Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-18, 08:38   #2851
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Ja mialam przepisany Albothyl. Nie uwazam tego za jakies szczegolnie nieprzyjemne. Jakbys miala jakies pytania to chetnie ci pomoge.
O tak...jesli byłabyś tak uprzejma

Co ile brałaś te globulki, codziennie czy co drugi dzień?
Czy wogóle coś ten lek Ci pomógł?
I może głupie...ale jak to aplikować??? rozumiem że wyjąc z tego plastiku i za pomoca tej jednorazowej rękawiczki wepchnąć, czy ten plastik to jest rodzaj aplikatora? Bo na ulotce tak dziwnie pisze, ze tego gołymi rękami dotykac nie wolno.

Ech...my kobitki to się mamy

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 08:39   #2852
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
hej,

my wczoraj byliśmy zamówić obrączki i zamówiliśmy model z kruka, ale u złotnika, teraz czekamy.

Muszę się pochwalić jakie bo tak strasznie się cieszę http://wkruk.pl/imgzoom.php?id=28080...m-oz31bk_a&s=1

no i zamówiłam buty, też czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że będą dobre.

i mam do was prośbę, teraz myślę nad bukietem i biżuterią.... i nie wiem. Zawsze na ślub marzyły mi się tulipany, ale z racji listopada..... nie ma takiej opcji. No i teraz myślałam nad gerberami, albo połączeniu jasnych różyczek z wrzosem, albo z lawendą. Albo coś jeszcze innego w fiolecie. A co do biżuterii wcale nie mam pomysłu.
Fajne obraczki. Co do bizuterii, to mozesz zaszalec, bo sukienke masz o prostym kroju. Moze to byc jakis bardziej ozdobny naszyjnik i troche skromniejsza bransoltka (co ja z tymi bransoletkami dzisiaj mam), albo wiszace kolczyki ale juz skromniejszy łancuszek na szyje. Zalezy czy lubisz taka bizuterie. Co do bukietu najbardziej do mnie przemawiaja róże ze wrzosem. Gerbery niekoniecznie. Ale to Tobie ma sie podobac.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 08:43   #2853
kliwia
Zakorzenienie

Agatka ja nie pamietam jak ja to aplikowalam, ale mi to w ogole nie pomogło
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 08:45   #2854
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
O tak...jesli byłabyś tak uprzejma

Co ile brałaś te globulki, codziennie czy co drugi dzień?
Czy wogóle coś ten lek Ci pomógł?
I może głupie...ale jak to aplikować??? rozumiem że wyjąc z tego plastiku i za pomoca tej jednorazowej rękawiczki wepchnąć, czy ten plastik to jest rodzaj aplikatora? Bo na ulotce tak dziwnie pisze, ze tego gołymi rękami dotykac nie wolno.

Ech...my kobitki to się mamy
1)O ile dobrze pamietam ,aplikowalam codziennie te globulki, az do wyczerpania opakowania.
2) Pomógł mi, przestalam miec nieprzyjemne objawy zwiazane z nadżerka.
3) Tak, zalozyc rekawiczke, wyjac globulke z plastiku i zaaplikowac, najlepiej na lezaco tuz przed snem, zeby globulka nie wydostala sie i zdazyla rozpuscic.

Przerabane mamy, to fakt. A najgorsze, ze podczas stosowania albothylu nie mozna współżyc az do wydostania sie obumarlej nadżerki.
Stary 2009-08-18, 08:49   #2855
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dzieki za rozwianie wątpliwości...zobaczymy jak na mnie to zadziała...a nóż widelec pomoże Najgorsze, ze 29 sierpnia jedziemy z TZ do Zakopca na tydzień i nie wiem czy ta cała kuracja już się zakończy...jak nie to pozostają nam długie spacery po górach na rozładowanie energii

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-08-18, 08:55   #2856
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mialam bardzo podobne problemy z kolezanka, z ktora znam sie od podstawowki a ktora miala byc moja swiadkowa. Eh naprawde, prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie.

Hmm no to rzeczywiscie dosc ubogo jak za taka cene. Gdyby nie mialawylacznosci, to by na pewno tyle nie wolała. Coż, ludzie wykorzystuja wazne wydarzenie jakim jest slub, zeby zedrzec z mlodych jak najwiecej.

U nas nie potwierdzilo jeszcze 5 par, ale podejrzewam, ze nie przyjda. A takw ogole w szoku jestem, mysalam ze wiecej odmowi, a jednak te osoby, ktore podejrzewalam o odmowe przyjda. Tylko moja kolezanka, ktora obieralam za pewnik ze przyjdzie i ktora sie tak cieszyla, ze bedzie na moim weselu odmowila. nie podala przyczyny. Strasznie zmienna jest.

Fryzurka super, bardzo Ci do twarzy w niej

Magialena pieknie wygladalas w dniu slubu.

Zdjecia sa super, naprawde warto bylo dac taka kase.

Ja tez tak mialam, to stres przedslubny. No i na pewno hormonyw ciazy robia swoje, glowa do gory jakos sie ulozy. No i witam w gronie PM 2009

Moje zapowiedzi zaczely sie ok 1,5 miesiaca przed, jesli zostaly i juz tylko 3 niedziele, to lepiej idz sie dowiedziec.

Hmm ja bym poszukala na allegro. Chyba tam znajdziesz najszybciej.

Ja wracam do was po dlugim weekendzie.Zaleglosci w czytaniu nadrobilam. Nie mialam czasu wejsc na wizaz od czwartku, bo ciagle gdzies bylismyw rozjazdach, a to nad woda a to u znajomych i jakos tak zlecialo.
Kupilam sobie bielizne na slub, ponczochy podwiazke i sukienke na poprawiny, Jesli sliczna, zdjecie wkleje jak bede w domu. Tylko, ze jest biala a ja chcialam kremowa. Chodzilam po calym miescie i nie moglam znalezc ani jednej kremowej sukienki, ktora nadawalaby sie na poprawiny. Uroki sredniej wielkosci miasta I w koncu zdecydowalam sie na te biala.
byłam ksiądz twierdzi że teraz w nd będą już

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Dobrze powiedziane, ze najlblisza rodzina na która wydaje sie, ze mozna najbardziej liczyc - robi różne myki i niekoniecznie miłe.

A u nas w dniu wesela oprócz naszej imprezy kroi się jeszcze kilka innych:
-85 urodziny mojej babci
-55 rocznica ślubu TŻ dziadków
- 39 rocznica ślubu ojca siostry i jej męża
- 29 urodziny mojego kuzyna

Nie uwierzycie, ale wszystko 19 wrzesnia
Pojęcia nie mam co zrobić z tym faktem.
Najlepsze jest to, że gdy planowaliśmy ślub nie wiedzieliśmy o tych wszystkich świetach

ja przypomne po raz setny co się kroi w dniu naszego ślubu moje i mojego TŻ urodziny ale będzie biba tylko mam problem co TŻ na urodziny kupić

liliputek znam ten ból z albothylem choć mi coś chyba pomogło jak kilk razy użyłam bo 2 lata temy miałam cytologie II a teraz mam I może to też kwestia czasu nie znam się na tym ale ginekolog pow mi że wypalanka nie wchodzi nawet w gre koleżance to inny ginekolog od razu zrobił

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2009-08-18 o 08:57
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 09:37   #2857
motley
Zadomowienie

stokrotka serdeczne gratulacje Śliczna z Was para

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Mój TŻ jest zapalonym nurkiem Ostatnio suszy mi głowę o suchy skafander
o no to fajnie, a Ciebie nie próbuje wciągnąć?

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Tak jak kliwia zdążyła zauwazyc wstawiłam fotki na nk, jak któraś chce zobaczyc to zapraszam
o a ja chyba nie mam Cię w swoich kontaktach, możesz mi wysłać na PW namiary?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

dziekuje bardzo dziekuje daj maila to wysle ci filmik
tesciowa sie nieprzejmuj ja moja tez przestalam najwazniejsze zebys byla konsekwentna i sie nie dala...
co do napoji to ci niepowiem bo wszytko zalatwial nasz organizator wiem tyle ze poszlo duzo coli i sprite a mniej sokow wody i takich orenzad... a co do tortu to byl 3 pietrowy... i zostal maly kawalek... wiec nie wiem dokladnie ile poszlo..
filmik już mam ale mój klaptop nie chce go odtwarzać Muszę TŻ poprosić. O tort się w zasadzie nie obawiam, najbardziej zaskoczyła mnie ilość wódki jaka u Was poszła... my jak na razie mamy kupionych 90 butelek i boję się, że zabraknie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
PS. znaleźliśmy mieszkanie do wynajęcia, kawalerka, 28m2, 300+media od razu wzięliśmy póki nie znajdę pracy, kredyt nie dostaniemy... więc póki co, musi nam wystarczyć zaraz po ślubie przeprowadzka
o super Gratulacje.

A ja mam kolejny problem Nie mogę nigdzie znaleźć pasującej bransoletki. Chcę do ślubu założyć komplet, który dostałam od TŻ (na zdjęciu) i chciałam do niego dokupić srebrną bransoletkę z drobnymi cyrkoniami i u jubilerów nie ma, na allegro też Pare miesięcy temu widziałam w jednym sklepie, taką która mogłaby pasować ale pomyśałam sobie, że pewnie kupię później bez problemu a tu lipa. Wchodzę do kruka czy apartu a oni mi pokazują 3-4 bransoletki i tyle normalnie załamka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bizu1.jpg (75,5 KB, 12 załadowań)

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 09:40   #2858
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

inutil mamy identyczne obrączki !!
i tez robione u złotnika tylko sie nei przestrasz jak je odbierzesz bo w nich prawie nei widac białego złota jak na tych zdjeciach ja jak odebralam to sie az poryczalam w aucie ze nei sa takie jak powinny ale potem moj zaczął mnie uspokajac i obracac do swiatła nimi, i przy swietle dziennym one sa zółte a przy zarówkach widac dosc dobrze biale zloty

liliputku cudna suknia !!!!
gdzie ja wypatrzyłas???? marze o podobnej na poprawiny tyle ze ja nosze malutkie XS (34 trzeba zmniejszac na długość i ramioaczka na pewno c

czekam na namiary

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 09:49   #2859
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
inutil mamy identyczne obrączki !!
i tez robione u złotnika tylko sie nei przestrasz jak je odbierzesz bo w nich prawie nei widac białego złota jak na tych zdjeciach ja jak odebralam to sie az poryczalam w aucie ze nei sa takie jak powinny ale potem moj zaczął mnie uspokajac i obracac do swiatła nimi, i przy swietle dziennym one sa zółte a przy zarówkach widac dosc dobrze biale zloty
wiem, bo napatrzyłam sie na nie w Kruku. A mi właśnie chodzi o to żeby nie było widać różnicy między żółtym a białym więc mam nadzieję że będą idealne A czy mogłabyś zrobić zdjęcia Twoich obrączek? dużo różnią się od tych z kruka czy identyczne???

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2009-08-18 o 09:50
inutil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 09:53   #2860
kliwia
Zakorzenienie

motley
a szukalas w sklepach z niefirmową bizuteria? w galeriach itp?
na allegro znazlam takie:
jedna jest super i by pasowala, ale ma cyrkonie biale i szampanskie
http://allegro.pl/item708693496_bran...ic_zirkon.html
http://allegro.pl/item706332191_piek...yrkoniami.html
http://allegro.pl/item707340689_bran...neday_5_7.html
http://allegro.pl/item707966984_slic..._goldcast.html
http://allegro.pl/item711390771_bran...yrkoniami.html
Ni ewiem dokladnie jak to co widzialas wtedy wygladalo

bajus sliczniaste jak juz pisalam wczesniej

rybulka motley ja jeszcze w suchym nigdy nie nurkowalam tylko bylam przy montazu na cialo
Stary 2009-08-18, 10:00   #2861
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
wiem, bo napatrzyłam sie na nie w Kruku. A mi właśnie chodzi o to żeby nie było widać różnicy między żółtym a białym więc mam nadzieję że będą idealne A czy mogłabyś zrobić zdjęcia Twoich obrączek? dużo różnią się od tych z kruka czy identyczne???

moje są wklejone w tym poście #2689

i moim zdaniem są prawie identyczne jak te z kruka
tylko od razu nam złotnik uprzedził ze to szlifowanie się bardzo szybko zetrze ale i tak bedą sliczne nawet gładkie

Stary 2009-08-18, 10:06   #2862
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
motley
a szukalas w sklepach z niefirmową bizuteria? w galeriach itp?
na allegro znazlam takie:
jedna jest super i by pasowala, ale ma cyrkonie biale i szampanskie
http://allegro.pl/item708693496_bran...ic_zirkon.html
http://allegro.pl/item707340689_bran...neday_5_7.html
http://allegro.pl/item707966984_slic..._goldcast.html
Ni ewiem dokladnie jak to co widzialas wtedy wygladalo

rybulka motley ja jeszcze w suchym nigdy nie nurkowalam tylko bylam przy montazu na cialo
w tej mojej biżuterii są drobniusieńkie cyrkonie (może na tej fotce będzie lepiej widać) a w tych bransoletkach są duże i nie wiem czy to będzie pasowało czy w ogóle zwracać uwagę na wielkość tych kamyczków? Już wczoraj ochrzaniłam TŻ, że mógł mi od razu bransoletkę kupić i byłoby po problemie

Ja jak na razie nurkowałam tylko raz a suchy widziałam tylko na instruktorze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bizu2.jpg (98,3 KB, 7 załadowań)

Stary 2009-08-18, 10:11   #2863
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
moje są wklejone w tym poście #2689

i moim zdaniem są prawie identyczne jak te z kruka
tylko od razu nam złotnik uprzedził ze to szlifowanie się bardzo szybko zetrze ale i tak bedą sliczne nawet gładkie
rzeczywiście wyglądają identycznie, uff, ja miałam stracha jak zamawialiśmy. A ile płaciliście?? Bo nam złotnik powiedział że około 1400 -1500. A w Kruku kosztują 2800
Stary 2009-08-18, 10:12   #2864
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Dzieki za rozwianie wątpliwości...zobaczymy jak na mnie to zadziała...a nóż widelec pomoże Najgorsze, ze 29 sierpnia jedziemy z TZ do Zakopca na tydzień i nie wiem czy ta cała kuracja już się zakończy...jak nie to pozostają nam długie spacery po górach na rozładowanie energii
Mam nadzieje, ze Ci pomoze.
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
byłam ksiądz twierdzi że teraz w nd będą już

liliputek znam ten ból z albothylem choć mi coś chyba pomogło jak kilk razy użyłam bo 2 lata temy miałam cytologie II a teraz mam I może to też kwestia czasu nie znam się na tym ale ginekolog pow mi że wypalanka nie wchodzi nawet w gre koleżance to inny ginekolog od razu zrobił
No to dobrze, ze sie w koncu wyjasnilo z tymi zapowiedziami. Kazdy ksiadz inaczej to prowadzi. Co do albothylu, ja sobie chwale- naprawde pomoglo.
Cytat:

liliputku cudna suknia !!!!
gdzie ja wypatrzyłas???? marze o podobnej na poprawiny tyle ze ja nosze malutkie XS (34 trzeba zmniejszac na długość i ramioaczka na pewno c

czekam na namiary
Dziekuje. Suknie kupiłam u siebie w Kaliszu, w sklepie Christine na ul. Babinnej. Tam sa cudne sukienki (rzekomo sprowadzane z Wloch, chociaz nie wiem ile w tym prawdy), jesli tam sie nie dobierze sukienki dla siebie to w moim miescie juz raczej nic nie znajdziesz, tak mowia. Ceny tez maja niebotyczne, moja sukienka 600 zl kosztowala Myslalam, ze padne jak mi babka powiedziala cene. Po przymierzeniu powiedzialam, ze sie jeszcze zastanowie (no bo ta cena, a poza tym bialej sukienki {czy tam ivory, dla mnie bez roznicy} juz raczej nie zaloze nigdzie). Ale przemierzylam z mama pare sklepow i niestety nie bylo kremowych sukienek, a juz na pewno nie takich co by sie nadawaly na wlasne poprawiny. Wiec pokornie wrocilam do Christine i z bolem serca zaplacilam te 600 zl. Ale Tż-owi sie podoba to najwazniejsze. Aha, i w Christine podoba mi sie to, ze nie ma 2 szt takiej samej sukienki. Wszytskie sa pojedyncze, wiec nie ma szans, zeby jakas inna dziewczyna /kobieta miala taka sama sukienke

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-08-18 o 10:15
Stary 2009-08-18, 10:19   #2865
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Mamy nowe łóżko, wczoraj przywieźli Cudowne, duże i wygodne
Stary 2009-08-18, 10:24   #2866
kliwia
Zakorzenienie

motley wydaje mi sie nie nie ma sensu szukac z takimi drobnymi cyrkoniami z daleka i tak wyglada jakby byl;y pojedyczne wieksze przynajmniej na zdjeciu
jeszce taka znalazlam:
http://allegro.pl/item716080002_mega...ansoletka.html
Stary 2009-08-18, 10:24   #2867
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam własmie wrócilam, z pobrania krwi. Okres mi sie spóxnił i jeszcze go nie dostałam. wiec sie mi upiekło bo jak bym na czczo tam siedziala (a czekałam w kolejce godzinę) i z bólm okresowym brzucha to na bank bym zemdlała.
Cytat:
Cześć

Dla tych co znają już moje przejścia "zdrowotne"...wczoraj byłam na długo wyczekiwanej wizycie u ginekologa - onkologa. Pobrał cytologię, żeby się upewnić, czy nic się nie zmieniło, obejrzał sobie co trzeba i oglądając całą historię moich przejść, stwierdził, ze póki co nie ma podejrzeń w sensie onkologicznym i żadnego zabiegu mi nie proponuje, tym bardziej, ze HPV było wykluczone.
Póki co czekamy na wynik cytologii i dał mi kurację Albothylem. Czy któraś z Was to brała??? Czytałam juz wiele na ten temat i nie brzmi to miło
Trochę sie uspokoiłam, ale teraz martwię się oby cytologia nie wyszła gr. III, bo wtedy już trzeba będzie coś działać poważniej.
współczuje i trzymam kciuki aby wszystko dobrze sie skonczyło. kiedy masz wyniki??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 10:30   #2868
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
rzeczywiście wyglądają identycznie, uff, ja miałam stracha jak zamawialiśmy. A ile płaciliście?? Bo nam złotnik powiedział że około 1400 -1500. A w Kruku kosztują 2800

mysmy płacili 380 robocizna +50 grawer + 15 cechowanie + swoje złoto - było tego 12 gram po ok 60,00 (złoto dostal tz od mamy swojej znaczy sie obraczki ktore niby mielismy załozyc ale mi sie kompletnie nei podobaly wiec je oddalismy w rozliczeniu w sumie zapłacilismy gotwą 445,00

Stary 2009-08-18, 10:31   #2869
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam własmie wrócilam, z pobrania krwi. Okres mi sie spóxnił i jeszcze go nie dostałam. wiec sie mi upiekło bo jak bym na czczo tam siedziala (a czekałam w kolejce godzinę) i z bólm okresowym brzucha to na bank bym zemdlała.

współczuje i trzymam kciuki aby wszystko dobrze sie skonczyło. kiedy masz wyniki??

Wynik cytologii mam mieć do odbioru po 24 sierpnia...ufff...ale to wszystko mnie nerw kosztuje...

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-08-18, 10:32   #2870
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
mysmy płacili 380 robocizna +50 grawer + 15 cechowanie + swoje złoto - było tego 12 gram po ok 60,00 (złoto dostal tz od mamy swojej znaczy sie obraczki ktore niby mielismy załozyc ale mi sie kompletnie nei podobaly wiec je oddalismy w rozliczeniu w sumie zapłacilismy gotwą 445,00

hmm staracha miałam tez zwlaszcza ze czekalismy na nie ok 1,5 miesiaca od zamówienia

liliputku drogo rzeczywiscie ale piekna jest
ja nie planuje tyle wydac na poprawinową znalazłam taka super plisowaną za 300 i sie zastanawiam czy brac tyle ze super malinowy kolor maa mnei sie marzyl kremowy

Stary 2009-08-18, 10:38   #2871
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Wynik cytologii mam mieć do odbioru po 24 sierpnia...ufff...ale to wszystko mnie nerw kosztuje...
wyobrazam sobie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 10:41   #2872
motley
Zadomowienie

Cytat:
motley wydaje mi sie nie nie ma sensu szukac z takimi drobnymi cyrkoniami z daleka i tak wyglada jakby byl;y pojedyczne wieksze przynajmniej na zdjeciu
jeszce taka znalazlam:
http://allegro.pl/item716080002_mega...ansoletka.html
w sumie to też myślę, że nikt poza mną nie będzie się zastanawiał czy to od kompletu czy nie
rozważam takie:
http://allegro.pl/item710533265_sreb..._cyrkonie.html
http://allegro.pl/item693814617_sreb..._cyrkonia.html
http://allegro.pl/item711220550_slic...yrkoniami.html

ta mi się bardzo podoba ale cena raczej za wysoka
http://allegro.pl/item710532730_sreb..._cyrkonie.html

Stary 2009-08-18, 10:46   #2873
kliwia
Zakorzenienie

motley z tych co podalas wg mnie najbardziej by pasowaly te:
http://allegro.pl/item693814617_sreb..._cyrkonia.html
czesc z pozostalych ma za bardzo wyznaczony motyw kwiatowy, dluugie 'preciki laczniki' co wg mnie niekoniecznie by sie komponowaoo z bizu.
Stary 2009-08-18, 11:10   #2874
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez donata1987 Pokaż wiadomość
Hej. Wychodzę za mąż 3 października 2009 roku ) Mogę do was dołączyć? Dołączam zdjecie mojej sukienki i proszę o opinie Jeszcze dodatków nie kupiłam. Odbiór sukienki mam dopiero 26 sierpnia.
hej witaj

Cytat:
hej,

my wczoraj byliśmy zamówić obrączki i zamówiliśmy model z kruka, ale u złotnika, teraz czekamy.

Muszę się pochwalić jakie bo tak strasznie się cieszę http://wkruk.pl/imgzoom.php?id=28080...m-oz31bk_a&s=1

no i zamówiłam buty, też czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że będą dobre.

i mam do was prośbę, teraz myślę nad bukietem i biżuterią.... i nie wiem. Zawsze na ślub marzyły mi się tulipany, ale z racji listopada..... nie ma takiej opcji. No i teraz myślałam nad gerberami, albo połączeniu jasnych różyczek z wrzosem, albo z lawendą. Albo coś jeszcze innego w fiolecie. A co do biżuterii wcale nie mam pomysłu.
te wrzosoweeee mrrr

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
filmik już mam ale mój klaptop nie chce go odtwarzać Muszę TŻ poprosić. O tort się w zasadzie nie obawiam, najbardziej zaskoczyła mnie ilość wódki jaka u Was poszła... my jak na razie mamy kupionych 90 butelek i boję się, że zabraknie
widocznie brakuje ci kodeka dziewczyny tez mialy ten problem ale jak sciagnely to bylo oki
a alko nam poszlo duzo.. moze dlatego ze mielismy ponad 50 osob mlodych..

AgatkaL ja tez to bralam.. nie wiem czy pomoglo bo ledwo co go skonczylam.. przez 2 tyg niewolno wspolzyc.. ale hmmm wydaje mi sie ze warto sie poswiecic
Stary 2009-08-18, 11:12   #2875
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja też nic dziwnego nie widzę w tym, że ktoś nie chce zamieścić swoich zdjęć czy to na forum czy to na nk. Każdy robi jak chce
Widziałam nowo dodane zdjęcia Jagi na nk i przez myśl mi nie przeszło, że to nie oni. Ewidentnie Jaga jest na zdjęciu Zresztą bardzo mi się to ujęcie podoba

Cytat:
(...)
wszystko wyslalam... a kwiatki szczerze dane bo stoja do dzis dziekujemy
(...)
Taaak? Jestem w szoku Cieszę się

Cytat:
(...)
PS. znaleźliśmy mieszkanie do wynajęcia, kawalerka, 28m2, 300+media od razu wzięliśmy póki nie znajdę pracy, kredyt nie dostaniemy... więc póki co, musi nam wystarczyć zaraz po ślubie przeprowadzka
Super Gratuluję

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć,
u mnie totalny luzik jak na razie. Właściwie to dzisiaj nic konkretnego nie robiliśmy, TŻ tylko był u fryzjera, ja z mamą poszłam na zakupy po produkty na ciasto i jakoś do mnie nie dociera, że to już w tą sobotę
Do mnie dotarło w piątek przed ślubem, jak jechaliśmy zawieźć alkohol na sale i porozstawiać wizytówki

Cytat:
Cześć

Dla tych co znają już moje przejścia "zdrowotne"...wczoraj byłam na długo wyczekiwanej wizycie u ginekologa - onkologa. Pobrał cytologię, żeby się upewnić, czy nic się nie zmieniło, obejrzał sobie co trzeba i oglądając całą historię moich przejść, stwierdził, ze póki co nie ma podejrzeń w sensie onkologicznym i żadnego zabiegu mi nie proponuje, tym bardziej, ze HPV było wykluczone.
Póki co czekamy na wynik cytologii i dał mi kurację Albothylem. Czy któraś z Was to brała??? Czytałam juz wiele na ten temat i nie brzmi to miło
Trochę sie uspokoiłam, ale teraz martwię się oby cytologia nie wyszła gr. III, bo wtedy już trzeba będzie coś działać poważniej.
Trzymaj się i myśl pozytywnie Wiem, że to trudne- mnie czeka w poniedziałek wizyta w Centrum Onkologicznym...

Inutil, piękne obrączki

Cytat:
(...)

Cytat:
(...)

Mój TŻ jest Dive Masterem, a ja nawet pływać nie umiem i do nurkowania mnie w życiu nie namówi...

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Mamy nowe łóżko, wczoraj przywieźli Cudowne, duże i wygodne
My też mamy duże łóżko i cudowne jest Jak TŻ wstaje do pracy, rozwalam się automatycznie na całym

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2009-08-18 o 11:20
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 11:18   #2876
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Taaak? Jestem w szoku Cieszę się

Do mnie dotarło w piątek przed ślubem, jak jechaliśmy zawieźć alkohol na sale i porozstawiać wizytówki
widac szczerze dane

do mnie identycznie... dopiero w piatek jak ukladalismy winietki i zawozilismy alko a do tego zatanczylismy nasz 1 taniec to zrobilo sie tak jakos "ciezko"
Stary 2009-08-18, 11:30   #2877
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
widac szczerze dane

do mnie identycznie... dopiero w piatek jak ukladalismy winietki i zawozilismy alko a do tego zatanczylismy nasz 1 taniec to zrobilo sie tak jakos "ciezko"
No ba! Jasne, że szczerze

Martuś, jak mogłoby być inaczej
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 11:54   #2878
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
My godzinke wczesniej o 16. Mozesz mi zdradzic z czego masz bukiet slubny? Ja jeszcze nie wybralam, marzy mi sie z fiołków alpejskich albo bialych tulipanów...Tylko, ze po pierwsze nie wiem jak z dostepnoscia tulipanow we wrzesniu, a po drugie nie sa to raczej trwale kwiaty..
ja mam bukiet z róż, storczyka (odmiana dendrobium) i eustomy, podoba mi sie kolorystyka biało-fioletowa.

Cytat:
Dziewczyny zgodnie z obietnica załączam zdjecia sukienki na poprawiny. Jak juz wspomnialam, chcialam kremowa, ale niestety nie bylo. Mnie sie wydaje biala, chociaz na metce pisze ze to ivory. Chyba jestem daltonistka, bo nie odrózniam tych kolorow Sukienka jest do skrocenia i zwezenia (smieszne, bo to rozmiar s a ja nosze 38), babka mi powiedziala w sklepie ze to dopiero pare dni przed slubem, bo i tak z emoocji na pewno jeszcze schudne apo co 2 razy poprawiac. Nie wiem, teraz mam watpliwosci co do niej, wydaje mi sie taka nie pasujaca troche..Bardziej na slub niz poprawiny..ale uwierzci mi w moim miescie nie ma wyboru i nie jest to moj wymysl. Aha i wybaczcie slaba jakosc zdjec, telefonem robilam
Ps. o Dzizas! Dodatkowo sa odwrocone, mam nadzieje ze nie jest to problem, tak to jest jak kompletny laik sie bierze za cos
rewelaaaaaaaaaaacja... !!!! jak ślubna, w końcu to Twoje poprawiny i możesz wyglądać jak młoda na 2 dzień... miodzio!

Cytat:
A mnie sie nudzi i wyszukuje sobie ksiazek kucharskichw formie ebookow na necie
oooo... masz coś ? podeślij linka

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
A coz w tym dziwnego, ze chce zamiescic takie a nie inne fotki? Moj dzien, moje fotki, moj profil i moja decyzja w zwiazku z tym jakie fotki tam umieszcze... Zle pisze?

Aha, te zdjecie, gdzie niby to nie my to my wlasnie. Znaczy sie, ze bedziemy bogaci, skoro nie zostalismy rozpoznani.

P.S. Strasznie niecierpliwe jestescie...
A mnie się wydaje że Jaga tworzy stronę www ze swoimi zdjęciami i podeśle nam link jak będą gotowe .

Cytat:
gratulaaaaaaaaaacje

Cytat:
Napisane przez donata1987 Pokaż wiadomość
Hej. Wychodzę za mąż 3 października 2009 roku ) Mogę do was dołączyć? Dołączam zdjecie mojej sukienki i proszę o opinie Jeszcze dodatków nie kupiłam. Odbiór sukienki mam dopiero 26 sierpnia.
Dzień dobry i witja.. suknia jak z bajki... przepiękna! musisz być drobniutka .

Cytat:
hej,

ten wrzosik miodzio, albo same róże
a pomysłałaś o eustomie? ma piękny fioletowy kolor - ja właśnie ją będę miała

Cytat:
to zalezy czy macie rodowane czy naturalne białe złoto - rodowane ma własnie kolor srebrny, czyli biały, a naturalne białe złoto ma kolor słomkowy.

Cytat:
w tej mojej biżuterii są drobniusieńkie cyrkonie (może na tej fotce będzie lepiej widać) a w tych bransoletkach są duże i nie wiem czy to będzie pasowało czy w ogóle zwracać uwagę na wielkość tych kamyczków? Już wczoraj ochrzaniłam TŻ, że mógł mi od razu bransoletkę kupić i byłoby po problemie

a nie może Ci powiedzieć w jakim sklepie kupił i poprostu pójdziesz po bransoletke? .

a tak poza tym to znowu mi jakieś cholerstwo wyskoczyło na oczku miałam już niedawno jakąś gradówke i zeszło po kroplach, mam nadzieje, że teraz też zejdzie... ślub niedługo!!! a taaaaaaaaak boli!!!

Aha... dziewczyny - co dajcie na podziękowania dla rodziców?
nie mam pomysłu. może ramke z grawerem, albo taki drewniany album wygrawerowany? co myślicie? http://www.allegro.pl/item710203253_...m_sg_1005.html
http://www.allegro.pl/item713600823_..._ramka_3x.html
sama nie wiem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 295919373_7f8042dc17.jpg (41,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FEBRUARY_03_EUSTOMA.jpg (17,2 KB, 0 załadowań)

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 12:03   #2879
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc.

MAm takie pytanko, ma któraś sposób na utęperowanie tecia, który zaczyna sobie za bardzo pozwalać. Wiecie co jest dla niego najważniejsze na weselu - flaki
Masakra jakaś.
Dostałam dziś menu - chcecie zobaczyć?
No i moja sukienka już gotowa, ale nie miałam czasu po nią dziś jechać. Kurcze martwi mnie pogoda, nie mam bolerka

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 12:11   #2880
kliwia
Zakorzenienie

Scio zjadlabym flakow
A tedciowi powiedz ze nie bedziesz zmieniala calego menu, zeby on mogl zjesc flaki
Pokazuj menu
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości