![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Imp18 - jeśli chodzi o Opium to jak najbardziej można zamawiać później. Nie mogę po prostu gwarantować rozmiarów, bo mi powiedziała Pani w Pour Moi, że idą jak woda. Przy obwodzie 75 to musiałabyś celować w DD, ale wg mnie ze względu na to, że miseczki mogą być inaczej uformowane (szerokość fiszbin itp.) to lepiej kupić 70 i zaopatrzyć się w przedłużkę.
Burn_it_up - na 77 pod możesz brać 70 bez problemu. Jakby co daj znać, który mam brać kolor i rozmiar ![]() Ciąglę myślę o dodaniu Lepela do oferty, ale tyle jest pomysłów, że ciężko zdecydować. Fajna jest też adorelingerie i całkiem znośna cenowo, ale mało się o niej pisze. To dla średniobiuściastych i tych jeszcze większych. Agta85 - ja mam już chyba jakieś zboczenie. Gdzie nie pójdę to wszędzie mi się rzucają źle dobrane biustonosze. Jeśli ktoś ma niewielki biust i założy za duży to jeszcze to nie wygląda jakoś tragicznie, ale przy większym? ![]() ![]() Taa, jasne. Ale fakt. Będąc w ciąży widziałam wszędzie kobiety w ciąży, a teraz dla odmiany widzę wszystkie kobiety ze źle dobranymi biustonoszami. Dobrze, że sny jeszcze mam normalne. Chociaż też ze średnią tematyką, bo mi synek ząbkuje. Ten pierwszy ząb coś nie bardzo mu chce wyjść (wychodzi już miesiąc! ) i dziś mi się śniło, że się obudziłam, a on miał już wszystkie. Nawet ósemki ![]() Chyba potrzebuję odpoczynku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na Twoim miejscu zastanowiłabym się tylko dlaczego takie sklepy jak brastop, czy figleaves zrezygnowały z tej marki. Jakiś powód musi być. Edytowane przez agta85 Czas edycji: 2009-08-18 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Chciałam się poradzić fachowców, bo dopiero niedawno dowiedziałam się, że chyba noszę zły rozmiar biustonosza. Należę do osób z biustem znikomym ale z dużym obwodem pod biustem. Do tej pory nosiłam 75a i niby wszystko było ok, ale ciagle spadały mi ramiączka a po skróceniu ramiączek stanik jechał do góry i właściwie ciągle trzeba było go poprawiać. Mam dość. Korzystając z porad w pierwszym poście zmierzyłam się i w kalkulatorze wyszło mi 70b (77 pod biustem i 87 w biuście). Kupiłam sobie taki stanik i leży ładnie, ale mam wrażenie że fiszbiny wbijają mi się w ciało (zapięty na pierwszą haftkę). Co ze mną nie tak?
#245 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a może ballet? ;p AguniaT Co do widzenia źle dobranych biustonoszy to każdy tak ma po uświadomieniu ![]() ![]() A te opium z jakiej gąbeczki są zrobione? z takiej miękkiej czy twardszej ? ten szew się nie odznacza mocno ? tzn nie robi lekkiego stożka? I ... czy przy takim zamówieniu można zwracać jeżeli nie podpasuje?:P A mi się cały komplet podoba ze stringami heh Edytowane przez b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe Czas edycji: 2009-08-18 o 07:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13781398]ale przecież brastop i figleaves wciąż mają tą firme
![]() [/QUOTE] ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Imp18 - ale agta miała na myśli adorelingerie, a nie lepela
![]() Opium jest z miękkiej gąbeczki i szew się nie odznacza mocno. Ciężko mi powiedzieć czy nie robi stożka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.figleaves.com/uk/nsf/qwis...wer=1&answer=1 aaaa i wszystko jasne ![]() Edytowane przez b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe Czas edycji: 2009-08-18 o 07:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13781478]http://www.brastop.com/SearchPage.as...ctionid=&text=
http://www.figleaves.com/uk/nsf/qwis...wer=1&answer=1 ![]() Aaaaa... Mnie chodziło o ADORE nad którym zastanawia się Agunia. Zapomniałam wykasować tego zdania o Lepelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13773554]
![]() ![]() a ja dostałam stanik z ebaya i za duży ![]() ![]() sklep duzabielizna... ale na szczęście już sobie drugi na pocieszenie zamówiłam. a jaki za duży rozmiar dostałaś? mogłabym odkupić, ale jak znam życie i patrzę na rozmiary większości tutaj dziewczyn, to jakoś mój chyba niestandardowy jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba zamówię tą maskaradkę, jak będzie zła to po prostu odeślę.... i koniec. Chociaż cena mnie zwala z nóg. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zboczenia to mam to samo,jak widzę te obwody na szyi i wylewajace sie buły znad misek(szczególnie teraz tego dużo bo jest lato,cienkie,obcisłe bluzeczki)to aż nie mogę wytrzymać i mam ochotę coś im powiedzieć.Najsmutniejsze jest to,że często babki robią sobie krzywdę a raczej swojemu wizerunkowi.Najgorzej kiedy młoda i zgrabna dziewczyna posiada spory biust,który zamiast budzić podziw wszystkich dookoła spoczywa smętnie w okolicach pępka ![]() Co do Lepela to bardzo jestem ciekawa tego ich stainka,który upolowałam.Model Secret Garden,zapowiada się bardzo ładnmie i co ciekawe jest z bawełny.Mam nadzieję,że co za tym idzie obwód nie będzie zbyt rozciągliwy,no ale będę miała 30G więc powinno być ok ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13781693]nie ma niestandardowych rozmiarów
![]() ![]() ![]() 30G? to w rozmiarówce polskiej czy brytyjskiej, bo ja sie jeszcze gubie... ja niby mam 70H aczkolwiek ani razu nie miałam na sobie takiego staniczka, bo jak już pisałam, jak chciałam zamówić, to wycofali go z produkcji.... |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
zakładałaś stanik wg instrukcji Jak założyć stanik? najlepiej zakładać stanik w lekkim pochyleniu, wtedy piersi ładniej się układają i fiszbiny lepiej je obejmują. to że stanik się lekko wbija to jest normalne (guma od majtek też się wbija ![]() najlepiej jakbyś wkleiła zdjęcia z profilu i półprofilu to ocenimy co jest nie tak z tymi fiszbinami ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Simeri dzięki za odpowiedź. W pochyleniu mam 90cm w biuscie. Fiszbina wbija mi się nie tyle w pierś co w żebro pod/za piersią i to trochę dokuczliwe jest. Może rzeczywiscie spróbuję z miseczką C chociaż obawiam się, że się w niej utopię.
#257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie masz dużej różnicy między zwisem a wyprostem, więc to 70B powinno być dobre, ale następnym razem przymierz też 70C. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
za wasza namowa arabelka powedrowala do sklepu. zobaczymy jak sie sprawdzi misty
![]()
#259 |
moderatorka też wizażanka
|
Witajcie dziewczyny,
Chcę wreszcie przestać katować mój biust i już dziś kupić nowy biustonosz ![]() Czy mogłabym Was prosić o pomoc? Wyszło mi, że noszę 60 D ale prosiłabym Was o zweryfikowanie rozmiaru ![]() Ciasno pod biustem 66cm luźno pod biustem 72 cm na wys. sutków 83cm w zwisie 84 cm Będę bardzo wdzięcza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za namową dziewczyn z balkonetki moja Romantica wraca do Mileny ![]() co to fora robią z ludźmi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
60D będzie zdecydowanie za małe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#264 |
moderatorka też wizażanka
|
simeri, wdowa_po_leninie
Bardzo Wam dziękuję. ![]() Ewentualnie zostanie mi zamówienie czegoś przez internet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, potrzebuję pomocy
![]() ![]() pod biustem ma ciasno 85 (ale nie na wydechu), w biuście ok 110 w wyproście, ale ma obwisłe piersi, a nie chciała dać się zmierzyć w zwisie ![]() ![]() babcia by chciała stanik taki jak ma teraz czyli biały miękki na fiszbinach. co mogłybyście mi polecić z polskich firm tak do 100zł? bo ja się nie znam na tym dużobiuściastych markach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
A czemu koniecznie polska firma?
![]() P.S. Czyżby notka ze stanikomanii natchnęła Cię do tego czynu? ![]()
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny w moim staniczku 65F strasznie ugniatają mnie fiszbiny które kończą się na mostku a potem mam odcisk i nie wygodnie mi się w nim chodzi...
pozostało tylko go nie nosić? |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
może spróbuj delikatnie odgiąć? mnie to czasem pomagało ale przy niektórych wcale
![]()
#270 |
Zakorzenienie
|
simeri
zazdroszcze, ja probowalam wymierzyc mame ale ona uparcie twierdzi ze ma swietnie dobrany stanik(wlasciwie to jeden ulubiony model z triumpha ktorego ma kilka sztuk ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.