|
Przyczajenie
|
smoli, kochana cieszę się, że trafiłam w Twój gust
BIG KISS dla Ciebie i również dla wszystkich innych cudotwórczyń, które wstawiają tu niesamowitą dawkę genialnych opisów, muaaa;* a ja zabieram ten - Zanim puścisz fame na całe miasto Zanim zgubi Cię ślepa zazdrość Zanim powiesz na mój temat [tanie kłamstwo] Przejdź się w moich butach i Poczuj to sam.! _________________________ _________________ A może to właśnie mnie Bóg sobie upatrzył na najnieszczęśliwszą kobietę we wszechświecie. Bliskim mów gdyby pytali, że chwilowo zmieniłam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości... Brzydzę się osobami które piją alkohol... beze mnie. ![]() Boję się. Porozmawiajmy ołówkiem. a wydawało mi się .. no właśnie.. wydawało mi się. Tak więc się modlę. O Twój powrót do mojego sfatygowanego życia. Kiedy Ty tu wrócisz wszystko złe się ode mnie odwróci. Ja w to naprawdę wierzę Panowie lubią się bawić. Panowie lubią się znęcać, chociaż sami mówią, że to my ich krzywdzimy. wszyscy się krzywdzimy wzajemnie, tylko ostatnio chyba wykupiłam jakiś pakiet na cierpienie. zegar na sprężynie drga, a jestem sama w domu. mam bałagan wewnętrzny, bałagan w głowie i zgubione serce. najpierw Pan mówi, że chce, później, że nie chce i Pan myśli, że tak sobie można. kobieta nie jest zabawką ani marionetką na pokaz, Panowie. naprawdę probowalam, zyc jak spiewal moj bog z lat dziecinstwa riki martin. wiesz, livin la vida loca. ale jakakolwiek podjeta przeze mnie proba bycia kreatywna, aktywna zyciowo, energiczna i optymistycznie nastawiona osoba konczyla sie smiechem. moim wlasnym. w dodatku zduszonym przez dym papierosowy. Gdybym cię nie znał, a ty byś nie znała mnie powiedziałbym, że tkwimy w toksycznym związku. Że jesteśmy jedynie od siebie uzależnieni tak samo jak od tych wszystkich cudów chemii. Że nie ma tu żadnej miłości.Że któregoś dnia dojdziemy do wniosku, że nic poza dobrą zabawą i ćpaniem nas nie łączy aź w końcu się pozabijamy.Jakie to smutne, a mówią, że miłość nie zabija. Edytowane przez jakcukierek Czas edycji: 2009-08-17 o 22:33 |
|
|
|
#4309 |
|
Wtajemniczenie
|
nieliczylamwcalesie- okradaam!
![]() hotiie- cieszę się bardzo i do usług ^^ ![]() a co do prośby Toogether93 to.. hmm... Szacunku dla głupoty nie potrafię się nauczyć. Może to nie nam pisana jest, taka miłość aż po życia kres. za późno by kłamać, nie wiedzieć lepiej jest. zapomnij że kiedykolwiek trzymałeś moją dłoń. na miłość też znajdziesz jakiś paragraf ? sram na jakiegoś lovelasa z bazaru -,- a ona dla niego - JUŻ żadnego znaczenia. ej, Ty, czy ta gra Ci nie zbrzydła? W piwnicy ostrzę nóż. W końcu zabiję tą miłość. usunęłam Twój numer , nic nie dało . Znam go na pamięć. Już nic mnie nie obchodzi. Ważne, że Ty jesteś blisko. Nawet jeśli nie jesteś Mój... Musiało nie wyjść, no bo po co miałoby wyjść. Aż szczypie mnie w oczy rozmiar twojej głupoty. los nie sprzyja czasem, nie układa się jak pasjans. nie wolno wierzyć w słowa. Trzymaj się skarbie, tyle znalazłam w swoich notatkach [opisy w większości z wizażu ] mam nadzieję, że się coś przyda, ale nie wiem czy o to chodziło ^^
|
|
|
|
#4310 |
|
Zadomowienie
|
najwyżej. brak czasu jest najlepszym lekarstwem na wszystko . dziś się jeszcze zapisałam na prawko, pierwsze wykłady, kolejna moja porażka bd. w związku z tym prawkiem mogę prosić o opisy , że w końcu się tego chyciłam ? bardzo niedosłowne./tajemnicze / . _________________________ _______________ w czarnej asyście koronek pewnym krokiem ruszyła w jego stronę . dynamit w sercu, wojtkowy zawrót głowy . to co czuję z Tobą jest najcudowniejszym doświadczeniem mojego życia . emigrowałam z objęć Twych nad ranem, dzień mnie wyganiał, nocą znów wracałam . był sobie On i Ona też . takie właśnie są kształty, myśli, których nikt nie wymyśli . jutro będę duża, dzisiaj jestem mała . forever begins now . /teraz na zawsze / things we said today . /to co mówimy dzisiaj./ w dzikie wino zaplątani . ci co mówią, że mówią nie mają racji . ^^ wszystko ma swoje priorytety, niestety . widziałeś jak mieszam z winem krew .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-08-17 o 22:41 |
|
|
|
#4311 |
|
Raczkowanie
|
/Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz?... Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz?... Za takie szczęście oddam życie.../
a to, że milcze nie oznacza, że nie wiem co powiedzieć, wiesz..? to było jak sen wariata.. wokół mnie panuje wielka burza.. boje się.. prosze przytul mnie.. |
|
|
|
#4312 |
|
Zadomowienie
|
Łaskotem potraktował plecy moje, językiem potraktował brzuch.
Smakowite Twe usteczka. |
|
|
|
#4313 |
|
Raczkowanie
|
InnyWymiarx3 - Moja również !
![]() Narcyza95 - Mhm. <3 ![]() niewieotymnikt - ![]() kamisha - kradnij, ja robię to samo, Cudo! <3 ![]() Meniusia94 - mm. miło a co do prośby, przepraszam, ale nic nie przychodzi mi to głowy ;*!Toogether93 - spróbuję pomóc
~~~~ Znaczysz teraz dla mnie mniej niż nic Odczuwam coraz większe pragnienie, jestem coraz bardziej głodna, ale to uczucie nie pochodzi z żołądka, lecz z centrum serca Wszędzie pełno chusteczek i pudełek po lodach, no tak – skończyło się… Twoja miłość stanowczo za dużo wymaga, stoję już na mojej ostatniej rzęsie, a to i tak za mało Dziękuję za kolejny cudowny moment, dzięki któremu czuję się gorzej niż idiotka A ty oczekujesz teraz czegoś? Umiesz czytać z ruchu warg? Wiesz co oznacza słowo spier.dalaj? .
|
|
#4314 |
|
xoxo
|
Idiotów na świecie jest mało,
ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku. -Dlaczego Bóg jest dla mnie tak okrutny? -On nie jest okrutny. On chce abyś wiedział, że twoje życie coś znaczy. Nie ma ludzi normalnych - Każdy na swój wyjatkowy sposób jest popier.dolony Może nie jestem prawdziwym facetem, ale w łóżku wolę słyszeć bicie twojego serca i patrzeć ci w oczy, niż wejść w ciebie. Muśnięcie dłonią tęsknoty. Dotyk niczym aksamit. Tęsknię Romku.. `Twoja Julka Z przyjaciółmi nawet tragedia staje się opowieścią ze szczęśliwym zakończeniem . Kot - prostota indywidualizmu na czterech łapach. W życiu nie chodzi o poprawne odpowiedzi... Tylko o mądre i trafne pytania. Małe dziewczynki marzą o białej sukni i księciu, który pokocha je z całego serca. Większe dziewczynki wiedzą, że książę to ściema, więc pragnął idealnego chłopaka z dużym basenem w przy domowym ogródku. Duże dziewczynki wiedzą, że facetom chodzi seks i dobrą zabawę. Palą i czerpią z życia to co najlepsze. To właśnie one wygrywają bajkę zwaną życiem..
|
#4315 |
|
Raczkowanie
|
teraz wiem że ten świat należy do mnie i do mojego życia bo jest taki w różnych kolorach.
czasami mam dosyć siebie chciałabym być w niebie poszybować gdzieś daleko nad jasno błyszczącą rzeką potem usiąść gdzieś na łące obserwować wesołe zające myśleć kto sie spotka ze mną.. siedze sama posród natury i podziwiam jej piekno.Szkoda tylko że,jestem pośród tej natury sama bo we dwoje zawsze byłoby raźniej i piękniej,ale patrząc z drugiej strony nie jestem sama bo wiem że,gdzieś w świecie jest ktoś,kto mysli o mnie a więc nie jestem sama. ubrana w tę cudową sukienkę w kolorach teczy. nagle zrozumiałam,że to może być tylko i wyłącznie mój świat.
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
mojee kochanee twórczynii , dziewczetaa moze macie jakies opisy o tym zeby chłopak który mi sie bardzo podoba a jest niestety zajetyy i to chyba juz na STAŁE zajety ![]() ciągle nie mieszał mi w głowie ? czylii ze ciagle w jakis sposob o sobie przypomina ![]() .aa i takie ze jesli sie kocha to sie o wiek nie powinno pytac . bardzo bymm prosiła jakieś nie dosłowne . heeeeeelpp ! Toogether93 `- Patrz,jakie to dziwne. Teraz stoimy obok siebie, rozmawiamy, śmiejemy się.. A za jakiś czas może mnie zabraknąć, a Ty będziesz odwiedzać mnie na cmentarzu.. -A kto powiedział, że będę Cię odwiedzać? ... Ja będę leżeć obok...` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . KRADNEEEEEEEEE !! ![]() ![]() Plotkaraaa ,
Little Ballerina , jakcukierek , Papergirl , caroline060 , Guzik xD < 33 .
totalny mętlik. rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać. ![]() ![]() Edytowane przez aisuru Czas edycji: 2009-08-17 o 23:57 |
|
|
|
#4317 |
|
Raczkowanie
|
Najwspanialsze .! <3
Litte Ballerina & Guziki xD . jeszcze, jeszcze, jeszcze .! ![]() ![]() 1. -weź mnie. -dwuznacznie brzmi, nie powiem ![]() -żeby nie było niejasności - to była zamierzona dwuznaczność ^ ![]() 2. Job , czyli ostatnia szara komórka . Panie władzo, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość . Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne , że naraziłam innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo , ale jechałem szybko, gdyż.. lubię zapier.dalać ![]() humorek to ja dziś mam bajeczny . ( ;
słuchałam jak bije mu serce . . przy mnie zawsze szybko biło . Edytowane przez InnyWymiarx3 Czas edycji: 2009-08-17 o 23:46 Powód: ;d |
|
|
|
#4318 |
|
Przyczajenie
|
` cześć Cudeńka .
jak widać . jestem tu nowa . i na sam początek wielki ; * w Waszą stronę . _________________________ _________________________ ______________ bez off . `Ja jestem przecież jak noc Ty jesteś jak dzień I już zawsze tak będzie Choćby rozrzucił nas los Zmył ślady we mgle Odnajdziemy się wszędzie < 3 . . |
|
|
|
#4319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ _____________________ nie wiem co czuję, co myślę, a nawet do kogo i czego tęsknię. totalny mętlik. rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać. Moja codzienność mnie zmienia - sama nie wiem już,czy potrafię żyć. ukrywam w sobie marzenia - dobrze wiedząc,że żadne z nich bez Ciebie nigdy nie spełni się. [źlllllle !] ![]() ![]()
|
|
|
#4320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
witamy ; * 1. Twoje serce należy do mnie . <3 2. Czerwień mych warg z twymi złączyć.. 3. Nie poganiaj mnie, bo tracę oddech. Nie poganiaj mnie, bo gubię rytm. ;d
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

* <3

<3